|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
To znam ju¿ 3 osoby z tak± sam± dat± jak ja
![]() Ja w dodatku jestem rocznik 95, urodzona w pi±tek i o 23.05 ![]() Cytat:
![]() Ale i tak MOTYWACJA GÓR¡
|
|
|
#4592 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
![]() ja np nienawidzê zapachu Kallosa mlecznego, a dzisiaj kupi³am Isankê kakaow± i te¿ mam do niej pewne ale wolê kwiatowe zapachy
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Mój mo¿e jak zobaczy efekty (o ile jakie¶ bêd±) to siê prze³amie i zacznie tolerowaæ. Ale dla niego efekt=d³uga¶ny warkocz, wiêc jeszcze trochê czasu zejdzie zanim do tego dojdzie.
|
#4594 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
Sama pamiêtam, ¿e potrafili¶my ze znajomymi zrobiæ imprezy bez alkoholu lub z ograniczon± jego ilo¶ci±, tak aby nikt pod sto³em nie le¿a³. Za to swoj± studniówkê z powodu % wspominam bardzo ¼le
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Zgadzam siê
![]() Ale ¿em sobie walnê³a spaaa. K±piel z glutkiem lnianym, peeling kostk± kawow±, peeling enzymatyczny na ryjek, czerwona glinka, a teraz na ryjku maseczka Bingo. Zaraz idê w³osy umyæ.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#4597 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
czy to jest ta issana kakaowa? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ter-kakao.html bo kupi³am zachêcona jej zaletami o których piszecie, jak nie podejdzie to bêdzie do cia³a... ale to ju¿ chyba 20 rzecz któr± kupi³am do w³osów, a balsamów te¿ mam ze 4 i brak motywacji ¿eby ich u¿ywaæ
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 481
|
Cytat:
Z tego wzglêdu równie¿ nie uczestniczê/nie uczestniczy³am w takich imprezach.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2012-12-15 o 22:53 |
|
|
|
|
#4599 | ||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
Do cia³a jest ¶wietna, jako krem do r±k tak¿e. Smarujê rano i do wieczora mam spokój, a w zasadzie wieczorem kremujê d³onie z przyzwyczajenia |
||
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() pó¼niej maska Biovax do ciemnych + aloes i pantenol, musz± ³adnie wygl±daæ
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 481
|
Cytat:
dok³adnie... ja akurat s³ucham tego dziêki znajomym mojego brata , bo "moje pokolenie" to ju¿ (chyba) z tego wyros³o
|
|
#4602 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Przysz³am te¿ trochê pospamowaæ
![]() Niestety ucz± Zapamiêta³am z tego g³ównie tyle, ¿e myd³o ma z³e pH i nie powinno siê zbyt czêsto r±k myæ Cytat:
![]() Cytat:
nuda do potêgi, zero facetów. W tatmym roku jeszcze zabawniej, bo chora w domu siedzia³am Tak¿e w tym wbijam siê na najciekawsz± imprê we wsi, pe³n± facetów mia³am i¶æ z przyjació³k±, ale wybra³a ch³opaka ![]() Uwielbiam jego zapach ![]() Moim te¿. I flesz ![]() Ju¿ nied³ugo j± kupujê A jutro w koñcu u¿yjê na moje w³oski nie-mojej Amli
|
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
to dobrze, ¿e to ta
noo a ogólnie to zaniedba³am troszkê w³osy i wiza¿ te¿, bo prawie nie ma mnie w domku przez pracê a potem T¯ gdzie¶ mnie wyci±ga i nie mam kiedy naolejowaæ w³osków albo na³o¿yæ jakiej¶ maseczki... ale mo¿e to dobrze, odpoczn± sobie ![]() i hmm... zabijcie mnie ale kupi³am https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...re-hair-w-domu jak tylko dorwa³am j± w koñcu w rossmanie, to nawet siê nie zastanawia³am xD chcê sobie zrobiæ ombre, takie leciutkie, oczywi¶cie nie sama, bo chcê zawo³aæ znajom± fryzjerkê i zobaczymy co z tego bêdzie... mam nadzieje, ¿e w³osów nie zniszcze, bo tyle czasu pielegnacji posz³oby na marne w razie czego podetnê trochê... ale siê boje
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Cytat:
Tak to ta Isana. |
|
|
|
|
#4606 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja robiê sobie 3 kolorowe ombre i siê nie martwiê co wyjdzie i jak inni zareaguj± ![]() (Odrosty ciemny mysi blond, ale mega b³yszcz±cy, d³ugo¶æ - rudawy ¶redni blond i d±¿ê dzielnie do czerwonych koñcówek) ![]() Cytat:
jeszcze miesi±c i 11 dni
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2012-12-15 o 23:14 |
|||
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie ta domow± od¿ywke do w³osów? Ocet wp³ywa korzystnie na w³osy czy raczej nie kombinowac? ![]() stylowi_pl_diy-zrob-to-sam_sposob-na-piekne-gLadkie-wlosy-maska-odzywczo-wygl_1740430.jpg W opisie jest ¿eby zostawiæ na 2 godziny, zakry³o logo wizazu. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-12-15 o 23:28 |
|
|
|
#4608 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
1 ³y¿ka sto³owa na ok. 1,5 L wody i p³ukanka. Ale ale. Wydaje mi siê, ¿e to zdjêcie prezentuje bardziej efekty po prostowaniu keratynowym, a nie po maseczce
|
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedzia³am ¿e p³ukanka octowa jest dobra, ajakie s± po niej efekty? jakim octem p³ukasz?
Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2012-12-15 o 23:36 |
|
|
|
|
#4610 |
|
Zadomowienie
|
te¿ tak my¶lê. i widaæ prostownicê w tle :d
|
#4611 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Szczegolnie, ze bedzie to sylwester bez TZta Tez za bardzo nie chodzilam jak bylam mlodsza. Sadze, ze po tym co sie pisze w mediach pt 'co wyprawia kochana mlodziez' rodzice sie boja. W sumie tez bym sie bala jakbym miala swoja corke puscic na impreze Grunt to szczera rozmowa, powiedz ze to klasowy sylwester, moze akurat sie uda?Cytat:
Musze Cie rozczarowac - w tle widac rozgaleziacz Ale oczywiscie jest mozliwe, ze to po niej jest taki efekt. Jesli ktoras z Was bedzie odwazna, niech wyprobuje i zda relacje
|
|
|
#4613 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Dziêkuje dziewczyny, ale d³uga¶na droga przede mn±
wypi³am dzi¶ du¿o winka ![]() a w³a¶ciwie to wczoraj, ale w koñcu 20 koñczy sie tylko raz
|
#4615 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() Albo sprubuj za³atwic polubownie i pogadaj i wytumacz mamie ze przeciez kazdy chodzi itp, trzymam kciuki zeby ci sie uda³o
|
|
#4617 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
Chyba j± sobie kupiê.. Albo nie! Poproszê o ni± na gwiazdkê <3 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam 17 lutego ![]() I ¶wietna naklejka
|
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
jezeli prezebty to trzeba zalozyc osobny watek z lista kto ma kiedy. Cielawy pomysl
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
doda³am do maseczki tran, niestety doda³o mi sie te¿ za du¿o gliceryny...
nastêpnym razem zrobiê bez niej, próbowa³y¶cie tak? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- dziewczyny mam pytanie czy to dobry sk³ad dla kremu? Sk³adniki/INCI: aqua, caprylic capric triglyceride, grape seed oil, olea europaea oil, polyglyceryl-3-metyl glucose distearate, decyl oleate, glyceryl stearate, shea butter, d'panthenol, cetyl alkohol, propylene glycol, uncaria tomentosa extract, glycerin, hydrolyzed caesalpinia spinosa gum, caesalpinia spinosa gum, phenoxyethanol, allantoin, parfum, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, butylphenyl methylpropional, linalool, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, benzyl benzoate, geraniol, citral, benzyl alkohol. jest to krem wilkakor± od firmy sanbios
|
#4620 | |
|
BAN sta³y
|
Ja na³o¿y³am na razie tylko wcierkê zio³ow± na porost.
Potem pewnie pojadê na krótkie i szybkie zakupy na urodziny taty, wiêc jeszcze nic na g³owê nie nak³adam. ![]() Cytat:
Jak mia³am 13/14 lat i mówi³am rodzicm, ¿e "wszyscy", to zawsze by³o "ale Ty nie jeste¶ wszyscy". Powo³aj siê na piramidê potrzeb Maslowa ![]() Cz³owiek ma potrzeby, które musz± byæ spe³niane, w celu pe³nej i poprawnej egzystencji. Jednymi z tych potrzeb s± potrzeby przynale¿no¶ci i uznania. Cz³owiek musi mieæ ¶wiadomo¶æ, ¿e jest akceptowany przez spo³eczeñstwo i nale¿y do jakiej¶ grupy, zbiorowo¶ci ![]() W tym celu musi spêdzaæ czas ze znajomymi, aby móc siê spo³ecznie spe³niaæ
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

dok³adnie ta sama data!
Dobrze my¶lisz.

, brata te¿ od czasu do czasu proszê.
, ale imprezy typu domówki, albo w jakim¶ klubie ze znajomymi to tylko i wy³±cznie %, niektórzy nawet do 12 nie mog± wytrwaæ

Tak¿e w tym wbijam siê na najciekawsz± imprê we wsi, pe³n± facetów
i nie mam kiedy naolejowaæ w³osków albo na³o¿yæ jakiej¶ maseczki... ale mo¿e to dobrze, odpoczn± sobie