Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 268 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-15, 18:53   #8011
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Mya, sto lat dla twoich trzylatków

Klaudek ja bym chciała przed 30, a tzn że mam jakieś1,5-2lat Wszystko zależy od męża i ilości zleceń
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 19:32   #8012
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Mya sto lat!!! Oby zawsze były wysoko

A z ideałami to racja. Nigdy piersi nie będą idealnie równe, dokładnie na tej samej wysokości, to nie odlewy z gliny Ważne, żeby tej co je nosi było z nimi dobrze, a żeby tego dokonać, to nie wolno oczekiwać efektów, jak to Mya napisała, z photoshopa.

Miłego wieczoru dziewczyny!

Klaudeczka ja na miejscu tż bym nawet do toalety za Tobą poszła Nie wyglądasz wyzywająco, w żadnym wypadku, ale tak slicznie, że mogłoby Ci się w tej toalecie poszczęścić hahahahahaha
Stary 2012-12-15, 20:12   #8013
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A że dziś mam urodziny
tzn mojej cycuchy mają, kończą dzis 3 lata
no to sto lat w krągłości i jędrności życzę

tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 20:49   #8014
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko- NIE MA IDEALNYCH PIERSI!!!! tylko po fotoshopie takie mogą być- nie ma innego sposobu na idealne piersi. I jeśli ktoś myśli że będzie miała idealne piersi po operacji to się ŁUDZI i lepiej niech w ogóle operacji nie robi. Bo będzie zawiedziony sromotnie a jego dążenie do wymyślonego ideału wpędzi go w życie w innej rzeczywistości, poza prawdziwym życiem i szczęściem i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji .
Z drugiej strony nie można też przyjmować wszystkiego co dostaniemy od lekarza - no też nie tędy droga. Są ewidentnie spaprane piersi i wtedy nawet trzeba walczyć o normalny wygląd bo inaczej też można zwariować. Więc efekt "do przyjęcia" do przyjęcia nie jest!!!!!!!! i nie WOLNO się na taki godzić!!!
Ale Twoje piersi Agatko nie są "złe", nie są tylko "do przyjęcia " . O nie, nieMasz takie piersiaki o jakie walczyłaś- i pora zacząc się nimi cieszyć!!!! Idelane nie istenieją- a następne są piersi piękne, śliczne, fajne, zarąbiste, super I takie z pewnością są i Twoje- jak nam je pokażesz to ocenimy je dokładniej
A blizn się nie widzi jak się na fajne piersi patrzy- na prawdę to nie jest problem nawet dla facetów .Więc jestem pewna, że dasz radę jeszcze te kilka miesięcy na nie uwagi nie zwracać niech sobie spokojnie dojrzewają a na wiosne będziesz myśleć co z nimi zrobić
Myusiu nie wiem co Ty za dar masz szamanski ale zawsze zawsze podnosisz mnie na duchu i zawsze masz dobre szczere slowo. no nieraz juz mnie opierniczylas ale na dobre mi wyszlo i jak zwykle masz racje w tym co piszesz. oby rylko wierzyc ze facetom nie przeszkadzaja blizny...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 21:14   #8015
katarzynka00
Zakorzenienie

iloona,byłam w h&m przypadkiem,ale całą familią.Oblookałam te gąbki,wzięłam 2 sztuki żeby zmierzyć, ale kolejka taaaaka że moje smyki nie dałyby rady z mężem tyle wytrzymać.Może po świętach uda mi się tam zajrzeć
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 21:26   #8016
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
iloona,byłam w h&m przypadkiem,ale całą familią.Oblookałam te gąbki,wzięłam 2 sztuki żeby zmierzyć, ale kolejka taaaaka że moje smyki nie dałyby rady z mężem tyle wytrzymać.Może po świętach uda mi się tam zajrzeć

Oj,teraz to kiszka przed świętami, tym bardziej w weekend.
Te staniczki są takie sylwestrowe,więc pewnie dlatego się
kobity rzuciły

Little Butterfly,
jak nie jesteś pewna co do tego,zeby robić u tej Pani,
to idź na druga konsultację.Rzadko kiedy bywa,że kończy się wszystko na jednej konsultacji,poszukaj jeszcze jakiegoś dra i idź dla porównania,
ale 325 to już dobry rozmiarek-chyba nie rodzacym z reguły robią mniejsze-choć są tu wyjątki,ale niewykluczone ze po dzieciach nastapią zmiany w Twoich piersiach i trzeba będzie wymieniać,a wtedy na pewno na większe
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 21:54   #8017
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Oj,teraz to kiszka przed świętami, tym bardziej w weekend.
Te staniczki są takie sylwestrowe,więc pewnie dlatego się
kobity rzuciły

Little Butterfly,
jak nie jesteś pewna co do tego,zeby robić u tej Pani,
to idź na druga konsultację.Rzadko kiedy bywa,że kończy się wszystko na jednej konsultacji,poszukaj jeszcze jakiegoś dra i idź dla porównania,
ale 325 to już dobry rozmiarek-chyba nie rodzacym z reguły robią mniejsze-choć są tu wyjątki,ale niewykluczone ze po dzieciach nastapią zmiany w Twoich piersiach i trzeba będzie wymieniać,a wtedy na pewno na większe
Hej Ilonko dla Ciebie http://www.kruell.com/ford/startseite.html
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-15, 22:36   #8018
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]No to ja Wam teraz napiszę jak moja silna wola dziś została złamana
Tyle czasu się opierałam, nie chciałam i protestowałam- no ale nie dało się po prostu
No więc wiecie z pewnością, że w poniedziałek zamiast Lekarzy dali "pewną telenowelę" Jak w końcu zapamiętałam, że Lekarze są w poniedziałek - czekam a tam mówią że będą Sekrety Chirurgii Mówię - pogłupieli normalnie, no co za traf Ale zignorowałam, nie oglądałam mimo wszystko - pracowite mam ostatnio dni więc problem sam się rozwiązał No i dziś wracam sobie z pracy , a mój syn co ma włączone
no powtórkę Sekretów No po prostu nie da się nie trafić na ten program- poddałam się i obejrzałam A że dziś mam urodziny
tzn mojej cycuchy mają, kończą dzis 3 lata niech będzie że to z tego powodu , w drodze wyjątku- tak by ten dzień był tematyczny

: oklaski:klaski :klas ki:I JAKIE WRAŻENIA MAJUŚ?????
Stary 2012-12-15, 22:47   #8019
celina777
Rozeznanie

Mya Wszystkiego najjedrniejszego,duzo jedwabistosci i miekkosci na kolejne lata wspolnej radosci z piersiakami:r oza:
Stary 2012-12-15, 23:03   #8020
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny !!

Właśnie jestem po pierwszej konsultacji ..... w sumie to jestem zadowolona, pani doktor bardzo miła, wzbudziła moje zaufanie ale wiadomo to nie wystarczy. Zaproponowała mi implanty Natrelle INSPIRA (teksturowane) TSF 325g, 11.5 , okrągłe . Proszę doradźcie mi patrząc na moją wyjściówkę czy to dobry rozmiar ? boję się że wyjdą malutkie a może do mojej wąskiej klatki piersiowej akurat ten rozmiar nie będzie taki mały ? Nie znam się kompletnie na tym i nie wiem czego się spodziewać .... niby powiedziała że może wyjść jakieś małe C, ale to nigdy nie wiadomo
a tak poza tym to przeraziła mnie cena 14 tyś ! myślałam że może chociaż 12-13 .... Powiedzcie mi co myślicie o tym

Hej super ze jestes już po konsultacji 325 może byc ok a ile ważysz i ile masz wzrostu !??

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 09:27   #8021
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
ważę 58 kg a wzrost 169 cm.
15 stycznia mam drugą konsultację, to będę miała już jakieś porównanie
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 10:08   #8022
suples
Raczkowanie

GG do suples

Butterfly

No po 2 będziesz miała porównanie te jestem ciekawa strasznie ja dopiero 11:/ ale czekamy spokojnie ? A na operacje kiedy chciałabys sie umówić ?

Stary 2012-12-16, 10:10   #8023
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
Jeżeli zdecydowałabym się na tą panią dr. to termin bym miała już 31 stycznia tylko przeraziła mnie ta kwota .....
Stary 2012-12-16, 10:41   #8024
kicia_nh
Zadomowienie

Paularetka 03.01- 18

lubuss 22.01- 37

przedpo 24.01- 39

malina986 05.02- 51

Dzień dobry laski Zauważyłam, że od kilku dni nie ma odliczanki, eh niech któraś dziewczynka się nią zajmie

Przedpo właśnie przypomniałam sobie, że cosik wspominałaś o zmianie daty w odliczance to zmieniłam

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-16 o 10:47
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 11:07   #8025
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki
Jejciu, ile u nas śniegu!!!!! U Was też tak sypie?

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
A co w tym przypadku znaczy skrót "cc" ?
Ilonka - cc to obkurczanie się torebki łącznotkankowej wokół implantu. Nie pamiętam angielskiej nazwy, od której ten skrót pochodzi

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ANNE TY chyba chcesz po dupienie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tui dawaj foty...ja nawet wczoraj wchodziłam pooglądać twoje pięknoty..widzisz...zahip notyzowały mnie

ANICZKO ja też tak mam,jak lezę na plecach to prawdziwa pierś rozjeżdża się na boki a implant sterczy i jest na maxa wyczuwalnyteż mnie to denerwuje ,ale cóż..normalne to i się nie przejmuj..a i Ciebi pogonię,..pokaż no mi tu jak się rozwijają moje 390
Przyganiał kocioł garnkowi, hihihihi . Obie piękne, zgrabne i powabne

Klauduś, a cycków jakoś nie chce mi się na razie fotografować, bo nic w nich się nie zmieniło. Prawus nadal zadarty do góry . Dzisiaj moje cycuszki obchodzą pięciomiesięcznicę, a zdjęcia zrobię chyba dopiero na
półroczne urodzinki żeby jakieś konkretne zmiany zaobserwować, bo na razie tylko się dołuję, że nic z nimi się nie dzieje

A ta twardość na leżąco już tak na zawsze zostanie? Jak myślisz Klaudeczko? Bo jeśli tak, to mi się to wcale nie podoba

Myu, STO LAT, STO LAT DLA PIERSIACZKÓW . No i zdjęcia koniecznie proszę porobić z tej okazji - na golaska!

Agatko, no widzisz, nie trzeba ponownej operacji, super
Stary 2012-12-16, 11:45   #8026
przedpo
Raczkowanie

Witam Cycolinki ))

Nie odzywałam się, bo i mnie dopadła jaką wstrętna wirusówka. Już w pt rano coś czułam, ale zignorwałam dzidostwo, poszłam na imprezę, wytańczyłam się, że hoho...i zaczęło się po powrocie z imprezy:/. Dziś już lepiej chociąż brzuch nadal boli

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Suples,
ważę 58 kg a wzrost 169 cm.
15 stycznia mam drugą konsultację, to będę miała już jakieś porównanie

Little, nie widziałam wyjściówki, ale ja jestem podobnych gabarytów - 168 cm, 56-60kg, wyjściówka ZERO, jestem dość szczupła w pasie i mam mieć wkładki mniejsze (jak u mnie w podpisie).
Sprawdź jeszcze z jednym lekarzem, ale ja ufam w to co oni mówią. W końcu trochę się naoglądali tych cycków...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Paularetka 03.01- 18

lubuss 22.01- 37

przedpo 24.01- 39

malina986 05.02- 51

Dzień dobry laski Zauważyłam, że od kilku dni nie ma odliczanki, eh niech któraś dziewczynka się nią zajmie

Przedpo właśnie przypomniałam sobie, że cosik wspominałaś o zmianie daty w odliczance to zmieniłam
Kiciuniu, dziękuję CI Fajnie, że opiekujesz się wyliczanką. Wczoraj wysłałam maila z potwierdzeniem do kliniki terminu na styczeń. Zaraz po nowym roku biorę się za badania.

A jak Ty się miewasz? i Twoje skarby?

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
za dwa tygodnie a potem konsultacja na początku stycznia i może dopiero wszystko się wyjaśni..
Matti, odpiszę na priv, tylko się ogarnę z rachunkami itp
Też jestem zdania, że dr nie ucieknie, ale rozumiem, ze jesteś zawiedziona
Ja muszę się wziąć za badania niebawem, bo człowiek myśli, że jak zdrowy niby to co tam może wyjść nie tak...a jednak może

A może spróbujesz się wpić z nowym terminem na 24 stycznia?

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Agatko- NIE MA IDEALNYCH PIERSI!!!! tylko po fotoshopie takie mogą być- nie ma innego sposobu na idealne piersi. I jeśli ktoś myśli że będzie miał idealne piersi po operacji to się ŁUDZI i lepiej niech w ogóle operacji nie robi. Bo będzie zawiedziony sromotnie a jego dążenie do wymyślonego ideału wpędzi go w życie w innej rzeczywistości, poza prawdziwym życiem i szczęściem i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji .
Z drugiej strony nie można też przyjmować wszystkiego co dostaniemy od lekarza - no też nie tędy droga. Są ewidentnie spaprane piersi i wtedy nawet trzeba walczyć o normalny wygląd bo inaczej też można zwariować. Więc efekt "do przyjęcia" do przyjęcia nie jest!!!!!!!! i nie WOLNO się na taki godzić!!!
Ale Twoje piersi Agatko nie są "złe", nie są tylko "do przyjęcia " . O nie, nieMasz takie piersiaki o jakie walczyłaś- i pora zacząc się nimi cieszyć!!!! Idelane nie istenieją- a następne są piersi piękne, śliczne, fajne, zarąbiste, super I takie z pewnością są i Twoje- jak nam je pokażesz to ocenimy je dokładniej
A blizn się nie widzi jak się na fajne piersi patrzy- na prawdę to nie jest problem nawet dla facetów .Więc jestem pewna, że dasz radę jeszcze te kilka miesięcy na nie uwagi nie zwracać niech sobie spokojnie dojrzewają a na wiosne będziesz myśleć co z nimi zrobić
Maya, "Ciebie" się czyta jak książkę

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 12:23   #8027
LittleButterfly
Raczkowanie

przedpo,
Zaprosiłam Cię to będziesz mogła luknąć na moją malutką wyjściówkę.
W sumie to jestem zadowolona z tego rozmiaru co mi dr. zaproponowała, zobaczę co jeszcze inny lekarz powie.
Stary 2012-12-16, 13:01   #8028
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Witam Cycolinki ))

Matti, odpiszę na priv, tylko się ogarnę z rachunkami itp
Też jestem zdania, że dr nie ucieknie, ale rozumiem, ze jesteś zawiedziona
Ja muszę się wziąć za badania niebawem, bo człowiek myśli, że jak zdrowy niby to co tam może wyjść nie tak...a jednak może

A może spróbujesz się wpić z nowym terminem na 24 stycznia?

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------
Jeśli wyniki wyjdą ok, po konsultacji dr stwierdzi że jest ok i mogę być operowana, i dostanę na ten czas urlop, to bardzo chętnie

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 14:22   #8029
kicia_nh
Zadomowienie

Przedpo a dziękuję, ja dość dobrze, poza tym, że się przeziębiłam po ostatniej kontroli. A piersiaki no za wiele się nie zmieniły, lewy troszkę bardziej opuchnięty i twardszy, ale jak się tak na nie patrzę to takie śmieszne są Mi to przeszkadza najbardziej to, że nie mogę nic robić Lekarz zabronił jeszcze do ściągania szwów, ehh no ile można siedzieć bezczynnie

Stary 2012-12-16, 15:54   #8030
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Przedpo a dziękuję, ja dość dobrze, poza tym, że się przeziębiłam po ostatniej kontroli. A piersiaki no za wiele się nie zmieniły, lewy troszkę bardziej opuchnięty i twardszy, ale jak się tak na nie patrzę to takie śmieszne są Mi to przeszkadza najbardziej to, że nie mogę nic robić Lekarz zabronił jeszcze do ściągania szwów, ehh no ile można siedzieć bezczynnie
kicia szatanie siedz na d...i nic nie masz robic! Mnie tez to denerwowalo ale wytrzymasz niecierpliwcze
Stary 2012-12-16, 16:38   #8031
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, o czym mówisz, mnie też już oglądanie filmów i granie na komputerze nudziło Ale dasz radę, lepie teraz się przemęczyć - nic nie robiąc, niż potem żałować jak się pojawią komplikacje. ważne, że możesz już spać

Matti trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało Ci się zrobić piersiaki
Stary 2012-12-16, 18:12   #8032
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
kicia szatanie siedz na d...i nic nie masz robic! Mnie tez to denerwowalo ale wytrzymasz niecierpliwcze
Celinko, Saba próbuję ile mogę, no ale nawet moi znajomi się śmieją ze mnie, że mam ADHD, bo chwili na tyłku nie usiedzę A tu jest ten problem, że ja telewizji nie lubię oglądać. Ja zawsze włączam sobie muzykę i coś robię, albo chwilkę na kompie posiedzę. No trochę jeszcze wytrzymam, bo krzywdy sobie zrobić nie chcę, ale łeb mi pęka już z tych nudów Podjechałabym sobie do koleżanki, ale ja przeziębiona a ona tydzień temu urodziła synka i nie chciałabym go zarazić

Stary 2012-12-16, 18:42   #8033
Saba08
Zadomowienie

Pooglądaj sobie biustonosze w internecie, jakie potem będziesz mogła nosić, zawsze to jakiś mily sposób na spędzenie czasu Albo wydawaj polecenia tż-towi, co np ma Ci ugotować hahahah
Stary 2012-12-16, 18:50   #8034
belseno
Zadomowienie

Dziewczynki, witam się cieplutko. Wróciłam dziś z nart cała i zdrowa cycuniom też nic się nie stało mimo drobnych upadków. Biustonosz sportowy do zadań specjalnych spisał się na piątkę.
Zaraz poczytam co tam u Was.
kicia dla Ciebie szczególne gratulacje
pierwsze co to do Twojego albumu pobiegłam i poprostu jest cuudnie namęczyłaś tego swojego doktorka ale warto było Msza piękny biust, duży i kształtny i w szoku jestem, że się dosunęłaś w tym czarnym seksi ubranku
Stary 2012-12-16, 19:19   #8035
zabulek1
Wtajemniczenie

MYA w 3 urodzinki Twoich panienek wysylam 300 buziakow dla nich:cm ok::cmo k::cmok : : cmok::c mok::cm ok::cmo k::cmok :

I kilka dla Ciebie

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Dziewczyny ja cwicze caly czas z Mel B 3 razy w tygodniu , 3 cwiczenia na nogi, poslady i abs I po dwoch tygodniach ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .............. MEGA roznica JESTEM SPREZYSTA hehehehehehehehehehehe
Stary 2012-12-16, 20:14   #8036
Saba08
Zadomowienie

A ile czasu te ćwiczenia zajmują?

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Wiecie co, mój biust się powiększył! No i teraz nie wiem, czy mogę moje sportowce nosić, bo jednak trochę się rozciągają, czy powinnam je wymienić już na rozmiar większe... A jak mi znowu zmaleją?! Kochane, powiedzcie mi jak to działa, bo juz sama nie wiem
Stary 2012-12-16, 20:21   #8037
zabulek1
Wtajemniczenie

Saba kazde cwiczenie jest 10minutowe, ale nie czujesz tego, ze cwiczysz 10 min Tak szybko jakos leci czas na nich 3 partie ciala to tylko 30 minut, a 3 razy w tygodniu dzialaja cuda

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-12-16 o 20:22
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 20:25   #8038
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Saba kazde cwiczenie jest 10minutowe, ale nie czujesz tego, ze cwiczysz 10 min Tak szybko jakos leci czas na nich 3 partie ciala to tylko 30 minut, a 3 razy w tygodniu dzialaja cuda
Hmmm to moze spróbuję a masz gdzieś pod ręką linka do tych ćwiczeń?

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-16 o 20:27
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-16, 21:11   #8039
path87
Zakorzenienie

witam po przerwie, nie było mnie tydzień, bo odwiedzałam znajomą w Wawie
czy są wśród nas nowe szczęśliwe cycolinki?
Stary 2012-12-16, 21:11   #8040
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Suples,
Jeżeli zdecydowałabym się na tą panią dr. to termin bym miała już 31 stycznia tylko przeraziła mnie ta kwota .....
P kurde ale szybko no to super no kwota niezła ale chyba na tyle liczyłas czy jak ?? Ja nawet nie wiem ale ok 14 chyba trzeba wszędzie zapłacić ?? Zobaczymy ile u mniewyjdzie kosztorys )) idź do innego zobacz co Ci powie. C zapoponuje i decyzje podejmiesz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości