|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Mya, sto lat dla twoich trzylatków
![]() Klaudek ja bym chciała przed 30, a tzn że mam jakieś1,5-2lat Wszystko zależy od męża i ilości zleceń
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#8012 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Mya sto lat!!! Oby zawsze były wysoko
![]() A z ideałami to racja. Nigdy piersi nie będą idealnie równe, dokładnie na tej samej wysokości, to nie odlewy z gliny Ważne, żeby tej co je nosi było z nimi dobrze, a żeby tego dokonać, to nie wolno oczekiwać efektów, jak to Mya napisała, z photoshopa.Miłego wieczoru dziewczyny! Klaudeczka ja na miejscu tż bym nawet do toalety za Tobą poszła Nie wyglądasz wyzywająco, w żadnym wypadku, ale tak slicznie, że mogłoby Ci się w tej toalecie poszczęścić hahahahahaha
|
#8013 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zawsze zawsze podnosisz mnie na duchu i zawsze masz dobre szczere slowo. no nieraz juz mnie opierniczylas ale na dobre mi wyszlo |
|
|
|
|
#8015 |
|
Zakorzenienie
|
iloona,byłam w h&m przypadkiem,ale całą familią.Oblookałam te gąbki,wzięłam 2 sztuki żeby zmierzyć, ale kolejka taaaaka
że moje smyki nie dałyby rady z mężem tyle wytrzymać.Może po świętach uda mi się tam zajrzeć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#8016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj,teraz to kiszka przed świętami, tym bardziej w weekend. Te staniczki są takie sylwestrowe,więc pewnie dlatego się kobity rzuciły ![]() Little Butterfly, jak nie jesteś pewna co do tego,zeby robić u tej Pani, to idź na druga konsultację.Rzadko kiedy bywa,że kończy się wszystko na jednej konsultacji,poszukaj jeszcze jakiegoś dra i idź dla porównania, ale 325 to już dobry rozmiarek-chyba nie rodzacym z reguły robią mniejsze-choć są tu wyjątki,ale niewykluczone ze po dzieciach nastapią zmiany w Twoich piersiach i trzeba będzie wymieniać,a wtedy na pewno na większe
|
|
|
|
|
#8017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : oklaski:![]() klaski :![]() ![]() klas ki:I JAKIE WRAŻENIA MAJUŚ?????
|
|
#8019 |
|
Rozeznanie
|
Mya Wszystkiego najjedrniejszego,duzo jedwabistosci i miekkosci na kolejne lata wspolnej radosci z piersiakami
|
#8020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej super ze jestes już po konsultacji 325 może byc ok a ile ważysz i ile masz wzrostu !??
|
|
#8021 |
|
Raczkowanie
|
Suples,
ważę 58 kg a wzrost 169 cm. 15 stycznia mam drugą konsultację, to będę miała już jakieś porównanie
|
|
|
|
#8022 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly
No po 2 będziesz miała porównanie te jestem ciekawa strasznie ja dopiero 11:/ ale czekamy spokojnie ? A na operacje kiedy chciałabys sie umówić ?
|
#8023 |
|
Raczkowanie
|
Suples,
Jeżeli zdecydowałabym się na tą panią dr. to termin bym miała już 31 stycznia tylko przeraziła mnie ta kwota .....
|
|
|
|
#8024 |
|
Zadomowienie
|
Paularetka 03.01- 18 ![]() lubuss 22.01- 37![]() przedpo 24.01- 39 ![]() malina986 05.02- 51![]() Dzień dobry laski Przedpo właśnie przypomniałam sobie, że cosik wspominałaś o zmianie daty w odliczance to zmieniłam
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-16 o 10:47 |
|
|
|
#8025 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Jejciu, ile u nas śniegu!!!!! U Was też tak sypie? Ilonka - cc to obkurczanie się torebki łącznotkankowej wokół implantu. Nie pamiętam angielskiej nazwy, od której ten skrót pochodzi ![]() Cytat:
Klauduś, a cycków jakoś nie chce mi się na razie fotografować, bo nic w nich się nie zmieniło. Prawus nadal zadarty do góry . Dzisiaj moje cycuszki obchodzą pięciomiesięcznicę, a zdjęcia zrobię chyba dopiero na półroczne urodzinki żeby jakieś konkretne zmiany zaobserwować, bo na razie tylko się dołuję, że nic z nimi się nie dzieje ![]() A ta twardość na leżąco już tak na zawsze zostanie? Jak myślisz Klaudeczko? Bo jeśli tak, to mi się to wcale nie podoba ![]() Myu, STO LAT, STO LAT DLA PIERSIACZKÓW ![]() Agatko, no widzisz, nie trzeba ponownej operacji, super
|
|
#8026 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam Cycolinki
))Nie odzywałam się, bo i mnie dopadła jaką wstrętna wirusówka. Już w pt rano coś czułam, ale zignorwałam dzidostwo, poszłam na imprezę, wytańczyłam się, że hoho...i zaczęło się po powrocie z imprezy:/. Dziś już lepiej chociąż brzuch nadal boli ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Little, nie widziałam wyjściówki, ale ja jestem podobnych gabarytów - 168 cm, 56-60kg, wyjściówka ZERO, jestem dość szczupła w pasie i mam mieć wkładki mniejsze (jak u mnie w podpisie). Sprawdź jeszcze z jednym lekarzem, ale ja ufam w to co oni mówią. W końcu trochę się naoglądali tych cycków... ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
Fajnie, że opiekujesz się wyliczankąA jak Ty się miewasz? i Twoje skarby? ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() Też jestem zdania, że dr nie ucieknie, ale rozumiem, ze jesteś zawiedziona Ja muszę się wziąć za badania niebawem, bo człowiek myśli, że jak zdrowy niby to co tam może wyjść nie tak...a jednak może ![]() A może spróbujesz się wpić z nowym terminem na 24 stycznia ?---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#8027 |
|
Raczkowanie
|
przedpo,
Zaprosiłam Cię to będziesz mogła luknąć na moją malutką wyjściówkę. W sumie to jestem zadowolona z tego rozmiaru co mi dr. zaproponowała, zobaczę co jeszcze inny lekarz powie.
|
|
|
|
#8028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8029 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo a dziękuję, ja dość dobrze, poza tym, że się przeziębiłam po ostatniej kontroli. A piersiaki no za wiele się nie zmieniły, lewy troszkę bardziej opuchnięty i twardszy, ale jak się tak na nie patrzę to takie śmieszne są
Lekarz zabronił jeszcze do ściągania szwów, ehh no ile można siedzieć bezczynnie
|
#8030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dasz radę, lepie teraz się przemęczyć - nic nie robiąc, niż potem żałować jak się pojawią komplikacje. ważne, że możesz już spać![]() Matti trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało Ci się zrobić piersiaki
|
|
#8032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu jest ten problem, że ja telewizji nie lubię oglądać. Ja zawsze włączam sobie muzykę i coś robię, albo chwilkę na kompie posiedzę. No trochę jeszcze wytrzymam, bo krzywdy sobie zrobić nie chcę, ale łeb mi pęka już z tych nudów Podjechałabym sobie do koleżanki, ale ja przeziębiona a ona tydzień temu urodziła synka i nie chciałabym go zarazić
|
|
#8033 |
|
Zadomowienie
|
Pooglądaj sobie biustonosze w internecie, jakie potem będziesz mogła nosić, zawsze to jakiś mily sposób na spędzenie czasu
Albo wydawaj polecenia tż-towi, co np ma Ci ugotować hahahah
|
#8034 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, witam się cieplutko. Wróciłam dziś z nart cała i zdrowa
Zaraz poczytam co tam u Was. kicia dla Ciebie szczególne gratulacje
|
#8035 |
|
Wtajemniczenie
|
MYA w 3 urodzinki Twoich panienek wysylam 300 buziakow dla nich
I kilka dla Ciebie ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Dziewczyny ja cwicze caly czas z Mel B 3 razy w tygodniu , 3 cwiczenia na nogi, poslady i abs
|
#8036 |
|
Zadomowienie
|
A ile czasu te ćwiczenia zajmują?
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Wiecie co, mój biust się powiększył! No i teraz nie wiem, czy mogę moje sportowce nosić, bo jednak trochę się rozciągają, czy powinnam je wymienić już na rozmiar większe... A jak mi znowu zmaleją?! Kochane, powiedzcie mi jak to działa, bo juz sama nie wiem
|
#8037 |
|
Wtajemniczenie
|
Saba kazde cwiczenie jest 10minutowe, ale nie czujesz tego, ze cwiczysz 10 min
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-12-16 o 20:22 |
|
|
|
#8038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz gdzieś pod ręką linka do tych ćwiczeń?
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-16 o 20:27 |
|
|
|
|
#8039 |
|
Zakorzenienie
|
witam po przerwie, nie było mnie tydzień, bo odwiedzałam znajomą w Wawie
![]() czy są wśród nas nowe szczęśliwe cycolinki?
|
|
#8040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to super no kwota niezła ale chyba na tyle liczyłas czy jak ?? Ja nawet nie wiem ale ok 14 chyba trzeba wszędzie zapłacić ?? Zobaczymy ile u mniewyjdzie kosztorys )) idź do innego zobacz co Ci powie. C zapoponuje i decyzje podejmiesz
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i będzie się dzieliło na czas między operacjami i po operacji .
Masz takie piersiaki o jakie walczyłaś- i pora zacząc się nimi cieszyć!!!! Idelane nie istenieją- a następne są piersi piękne, śliczne, fajne, zarąbiste, super
że moje smyki nie dałyby rady z mężem tyle wytrzymać.Może po świętach uda mi się tam zajrzeć 

A że dziś mam urodziny 
klaski :
a może do mojej wąskiej klatki piersiowej akurat ten rozmiar nie będzie taki mały ? Nie znam się kompletnie na tym i nie wiem czego się spodziewać .... niby powiedziała że może wyjść jakieś małe C, ale to nigdy nie wiadomo 

Paularetka 03.01- 18
nie grzesz bo akurat twoje ciało można by pokazywać jako ideał...nie ściemniaj nam tu