|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
hej
![]() tydzień do świąt, więc mam ambitny plan powolnego sprzątania... tylko boję się, że spali na panewce przez Karinkę... Niby sprząta zabawki po sobie, ale wystarczy ją zostawić samą to sajgon taki zrobi, że brrr... No i prezenty muszę dokończyć pakować ![]() A w piątek/sobotę chyba się wezmę za pieczenie, no bo kiedy? |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() mam teraz dostęp do neta, więc trochę z wami popiszę ![]() ![]() ![]() ![]() ninagg serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!! Dużo zdrówka dla Oli i Ciebie ![]() Idę was nadrabiać, potem coś popiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Hej z rana, dziewczyny.
![]() Nareszcie mogłam się wyspać po męczącym weekendzie, teraz 3 tygodnie wolnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zaczynamy 35. tydzień. ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-17 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana i ja
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba mnie jakies przeziebienie łąpie. A juz myslalam, ze wytrwam do konca bez zadnego smarkania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() amnie tak sie dzien zaczął, ze lepiej nie trzeba... mam zadzwonila po 7 do mnie, że brat rozbił sie autem w drodze do szkoły- znajomy zadzwonił..... jezuuuuuuuu, az mnie siekło, bo nie było wiadomo co z nim.......... na szczęście "tylko" rozbity tył auta... obróciło go i uderzył w betonowy mostek...... wiec sobie wyoberazacie, jaki mam nastrój.... na szczęście synus sie wierci od rana, takie mam teraz schizy jak mnie ostatnio nastraszył, ze jak godzine jest spokoj to go zaczepiam.... ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- no i witam u nas kolejną mamuske ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
Melduję się, że nie zaginęłam
![]() Wróciłam właśnie z badań, wyprawa jakich mało, śniegu po kolana ledwo doszłam do domu. Teraz odpoczywam ![]() Wczoraj cały dzień nieprzytomna chodziłam, bo mąż w sobotę zaprosił kumpla i tak siedzieli do 2 w nocy. Niestety nie mogłam przez nich spać mimo, że ciągle prosiłam zeby sciszyli muzykę albo ciszej rozmawiali. Na koniec zaczęli śpiewać i mi się cierpliwość skończyła więc kolega musiał sobie do domu iść. Spalam w sumie 4 godziny. Chodziłam wściekła cały dzień, a TZ bal się strasznie, przeszło mi trochę jak pomógł mi obiad zrobić. W sumie dobrze mu ta impreza zrobiła mimo, że leżał na podłodze przez cały czas z butelką piwa bo nie dał rady siedzieć. Odstresował się biedaczek, ale i tak mnie wczoraj nosiło!
#308 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję przygód z zębami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#309 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() |
#310 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
to może jakiś ciuszek z tymi lalkami, będą lalki a przy okazji coś pożytecznego ![]() ![]()
![]() |
#311 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A skurcz dzisiaj też mnie chwycił, nawet dłuższy. Bolał mnie brzuch i plecy, normalnie myślałam, że się zaczyna. Na szczęście przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38167955]Nawijko, ale wiesz co, MH to taka fajna altenatywa dla słitaśnej Barbie
![]() A ona klockowa? Bo fajna jest seria lego Friends: http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q...type=basicForm i ceny przeróżne, akurat chyba Smyk dość drogo ma. http://allegro.pl/my-baby-kolo-garnc...876874123.html koło garncarskie? [/QUOTE] koło garncarskie polecam, moja miała i bardzo jej się podobało ![]() ![]() lego friends - faktycznie, teraz na topie są te zestawy ![]()
#313 |
Zadomowienie
|
Witam z rana i ja
![]() wczoraj miałam taki dzień, że tylko bym leżała, więc tak robiłam. Czułam się ciężka i bez siły, dziś lepiej...zjadłam śniadanko, zaraz zmierzę cukier i poleżę znowu ![]() ale to tylko oznaka dobrobytu, więc niech skika sobie cały dzień ![]() a no i wzięłam się i nakłuwam mandarynki goździkami ![]()
#314 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 3 koszule rozpinane na środku. Idę zaraz do położnej, niech mi da nr telefonu. Umówię się z nią po porodzie na spokojnie jak już w domu będziemy. Nie lubię wizyt z zaskoczenia ![]() Muszę jeszcze prezent siostrze kupić i szwagrowi. Nigdzie nie chce mi się chodzić, ciągle mnie kuje w podbrzuszu. Ale to chyba młody, bo jak się poruszy to czuję w pęcherzu ![]() Macie jakiś fajny sprawdzony przepis na sernik? Mam zadanie bojowe na święta ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooo biedactwo... współczuje Ci strasznie... ja jak sobie pomysle o tym bólu po usunięciu ósemki to az mnie ciary przechodza.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hej Kobietki TYDZIEŃ 38 ZACZYNAM !!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa!! ledwo chodze, nie mogę spać, boli mnie broszka tak jak na miesiączke ale nie są to skurcze, nie wiem... może mi się tam wsio rozchodzi, po prostu już nie umiem chodzić z gracją ![]() Tzt pojechal w delegacje, wróci w piątunio... i wole do nowego roku ucchhhhh ![]() Kupiłam czapeczke dla dzidzi, taką z pomponem haha jaka fajna, a mój tzt wyhaczył ![]() ![]() i wczoraj tzt robil test pieluszki hahaha wyjął jedną najmniejszą i poszedł pod kran i mówi, noo niezłe nawet te pampery hhaha a raczej pampersiątka bo takie malutkie ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-12-17 o 08:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | ||||
Zakorzenienie
|
Gratuluje rozpoczetych tygodni
![]() Cytat:
![]() super ze z mala wszystko dobrze i rosnie jak nalezy ![]() Cytat:
witamy napisz cos wiecej o sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja posprzatalam juz pokoj corci i nasza sypialnie, no i rosolek sie gotuje i pranie zaraz bede wieszac - i tyle na dzisiaj bo obiecalam sobie ze powolutku bede sprzatac ![]()
![]() |
#317 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mężus już do pracy wyszedł-znowu cały dzień go nie będzie ![]() Jem śniadanko właśnie i podczytuję Was ![]() Już za tydzień Wigiliaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2012-12-17 o 11:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ma juz duzo gadzetow z tym cholerstwem typu portfel, torebka, dlugopis, pamietnik, itp. Ale to kolo garncarskie mi sie podoba, mocno nad nim mysle ![]() Tylko gdzie pozniej mozna dokupic gline? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-17 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję rozpoczętych tygodni
![]()
![]() |
#320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SERNIK OREO☠ http://www.mojewypieki.com/przepis/s...ciastkami-oreo ☠ Ja jedynie zmieniłam: kruszę ciastka do środka dodatkowo. Na górę daję rozpuszczoną białą czekoladę a nie ciastka. Śmietanę daję zwykłą
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-12-17 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
gratuluję tygodni i ja też się chwalę, że zaczynam dziś 33 tydzień...
![]()
#323 |
Zakorzenienie
|
no to gratulacje z rozpoczetych tygodni!!
![]() ![]() z tej okazji zjem mandarynkę ![]() boje sie ze nie dotrwam do świąt.
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
I ja gratuluje rozpoczetych tygodni
![]() Ja wlasnie wrocilam z apteki i kupilam sobie ten balsam Tisane, super jest (dzieki Black ![]() Ale okropnie dzis zimno i wieje. Odebralam też firankę od kuriera, ale tylko sobie ją obejrzę ![]() A ten balsam myslę, że super się sprawdzi podczas porodu. Położna mowila, ze strasznie szybko się wtedy usta wysuszają i koniecznie trzeba cos miec. Bo ostatnio miala pacjentkę, ktora nie miala zadnego kremu, balsamu, nic i tak jej usta popekaly, ze az krew jej ciekla ;/ Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2012-12-17 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#326 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
witam Was dziewczyny z rana
![]() ja też się melduję w nowej części ![]() gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
FFLOLA WITAJ!!!
ZOFFKA WSPOLCZUJE, ALE JESZCZE TROSZKE WYTRZYMAJ!!! Witam w oiekny sloneczny dzien. Mamuska przyjdzie dzisiaj okna mi pomyc. Super, bo mam ich 12, a samam juz nie chce ryzykowac. Na 11 do kosmetyczki ide bede sie pindrowac, a co??? Przed 9 moja przyjaciolka urodzila drugiego synka. Gratuluje rozpoczetych tygodni. Jak czytam 38 tydzien, to mnie ciary po plecach przechodza. black mam pytanko. Czy spisz na tym boku, na ktorym Oliwka ma glowke. Odkad sie dowiedzialam, ze Ola posladkowo lezy i ta gula po prawej to jej glowka, to mam opory przed spaniem na prawym boku i boje sie, ze zrobie jej krzywde. Na lewym boku ciezko mi sie lezy, bo jakies mdlosci mnie biora. Chyba bede na stojaco spala.
#330 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Witam sie w 38 tyg ![]() Gratuluje rozpoczętych tyg ![]() Witam nowa mamusie ![]() współczuje przygód z zębami, szczękami itd. ból zęba to dla mnie okropność, brrrrr ![]() ale dupiasta pogoda - wczoraj była zima, dziś już zimy ni ma ![]() buro, szaro i ponuro ![]() ![]() wczoraj pierwszy raz mialam przepowiadacze, w koncu najwyzszy czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.