Scent Bar XLVI - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-17, 20:01   #1561
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLVI

Cytat:
Napisane przez Kociasta Pokaż wiadomość
Czytam właśnie o wyborze perfum i rosyjski portal radzi (tłumaczyłam na szybko):

"Jean Paul Guerlain powiedział: „Jestem przekonany, że jeśli mężczyzna zakochał się w kobiecie, to znaczy, że dokonała właściwego wyboru perfum” Przecież mężczyzna kocha nie tylko oczami, jak przyjęto się uważać.

Według zasad, silnej płci nie podobają się mocne zapachy – mężczyzn o wiele bardziej intrygują ledwo wyczuwalne aromaty. Które z nich najbardziej przyciągają mężczyzn? Owocowe perfumy wzbudzają w mężczyźnie apetyt, i to nie tylko na jedzenie. Taki wpływ przede wszystkim mają zapachy truskawki i jabłek. Aromat ylang-ylang, wg specjalistów, może wzbudzić w mężczyźnie pożądanie, jest swego rodzaju afrodyzjakiem. Praktycznie żaden mężczyzna nie pozostanie obojętny aromatowi wanilii. Przyjemne jest również to, że kobieta pachnąca wanilią, wydaje się mężczyźnie młodsza. Zapachy kokosa i czekolady mogą mieć podobne działanie. Jednakże perfumy z nutami wanilii, kokosa i czekolady są dobre do przyciągnięcia mężczyzny, lecz kiedy dochodzimy do sypialni lepiej z nich zrezygnować i użyć zapachu imbiru, eukaliptusa czy paczuli. Aromat jaśminu zaś przypomina mężczyźnie prawdziwy zapach kobiety. Specjaliści w dziedzinie perfum uważają, że nawet brzydka kobieta, pachnąca jaśminem, zainteresuje mężczyznę. Notabene, wiele badań mających na celu wyjaśnienie czym, wg mężczyzn, powinna pachnieć kobieta pokazało, że prawdziwa kobieta powinna pachnieć ciastem, czymś słodkim, różami, ciepłem i przytulnym aromatem."

Wyszło, że jak nic nie jestem kobieca
No, wedlug tego ja troche jestem

Ale coś w tym jest, moj uwielbia Aliena w każdej wariacji
I paczule

Tylko cholerka...gdzies czytałam,że Alienem zachwycają sie głównie geje
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jestem z Wami! Sprobuje ograniczyc Goralki i kolacje
.
No u mnie znowu pól kg na minusie
Zostalo tylko 3,5
Cytat:
Czemuz, ach czemuz, wszak wystarczy dac bulke z serem i po klopocie...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:18   #1562
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Czy ktoś z Was używa i poleca kawiarkę (taką jak z załącznika np.)?:
2 razy tak ; dodaj jakieś pytanie na trzecie tak

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale normalnie siedze i pacze jak mi chuika przeswieca przez moj nowy stół i nibyvictorie ghosty i normalnie
wypollizowało fotkie

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Kawiarka jest super ale ma mały minus - jedna mała kawa - dużo zmywania
nie do końca

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Aaaa Gryxiu jedynie original są dobre
original co?
Mukka Baletti nie ma wbudowanego lepszego parzenia niż kanciasty zwyklaczek; ja swoją bezmarkową kupiłem w sklepie z kawą i już chyba ze 4 lata służy bez wad

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
zakupy wczoraj swiateczne zrobilam za bony pracowe....ale co mi po tym, jak dalej nie wiem co zrobic na wigilie, tak aby i chlop moj zjadl

jemu to chyba jakiejs ryby uzmaze i tyle
pofiec, co on jada, moze cus wymysle

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:18   #1563
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no to wygrasz niechybnie a z kim będziesz walczyć , z nietopszem ?
Nietopsz grzeczny ostatnio, właściciele pacjentów (tfu, tfu, oby nie zapeszyć) też, ale kto wie, a nuż sie przyda?

Cytat:
pewnie i tak ich nie jadasz, co? Najgorzej, że teraz są święta. Spędzę je u rodziców na wsi, przygotowują wieczerzę na 15 osób, a przy stole są 4 Jak wesele -40m kiełbas, 4 mięsa wędzone, 5 pieczonych, 2 blachy pasztetu, kutia, 4 różne śledzie, ryba w pomidorach, 5 półmisków galarety, sałatka z tuńczykiem, pieczone pierogi z grzybami, karkówka w sosie, barszcz, 2 różne karpie, jajka z majonezem, sałatka jarzynowa i inne, więcej nie pamiętam z tego, co mama mówiła, że zrobi. No i oczywiście ciasta. Mama sama ma 40 kg nadwagi, a mimo to tyle przygotowuje i nie rozumie, że to wszystkim szkodzi, bo przecież muszę wszystkiego spróbować, skoro się namęczyli . Mówią, że "tradycja" i tak trzeba.
Ja chcę wyłączyć mięso, żeby zejść w dół z tłuszczem w jedzeniu. Powoli mam nadzieję do tego dojść. Najłatwiej mi zrezygnować ze słodkich napojów, gorzej ze słodyczy i piwka (lubię ciemne), a w nich jest więcej tłuszczu niż w mięsie.
Oj jadam, jadam, niestety, bywało, że całą paczkę chipsów dziennie A ilosć słodkich napojów to w ogóle w litrach się liczy Także na pewno mi nie zaszkodzi takie "wyrzeczenie"

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Nie, nie, poczekajcie aż ja przyjadę
Oki, to kiedy?

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ale kusisz
No, kuszę, kuszu-kuszu Jak sie tak zastanowię, to musiałby być cykl spotkań, wiesz jasne vs. ciemne, jęczmienne/pszeniczne/trójsłodowe, pils/lager, różne smakowe, czeskie vs. niemieckie, szkockie vs. irlandzkie...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
bardzo możliwe
ja zaczęłam tyć jak zaczęłam pracować i żywić się nieregularnie. Często chodziłam głodna, a jak sobie przypominałam że trzeba jeść bo zemdleję to np zjadłam batona
teraz nie jem słodyczy prawie w ogóle, staram sie jeść regularnie ale nic mi się nie poprawia ...
A ja jakoś straciłam apetyt po prostu, a do tej pory jadłam mało ale często i na bieżąco spalałam, no nic, może się uda do tego stanu rzeczy wrócić...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wiśnie na śniegu (Duży słój)
Świąteczne drzewko (Duży słój)
Świąteczna róża (Duży słój)
Herbatka rumiankowa (Mały słój)
Rozgrzewające przyprawy (Świeczka) - to dla siebie na spróbowanie, dziś odpalę
Jak tak poniuchałam na sucho to wszystkie mi się podobają no może te wiśnie trochę zbyt nachalne ale TŻowi się podobają
Duże słoje ostatecznie wybierałam wg kryterium ceny, tzn wzięłam te które są obecnie w promocji
Sprytnie Wiśni jeszcze nie odpalałam, ale zafoliowany sampler zapachnił mi przedpokój, także moc musi mieć niezłą...

Cytat:
Czytam właśnie o wyborze perfum i rosyjski portal radzi (tłumaczyłam na szybko):

"Jean Paul Guerlain powiedział: „Jestem przekonany, że jeśli mężczyzna zakochał się w kobiecie, to znaczy, że dokonała właściwego wyboru perfum” Przecież mężczyzna kocha nie tylko oczami, jak przyjęto się uważać.

Według zasad, silnej płci nie podobają się mocne zapachy – mężczyzn o wiele bardziej intrygują ledwo wyczuwalne aromaty. Które z nich najbardziej przyciągają mężczyzn? Owocowe perfumy wzbudzają w mężczyźnie apetyt, i to nie tylko na jedzenie. Taki wpływ przede wszystkim mają zapachy truskawki i jabłek. Aromat ylang-ylang, wg specjalistów, może wzbudzić w mężczyźnie pożądanie, jest swego rodzaju afrodyzjakiem. Praktycznie żaden mężczyzna nie pozostanie obojętny aromatowi wanilii. Przyjemne jest również to, że kobieta pachnąca wanilią, wydaje się mężczyźnie młodsza. Zapachy kokosa i czekolady mogą mieć podobne działanie. Jednakże perfumy z nutami wanilii, kokosa i czekolady są dobre do przyciągnięcia mężczyzny, lecz kiedy dochodzimy do sypialni lepiej z nich zrezygnować i użyć zapachu imbiru, eukaliptusa czy paczuli. Aromat jaśminu zaś przypomina mężczyźnie prawdziwy zapach kobiety. Specjaliści w dziedzinie perfum uważają, że nawet brzydka kobieta, pachnąca jaśminem, zainteresuje mężczyznę. Notabene, wiele badań mających na celu wyjaśnienie czym, wg mężczyzn, powinna pachnieć kobieta pokazało, że prawdziwa kobieta powinna pachnieć ciastem, czymś słodkim, różami, ciepłem i przytulnym aromatem."

Wyszło, że jak nic nie jestem kobieca
E tam, olać takie porady, mój chuop robi maślane oczka jak pachnę kadzidłem

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
A ja kupiłam dzisiaj dekoloryzator....
Jednak

Cytat:
Ten dopisek nie ukoi obecnego bólu moich cycków, za późno

Cytat:
Jestem z Wami! Sprobuje ograniczyc Goralki i kolacje
Co to są Goralki?

Cytat:

Mowisz jak ja! z, ach czemuz, wszak wystarczy dac bulke z serem i po klopocie...
To trochę niepokojące...

Dla zainteresowanych: wypróbowałam Rudego Kota, piękny kolor, obfita piana, sporo bąbelków, mocno słodowy smak, w składzie jest chmiel ale goryczka nieuchwytna, ogólnie mocna czwórka

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:21   #1564
gryx82
BAN stały

Cytat:
Znaczy masz dobrze ukrwione
A jak to się bada?
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. aż policzyłam dokładnie - u mnie wchodzi 5 łyżeczek na 2 espresso
a więc nie tak dużo
Czyli nie jest najgorzej 2 espresso, czyli łącznie 100ml, czy troszkę więcej jednak?
Cytat:
2. jeszcze nie miałam przyjemności płacenia tam za piwo
Wyłudzaczka piw!
Cytat:
J Czemuz, ach czemuz, wszak wystarczy dac bulke z serem i po klopocie...

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
fłaśnie, np. Maja na cmentarzu znalazła
I ja! Ja też!
Cytat:
2 razy tak ; dodaj jakieś pytanie na trzecie tak
I dobra jest taka kawa z kawiarki?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:23   #1565
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jednak
Nie dam rady, jak nie zrobię tego jeszcze w tym roku.... W ostateczności zawsze mogę wrócić do tego, co jest
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:24   #1566
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ja jeszcze palcem nie kiwnąłem, u siebie w pokoju tylko kurze zetrzeć, czyli jakaś godzina roboty, no i salon kąpielowy, tu się człek umorduje, szczególnie z kabiną (ale to sobie na sobotę zostawię chyba tę przyjemność)
Godzina? Ty masz pokój 50 metrowy?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:29   #1567
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
No a za ten centymetr przybedzie kolejny, i to też nie grubość, i kolejny i też nie grubość? Nikt się nie budzi z dnia na dzień obszerniejszy o 20 centymetrów, wolę to zdusić w zarodku. A jak się nosi ten sam rozmiar spodni przez pół życia to i centymetr może wywołać panikę
no i przez 1 cm więcej już mozna nie wejść w obcisłego ciucha

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja używam - mam na 2 filiżanki
sypie się tam ok 7 łyżeczek kawy, bo do dobrego zaparzenia musi być ubita
ale jest pyycha
można rozcieńczyć wodą lub mlekiem
poczytaj jakieś forum dla baristów - polecają modele do domowego użytku dla zwykłych śmiertelników i przestrzegają czego unikać
ja mam jakąś zwykłą, chyba aluminiową, ale kawa nie przechodzi żadnymi niepożądanymi zapachami
kumpel dostał w prezencie wypasioną włoska
co do mycia - w dolnym zbiorniczku jest tylko woda, sitko na kawę i górną część wystarczy przepłukać - ja nie używam płynu

potuszczone zwłaszcza - i o tem tylko opłukiwaniu, bez płynu, też baristy mówily/pisały

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
odkrój dwa grubsze plastry ze skórą i wykałaczkami przytwierdź do cycków, resztę obierz ze skóry, podziel na cząstki i sru do namajerankowanych jabłek do środeczka
brzmi tak, jakby szło upiec i Siwca tym sposobem

Stary 2012-12-17, 20:33   #1568
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
A ja kupiłam dzisiaj dekoloryzator....
Cytat:
Będę sobie na niego patrzeć
Ufff, myślałam że go użyjesz
Cytat:
Cieszę się chwilą, bo będzie jeszcze gorzej, a w nowym roku to już w ogóle syf i mogiła!
Kufa, nie pisz tak bo ja liczę że w nowym roku będzie lepiej
Cytat:
Ooo, moja krew. Tylko ja nie jadam zadnych zup, sosow oprocz chili itp., kartofli, makaronu, pierogow, nie przepadam za miesem, za to lubie grzyby i warzywa oprocz mizerii, kapusty, marchewki, groszku i innych typowo obiadowych surowek. Galarety, kaszy tez nie tkne.
To mowicie, ze to dziwne?
Redziu a co Ty jesz?

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:40   #1569
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
nieeee, wcale
nie tknie jedynie:
warzyw przerobionych (gotowanych, duszonych, w sloikach itp)
mieszania slodkich smakow z daniami obiadowymi
grzyby lubi zbierac...jedynie
nie cierpi zabielanych sosow
kaszy nie ruszy
zupy jada dwie: rosolek i pomidorowa
....tak bym mogla jeszcze wymieniac

zostaje ryba smazona (bo galaret tez nie rusza), wedzona i ....ciasta
a ryb pieczony? ryb w oleju? w occie? barszcz zezre?
bo jak nie to nakarmic dziada ryba pieczona z chlebem, albo upiec kulebiaka z rybo w srodku itp itd

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Ja chcę wyłączyć mięso, żeby zejść w dół z tłuszczem w jedzeniu. Powoli mam nadzieję do tego dojść. Najłatwiej mi zrezygnować ze słodkich napojów, gorzej ze słodyczy i piwka (lubię ciemne), a w nich jest więcej tłuszczu niż w mięsie.

Stary 2012-12-17, 20:43   #1570
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

i chciałam powiedzieć, że Tru ma śliczną Linkę w avie

nie wim czemu mi sie od początku wydało ze to rysunkowa brodka jest
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:46   #1571
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Co to są Goralki?
sądzę, że to to

Stary 2012-12-17, 20:46   #1572
Kociasta
Raczkowanie

Cytat:

Wiem, wiem - głupia logika. Odciąć słodycze i piwko
dzika truskawo-widocznie lubi kobiety z charakterem lub.. zakonnice
Ok, to ja do naszego klubu składam obietnicę - 1-2 piwka w miesiącu i ze słodyczy mała czekoladka/ciastko raz w tygodniu (będzie ciężko :/)

Kociasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:47   #1573
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
I dobra jest taka kawa z kawiarki?

Stary 2012-12-17, 20:48   #1574
gryx82
BAN stały

Cytat:
Co to są Goralki?
Obstawiam, że o Horalky chodzi
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Godzina? Ty masz pokój 50 metrowy?
Nie, ale jestem baaardzo dokładnym kurzopogromcą (sprzątając dwa razy do roku, nic w tym dziwnego)
Cytat:
Kufa, nie pisz tak bo ja liczę że w nowym roku będzie lepiej

Nie, no... ja se tylko jaja cały czas robię Będzie lepiej, musi, wyjścia innego nie ma
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:48   #1575
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Redziu a co Ty jesz?
bułki z serem, rybę i herbatę

Stary 2012-12-17, 20:50   #1576
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
+ sushi, kapary i tuniorka
Stary 2012-12-17, 20:51   #1577
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Co to są Goralki?
Wafle typu Grzeski tylko smaczniejsze.

Cytat:
Redziu a co Ty jesz?
Nooo...
Serki waniliowe, mleko, jogurty naturalne, ser zolty wszelki lacznie z plesniowymi, jajka, sucha kielbase i niektore mokre typu mysliwska, kurczaki aby nie gotowane, tatary, sledziki, tunczyki, pstragi, lososie i insze ryby smazone/pieczone/wedzone bez galarety, owoce morza wszelkie, pieczywo, tortille itp. uwielbiam ale unikam, z warzyw na surowo (ewentualnie smazone ale gotowane juz nie bardzo) pomidory, ogorki kwaszone, papryke, cebule, salaty i kapuste pekinska, do tego juz nie surowe baklazany, cukinie, grzybki rozne oprocz marynowanych, z sosow wszelkie ostre, wszelkie chinskie, sojowe, keczup i musztarde , z owocow jablka, zielone grejfiuty, mandarynki, banany, poziomki, jagody, bakalie, z ciast drodzowe bez rodzynek i skorki pomaranczowej (nienawidze), takiz goly sernik (i bez galaretki ani owocow, ble) i kruche ciasto, poza tym strasznie lubie fastfoody - kebaby, chinszczyzne, cheeseburgery, twistery ale tez unikam...
Obiadow nie lubie i zazwyczaj nie jadam, np. poprzestaje na bulce z serem Ale bez masla, ble.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
No u mnie znowu pól kg na minusie
Zostalo tylko 3,5
Mi zostalo 3 a juz bylo dwa Ostatnio mam parcie na zarcie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 20:52   #1578
Polly_
grozi wypollizowaniem

popsułam se swieczki
Stary 2012-12-17, 20:56   #1579
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
O

Cytat:
No wlasnie, zapomnialam o sushi, kaparach i oliwkach
I brokuly!

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
popsułam se swieczki
...co mi przypomnialo dowcip.
- czym sie rozni zakonnica od zarowki?
- niczym, obie świecą.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:00   #1580
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Nie, ale jestem baaardzo dokładnym kurzopogromcą (sprzątając dwa razy do roku, nic w tym dziwnego)
Grysiek, kuśfa, ja-cie-przepraszam, ale wylosowałeś karteczkę "ffpjerdoł" za niewłaściwe użycie imiesłowu przysłówkowego współczesnego; na ostatnich stronach bara jakieś nasilenie tego koślawca - wpływ gazetek marketowych ze sloganami "3,5 sztuka, kupując 2 szt."?

to było retoryczne
to teraz manifesto: nie piszta tak, bo podesle Tru na pasztet
krótka ściąga
aktant obu czynności musi być ten sam i obie czynności robić jednocześnie;
proste, ino trza zapamiętać

Stary 2012-12-17, 21:08   #1581
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
znaczy tak jak być powinno

phyyy, a kto się przejmuje tym co będzie jutro

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Polly tak mi się przypomniało
Ty pewnie chcesz wiedzieć czy warto mieć szczotę elektrik
ja myślę że tak se stoisz/siedzisz ona myje i sygnalizuje, że czas zmienić ćwiartkę szczeny do czyszczenia,
ale są przeciwnicy np. szwagier i sis mówią nie i to zdecydowanie, że np. bardziej osad się zbiera niż przy zwykłej
nie wiem o co biega
najlepiej spróbować samemu ja mam bardzo starą (6 lat) Oral B i chcę nowszej
ale ja mam elektrik szczotke i kocham jom

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
ejjjj, nie chwaliłaś się stołem..... albo może to ja przegapiłam bo o krzesłach na stówę pamiętam że mówiłaś, o roletach też coś tam było, a o stole nie.... a fogle to poka stół

stół przegapiłas...pisalam ze moj TZ wywalił opakowanie wraz z fakturą

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
O

...co mi przypomnialo dowcip.
- czym sie rozni zakonnica od zarowki?
- niczym, obie świecą.

-co mowi Arab do taksówkarza?
-proszę mnie wysadzić pod bankiem
Stary 2012-12-17, 21:13   #1582
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Znad śniadania

Mursz, a pamiętasz, jak Ci Tasmeem od Rasasi zachwalałem, że "nie bój się jaśminu nic a nic" i takie tam, a Ty się następnie srodze zawiodłaś? Okazało się, że ja przecież męskie Tasmeem mam, gdyż ponieważ albowiem damskich próbek perfum wcale nie zamawiałem,
To by w sumie wiele tłumaczyło
Cytat:
Ja mam niestety do zrzucenia :/ od zamieszkania z tż przytyłam sporo. On ma figurę Masaja i za nic nie może przytyć, ja to co innego
Nie ma sprawiedliwości na świecie...
Jutro chyba wezmę śpiwór do pracy. Ulubiona koleżanka przedłużyła zwolnienie
A szefowa sugerowała pracę od 7 do oporu... Zważając na jej ilość, by gdzieś tak do 3 nad ranem wyszło Ale nie mogę odpuścić jogi, tylko to mój kręgosłup trzyma...
Oglądacie czasem Rodzinke.pl? Widziałam kilka odcinków i nawet w tym trawie Kożuchowska

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:25   #1583
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

a takie świnki też są ponoć inteligentne i co? zwierzątko to zwierzątko, albo się je je albo nie wg mnie
otóż to

Cytat:

fłaśnie, np. Maja na cmentarzu znalazła
no byłam na 99 % pewna że Maja ale się powstrzymałam od napisania bo kurcze czasem zacierają misię postaci tyle anegdot że głowy nie daję

Cytat:
-co mowi Arab do taksówkarza?
-proszę mnie wysadzić pod bankiem
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:31   #1584
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Nie, no... ja se tylko jaja cały czas robię Będzie lepiej, musi, wyjścia innego nie ma
No trochie lepij ale jakoś Ci nie fierzę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Serki waniliowe, mleko, jogurty naturalne, ser zolty wszelki lacznie z plesniowymi, jajka, sucha kielbase i niektore mokre typu mysliwska, kurczaki aby nie gotowane, tatary, sledziki, tunczyki, pstragi, lososie i insze ryby smazone/pieczone/wedzone bez galarety, owoce morza wszelkie, pieczywo, tortille itp. uwielbiam ale unikam, z warzyw na surowo (ewentualnie smazone ale gotowane juz nie bardzo) pomidory, ogorki kwaszone, papryke, cebule, salaty i kapuste pekinska, do tego juz nie surowe baklazany, cukinie, grzybki rozne oprocz marynowanych, z sosow wszelkie ostre, wszelkie chinskie, sojowe, keczup i musztarde , z owocow jablka, zielone grejfiuty, mandarynki, banany, poziomki, jagody, bakalie, z ciast drodzowe bez rodzynek i skorki pomaranczowej (nienawidze), takiz goly sernik (i bez galaretki ani owocow, ble) i kruche ciasto, poza tym strasznie lubie fastfoody - kebaby, chinszczyzne, cheeseburgery, twistery ale tez unikam...
Obiadow nie lubie i zazwyczaj nie jadam, np. poprzestaje na bulce z serem Ale bez masla, ble.
Ale chiba nie wszystko naraz?
Cytat:
popsułam se swieczki
Pomyślałam że możesz ją pokroić i palić jak wosk, bo tunel masz już na samym dnie?
Cytat:
stół przegapiłas...pisalam ze moj TZ wywalił opakowanie wraz z fakturą
Pamiętam
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie ma sprawiedliwości na świecie...
Jutro chyba wezmę śpiwór do pracy. Ulubiona koleżanka przedłużyła zwolnienie
A szefowa sugerowała pracę od 7 do oporu... Zważając na jej ilość, by gdzieś tak do 3 nad ranem wyszło Ale nie mogę odpuścić jogi, tylko to mój kręgosłup trzyma...
Strasznie Ci współczuję

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:31   #1585
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
(...)
Zrób Mu pomidorową, smażoną rybę, sałatkę z surowych warzyw i makowiec i Mu starczy Cóż Łon taki wybredzioch(...)
to jest dobry plan
tylko, ze warzyw nie laczy
Cytat:
(...)
To mowicie, ze to dziwne?
nie, nie dziwne
ale czasem mnie to drazni bo co tu takiemu gotowac

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:33   #1586
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
np skoro nie wiadomo co to nic - w czym problem? nie wiem co jesz to nei wiem co gotować = brak ugotowania

i zobaczyć co się stanie
sam nie może?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 21:35   #1587
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
wyzwańko!
zrobić listę, co na pewno zeżre i rozpocząć rekonesans książkowo-internetowy

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
np skoro nie wiadomo co to nic - w czym problem? nie wiem co jesz to nei wiem co gotować = brak ugotowania

i zobaczyć co się stanie
sam nie może?
o flasnie, to tez - podpaczec co kupi/zezre/zrobi sam

Stary 2012-12-17, 21:38   #1588
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Fajny?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płaszczyk.jpg (39,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg płaszczyk1.jpg (32,1 KB, 8 załadowań)

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2012-12-17, 21:40   #1589
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Fajny?

Stary 2012-12-17, 21:41   #1590
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No też chyba mi się nie widzi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości