|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]() Ale coś w tym jest, moj uwielbia Aliena w każdej wariacji ![]() I paczule ![]() Tylko cholerka...gdzies czytałam,że Alienem zachwycają sie głównie geje ![]() No u mnie znowu pól kg na minusie Zostalo tylko 3,5 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1562 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
2 razy tak
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- original co? ![]() Mukka Baletti nie ma wbudowanego lepszego parzenia niż kanciasty zwyklaczek; ja swoją bezmarkową kupiłem w sklepie z kawą i już chyba ze 4 lata służy bez wad ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1563 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nietopsz grzeczny ostatnio, właściciele pacjentów (tfu, tfu, oby nie zapeszyć) też, ale kto wie, a nuż sie przyda?
Cytat:
A ilosć słodkich napojów to w ogóle w litrach się liczy Także na pewno mi nie zaszkodzi takie "wyrzeczenie"Oki, to kiedy? ![]() No, kuszę, kuszu-kuszu Jak sie tak zastanowię, to musiałby być cykl spotkań, wiesz jasne vs. ciemne, jęczmienne/pszeniczne/trójsłodowe, pils/lager, różne smakowe, czeskie vs. niemieckie, szkockie vs. irlandzkie... ![]() Cytat:
Cytat:
Wiśni jeszcze nie odpalałam, ale zafoliowany sampler zapachnił mi przedpokój, także moc musi mieć niezłą...Cytat:
![]() Jednak ![]() Co to są Goralki? Cytat:
To trochę niepokojące...Dla zainteresowanych: wypróbowałam Rudego Kota, piękny kolor, obfita piana, sporo bąbelków, mocno słodowy smak, w składzie jest chmiel ale goryczka nieuchwytna, ogólnie mocna czwórka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1564 | |||
|
BAN stały
|
A jak to się bada?
Cytat:
2 espresso, czyli łącznie 100ml, czy troszkę więcej jednak? ![]() Cytat:
Cytat:
I ja! Ja też! ![]() I dobra jest taka kawa z kawiarki?
|
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1567 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
potuszczone zwłaszcza - i o tem tylko opłukiwaniu, bez płynu, też baristy mówily/pisały ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ufff, myślałam że go użyjesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1569 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
bo jak nie to nakarmic dziada ryba pieczona z chlebem, albo upiec kulebiaka z rybo w srodku itp itd ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1570 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wim czemu mi sie od początku wydało ze to rysunkowa brodka jest ![]()
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, wiem - głupia logika. Odciąć słodycze i piwko
dzika truskawo-widocznie lubi kobiety z charakterem lub.. zakonnice ![]() Ok, to ja do naszego klubu składam obietnicę - 1-2 piwka w miesiącu i ze słodyczy mała czekoladka/ciastko raz w tygodniu (będzie ciężko :/)
|
#1574 |
|
BAN stały
|
Obstawiam, że o Horalky chodzi
![]() Nie, ale jestem baaardzo dokładnym kurzopogromcą (sprzątając dwa razy do roku, nic w tym dziwnego) ![]() ![]() Nie, no... ja se tylko jaja cały czas robię
|
|
|
|
#1576 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1577 |
|
Nindżopesz
|
Wafle typu Grzeski tylko smaczniejsze.
Nooo... Serki waniliowe, mleko, jogurty naturalne, ser zolty wszelki lacznie z plesniowymi, jajka, sucha kielbase i niektore mokre typu mysliwska, kurczaki aby nie gotowane, tatary, sledziki, tunczyki, pstragi, lososie i insze ryby smazone/pieczone/wedzone bez galarety, owoce morza wszelkie, pieczywo, tortille itp. uwielbiam ale unikam, z warzyw na surowo (ewentualnie smazone ale gotowane juz nie bardzo) pomidory, ogorki kwaszone, papryke, cebule, salaty i kapuste pekinska, do tego juz nie surowe baklazany, cukinie, grzybki rozne oprocz marynowanych, z sosow wszelkie ostre, wszelkie chinskie, sojowe, keczup i musztarde , z owocow jablka, zielone grejfiuty, mandarynki, banany, poziomki, jagody, bakalie, z ciast drodzowe bez rodzynek i skorki pomaranczowej (nienawidze), takiz goly sernik (i bez galaretki ani owocow, ble) i kruche ciasto, poza tym strasznie lubie fastfoody - kebaby, chinszczyzne, cheeseburgery, twistery ale tez unikam...Obiadow nie lubie i zazwyczaj nie jadam, np. poprzestaje na bulce z serem Ale bez masla, ble.Mi zostalo 3 a juz bylo dwa Ostatnio mam parcie na zarcie.
|
|
|
|
#1578 |
|
grozi wypollizowaniem
|
popsułam se swieczki
|
|
#1579 |
|
Nindżopesz
|
O
![]() No wlasnie, zapomnialam o sushi, kaparach i oliwkach ![]() I brokuly! ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- ...co mi przypomnialo dowcip. - czym sie rozni zakonnica od zarowki? - niczym, obie świecą. |
|
|
|
#1580 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
to było retoryczne to teraz manifesto: nie piszta tak, bo podesle Tru na pasztet krótka ściąga aktant obu czynności musi być ten sam i obie czynności robić jednocześnie; proste, ino trza zapamiętać
|
|
|
|
|
#1581 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i kocham jom ![]() Cytat:
stół przegapiłas...pisalam ze moj TZ wywalił opakowanie wraz z fakturą ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
-co mowi Arab do taksówkarza? -proszę mnie wysadzić pod bankiem
|
|
|
#1582 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro chyba wezmę śpiwór do pracy. Ulubiona koleżanka przedłużyła zwolnienie A szefowa sugerowała pracę od 7 do oporu... Zważając na jej ilość, by gdzieś tak do 3 nad ranem wyszło Ale nie mogę odpuścić jogi, tylko to mój kręgosłup trzyma...Oglądacie czasem Rodzinke.pl? Widziałam kilka odcinków i nawet w tym trawie Kożuchowska
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no byłam na 99 % pewna że Maja ale się powstrzymałam od napisania bo kurcze czasem zacierają misię postaci tyle anegdot że głowy nie daję |
|
|
|
|
#1584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pomyślałam że możesz ją pokroić i palić jak wosk, bo tunel masz już na samym dnie? Pamiętam Cytat:
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, ze warzyw nie laczy nie, nie dziwne ale czasem mnie to drazni bo co tu takiemu gotowac
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
wyzwańko!
zrobić listę, co na pewno zeżre i rozpocząć rekonesans książkowo-internetowy ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fajny?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1590 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?
A ilosć słodkich napojów to w ogóle w litrach się liczy