Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 270 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-17, 22:40   #8071
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cześć Dziewczyny!
Ja sie dziś załamałam-jestem padnięta,
dzieciak mi z przedszkola wszy przyniósł!!!!!!!!!!!!!!!! !
Masakra jakaś!!
Dobrze,ze mu krótko obciełam,ale kark mnie bolał od wyczesywania tego G...na!!!
wymyłam mu głowię jakimś specyfikiem z apteki,.który na prędce dziadek kupił i nie wiem czy to cos pomoże
A najlepsze,ze kurde byłam dziś u fryzjera rano-farbę mi kładł,
więc może na mnie nic przelezało,bo chemią czuć
Wykoczona jestem dzisiejszym wieczorem...
Chyba tez coś sobie poczytam na odmóżdżenie...

Kicia,Lauren,
zrobiłyście mi ochotę na tego Greya,
choć ostatnio jak byłam Empiku to słyszałam,jak dwie laski
gadały,ze kolejna szmira typu "dziennik Bridget Jones".
Ja wpierw sobie kupię to co Niezadowolencja kończy,
czyli Trafny Wybór J.K.Rowling-Potterów nieczytałam,
ale na to chrapkę mam
Ale poczekam z tymi zakupami do Gwiazdki....a nóz coś Mikołaj zapoda pod choinkę)
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 23:23   #8072
suples
Raczkowanie

GG do suples
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Suples,
właśnie też się nie mogę doczekać piersiaczków, do lata chciałabym już mieć co pokazać ale niestety to wszystko nie takie proste jest ..... no i jeszcze kwestia funduszy .... ale dla efektu pieknych większych piersi na pewno warto, obym tak stwierdziła jak będę po
To fakt .. O ile mie będę cierpiała i piersi bedą dobre każde pieniądze jestem w stanie dać ale jak cos wyszloby nie tak -tragedia ale jesteśmy dobrej myśli ja do kwietnia musze już byc po operacji nie ma innej opcji

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-17, 23:37   #8073
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Ja sie dziś załamałam-jestem padnięta,
dzieciak mi z przedszkola wszy przyniósł!!!!!!!!!!!!!!!! !
Masakra jakaś!!
Dobrze,ze mu krótko obciełam,ale kark mnie bolał od wyczesywania tego G...na!!!
wymyłam mu głowię jakimś specyfikiem z apteki,.który na prędce dziadek kupił i nie wiem czy to cos pomoże
A najlepsze,ze kurde byłam dziś u fryzjera rano-farbę mi kładł,
więc może na mnie nic przelezało,bo chemią czuć
Wykoczona jestem dzisiejszym wieczorem...
Chyba tez coś sobie poczytam na odmóżdżenie...

Kicia,Lauren,
zrobiłyście mi ochotę na tego Greya,
choć ostatnio jak byłam Empiku to słyszałam,jak dwie laski
gadały,ze kolejna szmira typu "dziennik Bridget Jones".
Ja wpierw sobie kupię to co Niezadowolencja kończy,
czyli Trafny Wybór J.K.Rowling-Potterów nieczytałam,
ale na to chrapkę mam
Ale poczekam z tymi zakupami do Gwiazdki....a nóz coś Mikołaj zapoda pod choinkę)
Ilonko aż mnie ciarki przeszły jak o tych wszach przeczytałam. A rodzinka, której dziecko przytargało i pozarażało inne dzieci tym cholerstwem powinna być pod kontrolą!!! No jak tak można:/:/

A co do książki, uważam, że żeby się przekonać trzeba samemu przeczytać. Każdy ma inne upodobania, jednemu się spodoba, innemu niekoniecznie. W sumie ze wszystkim tak jest

Klaudeczko nosz wiem, że by mi się przydał jakiś, ale jak tu tż przekonać. Pisałam Wam w sobotę czy wczoraj jak to mnie z Triumpha gonił, bo niby za drogo. Już mu mówiłam o tym a on, że ten jeden mi na 3 miesiące wystarczy. Ewentualnie jak trzeba będzie wyprać, to w tych obciskaczach chwilę się przemęczę:/:/ Szczerze ciężko to widzę:/:/

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 08:01   #8074
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć wszystkim !
Miłego dnia życzę
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 08:34   #8075
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ilonko aż mnie ciarki przeszły jak o tych wszach przeczytałam. A rodzinka, której dziecko przytargało i pozarażało inne dzieci tym cholerstwem powinna być pod kontrolą!!! No jak tak można:/:/

A co do książki, uważam, że żeby się przekonać trzeba samemu przeczytać. Każdy ma inne upodobania, jednemu się spodoba, innemu niekoniecznie. W sumie ze wszystkim tak jest

Klaudeczko nosz wiem, że by mi się przydał jakiś, ale jak tu tż przekonać. Pisałam Wam w sobotę czy wczoraj jak to mnie z Triumpha gonił, bo niby za drogo. Już mu mówiłam o tym a on, że ten jeden mi na 3 miesiące wystarczy. Ewentualnie jak trzeba będzie wyprać, to w tych obciskaczach chwilę się przemęczę:/:/ Szczerze ciężko to widzę:/:/
Witajcie z ranka
Kiciu, tu Polska, nikt nie robi dochodzenia kto te wszy przytaszczyl
Rok temu pol Hamburga mialo epidemie, my sie uszczeglismy ale to chyba dlatego, ze moja corcia nie lubi sie obsciskiwac z innymi dziecmi bo wszy w ten sposob szybciej sie roznosza i nie wolno sie drapac gdy juz sie je ma. Wiem, ze zapobiegawczo dzialaja szampony kokosowe to je odstrasza i mieszanka oleju z octem, wmasowac we wlosy i zoistawic na jakies 10min to tez robi bariere ale szczypie w glowke. W DE sa tez granulki homeopatyczne, zażywa sie je i tez odstraszaja.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 08:59   #8076
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Cześć wszystkim !
Miłego dnia życzę
ja również witam z rańca

a ja dziś idę na włoski do teściówkibo muszę sobie strzelić jakieś pasemka,tzn takie jak zawsze ale ostatnio mało miałam jasnych i przetłuszczają mi się za szybko...także zaszaleję!

a tak na marginesie...w knajpie zostaję ponieważ dogadałam się z warszawką....
Stary 2012-12-18, 09:19   #8077
horo_2
Zadomowienie

hej laseczki

Żaba,
spróbowałam ćwiczeń z Mel B... tak, spróbowałam...
TY chcesz mnie zabić ???

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 09:44   #8078
korinka
BAN stały

A te ćwiczenia można na youtube znaleźć? heheh może i mi by się przydało....słyszałam ze te ćwiczenia niezłe efekty przynoszą....

przedpo....na grype chyba nie ma leku cud! trzeba ją wygrzać! no i wiadomo aspirynka.. czy inny środek wspomagający
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 09:57   #8079
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
teraz święta to te 3 tygodnie szybko Ci zlecą i już będziesz wiedziała jaki rozmiarek Ci dr zaproponuje
Stary 2012-12-18, 09:59   #8080
MyaDiva
Zakorzenienie

Hejeczka,
chyba śnieg zasypał nasze serwery bo muliło w nocy strasznie
katarzynka Saba tonia celinka anika zabulek i jeśli kogoś niechcący pominęłam panienki dziękują za życzenia Jakieś zdjęcia zrobię przy okazji , ale w sumie u mnie bez zmian - i to mnie cieszy najbardziej

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 10:01   #8081
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
A te ćwiczenia można na youtube znaleźć? heheh może i mi by się przydało....słyszałam ze te ćwiczenia niezłe efekty przynoszą....

przedpo....na grype chyba nie ma leku cud! trzeba ją wygrzać! no i wiadomo aspirynka.. czy inny środek wspomagający
tutaj linki:
http://www.youtube.com/watch?v=_xrXEV6U8Sc
http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I
http://www.youtube.com/watch?v=2vqhhaYkDiI

dobrze, że można w trakcie zrobić pauzę

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 11:12   #8082
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ja również witam z rańca

a ja dziś idę na włoski do teściówkibo muszę sobie strzelić jakieś pasemka,tzn takie jak zawsze ale ostatnio mało miałam jasnych i przetłuszczają mi się za szybko...także zaszaleję!

Czyli światełko zielone na poprawę jest Gratuluje
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 11:14   #8083
LittleButterfly
Raczkowanie

Fajne te ćwiczenia z Mel B, na pewno ciałko ujędrnią
Może też kiedyś wypróbuje, bo lubię ćwiczyć, a jak na razie to trenuje mnie mój tż bo jest trenerem personalnym, oj potrafi nieźle wymęczyć
Stary 2012-12-18, 11:36   #8084
path87
Zakorzenienie

Czujecie już magię Świąt?

kicia_nh twardzielka z Ciebie
obyś wracała jak najszybciej do zdrówka
Stary 2012-12-18, 11:50   #8085
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość

Czujecie już magię Świąt?

kicia_nh twardzielka z Ciebie
obyś wracała jak najszybciej do zdrówka
Ja tam nie odczuwam zadnej magi... i nie przepadam za Świętami
Mam nadzieję że kiedyś się to zmieni
Stary 2012-12-18, 13:02   #8086
katarzynka00
Zakorzenienie

hej

iloona byłam w twoim albumie i ja tam nie widzę wyjściówki pt.zero

podły mam nastrój, jestem z wami duchowo-podczytuję
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 16:26   #8087
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
hej

iloona byłam w twoim albumie i ja tam nie widzę wyjściówki pt.zero

podły mam nastrój, jestem z wami duchowo-podczytuję

Cześć Laseczki!
Mam nadzieję,że udało mi się wytępić te insekty z głowy małego,bo dziś raz jeszcze zrobiłam przeszukanie głowy i już nie ma śladu-może ten cud-specyfik z apteki faktycznie pomógł...
W nocy prałam wszystko,dziś jeszcze kurtkę dziecka i piżama została...
Niestety nie da sie teraz znaleźć "winnego" a wszy przeskakują na odległośc do 23cm-tak wyczytałam,bom teraz juz specjalistka od tego robactwa

Katarzynko,
ja nigdy nie twierdziłam,że mam zerową wyjściówkę.
Jakbys poczytała może wcześniejsze moje posty to byś wiedziała,ze trafiłam tu z zaptaniem o metodę pod powięź,bo taką zaproponował mi jeden lekarz,poniewaz mam dużo własnego gruczołu...
Niestety nie sa to już jednak takie pełne cycuszki jak były kiedys przed ciązami-zdjęcie też tego nie oddaje,a moim marzeniem jest wypełnić je od góry i żeby miały taki fajny rowek samoistnie,a nie tylko przy pomocy super-push-up co widziałaś na fotkach
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 16:39   #8088
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witajcie z ranka
Kiciu, tu Polska, nikt nie robi dochodzenia kto te wszy przytaszczyl
Rok temu pol Hamburga mialo epidemie, my sie uszczeglismy ale to chyba dlatego, ze moja corcia nie lubi sie obsciskiwac z innymi dziecmi bo wszy w ten sposob szybciej sie roznosza i nie wolno sie drapac gdy juz sie je ma. Wiem, ze zapobiegawczo dzialaja szampony kokosowe to je odstrasza i mieszanka oleju z octem, wmasowac we wlosy i zoistawic na jakies 10min to tez robi bariere ale szczypie w glowke. W DE sa tez granulki homeopatyczne, zażywa sie je i tez odstraszaja.
Kochana nie strasz mnie tymi wszami w Hambrgu hihi widziałam w budnikowskim jakieś preparaty odstraszjace ale nie potrzebuje ba razie hahha

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Fajne te ćwiczenia z Mel B, na pewno ciałko ujędrnią
Może też kiedyś wypróbuje, bo lubię ćwiczyć, a jak na razie to trenuje mnie mój tż bo jest trenerem personalnym, oj potrafi nieźle wymęczyć
Haha ja tez mam trenerami domu i dietetyka 2 w 1 ale moj robi to hobbystycznie i ma świra na tym punkcie )

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 17:52   #8089
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Ja tam nie odczuwam zadnej magi... i nie przepadam za Świętami
Mam nadzieję że kiedyś się to zmieni
Lauren mi się wydaje, że tą magię świąt czują tylko dzieci. My dorośli już tak tego nie odczuwamy chociażby przez to, że i te kiedyś dla nas piękne święta wpadły w szpony marketingu, co to za magia jak zimy jeszcze nie ma, ledwo październik a już trąbią o nich, reklamują ozdoby i "zbliżające się" Święta:/

Byliśmy w sklepach w okolicach Triumpha i przekonałam tża do kupna staniczka Mam model Workout, rozmiar 70E. Kurna przy okazji odpowiedniego doboru tego staniczka zapytałam pani jaki rozmiar będę musiała kupować tych "normalnych" biustonoszy, ehh dla mnie najodpowiedniejsze wg niej będzie 70F, no nie powiem, ładny rozmiarek. Do tej pory nosiłam 70b to dla mnie przeskok o 4 miseczki. Koledze, który był z nami na zakupach kopara w dół opadła

Stary 2012-12-18, 18:10   #8090
LittleButterfly
Raczkowanie

Suples,
to mamy podobnie, są tego plusy dzięki niemu polubiłam siłownie i ruch, a efekty cieszą najbardziej .
Stary 2012-12-18, 18:15   #8091
marzenie3
Raczkowanie

Hej dziewczynki
ILONKO ja mieszkam w anglii i tutaj to cholerstwo jest na porzadku dziennym jak sie mowi nauczycielce zeby cos zrobila to zalamuje rece i mowi ,,a co my mozemy?,, i tyle.byl czas ze ja moim to co tydzien musialam nakladac jakies swinstwo bo mnie szlag trafial
Ja dogoruje po swojej op, juz mam dosc , mam nadzieje ze po cycuszkach nie bedzie az tak zle troche sie martwie tym krotkim pobytem w klinice, tym razem po dwoch dniach po znieczuleniu nie moglam dojsc do siebie ,ledwo zylam, a po cyckach juz nastepnego dnia sie wychodzi
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 18:57   #8092
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Katarzynko,
ja nigdy nie twierdziłam,że mam zerową wyjściówkę.
Jakbys poczytała może wcześniejsze moje posty to byś wiedziała,ze trafiłam tu z zaptaniem o metodę pod powięź,bo taką zaproponował mi jeden lekarz,poniewaz mam dużo własnego gruczołu...
Niestety nie sa to już jednak takie pełne cycuszki jak były kiedys przed ciązami-zdjęcie też tego nie oddaje,a moim marzeniem jest wypełnić je od góry i żeby miały taki fajny rowek samoistnie,a nie tylko przy pomocy super-push-up co widziałaś na fotkach
ups, no właśnie coś mi się nie zgadzało i dlatego cofnęłam się do twojego albumu, bo zasugerowałam się twoją odpowiedzią na inny post.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

to mnie zmyliło,źle zacytowane
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=7980
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 19:41   #8093
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
ja również witam z rańca

To super Klaudeczka!!!

Kochane, Mel B wygląda super, ale ja nie mogę jeszcze ćwiczyć rękami Ale swoją drogą, ona ma fajne cycki

Kicia a czy nie robilaś czegoś? Bo to krótko po op i jeśli coś dźwignęłaś, to mogły spuchnąć?
Stary 2012-12-18, 20:06   #8094
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
To super Klaudeczka!!!

Kochane, Mel B wygląda super, ale ja nie mogę jeszcze ćwiczyć rękami Ale swoją drogą, ona ma fajne cycki

Kicia a czy nie robilaś czegoś? Bo to krótko po op i jeśli coś dźwignęłaś, to mogły spuchnąć?
Ehh no nic takiego nie robiłam. Podjechałam samochodem w pare miejsc, ale nic takiego wielkiego poza tym. Ogólnie to staram się jeszcze autem nie jeździć. A podnosić nic nie podnoszę powyżej 2kg, zazwyczaj znacznie lżejsze rzeczy.
Hmm wydaje mi się, że spuchły, ale pewności nie mam, bo tak na oko wielkością się nie zmieniły. Uznałam tak dlatego, że ten biustonosz mnie tak obciskał

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-18 o 20:07
Stary 2012-12-18, 20:51   #8095
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

ale warszawka też pada Co nie zmienia faktu, że trzymam mocno kciuki by Ci się udało
I oczywiście pochwal się co z włoskami zrobiłaś Pytałaś wcześniej o "tą "telenowelę (odpisałam ze dwa dni temu ale mi wcięło wszystko ) - hihi Pana dr już wcześniej kojarzyłam, Panią dyrektor też , nową klinikę widziałam, i wszystko co tam pokazują też nie jest dla mnie nowością więc nic mnie nie zaskoczyło To co mnie najbardziej ciekawiło zostało pominięte operacja to ogromna masa pytań , dylematów, wyborów często rozczarowań. Mam być szczera złapią się na ten film osoby które mają jakiś problemy - bo się dowiedzą jak łatwo zrobić operację i że jest dostępna właściwie dla wszystkich, jak piękne życie będzie potem i z jaką łatwością można rozwiązać swoje problemy (problemy??) I potem trafią do nas
My wiemy o ile więcej trzeba/ WARTO wiedzieć przed i po operacji i jak rozważnych trzeba dokonać wyborów. No tak, ale po co o tym w takim programie wystarczy ramówka -" masz problem to go rozwiąż a Twoje życie będzie piękne".

Agatko- moją odpowiedz do Ciebie też wcięło
hihi szamański dar dostałam razem z żelkami A Ciebie znam tak dobrze że mogę być tylko szczera w innym razie bym milczała. Tak sobie teraz policzyłam, że Ty na wątku piszesz ze mną już cztery lata - więc się troszkę znamy. No i na lodach razem byłyśmy a to zbliża

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

O kurcze- ale nam reklama wskakuje powyżej okna szybkiej odpowiedzi ciekaw czy sama tematycznie tu się wstawiła czy ktoś ją tu wmontował Jutro będzie czwarta rocznica mojej nieudanej operacji w tej cudownej klinice - ale wyczucie chwili

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-12-18, 21:38   #8096
lauren25
Raczkowanie

kicia a może okres Ci sie zbliża?
Mnie na kilka dni przed zaczęły boleć, cisnąć i troche spuchły
Stary 2012-12-18, 21:49   #8097
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
kicia a może okres Ci sie zbliża?
Mnie na kilka dni przed zaczęły boleć, cisnąć i troche spuchły
Hihi ja nie mam okresu Mam spiralę hormonalną i tylko niewielkie 3-4 dniowe plamienia. W sumie teraz mam je od dwóch dni...hmm....a może faktycznie to powód Sama nie wiem, bo wcześniej tego nie zauważałam, z resztą takie maluchy obwisłe miałam, że nie sposób było zauważyć

Stary 2012-12-18, 22:16   #8098
Krisy
Przyczajenie

Hej Dziewczyny
21.11.2012 miałam operację powiększenia biustu pod mięsień. Dostałam parę okrągłych Allerganów po 485CC każdy. Jestem wysoka, więc lekarz powiedział, że ten rozmiar będzie OK. Oczywiście po tygodniu noszenia bandażu i wyczekiwanym rozpakowaniu wydawały mi się OOOOOGROMNE , ale teraz się powoli przyzwyczajam.
Wszystko byłoby pięknie, ale teraz czyli po prawie 4 tygodniach, gdy piersi trochę zaczęły normalnieć, zauważyłam wczoraj, że przy napięciu mięśni zaczęły mi się od spodu odznaczać Nie jakoś bardzo mocno, ale ja dokładnie widzę gdzie się kończy mięsień.
Boję się, że to szybki początek "double bubble"!! POMOCY!
Nie mogę przestać się zamartwiać. Jeszcze nie zdążyłam się nacieszyć, a już się boję, że trzeba kogoś do poprawki szukać
Czy ty typowe dla dużego implantu?? Czy to się będzie dalej rozwijać?? Wrzuciłam kilka fotek przed i po. Będę Wam bardzo wdzięczna za informację.
Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-18, 22:45   #8099
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krisy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
21.11.2012 miałam operację powiększenia biustu pod mięsień. Dostałam parę okrągłych Allerganów po 485CC każdy. Jestem wysoka, więc lekarz powiedział, że ten rozmiar będzie OK. Oczywiście po tygodniu noszenia bandażu i wyczekiwanym rozpakowaniu wydawały mi się OOOOOGROMNE , ale teraz się powoli przyzwyczajam.
Wszystko byłoby pięknie, ale teraz czyli po prawie 4 tygodniach, gdy piersi trochę zaczęły normalnieć, zauważyłam wczoraj, że przy napięciu mięśni zaczęły mi się od spodu odznaczać Nie jakoś bardzo mocno, ale ja dokładnie widzę gdzie się kończy mięsień.
Boję się, że to szybki początek "double bubble"!! POMOCY!
Nie mogę przestać się zamartwiać. Jeszcze nie zdążyłam się nacieszyć, a już się boję, że trzeba kogoś do poprawki szukać
Czy ty typowe dla dużego implantu?? Czy to się będzie dalej rozwijać?? Wrzuciłam kilka fotek przed i po. Będę Wam bardzo wdzięczna za informację.
Witam,
A po co Ty mięśnie już napinasz tam nic na razie nie działa jak należy więc nie sprawdzaj na razie co się dzieje Po miesiącu powinnaś mieć konsultacje więc wypytaj lekarza dokładnie czemu tak się dzieje i co widzisz napinając mięśnie. Na zdjęciach nie widać nic niepokojącego a już na pewno nie widać DB W jakim mieście robiłaś operację?

Stary 2012-12-18, 23:07   #8100
Krisy
Przyczajenie

MyaDiva bardzo dziękuję
Operację robiłam w Poznaniu w klinice S.., doktor Tomasz D.
Chodzi o to, że od początku prawa pierś ma delikatny uskok od dołu (raz większy, wieczorami mniejszy). A wczoraj przeraziłam się jak napięłam klatkę a piersi się dziwnie podkurczyły i jakby podcięły od dołu (dodałam jeszcze jedną fotkę prawej piersi w spoczynku, z tym uskokiem)
Nie mam napinać? Nie będę
A jak to wygląda u Ciebie? Widziałam, że po drugiej opracji masz piękne, duże i pełne piersi. Nie widać u Ciebie od spodu piersi implantu jak napniesz mięśnie?
Krisy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości