|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cześć Dziewczyny!
Ja sie dziś załamałam-jestem padnięta, dzieciak mi z przedszkola wszy przyniósł!!!!!!!!!!!!!!!! ! Masakra jakaś!! Dobrze,ze mu krótko obciełam,ale kark mnie bolał od wyczesywania tego G...na!!! wymyłam mu głowię jakimś specyfikiem z apteki,.który na prędce dziadek kupił i nie wiem czy to cos pomoże ![]() A najlepsze,ze kurde byłam dziś u fryzjera rano-farbę mi kładł, więc może na mnie nic przelezało,bo chemią czuć ![]() Wykoczona jestem dzisiejszym wieczorem... Chyba tez coś sobie poczytam na odmóżdżenie... Kicia,Lauren, zrobiłyście mi ochotę na tego Greya, choć ostatnio jak byłam Empiku to słyszałam,jak dwie laski gadały,ze kolejna szmira typu "dziennik Bridget Jones". Ja wpierw sobie kupię to co Niezadowolencja kończy, czyli Trafny Wybór J.K.Rowling-Potterów nieczytałam, ale na to chrapkę mam Ale poczekam z tymi zakupami do Gwiazdki....a nóz coś Mikołaj zapoda pod choinkę )
|
|
|
|
#8072 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ale jak cos wyszloby nie tak -tragedia ale jesteśmy dobrej myśli ja do kwietnia musze już byc po operacji nie ma innej opcji ![]()
|
|
#8073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do książki, uważam, że żeby się przekonać trzeba samemu przeczytać. Każdy ma inne upodobania, jednemu się spodoba, innemu niekoniecznie. W sumie ze wszystkim tak jest ![]() Klaudeczko nosz wiem, że by mi się przydał jakiś, ale jak tu tż przekonać. Pisałam Wam w sobotę czy wczoraj jak to mnie z Triumpha gonił, bo niby za drogo. Już mu mówiłam o tym a on, że ten jeden mi na 3 miesiące wystarczy. Ewentualnie jak trzeba będzie wyprać, to w tych obciskaczach chwilę się przemęczę:/:/ Szczerze ciężko to widzę:/:/
|
|
#8074 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim !
Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#8075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiciu, tu Polska, nikt nie robi dochodzenia kto te wszy przytaszczyl ![]() Rok temu pol Hamburga mialo epidemie, my sie uszczeglismy ale to chyba dlatego, ze moja corcia nie lubi sie obsciskiwac z innymi dziecmi bo wszy w ten sposob szybciej sie roznosza i nie wolno sie drapac gdy juz sie je ma. Wiem, ze zapobiegawczo dzialaja szampony kokosowe to je odstrasza i mieszanka oleju z octem, wmasowac we wlosy i zoistawic na jakies 10min to tez robi bariere ale szczypie w glowke. W DE sa tez granulki homeopatyczne, zażywa sie je i tez odstraszaja. |
|
|
|
|
#8076 |
|
Zadomowienie
|
ja również witam z rańca
a ja dziś idę na włoski do teściówki bo muszę sobie strzelić jakieś pasemka,tzn takie jak zawsze ale ostatnio mało miałam jasnych i przetłuszczają mi się za szybko...także zaszaleję!a tak na marginesie...w knajpie zostaję ponieważ dogadałam się z warszawką.... ![]() ![]() ![]()
|
#8077 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() Żaba, spróbowałam ćwiczeń z Mel B... tak, spróbowałam... TY chcesz mnie zabić ???
|
|
#8078 |
|
BAN stały
|
A te ćwiczenia można na youtube znaleźć? heheh może i mi by się przydało....słyszałam ze te ćwiczenia niezłe efekty przynoszą....
przedpo....na grype chyba nie ma leku cud! trzeba ją wygrzać! no i wiadomo aspirynka.. czy inny środek wspomagający
|
|
|
|
#8079 |
|
Raczkowanie
|
Suples,
teraz święta to te 3 tygodnie szybko Ci zlecą i już będziesz wiedziała jaki rozmiarek Ci dr zaproponuje
|
|
|
|
#8080 |
|
Zakorzenienie
|
Hejeczka,
chyba śnieg zasypał nasze serwery bo muliło w nocy strasznie ![]() katarzynka - i to mnie cieszy najbardziej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=_xrXEV6U8Sc http://www.youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I http://www.youtube.com/watch?v=2vqhhaYkDiI dobrze, że można w trakcie zrobić pauzę
|
|
|
#8082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8083 |
|
Raczkowanie
|
Fajne te ćwiczenia z Mel B, na pewno ciałko ujędrnią
Może też kiedyś wypróbuje, bo lubię ćwiczyć, a jak na razie to trenuje mnie mój tż bo jest trenerem personalnym, oj potrafi nieźle wymęczyć
|
|
|
|
#8084 |
|
Zakorzenienie
|
Czujecie już magię Świąt? ![]() kicia_nh twardzielka z Ciebie ![]() obyś wracała jak najszybciej do zdrówka
|
|
#8085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że kiedyś się to zmieni
|
|
#8086 |
|
Zakorzenienie
|
hej
iloona byłam w twoim albumie i ja tam nie widzę wyjściówki pt.zero ![]() podły mam nastrój, jestem z wami duchowo-podczytuję
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#8087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cześć Laseczki! Mam nadzieję,że udało mi się wytępić te insekty z głowy małego,bo dziś raz jeszcze zrobiłam przeszukanie głowy i już nie ma śladu-może ten cud-specyfik z apteki faktycznie pomógł... W nocy prałam wszystko,dziś jeszcze kurtkę dziecka i piżama została... Niestety nie da sie teraz znaleźć "winnego" a wszy przeskakują na odległośc do 23cm-tak wyczytałam,bom teraz juz specjalistka od tego robactwa ![]() Katarzynko, ja nigdy nie twierdziłam,że mam zerową wyjściówkę. Jakbys poczytała może wcześniejsze moje posty to byś wiedziała,ze trafiłam tu z zaptaniem o metodę pod powięź,bo taką zaproponował mi jeden lekarz,poniewaz mam dużo własnego gruczołu... Niestety nie sa to już jednak takie pełne cycuszki jak były kiedys przed ciązami-zdjęcie też tego nie oddaje,a moim marzeniem jest wypełnić je od góry i żeby miały taki fajny rowek samoistnie,a nie tylko przy pomocy super-push-up co widziałaś na fotkach
|
|
|
|
|
#8088 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widziałam w budnikowskim jakieś preparaty odstraszjace ale nie potrzebuje ba razie hahha ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
ale moj robi to hobbystycznie i ma świra na tym punkcie )
|
|
#8089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byliśmy w sklepach w okolicach Triumpha i przekonałam tża do kupna staniczka ![]() Mam model Workout, rozmiar 70E. Kurna przy okazji odpowiedniego doboru tego staniczka zapytałam pani jaki rozmiar będę musiała kupować tych "normalnych" biustonoszy, ehh dla mnie najodpowiedniejsze wg niej będzie 70F, no nie powiem, ładny rozmiarek. Do tej pory nosiłam 70b to dla mnie przeskok o 4 miseczki. Koledze, który był z nami na zakupach kopara w dół opadła![]()
|
|
#8090 |
|
Raczkowanie
|
Suples,
to mamy podobnie, są tego plusy dzięki niemu polubiłam siłownie i ruch, a efekty cieszą najbardziej .
|
|
|
|
#8091 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
ILONKO ja mieszkam w anglii i tutaj to cholerstwo jest na porzadku dziennym jak sie mowi nauczycielce zeby cos zrobila to zalamuje rece i mowi ,,a co my mozemy?,, i tyle. byl czas ze ja moim to co tydzien musialam nakladac jakies swinstwo bo mnie szlag trafial Ja dogoruje po swojej op, juz mam dosc , mam nadzieje ze po cycuszkach nie bedzie az tak zle troche sie martwie tym krotkim pobytem w klinice, tym razem po dwoch dniach po znieczuleniu nie moglam dojsc do siebie ,ledwo zylam, a po cyckach juz nastepnego dnia sie wychodzi |
|
|
|
#8092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- to mnie zmyliło,źle zacytowane https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=7980
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#8093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochane, Mel B wygląda super, ale ja nie mogę jeszcze ćwiczyć rękami ![]() Kicia a czy nie robilaś czegoś? Bo to krótko po op i jeśli coś dźwignęłaś, to mogły spuchnąć?
|
|
#8094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm wydaje mi się, że spuchły, ale pewności nie mam, bo tak na oko wielkością się nie zmieniły. Uznałam tak dlatego, że ten biustonosz mnie tak obciskał
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-18 o 20:07 |
|
|
|
|
#8095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że trzymam mocno kciuki by Ci się udało I oczywiście pochwal się co z włoskami zrobiłaś więc nic mnie nie zaskoczyło To co mnie najbardziej ciekawiło zostało pominięte operacja to ogromna masa pytań , dylematów, wyborów często rozczarowań. Mam być szczera złapią się na ten film osoby które mają jakiś problemy - bo się dowiedzą jak łatwo zrobić operację i że jest dostępna właściwie dla wszystkich, jak piękne życie będzie potem i z jaką łatwością można rozwiązać swoje problemy (problemy??) I potem trafią do nas My wiemy o ile więcej trzeba/ WARTO wiedzieć przed i po operacji i jak rozważnych trzeba dokonać wyborów. No tak, ale po co o tym w takim programie wystarczy ramówka -" masz problem to go rozwiąż a Twoje życie będzie piękne".Agatko- moją odpowiedz do Ciebie też wcięło hihi szamański dar dostałam razem z żelkami A Ciebie znam tak dobrze że mogę być tylko szczera w innym razie bym milczała. Tak sobie teraz policzyłam, że Ty na wątku piszesz ze mną już cztery lata - więc się troszkę znamy. No i na lodach razem byłyśmy a to zbliża ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- O kurcze- ale nam reklama wskakuje powyżej okna szybkiej odpowiedzi ciekaw czy sama tematycznie tu się wstawiła czy ktoś ją tu wmontował
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8096 |
|
Raczkowanie
|
kicia a może okres Ci sie zbliża?
Mnie na kilka dni przed zaczęły boleć, cisnąć i troche spuchły
|
#8097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam spiralę hormonalną i tylko niewielkie 3-4 dniowe plamienia. W sumie teraz mam je od dwóch dni...hmm....a może faktycznie to powód Sama nie wiem, bo wcześniej tego nie zauważałam, z resztą takie maluchy obwisłe miałam, że nie sposób było zauważyć
|
|
#8098 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() 21.11.2012 miałam operację powiększenia biustu pod mięsień. Dostałam parę okrągłych Allerganów po 485CC każdy. Jestem wysoka, więc lekarz powiedział, że ten rozmiar będzie OK. Oczywiście po tygodniu noszenia bandażu i wyczekiwanym rozpakowaniu wydawały mi się OOOOOGROMNE , ale teraz się powoli przyzwyczajam.Wszystko byłoby pięknie, ale teraz czyli po prawie 4 tygodniach, gdy piersi trochę zaczęły normalnieć, zauważyłam wczoraj, że przy napięciu mięśni zaczęły mi się od spodu odznaczać Nie jakoś bardzo mocno, ale ja dokładnie widzę gdzie się kończy mięsień.Boję się, że to szybki początek "double bubble"!! POMOCY! Nie mogę przestać się zamartwiać. Jeszcze nie zdążyłam się nacieszyć, a już się boję, że trzeba kogoś do poprawki szukać ![]() Czy ty typowe dla dużego implantu?? Czy to się będzie dalej rozwijać?? Wrzuciłam kilka fotek przed i po. Będę Wam bardzo wdzięczna za informację. |
|
|
|
#8099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po co Ty mięśnie już napinasz tam nic na razie nie działa jak należy więc nie sprawdzaj na razie co się dzieje Po miesiącu powinnaś mieć konsultacje więc wypytaj lekarza dokładnie czemu tak się dzieje i co widzisz napinając mięśnie. Na zdjęciach nie widać nic niepokojącego a już na pewno nie widać DB W jakim mieście robiłaś operację?
|
|
|
|
|
#8100 |
|
Przyczajenie
|
MyaDiva bardzo dziękuję
![]() Operację robiłam w Poznaniu w klinice S.., doktor Tomasz D. Chodzi o to, że od początku prawa pierś ma delikatny uskok od dołu (raz większy, wieczorami mniejszy). A wczoraj przeraziłam się jak napięłam klatkę a piersi się dziwnie podkurczyły i jakby podcięły od dołu (dodałam jeszcze jedną fotkę prawej piersi w spoczynku, z tym uskokiem)Nie mam napinać? Nie będę A jak to wygląda u Ciebie? Widziałam, że po drugiej opracji masz piękne, duże i pełne piersi. Nie widać u Ciebie od spodu piersi implantu jak napniesz mięśnie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

)

ale niestety to wszystko nie takie proste jest ..... no i jeszcze kwestia funduszy .... ale dla efektu pieknych większych piersi na pewno warto, obym tak stwierdziła jak będę po 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak sie mowi nauczycielce zeby cos zrobila to zalamuje rece i mowi ,,a co my mozemy?,, i tyle.
troche sie martwie tym krotkim pobytem w klinice, tym razem po dwoch dniach po znieczuleniu nie moglam dojsc do siebie ,ledwo zylam, a po cyckach juz nastepnego dnia sie wychodzi
więc nic mnie nie zaskoczyło