![]() |
#451 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
ta ciężka i trudna droga o której piszesz może być bardzo przyjemna. jedząc zdrowo i regularnie, a przy tym się ruszając możesz osiągnąć swój cel. i wcale nie musisz chodzić głodna. to tyko od ciebie zależy czy chcesz i jak chcesz schudnąć. trzeba przestawić się w głowie i przestać myśleć że tabletka załatwi za nas brudną robotę.!!!! życzę powodzenia w mądrej diecie bądz w testowaniu na sobie kolejnych specyfików
![]() |
#452 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za powitanie
![]() Mam lat 24 i mieszkam na południu naszego pięknego kraju. Ile waże? 70coś. Nie wiem ile dokładnie, ale dostęp do wagi uzyskam na początku następnego tygodnia, to uzupełnię dane. Nie mam nadwagi jakiejś kosmicznej, ale nie są to kilogramy wyimaginowane niestety. Chciałabym zejść tak do 62 kilogramów - szkieletowatej sylwetki przy mojej budowie nie chcę się dorobić anekania - to musiało Ci dać pozytywnego kopa ![]() ![]()
![]() |
#453 |
Zadomowienie
|
Hej Laski,
Ja dzis zpapralam :/ Po pierwsze obudzilam sie o 13 czego sie wstydze. I nie to, ze spalam i obudzilm sie a tu 13. Obudzilam sie o 11 i pomyslalam sobie, ze mam w nosie wstawanie, spie dalej. W ten o to sposob sniadanie zjadlam po 13. O 16.30 sushi, a o 20.... ![]() ![]()
#454 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie dłuuugie leniuchowanie nie byłoby takie złe, gdyby nie to że organizm domaga się wieczorem kalorii, których nie dostał do południa... A może spróbuj wstać na śniadanko i z powrotem do łóżka wskoczyć? Ja tak po nockach robię ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Moje dzisiejsze jedzonko niby dobrze, ale brak było regularności ![]() 9.00 miska płatków ryżowo- kukurydzianych z mlekiem, kawa 11.00 3 mandarynki, zielona herbata( wiem że mało ale niedzielna pizza jeszcze nie opuściła żołądka i nic innego nie zmieściłoby się już ![]() 13.30 kasza pęczak z gulaszem, warzywka z patelni z bułką tartą .... ..... .... ... ... .... .... .... .... .... .... ... 23.00 koktajl białkowy 250 ml Masakryczny dzień w pracy miałam dzisiaj ![]() Nie miałam minuty nawet na wypicie łyka wody- o zjedzeniu czegokolwiek lub wizycie w wc mogłam tylko pomarzyć tyle ludzi było ![]() Mam nadzieję, że jutro będzie spokojniej ![]() Dobrej nocy dziewczynki ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2012-12-17 o 23:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
KROLESTWO ZA KAWALEK CZEKOLADY!!!!!!!!!!!!!!!! !
to ta godzina, poza tym juz 7 dzien nie mialam w gebie nic slodkiego i o to efekt. Dobrze ze polnoc i sklepy pozamykane, bo zaraz bym sie ubierala do sklepu! Ja tez jutro w pracy, carla, trzymam kciuki, zeby bylo malo ruchu. Ja akurat z piciem w pracy problemow nie mam. Bo jest taki kranik, problem jest w wc. Jak jest ciezki dzien to nie ma kiedy do wc wyjsc siusiu zrobic i tak trzymam. W pewnym momencie jestem tak skupiona na wszystkim innym, ze juz nawet nie pamietam, ze mi sie chce. Zadko, ale czasem sie zdarza, ze pojde tylko raz, a normalnie w domciu potrafie latac co 30min-1h. Niecierpie tego
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-12-18 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Ufff pilna forumowiczka (czyli ja
![]() ![]() ![]() Miiiilenka chętnie odpowiem na wszystie pytania (nie tylko kulturalne ![]() ![]() ![]() Chwilowo jestem w domowych pieleszach - i już drugi dzień wstałam okosmicznej porze ... Wczoraj o 4.00 (!!!) a dziś o 6 ... i dobrze mi z tym (no z 6 bo nie z 4 ![]() Co do diety - jak to w domu ![]() ![]() I na tym koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując gastronomiczny komszmar: 1. Ciężko dietować na domowych weekendach - przeszkadza rodzina, przyjaciele, nawet promotor.... 2. Alkohol jest wrogiem diety (ale odkrywcze ![]() ![]() 3. Starałam się zachować rozsądek z czego jestem dumna -czyli 3 ciastka a nie 10, zjesc troszke chipsów i odstawic miske, batonik musli zamiast kinder bueno itd Z tego jestem dumna bo to u mnie rzadkość 4. udało mi sie cwiczyć (!) w nd i dzis rano zrobiłam po 30 min na orbitreku i troszke brzuszków - miałam co prawda brzuszkować codziennie ale i tak jest nieźle ... 5. Orbitrek fajny jest .. Moze nawet kupie - lecisz sobie, tv gada, pot leje sie strumieniami to chyba niezła alternatywa dla biegania na zime. 6. Usłyszałam od dawno nie widzianej osoby że znacznie zeszczuplalam i czy stosuje dietę ![]() ![]() a) kobieta b) jak tyłam to mi mówiła troskliwie żebym się odchudzała bo tyje . to pokrętne bo wtedy się na nia wkurzałam ale teraz komplementy cenie bardziej ![]() 7. Ale dobrze nie jest - mierzyłam kiecki wieczorowe z ostatnich 7 lat ...Na jakieś 8 weszłam w 1 normalnie, 2 dopiełam ale wyglądają jakby miały peknąc, a w 5 w ogóle nie weszłam ;( No wiadomo niektóre są w rozmiarze 38 (więc czego się spodziewałam ![]() ![]() 8 Czyli muszę kupić jedną sukienke jeszcze chyba a wiadomo jak lubie zakupy obecnie 9. Regularny tryb życia rządzi - brakuje mi go ![]() 10. Dziś wracam do domu, jutro wskoczę na wagę i bardzo się tego boję ![]() Bądź tu twardy człowieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
sss7 ja Ci dam czekolade grzesznico!
![]() CARLA 10 h nic nie jesc? Tobie tez sie nalezy ![]() Joanno orbitrek jest dobry, ale nie nie umie cwiczyc przy filmach, musze miec muzyke, zeby miec dobre tempo! ![]() ![]() Zjedzone snaidanko - kromka zytniego+jajco gotowane+ 2 plastry pomidora+maselko+ 1 mandarynka+ zielona herbata ![]() ![]() ![]() Milego, spokojnego, DIETKOWEGO dnia ![]()
#458 |
Zadomowienie
|
sss7 - a ja uważam, że możesz zjeść. Najgorszym wrogiem odchudzania jest brak samokontroli, nie małe występki. Dwie kostki gorzkiej czekolady NIC Ci nie zrobią. Tabliczka już tak. Kawałek pizzy raz na dwa tygodnie nie rujnuje diety - cała pizza, dwa razy w tygodniu już tak. I tak dalej. Jeśli się odchudza przez dłuższy okres czasu to warto nauczyć się kontrolować pokusy, zamiast całkiem je wypierać, bo to prowadzi do rzucania diety, powrotów, wyrzutów sumienie i frustracji.
sss7 - też po alkoholu mogłabym zjeść wszystko, co samo przede mną nie ucieka ![]() ![]() miiilenka - w sumie im bardziej jesteś zajęta, tym mniej masz szans nagrzeszyć o ile w tym natłoku znajdziesz czas na zdrowe jedzenie, a nie wpadniesz do KFC ![]()
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
No dobra dopiero teraz te brzuszki wybrzuszkowałam
![]() ![]() Skoro [B]Milenka[B] rekomenduje orbiego na tłuszcz plecowy to może pomyśle poważniej o zakupie w nowym roku.. Że też tłuszcz plecowy musi rosnąć ![]() Ja mam dzis w planach fryzjera -mała rzecz a cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. 10 godz bez jedzenia i picia...tak to chyba mój niechlubny rekord... ![]() 3. Też wolę ćwiczyć przy muzyce bo przy TV nie trzymam tempa. Szkoda tylko, że nie mam siły na nim ćwiczyć, bo mój kompletny brak kondycji bardzo mnie do niego zniechęca ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2012-12-18 o 09:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A masz orbitrek z opcją mierzenia tętna? Jeśli tak, to mogę Ci policzyć optymalne tętno dla Ciebie.... Ew. czasami dobrym rozwiązaniem jest ćwiczyć wolnej, ale na nieco trudniejszym poziomie... - Będziesz wtedy czuć mocniej uda, będą bolały mięśnie, ale nie będziesz musiała "biegać" jak dzikus ![]()
![]() |
#464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojego pytania, to tak jak Pesta już napisała ![]() ![]()
![]() |
#469 |
Rozeznanie
|
cześć kobietki.
![]() ja disiaj coś nienajlepiej się czuję, chyba dzisiejszy obiad leży mi na żołądku. do południa niby ok.na śniadanko pumprenikiel z szyneczką i pomidorkiem, na 2 śniadanie owsianka z jogurtem i otrębami(standardowo) , a na obiad kasza gryczana , sórówka z pekińskiej i kurczak w sosiku jogurtowym z fasolką czerwoną. i powiem wam że mam okropnie brzuch wzdęty ![]() koleżanka powiedziała mi że przy diecie nie powinno się jeść potraw wzdymających. czy wy unikacie surówek z kapusty itd. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- i powiem wam co ja wczoraj wymodziłam, pisałam wam kiedyś o tej maści redukującej celulitis. własnie kupiłam ją sobie. co prawda inny producent, inaczej wygląda ,ale skład niby ten sam. w opisie jest UWAGA aby nakładać małe ilości. no więc według mnie nałożyłam MAŁO ,,,,,,owinełam się folią i hyc pod kocyk. po 3 minutach zrobiło mi się ciepło...po 8 już grzało ....a po 13 PALIŁO ![]() lałam się zimną wodą....a i ona była za gorąca. dziewczyny chyba godzinę się polewałam. pękałam ze śmiechu.....jak się urządziłam po czym moja siostra stwierdziła że chyba za dużo sobie nałożyłam ![]() za to rano miałam nóżki gładziutkie że SZOK potestuję jeszcze trochę i powiem wam o efektach
#470 |
Zakorzenienie
|
Pestka88,
witaj ![]() JoannaXL, aleś nagrzeszyła kobieto... ![]() Ja dziś wpadłam w szał zakupów świątecznych (prezenty) i jak wyruszyłam o 10 to wróciłam o 16 do domu...zajechana jak koń po westernie. Nie lubię zakupów! ![]() Jedzonko dziś dobrze. Trochę na kolację zjadłam za dużo, ale wygłodniała strasznie byłam, to może mi ujdzie to na sucho ![]() Ćwiczonka dziś były pół godzinki to też fajnie. Muszę się pochwalić, że kupiłam sobie spódnicę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nogi wyglądają na smuklejsze. no ale efekt domina musi być i do spódnicy musiałam kupic nowe buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
KLIK
Masz w linku, spódnicę kupiłam w KappAhl i aż się dziwię, ale weszłam w rozmiar 48 ![]() ![]() No ale różnie te rozmiary wypadają, a z doświadczenia wiem, że ciuchy w KappAhl faktycznie wypadają większe. Kiecka na święta w sam raz, szkoda tylko że ciocia nie zdąży mi uszyć jeszcze jednej, bo już dawno u niej zamówiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Jestem już w domku ![]() ![]() 9.30 2 kromki razowego chleba z szynką i ogórkiem świeżym 11.30 pomarańcz, 10g pestek słonecznika, 10 g pestek dyni, 10 g orzechów włoskich, zielona herbata 14.00 kasza pęczak + gulasz, biały sos z rodzynkami, warzywka z patelni z bułką tartą 18.00 2 kromki razowego chleba z szynką i ogórkiem świeżym, czarna herbata 21.00 serek wiejski Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych ![]() Teraz prysznic i do łóżka bo jutro na rano do pracy. Dobranoc ![]()
![]() |
#474 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A suknie studniówkową miałam szałową ![]() Dziś cały dziań w pracy, a w dodatku brat mi ukradł kanapki z lodówki... Więc rano zjadłam dwa jajka z bułką i pomidorem, a w pracy kebaba z mięsem z kurczaka i bez sosów oraz jabłko. wróciłam do domu o 23, więc nie będę już nic jeść - nawet mi się nie chce. Na jutro przygotowałam sobie do roboty ryż z kurczakiem i surówką, więc będzie ok. Na śniadanie owsiana, a potem idę na miasto, ale zamiast piwa wybiorę kawę, albo ewentualnie jedno grzane wino. Odchudzanie mi utrudnia życie towarzyskie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
Nie mam teraz czasu, nadrobie jak dojade. Powiem tylko tyle jak sprawa wyglada po wizycie. Schudlam juz 15kg
![]() ![]() ![]() Wczoraj nagrzeszylam... byl kebab, pierogi ruskie... a dzis jest mega wzdecie i rewolucja w zoladku ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze milego dnia ![]() PS. Jeju kto wstaje o takiej nieludzkiem porze jak 4.30? masakra dla mnie!
#476 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Cytat:
nie pamiętam tylko firmy tamtej papki. teraz znalazłam na allegro firmę BINGO SPA która produkuje kosmetyki z naturalnych surowców. można wejść na ich stronę i zamówić bezpłatne próbki, a jeśli chodzi o mnie to myślę że pojechałam po bandzie i za dużo na pierwszy raz nalożyłam. producent ostrzega aby zwiększać ilość preparatu stopniowo, jak i stopniowo wydłużać czas trwanie zabiegu 15-45 min. moja siostra nalożyła tyle ile trzeba i czuła przyjemne ciepło. skórę trzeba powoli przyzwyczaić. ale pewnie masz rację że nie dla każdego to jest, jesli masz płytko osadzone naczynia krwionośne to pewnie nie jest to preparat dla ciebie. producent ma w ofercie słabsze preparaty np z algami (50%koncentratu) bo ja kupiłam 100% koncentrat ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- fatass dodam tylko że skład tej masci jest taki sam(kofeina ,cynamon, gożdziki i pomarańcza), z tym że kiedyś była to taka papka, a teraz jest to taki żel-maść ---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Cytat:
a jeśli chodzi o tą firmę to przesyłam ci linka ( ogólnie jak wpiszesz w allegro BINGO SPA to wyświetlą ci się wszystkie produkty tej firmy. możesz też kupować bezpośrednio u producenta na stronie ( ponoć wysyłają próbki gratis). http://allegro.pl/cellulit-stop-konc...847806643.html http://allegro.pl/cellulit-stop-konc...864008028.html chyba mnie za to nie zamkną ;-) , poszukaj wśród innych sprzedawców, wydaje mi się że ktoś miał taniej ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
łącze się z tobą w bólu......ja też cierpię na bezsenność. 5.30 a ja już na nogach ...a cały dom śpi nawet pies!!!!! ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- kobietki mam takie pytanko - nie żebym była upierdliwa ![]() ![]()
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
kwiatuszek2 3 - dzięki, poszperam wieczorem
miiilenka - wow, gratuluje! 15 kg miażdży! A ja dziś wlazłam na wagę i pokazała ona 71,0 kg. Bardzo się ucieszyłam - kilka miesięcy temu pokazywała 75,8 - nie stosowałam żadnych diet przez ten czas, tylko chodziłam na fitness kilka razy w tygodniu. Jakoś mi się wydawało, że nie schudłam przez to, a nawet przytyłam... ale ja mam zaburzone nieco widzenie własnej osoby, więc się okazało, że jednak ruch coś daje ![]() Jeszcze tak 9kg i będzie dobrze ![]()
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Hmm po moich domowych szaleństwach kilogram w góre - co uważam za sukces bo wczoraj zjadłam kolacje - co prawda dietetyczną ale w podwójnej ilości i poprawiałam dwoma kawałkami piernika
![]() Musze wrócić na właściwy tor... Ale to od drugiego śniadania bo na pierwsze ... znów kawałęk piernika ![]() ![]() Spali sie - lepiej rano niż wieczorem... W sumie jest nieżle bo 79,5 czyli twardo trzymam sie poniżej 80 ...Na święta musz sie bardziej zmobilizować ![]() Bardzo ładna spódnica ogolnie ![]() ![]() ![]() Dobrze być w domku ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Ach no i jeszcze - kupowałam te spódnice w niemieckiej sieciowce - i rozmiary mają normalnie chyba większe - w moim przypadku było to 40 i 42 ... a w polskie 42 wchodze tylko czasem ... Podobnie jest z teskowa numeracją - też wieksza jest .. Marze o tym żeby znów nosic ciuchy 38 - których mam całą szafe ![]() kwiatuszku tabelkę miała zrobic (i nawet pisała że zrobiła) chyba antunka... Ja nie bardzo wiem jak sie za to zabrać - więc spisałam odchudzaczki i w pierwszym posćie aktualizuje wagę tych co się chwalą ![]() ![]() Swoją drogą nie mam przekonania do takiej tabelki z dyscypliną konkretną cotygodniową - każdy chudnie w swoim tempie i byłoby trochę dołujące jakby się ważyć co tydzień i porównywać z innymi... Bo jak ktoś popłynie (jak ja ![]() ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2012-12-19 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() zaraz wyruszam kupić rybki na święta ![]() Rano, leżąc jeszcze w łóżku myślałam sobie jak będę wyglądać za rok na Boże Narodzenie ![]() ![]() Na śniadanko (8.00) dziś wciągnęłam trzy kromki razowca z ogórem i kiełkami, pomidorem i zielona herbata. Idę zjeść drugie śniadanko (jogurt naturalny mały i pomarańczka) i lecę po rybki, a potem do kumpeli. Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ech...a ja mam zdjęcie sprzed 6 lat, w miniówce...mialam takie ładne szczupłe nóżki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.