|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
jak sie ogarne to wstawie na pewno
![]() niegrzeczna jak tam skóra Igi? nie pojawiły sie juz krostki? u nas niestety sie pogorszylo...i nie sadze zeby to bylo od tych proszkow jutro idziemy do lekarza.oby to nie bylo to ![]() pisałyście o podnoszeniu główki, my tez do lekarza idziemy w tej sprawie gdyz Giulia niestety nie podnosi glowy nadal...ona nawet nie probuje...nawet na brzuszku juz poleży chetniej i zdrzemnie sie nawet ale glowa w bok i koniec. a w piatek 3 miesiace beda. wiec nie ma co zwlekać. |
|
|
|
#3453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow, ale fajnie. Z dzieckiem? Jak było?
|
|
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młoda ciągnie z niego aż miło ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
A jak na kaszce bedzie nie tak to wrocic na kleik, tak? ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- kasiam Witajcie Czekamy na fotorelacje Kiedy wybieracie sie z Gulia do lekarza? Po swiętach?
|
||
|
|
|
#3455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Giulia była z nami, prawdziwa z niej podróżniczka, w samolocie wszystko ja interesowało nie zasneła nawet na chwile ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj syn wstał z drzemki lewa noga i sam nie wie czego chce a ja juz nie wiem ci mam mu tu wymyślać |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
hej mamcie
![]() chlopaki poszli na strych wieszac pranie,wiec mam chwilke dla Was,ale niestety nie dam rady nadrobic Pola śpi a my czekamy na busa bo ma przywiezc prezenty z pl![]() jak moge zobaczyc prezentacje?bo ja nie wiem o co w tym chomiku kaman
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pomyłam płytki w łazience
![]()
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra wejdz na link, który na mailu podałam, musisz podać hasło, które tam napisałam
chyba musisz mieć konto na chomiku, ale zarejestrować się to moment no i niektóre dziewczyny musiały zapłacić 2 zł, żeby ściągnąć, niestety nie wiedziałam, że tam się coś płaci za ściągnięcie... zza co przepraszam, ale bardzo cieszę się, że Wam się podoba kasiu witaj raczej nie doczytałaś - bo Cię nie było - dziękuję za kropelki!!!
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie była pani doktor posłuchać i powiedziała ze raczej napewno wyjdziemy jutro bo te wilgotne zmiany jeszcze długo bedą sie utrzymywać. Ta flegme wlasnie. Kurczy nie chce sie nastawiac znowu ...
A po zatym Jasiek jest ulubieńcem oddziału mówią tutaj ze dziecko idealne do reklamy
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas już nie pojawiły się krostki, Igunia ma gładką buźkę i taka delikatną i dobrze że idziesz skontrolować to , że Giulia nie podnosi główki, moja nie podnosi raczej z lenistwa zależy jak ma dzień..Cytat:
![]() chcę sałatkiiiiiiiiii ![]() nie no żarcik najważniejsze , żeby Jasiek był zdrowy |
||
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Was korzysta z inei? Telewizji, telefonu, internetu i internetu mobilnego?
Albo zna kogoś kto korzysta/korzystał?? Przydałyby mi się opinie
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko wrócę jeszcze w tym roku napewno
Wogole jyz spi wiec mam wolne a dzisiaj mi numer wywinal. Po inhalacje miałam odczekać 10 min i go oklepac ni to odlizylam go do lozeczka i poszłam do toalety. Przychodze a on spi i tyle z oklepywania
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu dobre wieści a jutro kciuki mocno trzymam !
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
czytałam was w ciągu dnia na tel bo byłam na zebraniu wigilijnym z pracy pojechaliśmy z Lili i z mężem teraz wróciliśmy i właśnie ściągam prezentację już się nie mogę doczekać oglądania jej ![]() Tamlin jak ja ci tego seksu zazdroszczę mnie nadal boli mimo że stosujemy nawilżacz i to w dużych ilościach no i gratuluję nazwiska Matiego Kasiam witamy po powrocie dobrze, że idziesz do lekarza Asiu obyście naprawdę jutro wyszli no i żeby Kubusiowi się poprawiło ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- a ja tak z innej beczki polećcie mi jakąś bardzo delikatną pastę do zębów bo się wykończę niedługo od każdej pękają mi kąciki ust i wyglądam jak klaun z poszerzonym uśmiechem |
|
|
|
#3467 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
podwójne
dla Majunidzisiaj przewróciła się pierwszy raz z brzuszka na plecki i z przejęcia chyba biedna się rozpłakała do tego dziś trzymała sobie sama butelkę przez minutę dwoma rączkami podczas jedzenia ![]() i śpi mi od 14...chyba z wrażenia ![]() Cytat:
dziękujemy a z Twojego synka jaki przystojniaczekCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do grzybków, to skoro się boisz, daj mi, zjem wszystkie ![]() Cytat:
dla FabiankaCytat:
![]() nie mogę ściągnąć tej prezentacji i zaraz się wkurzę!! ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy zdjęcia
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie piękne te zdjecia cudne normalnie Antek super model. Zazdroszczę takiej sesji
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
wspaniałe zdjęcia
ja też Lili taką sesję sorezentuję a co!!!![]() Cytat:
![]() dzięki za poradę już sama nie wiem co mam z tym robić elmex pomarańczowej jeszcze nie miałam miałam wszystkie te drogeryjne typu colgate, blend a med itd teraz mamy meridol niby na krwawiące dziąsła więc delikatna powinna być i znowu dupa chyba się jutro do apteki przejdę i podpytam |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
I jak? Zadowolona?
Zasieg jest fajny? Czy nie bardzo? Czesto nie ma zasiegu albo sa jakies usterki? Bo do nas dzisiaj przyszedł koleś i proponował. Wzielismy na probe, od stycznia do marca. |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Boski! zdjęcia cudowne! zazdroszczę Ci notmalnie tzn Antusiowi
on faktycznie soi na niektoruch?Jagoda by na wszystkich rozkrYczana byla hehe w ogóle pojechałam. nią dzis di redajcji o 17...no coment :/ jedyny plus ze mała była super grzeczna i nie przeszkadzalo jej, ze 3 obce baby sie na nią rzuciły a ją siedzę i płacze przez moja glupia matkę nie będę jednak pisała o ryn więcej na forum. Smutno mi, bo nie dotrzymala słowa, a obiecała mi cos czego juz sie nie moglam od miesiąca doczekac ![]() a myślałam, ze trochę zrozumiała i ze bedzie już dobrze...
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam jeszcze kilka z nami, ale wybrałam takie, gdzie nas za wiele nie widac
![]() Cytat:
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spisał się nasz chłopak po prostu na medal. ![]() Kochana, przykro mi z powodu przeżyć jakie fundują Ci najbliżsi. Nie wiem jak mogłabym pomóc, więc po prostu tulę choć wirtualnie.
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo !!!!!!!!!! gratuluję Wam !jejku są przepiękne !! ja żałuję że jak Dusia była maluszkiem tak do 6t nie zrobiliśmy sesji ale przy jej kolkach które trwały całymi dniami nie było o tym mowy .. jak zacznie siedzieć na pewno jej zrobimy !!! chce upiec dobry sernik na święta macie jakieś swoje sprawdzone ??? ja zawsze na kruchym z brzoskwiniami i bezą robiłam ale chcę jakiś inny ![]()
|
|
#3477 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedziemy na sylwestra do znajomych 350 km i zostajemy u nich na kilka dni i mam pietra. Jak Zocha zniesie podróż, jak będzie spała (czy będzie dalej przesypiać noce) itd itd...Trzymam mocno kciuki, mam nadzieję że Giulia jest po prostu leniuszkiem i dlatego głowy nie chce podnosić... O ty! mnie to czeka jutro. Cytat:
Cytat:
A co do pasty to może jakaś ziołowowa? Cytat:
![]() Ale z niego przystojniak!!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3478 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie, przepiękne zdjęcia
Lidka, jest taka pasta na krwawiące dziąsła Ajona, dostępna tylko w aptekach, malutka czerwona tubka, bardzo wydajna , bo nakładasz ilość równą główce od zapałki, wydaje mi się, że jest łagodna, bo meridol jest jednak trochę "żrący" |
|
|
|
#3479 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecałam teściowej że sernik przywiozę siostrze obiecałam barszczyk z uszkami, gołąbki i grzybową oraz śledziki z fasolą czerwoną kiedy ja to zrobię
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

doczytałam tylko że dzieciaczki nam sie pochorowały wiec zdrówka dla nich 

jutro idziemy do lekarza.oby to nie bylo to 
bo jak mały ciumka cycka to wydaje się, że leci. Jak ścisne brodawke to jakieś mleko wycieka
Z dzieckiem? Jak było?
Po swiętach?

i tyle z oklepywania
dla Majuni