|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zatoki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powiedzcie mi, gdzie się takie opaski na główkę kupuje??? Normalnie w sklepie typu SMYK czy cuś? Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
chyba ☠☠☠☠ica mnie zaraz trafi
![]() Lena od dwóch dni jest tak upierdliwa, że już wysiadam... w dzień nie śpi wcale, żadne ale to żadne metody usypiania nie działają, niby powieki przymknie, drzemie przez 5-10 minut ale zaraz oczy jak pięć złotych i już wyspana i gotowa do zabawy ![]() w rezultacie usypia dopiero po 22 po kąpieli i po butli. a jaka nienażarta się zrobiła... równo co 2 godziny wcina 100- 130 ml mleka, czasem nawet po 1,5 h się domaga ale jakoś ją przetrzymuję. herbatką też nie daje się oszukać głodomór mały. a miałam tyle planów przed świętami a nawet choinki ubrać nie jestem w stanie... póki co wyciągnęłam zeszłoroczną z makaronu i stoi na kominku. to tyle jeśli chodzi o świąteczną atmosferę póki co... |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Katee - My też walczymy z kciukiem, od dzisiaj niestety
![]() Śliczni Ci Twoi chłopcy. Jurek to prawdziwy przystojniak ![]() m_moni - Twoja Księżniczka ma prześliczną sukienkę na drugim zdjęciu ![]() Anusia - Widzę, że udała się sesja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kubunio słodki i szczęśliwy ![]() Cytat:
20-lecie polsatu się kończy, mąż wrócił z pracy, można isć spać Dobranoc, przespanej nocki życze ![]()
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Witam, my caly dzien bylismy w terenie,a to w galerii handlowej na chwile,u babci zrobic krokiety,hmm no nie tyle zrobic co je zjesc
![]() ![]() I muszeprzyznac ze moj maly chyba nauczyl sie w wozku jezdzic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc.
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
W kazdej biedronce sa pampersy 2 paki po 50zl?
i dostalam od babci zamrozone grzyby na grzybowa wigilijna i pytanie co mam z nimi zrobic? rozmrozic i potem na patelnie z maselkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wprawdzie nie mam nic przeciwko zostawiania Leny z którąś z babć u nas w domu, ale nie darowałabym gdyby tż zarządził się sam, bez pytania mnie o zdanie. Cytat:
![]() u nas nie wyszło, przeszłam całkowicie na mm. ale mam nadzieję, że przy drugim dziecku uda mi się karmić dłużej, bo to piękne chwile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przez to od kilku dni śpi w swoim łóżeczku bo Tż wystraszył się że niechcący ją przygniecie. szkoda, bo ja bardzo lubiłam z nią spać... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Tyle piszecie ze bez cytowanis ciezko odpisać a cytowav na telefonie ciezko. Ja czekam do wizyty o 9 co zadecydują bo jesli będziemy musieli zostać to Jasiowi zniwu muszą wkuc wenflon bo wczoraj mu wyjeli bo juz ma cała raczke czerwona. Trzymajcie kciuki Obamy wreszcie wyszli do domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamuśki
![]() u nas noc spokojna poranek szybki ... martucha zdrówka kobito ... oby Cię nie rozłożyło ![]() ![]() Cytat:
u nas też bez śniegu a niby cała polska w puchu ciekawe oj ciekawe ![]() Cytat:
anesh kochana jeszcze troszeczkę i będzie lepiej .. ja przez pierwsze 10 - 12 tygodni miałam serdecznie dość siebie .. DUsia teraz spokojniejsza, więcej można i naprawdę to nie wina naszych pociech .. kochać trzeba bo zasługują na naszą miłość i szacunek ![]() z prezentacją nie pomogę bo na tym się ie znam Cytat:
podobna do mnie? seriooo ???????? wszyscy mówią że tatuś wypisz wymaluj ale on jest ładniejszy niż ja więc nie mam nic przeciwko temu ![]() fota boska ![]() tez taką chcę ![]() ![]() ![]() Cytat:
to się jazda nazywa .. hehe dobre dobre .. w sumie moja już za miesiąc będzie z Duśką ale 5 godzin dziennie ... Cytat:
u nas kupka normalna jest a jaki podajesz? za to nie kumam tej kaszki robię ją na mleku 150 mm + łyżeczki kaszki i dupa duśka po 4 h głodna ![]() ![]() Cytat:
o cholerka .. to niefajnie ale ściągać i wylewać by utrzymać to możesz czyż nie ???? [QUOTE=Katee27;38201504] A to mój 3-miesięczny Kubuś ![]() /QUOTE] ![]() walcz walcz dacie rady nam się udało .. chociaż nie wiem na ile ale kciuk został kciukiem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz mi jeszcze czy jak zaczęłaś tą marchewkę to najpierw soczek podałaś czy od razu tarłaś i blenderowałaś??? Asia a ja mam pytanko do Cię czy tą dietę mogę w kółko powtarzać??? pytałam wczoraj ale chyba gdzieś umknęło w lawinie postów ![]() ![]()
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mozesz ale ja mam następna moge co przesłać. Tyle ze ona ma przerwę bo miałam miec ten zabieg ale to nic nie szkodzi poprostu bedziesz miała nowy jadłospis ;p
Nocka spokojna jak zawsze ![]() ![]() Ja dawalam ze sloiczka pierwsze. Teraz dopiero zacznę robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
A wogole u Katiem dalej obturacja, kubus wczoraj dostał pierwszej kolki najpierw mama walczyła przez dwie godziny potem poprosiła o rurki i wtedy Kubudiowi ułożyło. Biedni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Katee alez sluczna z Ciebie kobieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie
![]() Konczi gdzie jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Biedne te dzieciaczki co w szpitalu ![]() Asiulka trzymam kciuki aby weflon już nie był potrzebny i żeby puścili Was do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ojj biedna Katiem ![]() ![]() Fabianek śpi jeszcze a Gracjanek już o 6 wstał a udało mi sie go uśpić o 23 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a u nas w de nie moge nigdzie kupic tej rurki bo twierdza ze mozna dziecku krzwde zrobic :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
bardzo ładny Kubuś
![]() Chyba w każdej bo podawali w tv wiec obejmuje wszystkie biedronki. Cytat:
Biedni,ściskam ich mocno.
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
U nas dzisiaj marudzenie od 5. Obecnie Jaś śpi mi na rekach bo co go chce odłożyć to ryk. Ale czuje pod ręką,że gazy idą ![]() Asiulka trzymam kciuki za wyjście do domu ![]() I kciuki za Katiem, żeby szybko wyzdrowieli. ![]() Ja też jestem od Was uzależniona. Jak mam chwile to zamiast iść spać to siedze na wizazu ![]()
#3321 |
Zakorzenienie
|
Uzależnienie góra
![]() A nasza Gda chyba w nacieszaniu sie mężem zapomniała o nas :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Jestem okropna polozylam młodego na brzuchu i przestałam sie nim interesować no i zaczął tyczce pięknie sie wykaszlal przed wizyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zadomowienie
|
Kate dokładnie tak, Ci co mają dzieci wpadają z dziećmi na Wigilię firmową.
Iwa ja kupiłam opaski z pepco 5zł za 2 sztuki a że były w obwodzie o jakieś 3cm za szerokie to po prostu zwężyłam, ręcznie poprzeszywałam i jest git ![]() Maggie ja również pracuje jedynie w picassie ![]() Matko co a noc... 4 pobudki to decydowanie za dużooooooooo!!!!!!!!!!!!! teraz maruda jedna odsypia a ja próbuje się obudzić przy kawie. Chyba w końcu musze tżta włączyć do nocnego wsttawania bo jak tak dalej będzie to nie wiem ile jeszcze pociągne. Pisałyście wceśniej o tekstach starszego rodzeństwa.. Jako że u nas mówieniem u starszych jeszcze słabo (mimo że 23ego skończą 3 lata, no ale skrajne wczesniaki więc mają prawo) to ja mogę jedynie poskarżyć się na Jule za wredne podłe achowania względem mamy ![]() ![]()
#3325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
informacja odnosnie prezentacji na maiu - czy kts mógby sprawdzic czy w ogóle działa...
a tak w ogole moja mgr szlak trafił... rok temu otrzymałam zgode na przekazanie ankiety pacjentom ze szpitala X od dyrektora szpitala (anonimowa , 30 pytan), teraz dyrektor ssie zmienił i musiałam pisac nowa zgodea nowy dyrektor sie nie zgodził... szlak by go trafił, zycze mu z całego serca... |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anesh ja nie sprawdze bo nie mam kompa ![]() Była wizyta 3 doktorki i bedą sie zastanawiać. Same mi teraz powiedziały ze flegme jeszcze troche bedxie zalegac wiec nad czym sieci zastanawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Czy mówiłam że nie znoszę mojego dziecka w nocy. Konus jeden budzi się co godzinę, maks dwie i żre, bo jedzeniem tego nazwać nie idzie. Jak się dossie, to jakby z miesiąc nie jadł, mleka pełno, cieknie mu a ten je. A na koniec lubi trzymać w buzi i patrząc mi w oczy wszystko pięknie wypluć ![]() Cytat:
![]() No, jak dziś załatwimy to już będzie Kropkowe nazwisko miał ( a kiedy ja???? ). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A te rajstopy z WOLI muszę obejrzeć w takim razie. Ty je kupiłaś, nie? Jak po praniu, nie robi się worek na tyłku? Cytat:
![]() A grzybki jak piszesz na patelnię, z cebulką lub śmietaną. Mniam. Swoją drogą też mam zamrożone kureczki... ale boję się jeść przy karmieniu piersią. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zadomowienie
|
wyskakuje że niepoprawne hasło
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- edit :juz weszłam :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.