|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
ja właśnie mam przerwę na kolację
a tak to gramy z tż-tem w Piraci z Karaibów Lego- uwielbiam ten film i grę!
|
|
|
|
#4682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też uwielbiam Piratów jest cudny! Lego też zawsze lubiłam, ale baaardzo dawno nie miałam do czynienia z klockami... kto wygrywa?
|
|
#4683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję perypetii z właścicielem szkoda, że nie możecie wyrzucić tych ich rzeczy na śmietnik mieliby nauczkę...Cytat:
gratulacje wizażankowe kciuki zawsze działają ![]() super fotki, widać, że impreza udana ![]() alutka nie spamuj - poszło zp ![]() Cytat:
Jestem trochę zmartwiona bo nie umiem się tym autkiem cieszyć, stresuję się bardzo jazdą i odczuwam permanentny stres od dnia zakupu, powiedzcie proszę, że to z czasem minie ![]() Ty biedna, rzeczywiście jesteś zawalona robotą, dobrze, że i tak czasem do nas wpadasz i piszesz co u Ciebie udało mi się dziś popołudniu przerejestrować samochód - wstyd okropny się przyznać, ale zrobiłam za mały przelew na opłaty o 50gr potem byliśmy w biedronce na zakupach (bardziej, żebym wsiadła w autko i pojechała choć kawałek) teraz mąż robi sałatkę a ja lecę oglądać serial
|
|
#4684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet nie mam prawa jazdy... nie dziwię się, że się obawiasz, bo jak ze wszystkim - i w prowadzeniu auta trzeba nabrać wprawy. ale jeździj jak najwięcej - trening czyni Hołka (że tak sparafrazuję znane powiedzenie ). trzymam kciuki za Ciebie za przerejestrowanie. no i co za wstyd? przecież każdemu się może zdarzyć najważniejsze, że udało się załatwić sprawę. życzę smacznej sałatki! eh, gdyby tak mój mąż lubił coś czasem upichcić... ale nie powiem - robi idealne jajka na miękko zmykam wziąć ciepłą, pachnącą kąpiel. dobrej nocki dziewczynki i do poczytania jutro
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-12-19 o 21:12 |
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy w jednej drużynie. Gra jest praktycznie odzwierciedleniem filmu, dużo zabawy i śmiechu! Jak na razie znaleźliśmy serce umarlaka
|
|
|
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
hyundai ix35- taki SUV bardzo lubię nim śmigać---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
no jak to? przecież oni już tam nie mieszkają- paranoja... ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
super
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - z tego co się orientuję to całkiem nowe jest to autko, prawda? a jaki macie silnik? Lubie duże autka, ale często wiąże się to z większym silnikiem, a ttaj to automatycznie duży podatek. Ja za jakiś czas muszę rozglądnąć się za jakimś innym z mniejszym silnikiem bo te podatki drogowe są zdecydowanie za wysokie... ale znając nas pewnie zmienimy mazdę na .... mazdę
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
w końcu mam psychiczny luz mgr z głowy, umowa z głowy... ![]() Magnusia, a to jednak nie to samo narzeczony jeździ nową Ibizą, lakier też "czarna perła", piękna |
|
|
|
#4689 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz możesz wreszcie zająć się tym co najważniejsze i sprawia Ci najwięcej radości![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z góry przepraszam Was, że tak długo się nie oddzywałam, ale mieliśmy małe zawirowania i ostatnie dwa tygodnie to była istna karuzela emocji... zaczęło się od tego, że mojemu TŻ zmienił się szef... straszny człowiek, nikt nie potrafi się z nim dogadać, bo na wszystkich się tylko wydziera... a jak kogoś spotyka ze swoich pracowników to pyta się np. Kowalski, co masz za****ne? ehhh szkoda słów... TŻ przez 3 dni przychodził jak kłębek nerwów, bo atmosfera zrobiła się beznadziejna, po 3 dniach okazało się, że ma pożegnać się z pracą od 6 do 14 i zacząć chodzić na zmianę od 1.30 w nocy do 9.30 rano... no i się zaczęło... wszystko na opak... śniadania o 11 rano, obiady o 17 popołudniu, wszystko na mojej głowie, bo TŻ popołudniami odsypiał zmianę... no i tak musiały minąć dwa tygodnie, żebyśmy na nowo się nauczyli co i jak i przeorganizowali nasz dzień... teraz już jest po kilku awanturach w porządku, przyznaję, że z mojej winy, bo nie umiałam przywyknąć na początku w między czasie odwiedziłam gin... okazało się, że moje PCOS jest potwierdzone.. dostałam znowu hormony i tabletki na stumulację owulki, bo bez tego mielibyśmy szansę raz na 3 albo raz na 6 miesięcy ![]() ![]() ![]() a poza tym to mam nadzieję, że nie zanudziłam Was ![]() proszę o kciuki takie baaaaardzo mocne, bo jeśli wszystko pójdzie dobrze to od stycznia zacznę pracę w swoim urzędzie miasta i to jeszcze po moich studiach
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Malgos - a czy ta gra nie jest bardziej dla dzieci? Kurde, kupiłabym jakąś fajną grę przygodową dla siebie i TŻ...
Jeśli chodzi o prezenty, to nawiązując do Malgos_ kupiłam chrześniakowi Lego Władca Pierścieni ;p;p Na PC. Może kupię dla nas dla PS3 ;p Braciszkowi 3 lata kupiłam edka straż z auta 2... siostrzeńcowi 1 rok laptopa i bluzeczkę. Dorosłym od mojej strony nie kupujemy nic - tylko cioci (która lubi tradycję prezentów ;p ) kupiłam lokówką suszarkę (chciała) a babci kalendarz. U TŻ kupiliśmy: płytę, kijki trakkingowe, film blue ray, termometr do wina... myślę jeszcze nad apaszką dla teściowej. Miłego, ciepłego dnia!
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Witam się tylko i od razu zmykam na ostatnie zakupy świąteczne ![]() Jutro już przyjeżdża moje rodzeństwo więc od weekendu pomału zacznie się świętowanie
|
|
|
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię jeździć ale dotąd jeździłam z instruktorem - a to jednak nie to samo co jazda samemu. Na razie pokonuję małe trasy, np. do sklepu ale w poniedziałek chciałabym już pojechać do domu rodzinnego i mam nadzieję, że trochę mniej będę się już denerwować ![]() Cytat:
Co do PCOS to najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarza - odpowiednio dobrane leki mogą bardzo pomóc grunt to nie wywierać na sobie presji - bo zwykle nadmierne myślenie sprawia, że to marzenie o dziecku się oddala ![]() I trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za pracę ![]() Cytat:
|
|
#4693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh chciałam sie Wam pożalić dziewczyny. U nas się tak ułożyło że musimy zostac w niemczech i tak jest mi przykro bo cała moja rodzinka sie zjeżdza do polski. siostra z narzeczonym i brat z anglii. mój tato też z niemiec a my tu bedziemy sami... jestem zła na nasz kraj ze większość ludzi musi wyjeżdzac zeby sie czegoś dorobić. Ja 5lat pracowałam w banku żle nie zarabiałam, mój mąz tyrał po 12godz bo pracował na etat i dorabiał. płaciliśmy rachunki kredyt mieszkaniowy i starczało tylko zeby przezyc do 1. O wakacjach nie mogliśmy pomarzyć:-( i gdyby nie wyjazd to o weselu nie mogliśmy pomarzyć. Wszystko co zarobiliśmy za granicą poszło na nasz wymarzony ślub,bo wszystko sami w 100% sobie finansowaliśmy... Zostajemy tutaj na swieta bo trzyma nas praca ale czesto zadaje sobie pytanie dlaczego tak jest,marzy mi sie zeby kiedys w polsce zyło sie lepiej... Ehh rozpisałam sie jak filozof
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic fajnego być samemu w święta, ale może pomyślicie o współnym sylwestrze, albo jakimś zimowym weekendzie w nasze góry z rodzeństwem ?dziewczynki, właśnie wrzuciłam Wam do klubu obiecane jakiś czas temu nasze ślubne zdjęcia od fotografa
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kciuki za zdrowie i powodzenie Waszych planów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się ciesze ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Ale dziś się koszmarnie czuje, w ogóle mi ten katar i przeziębienie nie przechodzą, a o 17 mam jeszcze spotkanie z klientką... ech Co do prezentów pisałam wam kiedyś że mamie kupiliśmy komin i podgrzewacz do herbaty - bo chciała Tacie szalik no i jeszcze nad czymś myślimy Teściowej książki i perfumy bo ma w wigilie również urodziny ![]() Teściowi nie mam bladego pojęcia Mężowi kupiłam latarkę macglite - taką chciał no i zostały nam jeszcze babcie męża dla których też nie wiem co kupić. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Kurcze jak to się czasami trzeba pzrestawić... ma człowiek utarty schemt dnia a tu bach zmiany no i to faktycznie kiepskie godziny pracy. No ale co zrobić, takie czasy że pracy trzeba pilnować. Trzymam również kciuki za pracę. A po jakich jesteś studiach?? ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Mw1986, my też musimy zostać w UK na Święta, choć tak bardzo marzą mi się Święta w Polsce.
Ale już postanowiliśmy, że na drugi rok nie odpuścimy! Jakoś przetrwamy, tym bardziej, że to już Nasze 3 Święta tutaj... Także główka do góry! Damy radę
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wczoraj po południu przyszła ekipa z byłym właścicielem na czele po odbiór rzeczy. Było ich czwórka i nosili przez pół miasta wielkie worki na plecach. Mąż miał podobno niezły ubaw, ja tego osobiście nie widziałam
dziś mają zabrac pozostałe rzeczy ale nie wiem czy do tego czasu wytrzeźwiejąNo ale niestety musieliśmy cykliniarza odwołać i tak nam się przesuwa remont. Ech Masakrycznie się czuje... Ledwo siedz
|
#4699 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie dziękuję za kciuki a ja za Wasze starania również trzymam, widzę, że nie jestem sama![]() Cytat:
|
|
#4700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje Wam kochane za wsparcie...To są moje pierwsze swieta poza polska wiec może dlatego przezywam...
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Mayeczka - tak niby dla dzieci, ale trochę starszych bo małe miałyby czasami trochę problem, to jest świetna przygodówka (uwielbiam też Lego Indiana Jones), dużo jest zagadek i trzeba myśleć, dlatego taki mamy przy tym ubaw - pooglądaj na youtube może ci się spodoba
Mw - nic się nie martw, moje już 6-te i wiadomo, że wolałabym z rodziną, ale byłby problem z którą, więc nawet się cieszę, że zostajemy. Poza tym mamy tutaj taką naszą paczkę z którą zawsze spędzamy święta ![]() Wloszka - trzymam kciuki bardzo mocno |
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
autko ma 2 lata silnik 2.0, benzyna w automacie. Jeździ się nim super ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ja ledwo żyję zjadłam dziś w pracy zupę i..... przewija mnie na lewą stronę
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - no właśnie tak mi się wydawało, najstarszy jest chyba z 2009r... ale powiem szczerze, że ja lubię auta z manualną skrzynią biegów i dobrze, że mój tż też bo tak to musielibyśmy kupić dwa auta, jak to ja mówię " lubię czuć drążek pod ręką" hahahahah
u mnie w pracy panuje jelitówka... takie zatrucia są okropne. |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya
Jeśli chodzi o pracę, to chyba wszedzie dobrze gdzie nas nie ma....ja zawsze chciałąm uczyć dzieci, jednak nie poszłam w tym kierunku....czasem zazdroszczę koleżance nauczycielce, że nie musi siedzieć w pracy 8 h (jak nie więcej) dziennie w pracy.....wiem, że w domu też ma pracę, ale tak jak napisałam....wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja się wqczoraj wkurzyłam na moją szefową!!!!!! I to mega!!!!!!!Muszę się wam wyżalić....Otóż w październiku mieliśmy audity w naszych firmach, no więc trzeba było się super przygotować. Z racji tego że to "moja działka" to moja szefowa dawała mi mnóstwo pracy,tak, że w miesiącu zrobiłam 38 nadgodzin (nie licząc pracy w domu, mnóstwo stresów, nieprzespanych nocy, presji z jej strony i na dodatek znoszenia jej złych humorków!!!!!). Kilka razy mi pogroziła, że jak nie dostaniemy certyfikatów to premii nie dostanę...No a wvczoraj zawołała mnie do siebie i powiedziała, że dostałam premię, wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt że kurde każdy dostał premię!!!! Wszyscy kierownicy, laborantki, specjaliści!!!! Nikt nie zostawał dłużej w pracy, robili to co zawsze, nawet za bardzo sie nie przejmowali auditami.....I kurde jaka tu sprawiedliwość?? Mój wniosek: rób swoje, nie wysilaj się, pod zadnym pozorem nie zostawaj dłużej w pracy, bo to i tak się nie opłaca...nikt nie doceni tego co robisz.....wrrrrr
|
#4705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Człowiek sie stara i nic za to nie dostaje. Najlepiej sie nie wychylac na to wychodzi....A moze ona dała tobie wyższa premie niż innym? |
|
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam Wam życzyć wesołych świat!
Nie odzywam sie bo czasu na wszystko brakuje ale czytam Was regularnie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ui5jy...ature=youtu.be Prezentacja niektórych zdjec z wesela
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Śliczna Panna Młoda z Ciebie Jakoś nie czuję w ogóle w tym roku zbliżających się świąt Gdzieś ta cała atmosfera jaka była kiedyś zniknęła Chyba się starzeje ![]() Jutro pewnie upiekę jakieś ciasto , w niedzielę zrobię sałatkę ,może rybę po grecku i chyba tyle z moich świątecznych przygotowań.
|
|
|
|
|
#4708 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też ostatnio złapałam jakiegoś wirusa, to prawie trzy tygodnie umierałam mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wszystko już sprzątnięte na błysk, piekłam pierniki na choinkę, wczoraj zrobiłam stroik, a dzisiaj pieczenie ciasta jutro jadę pomagać mojej mamie, bo na wigilię idziemy do moich rodziców, a w poniedziałek sernik i makówki![]() ![]() ja właśnie wyjątkowo czuję magię tegorocznych świąt![]() a popołudniu jedziemy po naszą pierwszą, żywą choinkę a jak tam u Was dziewczynki idą przygotowania ?
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety
![]() Nie zaglądałam do Was ostatnio bo niestety magia świąt daje o sobie znać Dziś jestem ostatni dzień w pracy i mam długi weekend wracam do pracy dopiero 2.01Ja od paru dni wieczorami siedzę i pakuję prezenty bo u Nas w rodzinach jest tradycja kupowania duuużo prezentów dla każdego W tym roku mam pół pokoju paczek Najgorsze jest to że najmniej mam dla TŻ bo aż jeden prezent i muszę jutro od rana wybrać się na zakupy, żeby uzupełnić braki bo biedaczek by smucił się ![]() My dziś idziemy bo mojej przyjaciółki na wigilię jutro mamy wspólna wigilię u Naszych wspólnych znajomych z którymi znamy się od dzieciaka tańczyłam z dziewczynami 15 lat w zespole i co roku robimy sobie wigilię, a w niedzielę idziemy na wigilię zespołową, ale już bez Naszych TŻ, spotykamy się tam wszyscy Ci którzy tańczyli w zespole - przedział wiekowy od 19 do 70 lat, wspólne dzielenie opłatkiem i śpiewanie kolęd uwielbiam spędzać tam czas. Przypominają mi się najpiękniejsze lata jesteśmy wszyscy jak jedna wielka rodzina
|
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybę po grecku tez będę robić- dziś zakupiłam potrzebne produkty a w niedzielę małż będzie tarł marchewkę ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Fajnie, że macie takich znajomych, my też mamy takich że jesteśmy jak rodzina i spotykamy się w kilka pokoleń- hi hi ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
oj współczuję ale taka to jest właśnie sprawiedliwość. Żyły sobie wyprujesz i nawet głupiego "dziękuję" nie usłyszysz ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
super
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

a tak to gramy z tż-tem w Piraci z Karaibów Lego- uwielbiam ten film i grę!

jest cudny!
szkoda, że nie możecie wyrzucić tych ich rzeczy na śmietnik
i nawet podwyżkę do tego 
wizażankowe kciuki zawsze działają 

nawet nie mam prawa jazdy... nie dziwię się, że się obawiasz, bo jak ze wszystkim - i w prowadzeniu auta trzeba nabrać wprawy. ale jeździj jak najwięcej - trening czyni Hołka (że tak sparafrazuję znane powiedzenie
16.06.2012 

klik!

nic fajnego być samemu w święta, ale może pomyślicie o współnym sylwestrze, albo jakimś zimowym weekendzie w nasze góry z rodzeństwem