|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ja też mogłam się wykąpać tego samego dnia z tym że moje blizny były ładnie zagojone i nie miałm żadnych gazików itp
|
#8162 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Ale ja głupek jestem ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-20 o 21:39 |
|
|
|
|
#8163 |
|
Zadomowienie
|
MAYU kochanie a ja to bym Cię przytuliła normalne
![]() w życiu nie powinno cię spotkać coś takiego!!!!!!ważne że to było i minęło bezpowrotnie!!!i TERAZ MASZ NAJPIĘKNIEJSZE PIERSI NA ŚWIECIEAGATKO moja teściówka jest fryzjerką i ona pracuję na profesjonalnych farbach więc nie wiem co ona mi tam wyrabia ale ona ma LOREALA I KERESTASE I też wiem że coś z welli ale te farby profesjonalne to cholera nie wiem skąd!!! jak jutro umyję łeb to cyknę fotę![]() KICIA no to brawo..już po szwach.... teraz z górki....a podmyj się gdzie trzeba zeby blizn nie moczyć i będzie gita ja moje staniki siostrzenicy dałam...jeszcze kostiumy muszę jej dać ale jakoś miałam sentyment ...i jeszcze nie dałam ![]() AMORCIO ponoć anatomy są twardsze ..to przez kształt zapewne...ale co z tego,ja mam anatomy i czym je mam dłużej tym bardziej je kocham... ale to nie żaden problem,a na plecach jak leżysz to piersi się rozjeżdżają .tak jak teraz się położysz bez implantu jest cudownie!!!![]() kochane chociaź cyckami się cieszę...bo mój tż doprowadza mnie do rozpaczy....przedwczoraj płakałam 2 godz,wyłam...tak mi brakuje miłości że aż mi się coś w głowę robi!a mój tż..dojeżdża mnie..powiem szczerze..psychicznie:nie :
|
#8164 |
|
Przyczajenie
|
Ja swoje panny zobaczyłam dopiero po tygodniu, bo jeszcze w narkozie zostałam ubrana w stanik i zawinięta w bandaże. To dopiero był kłopot z myciem zwłaszcza, że do połowy byłam umazana na ceglano rdzawy kolor od środka odkażającego
Po kilku dniach myślałam że się zadrapię W grę wchodziło mycie dolnej połowy ciała pod prysznicem i kombinacje chusteczkami tego co mi zostało odkryte na górze Po 7 dniach doktor wyzwolił mnie od niemiłosiernie już brudnego bandażu i kazał iść wymoczyć piersi pod prysznicem, żeby łatwiej odkleiły się plastry ze szwów.Jak widać różnie z tym myciem :P
|
#8165 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko takim chłopom to w łeb tylko. Ale ja wiem z autopsji, że jak wzbudzisz w nim zazdrość to więcej czułości będzie okazywać. Innych przykładów też znam kilka. Jesteś atrakcyjną kobitką i pewnie niejeden by chciał Cię "mieć" a poflirtuj z jakimś, niech widzi jak inni faceci szaleją na Twoim punkcie to zobaczysz jaka będzie reakcja
Mężczyźni to łowcy a jak zobaczy, że może stracić i przestaje być samcem alfa będzie chciał odzyskać to co wg niego powoli traci Mnie osobiście strasznie bawi to jak przy kolegach, o których jest zazdrosny mój tż nagle taki czuły się robi i pokazuje, że jestem jego
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-20 o 21:57 |
|
|
|
#8166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8167 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko a zapytaj tesciowej co tam Ci daje proszę
o numerki farb jak mozesz.Ja co do TZ sie nie wypowiadam...:/ |
|
|
|
#8168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mówisz jak jest...on teraz zapieprza za dwóch,wspólnik stracił syna rok temu..z resztą dziewczynki wiedzą o co chodzi bo to było straszne i mój ma na łbie ich kilka interesów,plus czasem,ale delikatnie moja knajpa...widzę i WIEM że ma dosyć i albo zapija problem albo obwinia mnie o wszystko i twierdzi ..jak to powiedział..szczerze..... ..że ja do niczego się nie nadaję...chodzi mu o interesy...tzn knajpę....on ze swoją mamą są urodzonymi handlowcami,on biznesmen ona od 45 lar we fryzjerstwie zapieprza...i to przyznam...ponad siły i wszystko oni zarabiają pieniądze!!!wiecie u mnie rodzina stawiała na wykształcenie i ja też...skończyłam studia licencjackie później przerwa bo synka urodziłam,po roku mgr zrobiłam ,później podyplomówkę,i tylko po to..że..na wszelki wypadek ![]() a z moim tż zaczęłam być jak miałam 19lat,on o 10 lat starszy itd..odchodziłam on niego 10razy...za 10 prawie umarł bym wróciła....więc ..tak się stało....no i życie leciiii......i te problemy o których piszę teraz....nie wiem po co to piszę kochane w sumie,chciałam nakreślić po krótce moje życie..ale tak się nie da tylko wiecie...jakbym nie wiem jak beznadziejnym przedsiębiorcą była to mój partner nie powinien mnie tak traktować...no dodatek on ostatnimi czasy jak mnie widzi,mam wrażenie ma posraną minę...w życiu mnie nie przytula....on ma mnie za nikogo i zero..co mi powiedział,ja i tak go usprawiedliwiam..zazwycza j....bo ja tak mam...ktoś mi nóż wbije a ja go wytłumaczę.... ![]() mówię wam....tyle mi się nazbierało że jestem w rozsypce,nie kłócę się z nim bo nie chcę by dzieci słyszały...ostatnio co ryczałam już się nie dało i syn cośtam słyszał.wytłumaczyłam mu by się nie martwił.....ale tak się przejął że pierwsze co to mojej mamie jak ją zobaczył powiedział że rodzice się kłócili....i nawet powiedział o co ![]() oprócz tego mój tż nie stroni od picia,ładnie mówiąc....nie robi awantur itp...bo już dawno by mnie nie zobaczył... ale moim ,i nie tylko moim zdaniem ma z tym problem....dochodzi do mnie że ja muszę zacząć działać,już zaczęłam...nie mogę tak dalej....wyć mi się chce..na szczęście wszyscy śpią,on też....bo wiadomo.... ![]() a z drugiej str mi go szkoda i jak go zostawie to już po nim...w sensie jakby miał zacząć żyć bez dzieci,on wbrew pozorom jest cholernie wrażliwy....i dzieci kocha bezgranicznie..mnie chyba też...no ale jak widać klaudia usprawiedliwia go..bo ON ma problemy!!! ooo matko sorki dziewczynki że tak żale wylewam....ale chyba mi to potrzebne!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- AGATKO..szkoda słów....wiem!!!co do farb zapytam... ![]() AMORCIO noooo chyba.... może jak są w środku to są twardsze,ale okrągłych nie macałam...aaa sorryy macałam,JOASI no ale nie pamiętam,wiem tylko ze były miękkie i gniotły się jak ta lala---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- aaaa i kochane i ja robiłam dziś pierniki...z lukrem i posypką że mi się chciało...ale dla dzieci by miały frajdę,w międzyczasie okno dokończyłam myć no i musiałam chyba po tych piernikach sprzątać z godzinę,tyle mi ich wyszło że dwie blachy piekłam mam je w pudełeczku tekturowym i niech sobie miękną do świąt![]() a jutro ubieramy choinkę wieczorkiem ...taki plan...a w weekend będę musiała być w knajpie pomóc,bo powinien być ruch...no i wam powiem że od wczoraj mam firmę na siebie..nie wiem czy już wam to mówiłam ![]() ale z jednej str cieszę się że święta tuż tuż,a z drugiej problemy z ..życiem....on złagodnieje ciul...przed świętami,już go znam....ja mu powiedziałam już na spokojnie co czuję...że on dla mnie jest tatusiem,tyranem i szefem,tak sie zachowuje...a nie partnerem ...że ja potrzebuję miłości ...w ogóle,czułości i zapytałam skąd mam ją sobie wziąć ...chyba muszę poszukać...ale nie no...nie to mi w głowie....ale z braku czułości dziewczyny coś mi się robi..wiadomo dzieci...dają mi to a wzajemnie ale to nie w tym sęk...od mężczyzny,od dorosłego człowieka...mimo że mam kochającą rodzinę,to przecież mama czy siostra nie będą mnie tulić jak małe dziecko..no wiecie o co chodzi ja sama się do niego przytulam to on rzadko odwzajemnia...i co mi ostatnio powiedział....wstyd nawet mówić...przytuliłam się do mojego faceta,przy jego mamie zresztą i nawet ona mówi ..przytul żesz ją...a on do mnie że mi włosy śmierdzą!!!jak to piszę to już mi się z tego śmiać chce...ale to nie jest śmieszne...a ja muszę praktycznie myć codziennie bo z knajpy przychodzę zasmrodzona cała....oparami...no ale ....żyć nie umierać!! taki przykładzikja jestem taką osobą która najpierw szuka problemu i wad w sobie....i pytam go czy ma coś do mnie??nie powie,ja mogę coś zmienić....ale dla niego nie ważne że wychowuję jego dzieci,że prowadzę mu dom,że dbam o siebie i ryja wiecznie cieszę,do tańca jestem i do różańca....o☠☠☠☠☠☠☠ić też potrafię i nie dam sobie na łeb wejść niby....ale ja nie nadaję się do niczego i jestem zerem bo nie potrafię knajpy prowadzić...ale potrafię,trzebaby być idiotką po 6latach nie umieć....a że ostatnio odpuściłam bo miałam ją prawi e zamknąć to prawda!!!!ale szczerze..to ona sama się prowadzi......mniejsza już o to!!! jeszcze raz przepraszam za moje długie niecyckowe posty
|
|
#8170 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaus kochana, ja po prostu czytam co piszesz, obserwuje zycie kolezanek bo sama mam zeby nie zapeszac napisze porzadnego TŻa ale u mnie w domu bylo be ze strony obu rodzicow. Ale wiem, ze nie wolno poswiecac wlasnego zyci, tlumaczyc innych, dzieci urosna i do Ciebie beda mialy pretensje, ze nie zrobilas porzadku kiedy byl Ku temu czas. Nie wolno dac sie szantazowac, dzieci musza wychowywac sie w spokoju, rodzice po rozwodzie to nie tragedia a wychowywanie dzieci w awanturach(one zawsze widza i wiedza wiecej niz nam sie wydaje wiem po sobie). Dzieci beda placic w swoim doroslym zyciu za to co sie dzieje zlego w domu. Bierz sie Kobitko za siebie, uporzadkuj swoje sprawy i nie daj sie szantazowac jak to mowia w kregach
"wampirowi energetycznemu". Zycie mamy jedno, ja obserwuje jak kobiety po 60tce zaluja ze nic nie zrobily zed zswoimi problemami gdy byly mlode, ze zycie im ucieklo na awanturach a teraz i dzieci maja pretensje do nich, ze im sie nie uklada itd itp. Mogla bym godzinami mowic. Wiem jak to jest wychowywac sie w toksycznym domu i tyle. Najwazniejsze sa dzieci i TYKlaudus pisz, gdzie masz mowic jak Ci zle jak nie tu gdzie same swoje Szkoda, ze mamy do siebie tak dalekoMam nadzieje, ze nie jestes rakiem jak ja
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-20 o 23:04 Powód: dopisanie tekstu |
|
|
|
#8171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kur.....ostatnio jak byłam u niej to mi uświadomiła...może inaczej...po kilku dniach po spotkaniu ...byłam smutna jak cholera,nie wiedziałam o co komon...ale....dotarło do mnie że już nic się nie zmieni..dociera to do mnie ale nie mogę uwierzyć było cudownie...sex,luz i miłość....no i to 2dni....więc potrafi...wiem że on powinien chodzić na terapie bo widocznie ,nie ...nie widocznie..na pewno ma ze sobą problem!!!!słońce..jestem LWEM..więc blisko 13 sierpień!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-12-20 o 23:11 |
|
|
|
|
#8172 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana do tanga trzeba dwojga. 2dni-cale zycie...On ma problemy ale nie szuka wsparcia ani pomocy u Ciebie. Do podjecia waznych decyzji potrzeba czasu, musza dojrzec jak wino
albo whiski ale nie czekaj zbyt dlugo, nie daj sie mamic takimi 2dniami... Kurka. Iezki temat przed Swietami, Tobie ciezko kochana wspaniala KobietoHi moje malenstwo z 19, chcialam lewka a ze nam nie wyszedl to musieli mi szybciej ja wyciagac i teraz mamy lwiczke i starsza raczka z 12 jak mamusia z 2 go Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-20 o 23:19 |
|
|
|
#8173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę podjąć jakieś kroki....zbieram się z całych sił!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#8174 |
|
Wtajemniczenie
|
Musze isc spac, nasz babelek lub robic w nocy pobudki, tak dla rozrywki wydziera sie zeby jak wziasc do naszej sypialni a wtedy szaleje z poltorej godz zanim zasnied, my za to rano jak te nietoperze.
Klaudus kochana, jak bedziesz miala potrzebe pisz do mnie, zawsze to problemy inaczej wygladaja jak sie je spisze i jakies decyzje latwiej podjac, w glowie sie rozjasni troszke No prosze Cie, Matka Teresa to mnie jakis czas temu nazwali...i mi sie nie spodobalo to bardzo, zmienilam swoj wizerunek co teraz niektorym sie nie podoba ale ja sie sobie bardziej podobam hi hi Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-20 o 23:28 |
|
|
|
#8175 | ||
|
Zadomowienie
|
moja mała jest z 1 dnia lwa,ja chciałam żeby była lewkiem jak ja
mój synuś z września panna,jak moja mama,mój tata z 12 sierpnialew ,ja dzień po nim,dzieci podały się z narodzinami do mojej rodziny...a mojego tż rodzina,zimowe znaki a on Wodnik![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
idź się wyśpij...i dziękuję ??---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
|
#8176 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudek- widzę że niezłą fazę złapałaś skoro się aż tak pożaliłaś
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8177 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to nie mialam juz nic pisać,tylko tak sobie podczytywałam-późno juz i zmęczona jestem,ale to co piszesz KLAUDECZKO,
to kurczę...no rozumiem Cię,ale i tak nie wiem co napisać. AMORCIO, już i tak dobrze Ci napisała ![]() Ale często jest także pomimo tego iż wiemy że w danym człowieku siedzi coś pozytywnego i fajnie Wam razem momentami,to jednak nie ma co się łudzić,że sytuacja się zmieni. Czasem własnie poprawia się gdy małżonkowie się rozejdą.Wtedy są nawet i lepsze te stosunki między nimi...nie ma tego "węzła" małżeńskiego i odrazu pojawia się coś jakby szacunek, któego brakuje w tej chwili. Oczywiście nie namawiam Cię do rozwodu Ale często trzeba nabrac dystansu do całej sytuacji,spojrzeć z innej prespektywy-choć to trudne i obiektywnie to ocenić.Ja wiem z autopsji jak czasem walczę o podziw dla mojej osoby u mojego męża. Też bym chciała,żebym była dla niego ciągle kimś wyjątkowym,zeby mnie własnie podziwiał,wspierał itp.a do tego te wazne szczegóły-co piszesz...czasem mógłby nic nie mówić,tlyko podejśc i przytulić....Czasem sama zachodze w głowę,czemu takie rzeczy gdzieś się potrafią zagubić w tym ferworze działań który nas otacza. No a poza tym faceci to zazdrośnicy-jak kobieta jest w czymś lepsza,to dla niego kataklizm.Skoro Ci idzie źle,to on tym "gnębieniem" Ciebie poprawia sam sobie nastrój- w ogóle nie liczy się z Twoimi uczuciami. Wielokrotnie słyszałam o tym,że faceci to 100%egoiści i to chyba prawda. Żałujesz go czasem ipt.A pomyśl sobie:"czy sądzisz,ze on czasem żałuje Ciebie??"Cholerka,tez mialam malo napisac,a wyszło więcej ![]() W kazdym razie-jesteśmy tu po to aby się wyżalić-nikt inny nas tak nie zrozumie,jak druga kobieta ![]() Trzymaj się cieplutko i życzę spokojnej nocki PS.A ten waflekowy kolor też mnie zaintrygował??? |
|
|
|
#8178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie szukam męża!!! a lepiej żony!!!bardzo chcę tak zazdroszczę kobietom jak widzę że mężowie je szanują,uśmiechają się do nich i akceptują w całości!..co do empatii..to też moja wada!!! trochę się wyleczyłam ale coś wraca....ostatnio ...a do pani psycholog właśnie nie chodzę ostatnio..już rok...muszę się umówić..ona wie ..i czeka
|
|
#8179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle nie musisz tego sprawdzać - masaże na brzuchu tylko na stole z dziurami na piersi ![]() to już jest sprawdzone
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8180 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wafelkowy??no tak mi powiedziała teściowa.... co ma wafelek do tego koloru to nie wiem..ale się dowiem![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- dziewczynki dziękuję!!! idę spać...bo usypiam już całuję z całych sił!!!grunt to się nie dać!!!!!!!!
|
|
#8181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłe chwile nas budują- naładujemy akumulatory a od przyszłego roku weźmiemy się za działanie Przyjadę z pierścionkiem i zrobimy wesele na sto par Będzie dobrze O kurcze a to przecież zaraz koniec świata ma być no i dupa , po weselu![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
A szwy bolały troszkę i już będzie dobrze - hmm, to pewnie masz po prostu ran nie moczyć. A jakbyś niechcący zmoczyła - wysusz starannie i jałowym gazikiem zdezynfekuj. Hihi a z policją nie wiem jak będzie ja bym wybaczyła. Tylko wiesz że jak jeździsz bez pasów to musisz w samochodzie wyjąć BEZPIECZNIK OD PODUSZKI POWIETRZNEJ. Bo jak nie daj boże wybuchnie podczas uderzenia a Ty będziesz bez pasów- zmasakruje Ci nie tylko piersi ale i twarz
|
||
|
|
|
#8182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...10422349_n.jpg to tak w temacie stołów ![]() Klaudeczko ). tak myślę, może wygospodarujcie trochę wolnego czasu i pojedźcie sobie na jakieś 2-3 dni gdzieś albo idźcie na jakąś romantyczną kolację, porozmawiajcie, może uda Ci się go wysłać na terapię albo razem wybierzcie się do Twojego psychologa i może uda się uzmysłowić Twojemu TŻ co jest 'nie halo'..
|
|
|
|
|
#8183 |
|
Zadomowienie
|
Myu dzisiaj jeszcze doczytałam, że pisałaś o Sudokremie. Tu w Belgii nie ma czegoś takiego, ale mam w domu maść na odparzenia i czerwone krostki, mama mówi, że to coś podobnego...hmm...posmaru je sobie, zobaczymy czy pomoże
![]() Ahh o tych poduszkach powietrznych to nie pomyślałam, z resztą teraz mam dwie dodatkowe Ogólnie jak jeżdżę jako pasażer to zapinam tylko je trzymam, żeby klatki nie dociskały, jako kierowca mam łapki zajęte. Troszkę dziwnie czuję się bez pasów, bo je od zawsze zapinałam. Może muszę się przyzwyczaić, że się mają teraz na czym opierać![]() ![]() A swoją drogą dostałam pozwolenie do spania na boku, ale jakoś nie mogę. cycuszki mi po bokach sterczą i jak się kładę to mocno ciśnie je do środka a to chyba nie za dobrze, więc na razie będę musiała jeszcze zrezygnować W taki sposób mogę je uszkodzić![]() Co do zaufania innemu lekarzowi przypuszczam, że to bardzo ciężka sprawa, bo co z tego, że kolejny będzie pięknie mówił i obiecywał gwiadkę z nieba...ahh poprzedni robił to samo. I co z tego wyszło? To bardzo trudna sztuka zaufać, gdy już raz czy więcej razy się na kimś "przejechało", ale czasem warto stawić czoła własnemu lękowi, żeby dojść do celu i być szczęśliwym, tak jak na to zasłużyliśmy ![]() Widzę, że są tu jeszcze nocne Marki ![]() Mnie kolejny ząbek męczy, tamte co mam do usunięcia mają jakąś infekcję, którą zaraziły zdrowego zęba i wyrąbało mi dziurę do samego nerwa, powstał stan zapalny i pół gęby mam jak u świniaka...będę musiała z nim wyrywać do dentysty, żeby go uratował, bo jak tak dalej pójdzie to zostanę szczerbata. I chyba pomyślę jednak o tym operacyjnym usunięciu tamtych zakał, bo tak być nie może dłużej. Pomęczę się po operacji nie mogąc nic jeść i tracąc przy tym sporo krwi, ale nie chce chodzić w tak młodym wieku ze sztuczną szczęką![]() Toniu ![]() A ja mam karnet do SPA lub innych atrakcji (do wyboru z pośród 45 pozycji) dla dwóch osób i tak się zastanawiałam jakbyśmy poszli na jakieś masaże to co z moimi piersiątkami, ale Wy już rozwiałyście moje wątpliwości Kurczę trza się szybko zastanawiać, bo do końca marca trzeba go wykorzystać a szkoda, żeby się zmarnował![]() Jutro (a właściwie dzisiaj) postaram się dodać zdjęcia moich dwutygodniaków a przed chwilą wrzuciłam tylko jedno w sukience, w której nigdy nigdzie nie wyszłam i leżała w szafie kilka lat, bo piersiątek mi do niej brakowało ![]() Dobranoc
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-21 o 02:26 |
|
|
|
#8184 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś
|
#8185 | ||
|
Zadomowienie
|
kurcze tak się rozpisałam a mnie wywaliło z netu
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- KICIU wyglądasz w tej sukience tak że szczena opada...jesteś taka śliczna!!!!!!!!!!ech..... ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
zaprowadziła mnie do niej zobaczyć czy też mam predyspozycje ni e wiem czy to miało sens,ale dzięki temu znam świetnego psychologa!!!![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
#8186 |
|
Raczkowanie
|
BUZIAM WSZYSTKIE
MYUSIU KOCHANA Dlatego jak wybieralam lekarza to istotne było jak lekarz podchodzi do pacjenta "PO " A NIE PRZED OPERACJA -pamietam jak nawet o tym pisałaś nie raz ![]() KLAUDEK ![]() i tak jak pisze KICIA trochę zazdrości wzbudz oczywiście niewinnie , nieświadomie i taktownie Trzymam kciuki i jeszcze jeszcze raz
|
#8187 |
|
Zadomowienie
|
Paularetka 03.01- 13 ![]() lubuss 22.01- 32![]() przedpo 24.01- 34 ![]() malina986 05.02- 46![]() Dzień dobry dziewczynki
|
#8188 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie
ale dzisiaj zimno ..... ja jeszcze parę godz w pracy i weekend ![]() Ściskam gorącą
|
|
|
|
#8189 |
|
Zadomowienie
|
Klaudek trzymam za Ciebie kciuki,zeby atmosfera była świąteczną a ty zadowolona
MAGIA świąt może Mya - ja tam bym nie była taka oszczedna pewnie w opiniach.Poza tym ja uważam, że to trochę nietaktowne ze strony tej os która to pytanie zadala- nawet nie wiem kto. Nic złego w zapytaniu. Ale sugerowanie idiotycznych odp "może coś poszło nie tak blad etc" - tak się nie pisze to osób które zostały skrzywdzone przez lekarza. No mi też kiedyś DENTYSTKA w duzym centrum stmatologicznym zalozyła aparat, bez specjalizacji z ortodontii. NAWET nie wiedziałam, że nie jest ortodontką! zepsuła mi zgryz bo po 3 miesiacach zeby mi się "wypaczyły". Tez byłam pewnie "pechem" jej. I jak o niej mysle, to już mam nerwa. A to tylko dwa ząbki
|
#8190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mikołaj mimo, że czasem żelki rozdaje nie wie że potem nie bardzo można na nich leżeć pani Mikołajowa nie ma żelek ![]() A kremik musisz wypróbować A z zębami zrób jak najszybciej porządek bo wszystkie Ci polecą i dopiero będzie Teraz będziemy Cię mobilizować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Ja mogłam się kąpać. Ale stosowałam jeszcze kilka dni po zdjęciu szwów maść z antybiotykiem...

w życiu nie powinno cię spotkać coś takiego!!!!!!ważne że to było i minęło bezpowrotnie!!!i TERAZ MASZ NAJPIĘKNIEJSZE PIERSI NA ŚWIECIE
ale ona ma LOREALA I KERESTASE I też wiem że coś z welli ale te farby profesjonalne to cholera nie wiem skąd!!!
jak jutro umyję łeb to cyknę fotę
teraz z górki....a podmyj się gdzie trzeba zeby blizn nie moczyć i będzie git
Po kilku dniach myślałam że się zadrapię 

ona od 45 lar we fryzjerstwie zapieprza...i to przyznam...ponad siły i wszystko oni zarabiają pieniądze!!!

Paularetka 03.01- 13