Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-21, 09:59   #871
happy blue
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
no to nie wiem, bo ja w sumie pytałam czy mam sobie sama kupić czy oni mają. I ona mi wtedy powiedziała że mogę sama kupić i wypić w domu i przyjść, ale że to zależy od lekarza czy mogę tak zrobić. I jakoś nie pytała nawet gdzie mieszkam. W sumie to mam jakieś 10 min na nogach do lab.

vil mi o pobraniu wcześniej krwi nic nie mówiła;/ eh jak ja nie lubię jak każdy mówi co innego. A znając życie pójdę to będzie inna babka i powie że tka nie można;/

loney to już jutro? to ja już składam gratulację i życzę wszytskiego co najlepsze!!!

A właśnie, od razu wam składam życzenia bo dziś jadę do domku i możliwe że do was zawitam dopiero w 1 lub 2 dzień świąt. Więc życzę wszytskim na raz i każdej z osobna WESOŁYCH ŚWIĄT I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ. I ŻEBY NASZE MALEŃSTWA ZDROWO ROSŁY I NIE BYŁO JUŻ U ŻADNEJ PROBLEMÓW ZE ZDRÓWKIEM. NO I ŻEBY JEDZENIE NAM SZŁO W CYCKI A NIE W DUPKĘ

i dla Ciebie tego samego WESOŁYCH ŚWIĄT
Stary 2012-12-21, 09:59   #872
potterka
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Witam

Od razu dziękuję za wszystkie zaciśniete kciuki i proszę o ich trzymanie do 15 Mam nadzieję, że wszystko ok i dzidziol pokaże co ma między nogami
Wczoraj zastanawiałam się nad imionami i znalazłam wreszcie kilka imion dla chłopca

Ja też nie chce już w cycki... mi może iść w ręce, bo mam chude jak patyki i długie jak szympans

Lonely ale fajnie Poddenerwowana ?

Sharp i nawzajem wesołych smacznych i pachnących świąt

a co do pogrubionego
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:00   #873
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Nie mam stresa
Nawet dziś rano przy śniadanku z Tż o tym rozmawialiśmy. I On się śmiał, że wszyscy go wypytują czy ma stresa. A on się wcale nie stresuje. I mówi do mnie nieświadomie: Przed kościelnym to ja się będę stresował. Bo tam takie duuuże przyjęcie.. No i tak przysięga..
A ja tak patrzę na Niego i mówię: no, ale przecież tu też jest przysięga
On: Cooooooo !!!???? o cholera ! to jednak się już stresuję

Ogólnie nic się nie zmieni po tym cywilnym, dalej będziemy żyli tak jak żyjemy. Tyle, że z obrączkami na palcach
Stres pewnie będzie przed Kościelnym, bo chcemy duże wesele zrobić. Ale to jeszcze troszkę czasu, który dzidzia wydłuży. Bo mieliśmy brać w czerwcu...
Ja też nie miałam... dopóki nie znalazłam się pod urzędem

Co do pogrubionego to wszystkim mówiłam to samo, bo tak myślę, że niewiele się zmieniło... tylko stan cywilny i obrączka na paluchu.. nawet nazwiska pozostały te same

Dla mnie najgorszym momentem było gdy kierowniczka urzędu zaczęła gadać te gadki o pierwszych wypowiedzianych słowach mąż i żona, że teraz jesteśmy jednością i takie tam... i ja oczywiście musiałam się wzruszyć i na zdjęciach mam czerwone plamy na twarzy
Za to czymś co mnie rozwaliło na kawałki było to, że moi rodzice się wzruszyli... u mamy to normalne... ale płaczącego tatę widziałam ze 2 razy w życiu To było słodkie

Aaa i my też chcieliśmy brać ślub w czerwcu... 1 czerwca... teraz go na trochę odłożymy...

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2012-12-21 o 10:05
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:00   #874
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj zastanawiałam się nad imionami i znalazłam wreszcie kilka imion dla chłopca
Wczoraj wymyśliłam kolejne imię Kacper. Wiecie, jedno pytanie o imię dziennie to max dla mojego męża, żeby coś się dowiedzieć, bo przy drugim to zaczyna marudzić, że jeszcze nie ma płci to o czym gadamy.
No więc, powiedział, że ładne, ale dla dziecka, do dorosłego mu to nie pasuje, odpada ... szukamy dalej.

U mnie ślub zmienił:
- nazwisko
- biżuterię
chłop w końcu pozostaje ten sam, a jak to mój kiedyś powiedział przed ślubem mojej kuzynki "Czym ona się tak denerwuje, nie rozumiem, sama chciała, z własnej nieprzymuszonej woli, prawda"

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:00   #875
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
Ja już wiem, że nasza mała będzie miała sporo edukacyjnych zabaw, mam już sporo upatrzonych

też mam taki plan. i że będziemy w weekendy grać w gry planszowe

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
hihihihi skąd ja to znam ale tym razem moi się nie wywiną, wszystko zaplanowane. A mają aż 500km
Wiedzą, że jak nie przyjadą to się nie zobaczymy, bo my w tym roku nie będziemy kursować w takcie Świąt z jednego końca Polski na drugi.
no ale na ślub przyjeżdzają i tak, nie?

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Nawet dziś rano przy śniadanku z Tż o tym rozmawialiśmy. I On się śmiał, że wszyscy go wypytują czy ma stresa. A on się wcale nie stresuje. I mówi do mnie nieświadomie: Przed kościelnym to ja się będę stresował. Bo tam takie duuuże przyjęcie.. No i tak przysięga..
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:01   #876
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ciekawe czy kiedykolwiek jakaś ciężarna robiła to badanie popołudniu
a ja nie wytrzymam z głodu aby do Ciebie dojechać!!
możesz przyjechać dzień wcześniej
Stary 2012-12-21, 10:01   #877
sharpnowaja
Zakorzenienie

aaaaaa no i witam się w 22 tc
czyli pawie oczko też ma 22 a vil 23 a nuna 15 gratulacje dziewczęta
Stary 2012-12-21, 10:02   #878
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Ja już pozmywałam furę naczyń. Zmieniłam właśnie pościel. I teraz mam chwilkę na wypicie kawusi w Waszym towarzystwie
Czeka nas dzisiaj jeszcze troszkę biegania..
Nooo a jutro już... bedę Żonką

możliwe, że my tutaj bardziej się stresujemy i nie możemy doczekać, niż Panna Młoda!
Stary 2012-12-21, 10:02   #879
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie najgorszym momentem było gdy kierowniczka urzędu zaczęła gadać te gadki o pierwszych wypowiedzianych słowach mąż i żona, że teraz jesteśmy jednością i takie tam... i ja oczywiście musiałam się wzruszyć i na zdjęciach mam czerwone plamy na twarzy
Za to czymś co mnie rozwaliło na kawałki było to, że moi rodzice się wzruszyli... u mamy to normalne... ale płaczącego tatę widziałam ze 2 razy w życiu To było słodkie
Mnie rozśmieszyła gadka o tym, że nas sprawdzili i mamy zdolność do małżeństwa, czy jakoś tak

Stary 2012-12-21, 10:03   #880
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
A właśnie, od razu wam składam życzenia bo dziś jadę do domku i możliwe że do was zawitam dopiero w 1 lub 2 dzień świąt. Więc życzę wszytskim na raz i każdej z osobna WESOŁYCH ŚWIĄT I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ. I ŻEBY NASZE MALEŃSTWA ZDROWO ROSŁY I NIE BYŁO JUŻ U ŻADNEJ PROBLEMÓW ZE ZDRÓWKIEM. NO I ŻEBY JEDZENIE NAM SZŁO W CYCKI A NIE W DUPKĘ
Tobie również wszystkiego co najlepsze! Wesołych, radosnych, spokojnych i białych Świąt!

Cytat:
Nie mam stresa

Ogólnie nic się nie zmieni po tym cywilnym, dalej będziemy żyli tak jak żyjemy. Tyle, że z obrączkami na palcach
Stres pewnie będzie przed Kościelnym, bo chcemy duże wesele zrobić. Ale to jeszcze troszkę czasu, który dzidzia wydłuży. Bo mieliśmy brać w czerwcu...

W sumie to dobrze, spędźcie miło dzisiejszy dzień, zrelaksujcie się, a jutro będzie pięęęknie!

Baby moje, ja chyba bata jakiegoś potrzebuję! Wstałam sprzed kompa, poszłam zdjąć szlafrok, siadłam przed kompa, wstałam, ubrałam biżu, siadłam przed kompa, wstałam wyjąć ubrania, siadłam przed kompa, wstałam się ubrać (zdjęcie brzuchola zrobiłam), siadłam, nastawiłam prostownicę, siadłam... Boże, w takim tempie to mnie wieczór zastanie. Idę sobie od Was, bo nic nie załatwię. Do później!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:03   #881
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Ja też dodaję naszą wczorajszą fotkę, Mała chyba kciuka ssała... A dziś rano trochę pofikała, to dla mnie najlepszy uspokajacz na świecie...
Ale piękne zdjęcie
I masz racje, jak mi się coś w brzuchu rusza to zaraz wpadam w błogostan Tym bardziej, jeśli wczesniej coś mnie bolało. Dziś jak się tylko obudziłam to mi się tak porządnie kaszlnęło, że bardzo mocno zakuło mnie podbrzusze i jak zwykle się przestraszyłam. Na szczęście później maleństwo dawało już o sobie znać

Cytat:
Dzień dobry
Ja już pozmywałam furę naczyń. Zmieniłam właśnie pościel. I teraz mam chwilkę na wypicie kawusi w Waszym towarzystwie
Czeka nas dzisiaj jeszcze troszkę biegania..
Nooo a jutro już... bedę Żonką
No właśnie! To już jutro, a Ty jeszcze sobie pieczenie na jutro planujesz :nonono: jutro sobie poświętujcie Wiem, że prawdziwe świętowanie planujecie na kościelny, ale warto i jutro dać upust radości
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-21, 10:05   #882
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Baby moje, ja chyba bata jakiegoś potrzebuję! Wstałam sprzed kompa, poszłam zdjąć szlafrok, siadłam przed kompa, wstałam, ubrałam biżu, siadłam przed kompa, wstałam wyjąć ubrania, siadłam przed kompa, wstałam się ubrać (zdjęcie brzuchola zrobiłam), siadłam, nastawiłam prostownicę, siadłam... Boże, w takim tempie to mnie wieczór zastanie. Idę sobie od Was, bo nic nie załatwię. Do później!
Uzależniłaś się od nas
Ja robiąc obiadek latam do pokoju i sprawdzam co tam nowego ... a ubieram się całościowo od ręki bom zmarzluch.

Stary 2012-12-21, 10:05   #883
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Z racji wizyty u gina ogoliłam dzisiaj nogi, gdyby czasem trzeba było galotki ściągać. Jak ja nie lubię maszynką a do depilatora jakoś nie mam weny ostatnio i jest 1 zacięcie na jednej nodze i 3 na drugiej a tak uważałam, ja to sierotka jestem bo nie potrafię ogolić 2 nóg "na czysto".
ja tam dalej na depilatorze jadę... ale prócz nóg i pach to za wiele nim nie zdziałam i chcę wypróbować pastę cukrową. tylko nie wiem kiedy

w ogóle to pakować się muszę. jedziemy dzisiaj albo jutro do ojczyzny. 800km lekarz powiedział, że spokojnie mogę, ale przerwy co 2-3 godziny mamy robić i mam mieć podkolanówki antyżylakowe. i w razie czego pól aspiryny sobie wziąć na rozrzedzenie krwi. hmmm... oby jeszcze nie było stresu po drodze, żadnych baranów i debili... i pogoda fajna
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:05   #884
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
dzięki
Imienia jeszcze nie mamy, musimy się zastanowić, bo obstawialiśmy początkowo chłopca ta dziewczynka to jakiś cud u nas w rodzinie, bo Tż ma 3ech braci, jeden z nich ma już synka, ja też mam brata, i u nas w rodzinie ogólnie same chłopy, zero dziewczynek, więc jakoś nie nastawialiśmy się a tu proszę
Badania były bardzo dokładne,robił mi je mój gin., pod koniec to już faktycznie byłam zmęczona... w sumie zapłaciliśmy 200zł, myślę, że za bite 2 godziny to nie dużo

to jest mega mało! 200 zł za 2 godz kobieto. jadę do ciebie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
możliwe, że my tutaj bardziej się stresujemy i nie możemy doczekać, niż Panna Młoda!
a bo ten ślub to taki przereklamowany stres ja tam zaczęłam się stresować jak stanęliśmy w krużgankach kościoła a wcześniej to luz blues. a jak już stanęliśmy przed księdzem to ja przez całą mszę czułam się jakbyśmy byli sami w tym kościele

lonely na pewno będzie pięknie jeszcze ten śnieg za oknem... cudnie.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:07   #885
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
to jest mega mało! 200 zł za 2 godz kobieto. jadę do ciebie
U Ciebie drożej pewnie bo 2pak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-21, 10:07   #886
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
lonely na pewno będzie pięknie jeszcze ten śnieg za oknem... cudnie.
jaki śnieg, gdzie jest śnieg

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:08   #887
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

a co do pogrubionego
Tak czasami myślę, że chyba za często bujałam się na trzepaku i tak mi się przez to ręce powyciągały

Cytat:
Wczoraj wymyśliłam kolejne imię Kacper. Wiecie, jedno pytanie o imię dziennie to max dla mojego męża, żeby coś się dowiedzieć, bo przy drugim to zaczyna marudzić, że jeszcze nie ma płci to o czym gadamy.
No więc, powiedział, że ładne, ale dla dziecka, do dorosłego mu to nie pasuje, odpada ... szukamy dalej.
Ja teraz dla chłopca mam dużo propozycji... dla dziewczynki ostatecznie 2 Napiszę jakie gdy dowiem się kto jest w środku
Stary 2012-12-21, 10:09   #888
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
też go nie widzę za to jest cholernie zimno;/ tak zimno to jeszcze w tym roku nie było

jutro idę do fryzjera, trzymajcie kciuki żeby farbowanie wyszło
Stary 2012-12-21, 10:10   #889
xal
Zakorzenienie

Cytat:
też go nie widzę za to jest cholernie zimno;/ tak zimno to jeszcze w tym roku nie było

U mnie tylko -5 a bywało mroźniej. Śniegu też zero, to chyba od Warszawy na wschód padało, zachód czysty.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-21, 10:11   #890
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
U Ciebie drożej pewnie bo 2pak
no u mnie 350 będzie tylko ciekawa jestem ile będzie trwało. bo nie sądzę że też 2 godz...

Cytat:
mogę przysłać we wiadrze
bo u nas dostatek wielki.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:14   #891
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Łoooo gratuluję Dziewczynki!!! Super !!!
A wizyta mega długa, jeju tyle czasu zajęło to USG ? czy później weszliście jeszcze w gadkę? Wizyta ideał jeśli chodzi o dokładność i zdjęcia
dzięki
Ogólnie na początku krótka rozmowa, analiza wyników, ważenie. Później badanie na fotelu i sprawdzanie dopochwowo szyjki macicy.
Następnie już USG przez brzuch gdzie gin sprawdzał
-czaszkę: jej ciągłość i kształt,
-mózgowi: komory, sploty naczyniówkowe, tylny dół czaszki, móżdżek ,
-twarz: profil, oczodoły, kości nosa, podniebienie, wargi górne,
- kręgosłup: ciągłość i symetryczność,
- klatkę piersiową i serduszko: ich wielkość, położenie, obraz czterech jam, częstość i miarowość, akcja serca,
- jamę brzuszną - ciągłość ścian, żołądek, echogeniczność jelit
- pęcherz moczowy,
- nerki.
Później sprawdzał kończyny, kości udowe, ramieniowe, dłonie, kości podudzia, przedramienia, stopy no i ich ruchomość. Następnie ocena łożyska, jego lokalizacji, sznura pępowinowego - czy pępowina jest trójnaczyniowa, ocena ilości płynu owodniowego, USG serca płodu, czy jest widoczny "krzyż serca". Później jeszcze pokazywał nam parametry, mała trochę fikała więc w między czasie kazał mi wstać, przespacerować się, zrobić kilka przysiadów, wtedy nagrał nam wszystko na płytkę, sporządził dokumentację itd. Później jeszcze raz spróbowaliśmy podpatrzeć buźkę no i na koniec wypisanie recepty, zwolnienia i tym oto sposobem zeszło 2 godziny, a że mu się nie spieszyło tym lepiej dla nas bo wiem, że było to dokładnie zrobione i wiem za co płacę następne USG dopiero około 30 tc!

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jeeeeeee!

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
girl imię?! długo Was potrzymał!! za wyniki!
, nie mamy jeszcze imienia

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość

Stary 2012-12-21, 10:15   #892
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Dziewczynki, bo Wy na zachodzie to jeszcze jesień macie Na wschodzie wszystko przykryte piękną białą pierzynką. I nie roztopi się zbyt szybko bo -10 to norma.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 10:15   #893
xal
Zakorzenienie

Pawie Oczko to taka wypasiona ta wizyta
Moje trwają po 15-30 minut w zależności czy mam dużo pytań i czy jest USG.

Stary 2012-12-21, 10:17   #894
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Gratulacje Zazdroszczę takich wiadomości, też chciałabym takie usłyszeć jak najszybciej. Na pewno uspokajają Też bym bardzo chciała dziewczynkę, ale aby zdrowe.

Ja właśnie rozmawiałam z mężusiem, wraca jutro z delegacji, ale jestem szczęśliwa, miał wrócić późnym wieczorem w sobotę a tu taka niespodzianka Pomoże mi z prezentami i wypiekami )
Dzięki Dla nas właśnie, jak i dla chyba wszystkich rodziców najważniejsze jest to żeby dziecko było zdrowe, a to czy chłopak czy dziewczynka, to już na to nie mamy wpływu, my cieszymy się z tego co mamy Usłyszysz i Ty niebawem Fajnie, że mąż wraca wcześniej, zagonisz go do jakiś obowiązków
Stary 2012-12-21, 10:18   #895
sharpnowaja
Zakorzenienie

dobra zmykam od was, jak dam radę to jeszcze wpadnę a jak nie to do zobaczenia we wtorek lub środę. Nie piszcie za dużo
Stary 2012-12-21, 10:19   #896
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Pawie Oczko to taka wypasiona ta wizyta
Moje trwają po 15-30 minut w zależności czy mam dużo pytań i czy jest USG.
Ja nie mam robionego USG na każdej wizycie... więc może dlatego Normalnie moje też trwają 15-30, tylko wtedy jestem badana na samolocie, ważenie, ciśnienia, tętno płodu, krótka rozmowa
Stary 2012-12-21, 10:20   #897
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czasami myślę, że chyba za często bujałam się na trzepaku i tak mi się przez to ręce powyciągały

Cytat:
mogę przysłać we wiadrze
bo u nas dostatek wielki.
ja poprosze trochę
byleby mi samochodu nie zasypało
Stary 2012-12-21, 10:23   #898
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Jenny pytałaś o przepis na to ciasto marchewkowe. Ja robiłam z tej stronki. Tylko polewę zrobiłam z białej czekolady, bo jakoś mi ten serek nie pasuje http://www.poezja-smaku.pl/ciasto-marchewkowe/
muszę obczaić ten przepis

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
super. czekam na fotki. gratulacje dziewczynki! 2 godziny usg? oszalalabym hehe[COLOR="Silver"]

[
dzięki no ja oszalałam, ale ze szczęścia tak jak byłam wyluzowana przed tak po jeszcze bardziej uspokoiła mnie ta wizyta
Stary 2012-12-21, 10:25   #899
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
ja poprosze trochę
byleby mi samochodu nie zasypało
U nas podobno przed Wigilią ma coś popadać. Ja w sumie jadę do BB to mam większe szanse

Stary 2012-12-21, 10:28   #900
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

niech żyją dziewczynki! gratuluję
dzięki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości