|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Eee, jaki bezsens...
Chciałyśmy z koleżankami iść na "Testosteron", a w tym daremnym mieście jak zwykle nie poleci od razu od premiery, tylko pewnie za milion lat...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh ale wolę mieć już na rano, lepiej mi się wstaje bo odrazu zrywam się z łóżka a jak mam na 10:10 (w czwartek i piątek) to dosypiam i leniuchuje tak że nie mogę wstać i się spaźniam na lekcie heheh
|
|
#8763 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mimo wszystko wolę mieć na później do szkoły, bo śpioch ze mnie, no i mam problemy z zasypianiem często i wtedy to w ogóle niedospana chodzę cały dzień, nawet jak kimam popołudniami.
A po szkole i tak zwykle nie mam jakiś ważnych zajęć, więc wisi mi, o której wracam.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8764 |
|
Zadomowienie
|
witam
Mathilda sto lat i spelnienia marzen do szkoly mam przewaznie na 8, raz na 8:55 i raz na 9:50 ![]() do szkoly mam 35 km, wstaje o 6, pociagi mam o 7:02 lub 7:12 ![]() to tyle o szkole ![]() przepraszam za moja dluga nieobecnosc. Pogubilam sie...
|
#8765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidze pociagow od zeszlych wakacji i wspolczuje
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#8766 |
|
Zadomowienie
|
a ja lubie
![]() szczegolnie od zeszlych wakacji
|
#8767 |
|
Zakorzenienie
|
ślimaczku dziękuję za życzenia
Durga specjalnie dla Ciebie zdjęcia 2 obrazków namalowanych przez mojego "znajomego" który jest na ASP w krk i dostał stypendium od naszego byłego prezydenta Olka
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-03-19 o 18:03 |
|
|
|
#8768 |
|
Zakorzenienie
|
noo nareszcie jestes
cos sie stalo? moze pomozemy, he? Heh mam jutro spr z historii na ktory umiem tylko 10 dat.. Nie chce mi sie uczyc Jak zwykle zreszta.W pon spr z biologii..Jeee A teraz probuje wlasnie nowy Serek Wiejski z truskawkami.. Hm..nie jest zly... Nawet dobry ![]() Krowko-sprobuj.. W ogole to gdzie ty jestes?
|
|
#8769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć spotkałam tu kiedys osobę z takim samym avatarem ![]() Jestem, jestem Wczoraj tylko nie mialam neta.A pomyśł z truskawkami ciekawy. Sprónuje kiedys z chęcią ![]() Mathildo! Nie było mnie wczoraj, więc dzisiaj pragnę ci życzyć wszystkiego co najlepsze! aby wszystkie Twoje problemy i dylematy sie same rozwiązały, abyś była radosna, szczesliwa i zawsze spełniona Martusiu- masz świetne podejście do życia )Tak wiec, doskonale Cie rozumiem
|
|
|
#8770 |
|
Zakorzenienie
|
Znów dzień pełen lenistwa
![]() Blaque ziękuje za troskeNa film jednak chyba nie pójde po pierwsze nie jestem jeszcze w pełni sił,a po drugie wszyscy wkoło mówią,że nie warto marnować pieniądze.W przyszłym tygodniu wejdzie PIŁA i Diabeł ubiera się u Prady.Piłe oglądałam wiec przejde sie na diabełka ![]() Ajj przez to moje nie chodzenie nazbierało mi się zaległości. Już opuściłam kartkówke z wosu i chemii.Ehh jak ja nie lubie później tego wszystkiego nadrabiać. Jutro pójde tylko na czytanie ze zrozumieniem z polskiego na reszcie nie bede,wole dłużej pospać.W dodatku zwolnienie mam do 3 marca. Za godzinke być może wpadnie TŻ ![]() Mam nadzieje bo strasznie nie lubie siedzieć w domu chora. Rodzinka ze mną nie wytrzymuje,a ja potrzebuje kontaktu z ludzmi. Zachciało mi się tego serka wiejskiego z truskawkami ![]() Hehe Blaque smaku mi narobila
|
|
|
|
#8771 |
|
Raczkowanie
|
No coz Dziewczynki.. liceum to podobno najpiekniejsze czasy, wiec nie mozemy ich zmarnowac
![]() Ja tez w domku chora siedze... No moze juz nie chora, ale odpoczynek mi sie przyda Tylko potem te zaleglosci wrrr...
|
#8772 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też tak na chwilkę.
Taki dziwny dzień dzisiaj, praktycznie połowy lekcji nie miałam albo miałam strasznie luźne, a i tak się czuję przytłoczona tą całą nauką. Jeszcze się ten ciężki tydzień nie skończył, a już mam na trzy następne zapowiedziane masę sprawdzianów i innych badziewi. Masakra, ale dam radę Jutro spr. z fizyki, musiałam się pożalić ![]() Przynajmniej kończę o 12:20, jedyny plus. No i może skoczę sobie do biblioteki, już mnie cieszy ta perspektywa pięciu bezlekcyjnych dni [łikend+rekolekcje]. Tylko sobie na próby będę chodziła A dzisiaj miałam piękną ściągę z wosu dzięki której dobrze napisałam kartkówkę oł jeah Ech, ciężko o motywację do nauki. Macie na to jakieś sposoby? /czyt.: sposoby na lenia/
Choose life.' |
|
|
|
#8773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm dla mnie liceum to wcale nie najpiekniejsz czasy.. A wrecz (jak do tej pory) najgorsze Hmm no, jesli chodzi o szkole oczywiscie. A reszta? Nawet ok Krowka, marta-hehe Ja to dzisiaj w sklepie zobaczylam. Patrze-a tu Serek Wiejski z truskawka badz ananasem. Cos podobnego (ten mus) do tego z Danona Fantazjii Pychota PS. Zostaly mi jeszcze daty z rewolucji francuskiej Szczerze-to ucze sie tylko dat. Tzn. mam napisane ze 17**-to bylo to, to i to, tak bardziej rozpisane. Ale powiem Wam, ze to jest chyba najgorszy material w tym roku Za nic tego nie rozumiem, a czytam to wszystko juz chyba 20 raz (rew. ang,franc i powst USA)
|
|
|
#8774 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta...
![]() Dodatkowo dostałam dzisiaj okres i się źle czuję Nic jeszcze nie jadałam, najgorsze jest to, że jutrzejszy dzień będzie pewnie jeszcze gorszy. Ale jakoś trzeba dać radę i na pewno dam! Dzisiaj to tyle dobrego, że odwołali mi angielski, bo lektorka się rozchorowała
|
|
|
|
#8775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zdrowego żarcia, to ja sobie kupiłam dzisiaj 2 paczki muesli, bo ostatnie dwie akurat mi się skończyły. Jeszcze trochę i wybróbóję wszystkie rodzaje, jakie mają u mnie w Billi hahaha. A no i właśnie: Wiecie, że muesli z BANANAMI i CZEKOLADĄ ma prawie identyczną liczbę kalorii i węglowodanów, co muesli owocowe lub zbożowe? Nieźle, nie? Ja byłam pewna, że będzie o połowę mniej zdrowsze hehe Blaque kochana ja właśnie za tydzień mam kartkówkę z konstytucji USA i rewolucji francuskiej i chyba pierwszy raz w liceum nie mam ogromnego stracha przed czymkolwiek z historii. Damy radę
Choose life.' |
|
|
|
|
#8776 |
|
Wtajemniczenie
|
To my na hiście już robimy czasy po drugiej wojnie światowej... nie ma jak mat-fiz
a ja sobie będę nadrabiać potem wszystko ![]() Hehe jutro mam luzy, nie muszę się na nic uczyć ale zj** spr. z bioli już się w życiu nie nauczę na biologię, nigdy, do tej pory się nie uczyłam nigdy i dostawałam 3/3+/czasem nawet 4 wpadło a teraz jak zrobi 2 oceny z tego (bo czasem tak robi, dzieli i daje 2 oceny, to mam z jednej części kapę z drugiej moooooooże 4 ![]() co do wstawania to jak mam na ósmą to busa mam 6.43 i wstaję koło 5.30 żeby się wyrobić; jak mam na 8.50 to busa mam 7.30, wstaję o 6.30; a jak mam w środę na 10.45 to busa mam tylko o 8
|
#8777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem na mat-infie, no ale historię to robimy dość hmmm... normalnie Dla mnie i tak za dużo, ale to norma już.Dawno już nie miałam tak, żeby nie musieć się na nic uczyć, zazdroszczę ![]() A mam podobnie z matematyką, jak Ty z biologią. Nigdy praktycznie się z maty nie uczyłam i miałam czwórki i piątki, a teraz jak się uczyć zaczęłam [znaczy tak jakoś bardziej przykładać], to wszystko leci na łeb na szyję, już jedną 3 mam, jak sprawdzi ostatnie prace klasowe, to będzie do kolekcji dop albo 3. A miałam ambicje na 5, pfff
Choose life.' |
|
|
|
|
#8778 |
|
Konto usunięte
|
Mathilda Wszystkiego maj...naj....naj kochana
![]() Co do obrazków to bardzo ciekawe, takie inne "nieklasyczne" lubię ogladac cos takiego bo na codzień w szkole raczej nie mam okazji, nasze prace musza być "poprawne", za to w tych widać "coś" Szczególnie pierwszy mi się podoba jest taki zimny, no i sama nie wpadłabym na coś takiego Agosek chciałam sobie kupić taka czerwona torebkę z H&M jak Twoja ale u mnie narazie sa tylko białe ;P Wystraszyłyście mnie trochę ta amturą bo wuychodzi na to ,z ejednak nie moge jako 3 przedmiot zdawac histrii sztuki ![]() Norek odwazny jesteś z ta ścianą Ja bym sie bała , że własnie zespół mi sie znudzi i nie będe mogła sie patzrec za jakiś czas na to logoEhh a u mnie bez zmian wszystko po staremu....miałam dziś wernisaż poplenerowy, tzn moja klasa
|
|
|
|
#8779 |
|
Konto usunięte
|
Acha i mam jeszcze takie troche głupie pytanie
![]() Czy do balerinek nosi się skarpetki lub rajstopy czy zakłada się je na bosa stopę? |
|
|
|
#8780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i właśnie czekam na wiosnę, aż będę mogła wyjść normalnie na zewnątrz w balerinach, bo teraz to tylko po szkole śmigam
Choose life.' |
|
|
|
|
#8781 |
|
Raczkowanie
|
a wiec podkresle :"podobno najpiekniejsze czasy"
w sumie czasami zastanawiam sie czy to nie jest prawda... Narzekam, narzekam, ale liceum czas zleci rach ciach... I studia auuuuć, juz boje sie tego wszystkiego... Ehh, trzeba bedzie sie usamodzielnic W ogolee... nie wiem czy bede gotowa na te wszystkie zmiany (studiowanie w moim miescie nie ma szans niestety, albo moze i stety... ) Ale coo tam, martwic sie na zapas nie bede ![]() kurde, ja chyba jednak jestem pesymistka ![]() (i troche dziwnie sie czuje, bo wtragnelam tak nagle, bez przywitania, bez niczego i do tego wypisuje jakies glupoty hehe)
|
#8782 |
|
Raczkowanie
|
a co do balerinek - swietnie wygladaja kabaretki
niekoniecznie rajstopy, ja mam tylko skarpetki z malutkimi oczkami... Jak buciki maja w miare gladki desen, to wyglada to naprawde ladnie
|
#8783 | ||||||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na "Dlaczego nie" byłam w kinie i podobało mi się, może dlatego, że szłam na ten film z negatywnym nastawieniem i mile się rozczarowałam. ![]() Cytat:
![]() Fajnie byłoby mieć taki zapał. ![]() Ja też nie. ![]() Cytat:
Cytat:
I na 7 rano do pracy. Kończy się to tak jak dzisiaj - nie ma mnie w domu od poranka do wieczora, bo w czwartki kończę o 18. Ale daję radę.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj w szkole miałam załamanie nerwowe przez mojego ******* wychowawcę. Ale nie będę tu za wiele pisać, bo nie chcę się znowu denerwować.. Grr.. Nienawidzę takich ludzi jak on. ![]() I dostałam =3 z historii!
|
|
|
#8784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) męczące i dla nas jako klasy i dla nauczyciela ![]() no i dla mnie też siedzieć na podstawowej hiście i tylko marzyć jak fajnie jest na rozsz. u humanów ![]() może uda mi się jakoś wkręcić w 3 klasie na histę do humanów ale mam lenia i znowu przerwałam
|
|
#8785 |
|
Wtajemniczenie
|
BTW odchodzi nam też
biologia ( ), geografia (kolejny przedmiot wg mnie do odstrzału ), PO ( ), szkoda, że fizyka zostaje (powiedział mat-fiz ![]() aaaa podobno mamy jechać na jakiś wykład z astronomii w jakiś poniedziałek ja tam pasuję jak... e, nie wiem, było takie powiedzenie, jak kożuch do czegoś, ale sklerozę mam, ale chętnie pojadę, bo w pon. mam na ost. lekcjach 2 maty, chemię i fizę, dla humanistki zabójstwo
|
#8786 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie licząc nauki, bo pod tym względem uczymy się największej ilości niepotrzebnych pierdół w całym swoim życiu![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aha i skąd jesteś??
|
|
#8787 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Cytat:
Mi odchodzi chemia, wos, przedsiębiorczość i po, cała reszta niestety zostaje i wydaje mi się to głupim rozwiązaniem, męczyć się na lekcjach, które się nie przydadzą większości. A jeszcze dojdzie mi wok. Dobra, spadam do tej fizyki spowrotem. Chyba zrobię sobie ściągę z wzorów, bo z teorii to już mi się nie chce tyle pisać. Najwyżej. Miejcie się.
Choose life.' |
|
|
|
|
#8788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To twój upór Em mi się wbił w pamięć .Ja miałam wczoraj załamanie przez wychowawcę jeszcze jak sobie dziś przypomnę to jestem zła , w tamtym roku było to samo, nie znoszę jak ktoś jest niesprawiedliwy. Przynajmniej dziś dostałam najlepszą ocenę z klasy z kartk z polskiego
|
|
|
|
|
#8789 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-ja tez
Wlasnie jutro Qrcze dziewczyny tak strasznie chcialabym zarobic kase. Odciazyc moich rodzicow..Qrde nawet nie wiecie jak strasznie mi glupio brac np.hajs na korki. Z biologii musze-bo matura. Ang-tez matura a tym bardziej z lekcji nic nie umiem, bo ten *** co nas 'uczy' sam nie umie I do tego jeszcze wesele mojej siostry, wyjazd do Grecji za ktory zaplacilam za swoje. Ale mama powiedziala, ze jak mi pozwolili jechac to ze mi kase dadza a ja sobie wezme za swoje na wydatki.. I tak samo ciuchy. Jak bym mamuske prosila to wiem, ze mi da. Ale ja nie chce jej prosic. Za bardzo sie przejmuje tym wszystkim, nie lubie w ogole od rodzicow wyciagac hajsu i za bardzo martwie sie o nich i o budzet. Nie wiem moze jestem jakas dziwna ale sama chodze po domu i dre sie na wszystkich: GAS SWIATLO! Zakrec wode; nie marnuj tego, nie..., nie... Tato dobrze zarabia, i naprawde mozemy zyc b.dobrze, ale ja i tak zawsze sie martwie a co jesli.. Moja mama mowi, zebym przestala bo to nie sa moje problemy, ze mamy co jesc itp. i nie mam sobie dobierac nic do glowy.. Sorry, ze pisalam takie nudne *******y ale musialam sie wygadac, bo to juz tkwilo we mnie od kilku dni. Przejdzie..Ale za jakis czas wroci znowu... I tak samo mam z moja przyszloscia.. echh...
|
|
#8790 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Mi odchodzi tylko PO i PP
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

heheh ale wolę mieć już na rano, lepiej mi się wstaje bo odrazu zrywam się z łóżka a jak mam na 10:10 (w czwartek i piątek) to dosypiam i leniuchuje tak że nie mogę wstać i się spaźniam na lekcie

Jak zwykle zreszta.
Wczoraj tylko nie mialam neta.

Nic jeszcze nie jadałam, najgorsze jest to, że jutrzejszy dzień będzie pewnie jeszcze gorszy. Ale jakoś trzeba dać radę i na pewno dam! 
W ogolee... nie wiem czy bede gotowa na te wszystkie zmiany (studiowanie w moim miescie nie ma szans niestety, albo moze i stety... 
), geografia (kolejny przedmiot wg mnie do odstrzału