Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-21, 22:21   #3841
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
no proszę co za gest

oj mój Tż to tak się rozwala że nie pozwalam mu brać małego

Jejku dziewczyny zazdroszczę Wam że tyle Wasze dzieci przesypiają ... Jaśko śpi w ciągu dnia tak 3 razy po 15 min
Mój śpi 3 - 4 razy dziennie góra do 30 minut, więc nie wsyzstkie dzieci tak łądnie sypiają, ale ja nie narzekam na noc idzie spać 19-20 i śpi zazwyczaj do 8
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 22:40   #3842
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Wiem dziewczyny że sama niedawno udzielałam dobrych rad odnośnie podkręcenia laktacji... teraz mam nadzieję że u mnie też zadziałają. Właśnie obalam drugie karmi... Alicja jest strasznie niespokojna, cały wieczór dziś to usypianie, zasypiała na rękach, a odłożona do łóżeczka od razu oczy jak 5 zł i kangur (tzn machanie jednocześnie obiema nogami, jakby skakała) i tak ze 6 razy chyba. Teraz przysnęła, ciekawe na jak długo... Zmęczona jestem... A jeszcze dostałam jakiegoś uczulenia, mam taką pokrzywkę na prawym przedramieniu i nie wiem z czego, nie jestem na nic uczulona....

Jutro wyjeżdżamy do Rodziców, wracamy w drugi dzień świat, a tam nie ma neta, już sobie wyobrażam ile będzie nadrabiania. W związku z tym że jutro pewnie nie będę miała czasu zajrzeć już dziś chcę Wam złożyć życzenia:
v
Marzeń do spełnienia – przecież „marzenia kształtują naszą wyobraźnię”
v
Pieniędzy – wszakoż „pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy zdecydowanie tak”
v
Miłości – bo „wiele można zdziałać nienawiścią, ale jeszcze więcej miłością”
v
Prawdziwych Przyjaciół - ponieważ „przyjaźń to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może zaproponować drugiemu człowiekowi. Bezinteresownie”

I jeszcze samych przespanych nocy, braku problemów brzuszkowych, żółtych kupek i mnóstwa maleńkich uśmiechów WESOŁYCH ŚWIĄT dla Was, dla Maluszków i dla całych Rodzin.
Stary 2012-12-21, 22:43   #3843
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja młodsza mama, a Buli znam

Już dajesz jabłko?

My właśnie ubraliśmy choinę, pierwszy raz od kiedy sama mieszkam mamy
Za 2 tygodnie skończy 4 m-ce więc już zaczynam. Pediatra też mowiła żeby wprowadzić przez pierwszy tydzien jabłko, w drugi marchewke żeby w razie problemów wiedzieć od czego. Soczki i deserki też wprowadzać.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Mój śpi 3 - 4 razy dziennie góra do 30 minut, więc nie wsyzstkie dzieci tak łądnie sypiają, ale ja nie narzekam na noc idzie spać 19-20 i śpi zazwyczaj do 8
Alan też tak sypia, kilka razy dziennie po max 30 minut, ale w nocy spi 5,6 godzin.

Przed chwilą tak mi sie rozpłakał jakby go ktoś rozrywał
No taki ryk że do teraz mi sie ręce trzęsą bo nie wiem co mu sie stało.
Nagle sie rozwrzeszczał a mokro nie ma bo przewijałam 10 minut wcześniej, butli nie chciał i wył jeszcze głośniej, ale udało mi sie go ululać do snu.
Boże, nawet przy kolkach takiego ryku nie było
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:14   #3844
Katee27
Zadomowienie

Chciał ktoś tutaj tą reklame?!

Mamy choinkę,ale zabardzo mi się nie podoba...Jestem okropna,wiem.Mąż się stara a mi ciągle coś nie pasuje

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
haha
Milcia ostatnio nie lubi być na rękach, zanosi się okropnym płaczem
zostawiłam ją na chwilę teściowej - ta już się nie mogła doczekać kiedy sobie pójdę, żeby ją na ręce wziaść, a ja byłam pewna, że jak tylko wyjdę po schodach to mała na rękach wyląduje - i co ledwo wyszłam a dziecko tak się rozdarło, że chyba u sąsiada słyszeli bo babcia oczywiście na ręce wzięła

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

zależy od dnia - np. wczoraj i dziś prawie cały dzień z przerwami na jedezenie

a tak jak wychodzi na spacer to ma jedną drzemkę dwugodzinną potem po każdym karmieniu około 45 min.
dobrze znasz teściową
a tego spania Kamilki normalnie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Maja mi dzisiaj ładnie zasnęła o 18 (dzisiaj wcześniej kąpaliśmy bo szliśmy do księdza), poszliśmy z mężem do księdza, przychodzę a babcia już ją na rękach ma bo sąsiad wierci :/ i wierci tak już od 18 i co Ona przyśnie to on właśnie zaczyna. Szlak mnie zaraz trafi!
współczujenie idzie się z nimi dogadać?
i co załatwiliście z księdzem?

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
Angel pokaż fryzurke i to co kupiłaś ja ostatnio byłam też u fryzjera, teraz jestem ruda jak na zdjęciu na fc i w takim kolorku czuję sie nalepiej.
i paznokietki też sobie zrobiłam, uwielbiam takie przyjemności

a ja w spodnie sprzed ciąży weszłam od razu po porodzie, brzuch trochę wystaje ale trudno,do lata zgubie
Ej,ja nie mam fb,a też chcę zobaczyć

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
A.. to może faktycznie chodzi o zapach... Zocha śpi o wiele lepiej w naszym łóżku, rano jak się wierci a ja chcę jeszcze dospać to biorę ją do siebie, potem wstaję a Zocha dalej śpi

Tamlin musisz ludzi dobijać ?? 2 tyg temu miałam tylko 6kg to wagi sprzed ciąży, a teraz wchodzę na wagę i przytyłam 2 ;( jak to możliwe :/
u nas to nie działa,czy sam w łóżeczku,czy ze mną śpi tak samo
Co do wagi,a moze masz mniej ruchu?w sensie,że mróz i nie wychodzicie na spacery?
Ja jem sporo i nawet przed 22,wchłaniam czasem drugą kolacjeale na szczęście waga powoli schodzi,mimo,że nie ćwiczę.
Wiem!!!zaczęłam jeść jabłka ze skórką

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
eh a ja niby wagę zrzuciłam szybko a spodnie wejść nie chciały
teraz mnie znowu biodra i spojenie bolą więc pomyślałam, że się schodzą spowrotem i sprawdzę spodnie
weszły ale tak jak pisałam pas się nie zapnie
no coż po świętach Chodakowska wzywa
kurcze a mi do niej nie po drodzeale ze mnie ostatnio leń

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ta, tyle że ja gruba byłam przed ciążą i teraz liczę na to że schudnę do wymarzonej wagi.

Przepraszam A może dawno na kibelku nie byłaś? Albo woda się zebrała w organizmie? Może przed okresem albo cóś. Ja też tak miałam że mi się wahała, teraz się unormowało i powoli idzie w dól, ale daleka droga przede mną.
Dasz radę z pomocą Pauli,która tak Cię motywuje
To miło z tym prezentem dla Matiego wyszło.

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Laski wy jesteście nienormalne :P
Zostawić was na jeden dzień i kuźwa 5 stron do nadrobienia

My wrócilismy godzinke temu, Zocha dała czadu przy karmieniu po kąpieli za nic nie chciała się przyssać, tylko histeria okrutna no to jej włączyłam suszarke- dalej histeria, odkurzacz- nadal, wstałam z fotela i wszystko ok, przestala plakac przystawiłam butelke ryk znów, i wiecie jak w końcu zjadła? Musiałam z zołzą łazic po mieszkaniu i w tym czasie ją karmić przy włączonym odkurzaczu
Kochana nie narzekaj,tylko 5stron.A co do Zosi...no cóż,masz wymagającą córkę

Cytat:
Mam info od Katiem: U Kubusia Juz jest poprawa, duza ilosc inhalacji pomaga, pozdrawia was wszystkie serdecznie
swoją drogą to jak bylam w szpiotal to wieczorami potrafilysmy gadac po godzine przez telefon. Przesympatyczna kobieta z Katiem. Fajnie jest sobie tak porozmawiac (zreszta juz mialam okazje rozmaiwac też z Katee pare razy )

Przed chwilka wrocilam z masazu, myslalam w jednym momencie ze sie ubiore i wyjde i tam nie wroce. Masakra tak bolalo w niedziele kolejny ale pootem pojechalam kupic sobie prezent dostalam oid Tzeta kase na ekspres do kawy i juz stoi i czeka az uprzatne i zrobie mu moiejsce w kuchni ah ah
No a ja to już mało sympatyczna?:rolley es:
Wreszcie dobre wiadomości.Pozdrów Kasię i Kubusia od nas.Wiadomo kiedy wyjdą?
Super prezent.A nam ostatnio teściowa sprezentowała elektrycznego grila,a mnie on wcale nie cieszy przez ciasnote na blacie w kuchni

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
I wpadam od razu z pytaniem do dziewczyn, które już miały pierwszy okres po porodzie: czy u Was on też był taki dziwny, tzn. pobolewanie jak na okres, ale takie skąpe plamienie kilka dni, jak na początku lub końcu normalnej miesiączki? Bo ja miałam coś takiego i nie wiem czy to był okres czy co
Kochana ja nie miałam jeszcze,ale śniło mi się dzisiaj,że coś tam się pojawiło,oby to nie był sen proroczy...
A i gda mi się raz śniła ostatnio,ale nie pamiętam,co my tam robiłyśmy

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
mam dylemat, czekać na Tż czy iść spać/ znaczy sie udawać że spie ?

Dzieciaczki cudne i tu i na mailu.Nigdy nie widziałam zdjęc tylu fajnych małych dzieciaczków.Fajnie tu być z Wami

Mój Kubuś nawet jako noworodek dobrze nie spał.Teraz tymbardziej,tylko na spacerze i ostatnio jak wracamy,zaraz się budzi,a w domu to 10min.drzemki 2x i tyle.

Iwa844 również życzę spokojnych,rodzinnych Świąt i dużo prezentówbuziaki

Dobrej nocy...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-12-21 o 23:25
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-21, 23:29   #3845
m_moni
Zadomowienie

Maja przez cały wieczór wyła, mąż nosił ją na rękach, cuda wyprawiał, a ona dalej swoje...a ja robiłam ciasta. dopiero po kąpieli udało mi się ją uśpić.
Od 16 do 22 może zjadła 60 ml

Wpadłam żeby życzyć Wam nade wszystko SPOKOJNYCH Świąt!
Jutro zmykamy do rodziców, pa
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 00:18   #3846
Dearlie
Zakorzenienie

Pamiętacie, gdy pisałam po 18, że TŻ i Antek śpią, a ja idę malować paznokcie? Skończyło się jednak na tym, że wylądowałam obok nich w łóżku. I tak spaliśmy we trójkę aż Antek nie przebudził się z głodu o 22:30 ( miał jeść o 21) Myślałam, że będzie ciężko go uśpić, ale po błyskawicznej kąpieli bez problemu dalej zasnął.

Iwa, m_moni dziękuję za życzenia i również życzę Wam spokojnych, rodzinnych świąt!

Dużo zdrówka dla Jasia od Katiem.
Asiuulka, a są szanse, że na święta wyjdą do domu?

Cytat:
Zapomniałam napisać że się miło zdziwiłam. Kropek miał dziś firmową Wigilię i zawsze były paczki dla dzieci, słodycze same, więc dla starszych dzieci. A tu przynosi paczkę dla Matinka: kaszki, soczki, deserki, płyn do kąpieli Fajnie że o nim pomyśleli
No proszę, jak miło, że pomyśleli o Mateuszku.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dearlie mój TŻ też wziął Jasia do łóżka i też sobie razem śpią
Jednak nasze ciążowe bliźniaki, choć urodzone w innych dniach, nadal mają ze sobą wiele wspólnego.

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Maks urodził się 28 września Oooo dzisiaj kończy 2 miesiące i 3 tygodnie

Pospałam sobie troszkę bo coś mnie głowa zaczęła boleć. Obudziłam się, poszłam do łazienki i odkryłam, że dostałam @ tak więc w ciąży nie jestem aaaaa bo nie powiedziałam wcześniej, że test robiłam 3 dni temu i wyszedł, że dzidzi nie będzie uufffff

cholera seksu też nie będzie dzisiaj a miało być tak pięknie
O to mój Antoś urodził się dokładnie miesiąc po Twoim Maksie. To za miesiąc mój maluch pewnie też będzie już wciągał te 150ml jak znam jego apetyt. A pamiętasz może od którego tygodnia przeszłaś na tę porcję? Gratuluję @

Cytat:
Ja ostatnio wciągnęłam książke Cobena - Mistyfikacja. Jak dla mnie super.
Mistyfikacja to moja ulubiona jego książka.

Cytat:
Laski wy jesteście nienormalne :P
Zostawić was na jeden dzień i kuźwa 5 stron do nadrobienia

My wrócilismy godzinke temu, Zocha dała czadu przy karmieniu po kąpieli za nic nie chciała się przyssać, tylko histeria okrutna no to jej włączyłam suszarke- dalej histeria, odkurzacz- nadal, wstałam z fotela i wszystko ok, przestala plakac przystawiłam butelke ryk znów, i wiecie jak w końcu zjadła? Musiałam z zołzą łazic po mieszkaniu i w tym czasie ją karmić przy włączonym odkurzaczu
Oj widzę, że naszemu wątkowemu aniołkowi rosną rogi. Zośka, zlituj się nad mamą, bo miała ciężki dzień!

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
I wpadam od razu z pytaniem do dziewczyn, które już miały pierwszy okres po porodzie: czy u Was on też był taki dziwny, tzn. pobolewanie jak na okres, ale takie skąpe plamienie kilka dni, jak na początku lub końcu normalnej miesiączki? Bo ja miałam coś takiego i nie wiem czy to był okres czy co
Ja jestem nietypowym przypadkiem, bo nie wiem czy pamiętasz, ale miałam takie Morze Czerwone, że brałam tabletki przeciwkrwotoczne. Jednak ja nie karmię piersią i miałam cc, a @ przyszła do mnie bardzo wcześnie, bo po 6 tygodniach od porodu.
Stary 2012-12-22, 06:20   #3847
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry mamuśki !!

czy któraś wspominała że jest uzależniona od wizażowania

wczoraj zaczęłam już pichcenie świąteczne .. oczywiście tego co długo się robi czyli bigoś i kapusta ... posprzątałam domek troszkę ... prania zrobiłam ... i zakupy większe ... jest dobrze ale czasu coraz mniej
dzisiaj muszę prezenty popakować ... i dokupić ostatnie więc jeszcze jakiś wypad do tesco się szykuje raczej ....

Duśka asza wczoraj już prze 18 była w kimonku kochane dziecię ;... w jednej rączce tuliła swoją krowe która pozytywkę ma w sobie i pięknie gra jej w drugiej tuliła pieluszkę .. w dziubku smoka dziubdziała i gadając coraz ciszej do swej krówki zasnęła .. wraz z ostatnimi wypocinami muzyczki ... rodzice w mig się wyszykowali i na 19 na urodziny pojechaliśmy, posiedzieliśmy sobie u przyjaciół naszych i cudnie było .. taki wypad naprawdę bosko robi dla duszy ... należało nam się a co .. w domu opieka do boju przygotowania .. chrzestna w asyście dziadzia .... nudzili się biedaki nasze bo dziecię wstało dopiero o 1:30 na swoją butelczyne mleczka której to 170 ml wyduldała zasypiając błogim snem ... i później tatusia o 5:30 na równe nogi postawiła .. oczka jak 5 zł - tatuś co TY robisz, do pracy zaspałeś? hehe przytuliła się a raczej na jego szyi zawinęła i tak mleko piła przy czym ciągle się śmiała ... no cóż .. niech tatuś doceni radość dziecka swego z karmienia porannego teraz gadają sobie w najlepsze .....
resumując dziecie nasze 12 godzin przespało pięknie z pobudką na butelczyne .. rodzice szczęśliwi .. sytuacja wraca do normy jak sprzed katarku i oby już tak zostało

ja życzeń to jeszcze nie składam ale część mamusiek wyjeżdża więc właśnie im chciałam życzyć spokojnych i szczęśliwych podróży ze szczęśliwym dojazdem do celu i powrotem, świąt rodzinnych ciepłych, spokojnych z uśmiechem i miłością .. oraz samych pięknych chwil ,zadowolenia z partnerów i cudów które w tym roku zagościły w naszych sercach na długie lata aby każdy ich uśmiech był spełnieniem naszym a każda nieprzespana noc była jedynie nieprzespaną z zapatrzenia na błogi sen naszych skarbów ... wesołych świąt mamuśki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d7475dcd6c.jpg (128,3 KB, 11 załadowań)
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 06:48   #3848
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

Mam info od Katiem: U Kubusia Juz jest poprawa, duza ilosc inhalacji pomaga, pozdrawia was wszystkie serdecznie
swoją drogą to jak bylam w szpiotal to wieczorami potrafilysmy gadac po godzine przez telefon. Przesympatyczna kobieta z Katiem. Fajnie jest sobie tak porozmawiac (zreszta juz mialam okazje rozmaiwac też z Katee pare razy )

Przed chwilka wrocilam z masazu, myslalam w jednym momencie ze sie ubiore i wyjde i tam nie wroce. Masakra tak bolalo w niedziele kolejny ale pootem pojechalam kupic sobie prezent dostalam oid Tzeta kase na ekspres do kawy i juz stoi i czeka az uprzatne i zrobie mu moiejsce w kuchni ah ah

Asiulka pozdrów od nas też Katiem i powrotu na święta do domku im życzymy .... i zdrówka maleństwa kochanego ..
Pokaż ekspresa no !

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Cytat:
Konczi a dawkowałaś Bobotic jak w ulotce czy jak Sab? I dawałaś do mleka czy na łyżeczce?

bobotic dawałam jak na ulotce tam chyba było 8 kropelek o ile dobrze pamiętam .... dawałam do mleczka jej

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Lewek cudne foty .. aż Ci po cichu ich zazdroszczę

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Koszmar, oduczanie czegoś niemowlaka to koszmar. Ryczę razem z nią.
Co odłożę do łóżeczka to ryk straszny, wezmę na ręce to zasypia od razu bo jest taka zmęczona.
Tyle kobiet to przerabiało. Dlaczego nikt nie wymyślił lepszego sposobu na uczenie niemowlaka spać w łóżku?!
Podobno 3 dni wystarczą, żeby czegoś małe dziecko nauczyć, ale ja nie wiem czy te 3 dni wytrzymam...

Agnus jak teraz nauczysz później będzie łatwiej .. myślę że łatwiej teraz niż jak zacznie krzyczeć i wyzywać .. różne filmiki pokazują i uważam że jeżeli dzieciątko jako maleńkie nauczone zostanie np zasypiania w łóżeczku to dla nas to tylko sukces gdyż za kilka miesięcy nie będziemy mieli tragedii ... trzymam kciuki za powodzenie dacie radę ...

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość

my też mieliśmy szczepienie wczoraj i biedulka się upłakała, ale potem cały dzień spała. Więc tak sobie pomyślałam, że przynajmniej mi to na dobre wyszło. Zostawiłam ją teściowej z butelką mleka i pozałatwialam tyle spraw, że jestem z siebie dumna

za powodzenie w szczepieniu ...
ja dopiero we wrześniu kolejne szczepienie mam .. ehh radość moja jest wielka

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ale ona w ogóle nie chce Ci spać nie na rękach? Bo ja mojego odkładam, ale na nasze łóżko. Pościel pachnie mną i tatusiem i on chyba czuje się bezpiecznie i sobie śpi. Ja wiem teraz jedno od kiedy jestem mamą - póki jest niemowlakiem, we wszystkim mu będę ustępować, bo nie jestem w stanie znieść jego płaczu.

oj kochana chyba sobie sama na siebie pułapkę nastawiasz ...
Stary 2012-12-22, 07:12   #3849
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry
witam się przy kawce oczywiściebo co innego można robić po wstaniu jak nie wizaż.
Gracjanek sie bawi lalką(bo jak poszłam kupić tej dziewczynce z Domu Dziecka tą lalkę z wózkiem to wracam do domu a Gracjankowi sie to bardzo spodobało i patrzy tak na mnie błagalnym wzrokiem i sie pyta czy to dla niegono więc mu dałam i tym sposobem mówi,że ma syna i przebieramu pieluszki,karmi z butelki i wozi w wózku a ja musiałam kupić drugi wózeki lale,które wczoraj pojechały do tej dziewczynki)
a Fabianek leży sobie w kołysce i bawi sie grającą małpką i wali w grzechotki.

Nie wiem czy zauważyłyście,że pisałam,że dodałam na meil fotki od fotografabo ja mam takie szczęście,że mnie nikt nie zauważa

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-12-22 o 07:15
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 07:23   #3850
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

No a ja to już mało sympatyczna?:rolley es:
..
a kto napisal że malo symaptyczna Mnie sie bardzo milo rozmawialo
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dużo zdrówka dla Jasia od Katiem.
Asiuulka, a są szanse, że na święta wyjdą do domu?

.
Na ten temat nie chcę pisać, Jak tylko bede cos wiedziała na 100 % to napewno napiszę.
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Asiulka pozdrów od nas też Katiem i powrotu na święta do domku im życzymy .... i zdrówka maleństwa kochanego ..
Pokaż ekspresa no !

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

bobotic dawałam jak na ulotce tam chyba było 8 kropelek o ile dobrze pamiętam .... dawałam do mleczka jej

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Lewek cudne foty .. aż Ci po cichu ich zazdroszczę

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Agnus jak teraz nauczysz później będzie łatwiej .. myślę że łatwiej teraz niż jak zacznie krzyczeć i wyzywać .. różne filmiki pokazują i uważam że jeżeli dzieciątko jako maleńkie nauczone zostanie np zasypiania w łóżeczku to dla nas to tylko sukces gdyż za kilka miesięcy nie będziemy mieli tragedii ... trzymam kciuki za powodzenie dacie radę ...

za powodzenie w szczepieniu ...
ja dopiero we wrześniu kolejne szczepienie mam .. ehh radość moja jest wielka

oj kochana chyba sobie sama na siebie pułapkę nastawiasz ...
Kpnczi kochane te naasze dzieci nie ja zostałam wywalona z łożka dzisiaj bo siostrę trzeba było zawieźć na jazdy, a że u mnie spała no to padło na mnie ale ogólnbie jak wcyhdoziłam z sypialni słyszalam jak mlody gada ale nas to nie problem on sobie gada a tatuś śpi

poza tym od dzisiaj do nowego roku mój mąż ma wolne ciekawe ile razy sie poklocimy bo ja mam duzo roboty a ten pewie cos wysmysli sobie

teraz pije kawke przy uzalezniajacym wizazu a potem zakasam rekawy i sprzatam bo dom wyglada jakby przeszło tornado

a ekspres to teraz moje cacuszko (nie wspominajac ekspresu do kawiarni moje 3 dziecko ) http://www.philips.pl/c/saeco-ekspre...hd8833_19/prd/

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
witam się przy kawce oczywiściebo co innego można robić po wstaniu jak nie wizaż.
Gracjanek sie bawi lalką(bo jak poszłam kupić tej dziewczynce z Domu Dziecka tą lalkę z wózkiem to wracam do domu a Gracjankowi sie to bardzo spodobało i patrzy tak na mnie błagalnym wzrokiem i sie pyta czy to dla niegono więc mu dałam i tym sposobem mówi,że ma syna i przebieramu pieluszki,karmi z butelki i wozi w wózku a ja musiałam kupić drugi wózeki lale,które wczoraj pojechały do tej dziewczynki)

Nie wiem czy zauważyłyście,że pisałam,że dodałam na meil fotki od fotografabo ja mam takie szczęście,że mnie nikt nie zauważa
a ja ogladalam i super fajna pamiatka. A ktory to Twoj maz ??
Stary 2012-12-22, 07:39   #3851
weronika_91
Zakorzenienie

Witam się w sobotni poranek

Jasko leży w łożeczku i uderza sobie w grzechotki a mi coś się nie chce wstać . Jakoś ciemno u mnie na dworze jeszcze ...
Ojj ale moje dzieciątko chyba za długo mamie nie pozwoli leżeć bo już mu tam coś nie pasuje
Widzę że kilka z was ubieralo podobnie jak ja wczoraj choinke potem może uda mi się wrzucić zdjęcie

Dziś czeka mnie intensywny dzień przygotowywn do świat tak więc do później
Stary 2012-12-22, 07:45   #3852
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

hehe mój mąż jest ze mną i chłopcami na zdjęciu. A chrzestny(ten blądyn)to mój brat

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-22, 08:03   #3853
kraven
Zakorzenienie

Cześć.
Moje dzieci dzisiaj dało czasu w nocy. Od północy do 4 spał z przerwami bo Mu gazy odchodziły, a potem zrobił taką dziwną kupke - kolor ok ale takie bobki. Nie wiem od czego. Karmie mm, nic nie zmieniłam.
Teraz odsypia nocke.

A za oknem -15 stoni, ale zimnica. A przy takiej pogodzie wilgotnośc w domu spadła do 30 i Jasiowi w nosie gra.
Coś niekorzystny dzisiaj dzień.

U nas wczoraj wieczorem było lepienie pierogów, krokiety zrobione i teraz tylko czekać na święta.
Reszte robią inni członkowie rodziny

Anusia zdjęcia bardzo ładne. Bedzie pamiątka na całe życie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2012-12-22 o 08:04
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:05   #3854
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
a kto napisal że malo symaptyczna Mnie sie bardzo milo rozmawialo

Na ten temat nie chcę pisać, Jak tylko bede cos wiedziała na 100 % to napewno napiszę.

Kpnczi kochane te naasze dzieci nie ja zostałam wywalona z łożka dzisiaj bo siostrę trzeba było zawieźć na jazdy, a że u mnie spała no to padło na mnie ale ogólnbie jak wcyhdoziłam z sypialni słyszalam jak mlody gada ale nas to nie problem on sobie gada a tatuś śpi

poza tym od dzisiaj do nowego roku mój mąż ma wolne ciekawe ile razy sie poklocimy bo ja mam duzo roboty a ten pewie cos wysmysli sobie

teraz pije kawke przy uzalezniajacym wizazu a potem zakasam rekawy i sprzatam bo dom wyglada jakby przeszło tornado

a ekspres to teraz moje cacuszko (nie wspominajac ekspresu do kawiarni moje 3 dziecko ) http://www.philips.pl/c/saeco-ekspre...hd8833_19/prd/

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

a ja ogladalam i super fajna pamiatka. A ktory to Twój maz ??

Asiu mój też do Nowego Roku w domu i już mnie drażni hehee ... ale święta trzeba wsłuchać się w ludzki głos
a dzieciaczki mamy klasowe normalnie 13nastka taka szczęśliwa
zresztą nasze wątkowe maluchy są najwspanialsze wszystkie razem i kazde osobno!!
a ekspressoooo eleganckie, kiedy na kawę zapraszasz?

Cytat:
hehe mój mąż jest ze mną i chłopcami na zdjęciu. A chrzestny(ten blądyn)to mój brat

super.......
mój kuzyn tez miał lale taka jak ja a ja miałam ciężarówkę taka jak on
Stary 2012-12-22, 08:09   #3855
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.
Moje dzieci dzisiaj dało czasu w nocy. Od północy do 4 spał z przerwami bo Mu gazy odchodziły, a potem zrobił taką dziwną kupke - kolor ok ale takie bobki. Nie wiem od czego. Karmie mm, nic nie zmieniłam.
Teraz odsypia nocke.

A za oknem -15 stoni, ale zimnica. A przy takiej pogodzie wilgotnośc w domu spadła do 30 i Jasiowi w nosie gra.
Coś niekorzystny dzisiaj dzień.

U nas wczoraj wieczorem było lepienie pierogów, krokiety zrobione i teraz tylko czekać na święta.
Reszte robią inni członkowie rodziny

Anusia zdjęcia bardzo ładne. Bedzie pamiątka na całe życie
A dawałaś jakieś kropelki? Może tak poprostu zrobił jednorazowo, a potem będzie już ok?
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Asiu mój też do Nowego Roku w domu i już mnie drażni hehee ... ale święta trzeba wsłuchać się w ludzki głos
a dzieciaczki mamy klasowe normalnie 13nastka taka szczęśliwa
zresztą nasze wątkowe maluchy są najwspanialsze wszystkie razem i kazde osobno!!
a ekspressoooo eleganckie, kiedy na kawę zapraszasz?

super.......
mój kuzyn tez miał lale taka jak ja a ja miałam ciężarówkę taka jak on
dalej wpadaj już mam posprzątane a 13 faktycznie szczesliwa ale Twoja starsza o 2 godziny od mojego najstrarsza pannica u nas

Anusia przystijny
Stary 2012-12-22, 08:16   #3856
zielona1911
Zakorzenienie

lidka0308 ona przyjedza ze swoim ojcem. Jej ojciec tutaj bedzie u ciotki swojej,a siora do mnie. Bo moja mama rozeszła sie z nim i poznała nowego. Długa historia kiedys w klubie pisałam o tym,

Tamlin
mam takie glupkowate pytanie.Jak czesto spotykalas pierworódki co mialy dzieciątka ułozone poprzecznie?

Nagrywam własie Simsy mojej siostrze zeby miała bo ostatnio robilam format i wszystko poszlo sie paść a ja dalej klockow nie odebrałam tz tam pojechal wczoraj to sie tam busem nie zmiescil

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Anusia479 ja widzialam na fb. ładne,a skad tam sie znalazł fotograf?
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:23   #3857
Asiuulka89
Zakorzenienie

a propo sesji to Zuzi jeszcze robiliśmy jak miała 9 miesiecy chcielismy wlasnie dac zdjecia dziadkom..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zuza.jpg (48,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8567.jpg (26,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8578.jpg (28,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8600.jpg (31,2 KB, 58 załadowań)
Stary 2012-12-22, 08:35   #3858
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
i co załatwiliście z księdzem?
Proboszcz chciał się spotkać z rodzicami dzieci do chrztu. Chwilę porozmawialiśmy, podpisaliśmy dokumenty, zostawiłam karteczki od chrztu i wsio. Chrzest w pierwszy dzień świąt o 10:30.
Stary 2012-12-22, 08:43   #3859
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
lidka0308 ona przyjedza ze swoim ojcem. Jej ojciec tutaj bedzie u ciotki swojej,a siora do mnie. Bo moja mama rozeszła sie z nim i poznała nowego. Długa historia kiedys w klubie pisałam o tym,

Tamlin
mam takie glupkowate pytanie.Jak czesto spotykalas pierworódki co mialy dzieciątka ułozone poprzecznie?

Nagrywam własie Simsy mojej siostrze zeby miała bo ostatnio robilam format i wszystko poszlo sie paść a ja dalej klockow nie odebrałam tz tam pojechal wczoraj to sie tam busem nie zmiescil

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Anusia479 ja widzialam na fb. ładne,a skad tam sie znalazł fotograf?
u fotografa byliśmy umówieni po Kościele.
za 7 zdj 280 zł

Asiulka piękna sesja

Zmykam,ide sie szykowac bo czas pojechac na cmentarze a później trzeba zacząć gotować

miłego dnia

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-12-22, 08:45   #3860
angel166
Zakorzenienie

iwa, aga i inne mamuski których maluchy daja w nocy czadu dziś miałam okazję poczuć co to znaczy nieprzespana noc i powiem tyle Z całego serca wam współczuję!
moje dziecko od dwóch miesięcy jakoś spalo mi w nocy ciagiem od 8do nawet 13h
a od dwóch dni zwariowala, dziś w nocy przeszła sama siebie i od 12 koniec spania... a tetax zasnela w najlepsze eh :/razem z tatusirm sobie lezy, a ją jestem mega zla i nie wyspana także ode sobie zrobić kawę, bo dzisiaj musze iść po prezentu, zrobić rybę po grecku i barszcz, bo przez te chrzciny tyle mam robotu na jutro i 1 dzień świat ze muszę barszcz zrobić dziś bo jutro sernik, piernik, makowiec i salatka...

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:47   #3861
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam się nocka średnia, obudziła się mała o 3 i zasnąć do 5 nie mogliśmy
teraz sobie gada do karuzelki, a ja muszę lecieć do miasta zimnica jak nie wiem..

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Jutro wyjeżdżamy do Rodziców, wracamy w drugi dzień świat, a tam nie ma neta, już sobie wyobrażam ile będzie nadrabiania. W związku z tym że jutro pewnie nie będę miała czasu zajrzeć już dziś chcę Wam złożyć życzenia:
v
Marzeń do spełnienia – przecież „marzenia kształtują naszą wyobraźnię”
v
Pieniędzy – wszakoż „pieniądze szczęścia nie dają, ale zakupy zdecydowanie tak”
v
Miłości – bo „wiele można zdziałać nienawiścią, ale jeszcze więcej miłością”
v
Prawdziwych Przyjaciół - ponieważ „przyjaźń to najpiękniejsza rzecz, jaką człowiek może zaproponować drugiemu człowiekowi. Bezinteresownie”

I jeszcze samych przespanych nocy, braku problemów brzuszkowych, żółtych kupek i mnóstwa maleńkich uśmiechów WESOŁYCH ŚWIĄT dla Was, dla Maluszków i dla całych Rodzin.
Dziękujemy!
dla Ciebie również Wesołych Świąt
Cytat:

Ej,ja nie mam fb,a też chcę zobaczyć
szczerze mówiąc nie robiłam fotek od przyjścia od fryzjera,ale jeśli chcesz to wstawię na maila specjalnie dla Ciebie fotkę z fc bo kolor wyszedł niemalże identyczny
Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość

Wpadłam żeby życzyć Wam nade wszystko SPOKOJNYCH Świąt!
Jutro zmykamy do rodziców, pa
Dziękujemy,dla Ciebie również Wesołych Świąt
Cytat:

ja zauważyłam słodkie masz dzieciaczki

Cytat:

to ja liczę na kawunie

Cytat:
a propo sesji to Zuzi jeszcze robiliśmy jak miała 9 miesiecy chcielismy wlasnie dac zdjecia dziadkom..
słodziaczek z Zuzi

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 08:53   #3862
angel166
Zakorzenienie

mamy snieg jupi! a już myslalam, ze do swoqt go noe będzie, bo w poniedziałek stopnial

a to moje poranne spiochy, foto slabej jaloscibo z telefonu, a rolety zasloniete
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spipchy.jpg (72,3 KB, 44 załadowań)

Jagódka
Stary 2012-12-22, 09:07   #3863
angel166
Zakorzenienie

lidka my też mamy tt butelki i tak samo robię że przetrzymuje mała jak noe chce, przechowuje histerię ovczekam ma większy glod

gda kurcze nie wiem co poradzoc slorp płacz na sam wodok butelki spróbuj zmienić, bo nic innego noe pozostaje

co do butelek to prpsxe p pomoc mamy ktore daka kleok i kaszki z tt wiem, ze zrobilibyście same dziurki ale jakie? bo ja zrpbilam krzyzyk i kurde zalkleja sie małej i dostaje szalu i nie chce dalej jejsc, kupiłam zwykła canopola butelke i smok do laszlo i mala nie umie s niego jejsc także chyba tylko dwa razy mi sie udalo ją nakarmić kleikiem doradzcie coś, bo jurcze nie wiem co zrobic z tym smokiem tt, bo tylko z tych butelek mała chce jejsc. dodam, ze lyzeczke sklepiku dawalam na 120 ml mleka więc za gęste nie bylo

Jagódka
Stary 2012-12-22, 09:08   #3864
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam A może dawno na kibelku nie byłaś? Albo woda się zebrała w organizmie? Może przed okresem albo cóś. Ja też tak miałam że mi się wahała, teraz się unormowało i powoli idzie w dól, ale daleka droga przede mną.
Ech, no właśnie wszystko jak do tej pory, i przemiana ok - może zacznę jeść bardziej lajtowo, myślałam że jak nie będę jeść wieczorem to będzie git...

Cytat:
wybacz kochana, ale jak sobie to wyobraziłam to

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Zrobiłam galaty, a zaraz zabieram sie za sernik i spaćć
A ogólnie, jak robiłam galat, to chciałam już do TŻa wydzwaniać, że jak długo Mu droga do domu zajmuje Patrze na zegarek, a tu nawet 22 nie ma
Co to są te galaty??

Cytat:
Co do wagi,a moze masz mniej ruchu?w sensie,że mróz i nie wychodzicie na spacery?
Ja jem sporo i nawet przed 22,wchłaniam czasem drugą kolacjeale na szczęście waga powoli schodzi,mimo,że nie ćwiczę.
Wiem!!!zaczęłam jeść jabłka ze skórką
Ruchu tyle samo nie wyobrażam sobie dnia bez spaceru, może spróbuję tych jabłek żeby co nieco jelita rozruszać

Cytat:
Dzień dobry
Jeeej ale słodziak!!!

Cytat:
Asiulka jacy wy piękni jesteście!!

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
iwa, aga i inne mamuski których maluchy daja w nocy czadu dziś miałam okazję poczuć co to znaczy nieprzespana noc i powiem tyle Z całego serca wam współczuję!
moje dziecko od dwóch miesięcy jakoś spalo mi w nocy ciagiem od 8do nawet 13h
a od dwóch dni zwariowala, dziś w nocy przeszła sama siebie i od 12 koniec spania... a tetax zasnela w najlepsze eh :/razem z tatusirm sobie lezy, a ją jestem mega zla i nie wyspana także ode sobie zrobić kawę, bo dzisiaj musze iść po prezentu, zrobić rybę po grecku i barszcz, bo przez te chrzciny tyle mam robotu na jutro i 1 dzień świat ze muszę barszcz zrobić dziś bo jutro sernik, piernik, makowiec i salatka...
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
mamy snieg jupi! a już myslalam, ze do swoqt go noe będzie, bo w poniedziałek stopnial

a to moje poranne spiochy, foto slabej jaloscibo z telefonu, a rolety zasloniete
Trzymam kciuki za pracowity dzień a śpiochy mega urocze!!!
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:42   #3865
zielona1911
Zakorzenienie

Anusia
sporo zaplacilas ja na cywilnym placilam gosciowi 200zl. Wywolal mi 30zdjec + na plytce takie ladnej z okładką jakies 70fotek.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:50   #3866
Asiuulka89
Zakorzenienie

Lourose to moja siostra :p
Stary 2012-12-22, 09:53   #3867
muminek88
Zadomowienie

jak tam przygotowania??my sami całe swieta w de...to beda najsmutniejsze w moim zyciu,wcale sie na nie nie ciesze...chce juz 2013 rok,mam nadzieje ze lepszy bo chyba gorzej juz nie moze byc

a teraz tz wziol chlopcow,mala s;i a ja musze isc ogarnąc domek...do pózniej ;*
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 09:57   #3868
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość

miło nam ją w końcu poznać!

bardzo ładna choineczka

ha! a ja mam centrum obcykane już od czasów liceum ale zagubić się tam jest bardzo łatwo to fakt
a jedzenie na Madalińskiego... kurde byłyśmy praktycznie w jednym czasie a ja je jakoś zupełnie inaczej wspominam
ej to nie fair chyba mi coś podmienili
a serio to ja mocno wybredna jestem i przywożono mi jedzonko z domu

ehhh jak sobie pomyślę o tej historii z Twoją siostrą to normalnie

a BAŚKA jest pewnie nową rekordzistką wątkową, bo spałą dziś BEZ ŻADNYCH PRZERW do 11!!!!!!!!!!!!
w ostrym szoku byliśmy jak wstaliśmy dziś przed nią
a u nas ostra gorączka przedświąteczna
powinnam sprzątać a siedzę i Was nadrabiam
brawo dla rekordzistki! nasza najdłużej jednym snem spala od 8 do 9;30 i byłam wtedy wniebowzieta

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Mój Antek przewrócił się dzisiaj po raz pierwszy z brzuszka na plecy. Czy to dobrze czy źle, że zrobił to kończąc w niedzielę 8-tygodni?

Mi się podobało "Obiecaj mi" A czytałaś już w ogóle jakąkolwiek książkę Cobena czy to będzie pierwsza?

Kurcze, przespacerowaliśmy koniec świata.

No właśnie. Ja w końcu dobiłam do magicznych 60kg, jeszcze tylko 15kg i będę wyglądała jak rok temu, a 11kg do wagi sprzed ciąży.Komedia i jednocześnie marzenie ściętej głowy.

Jesteście niemożliwe dzisiaj!

To lecę nadrabiać dalej, bo litości nie macie z tym pisaniem.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Brawo dla wątkowego niejadka za nadrobienie strat.

Dziewczyny jak Wy karmicie, że Wasze dzieciaki tak różnie jadają? Wiem, że to może głupie pytanie, ale głowię się nad tym niesamowicie. Ja Antkowi przygotowuję po prostu porcję ze 120ml i podaję, a on to zjada ( tak wiem, zadziwiające i niespotykane ). A poważnie... czy powinnam przygotowywać jakąś większą porcję i sprawdzać czy to zjada? Może on ma chętkę na taką porcję 180ml, a ja mu jej nie daję? Czy po prostu chodzi o to, że jak widzicie, że maluch się nie najada, to dorabiacie jeszcze?

Ja byłam z Małym na spacerze i zakupach w osiedlowym warzywniaku.

kurcze, to mój Antek to jednak obżartuch przy tych Waszych dzieciaczkach

Śliczne zdjęcia i córeczka. A jaka zadowolona.

Wooow No,no,no... brawa dla rekordzistki.
ją jaj widzę, ze Jagoda zje 120 i dalej glodna. marudna to dorabiam

Jagódka
Stary 2012-12-22, 10:27   #3869
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
O to mój Antoś urodził się dokładnie miesiąc po Twoim Maksie. To za miesiąc mój maluch pewnie też będzie już wciągał te 150ml jak znam jego apetyt. A pamiętasz może od którego tygodnia przeszłaś na tę porcję? Gratuluję @
od początku 3 miesiąca jakoś pomału zwiększałam mu do 150, z tygodnia na tydzień zwiększałam mu o 10 od 120

Obejrzałam wczoraj 9 i pół tygodnia Mickey Rourke - zakochałam się co się z tym facetem teraz stało a był taki piękny ahh. Mniam mniam
marzenka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 10:43   #3870
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Lourose to moja siostra :p
Ta Twoja siostra to niezła laseczka! Musisz na nią uważać, bo pewnie różne typy się obok niej kręcą Zresztą sama raz pisałaś...

Miałam spać do 12 i co... O 8 mały się obudził, tata go wziął, a ja nie mogłam zasnąć z podekscytowania, że mogę dalej spać
I tym sposobem zasnęłam przed 9, a o 9.10 dziecie przyszło na cyca... I zasnęło na cycu do 10.15, ale ja już nie mogłam zasnąć. No to się wyspałam

Ale teraz dostałam śniadanko do łóżka i tata dalej zabawia Henia, a ja sobie leżę i się relaksuję Nikt niczego ode mnie nie chce, nie muszę na szczęście niczego robić na święta, tylko jeszcze kilka prezentów kupić i już.
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości