|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
a najgorsz± rzecz± jest odkurzacz, to ja ju¿ wolê pomyæ pod³ogi ni¿ odkurzaæ ![]() Hmm, faktycznie fajny ten dyfuzor ![]() trochê krótko go trzyma³am i s± trochê po swojemu, trochê po dyfuzorowemu, ale podobaj± mi siê I s± meeega miêciutkie a koñcówki sprawiaj± wra¿enie zadowolonych i nawil¿onych
|
|
#512 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Wiesz, rozdwajanie bierze siê bardziej z nadmiaru protein ni¿ niedoproteinowania - bardziej ju¿ no¿yczki i ocieranie siê o ciuchy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie z kaczuch±, ta wersja ró¿owa
|
|
#513 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
Ja to zrobi³am na prawie rok i g³upio siê czu³am w normalnych w³osach, wiêc teraz jestem ruuuuda
|
|
#514 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 905
|
Cytat:
). Posz³am dzisiaj do fryzjera i mi podciê³a te rozdwojone, ma³o tego, naprawi³a mi grzywkê, który "profesjonalny" fryzjer ze Szczecina mi zepsu³. Wszystko spoko, tylko ¿e nastêpnym razem bêdê w domu...nie wiem kiedy. tak czy siak muszê co¶ wymy¶liæ - albo znale¼æ kogo¶ kompetentnego, albo nauczyæ siê ¶cinaæ w³osy samodzielnie...https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...o-szampon.html - o tym mówisz? Jak wygl±da jego pienienie, wiesz mo¿e?
"Na statek zaci±gn±³em siê, gdym dzieckiem jeszcze by³. ¯eglowaæ chcia³em po¶ród mórz do koñca moich dni. A okrêt najpierw piek³em by³, Lecz niebem mi siê sta³..." 55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75 ![]() Tañczê salsê! Trening si³owy ![]() ¯eglarstwo |
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie jest to typowy szampon oczyszczaj±cy - ma polyquat, ale do¶æ daleko, poza tym wiêkszo¶æ go sp³ynie wraz z detergentami.I tak co jaki¶ czas oczyszczamy g³ówki rypaczami
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Dziwny mi siê sk³adowo wydaje. Jaki¶ taki sPEGowany
Dobra, s± te PEGi z dodatkiem, ale pó¼niej jest Polyquaternium-10. Wiem, ¿e nie jeste¶ konserwatywna je¶li idzie o sk³ady, ale jak silikony i inne dziwactwa w od¿ywkach tolerujê, tak o skalp siê bojê ![]() Wyt³umacz mój strach ![]() Chyba jeszcze du¿o o sk³adach muszê siê nauczyæ...
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Mam dzi¶ tak brzydkie w³osy, ¿e ani siê nie przegl±dam w lustrze. Jutro chyba bêdê zmuszona potraktowaæ siê szamponem z sod±.
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 905
|
Ja nawet tego nie
Jak mi siê zamarzy³a zupa w akademiku, to kolega popatrzy³ na mnie jak na wariatkê i spyta³ "bêdziesz jad³a wodê z warzywami?"
"Na statek zaci±gn±³em siê, gdym dzieckiem jeszcze by³. ¯eglowaæ chcia³em po¶ród mórz do koñca moich dni. A okrêt najpierw piek³em by³, Lecz niebem mi siê sta³..." 55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75 ![]() Tañczê salsê! Trening si³owy ![]() ¯eglarstwo |
|
|
|
#520 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Heeeej!
Zaraz zabieram siê za porz±dki ![]() Siedzê sobie z isan± kakaow± na w³oskach. Za chwilê zabieram siê za porz±dki w pokoju i w ³azience
|
|
|
|
#521 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
![]() Chyba do gluta dodam kilka kropli wit. E. Co wy na to?
|
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzane o podra¿nienie mog± byæ: niewyszczególnione zapachy i bisabolol - mnie on tam pyrka i powiewa, ale mój brat jest na niego ciê¿ko uczulony. Cytat:
A jak± procentowo¶æ polubi Twoja skóra - któ¿ to wiedzieæ mo¿e Jednak bezpieczniejsze s± ni¿sze zawarto¶ci.
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Jak mi ta szesnastka nie podpasuje to bêdê ni± kota pucowaæ, jak niegrzeczny bêdzie. W ka¿dym razie po ¶wiêtach siê szarpnê na to myde³ko, mydelniczkê i mo¿e tê rêkawicê, o ile stacjonarnie bêdzie w Kato. Skoro w³osy mam jakie mam to mo¿e nad twarz± uda mi siê popracowaæ. ![]() freckledlittle, Ty masz co wspólnego z Akademi± Morsk±?
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-22 o 13:59 |
|
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Wklejê pó¼niej fotkê tej fryzury (zrobiona przez fryzjerkê do której idê
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#525 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Ró¿owy?! Chyba jestem ju¿ stara... Kompletnie go nie kojarzê |
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, o tym
![]() Cytat:
Mam Isanê Babassu ca³±, a sama nie pa³am do niej jak±¶ straszn± mi³o¶ci± Odlewek te¿ siê sporo znajdzie
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaa, w³osy mam ³adne, Artiste zmieszana z AiKiem to moja mi³o¶æ nowa
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 945
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedzcie mi dziewczyny, gdzie w Rossku stoi zawsze BDFM myjad³o, które stosujecie do w³osów? bo nie mogê go nigdy znale¼æ :co jest: Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2012-12-22 o 14:18 |
||
|
|
|
#529 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Cytat:
Nie przeczyta³am jeszcze Braci Karamazow, mo¿e przez ¶wiêta dam radê. Chyba bêdzie pasowa³a do mojego nastroju
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Wpadlam jedynie na chwilke, bo mam cala mase sprzatania i pakowania, bo jutro wyjezdzam na swieta.
I jak juz niektore z Was pisaly - straszliwy dylemat co ze soba wziac. Tym bardziej, ze to tylko 4 dni
|
|
#533 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Nie rezygnuj, co z tego, ¿e w³osy bêd± d³ugie i zadbane jak i tak nie bed± ci sie podobaæ ze wzglêdu na kolor. Sama malujê co 3-4 miesi±ce, bo w mysich w³osach ¼le siê czujê. A tak, malujê na ciemno i jest git (nie widaæ odrostów). Przy takiej pielêgnacji i odrzuceniu prostownicy, suszarki, mocnych stylizatorów, mo¿na sobie pozwoliæ na farbê co jaki¶ czas.
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ciasto ju¿ gotowy - zosta³ tylko krem ![]()
|
|
#535 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Moje postêpuj±ce w³osomaniactwo zachêci³o mnie do zrobienia zakupów na BU lub ZSK. Na razie upolowa³am tylko hydrolizat keratyny, polecicie co¶ jeszcze wartego uwagi?
|
|
|
|
#536 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 31 910
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja ju¿ mia³am taki etap, ¿e chcia³am zej¶æ do naturalek i mia³am oko³o 10cm odrostu w naturalnym kolorze, ale jednak to nie dla mnie. Zdecydowanie lepiej wygl±dam w pofarbowanych w³osach, nie mam zamiaru schodziæ do naturalnych Nawet je¶li nie farbowane mia³yby wygl±daæ minimalnie lepiej to wolê takie jakie mam i farbowane, w których wygl±dam jak cz³owiek, a nie jak mysz
|
||||
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Ok, obiecujê, czekam na adres
I na sugestie, co chcia³aby¶ oprócz Isany ![]() Cytat:
I do czego
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() Zmieni³am zdanie, moje kolejne zamówienie na helfach nie bêdzie w³osowe kupiê myd³o Aleppo i olej laurowy
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 481
|
Cytat:
![]() Kocham pierogi wiêc pewnie po³owê zjem ju¿ jutro ![]() Wczoraj upiek³am makowca. Dzisiaj robiê krokiety i uszka.
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Na stronie niestety nie ma podanych sk³adów, a u siebie jeszcze ich nie widzia³am 
- 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75