Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-22, 15:20   #1291
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

JennyAniołek super ubranka

Zrobię później zdjęcie mojego drapaczka, cudo

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 15:28   #1292
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Hej

Lonely dołączam się do życzeń, Wszystkiego naj dla Ciebie i męża

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Podobno na Żelaznej też robią i w Rudzie Śląskiej na goduli, ale nie znam opinii.
Ja do Rudy jeżdżę i jestem zadowolona z tamtejszych lekarzy, i podejścia do sprawy. Mogę poleci ten ośrodek z czystym sumieniem.

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Powiedzcie, które Wam się najbardziej podoba : Antoś, Fabian, Miłosz, Leon, Kornel. Mam już swój typ, ale chce poznać różne opinie
Fabian i Leon

Jenny gratuluje synka
Stary 2012-12-22, 15:38   #1293
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
myśmy nie dostawali ie było nas stać... na mikołaja owszem ale tak to nie, I tak zostało
u nas było dokładnie to samo. jak dorośliśmy to wprowadziliśmy zwyczaj, że czasem pod choinką coś jest, ale to bardzo nieformalnie. nigdy każdy od każdego i nikt się nie przejmuje tym, że coś dostał, a nic nie dał. ja np. kupowałam każdemu coś co roku od kilku lat, i w ogóle nie zastanawiałam się nad tym, że tylko dla mnie nie prezentu. w tym zadeklarowałam, że nie przywiozę nic dorosłym tylko dzieciaczkom

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
cz.II

Cytat:
cz.I
fantastyczna wyprawka

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Wow, fajne ciuszki i naprawde już sporo

Słuchajcie, ja już dziś jadę do rodziców im pomóc, bo mama przeziębiona a tata okazało się, że ma kamicę nerkową ( chodził z tym najpierw 4 dni zanim pojechał do szpitala grrrrr) więc nie wiem czy będę miała okazję później złożyć życzenia i składam teraz

WESOŁYCH i SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BYŚCIE ZAJADAŁY SIĘ SMAKOŁYKAMI, DUŻO ŚMIAŁY I NIE MIAŁY ABSOLUTNIE ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI I STRESÓW.
ZDROWIA DLA WAS I DLA MALEŃSTW.
BUZIAAKI

Magiusa! To Wam życzę przede wszystkim zdrowych tych świąt!!

Cytat:

U nas dziś bigos
u nas hachis parmentier, brzmi wytrawnie, co? to zwykła zapiekanka z mięsem i ziemniakami- ale jak do męża dotarło co gotuję wykrzyknął "ach, wiem, hachis parmentier"
Stary 2012-12-22, 16:02   #1294
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
cz.I
Cytat:
cz.II
piekne i jak duuzo
Cytat:

Słuchajcie, ja już dziś jadę do rodziców im pomóc, bo mama przeziębiona a tata okazało się, że ma kamicę nerkową ( chodził z tym najpierw 4 dni zanim pojechał do szpitala grrrrr) więc nie wiem czy będę miała okazję później złożyć życzenia i składam teraz

WESOŁYCH i SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BYŚCIE ZAJADAŁY SIĘ SMAKOŁYKAMI, DUŻO ŚMIAŁY I NIE MIAŁY ABSOLUTNIE ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI I STRESÓW.
BUZIAAKI
Takze Wesołych, zdrowych i pogodnych Świat
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
A propos C&A, to wczoraj poszłam z mamą dokupić resztę prezentów i wybrać coś dla siebie, bo każdy się mniej więcej określił, tylko nie ja. I stwierdziłam, że chcę jakąś bluzkę dłuższą i pierwszym sklepem, jaki zaliczyłyśmy było C&A i kupiłyśmy wszystko. Nawet starczyło na dwie bluzeczki for me od dzieciątka. Jedną sobie kupiłam na wigilię. Czyli będę miała 3 więcej. Babci dokupiliśmy sweterek, śliczny. Także super zakupy musiałyśmy uczcić w... kfc.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

No i właśnie się zorientowałam, że wg OM zaczynamy dzisiaj 15 tydzień!

Ja wlasnie z małym skonczyłam piec pierniczki i ciasteczka kilka udekorowalismy ale Dawidek wszystkie zjadl heheh
a teraz zabieram sie za mieso peklowanie .... cały dzien przy garach
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 17:14   #1295
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Bo zacznę się marwtić, że wątek umiera śmiercią naturalną

Jak dobrze, ze to przez święta tak mało się pisze a nie na co dzień, bo nudno bez Was

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-22, 17:21   #1296
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Jak dobrze, ze to przez święta tak mało się pisze a nie na co dzień, bo nudno bez Was
Jestem
Zmarzło mi się, chyba się pójdę wykąpać na rozgrzanie.
Dziewczynki, potrzebuję sposób na sąsiada z góry co gra z przytupem, mąż się już zirytował, bo ileż można ... z góry zastrzegam, że rozmowa nie wchodzi w grę. Udarem już po suficie walić nie może, bo grunt nałożył. Coś czuję, że będą mieli pobudki co rano domofonem albo w środku nocy, ja się poświęcę ... bo już nie daję rady.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 17:25   #1297
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dobrze, że my mamy fajnych i cichych sąsiadów czaaasem jakąś imprezkę słyszę u góry a tak nic Nooo pies sąsiadów zza ściany wyje czasem ale to mi nie przeszkadza

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:02   #1298
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hej..... czasu brak... wybaczcie

zamiast leżeć to latam ciągle... dzisiaj mamy też imprezę, dziecko będzie zesłane do babci brzuchol wielki i nie mam się w co ubrać już.......

wreszcie poczułam ruchy i to jakie! nie czułam żadnego tam smyrania, tylko normalne takie ruchy, przesunięcia itd. super, bozia wynagrodziła długie oczekiwanie...

pozdrawiam
dla Kubusia!!!

Cytat:
Właśnie przyszła paczka!!!

Prezent dla męża super! (oby mu się spodobał ) a Mały obkupiony , póki co koniec z ubrankami

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Gratuluję ruchów
Super,że paczka doszła no i ciuszki śliczne!!!

Cytat:
A propos C&A, to wczoraj poszłam z mamą dokupić resztę prezentów i wybrać coś dla siebie, bo każdy się mniej więcej określił, tylko nie ja. I stwierdziłam, że chcę jakąś bluzkę dłuższą i pierwszym sklepem, jaki zaliczyłyśmy było C&A i kupiłyśmy wszystko. Nawet starczyło na dwie bluzeczki for me od dzieciątka. Jedną sobie kupiłam na wigilię. Czyli będę miała 3 więcej. Babci dokupiliśmy sweterek, śliczny. Także super zakupy musiałyśmy uczcić w... kfc.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

za 15tc

Cytat:
Moja mama wspomina zawsze te pierwsze święta ze mną, a miałam ledwo ponad miesiąc. Zrobiła mi wykład, że jest Wigilia, i mam być grzeczna... no to spałam i nie przeszkadzałam, ale podobno w nocy sobie odbiłam
A w późniejsze, to zawsze się kręciłam koło choinki i kombinowałam, to zbiłam bańkę, to wsadziłam paluch a w światełka i prąd mnie kopnął ...

Cytat:

BUZIAAKI
Tobie życzę również zdrowych i wesołych świąt!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:06   #1299
vil84
Wtajemniczenie

super ciuszki, śliczne
ja wczoraj pozamawiałam trochę na allegro: 4 używane bodziaki z dł. rękawem 62, 3 pajacyki (ale tu dałam d... bo zaznaczyłam rozmiarówkę 56, a tam było newborn, czyli może być jeszcze mniejsze, za późno się zorientowałam, ale używane, więc 18 za trzy pary zapłaciłam), 2 pajace 62, dwa pajace 56 (na pewno 56 ) i śpioszki 56. mam trochę ciuszków na rozmiar 62 ale tak sobie pomyślałam że po 2 sztuki mniejszych chociaż kupię.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:11   #1300
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
super ciuszki, śliczne
ja wczoraj pozamawiałam trochę na allegro: 4 używane bodziaki z dł. rękawem 62, 3 pajacyki (ale tu dałam d... bo zaznaczyłam rozmiarówkę 56, a tam było newborn, czyli może być jeszcze mniejsze, za późno się zorientowałam, ale używane, więc 18 za trzy pary zapłaciłam), 2 pajace 62, dwa pajace 56 (na pewno 56 ) i śpioszki 56. mam trochę ciuszków na rozmiar 62 ale tak sobie pomyślałam że po 2 sztuki mniejszych chociaż kupię.
o widze wszystkie juz zakupy zaczely pewnie ze mniejsze moga sie przydac a jak nie to przez te kilka sztuk nie bedzie szkoda ja musialam dokupowac 56 bo topil sie moj w 62 wiec mialam zakup na 3 tyg. hehe

Color jak tam urodzinki wczoraj spedzilas/?/
Stary 2012-12-22, 18:12   #1301
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Ja kupuję też na 56, po około 4-5 sztuk body z długim, krótkim rękawem... My nie jesteśmy wielcy, więc wydaje mi się, że dziecko za duże się nie urodzi

Stary 2012-12-22, 18:21   #1302
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
o widze wszystkie juz zakupy zaczely pewnie ze mniejsze moga sie przydac a jak nie to przez te kilka sztuk nie bedzie szkoda ja musialam dokupowac 56 bo topil sie moj w 62 wiec mialam zakup na 3 tyg. hehe

Color jak tam urodzinki wczoraj spedzilas/?/
Dzięki,że pytasz... Ale w sumie nijak:/
Mąż złożył życzenia z samego rana... Na fejsie na tyyyllleee "znajomych" co mam to złożyło kilka:/
Mama gdzieś tam po drodze sobie przypomniała i też złożyła i tyle..
Nie odczułam wogóle,że to były moje urodziny...

Tak wygląda nasza choinka. Na żywo o wiele piękniejsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0219.jpg (122,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0220.jpg (116,3 KB, 13 załadowań)

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-22, 18:27   #1303
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Mąż złożył życzenia z samego rana... Na fejsie na tyyyllleee "znajomych" co mam to złożyło kilka:/

oooo to masz tu odemnie
http://www.youtube.com/watch?v=mUErgzrTzuk

a choineczka śliczna , podobna do mojej heheh
Stary 2012-12-22, 18:27   #1304
Kinga_20
Zakorzenienie

Dziewczynki życzę Wam wszystkiego dobrego w te Święta!!! Dbajcie o siebie i o dzieciaczki!!! Ja pozostaję bez odbioru, pewnie dopiero w czwartek napiszę jak będziemy po usg Buzialki dla Was !!!

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:36   #1305
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Dziewczynki życzę Wam wszystkiego dobrego w te Święta!!! Dbajcie o siebie i o dzieciaczki!!! Ja pozostaję bez odbioru, pewnie dopiero w czwartek napiszę jak będziemy po usg Buzialki dla Was !!!
dzieki takze Wesołych i spokojnych Świat trzymam kciuki za usg
Stary 2012-12-22, 18:50   #1306
Meliitele
Zakorzenienie

aaaa moja przyjaciolka przed chwila urodzila!!

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:51   #1307
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Pomyślałam, że załączę fotkę ogrobrzucha mąż zrobił na prośbę przyjaciółki, żeby jej wysłać. na zdjęciu tego tak nie widać, ale jest naprawdę DUŻY lubię go, ale strach się bać co będzie wiosną

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Powiedzcie, które Wam się najbardziej podoba : Antoś, Fabian, Miłosz, Leon, Kornel. Mam już swój typ, ale chce poznać różne opinie
Antoś
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś miała tak lub zna taki przypadek: Jestem w 4 miesiącu ciąży (termin na 10 czerwca). Na początku ciąży mój brzuch wyglądał jak u kobiet w 5 -6 miesiącu- taka duuuuża piłeczka. Wszyscy dziwili się, że mój brzuch jest taki ogromny jak na tak wczesny okres. Pytałam o to lekarza i powiedział, że brzuch faktycznie jest duży (jeden z wiekszych jakie widział) ale że wszystko jest ok i nie ma co panikować. W 3 miesiącu brzuch zmalał i się obkurczył do normalnych wg mnie rozmiarów, ale widać było zaokrągloną piłeczkę, tyle tylko że już nie tak ogromną. Dodam, że uchodzę za osobę szczupłą, dla niektórych wręcz chudą. Mój "problem" rozpoczął się 4 dni temu ale spanikowałam dopiero 5 minut temu. Otóż od 4 dni brzuch systematycznie mi maleje! Co rano budzę się z mniejszym (ale jeszcze nie panikowałam, bo wcześniej już brzuch rósł i malał), ale dziś rano wtsałam i poszłam do lustra a mój brzuch jest totalnie płaski! Czy to normalne? Czy któraś tak miała? Poczekam do 10 i zadzwonie do lekarza ale głupio mi tak truć mu w sb o tej porze. Proszę o odpowiedź czy znacie takie przypadki. Strasznie się martwię....
ja mam wrażenie, że mi trochę zmalał.. ale to właśnie tak jak dziewczyny piszą.. mogą być jelita
daj znać co lekarz powiedział
Cytat:
Napisane przez neti_t Pokaż wiadomość
Wczoraj nie było końca świata wiec sie mogę dalej chwali.

Wczoraj byliśmy na pierwszym USG. Odetchnęłam z ulgą, bo okazało się że wszytko jest ok Nasza fasolka ma już 6,5 cm. Teraz już mogę w spokoju przygotowywać się do świąt.

Wiecie co mnie zdziwiło? Jestem teraz w 13 tc a lekarz zrobił mi USG przez pochwę! Troszkę się zdziwiłam bo przyznam szczerze ze się tego nie spodziewałam. Wy pierwsze USG też miałyście przez pochwę czy normalnie przez brzuch?

Cytat:

Cytat:
fajna choina

cześć
byłam dziś rano w rpacy, klienci wkur... mnie wyjątkowo
Mam okropny humor, nie wiem co zrobić z porezentem dla rodziców, ogólnie jestem niezadowolona ze wszystkiego i mam focha na cały świat

Oby jutro był lepszy dzień
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 18:53   #1308
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
no to gratulacje dla psiapsiolki
Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

Antoś

ja mam wrażenie, że mi trochę zmalał.. ale to właśnie tak jak dziewczyny piszą.. mogą być jelita

fajna choina

cześć
Mam okropny humor, nie wiem co zrobić z porezentem dla rodziców, ogólnie jestem niezadowolona ze wszystkiego i mam focha na cały świat

niestety nie raz i takie dni sie zdarzaja , jutro bedzie lepiej napewno
Stary 2012-12-22, 18:54   #1309
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
oooo to masz tu odemnie
http://www.youtube.com/watch?v=mUErgzrTzuk

a choineczka śliczna , podobna do mojej heheh
Dziękuje
Łezki poleciały...ach te hormony

Cytat:
Również życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!!!

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość

Antoś

fajna choina

cześć

Jutro będzie lepiej

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-22, 19:02   #1310
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Moja mama wspomina zawsze te pierwsze święta ze mną, a miałam ledwo ponad miesiąc. Zrobiła mi wykład, że jest Wigilia, i mam być grzeczna... no to spałam i nie przeszkadzałam, ale podobno w nocy sobie odbiłam
A w późniejsze, to zawsze się kręciłam koło choinki i kombinowałam, to zbiłam bańkę, to wsadziłam paluch a w światełka i prąd mnie kopnął ...
ja się nie mogę doczekać kiedy bedzie już w przyszłym roku rodzinka w komplecie czyli ja, tż, blanka i kubuś
weź mnie nie strasz prądem, bo moje ciągle gdzieś się wierci i jej upilnować nie mogę. Dzisiaj zrobiła sobie dziurę w brodzie bo spadła z parapetu na kaloryfer. I nie wiem, jak sobie tą dziurę zrobiła bo mam płaski kaloryfer a nie taki żeberkowy

Cytat:
cz.I
łooooo ale nakupiłaś ja będę na razie kupować chyba tylko pajace. Na ten pierwszy okres dla nas były najlepsze: podkładasz, kładziesz dziecko zapinasz i gotowe. Zadnego przekładania przez główkę i szarpania za rączki

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
myśmy nie dostawali ie było nas stać... na mikołaja owszem ale tak to nie, I tak zostało
my w tym roku strzelamy focha i nie dajemy tzn tylko dzieciom. Starzy się nie załapią

Cytat:

no chyba żartujesz? dla mnie to i tak za szybko....

o rany, mamy dzisiaj imprezę w klubie tak mi się nie chce iść, jestem grubym słoniem i we wszystkim wyglądam strasznie, napić się nie można, poszaleć też za bardzo nie... co to za impreza.....

dobra biorę się do czytania, bo na gwiazdkę dostałam czytnik do e-booków... a u nas gwiazdka zawsze niecierpliwa
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:07   #1311
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
Łezki poleciały...ach te hormony

Również życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!!!

Jutro będzie lepiej

Cytat:
ja się nie mogę doczekać kiedy bedzie już w przyszłym roku rodzinka w komplecie czyli ja, tż, blanka i kubuś
weź mnie nie strasz prądem, bo moje ciągle gdzieś się wierci i jej upilnować nie mogę. Dzisiaj zrobiła sobie dziurę w brodzie bo spadła z parapetu na kaloryfer. I nie wiem, jak sobie tą dziurę zrobiła bo mam płaski kaloryfer a nie taki żeberkowy

łooooo ale nakupiłaś ja będę na razie kupować chyba tylko pajace. Na ten pierwszy okres dla nas były najlepsze: podkładasz, kładziesz dziecko zapinasz i gotowe. Zadnego przekładania przez główkę i szarpania za rączki

my w tym roku strzelamy focha i nie dajemy tzn tylko dzieciom. Starzy się nie załapią

no chyba żartujesz? dla mnie to i tak za szybko....

o rany, mamy dzisiaj imprezę w klubie tak mi się nie chce iść, jestem grubym słoniem i we wszystkim wyglądam strasznie, napić się nie można, poszaleć też za bardzo nie... co to za impreza.....

dobra biorę się do czytania, bo na gwiazdkę dostałam czytnik do e-booków... a u nas gwiazdka zawsze niecierpliwa
idz idz napewno bedzie fajnieee odstresuj sie za nas hihi
Stary 2012-12-22, 19:12   #1312
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba Cię poszukam na fejsie, bo przecież znam Twoje nazwisko
Cytat:
Zdrowych i wesołych

Dostałam w końcu karpia w Lidlu
Opanierowałam i smażę nam na kolację dzisiaj

Stary 2012-12-22, 19:17   #1313
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrowych i wesołych

Szukaj szukaj jakbyś miała problemy to wal na priv Dla ułatwienia dodam,że profilowa fotka tam to jedna z tych które mam dodane w klubie

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-22, 19:17   #1314
diabli
Zakorzenienie

witam sie, dwa dni nie zagladalam i tyyyyyyle nadrabiania. chyba ze 3 godziny czytalam ale jestem na biezaco zrobilam dzisiaj salatki, wiec juz moge rozpoczac swietowanie cos czuje, ze do poniedzialku moga nie dotrwac.

Jenny piekne ciuszki synus ubrany od stop do glow!

Cytat:
Jestem
Zmarzło mi się, chyba się pójdę wykąpać na rozgrzanie.
Dziewczynki, potrzebuję sposób na sąsiada z góry co gra z przytupem, mąż się już zirytował, bo ileż można ... z góry zastrzegam, że rozmowa nie wchodzi w grę. Udarem już po suficie walić nie może, bo grunt nałożył. Coś czuję, że będą mieli pobudki co rano domofonem albo w środku nocy, ja się poświęcę ... bo już nie daję rady.
na sasiada polecam walenie nozem albo czyms metalowym w rurki od centralnego (kaloryfer). moze dotrze? u nas kiedys sasiad robil awanture w srodku nocy. nie wytrzymalam wzielam noz wyzylam sie na kaloryferze i w momencie bylo cicho a moj biedny M. obudzil sie, patrzy a ja stoje z tym nozem i mowie cos w stylu "no nie wytrzymam, zaraz wstaje do pracy. zabije tego sasiada" i chyba biedak myslal, ze ja z tym nozem mam zamiar pobiec na gore mine mial boska.

Cytat:
uwazaj z parapetem. moze da sie to jakos zabezpieczyc, zeby mala tam nie wchodzila? jestem uczulona na tym punkcie. szwagier dostal ode mnie ochrzan jak malego sadzal na parapecie i pokazywal, ze mamusia wraca z pracy...a pozniej slyszy sie w tv, ze dzieci wchodza na parapet i wypadaja z okna. my dzieci jeszcze nie mamy, ale wlasnie ze wzgledu na siostrzenca/bratankow i dzieciaki ktore czasem pilnowalam znajomym wszystkie klamki wymienilismy na te "z blokada". zero filozofii, kluczyk mamy schowany, no i pewnosc, ze dziecko nie wyjdzie samo na balkon albo nie otworzy okien.
obstaw parapet kwiatkami, niech mala nie ma tam dostepu. u mojej mamy to rozwiazanie swietnie sie sprawdza (bo kanapa stoi pod oknem) i dziecku latwo wspiac sie), ale postawila kaktusy. wyjasnila, ze one kluja, pokazala wielkie kolce i na razie maly omija szerokim lukiem.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-22, 19:19   #1315
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Szkoda
A co do fb to ja nie cierpię tam dostawać życzeń

A te bombki czerwone sopelki wyglądają jak papryczki
Ładna

Stary 2012-12-22, 19:25   #1316
banka26
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrowych i wesołych

eee karpia jemy w wigilie i tylko w wigilie heee
Cytat:
Szukaj szukaj jakbyś miała problemy to wal na priv Dla ułatwienia dodam,że profilowa fotka tam to jedna z tych które mam dodane w klubie
jjaa tezz chceee heee wysle moje na priva znajdzzz mnie hee
Stary 2012-12-22, 19:26   #1317
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Szkoda
A co do fb to ja nie cierpię tam dostawać życzeń

A te bombki czerwone sopelki wyglądają jak papryczki
Ładna
Heheh

Cytat:

jjaa tezz chceee heee wysle moje na priva znajdzzz mnie hee
Oki

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-12-22, 19:30   #1318
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Korzystając z wolnej chwili

Życzę Wam

vil84 dużo spokoju ducha i mniej napinania brzucha Poza tym pozytywnego rozwiązania sytuacji w związku z pracą i dużo dużo zdrówka

metropolitan pociechy z córki, by kolejne kg były lżejsze i nie musiała czuć się jak słoń, dużo uśmiechu i pogody ducha i wielu koncertów

pawie_oczko wyboru imienia, by było najpiękniejsze na świecie, zadowolenia z życia zawodowego i osobistego

axella ruchu w prezentowni, dowiedzenia się co siedzi w brzuszku i wielu tych prawdziwych przyjaciół

Kinga_20 By brzuchol dalej był tak zgrabny jak jest i samych pozytywnych wieści na USG czwartkowym

candace1 dużo dużo zdrowia

Ashyshqa własnego kawałka na Ziemii byście mogli osiąść na stałe, no chyba, że nie chcecie to wielu wielu podróży

banka26 dużo radości z synka i również dużo dużo zdrówka by ciąża przebiegała spokojnie

diabli pogody ducha i wielu postów bo jak piszesz to coś się dzieje

lonely_lady pociechy z męża hi hi i pozytywnych wieści z rozpraw

Aaś dużo dużo zdrówka i żeby dziewczyny wielkie rosły i nie myślały wychodzić wcześniej

karolina2121 dłuugiej szyjki

cloche by synek nie okazał się córeczką pogody ducha

JennyAniołek mam nadzieję, że będziesz naszą założycielka do końca już, zawsze na zawsze, dużo zdrówka i rosnącego brzuszka

colorblue radości z synów, aaa no i życzę Ci z całego serca córki i byście zaczęli schodzić z górki

szprotka_mada mniej pracy! wyrozumiałosci dla uczniów i dużo uśmiechu

Margosia_ by kolejne USG powiedziało co siedzi pod serduszkiem i był to ktoś o kim marzysz

xal - zebyś zawsze była i nudziła się ze mną

vvgh - pociechy z przyszłego męża i wyrozumiałości dla mamuśki

Mysia mysz - pociechy z przyszłego męża, jak najmniej kg na plus co by rozstępów nie było

nuna2 mniej życia w biegu i strachu

anoxee hi hi byś urodziła w moje imieniny 21

humpback byś dalej była kochanym wielorybem i zawsze była w trójce najwięcej gadających

Kązdej z osobna i wszystkim razem (bo wiem, że o niektórych zapomniałam) życzę zdrowych, spokojnych Świąt. Niewielu spięć z rodziną, łez radości i szczęścia i żeby nadchodzący rok dla każdej z Nas okazał się najpiękniejszy w życiu.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2012-12-22, 19:33   #1319
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Korzystając z wolnej chwili

Życzę Wam

vil84 dużo spokoju ducha i mniej napinania brzucha Poza tym pozytywnego rozwiązania sytuacji w związku z pracą i dużo dużo zdrówka

metropolitan pociechy z córki, by kolejne kg były lżejsze i nie musiała czuć się jak słoń, dużo uśmiechu i pogody ducha i wielu koncertów

pawie_oczko wyboru imienia, by było najpiękniejsze na świecie, zadowolenia z życia zawodowego i osobistego

axella ruchu w prezentowni, dowiedzenia się co siedzi w brzuszku i wielu tych prawdziwych przyjaciół

Kinga_20 By brzuchol dalej był tak zgrabny jak jest i samych pozytywnych wieści na USG czwartkowym

candace1 dużo dużo zdrowia

Ashyshqa własnego kawałka na Ziemii byście mogli osiąść na stałe, no chyba, że nie chcecie to wielu wielu podróży

banka26 dużo radości z synka i również dużo dużo zdrówka by ciąża przebiegała spokojnie

diabli pogody ducha i wielu postów bo jak piszesz to coś się dzieje

lonely_lady pociechy z męża hi hi i pozytywnych wieści z rozpraw

Aaś dużo dużo zdrówka i żeby dziewczyny wielkie rosły i nie myślały wychodzić wcześniej

karolina2121 dłuugiej szyjki

cloche by synek nie okazał się córeczką pogody ducha

JennyAniołek mam nadzieję, że będziesz naszą założycielka do końca już, zawsze na zawsze, dużo zdrówka i rosnącego brzuszka

colorblue radości z synów, aaa no i życzę Ci z całego serca córki i byście zaczęli schodzić z górki

szprotka_mada mniej pracy! wyrozumiałosci dla uczniów i dużo uśmiechu

Margosia_ by kolejne USG powiedziało co siedzi pod serduszkiem i był to ktoś o kim marzysz

xal - zebyś zawsze była i nudziła się ze mną

vvgh - pociechy z przyszłego męża i wyrozumiałości dla mamuśki

Mysia mysz - pociechy z przyszłego męża, jak najmniej kg na plus co by rozstępów nie było

nuna2 mniej życia w biegu i strachu

anoxee hi hi byś urodziła w moje imieniny 21

humpback byś dalej była kochanym wielorybem i zawsze była w trójce najwięcej gadających

Kązdej z osobna i wszystkim razem (bo wiem, że o niektórych zapomniałam) życzę zdrowych, spokojnych Świąt. Niewielu spięć z rodziną, łez radości i szczęścia i żeby nadchodzący rok dla każdej z Nas okazał się najpiękniejszy w życiu.
ło jej kochana dziekujemy i Tobie takze spokojnej ciazy, szybkiego porodu, przespanych nocy i duuzo duzo zdrowia i usmiechu
Stary 2012-12-22, 19:41   #1320
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
na sasiada polecam walenie nozem albo czyms metalowym w rurki od centralnego (kaloryfer). moze dotrze? u nas kiedys sasiad robil awanture w srodku nocy. nie wytrzymalam wzielam noz wyzylam sie na kaloryferze i w momencie bylo cicho a moj biedny M. obudzil sie, patrzy a ja stoje z tym nozem i mowie cos w stylu "no nie wytrzymam, zaraz wstaje do pracy. zabije tego sasiada" i chyba biedak myslal, ze ja z tym nozem mam zamiar pobiec na gore mine mial boska.
Problem w tym, że ten pokój w którym gra to nie ma pionu grzewczego, tylko idzie z ... z klatki schodowej toś mi dała pomysł muszę sprawdzić u nas czy działa.
Wymyśliłam też inny, w dużym pokoju poświęcę już estetykę, będą dwa gwoździki pod sufitem na głośniki z wieży i jak zacznie grać to głośniki na wieszaczki i muzyka z basami.

Cytat:
Wiesz, dzieci są "zdolne".
Podobno ciągnęło mnie do żelazka, tłumaczyli, że gorące, że nie wolno, ale znalazłam jakoś sposób na sprawdzenie tego samej.
Podobno od tej pory był spokój, na hasło że gorące stawałam na baczność
Cytat:
W Wigilię najlepszy, ale ja teraz miałam ciągutka

Motylku kochana, tak każde z osobna Tobie również wesołych i zdrowych no i rodzinnych Świąt.

Color lecę na fb na poszukiwania, że ja na to wcześniej nie wpadłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości