|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#601 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Cytat:
![]() mówcie mi jeszcze o ksi±¿kach, bo nie mam nic na drogê powrotn± do wroc³awia
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() Jantara od Ciebie, poza tym pijê pokrzywkê i ³ykam CP, ale raczej sporadycznie, ostatnio te¿ spirulinê. (teraz to w ogóle jestem chodz±cym zdrowiem, bo jem grzankê z czosnkiem, potem na deser kisiel z ziarenek lnianych i popijam pokrzyw± )
|
|
#603 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w ogole zrobilam reboot swoim wlosom - umylam szamponem i soda i jestem zdziwiona, bo nie sa takie najgorsze, choc oczywiscie susz. Ale zaraz napackam jeszcze awokado z olejem winogronowym. W sumie przypomnialam sobie, ze nie musze wcale brac odzywek, bo przynajmniej dwie czekaja na mnie w domu(rosyjskie).
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-22 o 19:53 |
|||
|
|
|
#604 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Grzanki z czosnkiem |
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
A ja chcia³am tylko podziêkowaæ tym co pomog³y mi z moimi w³osiskami. Dziewczyny, pomys³ z tym, ¿e mo¿e za du¿o protein w mojej w³osowej diecie by³ strza³em w 10!
Dzisiaj umy³am solidnie w³osy, na³o¿y³am maseczkê z siemienia (wed³ug tego przepisu)+glorii+Kerastas e Elixir Ultime, posiedzia³am z tym 30 minut, zmy³am.... i mo¿e nie ma wielkich cudów, ale pierwszy raz od dawna w³osy s± miêkkie i o wiele bardziej nawil¿one Tak tylko chcia³am siê pochwaliæ ma³ym sukcesem
|
|
|
|
#606 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#607 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam 21 lat i postanowi³am wróciæ do naturalnych i póki co nie ¿a³ujê ![]() Cytat:
jako¶ w czerwcu a ostatnio farbowa³am jaki¶ miesi±c wcze¶niej ni¿ Ty czyli ponad 17 miesiêcy temu ju¿ prawie 18 ![]() Cytat:
ooo te¿ piek³am orzechowca i sernik i makowiec i dekorowa³am pierniczki jutro kuchcenia ci±g dalszy Cytat:
![]() Cytat:
![]() A je¶li chodzi o farbowanie - je¶li kto¶ ¼le czuje siê w naturalnych to bez sensu jest siê mêczyæ... I tak nigdy nie bêdzie siê zadowolonym ze swoich w³osów, je¶li kolor nie bêdzie nam odpowiada³. Cytat:
mój jest nierafinowany i pachnie tak smacznie ![]() Cytat:
|
|||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Dla mnie wszystkie s± za d³ugie...
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziêki i z serem!
|
|
#610 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
![]() A szukam cudeniek do w³osów i twarzy (mam zaskórniki na czole, których za cholerê nie mogê siê pozbyæ) No i pytanie: gdzie lepiej zamawiaæ? Bu czy ZSK? Na BU Sta³a cena za przesy³ke bez ró¿nicy na wielko¶æ zamówienia, wiêc temu chce hurtem braæ wszystko
|
|
|
|
|
#611 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi siê, ¿e na zsk, ale nie jestem pewna w 100% ![]() a na zaskórniki polecam tonik oczyszczaj±cy wg lorri, przepis jest na stronie zsk, a post na ten temat na moim blogu
|
|
#613 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Cytat:
Znam ten ból, sama jeszcze miesi±c temu siê z tym boryka³am przez dobre pó³ roku. Ju¿ jest du¿o lepiej. Kozieradkê i tak zakupiê, wolê zapobiegaæ, bo w³osów mam ma³o (to te¿ z natury).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a¿ kipie ze mnie feminizmem. Czy u Was w domach tatusiowie i bracia (rodzeñstwa nie mam) te¿ obijaj± siê przed ¶wiêtami? Szczytem przygotowañ jest zazwyczaj powieszenie lampek choinkowych i o¶wietlenia przed domem. Nie wiem, mo¿e u mnie tylko takie zacofanie i wina rodzicielki, ¿e sobie nie wychowa³a ch³opa? ![]() Od lat ju¿ sobie powtarzam, ¿e jak bêdê na swoim i bêdzie mnie staæ to jedyne moje przygotowania bêd± polega³y na spakowaniu walizki i zarezerwowaniu biletu. A potem bziuuum do jakiego¶ fajnego miejsca. Nienawidzê ¶wi±t i blu¼niê siarczy¶cie. Napisa³abym, ¿e to wina PMS, ale nie s±dzê, bo ten stan mnie dopada co roku od ³adnych paru lat ![]() Pardon za offtopa, ale osiwiejê przez to, wiêc nieco w³osowo jest
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||||
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
|
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno zielona glinka jest niez³a... ja ju¿ swoj± mam, ale poniewa¿ dostarczam swojej mordce takich kuracji ostatnio, ¿e jednak glinka odchodzi na lepsze czasy, nie chcê przedobrzyæ ![]() milczê, zreszt± ju¿ sama nie jem, o tej porze nie wypada ![]() tylko czekam a¿ te niektóre przyprostawe pasma te¿ siê zaczn± krêciæ, chcia³abym, ¿eby by³y bardziej zdyscyplinowane i zdefiniowane, a nie taki misz masz pierdzielnik Cytat:
|
|
#616 |
|
Spaceroholiczka
|
Kascysko - czekam na zdjêcia Twoich paznokci z nowym GR JJ
Szkoda, ¿e u siebie ich nie widzia³am, bo pewnie bym siê skusi³a
|
|
|
|
#617 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Oni jeszcze oprócz obijania siê nie ubieraj± choinki (ja muszê, ³askawie mi j± tylko z gara¿u przynie¶li) i komentuj± to, co my robimy. Dajcie mi ka³acha, zrobiê porz±dek![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() Masz jaki¶ upatrzony? Mogê siê rozejrzeæ
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-12-22 o 20:39 |
||
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 945
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;38255416]O mamo, gdzie Twój T¯ dorwa³ Idiotê w twardej oprawie? Szukam od dawna i ci±gle nic
A to moja ulubiona ksi±¿ka, czyta³am chyba z 10 razy. Ja mam wydanie PRL-owskie, ju¿ powoli siê rozsypuje [/QUOTE]mówi³, ¿e na all zamawia³, ale szczegó³ów nie znam, nie dopytywa³am siê o prezent ![]() chyba ¶lepa jestem... |
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
1. Fryzurka - fota zrobiona od razu po zrobieniu w salonie. Mam nadziejê, ¿e u mnie wyjdzie podobnie 2. Moje ustrojone okno 3. Kot Sorbitor ![]() 4. Kot Onpin (ju¿ pewnie 7-mio letni)
|
|
#620 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 905
|
Ale ³adnie!
"Na statek zaci±gn±³em siê, gdym dzieckiem jeszcze by³. ¯eglowaæ chcia³em po¶ród mórz do koñca moich dni. A okrêt najpierw piek³em by³, Lecz niebem mi siê sta³..." 55 - 57 - ... - 67 - 69 - 71 - 73 - 75 ![]() Tañczê salsê! Trening si³owy ![]() ¯eglarstwo |
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
s± s±, a przynajmniej w Bratys³awie by³a!
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
O, to ¶wietnie! Chcia³abym Baleê kokosow± i jakie¶ olejki z Alverde. Co¶ jeszcze jest godnego uwagi (i niedrogie oczywi¶cie) ?
|
|
|
|
#624 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
A ja tak czeka³am... Cytat:
![]() Okno super, lubiê lampki i masz zar±bist± firankê! Koty s± zacne, a ich imiona... Ja w oknach mam tylko ¶wiec±c± gwiazdkê i takie firanki KLIK KLIK tylko, ¿e w kolorach: wanilia-pomarañcz-zieleñ
|
||
|
|
|
#625 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie tez ![]() Cytat:
gratulacje!
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
![]() a fryzurka niestety nie w moim gu¶cie nie podobaj± mi siê takie idealnie wystylizowane loki przykryte ton± lakieru, o wiele bardziej lubiê takie romantyczne, bardziej naturalne upiêcia jak w za³±cznikach wygl±daj± bardzo dziewczêco ![]() to tylko moje zdanie i nie musisz siê nim przejmowaæ
|
|
#627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Hmmm. My¶licie ,¿e jutro mogê sobie zrobiæ prezent na ¶wiêta czyli zakupy dla w³osomaniaka?
|
|
|
|
#629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak kasa jest to zakupy te¿ mile widziane
|
|
|
|
|
#630 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
mam ten sam problem, niech ¿yj± krótkie nó¿ki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ju¿ mnie mêcz± te ¶wiêta, za du¿o roboty
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Bo starsze schodz± a farbowanych, ¿eby za rok lub dwa do tego wróciæ, bo siwe w³osy siê zaczn± pojawiaæ, sama ju¿ pojedyncze u siebie widzê
A do 30 mi jeszcze trochê na szczê¶cie brakuje

nie obrzydzaj mi Kato, ja tam mieszkaæ nied³ugo bêdê 

A to moja ulubiona ksi±¿ka, czyta³am chyba z 10 razy. Ja mam wydanie PRL-owskie, ju¿ powoli siê rozsypuje 

A ja tak czeka³am...