Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-26, 11:45   #1291
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Czyta³am sk³ad tego szamponu na blogu. Cudak z niego, sk³adowo. Zazdroszczê i sama go nigdy nie nabêdê. Nie za tak± kasê
Dok³adnie
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:58   #1292
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
wkurza mnie ten nawa³ obowi±zków, bo nawet nie mogê psychicznie odpocz±æ przez te ¶wiêta, ca³y czas mam w g³owie my¶l, ¿e nie wyrobiê siê ze wszystkim na 'po ¶wiêtach'...
na pewno zd±¿ysz i odpocz±æ i wszystko zrobiæ

mnie przera¿a to co mnie czeka w styczniu w pracy

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ

Ja musia³am przed ¶wiêtami oddaæ plan prezentacji maturalnej.
Wiem, ¿e to nie to samo, ale w zale¿no¶ci od etapu na jakim jeste¶my w naszym ¿yciu, w taki sposób oceniamy pewne rzeczy.
Tak wiêc...muszê znale¼æ jeszcze materia³y pomocnicze oraz rzeczy typu przemówienia, reklamy, itp.
Nie to samo ale bardzo wa¿ne, powodzenia

Kurcze, internet to zuo, naczyta³am siê, naogl±da³am i zapragnê³am zrobiæ myd³o
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 11:59   #1293
Maqua
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 430

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Przegl±dam Bioetiki na allegro. Ale na razie siê wstrzymam, bo trochê podejrzewam t± maskê o zjedzenie mojej objêto¶ci. Test zrobiê jutro
A u mnie w³a¶nie to jedna z niewielu masek, które mogê na³o¿yæ po myciu i sp³ukaæ, w ogóle nie obci±¿a Kupi³am j± podczas DDD za 19z³ i ¿a³ujê, ¿e nie skusi³am siê na wiêcej.
Cytat:
Napisane przez Puszyslawa Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie kusi³y ze wzglêdu na ³adne opakowania, powstrzyma³am siê przed zakupem ze wzglêdu na zbyt du¿e zapasy Ale tak siê z³o¿y³o, ¿e mama kupi³a szampon dodaj±cy objêto¶ci - jest ¶wietny! Super pachnie i jako¶ tak fajnie dzia³a. A teraz koñczy mi siê od¿ywka z silikonem, wiêc pewnie w najbli¿szym czasie kupiê któr±¶ z tej serii.
Chyba te¿ siê zainteresujê, chocia¿ Timotei nigdy mnie nie ci±gn±³, to jednak teraz ma do¶æ interesuj±ce sk³ady.
Maqua jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:03   #1294
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
wkurza mnie ten nawa³ obowi±zków, bo nawet nie mogê psychicznie odpocz±æ przez te ¶wiêta, ca³y czas mam w g³owie my¶l, ¿e nie wyrobiê siê ze wszystkim na 'po ¶wiêtach'...
ja mam na to sposób wypróbowany w trakcie sesji. poniewa¿ najgorsze wyrzuty sumienia dopadaj± nas wtedy, kiedy obiecywa³y¶my sobie, ¿e co¶ wreszcie dzisiaj zrobimy, uznaj, ¿e dzisiaj odpoczywasz. i tyle. ¿adnego my¶lenia o pracy. w ten sposób jak podejdziesz mentalnie nastawiona do 'dnia odpoczynku' to naprawdê mentalnie odpoczniesz od obowi±zków, a nastêpnego dnia bêdziesz mia³a wiêcej si³y na zmagania

Cytat:
Napisane przez Maqua Poka¿ wiadomo¶æ
Chyba te¿ siê zainteresujê, chocia¿ Timotei nigdy mnie nie ci±gn±³, to jednak teraz ma do¶æ interesuj±ce sk³ady.
ale za to ceny te¿ sobie wywindowa³

idê zaraz sp³ukiwaæ kakaow± Isanê

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:03   #1295
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
na pewno zd±¿ysz i odpocz±æ i wszystko zrobiæ

te¿ mia³am moment fascynacji myd³em, ale jak podliczy³am ceny potrzebnych produktów na zsk to zrezygnowa³am ale zachwycam siê takimi naturalnymi myde³kami, np tutaj: http://soapbakery.blogspot.com
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:03   #1296
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
I dobrze, niech Ciê rêka boska broni
dzieki

zastanawiam siê nad grzywka znów, a mia³am juz jej nie robic

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:04   #1297
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Ja mam szampon z od¿ywk±. Ja osobi¶cie nigdy bym nie kupi³a, bo
1) 2 w 1 < - nie jestem zwolenniczk±
2) Timotei <- nigdy mnie do niego nie ci±gnê³o. Zielona kolekcja dla moich w³osów by³a fatalna.

Ale mama kupi³a i u¿y³am w celu oczyszczenia w³osów i skóry g³owy. Co siê okaza³o, jest bardzo delikatny, fajnie siê pieni. Dobrze im wysz³o, moim zdaniem
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:04   #1298
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam na to sposób wypróbowany w trakcie sesji. poniewa¿ najgorsze wyrzuty sumienia dopadaj± nas wtedy, kiedy obiecywa³y¶my sobie, ¿e co¶ wreszcie dzisiaj zrobimy, uznaj, ¿e dzisiaj odpoczywasz. i tyle. ¿adnego my¶lenia o pracy. w ten sposób jak podejdziesz mentalnie nastawiona do 'dnia odpoczynku' to naprawdê mentalnie odpoczniesz od obowi±zków, a nastêpnego dnia bêdziesz mia³a wiêcej si³y na zmagania
za pó¼no, ju¿ zabra³am siê do roboty;D co tam, ¿e minuta pracy, a zaraz 5 minut wiza¿u, ale przynajmniej siê staram
Stary 2012-12-26, 12:04   #1299
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
te¿ mia³am moment fascynacji myd³em, ale jak podliczy³am ceny potrzebnych produktów na zsk to zrezygnowa³am ale zachwycam siê takimi naturalnymi myde³kami, np tutaj: http://soapbakery.blogspot.com
A¿ mam ochotê je ugry¼æ...
Stary 2012-12-26, 12:07   #1300
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
Te¿ tak mam. Znajdujê, ogl±dam i nagle...mam ochotê sama co¶ takiego wykombinowaæ. Ostatnio te¿ czyta³am o myd³ach a tydzieñ pó¼niej robili¶my na chemii otrzymywanie myde³. Fajna sprawa

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
zastanawiam siê nad grzywka znów, a mia³am juz jej nie robic
Jaki¶ czas temu te¿ mnie jaki¶ potwór podkusi³, abym zrobi³a grzywkê.
G³upi potwór ! Na szczê¶cie ju¿ odrasta i jest coraz lepiej. Ale muszê zaczesywaæ do góry, albo na bok, bo inaczej to uk³ada siê nijak, faluje/krêci i wygl±da fatalnie. Ale có¿, chcia³o siê obci±æ, to siê ma. Co jaki¶ czas znów mnie korci, aby chwyciæ za no¿yczki i skróciæ. Ale patrzê na zdjêcia i zmagania i mówiê stanowcze nie grzywce
Stary 2012-12-26, 12:26   #1301
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:

te¿ mia³am moment fascynacji myd³em, ale jak podliczy³am ceny : potrzebnych produktów na zsk to zrezygnowa³am ale zachwycam siê takimi naturalnymi myde³kami, np tutaj: http://soapbakery.blogspot.com
Ale boskieee tez chce!
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:31   #1302
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Cytat:
Lubicie Timotei Jericho Rose? Kusz± mnie serie z henn± do br±zowych w³osów i dodaj±ca objêto¶ci, szczególnie od¿ywki.
U¿ywa³am i szamponów i od¿ywek i sza³u nie by³o
Wrêcz po szamponach przyklap i przet³uszcz po kilku godzinach od mycia, a po od¿ywkach zero efektu.

Cytat:
A sk³ad taki niemal jak w ka¿dym bingaczu:
Aqua, 1 heksadecanol 1 Octadecanol (miksture), Ceteareth-20 (and) Cetearyl Alcohol, Stearmidopropyl Dimethylamine, Dead Sea Mud, Parfum, Citric Acid, Methyl Paraben, Sodium Benzoate, Ethyl Paraben.
No to wersja z glink± ghassoul ma zamiast dead sea mud glinkê Mi siê wydaje, ¿e Ciebie w³asnie to b³oto uczula, bo ono znane jest z tego, ¿e mo¿e uczuliæ. Glinka wg mnie jest delikatniejsza.

Cytat:
Napisane przez vyenna Poka¿ wiadomo¶æ
No co Ty? Ja te¿.
A to Ci dopiero Ja mieszkam bardzo blisko Dw. Gdañskigo

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
a mozna wiedziec która to ta ulubiona ?
Filrit

Cytat:
Napisane przez maymay6 Poka¿ wiadomo¶æ
Tylko teraz nie wiem co zrobiæ bo mam do wyboru:
1. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty, i¶æ do fryzjerki, farbn±æ na kolor zbli¿ony do naturalnego i podci±æ.
2. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty, na³o¿yæ samemu farbê zbli¿on± do naturalnego.
3. Zaczekaæ a¿ pojawi± siê odrosty i pacn±æ na ³epetynkê hennê (jaki¶ orzechowy br±z).
ja bym wybra³a opcjê pierwsz± i posz³± do DOBREJ fryzjerki, która zna siê na farbowaniu i na³o¿y Ci odpowiedni± farbê z tonerem, który zniweluje rudo¶æ i zapobiegnie "wy³a¿eniu" jej spod farby Wtedy chyba bêdziesz mia³a najwiêkszy komfort psychiczny, tym bardziej, ¿e chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne itp.
Pó¼niej bêdziesz musia³a jedynie intensywnie od¿ywiaæ, ale da siê to zrobiæ Ja kiedy¶ mia³am blond siano na g³owie i da³o siê to uratowaæ.

Cytat:
naprawdê? mnie po 10 minutach parzy³o wszystko, mimo szybkiego opalania na naturalnym s³oñcu... ale by³am tylko z 3 razy w ¿yciu
mam tak samo, strasznie ¼le znoszê opalanie w solarium, a na naturalnym s³onku mogê siedzieæ kilka godzin nawet z najni¿szym filtrem i nic mi nie bêdzie - poza br±zow± opalenizn±
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:33   #1303
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Musze sie pozalic
W wigilie bylam u fryzjera z zamiarem podciecia koncowek.
Udalo sie (faktycznie 1cm poszedl na calej dlugosci), ale te krotsze, pocieniowane wlosy nadal w niektorych miejscach koncza sie bialymi kropeczkami :/
Nie wiem juz jak je chronic - spraye z silikonami nie pomagaja (Glisskur), a przeciez na wysokosci ucha nie bede zabezpieczac ich olejem i jedwabiem, bo tluszcz murowany :/
Obciecie do rownej dlugosci nie wchodzi w gre - fryzury a'la grzybek chce uniknac.

Co robic?

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2012-12-26 o 12:34
nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:35   #1304
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
Musze sie pozalic
Udalo sie (faktycznie 1cm poszedl na calej dlugosci), ale te krotsze, pocieniowane wlosy nadal w niektorych miejscach koncza sie bialymi kropeczkami :/
Nie wiem juz jak je chronic - spraye z silikonami nie pomagaja (Glisskur), a przeciez na wysokosci ucha nie bede zabezpieczac ich olejem i jedwabiem, bo tluszcz murowany :/
Obciecie do rownej dlugosci nie wchodzi w gre - fryzury a'la grzybek chce uniknac.

Co robic?
mo¿e spróbuj sama poobcinaæ te koñce no¿yczkami? to ¿mudna robota, ale przynajmniej nie stracisz d³ugo¶ci.
Stary 2012-12-26, 12:39   #1305
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:

no jakby na zsk kupowaæ to drogo, ale jakby zrobiæ np z oliwy z biedronki, kokosa z KTC itp to ju¿ nie tak ¼le a wodorotlenek nie jest taki drogi jak na allegro patrzy³am, form te¿ nie trzeba kupowaæ, hmmm korci mnie strasznie

Cytat:
Te¿ tak mam. Znajdujê, ogl±dam i nagle...mam ochotê sama co¶ takiego wykombinowaæ. Ostatnio te¿ czyta³am o myd³ach a tydzieñ pó¼niej robili¶my na chemii otrzymywanie myde³. Fajna sprawa

super

ja w³a¶nie tak mam, co¶ przeczytam, zobaczê i napalam siê jak g³upia i muszê to mieæ/zrobiæ
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:43   #1306
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Hejka!

Cytat:
By³ okres, ¿e potrafi³am codziennie chodziæ na 15-20 minut
Ja na praktykach mia³am zni¿kê 50% na solarium. By³am mo¿e 5x. Z 1 str strasznie mi by³o szkoda kasy na co¶ co jest mega niezdrowe ,a z 2 nudzi³o mnie to le¿enie. Tak¿e Ale przychodzi³a taka 1 babeczka na 30minut .
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:44   #1307
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
No to wersja z glink± ghassoul ma zamiast dead sea mud glinkê Mi siê wydaje, ¿e Ciebie w³asnie to b³oto uczula, bo ono znane jest z tego, ¿e mo¿e uczuliæ. Glinka wg mnie jest delikatniejsza.
W±tpiê, choæ te¿ istnieje jakie¶ ryzyko. Mój skalp ma jakie¶ wygórowane wymagani, tak co¶ czujê, bo ten t³uszcz jest niemal zawsze po umyciu. Problemy skórne g³owy towarzysz± mi od wczesnego wieku nastoletniego, a¿ do dnia dzisiejszego i co¶ mi siê zdaje, ¿e szybko mnie nie opuszcz±, choæ stuknê³o mi 23 lata.

Cytat:
Musze sie pozalic

Co robic?
Mam to samo, a d³ugo¶æ do ramion. Problem g³ównie dotyczy w³osów przy twarzy. Staram siê to ju¿ olewaæ, bo bym ze¶wirowa³a
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:48   #1308
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo, a d³ugo¶æ do ramion. Problem g³ównie dotyczy w³osów przy twarzy. Staram siê to ju¿ olewaæ, bo bym ze¶wirowa³a
U mnie tak samo

Cytat:
mo¿e spróbuj sama poobcinaæ te koñce no¿yczkami? to ¿mudna robota, ale przynajmniej nie stracisz d³ugo¶ci.
To chyba jest jedyne rozwiazanie.
Z tym, ze one wciaz beda sie rozdwajac, a ja nigdy ich nie zapuszcze

Stary 2012-12-26, 12:50   #1309
rozwydrzona
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 670

dziewczyny, a gdzie mogê kupiæ dobre, ale nie za drogie no¿yczki fryzjerskie? w drogerii zwyk³ej albo w Rossmanie bêd±?
Stary 2012-12-26, 12:52   #1310
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Przeszukuje odchlan ynternetu w poszukiwaniu jakiegos serum nawilzajacego...boshhhh nie ogarniam to oddaje wode to wiaze to z tym nie a tamto z tamtym tak
Jak usi±dziesz nad tym na spokojnie to zrozumiesz
Cytat:
Napisane przez maymay6 Poka¿ wiadomo¶æ
Z farb zawsze u¿ywa³am Joa¶ki lub Joico. Jak farbowa³am na ciemne kolory to by³o ok, dopiero przy tym rudym cuda siê dziej±/
Z podciêciem to nie wiem czy siê odwa¿ê. Dopiero pó³ roku temu by³y do pasa, teraz s± do zapiêcia stanika... jeszcze krócej to ciêzko bêdzie. Zw³aszcza, ¿e T¯ krótkich nie lubi :P
Wiesz, rozumiem to - ale jak Ci siê krusz±, to mo¿e siê skoñczyæ kiedy¶ na fryzurze na ch³opaka.

Poza tym ³ami±ce siê w³osy chyba nie grzesz± nadmiern± urod±?

Cytat:
Z³uszczam co jaki¶ czas wsypuj±c na wg³êbienie d³oni dos³ownie szczyptê kwasu salicylowego i mieszam szamponem. Ten t³uszcz/³uska/³upie¿ jakkolwiek to nazwaæ te¿ po tym zazwyczaj zostaje.
Mo¿e dalszy krok czas podj±æ i kupiæ wreszcie nowy olej- winogronowy, mieszaæ z salicylem i spróbowaæ z³uszczaæ. Chocia¿ wstrzymujê siê, bo ju¿ staram siê ograniczyæ pielêgnacjê do minimum.

Czyta³am sk³ad tego szamponu na blogu. Cudak z niego, sk³adowo. Zazdroszczê i sama go nigdy nie nabêdê. Nie za tak± kasê
O, to jest pomys³ - zrób sobie Salicylol home made, a po tym z³uszczaniu na³ó¿ jaki¶ kefir czy jogurt na skórê g³owy. Ciekawam efektu
Cytat:
A u mnie w³a¶nie to jedna z niewielu masek, które mogê na³o¿yæ po myciu i sp³ukaæ, w ogóle nie obci±¿a Kupi³am j± podczas DDD za 19z³ i ¿a³ujê, ¿e nie skusi³am siê na wiêcej.
Mnie obecnie oprócz Bingaczy i Scandica Bananowego wszystko kisi
Cytat:
Musze sie pozalic

Co robic?
Rozsi±d¼ siê przy filmie i poobcinaj pojedynczo te kropeczki. Nie stracisz d³ugo¶ci, nie bêdzie grzybka, a efekt jak trza

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Z tym, ze one wciaz beda sie rozdwajac, a ja nigdy ich nie zapuszcze
S³ysza³a Waæpani, ¿e w ¿yciu najwa¿niejsze jest podej¶cie?
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 12:54   #1311
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozsi±d¼ siê przy filmie i poobcinaj pojedynczo te kropeczki. Nie stracisz d³ugo¶ci, nie bêdzie grzybka, a efekt jak trza

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

S³ysza³a Waæpani, ¿e w ¿yciu najwa¿niejsze jest podej¶cie?
Tak chyba zrobie

Co mi tu za bajki opowiada...

Stary 2012-12-26, 12:56   #1312
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny, a gdzie mogê kupiæ dobre, ale nie za drogie no¿yczki fryzjerskie? w drogerii zwyk³ej albo w Rossmanie bêd±?
nie wiem, które s± godne polecenia, ale na pewno nie kupuj tych z rossmanna (s± teraz w promocji), bo s± mega têpe

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
no jakby na zsk kupowaæ to drogo, ale jakby zrobiæ np z oliwy z biedronki, kokosa z KTC itp to ju¿ nie tak ¼le a wodorotlenek nie jest taki drogi jak na allegro patrzy³am, form te¿ nie trzeba kupowaæ, hmmm korci mnie strasznie

w sumie masz racjê jak co¶ zrobisz, to daj znaæ
Stary 2012-12-26, 12:57   #1313
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
W Rossmanie s± takie od 15 do 45 z³ ale ponoæ nie s± dobre
U mnie w miasteczku jest hurtownia fryzjerska, ale sprzedaj± tam te¿ detalicznie...
4 drogerie + hurtownia + 2 zielarskie = bankructwo
Stary 2012-12-26, 13:06   #1314
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

kascysko w styczniu bede zamawiac i krecic, wtedy w razie co jeszcze Cie podpyytam

Wiecie ze ja w pracy siedze...buuuu
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:07   #1315
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Na allegro widzia³am no¿yczki ze stali nierdzewnej, które wygl±da³y porz±dnie. Mo¿na kupiæ ju¿ za 60-70 z³. Wydatek siê zwróci po pó³ roku moim zdaniem.

Cytat:
O, to jest pomys³ - zrób sobie Salicylol home made, a po tym z³uszczaniu na³ó¿ jaki¶ kefir czy jogurt na skórê g³owy. Ciekawam efektu
Tak tez zrobiê po nowym roku. Ale ¿e ten kefir/jogurt po zmyciu i znowu zmywaæ?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:07   #1316
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
W Rossmanie s± takie od 15 do 45 z³ ale ponoæ nie s± dobre
U mnie w miasteczku jest hurtownia fryzjerska, ale sprzedaj± tam te¿ detalicznie...
4 drogerie + hurtownia + 2 zielarskie = bankructwo
Konto na Wiza¿u ju¿ przyczynia siê do bankructwa
Stary 2012-12-26, 13:08   #1317
say-hello
Zakorzenienie

o kurczê, przegl±daj±c stare zdjêcia - moje w³osy by³y w op³akanym stanie
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Przechwytywanie.jpg (15,8 KB, 58 za³adowañ)
Stary 2012-12-26, 13:08   #1318
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
za pó¼no, ju¿ zabra³am siê do roboty;D co tam, ¿e minuta pracy, a zaraz 5 minut wiza¿u, ale przynajmniej siê staram
znam to z wyk³adu z Kindlem zapisujê jedn± linijkê nt. prawa administracyjnego, piêæ stron Ludzi Lodu w nagrodê

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-26, 13:09   #1319
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
o kurczê, przegl±daj±c stare zdjêcia - moje w³osy by³y w op³akanym stanie
Jeste¶ tak strasznie podobna do mojej kole¿anki
Cytat:
znam to z wyk³adu z Kindlem zapisujê jedn± linijkê nt. prawa administracyjnego, piêæ stron Ludzi Lodu w nagrodê
Stary 2012-12-26, 13:10   #1320
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
haha w ogóle przez ciebie znowu mam ochotê ich poczytaæ jak skoñczê 50 twarzy graya i trafny wybór, to walnê sobie jeden tomik

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Jeste¶ tak strasznie podobna do mojej kole¿anki

haha, na ¶l±sku raczej nie bywam
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.