|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
a jesteś pewna tej 3oki? rok temu zrobili mnie w bambuko i było 'tylko' -25%.
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Szalona
![]() Cytat:
Castagnusa biore dalej bo to dopiero 36 dzień kuracji,a trzeba brać 90 dni.Biore też wiesiołek i zioła nr 3. Gin dopiero po 21 dniu cyklu,bo w 21 mam zrobić progesteron.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam jednak nowe konto. tutaj link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=665262 Madzia rzęsy super, zrobiłam raz w październiku i raz uzupełniłam. pojutrze jadę na uzupełnienie przed sylwestrem.
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38292093]
Wika jak przeczytałam o teściu, to mnie zmroziło... [/QUOTE] Szkoda mi Teściowej, bo bardzo miła kobieta, ale strasznie tym przybita i właściwie to do dziś płacze a to już 10 lat minęło. Ja nie miałam okazji go poznać, ale sądząc po opowieściach to też miły i bezkonfliktowy człowiek był. Mamy z Mężem obrączki ślubne, które kupił dawno dawno temu dla syna i przyszłej synowej. Myślę, że byśmy się polubili... Cytat:
Czasem też oddaję rzeczy za koszt wysyłki, bo ja wielki zakupoholik jestem, niestety Z tego co wiem, to chyba nie można się wymieniać z 2 kont, ale jeśli założysz drugie konto i będziesz się wymieniać tylko z niego, to chyba nic złego się nie stanie choć nie wiem do końca czy to zgodne z regulaminem na targowisku. ![]() Cytat:
Przykro Ci musi być, ale ja bym się nią nie przejmowała. Jeszcze życie pokory ją nauczy...A z TŻ-tem na pewno się pogodzicie
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze w Marionnaud moga rowniez byc wyprzedaze -30%, ale czy na pewno, to sie okaze ![]() Trzeba sie czyms zajac
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ja się bałam brać zioła... lekarz mi zabonił.
mam nadzieję, że Tobie pomogą! heh... czyli zależy od miasta. dziwne, bo w sumie 5 % na sephorowskiej kolorówce to dużo. a na co polujesz?!
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja poluje na: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rsja-2010.html nr 03 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...se-powder.html nr 02 i ktorys z tych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lour-balm.html No moze mi jeszcze cos w oko wpadnie to kupie
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znamy się). w Krk było -25% (koleżanki mi tłumaczyły że firma się krajzasem tłumaczy). Co roku kupuję wtedy Double Wear, więc zwracam uwagę. Błyszczyki i wszelkie do-ustowe rzeczy Clinique - kocham bezwarunkowo. Za to Meteorki - totalnie mi nie podeszły... oddałam w dobre ręce. bez żalu
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Mam zamiar popróbowac. Sypanca La Prairie kupilam rok temu i puscilam w swiat, czego zaluje. Nigdy nie mialam niczego lepszego do mojej starej buzki ![]() A co do meteorków, ja kocham je miloscią wielką Jednakze nie sposob ich zuzyc w calosci, dlatego dziewczyny kupuja, a potem odsprzedaja 1/3 albo 1/2 ilosci Ja szczegolnie lubie 03 i pszczólki, bo na mojej buźce dają fajny efekt
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po castagnusie widze bardzo dużą poprawe,poczytałam i można łączyć go z ziołami nr 3.A wiesiołek to na śluz.Oczywiście jak pójde do gina to powiem mu wszystko co biore,i mam zamiar pokazać mu wykresy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-12-26 o 19:01 |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
to może gdzieś się miniemy. mamy w planach plazę i orkana chyba. do sephory nawet nie zaglądam bo to kompletnie nie moja półka cenowa i nie potrafię się tam odnaleźć, więc skończy się na rossmannie.
Cytat:
ja byłam tak głodna, że jadłam co popadło. owszem, starałam się jeść też owoce/warzywa, ale za 5 minut byłam koszmarnie głodna
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i 2 prasowane: Nacres i Beige Lumineux.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-12-26 o 21:07 |
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dzisiaj mi się nie chce ale zaraz znajomi na nockę wpadną. Ale sobie poleżę u siebie na kanapie przynajmniej ![]() Ogólnie wszyscy stwierdzili, że mam wysoko brzuszek jeszcze ![]() U mnie też są 2 maleństwa, 2 i 4 miesięczne, poza tym 4 ciężarne i nie odczułam, żeby ktoś był pominięty. Wszyscy podziwiali i maleństwa i brzuszki. Ale to pewnie wszystko kwestia osób...
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Piję własnie pierwszego drinka od ok 8 miesięcy i już czuję, że mnei chwyta ![]() Byliśmy wcześniej z rodziną TŻ u jego brata i żony, Mieszkają z jej rodzicami i bratem z rodziną. W pewnym momencie brat TŻ poszedł po rocznego bratanka jego żony. W momencie tak mi się smutno zrobiło, wszyscy byli pod jego wrażeniem, zaczął się śmiać na głos a mi łzy stawały w oczach co chwilę TZ to zauważył i mnie w tych momentach przytulał i całował.
|
|
#766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez kiedys nic nie kupowalam w Sephorze, ale potem niestety wpadłam.. Zapachow jednakze nie kupuje w Sephorze. Korzystam z perfumerii internetowych ![]() Cytat:
Cytat:
Juz mi sie powoli nudzą wymianki, myslę zeby zaczac na allegro sie wyprzedawac ![]() A co do meteorkow, to tez zamierzam pozbyc sie 2/3 z kazdego opakowania Mam trzy limitki i jedne regularne Sprzedadzą sie na allegro albo na wizazu
|
|||
|
|
|
#767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie. a ja nic nie jadłam, bo nic mi nie smakowało... i gdzie tu reguła?! cały czas wiem, że jak w końcu wykończę moje rozświetlacze, to sobie kupię prasowane ale skończę chyba jak Torres na studia pójdzie ![]() Cytat:
![]() traceni e alkowego dziewictwa po raz drugi
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozświetlaczy mój nr 1 to Mary Lou Manizer z TheBalm Przypomniałam sobie co miałam napisać. Rozmawiałam dzisiaj z teściową. Powiedziała, że zgadała się ostatnio z jakąś babką (nie pamiętam kto to był, czy jakaś rodzina, czy koleżanka) i się okazało, że ona (czy jej córka?) też straciła dziecko, w 7 miesiącu i sekcja wykazała zawał serca ![]() Już się nie mogę doczekać wyników. Dokładnie jutro mijają 3 tygodnie od porodu i termin, w którym miały być (powiedziano nam, że za 2-3 tygodnie), ale nie wiem sama, czy dowiadywać się faktycznie jutro, czy przez święta mogło się coś pzresunąć i dzwonić dopiero po Nowym Roku.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-12-26 o 22:35 |
|
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
No i był kolega i poszedł
Bardzo go lubię, jest taką pozytywną osobą i wiem, że bardzo nam kibicuje. Jutro chyba mam wolne od wizyt, w piątek może wpadnie do mnie siostra, a koło 18 idę na urodziny do teściowej na godzinkę, w sobotę ponownie widzimy się z kolegą, a w niedzielę z koleżanką i jej chłopakiem... Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu... |
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście musiałam obczaić tego TheBalma te wyniki najczęściej się przesuwają
|
|
|
#771 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też się wyniki przesunęły, ale jak je dostałam, to potem analizowałam te łacińskie terminy... Poszłam do lekarza i dowiedziałam się tego, co już sama przeczytałam..
|
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musze powiedziec ze takze uzywam rozswietlacza z Thebalm i sobie bardzo chwale. Czaje sie jednak teraz na MACowego Pink Porcelain, Ciekawe czy mi podpasuje ![]() A co do badan, to na pewno sie przesuna.. ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38297160]Mnie też się wyniki przesunęły, ale jak je dostałam, to potem analizowałam te łacińskie terminy... Poszłam do lekarza i dowiedziałam się tego, co już sama przeczytałam..[/QUOTE] Czasami jest tez tak ze jak sie juz doczyta dokladnie co znacza łacinskie słowa i sie idzie do lekarza, to doktorek mniej wie niz my ![]() Taka nędzna ta wiedza niektorych lekarzy.. A ja odpuszczam wszystko do 8go stycznia. Mam wizyte u ginia i u endo. Zobaczymy co bedzie...
|
||
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz możliwość to sobie macnij/daj się pomalować [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38296978]... Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu...[/QUOTE]chyba taki czas. powrotów, przyjazdów, spotkań
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
|
|
|
#775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38296978]. Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu...[/QUOTE] To chyba fajnie ![]() Cytat:
Jade za chwile z tż do tej agencji załatwiać formalności związane z pracą.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku na pewno -30% http://www.sephora.pl/pl/cid31471/ca...5%C2%BC-*.html Oto dowód ze strony Sephora ![]() Witam dziewczynki z rana, lece na zakupy ![]()
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kobietki, witam się poświątecznie
![]() Święta pochłonęły mnie do reszty, jeszcze wczoraj byliśmy na chrzcinach synka szwagrów i jestem padnięta. Wyobraźcie sobie - chrzciny na 34 osoby, a teście to sami zorganizowali (żeby zaoszczędzić...). Takiego za*pieprzu to nigdy nie widziałam, a jeszcze kilka dni wcześniej skrytykowali mnie i TŻta, że wg nas takie imprezy tylko w lokalu/restauracji. Uważam, że można robić je w domu, ale nie z taką ilością osób. Obie babcie zdążyły usiąść dosłownie na chwilę, poza tym żarcia zostało tyle, że szkoda gadać. I właśnie co do chrzcin mam do Was pytanie. Czy któraś z Was była kiedykolwiek na ślubie połączonym z chrzcinami? Jakie są Wasze opinie/wrażenia na temat takiej łączonej imprezy? |
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świętach...
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yyy...czyli planujecie coś takiego? jestem za!! ![]() jak nastrój? lepszy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

-30%, ktore ma byc w Sephorze mnie kusi 

makabra...
Przykro Ci musi być, ale ja bym się nią nie przejmowała. Jeszcze życie pokory ją nauczy...

TZ to zauważył i mnie w tych momentach przytulał i całował.