Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-26, 17:46   #751
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Do Plazy -30%, ktore ma byc w Sephorze mnie kusi
a jesteś pewna tej 3oki? rok temu zrobili mnie w bambuko i było 'tylko' -25%.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 17:47   #752
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Szalona
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

nie myśl o tym. termometr na urlop, zioła won i zaufać lekarzowi/lub zdać się na żywioł...
Tempke bede mierzyć wydaje mi sie że mam już normalniejsze podejście do tego żeby sie tak nie spinać z powodu temperatury.

Castagnusa biore dalej bo to dopiero 36 dzień kuracji,a trzeba brać 90 dni.Biore też wiesiołek i zioła nr 3.

Gin dopiero po 21 dniu cyklu,bo w 21 mam zrobić progesteron.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 17:57   #753
BERBIE
Zakorzenienie

Założyłam jednak nowe konto. tutaj link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=665262

Madzia
rzęsy super, zrobiłam raz w październiku i raz uzupełniłam. pojutrze jadę na uzupełnienie przed sylwestrem.
Stary 2012-12-26, 18:00   #754
jana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Szalona

Tempke bede mierzyć wydaje mi sie że mam już normalniejsze podejście do tego żeby sie tak nie spinać z powodu temperatury.

Castagnusa biore dalej bo to dopiero 36 dzień kuracji,a trzeba brać 90 dni.Biore też wiesiołek i zioła nr 3.

Gin dopiero po 21 dniu cyklu,bo w 21 mam zrobić progesteron.
od tego cyklu też mierzę temperaturę i kupiłam wiesiołek (oeparol), trzymam kciuki,a poza tym to że wizytę masz po 21 dc, nie zmienia faktu, że to może być TEN cykl

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 18:22   #755
Wika28
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38292093]

Wika jak przeczytałam o teściu, to mnie zmroziło...

[/QUOTE]

Cytat:
makabra...
Szkoda mi Teściowej, bo bardzo miła kobieta, ale strasznie tym przybita i właściwie to do dziś płacze a to już 10 lat minęło. Ja nie miałam okazji go poznać, ale sądząc po opowieściach to też miły i bezkonfliktowy człowiek był. Mamy z Mężem obrączki ślubne, które kupił dawno dawno temu dla syna i przyszłej synowej. Myślę, że byśmy się polubili...

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was oprócz Izy (bo widzę w opisie) prowadzi wymiany wizazowe? pytam bo się nad tym zastanawiam. Tylko nie wiem czy to co mam mogłoby kogoś zainteresować? I chyba bym musiała założyć nowy nick, bo nie chciałabym, żeby osoby do których wysyłałabym kosmetyki, czyli znające mój adres mogły skojarzyć moje wpisy tutaj.
Iza
długo się wymieniasz? jakie masz odczucia?
Ja się chyba od 10 lat tutaj wymieniam i też pozytywnie odbieram te wymiany zdarzyły mi się jakieś 2-3 konfliktowe sytuacje, ale przy pomocy moderatora udało się je doprowadzić do pozytywnego finału Czasem też oddaję rzeczy za koszt wysyłki, bo ja wielki zakupoholik jestem, niestety
Z tego co wiem, to chyba nie można się wymieniać z 2 kont, ale jeśli założysz drugie konto i będziesz się wymieniać tylko z niego, to chyba nic złego się nie stanie choć nie wiem do końca czy to zgodne z regulaminem na targowisku.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
A jeszcze a propo mojej bratowej - co mnie totalnie zaskoczylo - moj tata oczywiscie do mojego brata ze moze bedzie teraz chlopak to nazwisko przekaze, a bratowa co na to - "a w zyciu!, nie chce chlopaka ma byc dziewczynka" - szok, dla mnie najwazniejsze bylo aby dziecko bylo cale i zdrowe, a dla niej najwazniejsza to plec...masakra...

..jeszcze dzis sie ostro poklocilam z Tz i co krok to rycze..
Dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, jaki skarb w sobie nosi Przykro Ci musi być, ale ja bym się nią nie przejmowała. Jeszcze życie pokory ją nauczy...
A z TŻ-tem na pewno się pogodzicie
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 18:30   #756
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Ja w tamtym roku kupilam sporo kolorówki -30%, W tym roku okaze sie co bedzie Wiem ze w Marionnaud moga rowniez byc wyprzedaze -30%, ale czy na pewno, to sie okaze
Cytat:
Szalona
Trzeba sie czyms zajac

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 18:34   #757
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Biore też wiesiołek i zioła nr 3.
ja się bałam brać zioła... lekarz mi zabonił.
mam nadzieję, że Tobie pomogą!

Cytat:
Ja w tamtym roku kupilam sporo kolorówki -30%
heh... czyli zależy od miasta. dziwne, bo w sumie 5 % na sephorowskiej kolorówce to dużo.
a na co polujesz?!

Stary 2012-12-26, 18:40   #758
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:

heh... czyli zależy od miasta. dziwne, bo w sumie 5 % na sephorowskiej kolorówce to dużo.
a na co polujesz?!
Cos Cie musialy Sephorzanki oszukac, bo jak bylo -30% to zawsze na cała Polskę jest tak samo
A ja poluje na:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rsja-2010.html nr 03
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...se-powder.html nr 02
i ktorys z tych https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lour-balm.html

No moze mi jeszcze cos w oko wpadnie to kupie

WYMIANKA
Stary 2012-12-26, 18:47   #759
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Cos Cie musialy Sephorzanki oszukac, bo jak bylo -30% to zawsze na cała Polskę jest tak samo
hehe nie oszukały (nie opłacałoby im się znamy się). w Krk było -25% (koleżanki mi tłumaczyły że firma się krajzasem tłumaczy). Co roku kupuję wtedy Double Wear, więc zwracam uwagę.

Błyszczyki i wszelkie do-ustowe rzeczy Clinique - kocham bezwarunkowo. Za to Meteorki - totalnie mi nie podeszły... oddałam w dobre ręce. bez żalu

Stary 2012-12-26, 18:55   #760
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
hehe nie oszukały (nie opłacałoby im się znamy się). w Krk było -25% (koleżanki mi tłumaczyły że firma się krajzasem tłumaczy). Co roku kupuję wtedy Double Wear, więc zwracam uwagę.

Błyszczyki i wszelkie do-ustowe rzeczy Clinique - kocham bezwarunkowo. Za to Meteorki - totalnie mi nie podeszły... oddałam w dobre ręce. bez żalu
Ponoc te blyszczole Clinique są świetne ) Mam zamiar popróbowac. Sypanca La Prairie kupilam rok temu i puscilam w swiat, czego zaluje. Nigdy nie mialam niczego lepszego do mojej starej buzki
A co do meteorków, ja kocham je miloscią wielką Jednakze nie sposob ich zuzyc w calosci, dlatego dziewczyny kupuja, a potem odsprzedaja 1/3 albo 1/2 ilosci Ja szczegolnie lubie 03 i pszczólki, bo na mojej buźce dają fajny efekt

WYMIANKA
Stary 2012-12-26, 18:59   #761
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

a na co polujesz?!
Jak piłam przedtem zioła Ojca sroki nr 3 to pytałam mojego gina czy moge.Powiedział że jak najbardziej,bo zioła nie zaszkodzą a mogą pomóc i on jest bardzo za wspomaganiem płodności naturalnymi sposobami.Choć zalecał też lampke wina wieczorem

Po castagnusie widze bardzo dużą poprawe,poczytałam i można łączyć go z ziołami nr 3.A wiesiołek to na śluz.Oczywiście jak pójde do gina to powiem mu wszystko co biore,i mam zamiar pokazać mu wykresy.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-12-26 o 19:01
Stary 2012-12-26, 20:43   #762
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
to może gdzieś się miniemy. mamy w planach plazę i orkana chyba. do sephory nawet nie zaglądam bo to kompletnie nie moja półka cenowa i nie potrafię się tam odnaleźć, więc skończy się na rossmannie.

Cytat:
a kto chce?!
mnie się wydawało że od razu utyję tonę (przy moim boskim metabolizmie ). wyobrażałam sobie, że będę jeść wołowinę, marchewkę, szpinak, ryby, wątróbkę i brokuły
tja. jasnnnneeee...
zero planowania, zero decydowania i świadomego jedzenia buraki, masło, majonez --> w życiu nie przypuszczałam że taką będę mieć (do czasu) dietę.
dokładnie planować można, ale co z tego ja byłam tak głodna, że jadłam co popadło. owszem, starałam się jeść też owoce/warzywa, ale za 5 minut byłam koszmarnie głodna
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:50   #763
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A co do meteorków, ja kocham je miloscią wielką Jednakze nie sposob ich zuzyc w calosci, dlatego dziewczyny kupuja, a potem odsprzedaja 1/3 albo 1/2 ilosci Ja szczegolnie lubie 03 i pszczólki, bo na mojej buźce dają fajny efekt
Kocham meteoryty Mam z poprzedniej wersji kulkowych Beige Chic i Pink Fresh, limitowankę Gold Temptation (z tych odsprzedałam na Allegro odsypkeę, chyba 1/4 czy nawet 1/5 i zwróciło mi się już na tym 90 zł ) i 2 prasowane: Nacres i Beige Lumineux.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-12-26 o 21:07
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 20:50   #764
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
moja mama odrazu wypalily ze mam zbierac dla bratowej ubranka jak moja Mala wyrosnie
Ale to chyba wasza sprawa, co zrobicie z ubrankami, a nie żeby ktoś Wam coś kazał :/ My patrzymy na ciążę z innej perspektywy, bratowa pewnie tego nie rozumie

Cytat:
masz siły?! każdy głaszcze brzuszek? kiedy poród wróżą?
Już dzisiaj mi się nie chce ale zaraz znajomi na nockę wpadną. Ale sobie poleżę u siebie na kanapie przynajmniej
Ogólnie wszyscy stwierdzili, że mam wysoko brzuszek jeszcze

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u nas w rodzinie teraz kilkumiesięczne maleństwo jest i kto zwraca uwagę na kobietę z brzuchem?
U mnie też są 2 maleństwa, 2 i 4 miesięczne, poza tym 4 ciężarne i nie odczułam, żeby ktoś był pominięty. Wszyscy podziwiali i maleństwa i brzuszki. Ale to pewnie wszystko kwestia osób...

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 21:14   #765
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Wiek straszna historia z teściem...

Dziewczyny czy któraś z was oprócz Izy (bo widzę w opisie) prowadzi wymiany wizazowe? pytam bo się nad tym zastanawiam. Tylko nie wiem czy to co mam mogłoby kogoś zainteresować? I chyba bym musiała założyć nowy nick, bo nie chciałabym, żeby osoby do których wysyłałabym kosmetyki, czyli znające mój adres mogły skojarzyć moje wpisy tutaj.
Iza
długo się wymieniasz? jakie masz odczucia?
Ja się wymieniałam kilka lat temu, ale teraz juz tego nie robię Co z tego, że się czegoś pozbyłam, skoro przybywało coś innego. Dochodził jeszcze koszt wysyłki. Zdecydowanie wolę zrobić zestaw i sprzedać na Allegro, albo coś bardziej wartościowego wystawić pojedynczo. Niech się chociaż taki zestaw sprzeda za 20-30 zł, le przynajmniej nie siedzą te rzeczy u mnie, wysyłki nie pokrywam a kupuję co chcę, a nie wybieram u kogoś w wątku.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Piję własnie pierwszego drinka od ok 8 miesięcy i już czuję, że mnei chwyta

Byliśmy wcześniej z rodziną TŻ u jego brata i żony, Mieszkają z jej rodzicami i bratem z rodziną. W pewnym momencie brat TŻ poszedł po rocznego bratanka jego żony. W momencie tak mi się smutno zrobiło, wszyscy byli pod jego wrażeniem, zaczął się śmiać na głos a mi łzy stawały w oczach co chwilę TZ to zauważył i mnie w tych momentach przytulał i całował.

Instagram

Stary 2012-12-26, 21:30   #766
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
to może gdzieś się miniemy. mamy w planach plazę i orkana chyba. do sephory nawet nie zaglądam bo to kompletnie nie moja półka cenowa i nie potrafię się tam odnaleźć, więc skończy się na rossmannie.
Oj tam oj tam Ja tez kiedys nic nie kupowalam w Sephorze, ale potem niestety wpadłam..
Zapachow jednakze nie kupuje w Sephorze. Korzystam z perfumerii internetowych

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kocham meteoryty Mam z poprzedniej wersji kulkowych Beige Chic i Pink Fresh, limitowankę Gold Temptation (z tych odsprzedałam na Allegro odsypkeę, chyba 1/4 czy nawet 1/5 i zwróciło mi się już na tym 90 zł ) i 2 prasowane: Nacres i Beige Lumineux.
Cytat:
Ja się wymieniałam kilka lat temu, ale teraz juz tego nie robię Co z tego, że się czegoś pozbyłam, skoro przybywało coś innego. Dochodził jeszcze koszt wysyłki. Zdecydowanie wolę zrobić zestaw i sprzedać na Allegro, albo coś bardziej wartościowego wystawić pojedynczo. Niech się chociaż taki zestaw sprzeda za 20-30 zł, le przynajmniej nie siedzą te rzeczy u mnie, wysyłki nie pokrywam a kupuję co chcę, a nie wybieram u kogoś w wątku.
Cos w tym jest Juz mi sie powoli nudzą wymianki, myslę zeby zaczac na allegro sie wyprzedawac
A co do meteorkow, to tez zamierzam pozbyc sie 2/3 z kazdego opakowania Mam trzy limitki i jedne regularne Sprzedadzą sie na allegro albo na wizazu

WYMIANKA
Stary 2012-12-26, 22:15   #767
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Sypanca La Prairie kupilam rok temu i puscilam w swiat, czego zaluje. Nigdy nie mialam niczego lepszego do mojej starej buzki
to dlaczego puściłaś?!

Cytat:
pytałam mojego gina czy moge.Powiedział że jak najbardziej,bo zioła nie zaszkodzą a mogą pomóc i on jest bardzo za wspomaganiem płodności naturalnymi sposobami
to jak zawsze - co lekarz to opinia. mój uważa, że nikt tego nigdy nie sprawdził/sprawdzi (bo badania na ciężarnych są nieetyczne i zakazane) i co za tym idzie może to być teratogenne...

Cytat:
ja byłam tak głodna, że jadłam co popadło.
no właśnie. a ja nic nie jadłam, bo nic mi nie smakowało... i gdzie tu reguła?!

Cytat:
Kocham meteoryty
cały czas wiem, że jak w końcu wykończę moje rozświetlacze, to sobie kupię prasowane ale skończę chyba jak Torres na studia pójdzie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Ale to pewnie wszystko kwestia osób...

Cytat:
Piję własnie pierwszego drinka od ok 8 miesięcy i już czuję, że mnei chwyta
traceni e alkowego dziewictwa po raz drugi

Stary 2012-12-26, 22:24   #768
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
cały czas wiem, że jak w końcu wykończę moje rozświetlacze, to sobie kupię prasowane ale skończę chyba jak Torres na studia pójdzie
No ale posiadanie rozświetlaczy nie wyklucza posiadania prasowanych meteorytów ZWŁASZCZA, ze one się mało błyszczą (błyszcząca jest wierzchnia warstwa). One lekko wyrównują koloryt, drobinki (bardzo malutkie i subtelne) widać w zasadzie tylko pod słońce). Typowy rozświetlacz to nie jest Limitowane kulki są bardziej błyszczące.

Z rozświetlaczy mój nr 1 to Mary Lou Manizer z TheBalm Mam jeszcze 2 inne (PI Estee Lauder i AOH Essence), ale tego używam najczęściej.

Przypomniałam sobie co miałam napisać.
Rozmawiałam dzisiaj z teściową. Powiedziała, że zgadała się ostatnio z jakąś babką (nie pamiętam kto to był, czy jakaś rodzina, czy koleżanka) i się okazało, że ona (czy jej córka?) też straciła dziecko, w 7 miesiącu i sekcja wykazała zawał serca

Już się nie mogę doczekać wyników. Dokładnie jutro mijają 3 tygodnie od porodu i termin, w którym miały być (powiedziano nam, że za 2-3 tygodnie), ale nie wiem sama, czy dowiadywać się faktycznie jutro, czy przez święta mogło się coś pzresunąć i dzwonić dopiero po Nowym Roku.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-12-26 o 22:35
Stary 2012-12-26, 22:46   #769
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

No i był kolega i poszedł
Bardzo go lubię, jest taką pozytywną osobą i wiem, że bardzo nam kibicuje.
Jutro chyba mam wolne od wizyt, w piątek może wpadnie do mnie siostra, a koło 18 idę na urodziny do teściowej na godzinkę, w sobotę ponownie widzimy się z kolegą, a w niedzielę z koleżanką i jej chłopakiem... Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 22:56   #770
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Z rozświetlaczy mój nr 1 to Mary Lou Manizer z TheBalm Mam jeszcze 2 inne (PI Estee Lauder i AOH Essence), ale tego używam najczęściej.
teraz mam za dużo modelująco-rozświetlająco-brązująco-konturujących... tak czy siak.
ale oczywiście musiałam obczaić tego TheBalma mania, świr....

te wyniki najczęściej się przesuwają

Stary 2012-12-26, 23:02   #771
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mnie też się wyniki przesunęły, ale jak je dostałam, to potem analizowałam te łacińskie terminy... Poszłam do lekarza i dowiedziałam się tego, co już sama przeczytałam..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-26, 23:17   #772
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
to dlaczego puściłaś?!

Ten puder jest ogromny 56gr +10gr w podróznym pudełeczku (taki zestaw). Zostawilam sobie te 10gr a reszte puscilam w swiat. 10gr sie zużyło. Kupilam Estee Lauder, bo mi bylo szkoda 300zl na la prairie. No niestety, takiego dobrego sypanca na LP moja stara twarz nie widziala. A co do kulek, to fajnie ze tak dlugo mozna ich uzywac. Przez to ich cena nie jest az taka zaporowa

Cytat:
No ale posiadanie rozświetlaczy nie wyklucza posiadania prasowanych meteorytów ZWŁASZCZA, ze one się mało błyszczą (błyszcząca jest wierzchnia warstwa). One lekko wyrównują koloryt, drobinki (bardzo malutkie i subtelne) widać w zasadzie tylko pod słońce). Typowy rozświetlacz to nie jest Limitowane kulki są bardziej błyszczące.

Już się nie mogę doczekać wyników. Dokładnie jutro mijają 3 tygodnie od porodu i termin, w którym miały być (powiedziano nam, że za 2-3 tygodnie), ale nie wiem sama, czy dowiadywać się faktycznie jutro, czy przez święta mogło się coś pzresunąć i dzwonić dopiero po Nowym Roku.
Zgadzam sie z Toba co do meteorkow Musze powiedziec ze takze uzywam rozswietlacza z Thebalm i sobie bardzo chwale. Czaje sie jednak teraz na MACowego Pink Porcelain, Ciekawe czy mi podpasuje

A co do badan, to na pewno sie przesuna..
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38297160]Mnie też się wyniki przesunęły, ale jak je dostałam, to potem analizowałam te łacińskie terminy... Poszłam do lekarza i dowiedziałam się tego, co już sama przeczytałam..[/QUOTE]

Czasami jest tez tak ze jak sie juz doczyta dokladnie co znacza łacinskie słowa i sie idzie do lekarza, to doktorek mniej wie niz my Taka nędzna ta wiedza niektorych lekarzy..

A ja odpuszczam wszystko do 8go stycznia. Mam wizyte u ginia i u endo. Zobaczymy co bedzie...

WYMIANKA
Stary 2012-12-26, 23:26   #773
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Czaje sie jednak teraz na MACowego Pink Porcelain, Ciekawe czy mi podpasuje
jestem absolutną MACową panienką, ale żadne 'minerały' ichnie mi nie podeszły...
jak masz możliwość to sobie macnij/daj się pomalować

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38296978]... Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu...[/QUOTE]chyba taki czas. powrotów, przyjazdów, spotkań

Stary 2012-12-26, 23:30   #774
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
jestem absolutną MACową panienką, ale żadne 'minerały' ichnie mi nie podeszły...
jak masz możliwość to sobie macnij/daj się pomalować

chyba taki czas. powrotów, przyjazdów, spotkań
Tak tez poczynię Dzięki

WYMIANKA
Stary 2012-12-27, 07:21   #775
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Byliśmy wcześniej z rodziną TŻ u jego brata i żony, Mieszkają z jej rodzicami i bratem z rodziną. W pewnym momencie brat TŻ poszedł po rocznego bratanka jego żony. W momencie tak mi się smutno zrobiło, wszyscy byli pod jego wrażeniem, zaczął się śmiać na głos a mi łzy stawały w oczach co chwilę TZ to zauważył i mnie w tych momentach przytulał i całował.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38296978]. Przez cały rok nie mam tyle spotkań/wizyt/odwiedzin, ile w tym tygodniu...[/QUOTE]
To chyba fajnie
Cytat:

A ja odpuszczam wszystko do 8go stycznia. Mam wizyte u ginia i u endo. Zobaczymy co bedzie...
To już niedługo...

Jade za chwile z tż do tej agencji załatwiać formalności związane z pracą.

Stary 2012-12-27, 08:46   #776
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak się czujesz? wszystko przeszło?!
dziękuję, tak
Cytat:

Madzia
rzęsy super, zrobiłam raz w październiku i raz uzupełniłam. pojutrze jadę na uzupełnienie przed sylwestrem.
fajnie, bo to ja pytałam

Dzień dobry
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 09:47   #777
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:

w tym roku na pewno -30% http://www.sephora.pl/pl/cid31471/ca...5%C2%BC-*.html Oto dowód ze strony Sephora

Witam dziewczynki z rana, lece na zakupy

WYMIANKA
Stary 2012-12-27, 09:57   #778
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry Kobietki, witam się poświątecznie
Święta pochłonęły mnie do reszty, jeszcze wczoraj byliśmy na chrzcinach synka szwagrów i jestem padnięta. Wyobraźcie sobie - chrzciny na 34 osoby, a teście to sami zorganizowali (żeby zaoszczędzić...). Takiego za*pieprzu to nigdy nie widziałam, a jeszcze kilka dni wcześniej skrytykowali mnie i TŻta, że wg nas takie imprezy tylko w lokalu/restauracji. Uważam, że można robić je w domu, ale nie z taką ilością osób. Obie babcie zdążyły usiąść dosłownie na chwilę, poza tym żarcia zostało tyle, że szkoda gadać.

I właśnie co do chrzcin mam do Was pytanie. Czy któraś z Was była kiedykolwiek na ślubie połączonym z chrzcinami? Jakie są Wasze opinie/wrażenia na temat takiej łączonej imprezy?

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 10:05   #779
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam po świętach...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 10:10   #780
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
I właśnie co do chrzcin mam do Was pytanie. Czy któraś z Was była kiedykolwiek na ślubie połączonym z chrzcinami? Jakie są Wasze opinie/wrażenia na temat takiej łączonej imprezy?
nie byłam, ale chciałabym być podoba mi się
yyy...czyli planujecie coś takiego? jestem za!!

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam po świętach...
jak nastrój? lepszy?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości