|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
Cytat:
tak na prawdę to pełna dowolność ważne (wg mnie) żeby było elegancko no i przydałby się jakiś kołnierzyk a co do tła to nie każdy fotograf ma jasne ![]() i 6 z przodu już zniknęła
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Witam nową PMkę
![]() Ale jestem najedzona po tych świętach Ledwo się ruszam z obżarstwa a dzisiaj byłam jeszcze u TŻ i teściowa mnie tak nakarmiła że szok Poznanianka wracaj szybko do zdrowia! ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Nam 6 z przodu zniknie 1 stycznia i pojawi się magiczna cyfra 599
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez już znikneła hehe xDD
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa to super
Ja nawet nie wiem ile jeszcze czasu mi pozostało bo nadal nie mamy daty :P Mam nadzieję, że w nowym roku to ustalimy. W sumie mam dowolność w wyborze a nie mogę się zdecydować. Jedynie odpada maj/czerwiec bo tż będzie miał dużo pracy. Najbardziej pasuje mi sierpień ale wtedy nie ma być żadnych kwiatów które mi się podobają - pozostają róże i słoneczniki :/
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-27 o 09:07 |
|
|
|
#2105 | ||
|
Rozeznanie
|
No i nadrobiłam. Na Święta przepadłam
Objadłam się niesamowicie, ale co jest dziwne, zamiast przytyć, to trzy kilo schudłam ![]() Co do kompotu z suszu, to zgłaszam się jako fanka Zaczął mi smakować chyba ze dwa lata temu, kiedyś bardzo nie lubiłam. Ale z suszu, nie ze śliwek, jak to pisała ZuzikCytat:
Różowy kolorek podobny do mojego, tylko ja zestawiłam z jasnym zielonym ![]() witaj myboyismine Cytat:
Wymagań żadnych nie ma, tyko cobyś się potem zdjęcia nie wstydziła
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
A nam właśnie dziś mija 4,5 roku razem, co automatycznie oznacza że zostało jeszcze 1,5 roku
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140627310214.html |
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam nową PMkę ![]() Weszłam się tylko z Wami przywiać. Opowiem Wam wszystko wieczorem, bo zaraz wyjeżdżam do pracy. Na szczęście dzisiaj tylko pracujemy po 4h, bo jest mało dzieci ![]() Dziękuję za wszystkie życzenia zdrowia - już jest lepiej Od czasu do czasu jeszcze trochę kaszlę i mam czasem chrypkę, ale już jest o niebo lepiej niż było ![]() Miłego dnia wszystkim życzę Będę wieczorkiem
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje, ze robilam test i jest negatywny. Co mnie zreszta nie dziwi. W takim razie gdzie jest do cho.lery moj okres???? :P Pewnie sie okaze, ze zmpw jakies torbiele albo inne shity
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czujesz w ogóle, że się zbliża?
|
|
|
|
|
#2110 |
|
BAN stały
|
Wiiiitam!
Nie chcę końca Świąt Ale już niedługo BAL SYLWESTROWY Wczoraj oglądałam film z wesela naszego przyjaciela, byliśmy z TŻtem królami parkietu Szkoda, że tylko z TŻtem tak wymiatam :pMonika tfu tfu wypluj to! Ty po prostu wyrabiasz ponad normę, może organizm się zbuntował, czas odpocząć trochę! |
|
|
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez juz czekam na sylwestra, wytancze sie za wszystkie czasy
Moze i misiadelko masz racje, mam i duzo roboty i duzo stresow. Wczoraj czulam, ze sie zbliza, a dzis znow normalnie, nic sie nie zanosi.
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
witam się poświątecznie
( chorobowo. jutro i po jutrze ważne koncerty mam , śpiewam solo a tu choroba mnie dopadła !! wredna małpa
|
|
|
|
#2113 |
|
BAN stały
|
alloffkowa, zdrówka życzę!
Tasiulek, wiem, że dziś zamknęli, ale może zima jeszcze wróci: http://www.groupon.pl/oferty/trojmia..._0_0_360&a=410 |
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko wszystkim
już po świętach... szkoda ten czas tak szybko leci, że masakra w sobotę spotykamy się ze znajomymi i obgadamy szczegóły ![]() Święta minęły nam fajnie jeszcze jakbym nie była chora to by było super wizyta jak najbardziej się udała, było bardzo sympatycznie dziadek obejrzał nasz pokój, powiedział, że jak będzie tylko mógł to pomoże nam przy weselu siostra TŻ wysłała nam życzenia świąteczne, ale odpisaliśmy jej żeby sobie darowała ![]() A jeśli chodzi o prazenty to od rodziców dostałam pidżamę, a od TŻ sweterek od babci dostaliśmy 100zł i od dziadka tak samo ![]() ane3kaa śliczna bransoletka ![]() myboyismine witaj ![]() monikkad cieszę się, że już wszystko ok u Was
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, nie było mnie z Wami troszkę, ale zaraz Was nadrobię!
Nie miałam nawet, kiedy życzyć Wam Wesołych Świąt, jak byłam u rodziców! Przyjmijcie zatem ode mnie moc najlepszych życzeń aby ta magia Świąt pozostała ww Was jak najdłużej i byście miały w sobie wiele wytrwałości i samych rzepełnionych miłością dni!
|
|
|
|
#2116 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!!! siadam i biorę się za nadrabianie
|
|
|
|
#2118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękować Wierze, że zima wróci wiec zakupię |
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Bardzo szybko mi te święta zleciały.. Ale będę je naprawdę bardzo miło wspominać Teraz pozostaje się szykować na sylwestra![]() Witam nową PMkę a wszystkim chorym życzę zdrówka
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spałam po 5h, ale nie żałuję... Było super! Przyjechał mój ukochany Wujek Góral, ten który organizował zaręczyny z TŻ-em! ![]() Co do prezentów to u nas było losowanie w rodzinie i jedna osoba kupuje coś wymarzonego (wypisanego na liście życzeń) wylosowanej osóbce, ja miałam mamę i dostała podstawkę pod laptopa taką wyczesaną w kosmos (też bym taką chciała ) i torebkę, aby wszystko jej się mieściło, bo nigdy nie mogła mundurów zmieścić w swojej, a kupiłam jej takie duuuże cudeńko A ja dostałam - perfumy PUMY Jamaica i srebrny łańcuszek od TŻ'a, a pod choinkę u rodziców - szkatułkę na biżuterię i KOMBINEZON NARCIARSKI!!! Czerwony, wymarzony... Szwagier się sprawdził jako Święty Mikołaj Musi tylko wymienić rozmiar, bo kupił za duży, ale to nic, poczekam... Już z Wujkiem się dogadałam, że idziemy w góry styczeń/luty!A Święta były imieninowe, bo moi rodzice to Adam i Ewa . A dziś od 6 na nogach - wujek wyjechał no i ja do pracy. Ale jest spokój i słucham płytę Bednarka ![]() Miałam Wam coś jeszcze pisać, ale nie pamiętam Napiszę gdy się przypomni
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo! powracam
![]() Tyle się działo że nie miałam nawet czasu tu wpaść i Wam złożyć życzenia świąteczne, teraz to tylko mogę mieć nadzieję, że święta się Wam udały ![]() nie jestem zupełnie w temacie, więc idę was nadrabiać
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od mojej mamy dostalismy pościel z H&Y, płyn do kąpieli, gatki, słodycze od babci kosz ze słodkościami i kopertą od teściów ekspres do kawy, no i kosmetyki od szwagrów bluzki no a my z tż w tym roku zaszaleliśmy i zrobiliśmy sobie droższe prezenty ja tz dałam w prezencie laptopa, a tż mi nowy telefon ![]() Ogólnie to się nie obżarłam zbytnio, przez całe święta leżakowałam z tż oglądając telewizję i żarłam mandarynki |
|
|
|
|
#2123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę
![]() Cytat:
i super prezenty udanego dnia w pracy Cytat:
Tycikata
|
|
#2124 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Witaj ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
We wtorek ściągnęłam plaster i teraz mi powinien przypaść okres, ale nadal go nie ma I SIĘ NIE ZAMARTWIAM, BO GO RACZEJ NIE CHCĘ... BO IM SZYBCIEJ DOSTANE TO SZYBCIEJ POJADĘ DO POZNANIA... |
||
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Pianka, laska trzymaj się tam nam dzielnie
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- No właśnie, Waniliowa, może dziewczyna chciała wyciągnąć rękę do zgody? W końcu święta, czas pojednania... ( i kto to mówi , żrąca się w wigilię z własnym tż )
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mówi, że na pewno są przepisane z neta, a ja w sumie nie wiem. Ale było w nich m.in. ''w cieple rodzinnym'', kuzwa, a ona z TŻ nie jest już rodziną?!
Cytat:
jakby chciała się pogodzić to by zadzwoniła, a nie pisała głupie smsy. Albo by zaprosiła na święta. Przecież tak jak mówię dwa lata i rok temu wspólnie spędziliśmy święta...Odpisaliśmy jej, żeby sobie darowała i, że życzymy wesołych świąt z nową rodziną i wiecie co na to odpisała? ''Nie kumam o co chodzi ale ok''. A my na to ''Jak ok to ok''... i po rozmowie... nic już nie odpisała...
|
|
#2128 |
|
BAN stały
|
Piankka, u nas siedzieli od 14 do 19
Dostali od moich rodziców prezenty świąteczne, zdziwili się ![]() Waniliova, może faktycznie chciała dobrze? Hmmm, nie wiem, do mnie siostra TŻta się nie odzywa, ale to dobrze Ponoć nawrzeszczeli na nią rodzice TŻta, co było mega dziwne, bo to ich wymarzona, wyczekana córeczka i nigdy na nią nie krzyczą. A dzień później jeszcze ja nakrzyczałam, bo mi żyłka pękła
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-12-27 o 13:54 |
|
|
|
#2129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, te szwagierki
![]() Ja mam dwie, jedna też dużo krzyczy i bez przerwy psioczy na swojego męża Ale ja na nią złego słowa nie powiem, bo dla mnie jest bardzo w porządku, wręcz się kumplujemy Druga natomiast taka spokojna, stateczna Matka Polka Na początku jej nie lubiłam, bo zazdrosna trochę byłam, że TŻ ma z nią takie dobre relacje. Ale teraz świetnie się dogadujemy. Uwielbiam jej synka, chrześniaka TŻ, a mały uwielbia mnie Ona sama bardzo interesuje się naszym ślubem, nawet nie wiem czy nie będziemy razem szły wybierać suknię, bo ona ma bardzo dobry gust i pod tym względem bardzo jej ufam. Wiem, że ona chce dobrze dla swojego brata, no a jak dla niego to i dla mnie. Jak np. nie nosi już jakieś bluzki to mi odda, ostatnio jak kupiła sobie lakiery do paznokci, a się okazało, że jej nie pasują jednak to mi dała. I zapowiedziała, że jak już będę po studiach otwierać swój gabinet logopedyczny to da mi różne zabawki, dywaniki, piłki i takie tam do gabinetu. Nawet trochę żałuję, że mamy taki rzadki kontakt, bo ona z innego miasta (mieszkają jeszcze dalej niż TŻ). Myślę, że kiedyś jak będzie dziecko to właśnie ją poproszę o bycie chrzestną. Także nie mogę narzekać ani na teściów, ani na szwagierki ![]() Ale wiadomo jak to jest na odległość ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Pewnie Twoim teściom już nerwy puściły A co takiego się stało, że na nią nakrzyczałaś?
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-12-27 o 14:23 |
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wychodzę z założenia, że człowiek nie bez powodu ma uczucia, aby je w sobie trzymać i kisić się w nich, sadzę, że ma prawo o nich mówić otwarcie, bez ranienia drugiej osoby, choć czasem ciężko, zwłaszcza kiedy ktoś przedobrze ![]() PS. Już wiem co miałam Wam pisać Że z TZ'em dostaliśmy wspólny prezent - podobno kino domowe .
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

Ledwo się ruszam z obżarstwa a dzisiaj byłam jeszcze u TŻ i teściowa mnie tak nakarmiła że szok 
Objadłam się niesamowicie, ale co jest dziwne, zamiast przytyć, to trzy kilo schudłam 

Czerwony, wymarzony... Szwagier się sprawdził jako Święty Mikołaj