Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 19:20   #2041
cynamon_owa
Zadomowienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. poradzcie mi- może wiecie co mogę wziąć na katar ? Mam taki straszny zatokowy..
Mężulek mój wrócił i jak zobaczył jak dmucham w chusteczkę i brzuch mi się napina to na mnie nakrzyczał, że tak nie można..
kazał mi jakąś parówkę sobie zrobić.. tylko jaką..
Z keczupem
A poważnie to jakiś olejek do inhalacji- jakiś eukaliptusowy A jak nie masz to rozpuść sobie maść rozgrzewającą typu Vick

Teraz mi się kurczę parówki zachciało A wcześniej ...

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
przed chwilą mi mignęły lays'y na monitorze (albo już mam omamy ) i dostałam ślinotoku
... no i tak mnie justi smaka narobiła, że TŻ pojechał mi kupić Ale już po parówki go nie będę wysyłać...

A kilka minut temu usłyszała, że coś upadło w kuchni- TŻ potłukł szklaną miskę i mówi żebym się na niego nie złościła- powiedzieć mu, że nie lubiłam tej miski czy nie?

za dzisiejsze wizyty i kolejnego chłopczyka Ja też gdzieś tam z tyłu głowy mam przeczucie, że u nas będzie chłopczyk

Agnes- za jutrzejszą wizytę

Edytowane przez cynamon_owa
Czas edycji: 2012-12-27 o 19:22
cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:26   #2042
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Inna się odzywała?

Cytat:
Moczyłam nogi w gorącej wodzie z solą. Właśnie o jakiejś inhalacji- parówce myślałam. Tylko nie mam żadnych ziół. Ale skoro mówisz, że można zwykłą solą to może spróbuję...
Ale z tego co wiem to ziołami nie mozna sie inhalować w ciazy więc doradzam sól
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:27   #2043
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
... no i tak mnie justi smaka narobiła, że TŻ pojechał mi kupić Ale już po parówki go nie będę wysyłać...
a ja poszłam do sklepu.... i stwierdziłam, że po świętach dam spokój młodemu, dostanie koktajlu truskawkowego choć miałam ochotę na wszystko niezdrowe co tylko zauważyłam
i berlinkę na zimno bym zjadła

widzę, że dziś kończycie 11tc, super kiedy wizyta?

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Inna się odzywała?
a w Wigilię miała chyba połówkowe, ciekawe jak tam...

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:31   #2044
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Witam się już z domku. Nie wierzę, mój tż zadzwonił do mnie z pracy. ...z pytaniem "Jak tam?". To mu powiedziałam, że jak na grudzień, to w sumie ciepło. Trochę się wkurzył, bo powiedział: JAK U LEKARZA?! Opisuję, że rączki widziałam, nóżki widziałam, serduszko, dwie komory widziałam, mózg widziałam, jakiś tam płyn w mózgu widziałam... i tak przeciągam, a on... "a siusiaka widziałaś?"

Nie wiem czemu, ale tak czuję, że to będzie ten chłopak. Wchodzę do mamy do pracy, a ona taka zafascynowana: I CO?! A ja... No wszystko w porządku. Mama: No! Ale co będzie?! Mówię: ...no chyba siusiak. A mama: Jaaaaaaaaaaasssssiuuuuuuu uuuuuuuu.

Rodzina Adamsów.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

A tak poza tym, to zaczęłam pisać posta po to, żeby się pochwalić, że przytyłam od ostatniej wizyty 0,5kg. I oczywiście zapomniałam napisać.

Ktoś wie co się dzieje z nuną??
Hahah reakcja rodzinki zarąbista
Brawa za te pół kilo
No nuna faktycznie zaginęła w akcji...

Cytat:
Z keczupem
A poważnie to jakiś olejek do inhalacji- jakiś eukaliptusowy A jak nie masz to rozpuść sobie maść rozgrzewającą typu Vick

Teraz mi się kurczę parówki zachciało A wcześniej ...

A kilka minut temu usłyszała, że coś upadło w kuchni- TŻ potłukł szklaną miskę i mówi żebym się na niego nie złościła- powiedzieć mu, że nie lubiłam tej miski czy nie?

za dzisiejsze wizyty i kolejnego chłopczyka Ja też gdzieś tam z tyłu głowy mam przeczucie, że u nas będzie chłopczyk

Agnes- za jutrzejszą wizytę
No hejo Jak tam się czujesz??
Powiedz biednemu chłopu bo się stresuje pewnie tą miską eheheh

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:32   #2045
Paulina 87
Wtajemniczenie

uff wreszcie was nadrobiłam
witam po dłuuugiej przerwie!!!!

nie pisałam na wizażu dłuższy czas bo jak pisalam wcześniej pożarłam się z tz bo pokazał moje forum staraczkowe swojej mamie bo pyskowałam tam na nią i była straszna wojna ale mi sie nie oberwało..za to strachu sie najadłam i musiałam edytować wszystkie swoje posty a dziewczyny z wątku pomogły kasować swoje.. to jest wątek staraczkowy więc domyślacie się czemu..ale na szczęście sprawdziłam w historii i teściowa przeczytała tylko 2 strony na swój temat uff po tyc perypetiach udzielałam sie tylko w swoim klubie ze starymi "staraczkami"
dzisiaj na spokojnie postanowiłam tutaj zajrzeć do was a tu już 5 część wow

Jenny proszę wpisz mi wizyty u ginów 3 i 4 stycznia (3 usg prywatnie a 4.01 wizyta na nfz) a połówkowe jeszcze nie wiem ale pewnie w 1 połowie stycznia Mam nadzieję że za 5 dni sie wyjasni czy na pewno będzie chłopak czy nie ale widzę, że u nas też przewaga siusiaków

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witam po Świętach

Zaczynamy dziś 18 tc , czyli 5 miesiąc ()
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Jenny nie dojdziesz ja liczę że w sobotę jak będzie 18t1d to zacznę 5 miesiąc
my wczoraj zaczęliśmy 5 miesiąc (w trakcie 18tygodnia jesteśmy ), ja liczę tak że od 26 sierpnia @ czyli każdego 26 miesiąca kolejny miesiąc

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość

A mi wlasnie listonosz przyniosl paczke z bebilonu.. Bialy misio dla Ksawcia
kochana nie wiedziałam, że straciłaś dzidzie bardzo współczuje jak to sie stało kiedy jak sie czujesz?

Cytat:
widziałam, widziałam
zaraz coś spróbuję wrzucić

A ślub ogólnie udany, tak jak chcieliśmy było kameralnie, rodzinnie i przyjemnie. Tort mieliśmy przepyyyszny, na szczęście był sporo większy i zostało nam go sporo. Także rozwiezlismy znajomym którzy zrobili nam niespodziankę i przyszli niespodziewanie
gratulacje z okazji ślubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
Cytat:
hmmm... wiecie co.. muszę się Wam pożalić. Przytyłam dosyć dużo. Waga wskazuje już 7 kilogramów więcej niż pod koniec wrzesnia. Nie marwtię się tym specjalnie, a mój spory brzucholek uwielbiam
ale... moje nogi, zwłaszcza uda, znacznie zwiększyły swoja objętość i to już mi się nie podoba
a ja przed ciążą 54 a teraz 56 tzn rano 55,8 a wieczorem po świetach 56,9! a rano znowu 55,8 czyli 2 kg na +
czasem myślę że to za mało no ale brzuszek już widać więc może taka moja uroda.. nawet rodzinka sie pytała czy nam sie coś nie pomyliło że w 4 m-cu mam taki brzuch

Cytat:
no właśnie... ja też chcę na narty albi na łyżwy...
a w Świętach przy rodzicach i przy teściach wypaliłam z taki tekstem... myślałam, że mnie wzrokiem zabiją
oo też bym sobie na nartkach poszalała,zawsze jeździliśmy na narty co rok.. a teraz ban
Cytat:
to i tak długo przelatałaś w spodniach, ja juz daaawno się nie mieszczę. A w niektórych to nawet niedopięty guzik nie pomaga.. nie mieszę się w nogawkach
a gdzie na sylwka jedziecie bo już chyba nie pamiętam
nooo ja to samo..jajuz w ciążowych spodniach i leginsach to od jakiegoś 10tygodnia chodze bo w nic sie dopiąć nie moge. Na święta mialam problem w co sie ubrać i wcisnęłam sie w spódnice czarną z na wpół odpiętym zamkiem
Cytat:
Haha

Najprawdopodobniej będzie siurok!

Tak więc spytałam czy widać już co tam jest między nogami... Pan doktor: No coś tam jest, a na pewno więcej jest, niż nie ma. Widzi pani?

Po czym ukazał mi się jakiś cypel. Ohhh no... Gin stwierdził, że 14 tc, to bardzo wcześnie na określenie płci, bo czasem łechtaczka wygląda tak samo, więc to takie wstępne. Po czym po usg wziął te zdjęcia do ręki i mówi do siebie... No siusiak jak byk! ...znowu za dużo mówię. Nic nie mówiłem.

Haha
gratulacje
u nas w 13 t 0dni też gin widział siuraka ale tez coś marudził ze może jeszcze sie z tego dziołszka zrobić ... mam nadzieje że nie ide 3 stycznia na usg i już muszę wiedzieć na 100%
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ale mam ciągoty na słodkości... Już mnie mdli, a chce mi się jeszcze... A wieczorem standardowo zgagulec mnie dopadnie
ja tak samo wciągnęłam przed chwilą pączka i ptasie mleczko

Cytat:
Jaś- ładnie. Leon to osatnio popularne imię, mi jakoś tak średnio się podoba
dzisiaj byłam na badaniu krwi i był jakiś chłopczyk też Leonek

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2012-12-27 o 19:44
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:33   #2046
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Z keczupem

Cytat:
to powiedz, że Ci przysługę wysłużył
i, ze to na szczęście. Ja ostatnio zwaliłam wazon i też pobiłam. Tż go dostał na urodziny od tej wrednej bratowej

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ale z tego co wiem to ziołami nie mozna sie inhalować w ciazy więc doradzam sól
no coś Ty ? inhalacji ziółkami nie można ciekawe czemu. Przecież jakiś rumianek, szałwię czy mięte.. to nawet się pije..

Właśnie, a Inna się odzywała?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 19:37   #2047
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
a ja poszłam do sklepu.... i stwierdziłam, że po świętach dam spokój młodemu, dostanie koktajlu truskawkowego choć miałam ochotę na wszystko niezdrowe co tylko zauważyłam
i berlinkę na zimno bym zjadła

widzę, że dziś kończycie 11tc, super kiedy wizyta?
Mnie pierwszy raz naszło na coś niezdrowego więc stwierdziłam, że Młode się chyba nie pogniewa na mnie (przekonam się za 2-3 godziny w sumie... ) W Święta nic w zasadzie nie jadłam bo nic mi nie wchodziło więc na 22g czipsów się dzisiaj skusiłam

Wizytę dopiero za 2 tygodnie mam- i to będzie już na "ostatnią" chwilę więc się trochę niecierpliwię no ale podobno usg w 12tc można robić między 11 a 14 tygodniem więc czekam cierpliwie
Ale brzuch mam już taki, że mnie to przeraża Jak rodzicom przesłaliśmy zdjęcia z Wigilii to byli mocno zdziwieni- a waga wciąż jest 5-6kg na minusie

Stary 2012-12-27, 19:41   #2048
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

A mój kot dziś rano zbił kieliszek... nie lubiłam go, nie wiedziałam gdzie go dać no i po problemie

Stary 2012-12-27, 19:43   #2049
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
No hejo Jak tam się czujesz??
Powiedz biednemu chłopu bo się stresuje pewnie tą miską eheheh
Hej Ja czuję się cały czas fatalnie- wieczorami tak mnie żołądek boli, że zasnąć nie mogę ale już bliżej niż dalej do drugiego trymestru- mąż mnie delikatnie próbuje nastawić, że niekoniecznie musi mi przejść złe samopoczucie ale ja się uczepiłam tej myśli bo tylko ona mnie przy życiu trzyma

Cytat:

to powiedz, że Ci przysługę wysłużył
i, ze to na szczęście. Ja ostatnio zwaliłam wazon i też pobiłam. Tż go dostał na urodziny od tej wrednej bratowej
Powiedziałam mu, że nie lubiłam tej miski- nie uwierzył i stwierdził, że chcę mu poprawić samopoczucie tylko takim gadaniem

Stary 2012-12-27, 19:44   #2050
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie pierwszy raz naszło na coś niezdrowego więc stwierdziłam, że Młode się chyba nie pogniewa na mnie (przekonam się za 2-3 godziny w sumie... ) W Święta nic w zasadzie nie jadłam bo nic mi nie wchodziło więc na 22g czipsów się dzisiaj skusiłam

Wizytę dopiero za 2 tygodnie mam- i to będzie już na "ostatnią" chwilę więc się trochę niecierpliwię no ale podobno usg w 12tc można robić między 11 a 14 tygodniem więc czekam cierpliwie
Ale brzuch mam już taki, że mnie to przeraża Jak rodzicom przesłaliśmy zdjęcia z Wigilii to byli mocno zdziwieni- a waga wciąż jest 5-6kg na minusie
No to masz wybaczone, ja się tyle kapuchy najadłam przez święta, że odpuściłam

Daj znać koniecznie co i jak po wizycie A brzuszek... może się jeszcze zmniejszyć, więc no stress w razie czego bo póki co wszystko tam w środku popuchnięte a jak się poukłada to albo zostanie bo już będzie czas na brzuszek albo się wchłonie żeby znów zaatakować

Stary 2012-12-27, 19:47   #2051
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
A mój kot dziś rano zbił kieliszek... nie lubiłam go, nie wiedziałam gdzie go dać no i po problemie
O-widzisz, to tak jak mój brat kiedyś rozwalił żyrandol jak byliśmy mali i kazał mi ryczeć jak rodzice wrócą z kościoła to może nie dostanieMY kary (teraz sobie myślę jacy MY- to on go rozwalił). No i tak ryczałam po powrocie rodziców, oni myśleli, że ktoś umarł w rodzinie a brat, że żyrandol rozwalony jest... na co mama- "Nareszcie, jak ja go nie lubiłam nigdy myć..."

Stary 2012-12-27, 19:49   #2052
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
O-widzisz, to tak jak mój brat kiedyś rozwalił żyrandol jak byliśmy mali i kazał mi ryczeć jak rodzice wrócą z kościoła to może nie dostanieMY kary (teraz sobie myślę jacy MY- to on go rozwalił). No i tak ryczałam po powrocie rodziców, oni myśleli, że ktoś umarł w rodzinie a brat, że żyrandol rozwalony jest... na co mama- "Nareszcie, jak ja go nie lubiłam nigdy myć..."

oczywiście kot dostał ochrzan, mogła poczekać do 10:00 a nie o 6:00 rano mi robić hałas i robotę

Stary 2012-12-27, 19:53   #2053
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
No to masz wybaczone, ja się tyle kapuchy najadłam przez święta, że odpuściłam

Daj znać koniecznie co i jak po wizycie A brzuszek... może się jeszcze zmniejszyć, więc no stress w razie czego bo póki co wszystko tam w środku popuchnięte a jak się poukłada to albo zostanie bo już będzie czas na brzuszek albo się wchłonie żeby znów zaatakować
Dam- na pewno dam Potem jeszcze usg w 20tc i koniec

No ja myślę, że się tochę ten brzuch zmniejszy bo już w przód wystrzelił dalej niż biust Ale tak jak mówisz- Młode samo w sobie niewiele miejsca zajmuje więc pewnie jelita tak wszystko wywaliły przed siebie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:

oczywiście kot dostał ochrzan, mogła poczekać do 10:00 a nie o 6:00 rano mi robić hałas i robotę
Faktycznie kiepską sobie porę wybrał

Stary 2012-12-27, 19:56   #2054
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Dam- na pewno dam Potem jeszcze usg w 20tc i koniec

No ja myślę, że się tochę ten brzuch zmniejszy bo już w przód wystrzelił dalej niż biust Ale tak jak mówisz- Młode samo w sobie niewiele miejsca zajmuje więc pewnie jelita tak wszystko wywaliły przed siebie
Pod koniec nie robią już usg?
Szkoda, że tak mało robią... taka frajda
Ja już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty Mam nadzieję, że Mały nie będzie spał i trochę pofika

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Faktycznie kiepską sobie porę wybrał
jak zwykle... dzikie harce w środku nocy z samego rana dziś będzie to samo bo spała pół dnia na desce do prasowania przytulona do kołdry

Stary 2012-12-27, 20:00   #2055
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Pod koniec nie robią już usg?
Szkoda, że tak mało robią... taka frajda
Ja już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty Mam nadzieję, że Mały nie będzie spał i trochę pofika
Nie robią. Ostatnie jest połówkowe A potem tak sprawdzają czy wszystko jest ok- np. w 28 tygodni mierzą brzuch i w jakiś wyznaczonych punktach powinno wyjść 28 cm- paranoja A jak jest za mało albo za dużo to jeszcze wysyłają na 3 usg
Ja tak czy siak jeszcze planuję lecieć na Wielkanoc do Polski podejrzeć Malucha a potem będę kombinować żeby jeszcze mi zrobili dodatkowe usg- o, np objem się kapusty z grochem i brzuch mi wywali w 28tc i nie będzie 28cm tylko 34 i pewnie się wystarszą i zrobią kolejne usg...

Stary 2012-12-27, 20:00   #2056
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Prezentuję Wam mojego Ahmeda.

1) No czyż to nie jest Ahmed? Ahmed jak byk! Silence! I'll kill u!
2) Stopeczki mojego Ahmeda.
3) No i ten sisior, z którego pewnie już się pipeczka nie zrobi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ahmed.jpg (49,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stopki.jpg (55,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg siurok.jpg (53,5 KB, 43 załadowań)

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:03   #2057
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Nie robią. Ostatnie jest połówkowe A potem tak sprawdzają czy wszystko jest ok- np. w 28 tygodni mierzą brzuch i w jakiś wyznaczonych punktach powinno wyjść 28 cm- paranoja A jak jest za mało albo za dużo to jeszcze wysyłają na 3 usg
Ja tak czy siak jeszcze planuję lecieć na Wielkanoc do Polski podejrzeć Malucha a potem będę kombinować żeby jeszcze mi zrobili dodatkowe usg- o, np objem się kapusty z grochem i brzuch mi wywali w 28tc i nie będzie 28cm tylko 34 i pewnie się wystarszą i zrobią kolejne usg...
Przecież każda ma inny brzuch

Cytat:

1. Też mam podobne
2. Stópki pięęękne
3. Siurek jak nic!!

Pokazywał Ci w 4d?
A ile mierzy Mały? Ruszał się czy spał?

Stary 2012-12-27, 20:06   #2058
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:

Twój synek faktycznie jak Ahmed wygląda...
A stópki mnie rozczuliły...

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Nie znasz się, ja też się nie znam- to jest wyższa NAUKA
Ale się nie przejmuję bo może dzięki tej ich teorii załapiemy się na 3 usg

Stary 2012-12-27, 20:07   #2059
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znasz się, ja też się nie znam- to jest wyższa NAUKA
Ale się nie przejmuję bo może dzięki tej ich teorii załapiemy się na 3 usg
No przecież Jak mogłam
To trzymam

Stary 2012-12-27, 20:08   #2060
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
I po wizycie...maluszek nie chciał nam pokazać płci. Ale na szczęscie wszytsko w porządku.

Kolejna 16 stycznia i usg połówkowe.

Jutro bedę dzwonić i umawiać sie na usg genetyczne do katowic.
najwazniejsze ze zdrowe
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:10   #2061
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:

1. Też mam podobne
2. Stópki pięęękne
3. Siurek jak nic!!

Pokazywał Ci w 4d?
A ile mierzy Mały? Ruszał się czy spał?
Fikał, zakładał sobie rękę za głowę, drugą trzymał przy buzi, jakieś wiertasy uprawiał. On nie ma 4d chyba. A co do wielkości, to kurna w szoku związanym z tym siurkiem, to nawet nie spytałam. Ale wiem, że się zgadza dokładnie z OM. Co do dnia - pierwszy raz.

Cytat:
Twój synek faktycznie jak Ahmed wygląda...
A stópki mnie rozczuliły...
Ahmed Jak małż wróci z pracy, to muszę spytać kogo mu to zdjęcie przypomina.

Już Ci odpisuję na pw!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:10   #2062
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się już z domku. Nie wierzę, mój tż zadzwonił do mnie z pracy. ...z pytaniem "Jak tam?". To mu powiedziałam, że jak na grudzień, to w sumie ciepło. Trochę się wkurzył, bo powiedział: JAK U LEKARZA?! Opisuję, że rączki widziałam, nóżki widziałam, serduszko, dwie komory widziałam, mózg widziałam, jakiś tam płyn w mózgu widziałam... i tak przeciągam, a on... "a siusiaka widziałaś?"

Nie wiem czemu, ale tak czuję, że to będzie ten chłopak. Wchodzę do mamy do pracy, a ona taka zafascynowana: I CO?! A ja... No wszystko w porządku. Mama: No! Ale co będzie?! Mówię: ...no chyba siusiak. A mama: Jaaaaaaaaaaasssssiuuuuuuu uuuuuuuu.

Rodzina Adamsów.

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa
Teraz mi się kurczę parówki zachciało A wcześniej ..
ja też pierwsze co pomyślałam to o parówce z keczupem tylko nie wiem czy nie zacznie mi znów śmierdzieć jak zacznę gotować

Cytat:
Napisane przez Paulina 87
nie pisałam na wizażu dłuższy czas bo jak pisalam wcześniej pożarłam się z tz bo pokazał moje forum staraczkowe swojej mamie bo pyskowałam tam na nią i była straszna wojna ale mi sie nie oberwało..
chyba bym zamordowała mojego męża za taką akcję
gratuluję 5 mca

anoxee ale masz pięknego Ahmeda
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:11   #2063
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
No przecież Jak mogłam
To trzymam
Ale z tym, że się nie znam to mi położna powiedziała więc wiesz... to nie tak, że to moja opinia czy coś

Stary 2012-12-27, 20:11   #2064
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
I po wizycie...maluszek nie chciał nam pokazać płci. Ale na szczęscie wszytsko w porządku.

Kolejna 16 stycznia i usg połówkowe.

Jutro bedę dzwonić i umawiać sie na usg genetyczne do katowic.
Super, że wszystko ok

Cytat:
Dziewczyny.. poradzcie mi- może wiecie co mogę wziąć na katar ? Mam taki straszny zatokowy..
Mężulek mój wrócił i jak zobaczył jak dmucham w chusteczkę i brzuch mi się napina to na mnie nakrzyczał, że tak nie można..
kazał mi jakąś parówkę sobie zrobić.. tylko jaką..

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

nie martw się, na pewno będzie dobrze. przecież prenatalne wyszły Ci ok teraz też tak będzie.

A czemu Was martwią te twarde brzuchy ? Ja mam cały czas twardy
Ja na zatokowy robiłam inhalacje z soli zwykłej no i w międzyczasie w trakcie dnia pryskałam wodą morską, żeby jak najbardziej to upłynnić i się tego pozbyć.

Cytat:
Wyręczył Ciebie

Cytat:

No sisior to się raczej nie wchłonie

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:12   #2065
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Fikał, zakładał sobie rękę za głowę, drugą trzymał przy buzi, jakieś wiertasy uprawiał. On nie ma 4d chyba. A co do wielkości, to kurna w szoku związanym z tym siurkiem, to nawet nie spytałam. Ale wiem, że się zgadza dokładnie z OM. Co do dnia - pierwszy raz.
Faaajnie Ja widziałam pierwszy raz jak byliśmy teraz, w grudniu, wcześniej Mały się nie ruszał
Myślałam, że mają ten sam sprzęt nasi lekarze Mój mi na chwilę przełącza zawsze (tzn. dopiero 2 razy ).
Ja miałam na zdjęciu zawsze długość wpisaną i gin mówi ile co mierzy ale tylko długość zapamiętuję bo reszty nie mam zapisanej

Stary 2012-12-27, 20:12   #2066
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Ah, będę robić te darmowe, żadnych skojarzonych płatnych..
[/QUOTE]

ja robię skojarzeniowe na pewno i rotawirusy

nadrobiłąm Was!! byłam 6 h na zakupach zaraz Wam napiszę co upolowałam
Stary 2012-12-27, 20:13   #2067
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Ahmed Jak małż wróci z pracy, to muszę spytać kogo mu to zdjęcie przypomina.
może twój mąż ma jakieś korzenie arabskie lub powiązania z organizacjami terrorystycznymi no przeciez musi być podobne do tatusia
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 20:13   #2068
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z tym, że się nie znam to mi położna powiedziała więc wiesz... to nie tak, że to moja opinia czy coś
spoko, spoko

Stary 2012-12-27, 20:14   #2069
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja też pierwsze co pomyślałam to o parówce z keczupem tylko nie wiem czy nie zacznie mi znów śmierdzieć jak zacznę gotować

Ja nie mogę otworzyć lodówki bo mi z niej śmierdzi Świnia jestem bo teściowa mi mówiła, że jak była w ciąży z moim TŻ to była wrażliwa na zapachy- i sobie pomyślałam, że no bez przesady żeby aż tak... No i się na mnie zemściło to podśmiewanie jaka to teściowa wrażliwa była

Stary 2012-12-27, 20:16   #2070
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dla pączka nic super nie było, ceny z kosmosu np. śpiochy w h&m 40 zł, 2 pary skarpetek w mothercare za 25 zł:/ takie przeceny to ja mam w poważaniu

znalazłam sukienkę w springfield na panieński:P za 99 zł :P
http://eu.spf.com/shop/woman/dresses/maddi-7958404

płaskie kozaki w deichmann
bokserki dla TŻ i okulary przeciwsłoneczne dla mnie w TKmaxx
kopertówka i amrynarka w New Yorker
Koszulka ciążowa z H&M z koronką za całe 20 zł i 2 mini kremiki do rąk do kopertówki

uff to tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości