|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Wolę prosto!
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
O pacz, już mi się podnosi
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poznałam kolesia
|
|
#2973 |
|
Wolę prosto!
|
Tak jeszcze doczytałam poprzednią stronę i teraz mnie oświeciło - Trust zgadnij jaki film właśnie oglądam?
Uwielbiam Milę Kunis |
|
|
|
#2974 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem długą białą prostą do ziemi z trenem, a teraz sama nie wiem no mamy zamiar zamieszkać razem, ale muszę najpierw nauczyć się dobrze niemieckiego bo on mieszka w Berlinie
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzieci nie cierpię raz w życiu może takie małe na rękach miałam, a poród nigdy w życiu
|
|
|
|
|
#2977 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja znalam takiego, co praktycznie mnie nie znajac ubzdurał sobie, że jestem kobietą jego życia i jak wychowywalby ewentualne dziecko, ale pojąć wyrażenia "spadaj" nie potrafil
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2979 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszyscy, znam paru, którzy rozumieją słowo "nie"
|
#2981 |
|
Wolę prosto!
|
Dokładnie
Ściągnęłam dzisiaj kilka filmów jak pisałam pracę, żeby się wieczorem trochę odstresować i ten odpaliłam jako pierwszy Póki co super, cały czas się śmieję
|
|
|
|
#2982 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38302928]Ech, obudziła mnie karetka zajeżdżająca pod dom i sąsiadka krzycząca "Szybciej, chyba nie żyje!"...
Sąsiad zmarł na zawał w ogrodzie, nadal leży pod czarną płachtą i nikt go nie zabrał od 3 godzin. Smutno mi strasznie, bo to dziadek mojego kolegi, bardzo miły facet... Nie ma to jak dobry początek dnia...[/QUOTE] oj to niewesoło ja dziś byłam na pogrzebie...
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie ostatnio oglądałam klasykę lat 90-tych, Pulp Fiction i Piąty Element, mam jeszcze Nagi Instynkt do obejrzenia
Ale Friends with benefits też sobie obejrzę
|
#2984 | |
|
Moderator
|
Cytat:
jak psim to ja mogę tego, próbować, na pieska ![]() nie dane mi jeszcze było wąchać, nie znam się to się nie wypowiem tym razem, ale przecież przeważnie babcie i mamy uwielbiają o tym gadać...
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
e tam gadanie, może i mają dzieci w wieku 21 lat ale wtedy nie jest łatwo dokończyć studia lub iść do pracy
z ludzi, z którymi chodziłam do podstawówki ci co nie poszli na studia to wszyscy już mają dzieci, niektórzy są nawet po rozwodzie (23 lata) więc tata mój się śmieje że studia to najlepszy środek antykoncepcyjny |
|
|
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle Disney jest naszpikowany tekstami, które rozumieją tylko starsi odbiorcy ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Nie wiesz, że na pieska to grzech?! |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
wracając jeszcze do dzieci - to w sumie też za nimi nie przepadam (wyjątkiem oczywiście jest mój chrześniak
) ale ja boję się brać małe dzieci na ręce, a spędzanie cały dzień i zajmowanie się nim to też chyba nie moja bajka... ale jak to się mówi, nigdy nie mów nigdy, może mi się odmieni, ale na razie wystarczy mi kot i pies
|
#2990 | |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38313070]
Nie wiesz, że na pieska to grzech?![/QUOTE] ejj no co Ty... nawet jak jest zgaszone światło i pod kołdrą??? Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze go nie próbowałam, że zaaplikuję sobie na sylwka ![]() Chyba jestem jedną z nielicznych tutaj, które chcą mieć dziecko (właściwie 3) i nie obrzydza mi tego nic - ale jestem ciotką z 17-letnim doświadczeniem
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubu - na szczęście tu gdzie mieszkam nie ma parcia na młode małżeństwa czy rodzicielstwo. Zauważyłam, że większość woli skończyć studia czy się wyszaleć i super mi to trż odpowiada ale nie chcę też przedobrzyć w drugą stronę, matka mojego Tż miała 41 lat jak go urodziła, dla mnie to już trochę za późno.... |
|
|
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, poczytalam Was wlasnie, poczytalam ile macie lat i tak sie usmiecham tutaj, bo...mlodziutkie jestescie takie
I nie bede Wam tu gadac, ze ja w Waszym wieku robilam, albo myslalam cos tam, albo, ze Wam przejdzie, czy co tam innego. Prawda jest taka, ze kazdy jest inny i kazdy inaczej przezywa. Mi w tym roku stukna 3 dychy i czuje sie z tym dziwnie, bo ciagle wydaje mi sie, ze dopiero co stuknelo mi 20. 4 lata temu nie mialam kompletnie nic poukladane, ba, nadal nie mam! Mam meza i dziecko, ale niewiele mam poukladane. Nie jestesmy stateczna rodzina na swoim Ostatnio rozmawialam o wieku z ciotka moja, ktora mowila, ze najbardziej przezywala czterdziestke i mowila mi, ze za pare lat, bede patrzyla wstecz i widziala dwudziestodziewiecioletna gowniare. Zgadzam sie z tym. Pamietam, jak skonczylam 20 i pomyslalam, ze juz nie jestem nastolatka i kompletnie nie wiedzialam, co z tym fantem zrobic Pamietam rowniez czasy, kiedy myslalam, ze czlowiek po dwudziestce powinien sie juz klasc do trumny, bo to wiek zdecydowanie skandaliczny! Jeszcze do mnie ta trzydziestka nie dociera, chociaz juz od pewnego czasu widze, ze sie pozmienialo, bo przestalam byc "ta mlodsza" wszedzie, gdzie pojde ![]() Cos, taki lajf! Mam jeszcze pytanie do Dziewczyn z Wroclawia - ktory Rossman jest najlepiej zaopatrzony? Nie moge nigdzie znalezc olejkow do wlosow. Wlosy mam tak suche, ze dzisiaj po zmoczeniu woda nawet czulam, jak cholernie sa chropowate :/ Musze cos konkretnego na wlos zarzucic, bo slabo to widze. W ogole, jesli cos fajnego sie dzieje we Wroclawiu, o czym nie wiem, dajcie prosze znac
|
#2995 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja dzieci nie lubię a swoje kocham a macierzyństwo to nie lukier, czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i wyjść. asiaasia58 Też bym chciała taką pieluchę i śliniak, bo to by wiele ułatwiło. Mam odruch wymiotny, mogę sobie coś wyobrazić i już mnie skręca, ale to nie dotyczy własnych dzieci. xxxMikixxx Uśmiałam się do łez Trust Zdrowiej |
|
|
|
#2996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale podziwiam za położnictwo, sama nie dałabym rady, bo nerwy by mi wysiadły przy cierpiących przy porodzie kobietach... |
|
|
|
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38310640]Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości...
Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]hehe ja się staro czuję jak dziewczyny młodsze ode mnie już z dziećmi 2-3 letnimi biegają ale za to po chwili sobie myślę jaka to ja wolna bestia jestem![]() mi w lutym stuknie 24 ale zawsze sobie mylę i kiedyś jak lekarka zapytała mnie o wiek to jej wyskoczyłam 21 ![]() no dokładnie! czasami większe od mężczyzny ![]() Cytat:
No i dzieci też powinnam już urodzić bo to najlepszy wiek ! a przecież ja tylko inkubator jestem... Cytat:
siostra mojego Tżta wpadła na 1 roku a gdyby na studia nie poszła to by tego kolesia nie poznała![]() Cytat:
No zresztą jak wołają mnie żebym popatrzyła jaki niemowlak piękny a ja mówię, że małe to każde takie same więc dziękuję to i tak mam spokój ![]() Ja 1 dziecko bym chciała mieć tak od 30 (znaczy się od 30 mogę nad dzieckiem pomyśleć ) ale wiadomo- w życiu różnie bywa
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2012-12-28 o 01:03 |
|||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38310640]Mam wrażenie, że mam duuuże zaległości...
Moja koleżanka, rówieśniczka, czyli 21 lat właśnie oficjalnie oświadczyła, że jest w piątym miesiącu drugiej ciąży, pierwsza córeczka ma prawie cztery latka. To co prawda dość radykalny przypadek, ale coraz więcej moich znajomych ma dzieci / jest w ciąży / wychodzi za mąż. Niby mam czas, ale dziwnie się czuję z tym, że "zostaję w tyle", jeśli wiecie, co mam na myśli [/QUOTE]Ja jestem od Ciebie o 2 lata starsza i też jestem bezdzietną panną Na razie nie planuję tego zmieniać Na dobrą sprawę mamy właśnie czas, by myśleć o sobie i realizować swoje plany nierodzinne![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak podróż?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

おはよう! 

ja dziś byłam na pogrzebie...
13.03.2008