|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Belseno do roku może czucie wracać, dziewczyny kiedyś pisaly coś o zabawach piórkiem na pobudzenie, może spróbuj tego?
Twój facet powinien świecić przykładem mój też mi bardzo pomaga i przez pierwsze dni po operacji byłam praktycznie zależna od niego.Ja tez już zmykam, dobranoc
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-27 o 23:25 |
|
|
|
#8372 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A z ta zależnością to własnie tak jest, no kto ma pomagać jak nie druga połówka? Ja też bym się nim zajmowała gdyby tego sytuacja wymagała. noooo nie mogę ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
A co do sylwestra to tez w domku z TŻ i od tygodnia wymyślamy sobie jakąś smaczną, niecodzienną potrawę i wymyśleć nie możemy
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-27 o 23:57 |
||
|
|
|
#8373 |
|
Zadomowienie
|
|
#8374 |
|
Zadomowienie
|
ooo Klaudeczka jesteś
Jak to było z tymi ćwiczeniami na brzuch? Pamiętam, że Ty wcześniej je robiłaś, miałaś jakiś swój tajny sposób A jak pazurki na sylwka wyszły?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-28 o 00:00 |
|
|
|
#8375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a brzuszki tak jak piszesz...tyłek na pufie,operałam głowę o ścianę żeby piersi nie nadwyrężać i klatka była rozluźniona i tylko nogi do klatki dźwigałam napinając brzuch..ale można by to robić na podłodze może leżąc,podnosic nogi tylko nie dźwigając klatki...coś popróbujcie to wyczujecie czy klatka boli czy da radę kochane poczytałam co u was i cieszę się że wsio dobrze u mnie też ok po świętach...ale ze mnie dopiero spływa stres przedświąteczny,o którym wiecie...nienawidzę być w takim stanie...mam jakieś schizy wieczorami i lęki,jak mnie coś wyrwie nagle ze snu to mi się wydaje że umieram...hi wie m że to śmieszne może...ale ja wiem że to ewidentna nerwica...''pourazowa'' niee no..może jak to napiszę to mi ulży trochę,już wzięłam ziołową tabl...wiecie nazbierało mi się,moja knajpa,mój tż i wymiękłam....nie chcę być taka wrażliwa ale cóż zrobić....muszę sobie poradzić i też wybrać się w wiadome miejsce...zaraz po nowym roku lecę,pogadać....już kończę by wam nastrojów nie psuć!!KONIEC!!!I lecę do albumu AMANINY zara
|
|
#8376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha Kicia pozniej na pewno przekona sie ze była to najlepsza inwestycja w sumie jestes niecały miesiąc po operacji wiec wiadomo ze jestes jeszcze nie do okna sprawna )---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Pracuje w Hotelu na stanowisku minibat attendent czyli biegam po całym hotelu i sprawdzam co goście wypilli i uzupełniam czyli do tego mam wielki wózek z alkoholami który waży bardzo dużo i musze go ciągnąć po całym hotelu i boje sie ze po operacji nie będę mogła notmalnie doprawdy wrócić 2 miesiące jakoś bym wytargowala ale wiecej :/ trudny temat
|
|
#8377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, nikt sie temu nie dziwi. Moze gdyby u nas tak bylo kobiety byly by szczesliwsze.
|
|
|
|
|
#8378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja swoje wiem i mój tż też. Zresztą on by nie pozwolił bym sobie coś złego zrobiła. Co do kuzynek... faktycznie ktoś taki może zmobilizować do działania
|
|
|
#8380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8381 |
|
Raczkowanie
|
Amanina, a takie staniczki jakie idać u Ciebie na zdjęciu to już można nosić? Chętnie bym zamieniła te sportowe na takie bardziej kuszące
Co do samych piersi...dziewczyny już napisały, a ja się zgdzam z tymi, które piszą, że są piękne. Pozdrawiam.A tak na marginesie witam wszystkie miłośniczki cycków.
|
|
#8382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8383 |
|
Raczkowanie
|
Biust 94, biodra 94 talia 66 waga 56, wzrost 170cm
|
|
#8384 |
|
Zadomowienie
|
o rany! To Ty chudzinka jesteś
Dużo zrzuciłaś. Naprawdę gratuluję Fajnie, że piszecie o takich rzeczach to naprawdę mobilizuje
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-28 o 09:15 |
|
|
|
#8385 |
|
Zadomowienie
|
no to pogratulować
![]() ![]() a co z nadmiarem skóry po tak dużym spadku wagi? jakieś zabiegi, kosmetyki, czy ćwiczenia?
|
|
#8386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem jak to jest bo w okresie dojrzewania bardzo przytylam i schudniuecie 20kg duzo wysilku mnie kosztowalo. POzniej o dziwo moglam jesc jak kon i waga 50kg sie trzymala do 29lat az zaszlam w ciaze, teraz po kolejnej waze 60 i ciezko mi schudnac. A wie ciecie co jest dziwne? Postrzeganie siebie. Wazylam 50kg i widzialam grube uda i brzuch, teraz patrze w lustro i tylko troszke mi co nieco przeszkadza a gdy widze stare zdjecia to jestem przerazona, wygladalam jak anorektyczka, z ramion wszytkie kosci mi wychodzily Jak wychodzilam za maz wazylam 46kg...mobbing w pracy swoje zrobil Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-28 o 10:23 |
|
|
|
|
#8387 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Dwa dni mnie nie było a tyle tu naskrobałyście już ![]() ja to się w sumie cięszę że już po świętach, bo mam dość tego jedzenia. Suples, korolowa, tak samo jak Was zastanawia mnie co z ćwiczeniami po operacji .... lubię ćwiczyć i nie wyobraża sobie żebym miała z tego zrezygnować marzę o takiej wysportowanej sylwetce, ale najpierw chciałabym zrobic sobię piersi i później dopiero ostro wziąść się za pracę nad ciałem. A właśnie przez te moje ćwiczenia czuję że ciut mi się zmniejszyły już piersi i źle się z tym czuję..... przymierzałam sukienkę na sylwestra w której pójde, jest taka obcisła, podkreślająca no i własnie niestety widać że płasko z przodu......Mam nadzieję że za jakiś czas po op wrócę do ćwiczeń, w końcu wiele kobiet ze sztucznym biustem trenuje i jakoś jest to mozliwe |
|
|
|
#8388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale i ciąże i wiek zmieniły zdecydowanie postrzeganie siebie... choć szczerze przyznam, ze szczupła sylwetka bardziej do mnie przemawia niz zbędne kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej
|
|
|
#8389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-28 o 12:19 |
|
|
|
|
#8390 |
|
Raczkowanie
|
belseno,
własnie ja teraz w wieku 21 lat postrzegam siebie dość negatywnie .... na punkcie piersi to mam ogromny kompleks i tylko tracę czas na dołowanie się tym a powinnam się cieszyć z życia mam nadzieję że w końcu ta moja samoocena się poprawi, na pewno gdybym miała fajne piersi to by się to zmieniło.
|
|
|
|
#8391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to dzieki mojemu obecnemu mezowi ktoremu zawsze sie podobalam czy nogi wydepilowane czy nie![]() Jak to mawia nmoj TŻ..ja Bradem Pittem też nie jestem... nie wiem dlaczego do tego Pitta tak nawiazuje bo jestem fanka Gerada Butlera
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-28 o 13:27 |
|
|
|
|
#8392 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No zobaczyłam hihihiii... kochana marudka nooo A możesz pokazać jeszcze tą swoją wyjściówkę w jakimś biustonoszu?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-28 o 13:43 |
||
|
|
|
#8393 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio,
Mój tż ciągle obsypuje mnie komplementami i mówi jak to mu się strasznie podobam i że moje piersi też, ale ja nie jestem z nich zadowolona. Po prostu jakoś nie udało mu się wyleczyć mnie z tego kompleksu. Wiem że jak prawie każdemu facetowi podobają mu się duże piersi, zresztą mnie też gdybym miała chociaż troche większe to już byłabym zadowolona, ale bycie płaską i te staniki z grubą gąbką to nic zadowolającego ..... dzieki niemu jestem zadowolona ogólnie ze swojego ciała, bo widzę że je uwielbia ale z małymi piersiami nie potrafie sie pogodzić ;/
|
|
|
|
#8394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak będzie miał jeszcze jakiś problem to będę je wystawiać i mały szantażyk Hihih no to działa w 100%Aaaa dzisiaj przed wyjście na jazdy (robi prawko) poprosił jakbym mogła tylko położyć mu w jednym miejscu naczynia do mycia to on jak wróci pozmywa wszystko
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-28 o 13:51 |
|
|
|
|
#8395 |
|
Raczkowanie
|
belseno,
własnie cały czas rozważam wszystko i myślę o tym jak to będzie po i że będą pewne ograniczenia. Chcę wszystko dobrze przemyśleć. Zadowolona jestem jedynie właśnie z tego że są jędrne Wstawię dzisiaj zdjęcia w staniczku to zobaczycie co potrafi zdziałać push-up i jak do tej pory je powiększałam
|
|
|
|
#8396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasy inne byly po prostu
|
|
|
|
|
#8398 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio,
Racja kiedyś były inne czasy, a teraz jest inaczej. Nie było tego co jest teraz, pewnie było ciężej pod niektórymi względami... |
|
|
|
#8399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ludzie mieli malo i nie dopominali sie o wiecej, ze im zle. Bieda byla ukrywana, bezdomni zamykani w wiezieniach ale byli tez.Teraz wszyscy niezadowoleni, wsytkim ciezko, kazdy chce miec duzo, juz nie zadawala ta sama bebloscianka we wszytkich mieszkaniach w tej samej klatce. Kazdy musi miec inaczej i bron boze zrobic cos podobnie bo bedzie afera |
|
|
|
|
#8400 |
|
Raczkowanie
|
sorrki kochana ale napisałam wiadomość nowy wpis ale jej niema.coś nie tak zrobiłam;[musze tego sie nauczyc,wpisałam nową wpis na blog i niema;[
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

mój też mi bardzo pomaga i przez pierwsze dni po operacji byłam praktycznie zależna od niego.

wie m że to śmieszne może...ale ja wiem że to ewidentna nerwica...''pourazowa''
niee no..może jak to napiszę to mi ulży trochę,już wzięłam ziołową tabl...wiecie nazbierało mi się,moja knajpa,mój tż i wymiękłam....nie chcę być taka wrażliwa ale cóż zrobić....muszę sobie poradzić i też wybrać się w wiadome miejsce...zaraz po nowym roku lecę,pogadać....już kończę by wam nastrojów nie psuć!!KONIEC!!!

... a jeszcze stara się o kolejne dziecko...nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądać