|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
[QUOTE=anitaxas;38317371]ej no.. i tyle.. wyjątkowo mało wylewana jesteś Kocurku
[QUOTE] Odpoczywam duzo bo cały czas kosmówka jest lekko odklejona. Tyb bardziej, ze w świeta roche pomagałam mamie i droga była długa. Bola mnie okropnie plecy, ale mdłosci duzo mniejsze(oczywiscie w gowie schiza już Heh co tu wiecej pisac.... ![]() Cytat:
Dobra po zusie jade po leginsy co bedzie to bedzie..... |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Anitka!! a ja myślę że na przekór Nam!! będzie dane i w 2013r. zaświeci dla NAS SŁONECZKO!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-12-28 o 11:46 |
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Kocurku nie wydaje mi się aby kupno leginsów miało mieć wpływ na to co będzie.. ale rozumiem strach..
Słuchaj dziewczyn i nie pozwól by "guma" uciskała Twoje maleństwo ![]() Oby.. a cierpliwości mi nie brakuje. Określiłabym mój stan raczej jako stagnacja.. w bezsilności.. i mój plan to brak planu.Cytat:
czas pokaże..
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za prawie 5 miesiąc. jak ten czas leci, szok. a brzuch jeszcze wyjdzie, spokojnie. ciesz się, że jest jak jest Cytat:
ciążowe kupiłam dopiero kilka dni temu i chodzę w nich tylko po mieszkaniu, tamte zwykłe są dużo lepsze. jedyne co kupiłam ciążowego to chyba na początku 4 m-ca postanowiłam się przełamać i kupiłam dżinsy ciążowe, bo do getrów za mało bluzek mam a i jak chłodniej to nawet w tych ocieplanych mi zimno było._____________ my po śniadaniu. mieliśmy jechać wózki oglądać, ale mnie strach obleciał i nie pojechaliśmy.. zaraz będę szukać na allegro dżinsów ciążowych bo te co mam już w biodrach trochę ciasne są. patrzyłam wczoraj w H&M, ale drogie były i prawie nic nie przecenione
|
||
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno Black nie było
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-12-28 o 12:02 |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#877 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zaświeci, dla każdej.... Mocno w to wierzę!My zaspaliśmy, po czym TŻ o 8.30 wyszedł. Myślałam, że już nie pójdę spać, ale taka byłam zmęczona (o 8 rano...), że spałam do 11.. No i znowu dzień do chrzanu, bo jak tak późno zaczynam go, to wiadomo, że nic wielkiego nie zrobię. |
||
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne jest to AMowskie zaklinanie rzeczywistości ![]() Cytat:
Karta się odwróci. Powtarzać jak mantrę. Monika a H&M? może jakieś wyprzedaże?!
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38318114]
My zaspaliśmy, po czym TŻ o 8.30 wyszedł. Myślałam, że już nie pójdę spać, ale taka byłam zmęczona (o 8 rano...), że spałam do 11.. No i znowu dzień do chrzanu, bo jak tak późno zaczynam go, to wiadomo, że nic wielkiego nie zrobię.[/QUOTE] nie marudź
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie H&M to jedyny sklep, który kojarzę z działem ciążowym, u mnie jest 1, byłam wczoraj. dział ciążowy marny strasznie, dżinsy nic nie przecenione
|
|
|
|
#881 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotykać się z ludzmi,rozmawiać,nie mysle wtedy o staraniu i o tym wszystkim.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||
|
|
|
#882 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W marudzeniu osiągam mistrzostwo świata Do kompletu brakuje mi jeszcze tylko bólu głowy ![]() No to tak jak ja, identycznie, nie chce mi się o 11 zwlec z łóżka, żeby sobie zrobić śniadanie. Marzę o pomocy domowej. |
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
dla CIEBIE też!! właśnie moja mózgownica myślała o kim zapomniałam!! Przepraszam!
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38318454]W marudzeniu osiągam mistrzostwo świata Do kompletu brakuje mi jeszcze tylko bólu głowy ![]() No to tak jak ja, identycznie, nie chce mi się o 11 zwlec z łóżka, żeby sobie zrobić śniadanie. Marzę o pomocy domowej.[/QUOTE] Ty sobie z tym bólem głowy to nie kracz, bo jak zacznie boleć to będziesz dopiero marudzić!! ![]() o tak taka pomoc domowa by się przydała
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej
ja tez dzis ledwo z lozka sie zwloklam (8.40) zaraz chyba cos zjem i trzeb rozpakowac kolejne pudlo....
|
|
#885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysł z Marysia u TŻ-ta super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie nie wiem, czy to nie za wcześnie dla mnie, bo dopiero miesiąc od # minął, ale postanowiliśmy zacząć starania Lekarz kazał czekać 3 miesiące, ale to bardzo długo mi się wydaje
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
Witam po świętach
![]() Muszę się pochwalić, że moja siostra jest w ciąży strasznie się cieszęMi już spory brzuszek wyskoczył, aż się dziwię że tak wcześnie w nic się nie mieszczę Boję się jechać na zakupy żeby się nie przemęczyć, bo od zabiegu miną dopiero tydzień Nie jestem na bieżąco ale się postaram nadrobić |
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Wika ja czekalam chyba ze 4 miesiace przed kolejnymi staraniami i zapewniam Cie czas leci jak oszalaly
|
|
#888 |
|
Wtajemniczenie
|
agatka oby lekarz postawiła Wam dobrą diagnozę i by tak jak piszesz w 2013 słoneczko do Was zaświeciło
monika nigdy nie lubiałam się w ciążowych jeansach, takie duże mi się wydawały, chodziłam w spódnicach, sukienkach, legginsach. kocurek nie siedz w krzaczorach czekamy na legginsy ![]() zeberka ![]() kunia jak się śpi na nowym mieszkaniu? |
|
|
|
#889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszłam do dentystki i sama powiedziałam, że "8" boli, pani zapobiegawczo postukała po "6" i "7" a potem po "8" i potwierdziło się... uprzedziła, że ubytek w fatalnym miejscu i jak będzie trzeba leczyć kanałowo to nie ma szans, pół godziny wierciła i starała się ratować ale a że chciałam to wiem co tam było... koleżanka, która leczy u niej zęby od lat powiedziała mi, że skoro ona zasugerowała to napewno nie było ratunku najprawdopodobniej mam zepsutą też "7" a teraz po wyrwaniu tego ostatniego zęba to "zepsute" miejsce się całkiem odsłoniło ...i boli, na szczęście nie tak okropnie mocno i nie cały czas, ibuprom pomaga, po Nowym Roku pójdę ponownie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() my często chodziliśmy na takie "balowe" Sylwestry- rezerwowaliśmy miejsce dla 15-20 par, w tym roku moje Rodzeństwo i Kuzynostwo też się wybiera.... agatko- trzymam kciuki za badania i dalsze działania, cieszę się, że tak pozytywnie jesteś nastawiona
|
|
#890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może spróbuj na allegro czegoś poszukać... Ja wprawdzie nie mam nakazu leżenia, ale tak mnie masakrycznie zakupy męczą, że jeżdżę tylko z musu. |
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maxi, Zeberka dziękuję Wam Kochane Jak poprzedni ginek kazał mi zrobić przerwę to się zdystansowałam i nabrałam nowych sił na walkę ale teraz już bez spięć jakiś szczególnych ... bez czekania na koniec cyklu.... itd...
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2012-12-28 o 12:51 |
|
|
|
|
#892 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
Maksi super!! choc przez brak mebli echo sie niesie
5 stycznia bedziemy miec wkoncu szafe wnekowa w sypialni i szafki w lazience, wiec trzeba bedzie znow ukladac w szafkach, moze wkoncu sie jako taki porzadek zrobi, bo teraz to masakra .Sasiedzi jak narazie cicho sie zachowuje - chyba ze na swieta gdzies powyjezdzali, a przepraszam nad nami mieszka stado sloni 2 dzieci bodajze cos w wieku 10 lat...
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj miałam to spotkanie klasowe i powiem wam, że sobie przypomniałam dlaczego mojej klasy w liceum nienawidziłam pierwszy i ostatni raz...teraz zamiast się uczyć to siedzę i telefony oglądam, bo umowa mi się skończyła
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dla Ciebie zaświeci słoneczko!! no i ja już Cię zarażam.... toś po mnie pojechała
|
|
#898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A masz już jakiś model telefonu upatrzony?
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Agatko
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

a cierpliwości mi nie brakuje. Określiłabym mój stan raczej jako stagnacja.. w bezsilności.. i mój plan to brak planu.
za prawie 5 miesiąc. jak ten czas leci, szok. a brzuch jeszcze wyjdzie, spokojnie. ciesz się, że jest jak jest
Zaświeci, dla każdej.... Mocno w to wierzę!

Do kompletu brakuje mi jeszcze tylko bólu głowy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Lekarz kazał czekać 3 miesiące, ale to bardzo długo mi się wydaje
czekamy na legginsy 

pierwszy i ostatni raz...