Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 11:41   #871
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

[QUOTE=anitaxas;38317371]ej no.. i tyle.. wyjątkowo mało wylewana jesteś Kocurku a jak się czujesz? wszystko ok?

[QUOTE]

Odpoczywam duzo bo cały czas kosmówka jest lekko odklejona. Tyb bardziej, ze w świeta roche pomagałam mamie i droga była długa.

Bola mnie okropnie plecy, ale mdłosci duzo mniejsze(oczywiscie w gowie schiza już)

Heh co tu wiecej pisac....

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
eee, nie ma tak leTko
ale wyprawy do ZUSu nie zazdroszczę

heh.... ja sobie tłumaczyłam, że normalne uciskają Torreska i jakoś się przemogłam....

Dobra po zusie jade po leginsy co bedzie to bedzie.....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:45   #872
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Anitka!! a ja myślę że na przekór Nam!! będzie dane i w 2013r. zaświeci dla NAS SŁONECZKO!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SLONKO.jpg (20,7 KB, 8 załadowań)

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-12-28 o 11:46
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:51   #873
anitaxas
Zadomowienie

Kocurku nie wydaje mi się aby kupno leginsów miało mieć wpływ na to co będzie.. ale rozumiem strach..
Słuchaj dziewczyn i nie pozwól by "guma" uciskała Twoje maleństwo

Cytat:

Małłłłaaaaaa... cierpliwości. Karta MUSI się odwrócić
Oby.. a cierpliwości mi nie brakuje. Określiłabym mój stan raczej jako stagnacja.. w bezsilności.. i mój plan to brak planu.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Anitka!! a ja myślę że na przekór Nam!! będzie dane i w 2013r. zaświeci dla NAS SŁONECZKO!!
Agatko teletubisiowe słoneczko Kochana mam nadzieję że 13 wbrew wszystkiemu będzie dla nas wszystkich szczęśliwa czas pokaże..
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:53   #874
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Miałam mieć korepetycje, ale maturzystka mi zaspała, więc zadzwoniłam do mamy i jedziemy na zakupy. Właśnie zerknęłam i w poniedziałek zaczynam 5ty miesiąc, a brzuch ledwo co mi wystaje
udanych zakupów

za prawie 5 miesiąc. jak ten czas leci, szok. a brzuch jeszcze wyjdzie, spokojnie. ciesz się, że jest jak jest

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
p.s. jak pokonac strach kupienia ciązowych leginsów? Brzuch mam wielki jak na 11 tydzien bom chudzina 46 kg i mnie wywaliło....ale boje sie ich kupić a wszystko mnie mega cisnie...
ja wybrnęłam inaczej, kupiłam zwykłe, rozciągliwe dosyć, rozmiar uniwersalny. mega wygodne, ocieplane i strasznie żałuję że tylko 2 pary wzięłam bo są świetne. nie porozciągały się, po zdjęciu wracają do swoich rozmiarów, a nie cisną mnie. noszę do tej pory. były po 15zł na targu ciążowe kupiłam dopiero kilka dni temu i chodzę w nich tylko po mieszkaniu, tamte zwykłe są dużo lepsze. jedyne co kupiłam ciążowego to chyba na początku 4 m-ca postanowiłam się przełamać i kupiłam dżinsy ciążowe, bo do getrów za mało bluzek mam a i jak chłodniej to nawet w tych ocieplanych mi zimno było.

my po śniadaniu. mieliśmy jechać wózki oglądać, ale mnie strach obleciał i nie pojechaliśmy..

zaraz będę szukać na allegro dżinsów ciążowych bo te co mam już w biodrach trochę ciasne są. patrzyłam wczoraj w H&M, ale drogie były i prawie nic nie przecenione , na targu też ciążowe mają drogie więcej pomysłów nie mam gdzie szukać, nawet nie wiem czy i gdzie w moim mieście są jakieś sklepy ciążowe
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 11:54   #875
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Agatko teletubisiowe słoneczko Kochana mam nadzieję że 13 wbrew wszystkiemu będzie dla nas wszystkich szczęśliwa czas pokaże..
BEDZIE zobaczysz! i dla Ciebie i dla ALONKI, ELIZY i JANY, MEDI..... i dla wszystkich NAS!!!

dawno Black nie było

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-12-28 o 12:02
Stary 2012-12-28, 12:03   #876
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
powiedzialam, ze jak sie urodzi to mu poloze ja pomiedzy nogami nozkami w odpowiednim kierunku i kaze pokopac sobie troche i wtedy pogadamy
dobre
Stary 2012-12-28, 12:05   #877
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
p.s. jak pokonac strach kupienia ciązowych leginsów? Brzuch mam wielki jak na 11 tydzien bom chudzina 46 kg i mnie wywaliło....ale boje sie ich kupić a wszystko mnie mega cisnie...
Ja w zwykłych dżinsach już nie mogłam usiedzieć i musiałam założyć ciążowe. Ulga jak nie wiem i nie muszę się krzywić w autobusie, żeby nie uciskać brzucha. Ale oczywiście też rozumiem strach...

Cytat:
Piękne słoneczko Zaświeci, dla każdej.... Mocno w to wierzę!

My zaspaliśmy, po czym TŻ o 8.30 wyszedł. Myślałam, że już nie pójdę spać, ale taka byłam zmęczona (o 8 rano...), że spałam do 11.. No i znowu dzień do chrzanu, bo jak tak późno zaczynam go, to wiadomo, że nic wielkiego nie zrobię.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:06   #878
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurku nie wydaje mi się aby kupno leginsów miało mieć wpływ na to co będzie..
tja... a jak ma się jedna para małych skarpeteczek do tego wszystkiego...
straszne jest to AMowskie zaklinanie rzeczywistości

Cytat:
Określiłabym mój stan raczej jako stagnacja.. w bezsilności.. i mój plan to brak planu.
rok temu mialam t.o.t.a.l.n.y. marazm. ale taki, że jak teraz patrzę na grudzień 2011, to się zastanawiam nad tym że cudem żyję...
Karta się odwróci. Powtarzać jak mantrę.

Monika a H&M? może jakieś wyprzedaże?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:08   #879
agatkaa1
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38318114]
My zaspaliśmy, po czym TŻ o 8.30 wyszedł. Myślałam, że już nie pójdę spać, ale taka byłam zmęczona (o 8 rano...), że spałam do 11.. No i znowu dzień do chrzanu, bo jak tak późno zaczynam go, to wiadomo, że nic wielkiego nie zrobię.[/QUOTE]

nie marudź ja ostatnio tez wiecznie zmęczona....heh tylko nie wiem czym...ale normalnie wstawanie rano z łóżka już mnie męczy....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-12-28, 12:20   #880
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Monika a H&M? może jakieś wyprzedaże?!
właśnie H&M to jedyny sklep, który kojarzę z działem ciążowym, u mnie jest 1, byłam wczoraj. dział ciążowy marny strasznie, dżinsy nic nie przecenione w wyprzedaży tylko jakieś sztruksy były, w dodatku jasne, a jak coś z dżinsów to strasznie duże rozmiary. nie znalazłam nic. te wyprzedaże tam praktycznie ciążowego i niemowlęcego działu nie obejmują jak popatrzyłam.
Stary 2012-12-28, 12:24   #881
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Izunia intensywnie żyjecie ja od samego czytania o Twoich imprezkach i spotkaniach czuję się zmęczona
Powiem ci że ja to lubieSpotykać się z ludzmi,rozmawiać,nie mysle wtedy o staraniu i o tym wszystkim.
Cytat:

Mega dziękuję za uscisk.. bardzo mi potrzeba wsparcia.. dzisiaj mija pół roku od odejścia mojego drugiego Maleństwa.. mojej Nadziejki.. ciężkie to wszystko.. Mijający czas zmienia coś.. ta rana w sercu, w duszy staje się mniejsza, ale bolesna blizna nigdy nie zniknie..
Gdy kończył się rok 2011 miałam nadzieję że 2012 będzie lepszy. Miałam nadzieję.. teraz nawet tego nie mam..
Kochana

Cytat:

Odpoczywam duzo bo cały czas kosmówka jest lekko odklejona. Tyb bardziej, ze w świeta roche pomagałam mamie i droga była długa.

Bola mnie okropnie plecy, ale mdłosci duzo mniejsze(oczywiscie w gowie schiza już)
Odpoczywaj
Cytat:
Oby
Cytat:
BEDZIE zobaczysz! i dla Ciebie i dla ALONKI, ELIZY i JANY, MEDI..... i dla wszystkich NAS!!!
A dla mnie?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:25   #882
Konto usunięte

Cytat:
nie marudź ja ostatnio tez wiecznie zmęczona....heh tylko nie wiem czym...ale normalnie wstawanie rano z łóżka już mnie męczy....

W marudzeniu osiągam mistrzostwo świata Do kompletu brakuje mi jeszcze tylko bólu głowy

No to tak jak ja, identycznie, nie chce mi się o 11 zwlec z łóżka, żeby sobie zrobić śniadanie. Marzę o pomocy domowej.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:28   #883
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

A dla mnie?
dla CIEBIE też!! właśnie moja mózgownica myślała o kim zapomniałam!! Przepraszam!

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38318454]W marudzeniu osiągam mistrzostwo świata Do kompletu brakuje mi jeszcze tylko bólu głowy

No to tak jak ja, identycznie, nie chce mi się o 11 zwlec z łóżka, żeby sobie zrobić śniadanie. Marzę o pomocy domowej.[/QUOTE]

Ty sobie z tym bólem głowy to nie kracz, bo jak zacznie boleć to będziesz dopiero marudzić!!

o tak taka pomoc domowa by się przydała

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-12-28, 12:33   #884
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

hej, hej
ja tez dzis ledwo z lozka sie zwloklam (8.40) zaraz chyba cos zjem i trzeb rozpakowac kolejne pudlo....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:40   #885
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Wiki ciesze sie ze otrzymalas list i ja bym odpisala, ze chce wiedziec jakie konsekwencje szpital wyciagnal i jaki to bedzie skutkowalo w przyszlosci

ja jutro koncze 35 tydzien. zaczynam myslec o spaowaniu torby do szpitala, Tz zaczyna siwiec jak tylko dzwonie do niego wczoraj zarzadzil, ze moj samochod ma byc zawsze w polowie zatankowany i mam tego pilnowac a mnie sie nie chce do samochodu wsiadac. Marysia protestuje i daje to odczuc bardzo. Tz stwierdzil, ze mam sie poswiecac i ma mnie Mala kopac, wiec powiedzialam, ze jak sie urodzi to mu poloze ja pomiedzy nogami nozkami w odpowiednim kierunku i kaze pokopac sobie troche i wtedy pogadamy
Dziękuję za podsunięcie pomysłu - na pewno to zrobię, właśnie się zastanawiałam nad jakąś odpowiedzią, bo o kilku "nieprawidłowościach" (jak to nazwał pan dyrektor) jeszcze muszę go poinformować

Pomysł z Marysia u TŻ-ta super

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

zaraz będę szukać na allegro dżinsów ciążowych bo te co mam już w biodrach trochę ciasne są. patrzyłam wczoraj w H&M, ale drogie były i prawie nic nie przecenione , na targu też ciążowe mają drogie więcej pomysłów nie mam gdzie szukać, nawet nie wiem czy i gdzie w moim mieście są jakieś sklepy ciążowe
a w lumpeksach nie kupujesz nic? Nie wiem jak tam teraz to wszystko wygląda, bo ostatnio nie zaglądam, ale pamiętam, że 5 lat temu moja siostra kupiła sobie całą wyprawkę ciążową - ciuszki były nowe, jeszcze z metkami nawet a jakość super, nie mówiąc o cenach

Cytat:
dla CIEBIE też!! właśnie moja mózgownica myślała o kim zapomniałam!! Przepraszam!

i dla mnie i dla mnie no właśnie nie wiem, czy to nie za wcześnie dla mnie, bo dopiero miesiąc od # minął, ale postanowiliśmy zacząć starania Lekarz kazał czekać 3 miesiące, ale to bardzo długo mi się wydaje
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:43   #886
ewel28
Rozeznanie

Witam po świętach
Muszę się pochwalić, że moja siostra jest w ciąży strasznie się cieszę
Mi już spory brzuszek wyskoczył, aż się dziwię że tak wcześnie w nic się nie mieszczę Boję się jechać na zakupy żeby się nie przemęczyć, bo od zabiegu miną dopiero tydzień
Nie jestem na bieżąco ale się postaram nadrobić
Stary 2012-12-28, 12:43   #887
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Wika ja czekalam chyba ze 4 miesiace przed kolejnymi staraniami i zapewniam Cie czas leci jak oszalaly trzymam mocno kciuki...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-12-28, 12:43   #888
maksikola
Wtajemniczenie

agatka oby lekarz postawiła Wam dobrą diagnozę i by tak jak piszesz w 2013 słoneczko do Was zaświeciło

monika nigdy nie lubiałam się w ciążowych jeansach, takie duże mi się wydawały, chodziłam w spódnicach, sukienkach, legginsach.

kocurek nie siedz w krzaczorach czekamy na legginsy

zeberka to był dentysta

kunia jak się śpi na nowym mieszkaniu?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:44   #889
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
aaa! przeszedł mnie dreszcz potężny jak tornado. Jak to?! Do sądu bym konowała podała...

przyszłam do dentystki i sama powiedziałam, że "8" boli, pani zapobiegawczo postukała po "6" i "7" a potem po "8" i potwierdziło się...
uprzedziła, że ubytek w fatalnym miejscu i jak będzie trzeba leczyć kanałowo to nie ma szans, pół godziny wierciła i starała się ratować ale , wyrwała i zapytała czy chcę pooglądać
a że chciałam to wiem co tam było...
koleżanka, która leczy u niej zęby od lat powiedziała mi, że skoro ona zasugerowała to napewno nie było ratunku
najprawdopodobniej mam zepsutą też "7" a teraz po wyrwaniu tego ostatniego zęba to "zepsute" miejsce się całkiem odsłoniło ...i boli, na szczęście nie tak okropnie mocno i nie cały czas, ibuprom pomaga, po Nowym Roku pójdę ponownie...

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Zeberko, współczuję dentysty w takim razie! No i szkoda zęba, pewnie będzie trzeba rwać drugiego...
nie żartuj z tym rwaniem

Cytat:
toż samoż... ale
kiedyś pójdziemy na bal na sto par ale jak to zrobić z ok. 20 osobową ekipą bez której sobie nie wyobrażam jakiegokolwiek świetowania?!
zabrać ze sobą
my często chodziliśmy na takie "balowe" Sylwestry- rezerwowaliśmy miejsce dla 15-20 par,
w tym roku moje Rodzeństwo i Kuzynostwo też się wybiera....

agatko- trzymam kciuki za badania i dalsze działania, cieszę się, że tak pozytywnie jesteś nastawiona

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:46   #890
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Witam po świętach
Muszę się pochwalić, że moja siostra jest w ciąży strasznie się cieszę
Mi już spory brzuszek wyskoczył, aż się dziwię że tak wcześnie w nic się nie mieszczę Boję się jechać na zakupy żeby się nie przemęczyć, bo od zabiegu miną dopiero tydzień
Nie jestem na bieżąco ale się postaram nadrobić

Może spróbuj na allegro czegoś poszukać...
Ja wprawdzie nie mam nakazu leżenia, ale tak mnie masakrycznie zakupy męczą, że jeżdżę tylko z musu.
Stary 2012-12-28, 12:46   #891
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
i dla mnie i dla mnie no właśnie nie wiem, czy to nie za wcześnie dla mnie, bo dopiero miesiąc od # minął, ale postanowiliśmy zacząć starania Lekarz kazał czekać 3 miesiące, ale to bardzo długo mi się wydaje
Dla Ciebie również!! hmm....zdaj się na intuicję! i do dzieła!!

Maxi, Zeberka dziękuję Wam Kochane

Jak poprzedni ginek kazał mi zrobić przerwę to się zdystansowałam i nabrałam nowych sił na walkę ale teraz już bez spięć jakiś szczególnych ... bez czekania na koniec cyklu.... itd...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-12-28 o 12:51
Stary 2012-12-28, 12:50   #892
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieję że teraz mam dobrego lekarza...trafiłam do kliniki i na dzień dobry dostałam zlecenie na badania....
Dobry lekarz to podstawa i mam nadzieje że takiego właśnie znalazłaś i teraz będzie tylko z górki

Cytat:
dlatego najbliższy weekend jak i sylwester spędzamy z Tż w swoim dwuosobowym towarzystwie, zamknięci w domu na cztery spusty
Jestem jak najbardziej za takim spędzaniem sylwestra tylko we dwoje w domku ale jak co roku skazana jestem na impreze w większym gronie na szczęście to domówka więc jakoś przetrwam

Cytat:
Muszę się zarazić twoim pozytywnym myśleniem

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:50   #893
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

kunia jak się śpi na nowym mieszkaniu?
Maksi super!! choc przez brak mebli echo sie niesie 5 stycznia bedziemy miec wkoncu szafe wnekowa w sypialni i szafki w lazience, wiec trzeba bedzie znow ukladac w szafkach, moze wkoncu sie jako taki porzadek zrobi, bo teraz to masakra .
Sasiedzi jak narazie cicho sie zachowuje - chyba ze na swieta gdzies powyjezdzali, a przepraszam nad nami mieszka stado sloni 2 dzieci bodajze cos w wieku 10 lat...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-12-28, 12:51   #894
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
teletubisiowe słoneczko to do koszmarów nadaje się

wczoraj miałam to spotkanie klasowe i powiem wam, że sobie przypomniałam dlaczego mojej klasy w liceum nienawidziłam pierwszy i ostatni raz...
teraz zamiast się uczyć to siedzę i telefony oglądam, bo umowa mi się skończyła

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:51   #895
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
udanych zakupów

Ja kupowałam tylko w szmateksach. Ceny 10-30zł a 2 razy udao mi sie kupic nawet z metką. Leginsy natomiast na allegro...Na targach straszna drożyzna, czasem gorzej niz w sklepie.
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:53   #896
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli czujesz sie na siłach psychicznie to działajcie.Ja trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

przyszłam do dentystki i sama powiedziałam, że "8" boli, pani zapobiegawczo postukała po "6" i "7" a potem po "8" i potwierdziło się...
uprzedziła, że ubytek w fatalnym miejscu i jak będzie trzeba leczyć kanałowo to nie ma szans, pół godziny wierciła i starała się ratować ale , wyrwała i zapytała czy chcę pooglądać
a że chciałam to wiem co tam było...
koleżanka, która leczy u niej zęby od lat powiedziała mi, że skoro ona zasugerowała to napewno nie było ratunku
najprawdopodobniej mam zepsutą też "7" a teraz po wyrwaniu tego ostatniego zęba to "zepsute" miejsce się całkiem odsłoniło ...i boli, na szczęście nie tak okropnie mocno i nie cały czas, ibuprom pomaga, po Nowym Roku pójdę ponownie...

Współczuje przejść z zębami

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:55   #897
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Dobry lekarz to podstawa i mam nadzieje że takiego właśnie znalazłaś i teraz będzie tylko z górki

Muszę się zarazić twoim pozytywnym myśleniem
i dla Ciebie zaświeci słoneczko!!
no i ja już Cię zarażam....

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
toś po mnie pojechała

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-12-28, 12:56   #898
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Sasiedzi jak narazie cicho sie zachowuje - chyba ze na swieta gdzies powyjezdzali, a przepraszam nad nami mieszka stado sloni 2 dzieci bodajze cos w wieku 10 lat...
oj to bardzo znajomy mi temat czasem myślę że moi sąsiedzi grają szklanymi kulami po podłodze ale to są uroki mieszkania w bloku

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość

wczoraj miałam to spotkanie klasowe i powiem wam, że sobie przypomniałam dlaczego mojej klasy w liceum nienawidziłam pierwszy i ostatni raz...
teraz zamiast się uczyć to siedzę i telefony oglądam, bo umowa mi się skończyła
Mam takie samo podejście do klasy z liceum co Ty i dlatego nie mam zamiaru iść na takie spotkanie ale z ludźmi z podstawówki chętnie bym sie spotkała.
A masz już jakiś model telefonu upatrzony?

Ugo Foscolo
Stary 2012-12-28, 12:56   #899
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
a w lumpeksach nie kupujesz nic? Nie wiem jak tam teraz to wszystko wygląda, bo ostatnio nie zaglądam, ale pamiętam, że 5 lat temu moja siostra kupiła sobie całą wyprawkę ciążową - ciuszki były nowe, jeszcze z metkami nawet a jakość super, nie mówiąc o cenach
nie kupuję ale może spróbuję. kiedyś byłam, ale nie znalazłam nic. tyle, że chyba zbyt dobrze nie chciałam szukać

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
monika nigdy nie lubiałam się w ciążowych jeansach, takie duże mi się wydawały, chodziłam w spódnicach, sukienkach, legginsach.
moje ciążowe w sumie wielkościowo takie jak i zwykłe, tyle, że z panelem. spódnice mam tylko letnie, więc jak mam coś kupować to jednak spodnie. legginsy bardzo lubię, ale mam w sumie tylko kilka tunik/sukienek do nich no i jak jest trochę na minusie to mi zimno w nich. ale mam dylematy oglądanie wózków mnie przerosło to chociaż o spodniach pomyślę..
Stary 2012-12-28, 12:59   #900
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
i dla Ciebie zaświeci słoneczko!!
no i ja już Cię zarażam....
Dziękuje Agatko ale niestety mam wrażenie że nad głową mam jedynie chmury gradowe.

Ugo Foscolo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości