Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 281 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 15:07   #8401
suples
Raczkowanie

GG do suples
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Amorcio,
Mój tż ciągle obsypuje mnie komplementami i mówi jak to mu się strasznie podobam i że moje piersi też, ale ja nie jestem z nich zadowolona. Po prostu jakoś nie udało mu się wyleczyć mnie z tego kompleksu. Wiem że jak prawie każdemu facetowi podobają mu się duże piersi, zresztą mnie też gdybym miała chociaż troche większe to już byłabym zadowolona, ale bycie płaską i te staniki z grubą gąbką to nic zadowolającego ..... dzieki niemu jestem zadowolona ogólnie ze swojego ciała, bo widzę że je uwielbia ale z małymi piersiami nie potrafie sie pogodzić ;/
Mojemu Tz te nie przeszkadzają piersi małe w sumie juz 3 lata po ślubie bedzie w maju wiec chyba naprawdę mu nie przeszkadzają ale jak mówię mu jakie bym chciała miec to mówi oo takie duże niech Ci 450 włoży hahha wiec jednak chciałby takie )-a zreszta ja robię to dla siebie nie dla kogos

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Nie pamiętam w tej chwili jak długo ale jakiś tam problem był z takimi wózkami jak są w marketach na zakupy. Nie wiem jak ciężki jest ten Twój ale po 2-miesiącach może dasz rade. OOO a może nikt się nie będzie czepiał jak będziesz zakładać pas....coś co będziesz mogła zaczepiać o wózek i swoją talię, czy biodra i tym sposobem ciągnąc odciążać ręce?
Kochana mam nadzieje ze po 2 miesiącach będę mogła wrocic do pracy nie wiem może dowiem sie czegoś od lekarza a jak nie to będę kombinowala do 3 miesięcy żeby w domu przesiedziec czego nie robi sie dla piersi ?? hahha zobaczymy najpierw pójdę na konsultacje zobaczymy co mi lekarz powie i będę intensywnie myślała gaz mam dylemat jestem umówioną w Warszawie u P.O i nie wiem do kogo isc w Warszawie[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

[/

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:08   #8402
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny..jestem tu nowa,czyli od wczoraj wieczorem.wogóle nie wiem jeszcze gdzie co pisac tak że sie nie gniewajcie.prosze o pomóc.w styczniu planuje operacje piersi,i mam dużego stracha,masakra.ale juz3lata czekam na ta operacje,wkońcu wzbierałam kaske..jestem po2dzieciaków,już nie planuje więcej mieć.mam pod biustem82cm,w biuscie86[malutko]po dzieciach zostali mi puste woreczki;[A.mam170wz..59kg.32lata.b yłam na konsultacji w dwóch lekarzy,tylko pierwszy odrazu [odpad],nie będę opisywałam dla czego..na drugiego jestem zdecydowana,tylko mam trochy stracha czy implant410ml nie będe za duży,tak mi doradzil mój lekarz żebym wypelnić ten nadmiar skóry i puste piersi.może któras z Was miała podobne problemy jak ja;[?jeszczę jedno,czy ktos wie jeżeli po operacji są możliwy krwiak i jest potrzebna druga operacja kto pokrywa koszty operacji czy jest to wina lekarza i jest bezkosztowna czy sie dalej placi?z tego co wiem od lekarza to ja pokrywam koszty materialowe i pracę zespolu,bez zysku dla Doktora..czy pytaliście swoich lekarzy coś na ten temat??bardzo proszę o odpowiedz.
Twoje wiadomości idą pierw do moderatora, pokazała się, ale z opóźnieniem. Żeby pokazywały się od razu korzystaj z ikonek szybkiej odpowiedzi, które znajdują się pod każdym postem np tej pomarańczowej "Odp."

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:11   #8403
nkolodii
Raczkowanie

już drugi raz moja wiadomosć gdzieś znika.napisłam duża wiadomość do dziewczyn i jej nie mam znikła;[jestem tu nowa i jeszcze tak nie wiem co gdzie i jak.sorry.

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

bardzo dziękuję słonko..hm nie jestem jakaś nie [mądra]ale trochy się pogubiłam tu.
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 15:11   #8404
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
No dlatego tak napisalam. Turczynki sa bardzo ladne, szczegolnie jak widac tylko buzie, gdy wstana np z zza kasy to szoku mozna dozna tak nieksztaltne ciala maja. Mi sie bardzo podoba, ze tam dziewczyny, kobiety ubieraja sie bez wzgledu na wage tak jak im sie podoba, ida dwie nastolatki kolezanki ulica jedna tega druga szczupla A ubrane obie identycznie w mini, nikt sie temu nie dziwi. Moze gdyby u nas tak bylo kobiety byly by szczesliwsze.
Tez mi sie bardzo ich sztuk ubierania podoba chodzą wyzywajaco ubrane i nie zwracają uwagi na swoje kg wiec tutaj pod tym względem jest ok chciaz jak dla mnie za dużo tu Turakow itp no ale cóż zrobic Hamburg jednak są i jego duzeee zalety

Stary 2012-12-28, 15:39   #8405
LittleButterfly
Raczkowanie

Dodałam zdjęcia moich maluszków w staniku push-up jak wyglądają, także jak któraś ma czas spojrzeć to zapraszam
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 16:16   #8406
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Dodałam zdjęcia moich maluszków w staniku push-up jak wyglądają, także jak któraś ma czas spojrzeć to zapraszam
Wow tymi push up zdzialalas cuda piersi super wyglądają jaki rozmiar push up kupujesz?

Stary 2012-12-28, 16:23   #8407
nkolodii
Raczkowanie

przepraszam żę pytam,a kiedy TY masz operacje?może razem będziemy przechodzić czrez to..stres jest,ból ale pózniej frajda tak jak dziewczyny piszą.każdy sie boi ja też Bardzo,ale juz mam dośc swoich widoków.mam wysportowana sylwetke tylko piersi mi brak;[
Stary 2012-12-28, 16:32   #8408
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Witam,
Dwa dni mnie nie było a tyle tu naskrobałyście już
ja to się w sumie cięszę że już po świętach, bo mam dość tego jedzenia.

Suples, korolowa,
tak samo jak Was zastanawia mnie co z ćwiczeniami po operacji .... lubię ćwiczyć i nie wyobraża sobie żebym miała z tego zrezygnować marzę o takiej wysportowanej sylwetce, ale najpierw chciałabym zrobic sobię piersi i później dopiero ostro wziąść się za pracę nad ciałem. A właśnie przez te moje ćwiczenia czuję że ciut mi się zmniejszyły już piersi i źle się z tym czuję..... przymierzałam sukienkę na sylwestra w której pójde, jest taka obcisła, podkreślająca no i własnie niestety widać że płasko z przodu......
Mam nadzieję że za jakiś czas po op wrócę do ćwiczeń, w końcu wiele kobiet ze sztucznym biustem trenuje i jakoś jest to mozliwe

iloona79 - dostałam wiadomość, dziękuje za info, już odpisałam

LittleButterfly - to jak zrobisz cycuchy to jaki zapał będzię aby nad całym ciałkiem pracować

Co do mojego zapytania do Ewy Chodakowskiej, niestety cisza....ona raczej odpisuje na wiadomości,ale po czasie, bo tyle ich ma. poczekamy, zobaczymy.
W miedzy czasie poszperałam po znajomych na fb i żona mojego znajomego pracuje w klubie ze striptizem robiła biust, i swego czasu był on bardzo wychwalany jako piękny po ciąży musiała poprować, ale dalej jest ok. pozwoliłam sobie ja zapytać i twierdz,ze ma pod mięsień i nie ma żadnego problemu z ćwiczeniem, a ona na tej rurce to się sporo naćwiczy i w sumie jej wciąż ręce, klata pracuja - wiec już jakieś pozytywne wieści są
Wrzućcie w google to hasło: i to jest ta szczuplejsza dziewczyna, ładnie jej biust wygląda i całkiem spory jest.
"Nagie kobiety w wannie pełnej mleka na imprezie u Dody"

A teraz prośba ode mnie, wrzucam do albumu zdjęcia, moją wyjściówkę, jak to tu nazywacie - jestem ciekawa Waszych opinii - ja bym chciała taki sportowy, pełny biust,ale nie za duży i aby nie było takiego efektu płasko,nagle dwa cycki i dalej płasko nie wiem czy jasno to opisuje, ale chciałabym (o ile to możliwe) mieć takie płynne przejście na dekolcie aby ten biust się ładnie zaczynał
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 16:56   #8409
nkolodii
Raczkowanie

jak myślicie czy po op.można cwiczyć hula hop?tak chyba po5,6dniach.bardzo łubię hula hop,za 3miesiacy straciłam w pasie6cm i wyrobiłam mieśni,mam takie hula hop z wypustkami takie metalowe kulki.
Stary 2012-12-28, 17:17   #8410
LittleButterfly
Raczkowanie

suples,
Teraz sprawdzilam i moj push up ma rozmiar 70 C.
Ale to wiadomo że dlatego że taka gąbka gruba jest. Bo jak widziałyście to wyjściówkę mam malutką.Jedna taki stanik może zdziałać fajny y efekt.ale wiadomo to tylko gąbka a nie piersi. Jak się zdejmie to już nie manic.
Stary 2012-12-28, 17:19   #8411
lauren25
Raczkowanie

Moje cycorki kończą dzisiaj pierwszy miesiąć

Stary 2012-12-28, 17:21   #8412
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
suples,
Ale to wiadomo że dlatego że taka gąbka gruba jest. Bo jak widziałyście to wyjściówkę mam malutką.Jedna taki stanik może zdziałać fajny y efekt.ale wiadomo to tylko gąbka a nie piersi. Jak się zdejmie to już nie manic.
Wiem ja te mam jkilka super push up ze nawet jak na imprez idę to mozna kogos nabrać ze cos tam jest ale o z tego jak ściągnęła i maksara w ogóle zauważyłam ze odkąd zaczęłam intensywnie ćwiczyć te piersi mi na dół opadły całkowicie jakieś zwisy są kurde nie wiem o co chodzi i na dodatek żyły mi wyszły i okropnie to wyglada ;/

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość

Gratuluje a powiedz mi jak ogólnie sie czujesz ?? Po miesiącu !?

Stary 2012-12-28, 17:27   #8413
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
suples,
ja nawet jak mam pusz up to nić n ie pomaga bo widać taką zwiotczała skóre;[ strasznie to u mnie wygląda.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Wiem ja te mam jkilka super push up ze nawet jak na imprez idę to mozna kogos nabrać ze cos tam jest ale o z tego jak ściągnęła i maksara w ogóle zauważyłam ze odkąd zaczęłam intensywnie ćwiczyć te piersi mi na dół opadły całkowicie jakieś zwisy są kurde nie wiem o co chodzi i na dodatek żyły mi wyszły i okropnie to wyglada ;/

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

gratulacje,ja jeszcze miesiąc czekam i licze dni,nawet koszmary mam w nocy ze mam jedna zrobiona pierś a drugiej niema,
Stary 2012-12-28, 17:32   #8414
lauren25
Raczkowanie

suples czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, szczypanie już odpuściło. Bardzo się cieszę że to zrobiłam
Stary 2012-12-28, 17:41   #8415
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratuleje alez to zlecialo
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 17:42   #8416
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Gratuleje alez to zlecialo
szybciutko!
Stary 2012-12-28, 17:52   #8417
LittleButterfly
Raczkowanie

Lauren25,
Gratuluje ! Fajnie, też bym tak chciała
Stary 2012-12-28, 17:52   #8418
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
suples czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, szczypanie już odpuściło. Bardzo się cieszę że to zrobiłam
Super cieszę sie i takie wiadomości motywuje mnie jeszcze bardziej )))

Stary 2012-12-28, 17:53   #8419
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:

wkleilam zdjęcie swoich woreczków zdjęcie przed i niema tego zdjecia,przepadlo;[możę któras miala podobny biust przed..ale myślę żę nikt takiego nie mial;[
Stary 2012-12-28, 18:50   #8420
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR] ja jestem 6 mscy po zabiegu ale ćwiczeń w stylu pompki czy podciąganie na drążku nie mam szans wykonać, nawet przy mocnym nacisku rękami na coś, lub podnoszeniu czuję w środku tak jakby mięsień nie był do końca przytwierdzony,
no coś się w środku ciągnie, nie jest to ból tylko raczej dyskomfort, lekarz zapewniał, że po 3 miesiącach od op. mogę robić wszystko to co robiłam przed operacją i mimo, że bardzo szczegółowo wypytywałam o poszczególne ćwiczenia byłam zapewniana, że będę mogła robić wszystko, tak jednak nie jest.

czyli mam się masażysty pytać czy ma taki stół? kurcze ten do którego dostałam karnety to raczej ma normalny i widziałam jeszcze u niego jakieś coś na kształt krzesła, widziałam wprawdzie tylko z daleka... o co właściwie ja mam zapytać? Czy stół ma dziury na cycki czy ma to jakąś specjalistyczną nazwe?[COLOR=Silver]
Belsenko- to" niby krzesło" jest z pewnością właśnie stołem o jaki mi chodziło. Hihi nie ma chyba stołów z dziurami na cycki , więc może lepiej nie pytaj dokładnie w ten sposób Powiedz że miałaś zabieg na piersi i nie możesz na nich jeszcze leżeć- masażysta znajdzie rozwiązanie jeśli nie ma odpowiedniego stołu. Jak będzie to taki laytowy masaż , jakiś relaksujący to się można na rękach położyć albo zwiniętym ręczniku i się jakoś da radę. Inne masaże - takie które mają przynieść jakiś efekt terapeutyczny - wymagają odpowiedniej pozycji i o położeniu się w ten sposób nie ma mowy.
A jeśli chodzi o ćwiczenia- to często jest tak jak piszesz. Mięśnie z całą pewnością będą się zachowywać inaczej (jeśli będą na implancie) - ale jak będą się zachowywać to się okaże dopiero po operacji. Część dziewczyn ćwiczy, inna nie. Nie widziałam tu na forum nikogo kto by do ćwiczenia mięśni klatki wrócił tak szybko jak to przedstawiają czasami lekarze. 3 msc to takie minimum- a potem powoli , od początku zaczyna się wracać do ćwiczeń.

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

Żabulku pamiętasz, jak pisałaś o platformie crazy fit? Dzieciątko mi przyniosło
ale super prezencik! i do tego karnecik na siłownię? ale będziesz śliczna i sprężysta do wiosny

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a mi minelo juz 5 msc czekam na kolejne 7
mam pytanie wiem ze np na alegro sa przedluzki do stanika hm a w druga strone to nie dziala?? nie ma cudownych zmniejszaczy jak sie stanik np rozciagnie??hhehe to jak sie nazywa ta pani ktora sie zajmuje zwezaniem bo ona ma jakas nazwe??bo sama to raczej nie dam rady, tak na przyszlosc pytam

na poczatku lutego jade do dr minie mi wtedy 6 msc i mam nadzieje ze pozegnam sie z trophy i gazikami na sutki hehe

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

zmienilam avatar zrobilam porzadek w albumie co bede tu cyckami swiecic
dziewczyny a jak powinna wygladac prawidlowa blizna po 5 msc??
5 msc więc blizny już powinny lokować się tam gdzie należy. Idziesz niedługo na konsultacje więc spytaj się o to dokładnie- może więcej basenu się przyda
A zwęzić staniczek w obwodzie będzie umiała każda krawcowa- wystarczy tylko maszyna domowa i osoba szyjąca gorseciarkę w prawdzie masz w Trójmieście ale po co od razu do takiego specjalisty z taką drobnostką

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
to widzę, ze nie tylko ja się o to martwię, ja miałam taką sytuację, ze na moich zajęciach (prowadzę sobie dodatkowo fitness) zaczęła przychodzić dziewczyna ze zrobionym biustem, dość sporym do jej filigranowej budowy i niestety wg mnie narobiła sobie tym biustem więcej szkody niż pożytku, za ciężkie te piersi były, była przygarbiona, miała przykurcze mięśnia piersiowego i jak podchodziłam aby ją poprawić, aby stanęła prosto to mi własnie po ciuchu powiedział,ze ona nie może......ta sytuacja na jakiś czas ostudziła mój zapał do zrobienia operacji,ale znów wracam do tej myśli i w wakacje bym chciała. i już tu pisałam, ze Ewa Chodakowska, ma na 100% zrobiony biust ale pięknie ćwiczy, i jak ktoś odpisał, być może ma pod gruczął, nie pod mięsień, cóż napisałam do niej i może mi odpowie
Hmmm- Ty prowadzisz takie zajęcia No tak sobie myślę, że ta dziewczyna która ćwiczyła i którą poprawiałaś wiedziała równie mało jak Ty Jest to kolejny przykład na to, że pacjentki po operacji są skazane same na siebie. Trafiła na zajęcia - a tam instruktor który sam nie wie co zrobić w takiej sytuacji. Oczywiście nie musi wiedzieć-ale co z pacjentką ??? lekarz ma to gdzieś (mija 3 msc i nic więcej nie ma do dodania) i pacjentka zaczyna kombinować jak koń górę
Po pierwszej operacji miałam wrócić na salę po miesiącu- tak mnie zapewniał lekarz. I upomniałam się o to oczywiście na kontroli po miesiącu - hihi pokazując jednocześnie lekarzowi że mi na klacie NIC nie działa jakby tam mięśni nie było składałam dłonie przed piersiami, dociskałam - a na klacie nic nawet nie drgnęło Lekarz zalecił cierpliwość. Po kolejnym miesiącu pokazałam się fizykoterapeucie - i pierwsze co mi zalecił to rozciąganie a nie ćwiczenie. No a po kolejnych 2 msc było jasne że ćwiczyć klatki nie będę mogła w ogóle bo mięśnie zaczęły się dzielić na piersiach.

Cytat:
witajcie dziewczyny..jestem tu nowa,czyli od wczoraj wieczorem.wogóle nie wiem jeszcze gdzie co pisac tak że sie nie gniewajcie.prosze o pomóc.w styczniu planuje operacje piersi,i mam dużego stracha,masakra.ale juz3lata czekam na ta operacje,wkońcu wzbierałam kaske..jestem po2dzieciaków,już nie planuje więcej mieć.mam pod biustem82cm,w biuscie86[malutko]po dzieciach zostali mi puste woreczki;[A.mam170wz..59kg.32lata.b yłam na konsultacji w dwóch lekarzy,tylko pierwszy odrazu [odpad],nie będę opisywałam dla czego..na drugiego jestem zdecydowana,tylko mam trochy stracha czy implant410ml nie będe za duży,tak mi doradzil mój lekarz żebym wypelnić ten nadmiar skóry i puste piersi.może któras z Was miała podobne problemy jak ja;[?jeszczę jedno,czy ktos wie jeżeli po operacji są możliwy krwiak i jest potrzebna druga operacja kto pokrywa koszty operacji czy jest to wina lekarza i jest bezkosztowna czy sie dalej placi?z tego co wiem od lekarza to ja pokrywam koszty materialowe i pracę zespolu,bez zysku dla Doktora..czy pytaliście swoich lekarzy coś na ten temat??bardzo proszę o odpowiedz.
Jeśli krwiak wystąpi bezpośrednio po operacji- w pierwszej dobie i trzeba od razu to poprawić nie sądzę by była potrzebna dopłata. Potem - wynika to z ustaleń między pacjentem a kliniką. Dlatego TAKIE USTALENIA Z LEKARZEM SĄ NIEZBĘDNE PRZED OPERACJĄ!!! ustalenia ustne- nie wszystko trzeba zapisywać Ale wyjaśnić TRZEBA przed operacją wszystkie wątpliwości-ustalić, uzgodnić i potem mieć pewność na co można liczyć. Nie ma prawnych zapisów co lekarz jest zobowiązany zrobić- to zleży od ustaleń przed zabiegiem.

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość

Mi jest przykro, bo mój tż większość czasu widzi same negatywy mojej operacji i narzeka, że on tego i tamtego robić nie może a i że ja "ograniczona" w czynnościach jestem Uznał nawet, że założy swój wątek antycyckowy, ostrzegający innych tżów przed takim przekleństwem jakim jest powiększenie piersi Ma głęboko gdzieś, że ja jestem szczęśliwa teraz, bo przecież nie mogę robić wszystkiego co by chciał i dzień w dzień mi się za to obrywa
Hmmm- a czasem Ty swojego Tż nie doglądałaś cierpliwie jak miał wypadek i operację? i jak palił mimo że nie powinien? i żal Ci go było i serce Ci się krajało że przez tyle musi przechodzić? To ten sam Tż
Nie dziwię się, że jest Ci teraz przykro
Może niech założy ten wątek, to świetny pomysł - już widze jaki by miał poklask łeb by mu urwali i po zmartwieniu

Cytat:

Pracuje w Hotelu na stanowisku minibat attendent czyli biegam po całym hotelu i sprawdzam co goście wypilli i uzupełniam czyli do tego mam wielki wózek z alkoholami który waży bardzo dużo i musze go ciągnąć po całym hotelu i boje sie ze po operacji nie będę mogła notmalnie doprawdy wrócić 2 miesiące jakoś bym wytargowala ale wiecej :/ trudny temat
Będzie trudno- łatwo się uszkodzić w ten sposób. Szarpanie ciężkiego wózka może być kłopotliwe nawet po 3 msc. Będziesz musiała się jakoś rehabilitować (basen, ćiczenia) żeby sobie krzywdy nie zrobić.

Cytat:
jak myślicie czy po op.można cwiczyć hula hop?tak chyba po5,6dniach.bardzo łubię hula hop,za 3miesiacy straciłam w pasie6cm i wyrobiłam mieśni,mam takie hula hop z wypustkami takie metalowe kulki.
tak, tak - hula hop po 5 dniach to świetny pomysł rozerwiesz się jak nigdy
Poszukaj wpisów jak się czuły dziewczynki w 5 dobie po operacji Ciężko wtedy samemu majty na tyłek zaciągnąć
Oj - coś nieuważnie nas czytasz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 18:59   #8421
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
no to pogratulować
a co z nadmiarem skóry po tak dużym spadku wagi? jakieś zabiegi, kosmetyki, czy ćwiczenia?

Nadmiar skóry usunięty skalpelem. Czekałam, aż przez ćwiczenia coś się dobrego ze skórą stanie, ale niestety z taką ilością to tylko w jeden sposób można sobie poradzić.
Stary 2012-12-28, 19:02   #8422
kasikkk87
Zadomowienie

nkolodii moze ty chcialas napisac 5-6 msc))ja w 5 dobie dalej zdychalam
mya no w lutym w koncu kontrola to dr zajrzy i powie co i jak a na basenie no coz b.rzadko jestem pracuje czasami caly tydzien ehhhw niedziele sie wybieram)
moze dostane od dr jakies cw bo ten moj basen to tak nie wychodzi ostatnio
mam nadzieje ze te blziny zejda nizej
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:11   #8423
Niezadowolencja
Raczkowanie

Piękne Moje powiedzcie kiedy będę mogła pozbyć się sportowych cyckonoszy i zamienić je na takie ładne miękkie?

Piersi mi miękną, oj miękną, ale szczerze to wolałam je jak były takie bardziej twarde... tak sobie ładnie wyglądały jak leżałam A tak poważnie to nadal cieszę się, że je mam. I jeszcze dodatek do poprzedniej wypowiedzi. Jedną wiszącą skórę usunęłam, a drugą i trzecią silikonem wypełniłam Efekt jest bardziej niż zadowalający
Stary 2012-12-28, 19:13   #8424
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Nadmiar skóry usunięty skalpelem. Czekałam, aż przez ćwiczenia coś się dobrego ze skórą stanie, ale niestety z taką ilością to tylko w jeden sposób można sobie poradzić.
gratuluje takich wymiariom super i podziwiam za wytrwalosc
mialas robiona plastyke brzucha czy jeszcze czegos
??

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

mi tez cycki miekna ale czucia nei mam ,mam nadzieje ze powroci czekam cierpliwie
pozdrowionka dla was
Stary 2012-12-28, 19:15   #8425
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
gratuluje takich wymiariom super i podziwiam za wytrwalosc
mialas robiona plastyke brzucha czy jeszcze czegos
??

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

mi tez cycki miekna ale czucia nei mam ,mam nadzieje ze powroci czekam cierpliwie
pozdrowionka dla was
Tylko usunięcie nadmiaru skóry więc nic szczególnie poważnego.
Stary 2012-12-28, 19:27   #8426
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
iloona79 - dostałam wiadomość, dziękuje za info, już odpisałam

LittleButterfly - to jak zrobisz cycuchy to jaki zapał będzię aby nad całym ciałkiem pracować

Co do mojego zapytania do Ewy Chodakowskiej, niestety cisza....ona raczej odpisuje na wiadomości,ale po czasie, bo tyle ich ma. poczekamy, zobaczymy.
W miedzy czasie poszperałam po znajomych na fb i żona mojego znajomego pracuje w klubie ze striptizem robiła biust, i swego czasu był on bardzo wychwalany jako piękny po ciąży musiała poprować, ale dalej jest ok. pozwoliłam sobie ja zapytać i twierdz,ze ma pod mięsień i nie ma żadnego problemu z ćwiczeniem, a ona na tej rurce to się sporo naćwiczy i w sumie jej wciąż ręce, klata pracuja - wiec już jakieś pozytywne wieści są
Wrzućcie w google to hasło: i to jest ta szczuplejsza dziewczyna, ładnie jej biust wygląda i całkiem spory jest.
"Nagie kobiety w wannie pełnej mleka na imprezie u Dody"

A teraz prośba ode mnie, wrzucam do albumu zdjęcia, moją wyjściówkę, jak to tu nazywacie - jestem ciekawa Waszych opinii - ja bym chciała taki sportowy, pełny biust,ale nie za duży i aby nie było takiego efektu płasko,nagle dwa cycki i dalej płasko nie wiem czy jasno to opisuje, ale chciałabym (o ile to możliwe) mieć takie płynne przejście na dekolcie aby ten biust się ładnie zaczynał
Chyba każda z nas widziała jak dziewczyny z żelkami tańczą na rurze. W staniku i bez. Ale przed operacją patrzy się na taki taniec inaczej niż po operacji kiedy zwraca się uwagę na inne rzeczy Napisze może za siebie- tzn ja inaczej patrzę bo właśnie przede wszystkim patrzę jak się sztuczne piersi zachowują w różnych sytuacjach - jak wiszą gdy dziewczyna jest na czworaka, jak skaczą kiedy ona skacze, jak się mięśnie spinają, jak widać blizny Przed operacja wystarczyło że żelki były w miarę równe- i tyle było moich wymagań Teraz jak wiem już dużo więcej - dużo więcej widzę i inaczej oceniam.
I niestety rzadko kiedy tańcząca nago dziewczyna na róże , z żelkami nie ma się czego krępować- no bo właśnie żelki w niektórych sytuacjach nie wyglądają dobrze. I z pewnością jak te dziewczyny obejrzą się na jakimś filmie wiedzą potem czego unikać i jak maskować te niekorzystne efekty. Jednym z nich jest napinanie mięśni. Już pominę sprawę dzielenia się mięśni na piersi - ale np. krzywe rozjeżdżanie na boki lub na różne wysokości No widać to niestety- i nie jest żadną anomalią (a wynika to z różnej budowy, funkcji, siły lewego i prawego mięśnia). Podczas ćwiczenia mniej takie rzeczy widać bo jeśli tylko dekolt instruktorki nie jest po sutki możne wszystkie mankamenty ukryć. Nie sądzę by ktoś widział jak na prawdę zachowują się podczas napinania piersi tej pani o której tu piszecie- i nie sądzę by chciała się tym dzielić. Bo po co
Myślę, że każda osoba ćwicząca zawodowo- czy jako tancerka, czy jako instruktorka, czy osoba trenująca wyczynowo powinna bardzo dokładnie wypytać i przedyskutować wszystko z lekarzem. Są rzeczy które jednej osobie nie będą przeszkadzać (np dzielenie się piersi) a dla innej będą nie do przyjęcia. I dlatego ważne jest by lekarz to wiedział przed zabiegiem- żeby potem nie usłyszeć "no przecież to normalne ".

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:36   #8427
korolowa
Rozeznanie

MyaDiva :"Hmmm- Ty prowadzisz takie zajęcia No tak sobie myślę, że ta dziewczyna która ćwiczyła i którą poprawiałaś wiedziała równie mało jak Ty Jest to kolejny przykład na to, że pacjentki po operacji są skazane same na siebie. Trafiła na zajęcia - a tam instruktor który sam nie wie co zrobić w takiej sytuacji. Oczywiście nie musi wiedzieć-ale co z pacjentką ??? lekarz ma to gdzieś (mija 3 msc i nic więcej nie ma do dodania) i pacjentka zaczyna kombinować jak koń górę
Po pierwszej operacji miałam wrócić na salę po miesiącu- tak mnie zapewniał lekarz. I upomniałam się o to oczywiście na kontroli po miesiącu - hihi pokazując jednocześnie lekarzowi że mi na klacie NIC nie działa jakby tam mięśni nie było składałam dłonie przed piersiami, dociskałam - a na klacie nic nawet nie drgnęło Lekarz zalecił cierpliwość. Po kolejnym miesiącu pokazałam się fizykoterapeucie - i pierwsze co mi zalecił to rozciąganie a nie ćwiczenie. No a po kolejnych 2 msc było jasne że ćwiczyć klatki nie będę mogła w ogóle bo mięśnie zaczęły się dzielić na piersiach. "

ale ze jakie zajęcia prowadzę? no fitness prowadzę tbc, abt, step itp a ta dziewczyna miała duży biust zrobiony, ale musiała wcześniej być bardzo przykurczona, okrągłe plecy, zapadnięta klatkę - jakbym taką zobaczyła jako lekarz, bym jej pierwsze co kazała pójść do trenera i rok poświecić na "naprostowanie i rozciągniecie". wiadomo że jędrny biust to przede wszystkim proste plecy (wcale nie mocne mięśnie piersiowe, jak większość myśli mięśnie piersiowe u kobiet mają tendencję do przykurczania się, a kobitki jeszcze je wzmacniają, zamiast więcej rozciągać i wzmacniać plecy w odcinku piersiowym,aby klata ładnie wyglądała

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

cytat mi nie wyszedł

Edytowane przez korolowa
Czas edycji: 2012-12-28 o 19:34
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 19:39   #8428
suples
Raczkowanie

GG do suples

ale ze jakie zajęcia prowadzę? no fitness prowadzę tbc, abt, step itp a ta dziewczyna miała duży biust zrobiony, ale musiała wcześniej być bardzo przykurczona, okrągłe plecy, zapadnięta klatkę - jakbym taką zobaczyła jako lekarz, bym jej pierwsze co kazała pójść do trenera i rok poświecić na "naprostowanie i rozciągniecie". wiadomo że jędrny biust to przede wszystkim proste plecy (wcale nie mocne mięśnie piersiowe, jak większość myśli mięśnie piersiowe u kobiet mają tendencję do przykurczania się, a kobitki jeszcze je wzmacniają, zamiast więcej rozciągać i wzmacniać plecy w odcinku piersiowym,aby klata ładnie wyglądała [/QUOTE]

No dokładnie postawa to podstawa ))) widzę czasem wysokie zgrabne dziewczyny a garbate moja siostra ma 180 i szpilki zakłada wysokie i sie garbi i brzydko to wyglada a tera jeszcze jedno pytanie a jak z kręgosłupem czy któraś po operacji odczuwala ból? Bo tak sie nad tym teraz zastanawiam

Stary 2012-12-28, 19:51   #8429
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Kiciu, ten Twój chłop to niezły ananas . Ale ważne, że się opamiętał .

Cytat:
tzn. u mnie z twardością nie ma problemu, w dotyku są mięciutkie ale takie mocno sprężyste jak u nastolatki, na leżąco nawet się przemieszczają fajnie, prawie jak naturalne, tzn. jak leżę na boku, bo na plecach to wiadomo sterczą do góry ale mi to nie przeszkadza. U mnie problem jest z odrętwieniem w sensie czucia, ciągle go nie mam
Aaaa, już kumam . U mnie czucie w piersiach już wróciło, w jednym miejscu to nawet zbyt silnie - jakaś przeczulica mnie dopadła, ale sutki nadal nie reagują tak, jakbym chciała . W ogóle nie reagują

Cytat:
Oj, na pewno nie dasz rady

Cytat:
nkolodii moze ty chcialas napisac 5-6 msc))ja w 5 dobie dalej zdychalam
mya no w lutym w koncu kontrola to dr zajrzy i powie co i jak a na basenie no coz b.rzadko jestem pracuje czasami caly tydzien ehhhw niedziele sie wybieram)
moze dostane od dr jakies cw bo ten moj basen to tak nie wychodzi ostatnio
mam nadzieje ze te blziny zejda nizej
Kasik, moje blizny też jeszcze nie zeszły, lewa 1 cm nad fałdem, a prawa to już w ogóle wysoko, ponad 2 cm, albo i więcej. Ale też sobie basen odpuściłam, już dwa razy miałam zapalenie zatok i nie chcę więcej. Jutro jadę, mam nadzieję, że nie zachoruję
Stary 2012-12-28, 20:16   #8430
kasikkk87
Zadomowienie

ooo Anika ale mi tu wpadlas w temat zapalenie zatok hmmm ja nigdy nie mialam ale od jakichs 2 tyg praktycznie codziennie mam bol glowy i w okolicach nosa hm to moze byc zapalenie??jezdze rowerem moze mnie przewialo co

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

anika ja tez mam jedna blizne wyzej nad faldem tak jak piszesz ale poczekam mam nadzieje ze sie ulozyi te sutki brak czucia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości