Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 280 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-27, 23:23   #8371
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Belseno do roku może czucie wracać, dziewczyny kiedyś pisaly coś o zabawach piórkiem na pobudzenie, może spróbuj tego?
Twój facet powinien świecić przykładem mój też mi bardzo pomaga i przez pierwsze dni po operacji byłam praktycznie zależna od niego.
Ja tez już zmykam, dobranoc

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-27 o 23:25
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 23:43   #8372
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Belseno do roku może czucie wracać, dziewczyny kiedyś pisaly coś o zabawach piórkiem na pobudzenie, może spróbuj tego?
Twój facet powinien świecić przykładem mój też mi bardzo pomaga i przez pierwsze dni po operacji byłam praktycznie zależna od niego.
Ja tez już zmykam, dobranoc
hihiii...no mam to piórko, w takim razie jak będę pisać na wizażu to koszulka i biustonosz w góre i piórko w ruch
A z ta zależnością to własnie tak jest, no kto ma pomagać jak nie druga połówka? Ja też bym się nim zajmowała gdyby tego sytuacja wymagała.

noooo nie mogę wyciągnęłam piórko i mój kot zgłupiał ...myśli że to zabawka...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
.....Słuchajcie kiedy będę mogła ćwiczyć choć brzuszki. No tak mi tego potrzeba
.......
Napiszcie gdzie Sylwestra spędzacie. Ja od razu mówię, że z Tż i dziećmi w domu. Od nie pamiętam ilu lat rok rocznie wszyscy dookoła się pytali gdzie jedziemy, gdzie idziemy itp. A gdzie jest napisane, że trzeba gdzieś chodzić czy jeżdzić? My mamy swój tajny sposób na spędzanie tego czasu, ale w tym roku ze względu na dzieciaczki nie będzie nam dane. Ale co tam i tak będzie luksusowo...zawsze jest

POZDRAWIAM WAS PASIBRZUCHY... Pasibrzuch
Klaudeczka miała jakiś sposób na wczesne ćwiczenia brzuszków, jakoś siedząc na pufie, opierała się o ścianę ale nie wiem czy zupełnie wyprostowana czy w pozycji półleżącej i podnosiła same nogi. Ja zaczęłam na jogę chodzić tak w ostatnim tyg. 3-go miesiąca. Wszystkich ćwiczeń nie dawałam rady robić ale brzuszki już tak.
A co do sylwestra to tez w domku z TŻ i od tygodnia wymyślamy sobie jakąś smaczną, niecodzienną potrawę i wymyśleć nie możemy W tamtym roku zrobiliśmy sushi a na ten rok nie mam pomysłu, może jakieś sugestie macie?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-27 o 23:57
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-27, 23:44   #8373
klaudeczka2010
Zadomowienie

Stary 2012-12-27, 23:55   #8374
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ooo Klaudeczka jesteś Jak to było z tymi ćwiczeniami na brzuch? Pamiętam, że Ty wcześniej je robiłaś, miałaś jakiś swój tajny sposób

A jak pazurki na sylwka wyszły?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-28 o 00:00
Stary 2012-12-28, 00:22   #8375
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ooo Klaudeczka jesteś Jak to było z tymi ćwiczeniami na brzuch? Pamiętam, że Ty wcześniej je robiłaś, miałaś jakiś swój tajny sposób

A jak pazurki na sylwka wyszły?
pazurki -krwista czerwień!!!

a brzuszki tak jak piszesz...tyłek na pufie,operałam głowę o ścianę żeby piersi nie nadwyrężać i klatka była rozluźniona i tylko nogi do klatki dźwigałam napinając brzuch..ale można by to robić na podłodze może leżąc,podnosic nogi tylko nie dźwigając klatki...coś popróbujcie to wyczujecie czy klatka boli czy da radę

kochane poczytałam co u was i cieszę się że wsio dobrzeu mnie też ok po świętach...ale ze mnie dopiero spływa stres przedświąteczny,o którym wiecie...nienawidzę być w takim stanie...mam jakieś schizy wieczorami i lęki,jak mnie coś wyrwie nagle ze snu to mi się wydaje że umieram...hiwie m że to śmieszne może...ale ja wiem że to ewidentna nerwica...''pourazowa'' niee no..może jak to napiszę to mi ulży trochę,już wzięłam ziołową tabl...wiecie nazbierało mi się,moja knajpa,mój tż i wymiękłam....nie chcę być taka wrażliwa ale cóż zrobić....muszę sobie poradzić i też wybrać się w wiadome miejsce...zaraz po nowym roku lecę,pogadać....już kończę by wam nastrojów nie psuć!!KONIEC!!!

I lecę do albumu AMANINY zara
Stary 2012-12-28, 08:10   #8376
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Aniko hehe mi to bandzioch zawsze po napełnieniu go sterczy, ale jakoś 1-2h później znika Ja to bym wolała, żeby mi w tyłek poszło, w nóżki, ręce ehh ale bandzioch niech nie rośnie

Ja za to mam teraz z piersiakami tak dziwnie troszkę, bo pod piersiami czucia brak a góra i boki bardzo wrażliwe i jak dotykam czy wycieram się to tak jakby mi setki igieł ktoś wbijał. Normalnie nie bolą, ale jak gołą skórę dotchnę niestety tak, sutki to samo. Jakby przewrażliwione na dotyk były:/

Mi jest przykro, bo mój tż większość czasu widzi same negatywy mojej operacji i narzeka, że on tego i tamtego robić nie może a i że ja "ograniczona" w czynnościach jestem Uznał nawet, że założy swój wątek antycyckowy, ostrzegający innych tżów przed takim przekleństwem jakim jest powiększenie piersi Ma głęboko gdzieś, że ja jestem szczęśliwa teraz, bo przecież nie mogę robić wszystkiego co by chciał i dzień w dzień mi się za to obrywa

Haha Kicia pozniej na pewno przekona sie ze była to najlepsza inwestycja w sumie jestes niecały miesiąc po operacji wiec wiadomo ze jestes jeszcze nie do okna sprawna ale pozniej na pewno sama radość bedzie )

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
suples,pracujesz fizycznie?a konkretnie co robisz?
Pracuje w Hotelu na stanowisku minibat attendent czyli biegam po całym hotelu i sprawdzam co goście wypilli i uzupełniam czyli do tego mam wielki wózek z alkoholami który waży bardzo dużo i musze go ciągnąć po całym hotelu i boje sie ze po operacji nie będę mogła notmalnie doprawdy wrócić 2 miesiące jakoś bym wytargowala ale wiecej :/ trudny temat

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 08:25   #8377
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Kochana wiesz Ze tutaj za każda wysoka Blondi /Polka sie oglądają skoro w około same Turaski, Hinduski haha no i Niemki jakby to powiedziec Polki najpiekniejsze )no oby ten biust był i bedzie dobrze Kobitki
No dlatego tak napisalam. Turczynki sa bardzo ladne, szczegolnie jak widac tylko buzie, gdy wstana np z zza kasy to szoku mozna dozna tak nieksztaltne ciala maja. Mi sie bardzo podoba, ze tam dziewczyny, kobiety ubieraja sie bez wzgledu na wage tak jak im sie podoba, ida dwie nastolatki kolezanki ulica jedna tega druga szczupla A ubrane obie identycznie w mini, nikt sie temu nie dziwi. Moze gdyby u nas tak bylo kobiety byly by szczesliwsze.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 08:34   #8378
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Pracuje w Hotelu na stanowisku minibat attendent czyli biegam po całym hotelu i sprawdzam co goście wypilli i uzupełniam czyli do tego mam wielki wózek z alkoholami który waży bardzo dużo i musze go ciągnąć po całym hotelu i boje sie ze po operacji nie będę mogła notmalnie doprawdy wrócić 2 miesiące jakoś bym wytargowala ale wiecej :/ trudny temat
Nie pamiętam w tej chwili jak długo ale jakiś tam problem był z takimi wózkami jak są w marketach na zakupy. Nie wiem jak ciężki jest ten Twój ale po 2-miesiącach może dasz rade. OOO a może nikt się nie będzie czepiał jak będziesz zakładać pas....coś co będziesz mogła zaczepiać o wózek i swoją talię, czy biodra i tym sposobem ciągnąc odciążać ręce?
Stary 2012-12-28, 08:37   #8379
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
suples,pracujesz fizycznie?a konkretnie co robisz?
kiciu,byłam w albumiku,świetnie wyglądasz i jak wspominałam biuścik u ciebie to jak wisienka na torcie,a w zasadzie wisienki
Wszystkie macie takie zgrabne figurki
Niezadowolencja,ile kg schudłaś? umknęło mi
dla mnie też brak komplementu jest największym komplementem nieskromnie mówiąc.Zgubiłam ok35kg i wiem że dosyć dobrze wyglądam w stosunku do tego co było jak jeszcze ubiorę się w fajne ciuchy i walnę make up to tylko cycków mi brakuje heh

Moja waga po świętach jest bez zmian mimo bezkarnego podjadania
Dziś po wizycie u rodziny,widok męża kuzynki na nowo zmotywował mnie do diety.Ona zaraz osiągnie kwadraturę koła ... a jeszcze stara się o kolejne dziecko...nawet nie chce myśleć jak będzie wyglądać
35kg to strasznie dużo. Widać masz kosmicznie silną wolę. U mnie na dzień dzisiejszy to 22kg i już słyszę od życzliwych by się więcej nie odchudzać, bo ładniej wyglądałam jak byłam przy tzw. kości. No aż żal słuchać. Problem w tym, że teraz nijak nie przechodzi im przez gardło nic chwalącego mój wygląd...tylko swoich tż trzymają z daleka ode mnie Ja swoje wiem i mój tż też. Zresztą on by nie pozwolił bym sobie coś złego zrobiła. Co do kuzynek... faktycznie ktoś taki może zmobilizować do działania
Stary 2012-12-28, 08:42   #8380
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
pazurki -krwista czerwień!!!

a brzuszki tak jak piszesz...tyłek na pufie,operałam głowę o ścianę żeby piersi nie nadwyrężać i klatka była rozluźniona i tylko nogi do klatki dźwigałam napinając brzuch..ale można by to robić na podłodze może leżąc,podnosic nogi tylko nie dźwigając klatki...coś popróbujcie to wyczujecie czy klatka boli czy da radę

kochane poczytałam co u was i cieszę się że wsio dobrzeu mnie też ok po świętach...ale ze mnie dopiero spływa stres przedświąteczny,o którym wiecie...nienawidzę być w takim stanie...mam jakieś schizy wieczorami i lęki,jak mnie coś wyrwie nagle ze snu to mi się wydaje że umieram...hiwie m że to śmieszne może...ale ja wiem że to ewidentna nerwica...''pourazowa'' niee no..może jak to napiszę to mi ulży trochę,już wzięłam ziołową tabl...wiecie nazbierało mi się,moja knajpa,mój tż i wymiękłam....nie chcę być taka wrażliwa ale cóż zrobić....muszę sobie poradzić i też wybrać się w wiadome miejsce...zaraz po nowym roku lecę,pogadać....już kończę by wam nastrojów nie psuć!!KONIEC!!!

I lecę do albumu AMANINY zara
ooo Klauduś taki pazur do tej czarnej kiecki z baskinką...mrrrrrrr a co do Twoich lęków to śmieszne to nie jest, nic a nic. Masz rację jak najszybciej idź do tej swojej lekarki, powiedz wszystko i nie tylko o tym co czujesz ale również o tym jakie masz fizyczne objawy bo szczerze mówiąc to nie wiem czy w Twoim stanie wystarczy tylko rozmowa, czy nie powinnaś jakiś leków pobrać, tak żeby chociaż noc w spokoju przesypiać ale o tym niech już twoja lekarka zdecyduje.
Stary 2012-12-28, 08:43   #8381
Niezadowolencja
Raczkowanie

Amanina, a takie staniczki jakie idać u Ciebie na zdjęciu to już można nosić? Chętnie bym zamieniła te sportowe na takie bardziej kuszące Co do samych piersi...dziewczyny już napisały, a ja się zgdzam z tymi, które piszą, że są piękne. Pozdrawiam.

A tak na marginesie witam wszystkie miłośniczki cycków.
Stary 2012-12-28, 08:45   #8382
belseno
Zadomowienie

Cytat:
35kg to strasznie dużo. Widać masz kosmicznie silną wolę. U mnie na dzień dzisiejszy to 22kg i już słyszę od życzliwych by się więcej nie odchudzać, bo ładniej wyglądałam jak byłam przy tzw. kości. No aż żal słuchać. Problem w tym, że teraz nijak nie przechodzi im przez gardło nic chwalącego mój wygląd...tylko swoich tż trzymają z daleka ode mnie Ja swoje wiem i mój tż też. Zresztą on by nie pozwolił bym sobie coś złego zrobiła. Co do kuzynek... faktycznie ktoś taki może zmobilizować do działania
to jakie teraz masz wymiary? Obwody, wzrost i wagę?
Stary 2012-12-28, 08:53   #8383
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
to jakie teraz masz wymiary? Obwody, wzrost i wagę?
Biust 94, biodra 94 talia 66 waga 56, wzrost 170cm
Stary 2012-12-28, 09:12   #8384
belseno
Zadomowienie

Cytat:
o rany! To Ty chudzinka jesteś A wymiary idealne wręcz Jezuuuu musze się wziąć za siebie ale to już w Nowym Roku, aż wstyd pisać ale przy wzroście 164 ważę ciiiii...66kg

Dużo zrzuciłaś. Naprawdę gratuluję Teraz tylko tego pilnuj a jak jeszcze zaczniesz ćwiczyć to poprostu bajka

Fajnie, że piszecie o takich rzeczach to naprawdę mobilizuje

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-28 o 09:15
Stary 2012-12-28, 09:14   #8385
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
no to pogratulować
a co z nadmiarem skóry po tak dużym spadku wagi? jakieś zabiegi, kosmetyki, czy ćwiczenia?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:21   #8386
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
no to pogratulować
a co z nadmiarem skóry po tak dużym spadku wagi? jakieś zabiegi, kosmetyki, czy ćwiczenia?
Ja rowniez gratuluje
Wiem jak to jest bo w okresie dojrzewania bardzo przytylam i schudniuecie 20kg duzo wysilku mnie kosztowalo. POzniej o dziwo moglam jesc jak kon i waga 50kg sie trzymala do 29lat az zaszlam w ciaze, teraz po kolejnej waze 60 i ciezko mi schudnac. A wie ciecie co jest dziwne? Postrzeganie siebie. Wazylam 50kg i widzialam grube uda i brzuch, teraz patrze w lustro i tylko troszke mi co nieco przeszkadza a gdy widze stare zdjecia to jestem przerazona, wygladalam jak anorektyczka, z ramion wszytkie kosci mi wychodzily
Jak wychodzilam za maz wazylam 46kg...mobbing w pracy swoje zrobil

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-12-28 o 10:23
Stary 2012-12-28, 10:47   #8387
LittleButterfly
Raczkowanie

Witam,
Dwa dni mnie nie było a tyle tu naskrobałyście już
ja to się w sumie cięszę że już po świętach, bo mam dość tego jedzenia.

Suples, korolowa,
tak samo jak Was zastanawia mnie co z ćwiczeniami po operacji .... lubię ćwiczyć i nie wyobraża sobie żebym miała z tego zrezygnować marzę o takiej wysportowanej sylwetce, ale najpierw chciałabym zrobic sobię piersi i później dopiero ostro wziąść się za pracę nad ciałem. A właśnie przez te moje ćwiczenia czuję że ciut mi się zmniejszyły już piersi i źle się z tym czuję..... przymierzałam sukienkę na sylwestra w której pójde, jest taka obcisła, podkreślająca no i własnie niestety widać że płasko z przodu......
Mam nadzieję że za jakiś czas po op wrócę do ćwiczeń, w końcu wiele kobiet ze sztucznym biustem trenuje i jakoś jest to mozliwe
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 10:50   #8388
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja rowniez gratuluje
Wiem jak to jest bo w okresie dojrzewania bardzo przytylam i schudniuecie 20kg duzo wysilku mnie kosztowalo. POzniej o dziwo moglam jesc jak kon i waga 50kg sie trzymala do 29lat az zaszlam w ciaze, teraz po kolejnej waze 60 i ciezko mi schudnac. A wie ciecie co jest dziwne? Postrzeganie siebie. Wazylam 50kg i widzialam grube uda i brzuch, teraz patrze w lustro i tylko troszke mi co nieco przeszkadza a gdy widze stare zdjecia to jestem przerazona, wygladalam jak anorektyczka, z ramion wszytkie kosci mi wychodzily
oj, ja też tak miałam... kiedyś widziałam wszystko za grube nawet przy wadze 49 kg
ale i ciąże i wiek zmieniły zdecydowanie postrzeganie siebie... choć szczerze przyznam, ze szczupła sylwetka bardziej do mnie przemawia niz zbędne kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 12:17   #8389
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ja rowniez gratuluje
ahahaa...mam to samo im starsza tym więcej mnie w kilogramach a w postrzeganiu siebie coraz lepiej, no laska taka się zrobiłam, że szok Oczywiście cycki też na plus wpłynęły ale nawet bez nich czułam się o niebo lepiej ze sobą, niż jak byłam nastolatką czy dwudziestolatką...jezuu co ja o sobie wówczas myślałam... byłam taka szczupła, taka młoda i taka piękna a czułam się gruba, brzydka, no zero poczuciem własnej wartości, strasznie zakompleksiona byłam brrrr...nigdy więcej! jaka to strata czasu tak się dołować

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-28 o 12:19
Stary 2012-12-28, 12:51   #8390
LittleButterfly
Raczkowanie

belseno,
własnie ja teraz w wieku 21 lat postrzegam siebie dość negatywnie .... na punkcie piersi to mam ogromny kompleks i tylko tracę czas na dołowanie się tym a powinnam się cieszyć z życia mam nadzieję że w końcu ta moja samoocena się poprawi, na pewno gdybym miała fajne piersi to by się to zmieniło.
Stary 2012-12-28, 13:22   #8391
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
belseno,
własnie ja teraz w wieku 21 lat postrzegam siebie dość negatywnie .... na punkcie piersi to mam ogromny kompleks i tylko tracę czas na dołowanie się tym a powinnam się cieszyć z życia mam nadzieję że w końcu ta moja samoocena się poprawi, na pewno gdybym miała fajne piersi to by się to zmieniło.
A wiesz, mi akurat wtedy do glowy by nie przyszlo cos z piersiami ktorych nie mialam robic ale to dzieki mojemu obecnemu mezowi ktoremu zawsze sie podobalam czy nogi wydepilowane czy nie

Jak to mawia nmoj TŻ..ja Bradem Pittem też nie jestem... nie wiem dlaczego do tego Pitta tak nawiazuje bo jestem fanka Gerada Butlera

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-12-28 o 13:27
Stary 2012-12-28, 13:36   #8392
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz, mi akurat wtedy do glowy by nie przyszlo cos z piersiami ktorych nie mialam robic ale to dzieki mojemu obecnemu mezowi ktoremu zawsze sie podobalam czy nogi wydepilowane czy nie

Jak to mawia nmoj TŻ..ja Bradem Pittem też nie jestem... nie wiem dlaczego do tego Pitta tak nawiazuje bo jestem fanka Gerada Butlera

Cytat:
belseno,
echhh baby, baby...no tak już dziwnie jesteśmy skonstruowane, że oczekujemy od siebie niemożliwego. Ja w sumie w wieku 21 lat piersiami jako takimi głowy sobie nie zawracałam, tzn. nie podobały mi się, były małe i z duzymi sutkami ale wtedy nawet nie słyszałam o czymś takim jak operacja, były jakie były pasowały do całej reszty, która tez mi się nie podobała Jeśli Twoim kompleksem są tylko piersi, to jasne rób je Aż zobaczę te Twoje piersiaki

No zobaczyłam hihihiii... kochana marudka nooo...nie są jakieś duże to fakt ale maja piękny kształt, są jędnre, takie sportowe. Mnie się podoba Twoja wyjściówka. Pewnie jeśli poprawi Ci to samoocene to rób ale pamiętaj po operacji piekne piersi wizualnie to raz ale pewne "ograniczenia" jakie mogą się po tym zdarzyć to dwa. Weź wszystkie za i przeciw pod uwagę i podejmij najlepszą dla siebie decyzję.
A możesz pokazać jeszcze tą swoją wyjściówkę w jakimś biustonoszu?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-28 o 13:43
Stary 2012-12-28, 13:39   #8393
LittleButterfly
Raczkowanie

Amorcio,
Mój tż ciągle obsypuje mnie komplementami i mówi jak to mu się strasznie podobam i że moje piersi też, ale ja nie jestem z nich zadowolona. Po prostu jakoś nie udało mu się wyleczyć mnie z tego kompleksu. Wiem że jak prawie każdemu facetowi podobają mu się duże piersi, zresztą mnie też gdybym miała chociaż troche większe to już byłabym zadowolona, ale bycie płaską i te staniki z grubą gąbką to nic zadowolającego ..... dzieki niemu jestem zadowolona ogólnie ze swojego ciała, bo widzę że je uwielbia ale z małymi piersiami nie potrafie sie pogodzić ;/
Stary 2012-12-28, 13:46   #8394
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
tzn. u mnie z twardością nie ma problemu, w dotyku są mięciutkie ale takie mocno sprężyste jak u nastolatki, na leżąco nawet się przemieszczają fajnie, prawie jak naturalne, tzn. jak leżę na boku, bo na plecach to wiadomo sterczą do góry ale mi to nie przeszkadza. U mnie problem jest z odrętwieniem w sensie czucia, ciągle go nie mam

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

...dziwny ten Twój Tż. Kurde noooo, przecież jesteś po poważnej operacji, że to nie jest jakieś Twoje widzimisię tylko zalecenia lekarza i jeśli nie będziesz ich przestrzegać to możesz zepsuć to na co tak długo czekałaś i co niemało kosztowało. A wątek antycyckowy myślę, że niekoniecznie miałby wzięcie. Operacja to nie była tylko moja decyzja, sama napewno nie dałabym rady i przed tłumaczyłam mojemu Tż, że będę wymagała opieki i pomocy w domu i czy jest tego świadomy, powiedział, że tak i faktycznie nie wymigiwał się, no może troszkę pomarudził ale ja naprawdę nawet lekkiej siatki z zakupami do domu nie niosłam, czasami musiał po 2-3 kursy z samochodu robić, żeby to przynieść, mało tego do dziś sprawdza czy nie za ciężkie rzeczy noszę i to raczej on mi zwracał uwagę na to, że przeginam bo ja oczywiście szybko chciałam pracować a czasami jak jechałam do klienta i napakowałam różnych próbek to ciężką torbę miałam, więc mi ją ważył Podłogę mył bez mrugnięcia okiem jeszcze długo po tym jak ja już mogłam, a odkurzaniem zajmuje się do dziś chociaż to żaden wysiłek dla mnie ale już mu tak zostało
Z moim tż było tak samo, to była nasza wspólna decyzja. Zgodził się i wiedział jak będzie po operacji, ale teraz mu to przeszkadza. Rozmawiałam z nim wczoraj i się cieszy, że mam piersiątka, oderwać wzroku nie może od nich, ale z drugiej strony przeszkadza mu to, że musi naczynia pozmywać, drewno do palenia przynieść czy ziemniaki ugnieść, bo ja nie dam rady:/ Ale wiecie, podeszłam go wczoraj w łóżku jak leżeliśmy i gadaliśmy. Koszulka do góry, stanik do góry i mówię tak: Będziesz robił za mnie to czego ja nie mogę, chcesz, żeby coś się z nimi stało? A on: Będę kochanie, wszystko czego sobie zażyczysz. Nie będę już krzyczał na Ciebie...ojeee jaakie zaj*biste. Mogę chociaż paluszkiem dotknąć?
Jak będzie miał jeszcze jakiś problem to będę je wystawiać i mały szantażyk Hihih no to działa w 100%
Aaaa dzisiaj przed wyjście na jazdy (robi prawko) poprosił jakbym mogła tylko położyć mu w jednym miejscu naczynia do mycia to on jak wróci pozmywa wszystko

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-28 o 13:51
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 13:49   #8395
LittleButterfly
Raczkowanie

belseno,
własnie cały czas rozważam wszystko i myślę o tym jak to będzie po i że będą pewne ograniczenia. Chcę wszystko dobrze przemyśleć. Zadowolona jestem jedynie właśnie z tego że są jędrne

Wstawię dzisiaj zdjęcia w staniczku to zobaczycie co potrafi zdziałać push-up i jak do tej pory je powiększałam
Stary 2012-12-28, 13:51   #8396
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
....Ale wiecie, podeszłam go wczoraj w łóżku jak leżeliśmy i gadaliśmy. Koszulka do góry, stanik do góry i mówię tak: Będziesz robił za mnie to czego ja nie mogę, chcesz, żeby coś się z nimi stało? A on: Będę kochanie, wszystko czego sobie zażyczysz. Nie będę już krzyczał na Ciebie...ojeee jaakie zaj*biste. Mogę chciaż paluszkiem dotknąć?
Jak będzie miał jeszcze jakiś problem to będę je wystawiać i mały szantażyk Hihih no to działa w 100%
ahahaaa...nie ma to jak stare, dobre, sprawdzone babskie sposoby. BRAWO
Stary 2012-12-28, 13:53   #8397
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio,
Mój tż ciągle obsypuje mnie komplementami i mówi jak to mu się strasznie podobam i że moje piersi też, ale ja nie jestem z nich zadowolona. Po prostu jakoś nie udało mu się wyleczyć mnie z tego kompleksu. Wiem że jak prawie każdemu facetowi podobają mu się duże piersi, zresztą mnie też gdybym miała chociaż troche większe to już byłabym zadowolona, ale bycie płaską i te staniki z grubą gąbką to nic zadowolającego ..... dzieki niemu jestem zadowolona ogólnie ze swojego ciała, bo widzę że je uwielbia ale z małymi piersiami nie potrafie sie pogodzić ;/
Wiesz motylku, jak ja mialam 21lat to staniki z gabka i push upy hm tylko na straganch byly, masakra, h&m itp sklepy z tym asortymentem po prostu w PL nie istnialy, i kultu duzego, czy w ogole biustu nie bylo, Depilator to byl mega wynalazek, moj pierwszy to byl taki z wymiennymi krecacymi sie rolkami gumowymi ktore sie nagrzewaly, bolalo jak cholera i mozna bylo uzywac do 15min a poizniej musial stygnac. Jak go odkrylam w Pewexie to bylam mega szczesliwa Czasy inne byly po prostu
Stary 2012-12-28, 14:06   #8398
LittleButterfly
Raczkowanie

Amorcio,
Racja kiedyś były inne czasy, a teraz jest inaczej. Nie było tego co jest teraz, pewnie było ciężej pod niektórymi względami...
Stary 2012-12-28, 14:21   #8399
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio,
Racja kiedyś były inne czasy, a teraz jest inaczej. Nie było tego co jest teraz, pewnie było ciężej pod niektórymi względami...
Bylo inaczej i takie jest moje zdanie, ludzie mieli malo i nie dopominali sie o wiecej, ze im zle. Bieda byla ukrywana, bezdomni zamykani w wiezieniach ale byli tez.
Teraz wszyscy niezadowoleni, wsytkim ciezko, kazdy chce miec duzo, juz nie zadawala ta sama bebloscianka we wszytkich mieszkaniach w tej samej klatce. Kazdy musi miec inaczej i bron boze zrobic cos podobnie bo bedzie afera
Stary 2012-12-28, 15:01   #8400
nkolodii
Raczkowanie

sorrki kochana ale napisałam wiadomość nowy wpis ale jej niema.coś nie tak zrobiłam;[musze tego sie nauczyc,wpisałam nową wpis na blog i niema;[
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości