|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kasik, ja mam często zapalenie zatok, co roku w okresie zimowym. To podobno przypadłość, na którą jeśli raz zachorujesz, to potem często nawraca. Leczy się to antybiotykiem. A u Ciebie to mogą być właśnie chore zatoki, musisz sprawdzić, wystarczy zwykły rentgen
|
#8432 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
ja mam jeszcze nadzieję, ze obejdzie się bez cięcia ![]() do swojej wagi juz wprawdzie wróciłam, ale skóra jeszcze nie ![]() ale od nowego roku sumiennie będę ćwiczyć brzuszki (tak planuję)... i głęboko wierzyć, że do wiosny/lata osiągnę wymarzony efekt
|
|
|
#8433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja sie na szcescie z tego wyleczylamno i zawsze cos nowego sie przypaleta hm chyba zatoki a moze jakies migreny mam kij wie
|
|
|
|
|
#8434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wierzymy w Ciebie i w siebie tez planuje robic brzuszek na siłownię i fitness lubię chodzić ale brzuszki w domu niekoniecznie ale czego sie nie robi dla pięknego ciała ))
|
|
#8435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisałam 5,6doba..chyba nie wiem jaki to ból ..ale w domu bez majątek można lazio lepiej się oddycha
|
|
|
|
|
#8436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pomijajac bol to nawet nie powinnas myslec o JAKICHKOLWIEK cwiczeniach po piatej dobie chyba ze chcesz sobie cos zrobic w pierwszych tygodniach to chyba najbardziej boimy sie urazu czy przekrecenia implantu
|
|
|
|
|
#8437 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE KOCHANE....WIDZĘ ŻE DEBATY NA TEMAT ĆWICZEŃ!!!!!właśnie wróciłam z fitnessu....dziś był body shape więc dużo skakania,wypadów..później dupa,nogi i brzuch!!!ja nie odpierniczam maniany i wszystko robię jak trzeba
i na maxa...z cieżarkami 0,5kg też....wiadomo że na klatkę nawet nie ma potrzeby ćwiczyć ale coś tam mimochodem się robi!!!kobitki nie ma żadnych przeciwwskazań,ważne by mieć DOBRZE TRZYMAJĄCY STANIK!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiem dlaczego to mógłby być problem,nawet lekarze nasi mówią byśmy zapomniały ze w ogóle mamy implanty i po jakiśm czasie robiły wszystko normalnie!!oczywiście mam pod mięsień i nawet jak nago stoję przed lustrem i napnę mięśnie to nic dziwnego nie widzę!!! noo to tyle aaaa i dodam jeszcze że po 3 miesiącach zaczęłam ćwiczyć i przez pierwszy miesiąc odczuwałam dyskomfort..na to też trzeba się przygotować bo mięśnie inaczej pracują i piersi przy podskokach pobolewają,ale dobry stanik i powinno być ok...BALSENO kochanie ty moje ale jak sobie po pierwsze poukładam w głowie i po drugie nie będę robiła takich przerw w ćwiczeniach to jakoś dam radę ,plus moja pani psycholog echhha o ćwiczeniach,fitnesie piszę bo to jest podstawa w ewentualnych stanach depresyjnych,tzn jak ktoś tylko może to powinien ćwiczyć,ta moja pani Ela zawsze pytała mnie,klaudia byłaś poćwiczyć? i wręcz kazała mi to robić ..po pierwsze wiedząc że tu uwielbiam a po 2 wiedząc jak to podnosi po prostu poziom endorfin o czym wszystkie wiemy no więc ja skołowana strasznie dziś,2 tyg prawie nie ćwiczyłam,tylko w domu,ale to nie ten sam wysiłek dziś stwierdziłam że wieczorem idę się wyżyć i czuję się o NIEBO lepiej
|
#8438 |
|
Zadomowienie
|
Nieźle
Gratulacje!!!Littlebutterfly ja też miałam kompleks mimo, że mojemu tz się piersi podobały. Nie mam jakiś mega piersi teraz, ale możliwość chodzenia bez staników z gąbkami jest warta każdych pieniędzy
|
#8439 |
|
Raczkowanie
|
No tu Dziewczyny wiedza co piszą .Wiekszosc z nich jest po operacji .Zreszta sama sie zastanawiam czy 2miesiace wystarcza abym wróciła do pracy i na cwiczenia wiec po 5 dobie nie ma mowy jeszcze szwy będziesz miała ;/
|
#8440 | |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() nkoloddi nie kombinuj, albo pogódź się z tym, że musisz się oszczędzać, albo zapomnij o operacji. Jeśli nie posłuchasz zaleceń lekarza, to nie miej potem pretensji do nikogo, że masz takie i takie problemy. Wybacz, ale to poważna operacja i trzeba sobie ustalić priorytety.
|
|
#8441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klauduś, ja też uwielbiam ćwicząc dawać z siebie maksa tylko u mnie deficyt czasu na silownię i fitnesy... nawet w domu nie mam kiedy poćwiczyć, bo jakby nie było taka gromadka dzieci, z tą wiszącą na cycusiu na czele, pochłania mi każde wygospodarowane minuty
|
|
|
#8442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A chudnąć nie zamierzam ![]() A karmienie ostatnie
|
|
|
#8444 |
|
Raczkowanie
|
O kurze nie strasz .będą anatomy a piszą że oni się przekrecaja ;(nie mogę załadować swoich zdjęć piersi jaki mam teraz.sylwetki weszło a piersi nie chcę
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Dobranocka Wam .ją wcześniej idę bo moja córka wstaje o 6 jak budzik
Edytowane przez nkolodii Czas edycji: 2012-12-29 o 09:36 |
|
|
|
#8445 |
|
Raczkowanie
|
Ja po 6 dobie odczułam lekka poprawę ale i tak chodziłam "pogięta". To nie jest dobry pomysł...
|
#8446 |
|
Zadomowienie
|
Oj Dziewczyny,tu wystarczy nie być tylko kilka godzin i do czytania-jest co niemiara!!!
Sulpes,Korolowa-mailiki dostałam ![]() Kiciu, Ty to masz z tym mężem,ale nieźle mu pokazałaś!!!! ![]() Tak trzymać-będę wiedziała co potem robić z moim tż ![]() Littlebutterfly, Z tego co pisałaś to ja Ci powiem,ze cycuchy to robisz w sumie dla siebie i myslę,że większość dziewczyn tutaj też je robi głównie dla własnej satysfakcji!!! Mojemu tż niby też nie przeszkadza to co mam,ale mówiąc o operacji to sam tez się napalił,więc teraz mi goraco dopinguje!!! Ja też wstawiłam u siebie fotki w super-push upie-nie wiem czy widziałąś i tez osiągnęłam takie super efekty jak Ty ![]() A w tej bluzeczce to w ogle można by stwierdzić,ze jesteś już po!!! No cóż trzeba się jakoś ratowac do czasu rozwiązania problemu ![]() A używała któras tych kremów Esotiq co reklamuje Joanna Krupa?? Ja wiem,ze generalnie to pic na wodę,bo sama teraz używam innej firmy i w sumie skóra jest po nim super,ale tamte tak reklamują,ze niby efekt jest natychmiastowy,co mnie rozsmiesza do rozpuku. Ale z ciekawości pytam czy chociaż cokolwiek daje??Gestość skóry itp? |
|
|
|
#8447 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dzis przewertowalam wszystkie fora możliwe i tu widzę ze moj lekarz u którego mam konsultacje twierdzi, ze przed porodem mie warto robic operacji;/ ale przeciez tu jest tez dużo Kobitek które zrobily piersi przed urodzeniem a co ze wszystkimi gwiazdami itp dlaczego on tak namawia na operacje po dziecku ? Ja nie chce czekać kolejne lata na dziecko a potem na operacje bezsens a czy któraś z Was zrobiła piersi a potem zaszła w ciążę ?? I jak wasze piersi wyglądają po?
|
#8448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zrobiłam piersi po 3 ciążach no i 3 lata po operacji piersi urodziłam 4 dzidzię na razie piersi są ok... 4 miesiące po porodzie, nadal karmię piersią; nie wiem jak bardzo zmienią się jak już przestanę karmić, ale mam nadzieję, ze niewiele
|
|
|
#8450 |
|
Zadomowienie
|
Suples,
tak jak Saba Ci napisała-opinie lekarzy są podzielone,a konkretniej to mysle ze nie tyle podzielone-bo w sumie zawsze to liepiej zrobic op po ciązach i karmieniach,ale wielu lekarzy po prostu najpier podchodzi pacjentkę w sposób psychologiczny. Po prostu trzeba byc pewnym ze chce się tą operację,bo jesli ktos sie waha to takie podejscie lekarza jest bardzo dobre!! Chce miec świadoma osobę swojej decyzji i związanych z tym różnych komplikacji. Jesli jestes mocno uparta to takie gadki psychologiczne,typu lepiej po,nie teraz,za jakis czas -nie beda na Tobie robily wrazenia...Wtedy wiadmo,ze chcesz i robisz i wowczas dany dr nie powinien Ci odmowic op-zreszta to nie jest powod! Nie masz tez co sie porownywac z jakimis tak mldymi gwiadkami,bo one czesto wykorzystuja swoje ciało do propocji wizerunku i jakby wymaga tego ich zawód-my tu zwykle baby jestesmy-chyba ze ktos sie kamufluje Jak nie jestes pewna to zaczekaj,a jak chcesz bardzo,bardzo i wiesz co sie z tym wiąże i lekarz mowiac Ci o piersiach po ciazy,nie zrobi na Tobie wrazenia,to znaczy ze jestes w pelni zdeterminowana i zrobisz toA czytając tak o tych ćwiczeniach to powoli zaczynam myslec jak Klaudeczka,ze tyle kobiet trenujących rózne sporty i będących aktywnymi fizycznie robi cycki to nie moze potem nagle sie wszystko zmienic i nastepuje rezygnacja ze sportu,wszelkiej gimnastyki itp... Inaczej to nie byloby takie rentowne ![]() Na pewno jednak potrzeba czasu aby organizm mógł przyswoić żelki jako swoje i czuć się jakby nigdy nic.... Horo, Ty miałaś cztery cesarki???? Matko-to tak można??Czytałam,ze dwie to już dużo,nie mówiąc o wiecej... |
|
|
|
#8451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() można... o czym mialam okazję sama się przekonać
|
|
|
#8452 |
|
Raczkowanie
|
Saba08,
ojj tak efekt końcowy na pewno jest wart tego cierpienia i czekania masz bardzo fajne okrąglaski ![]() iloona79, widziałam fotki w staniczku dokładnie trzeba się jakoś ratować. Nie wyobrażam sobie wyjść gdzieś w normalnym staniku bez gąbek i obcisłej bluzce żeby wyglądać całkiem płasko.---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Dziewczyny, dziękuję za komentarze. Zrobiło mi się bardzo miło ! Cieszę się że nawet takie małe piersiaczki mogą się podobać
|
|
|
|
#8453 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ---------- Cytat:
Ćwicze wszystko poza klatką a na klate robie ćwiczenia rozciągające no i zobaczymy....
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-29 o 03:03 |
|||||
|
|
|
#8454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8455 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
wpadłam żeby się przywitać i pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżam już na weekend i tam spędzam Sylwestra, niestety dostępu do neta nie będę miała, więc spotkamy się w Nowym Roku ...... dlatego już dziś Życzę Wam udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku ! Powiem Wam, że po tych Waszych komentarzach to taka zadowolona jestem i czuję się lepiej .Buziaki, pa |
|
|
|
#8456 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie do dziewczyn które już są po operacji,słyszałam że po narkozie wypadaja włosy i ten stres po operacji i to wszystko razem powoduje wypadanie włosów..ja mam tak te włosy cienkie i mi ostatnio wypadają garściami,robiłam badanie na tarczyce jest ok,hormony też,okazało się żę to stres dwa miesiący temu mi babcia umarła i byli nerwy,stres,lekarz mówił żę po stresie mogą wypadać jeszcze dwa,trzy miesiąca.lykałam tabletki mertz special dwie buteleczki,nic nie dało,od wczoraj łykam vitapil i wcieram wieczorem w skóre głowy krem z firmy himalaya piszę żę efekt widoczny po dwóch miesiącach.nawet te z vishy ampulki wcierałam nic nie pomogło..ps;czy prawda że po operacji puchnie brzuch?dziękuję za odpowiedzi.pozdrawiam WAS,piękna pogoda.
|
|
|
|
#8457 | |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
i ja się witam... wlaśnie położyłam maleństwo (krótka drzemka, bo tradycyjnie w sobotę ktoś za ścianą stuka i wierci ), więc zdążę się chociaż przywitać ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
tutaj sobie poczytaj: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog/2009/08/w...-narkozie.html
|
|
|
#8458 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo,mam na dzieje że trochy mi zostanie na głowie po op.
|
|
|
|
#8459 |
|
Zadomowienie
|
zostanie na pewno
ja juz tyle razy miałam narkozę, ze byłabym łysa, gdyby wszystko nie wracało do normy za to teraz widzę, ze nie dość, ze przez poród (cesarka pod narkozą), to jeszcze przez karmienie włosy mi wypadają ... a za bardzo nic łykać nie mogę
|
|
#8460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no a ty słońce może musisz,jak mówisz...porozciągać się i może się poprawi!!LITTLE BUTTERFLY DO SIEGO ROKU!!a komentarze szczere
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

ale ja sie na szcescie z tego wyleczylam
))

i na maxa...z cieżarkami 0,5kg też....wiadomo że na klatkę nawet nie ma potrzeby ćwiczyć ale coś tam mimochodem się robi!!!kobitki nie ma żadnych przeciwwskazań,ważne by mieć DOBRZE TRZYMAJĄCY STANIK!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiem dlaczego to mógłby być problem,nawet lekarze nasi mówią byśmy zapomniały ze w ogóle mamy implanty i po jakiśm czasie robiły wszystko normalnie!!oczywiście mam pod mięsień i nawet jak nago stoję przed lustrem i napnę mięśnie to nic dziwnego nie widzę!!!
ale jak sobie po pierwsze poukładam w głowie i po drugie nie będę robiła takich przerw w ćwiczeniach to jakoś dam radę ,plus moja pani psycholog 

.