Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 282 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-28, 20:23   #8431
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Kasik, ja mam często zapalenie zatok, co roku w okresie zimowym. To podobno przypadłość, na którą jeśli raz zachorujesz, to potem często nawraca. Leczy się to antybiotykiem. A u Ciebie to mogą być właśnie chore zatoki, musisz sprawdzić, wystarczy zwykły rentgen .
Stary 2012-12-28, 20:29   #8432
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Nadmiar skóry usunięty skalpelem. Czekałam, aż przez ćwiczenia coś się dobrego ze skórą stanie, ale niestety z taką ilością to tylko w jeden sposób można sobie poradzić.
o widzisz... czyli jednak skalpel...
ja mam jeszcze nadzieję, ze obejdzie się bez cięcia
do swojej wagi juz wprawdzie wróciłam, ale skóra jeszcze nie i ładnie to nie wygląda
ale od nowego roku sumiennie będę ćwiczyć brzuszki (tak planuję)... i głęboko wierzyć, że do wiosny/lata osiągnę wymarzony efekt

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 20:30   #8433
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kasik, ja mam często zapalenie zatok, co roku w okresie zimowym. To podobno przypadłość, na którą jeśli raz zachorujesz, to potem często nawraca. Leczy się to antybiotykiem. A u Ciebie to mogą być właśnie chore zatoki, musisz sprawdzić, wystarczy zwykły rentgen .
hm to zrobie jak bede w pl to chodzi o renteg twarzy tak sie to nazywa???to widze zatoki jak z pecherzem raz masz i podatna jestesale ja sie na szcescie z tego wyleczylam
no i zawsze cos nowego sie przypaleta hm chyba zatoki a moze jakies migreny mam kij wie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:07   #8434
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
o widzisz... czyli jednak skalpel...
ja mam jeszcze nadzieję, ze obejdzie się bez cięcia
do swojej wagi juz wprawdzie wróciłam, ale skóra jeszcze nie i ładnie to nie wygląda
ale od nowego roku sumiennie będę ćwiczyć brzuszki (tak planuję)... i głęboko wierzyć, że do wiosny/lata osiągnę wymarzony efekt

Wierzymy w Ciebie i w siebie tez planuje robic brzuszek na siłownię i fitness lubię chodzić ale brzuszki w domu niekoniecznie ale czego sie nie robi dla pięknego ciała ))

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:24   #8435
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
nkolodii moze ty chcialas napisac 5-6 msc))ja w 5 dobie dalej zdychalam
mya no w lutym w koncu kontrola to dr zajrzy i powie co i jak a na basenie no coz b.rzadko jestem pracuje czasami caly tydzien ehhhw niedziele sie wybieram)
moze dostane od dr jakies cw bo ten moj basen to tak nie wychodzi ostatnio
mam nadzieje ze te blziny zejda nizej
Nienapisałam 5,6doba..chyba nie wiem jaki to ból ..ale w domu bez majątek można laziolepiej się oddycha
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:31   #8436
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
Nienapisałam 5,6doba..chyba nie wiem jaki to ból ..ale w domu bez majątek można laziolepiej się oddycha
ze co????nie skumalam
pomijajac bolto nawet nie powinnas myslec o JAKICHKOLWIEK cwiczeniach po piatej dobie chyba ze chcesz sobie cos zrobicw pierwszych tygodniach to chyba najbardziej boimy sie urazu czy przekrecenia implantu
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 21:36   #8437
klaudeczka2010
Zadomowienie

KOCHANE KOCHANE....WIDZĘ ŻE DEBATY NA TEMAT ĆWICZEŃ!!!!!właśnie wróciłam z fitnessu....dziś był body shape więc dużo skakania,wypadów..później dupa,nogi i brzuch!!!ja nie odpierniczam maniany i wszystko robię jak trzebai na maxa...z cieżarkami 0,5kg też....wiadomo że na klatkę nawet nie ma potrzeby ćwiczyć ale coś tam mimochodem się robi!!!kobitki nie ma żadnych przeciwwskazań,ważne by mieć DOBRZE TRZYMAJĄCY STANIK!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiem dlaczego to mógłby być problem,nawet lekarze nasi mówią byśmy zapomniały ze w ogóle mamy implanty i po jakiśm czasie robiły wszystko normalnie!!oczywiście mam pod mięsień i nawet jak nago stoję przed lustrem i napnę mięśnie to nic dziwnego nie widzę!!!noo to tyleaaaa i dodam jeszcze że po 3 miesiącach zaczęłam ćwiczyć i przez pierwszy miesiąc odczuwałam dyskomfort..na to też trzeba się przygotować bo mięśnie inaczej pracują i piersi przy podskokach pobolewają,ale dobry stanik i powinno być ok...

BALSENO kochanie ty mojeja mam nadzieję że bez jakiś tablet się obejdzie,nigdy nie brałam i nie chcęboję się tego...no chyba żeby było trzebaale jak sobie po pierwsze poukładam w głowie i po drugie nie będę robiła takich przerw w ćwiczeniach to jakoś dam radę ,plus moja pani psycholog echhha o ćwiczeniach,fitnesie piszę bo to jest podstawa w ewentualnych stanach depresyjnych,tzn jak ktoś tylko może to powinien ćwiczyć,ta moja pani Ela zawsze pytała mnie,klaudia byłaś poćwiczyć? i wręcz kazała mi to robić ..po pierwsze wiedząc że tu uwielbiam a po 2 wiedząc jak to podnosi po prostu poziom endorfino czym wszystkie wiemyno więc ja skołowana strasznie dziś,2 tyg prawie nie ćwiczyłam,tylko w domu,ale to nie ten sam wysiłekdziś stwierdziłam że wieczorem idę się wyżyć i czuję się o NIEBO lepiejjak zaczęłam zajęcia to poczułam się jak JA...po prostu ..kocham to i muszę coś z tym zrobić!!!jakoś to wykorzystać...i nie czekać na nie wiadomo co...ale już kończę smucić...nawet nie musicie tego czytać..a ja sobie tak popiszę!!!to mi lepiej....
Stary 2012-12-28, 21:37   #8438
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Biust 94, biodra 94 talia 66 waga 56, wzrost 170cm
Nieźle Gratulacje!!!

Littlebutterfly ja też miałam kompleks mimo, że mojemu tz się piersi podobały. Nie mam jakiś mega piersi teraz, ale możliwość chodzenia bez staników z gąbkami jest warta każdych pieniędzy
Stary 2012-12-28, 21:38   #8439
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ze co????nie skumalam
pomijajac bolto nawet nie powinnas myslec o JAKICHKOLWIEK cwiczeniach po piatej dobie chyba ze chcesz sobie cos zrobicw pierwszych tygodniach to chyba najbardziej boimy sie urazu czy przekrecenia implantu
No tu Dziewczyny wiedza co piszą .Wiekszosc z nich jest po operacji .Zreszta sama sie zastanawiam czy 2miesiace wystarcza abym wróciła do pracy i na cwiczenia wiec po 5 dobie nie ma mowy jeszcze szwy będziesz miała ;/

Stary 2012-12-28, 21:48   #8440
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Moje cycorki kończą dzisiaj pierwszy miesiąć

Gratulacje!!!

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
No dokładnie postawa to podstawa ))) widzę czasem wysokie zgrabne dziewczyny a garbate moja siostra ma 180 i szpilki zakłada wysokie i sie garbi i brzydko to wyglada a tera jeszcze jedno pytanie a jak z kręgosłupem czy któraś po operacji odczuwala ból? Bo tak sie nad tym teraz zastanawiam
Mnie plecy strasznie bolały do około 10 doby, ale to przez ciągłe leżenie w jednej pozycji. Brrrr aż mnie boli jak sobie przypomnę

nkoloddi nie kombinuj, albo pogódź się z tym, że musisz się oszczędzać, albo zapomnij o operacji. Jeśli nie posłuchasz zaleceń lekarza, to nie miej potem pretensji do nikogo, że masz takie i takie problemy. Wybacz, ale to poważna operacja i trzeba sobie ustalić priorytety.
Stary 2012-12-28, 21:51   #8441
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Wierzymy w Ciebie i w siebie tez planuje robic brzuszek na siłownię i fitness lubię chodzić ale brzuszki w domu niekoniecznie ale czego sie nie robi dla pięknego ciała ))
póki co, ja też w siebie wierzę, ale... zobaczymy jak to będzie. Ostatecznie zawsze mogę się wytłumaczyć, że po 4 cesarkach cudów nie będzie

Klauduś,

ja też uwielbiam ćwicząc dawać z siebie maksa
tylko u mnie deficyt czasu na silownię i fitnesy... nawet w domu nie mam kiedy poćwiczyć, bo jakby nie było taka gromadka dzieci, z tą wiszącą na cycusiu na czele, pochłania mi każde wygospodarowane minuty

Stary 2012-12-28, 21:56   #8442
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
póki co, ja też w siebie wierzę, ale... zobaczymy jak to będzie. Ostatecznie zawsze mogę się wytłumaczyć, że po 4 cesarkach cudów nie będzie

Klauduś,

ja też uwielbiam ćwicząc dawać z siebie maksa
tylko u mnie deficyt czasu na silownię i fitnesy... nawet w domu nie mam kiedy poćwiczyć, bo jakby nie było taka gromadka dzieci, z tą wiszącą na cycusiu na czele, pochłania mi każde wygospodarowane minuty
kochanie są w życiu takie momenty że trzeba zacisnąć zęby i przeczekać no i....w twoim przypadku..czerpać z tego....bo dzieci szybko rosną...a pewnie i karmienie u Ciebie ostatnie w życiu już...no chyba że się mylęwięc sobie czerp ile się da,a i tak coś robisz ....i nie chudnij ty już więcej.....!!!!!!!!!!a na ćwiczenia wrócisz pewnie,bo takie zarobione kobiety są najbardziej poukładane i zorganizowane!!!także pewnie już masz plany...
Stary 2012-12-28, 22:12   #8443
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kochanie są w życiu takie momenty że trzeba zacisnąć zęby i przeczekać no i....w twoim przypadku..czerpać z tego....bo dzieci szybko rosną...a pewnie i karmienie u Ciebie ostatnie w życiu już...no chyba że się mylęwięc sobie czerp ile się da,a i tak coś robisz ....i nie chudnij ty już więcej.....!!!!!!!!!!a na ćwiczenia wrócisz pewnie,bo takie zarobione kobiety są najbardziej poukładane i zorganizowane!!!także pewnie już masz plany...
Oj tak, plany mam... niesamowicie ambitne
A chudnąć nie zamierzam ... dzis na wadze 53,5 kg i niech więcej nie spada

A karmienie ostatnie ... niczego w życiu nie jestem tak pewna jak właśnie tego

Stary 2012-12-28, 22:19   #8444
nkolodii
Raczkowanie

O kurze nie strasz .będą anatomy a piszą że oni się przekrecaja ;(nie mogę załadować swoich zdjęć piersi jaki mam teraz.sylwetki weszło a piersi nie chcę

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Dobranocka Wam .ją wcześniej idę bo moja córka wstaje o 6jak budzik

Edytowane przez nkolodii
Czas edycji: 2012-12-29 o 09:36
Stary 2012-12-28, 22:23   #8445
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Ja po 6 dobie odczułam lekka poprawę ale i tak chodziłam "pogięta". To nie jest dobry pomysł...
Stary 2012-12-28, 22:25   #8446
iloona79
Zadomowienie

Oj Dziewczyny,tu wystarczy nie być tylko kilka godzin i do czytania-jest co niemiara!!!

Sulpes,Korolowa-mailiki dostałam

Kiciu,
Ty to masz z tym mężem,ale nieźle mu pokazałaś!!!!
Tak trzymać-będę wiedziała co potem robić z moim tż

Littlebutterfly,
Z tego co pisałaś to ja Ci powiem,ze cycuchy to robisz w sumie dla siebie i myslę,że większość dziewczyn tutaj też je robi głównie dla własnej satysfakcji!!! Mojemu tż niby też nie przeszkadza to co mam,ale mówiąc o operacji to sam tez się napalił,więc teraz mi goraco dopinguje!!!
Ja też wstawiłam u siebie fotki w super-push upie-nie wiem czy widziałąś i tez osiągnęłam takie super efekty jak Ty
A w tej bluzeczce to w ogle można by stwierdzić,ze jesteś już po!!!
No cóż trzeba się jakoś ratowac do czasu rozwiązania problemu

A używała któras tych kremów Esotiq co reklamuje Joanna Krupa??
Ja wiem,ze generalnie to pic na wodę,bo sama teraz używam innej firmy i w sumie skóra jest po nim super,ale tamte tak reklamują,ze niby efekt jest natychmiastowy,co mnie rozsmiesza do rozpuku.
Ale z ciekawości pytam czy chociaż cokolwiek daje??Gestość skóry itp?
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 22:30   #8447
suples
Raczkowanie

GG do suples

Dziewczynki dzis przewertowalam wszystkie fora możliwe i tu widzę ze moj lekarz u którego mam konsultacje twierdzi, ze przed porodem mie warto robic operacji;/ ale przeciez tu jest tez dużo Kobitek które zrobily piersi przed urodzeniem a co ze wszystkimi gwiazdami itp dlaczego on tak namawia na operacje po dziecku ? Ja nie chce czekać kolejne lata na dziecko a potem na operacje bezsens a czy któraś z Was zrobiła piersi a potem zaszła w ciążę ?? I jak wasze piersi wyglądają po?

Stary 2012-12-28, 22:42   #8448
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki dzis przewertowalam wszystkie fora możliwe i tu widzę ze moj lekarz u którego mam konsultacje twierdzi, ze przed porodem mie warto robic operacji;/ ale przeciez tu jest tez dużo Kobitek które zrobily piersi przed urodzeniem a co ze wszystkimi gwiazdami itp dlaczego on tak namawia na operacje po dziecku ? Ja nie chce czekać kolejne lata na dziecko a potem na operacje bezsens a czy któraś z Was zrobiła piersi a potem zaszła w ciążę ?? I jak wasze piersi wyglądają po?
Są też osoby, które zrobiły operację, a dzieci planują dopiero za jakiś czas. Twoja decyzja, bo zdania lekarzy są podzielone. Niektórzy nawet mówią, że po karmieniu piersi mogą wyglądać jeszcze bardziej naturalnie. Wszystko to kwestia indywidualna, jak nigdy nie byłaś w ciąży, to nie wiesz jak się ciało zachowa
Stary 2012-12-28, 22:48   #8449
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Suples,
ja zrobiłam piersi po 3 ciążach
no i 3 lata po operacji piersi urodziłam 4 dzidzię
na razie piersi są ok... 4 miesiące po porodzie, nadal karmię piersią; nie wiem jak bardzo zmienią się jak już przestanę karmić, ale mam nadzieję, ze niewiele

Stary 2012-12-28, 23:09   #8450
iloona79
Zadomowienie

Suples,
tak jak Saba Ci napisała-opinie lekarzy są podzielone,a konkretniej to mysle ze nie tyle podzielone-bo w sumie zawsze to liepiej zrobic op po ciązach i karmieniach,ale wielu lekarzy po prostu najpier podchodzi pacjentkę w sposób psychologiczny. Po prostu trzeba byc pewnym ze chce się tą operację,bo jesli ktos sie waha to takie podejscie lekarza jest bardzo dobre!! Chce miec świadoma osobę swojej decyzji i związanych z tym różnych komplikacji. Jesli jestes mocno uparta to takie gadki psychologiczne,typu lepiej po,nie teraz,za jakis czas -nie beda na Tobie robily wrazenia...Wtedy wiadmo,ze chcesz i robisz i wowczas dany dr nie powinien Ci odmowic op-zreszta to nie jest powod!
Nie masz tez co sie porownywac z jakimis tak mldymi gwiadkami,bo one czesto wykorzystuja swoje ciało do propocji wizerunku i jakby wymaga tego ich zawód-my tu zwykle baby jestesmy-chyba ze ktos sie kamufluje Jak nie jestes pewna to zaczekaj,a jak chcesz bardzo,bardzo i wiesz co sie z tym wiąże i lekarz mowiac Ci o piersiach po ciazy,nie zrobi na Tobie wrazenia,to znaczy ze jestes w pelni zdeterminowana i zrobisz to

A czytając tak o tych ćwiczeniach to powoli zaczynam myslec jak Klaudeczka,ze tyle kobiet trenujących rózne sporty i będących aktywnymi fizycznie robi cycki to nie moze potem nagle sie wszystko zmienic i nastepuje rezygnacja ze sportu,wszelkiej gimnastyki itp... Inaczej to nie byloby takie rentowne
Na pewno jednak potrzeba czasu aby organizm mógł przyswoić żelki jako swoje i czuć się jakby nigdy nic....

Horo,
Ty miałaś cztery cesarki????
Matko-to tak można??Czytałam,ze dwie to już dużo,nie mówiąc o wiecej...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-28, 23:16   #8451
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Horo,
Ty miałaś cztery cesarki????
Matko-to tak można??Czytałam,ze dwie to już dużo,nie mówiąc o wiecej...

można... o czym mialam okazję sama się przekonać

Stary 2012-12-28, 23:21   #8452
LittleButterfly
Raczkowanie

Saba08,
ojj tak efekt końcowy na pewno jest wart tego cierpienia i czekania
masz bardzo fajne okrąglaski

iloona79,
widziałam fotki w staniczku dokładnie trzeba się jakoś ratować. Nie wyobrażam sobie wyjść gdzieś w normalnym staniku bez gąbek i obcisłej bluzce żeby wyglądać całkiem płasko.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Dziewczyny, dziękuję za komentarze. Zrobiło mi się bardzo miło ! Cieszę się że nawet takie małe piersiaczki mogą się podobać
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 03:02   #8453
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Aaaa, już kumam . U mnie czucie w piersiach już wróciło, w jednym miejscu to nawet zbyt silnie - jakaś przeczulica mnie dopadła, ale sutki nadal nie reagują tak, jakbym chciała . W ogóle nie reagują
tzn. że jak się ma cięcie pod piersią to w sutkach też traci się czucie? Myślałam, że to dotyczy tylko cięcia dookoła otoczek

---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
............ a po kolejnych 2 msc było jasne że ćwiczyć klatki nie będę mogła w ogóle bo mięśnie zaczęły się dzielić na piersiach.
Mya a jak można samemu stwierdzić czy ten mięsień się dzieli? Bo ja odnoszę wrażenie, że tak się dzieje u mnie ale nie wiem jak to sprawdzić na 100%

---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

Cytat:
...... jeszcze jedno pytanie a jak z kręgosłupem czy któraś po operacji odczuwala ból? Bo tak sie nad tym teraz zastanawiam
jeśli pytasz o ból spowodowany ciężarem implantów to nie, nie czuję się tego przynajmniej przy moim rozmiarze Plecy bolą na początku, przez pierwsze dni po op. od leżenia w jednej pozycji

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Cytat:
O kurze nie strasz .tego najwięcej się boję xxxxxxxxx bo będą anatomy a piszą że oni się przekrecaja ;(nie mogę załadować swoich zdjęć piersi jaki mam teraz.sylwetki weszło a piersi nie chcę

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Mamy zasadę na forum, że nie używamy nazwisk lekarzy, edytuj swój post.

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
KOCHANE KOCHANE....WIDZĘ ŻE DEBATY NA TEMAT ĆWICZEŃ!!!!!właśnie wróciłam z fitnessu....dziś był body shape więc dużo skakania,wypadów..później dupa,nogi i brzuch!!!ja nie odpierniczam maniany i wszystko robię jak trzebai na maxa...z cieżarkami 0,5kg też....wiadomo że na klatkę nawet nie ma potrzeby ćwiczyć ale coś tam mimochodem się robi!!!kobitki nie ma żadnych przeciwwskazań,ważne by mieć DOBRZE TRZYMAJĄCY STANIK!!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiem dlaczego to mógłby być problem,nawet lekarze nasi mówią byśmy zapomniały ze w ogóle mamy implanty i po jakiśm czasie robiły wszystko normalnie!!oczywiście mam pod mięsień i nawet jak nago stoję przed lustrem i napnę mięśnie to nic dziwnego nie widzę!!!noo to tyleaaaa i dodam jeszcze że po 3 miesiącach zaczęłam ćwiczyć i przez pierwszy miesiąc odczuwałam dyskomfort..na to też trzeba się przygotować bo mięśnie inaczej pracują i piersi przy podskokach pobolewają,ale dobry stanik i powinno być ok.....
ja też ćwiczę, też zaczęłam po 3 miesiącach ale niestety ja mam z tym problem buuuu... kurde... nooo...u mnie to nie zależy od stanika bo jak napnę mięśnie klatki to bez względu na stanik czuję w środku wyraźnie ciągnięcie a przy napinaniu mięśni robi mi sie taki dół w piersi, jakby mięsień był podczepiony do skóry i wciąga ją do środka Ćwicze wszystko poza klatką a na klate robie ćwiczenia rozciągające no i zobaczymy....

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-29 o 03:03
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:38   #8454
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
O kurze nie strasz .będą anatomy a piszą że oni się przekrecaja ;(nie mogę załadować swoich zdjęć piersi jaki mam teraz.sylwetki weszło a piersi nie chcę

bardzo WAS proszę dziewczyny wybaczcie jeżeli coś nie tak napisalam tak jek wczoraj,użylam nazwiska lekarza,przepraszam..
Stary 2012-12-29, 09:39   #8455
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
wpadłam żeby się przywitać i pożegnać, bo dzisiaj wyjeżdżam już na weekend i tam spędzam Sylwestra, niestety dostępu do neta nie będę miała, więc spotkamy się w Nowym Roku ...... dlatego już dziś Życzę Wam udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku !

Powiem Wam, że po tych Waszych komentarzach to taka zadowolona jestem i czuję się lepiej .

Buziaki, pa
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-29, 09:47   #8456
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
bardzo WAS proszę dziewczyny wybaczcie jeżeli coś nie tak napisalam tak jek wczoraj,użylam nazwiska lekarza,przepraszam..
mam pytanie do dziewczyn które już są po operacji,słyszałam że po narkozie wypadaja włosy i ten stres po operacji i to wszystko razem powoduje wypadanie włosów..ja mam tak te włosy cienkie i mi ostatnio wypadają garściami,robiłam badanie na tarczyce jest ok,hormony też,okazało się żę to stres dwa miesiący temu mi babcia umarła i byli nerwy,stres,lekarz mówił żę po stresie mogą wypadać jeszcze dwa,trzy miesiąca.lykałam tabletki mertz special dwie buteleczki,nic nie dało,od wczoraj łykam vitapil i wcieram wieczorem w skóre głowy krem z firmy himalaya piszę żę efekt widoczny po dwóch miesiącach.nawet te z vishy ampulki wcierałam nic nie pomogło..ps;czy prawda że po operacji puchnie brzuch?dziękuję za odpowiedzi.pozdrawiam WAS,piękna pogoda.
Stary 2012-12-29, 10:00   #8457
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
i ja się witam... wlaśnie położyłam maleństwo (krótka drzemka, bo tradycyjnie w sobotę ktoś za ścianą stuka i wierci ), więc zdążę się chociaż przywitać

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn które już są po operacji,słyszałam że po narkozie wypadaja włosy i ten stres po operacji i to wszystko razem powoduje wypadanie włosów..ja mam tak te włosy cienkie i mi ostatnio wypadają garściami,robiłam badanie na tarczyce jest ok,hormony też,okazało się żę to stres dwa miesiący temu mi babcia umarła i byli nerwy,stres,lekarz mówił żę po stresie mogą wypadać jeszcze dwa,trzy miesiąca.lykałam tabletki mertz special dwie buteleczki,nic nie dało,od wczoraj łykam vitapil i wcieram wieczorem w skóre głowy krem z firmy himalaya piszę żę efekt widoczny po dwóch miesiącach.nawet te z vishy ampulki wcierałam nic nie pomogło..ps;czy prawda że po operacji puchnie brzuch?dziękuję za odpowiedzi.pozdrawiam WAS,piękna pogoda.
rzeczywiście włoski po narkozie wypadają ale tylko przez jakiś czas i później wszystko wraca do normy
tutaj sobie poczytaj:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog/2009/08/w...-narkozie.html

Stary 2012-12-29, 10:20   #8458
nkolodii
Raczkowanie

dziękuje bardzo,mam na dzieje że trochy mi zostanie na głowie po op.
Stary 2012-12-29, 10:23   #8459
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
dziękuje bardzo,mam na dzieje że trochy mi zostanie na głowie po op.
zostanie na pewno
ja juz tyle razy miałam narkozę, ze byłabym łysa, gdyby wszystko nie wracało do normy
za to teraz widzę, ze nie dość, ze przez poród (cesarka pod narkozą), to jeszcze przez karmienie włosy mi wypadają ... a za bardzo nic łykać nie mogę

Stary 2012-12-29, 10:36   #8460
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
tzn. że jak się ma cięcie pod piersią to w sutkach też traci się czucie? Myślałam, że to dotyczy tylko cięcia dookoła otoczek

---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ----------

Mya a jak można samemu stwierdzić czy ten mięsień się dzieli? Bo ja odnoszę wrażenie, że tak się dzieje u mnie ale nie wiem jak to sprawdzić na 100%

---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

jeśli pytasz o ból spowodowany ciężarem implantów to nie, nie czuję się tego przynajmniej przy moim rozmiarze Plecy bolą na początku, przez pierwsze dni po op. od leżenia w jednej pozycji

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Mamy zasadę na forum, że nie używamy nazwisk lekarzy, edytuj swój post.

---------- Dopisano o 03:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

ja też ćwiczę, też zaczęłam po 3 miesiącach ale niestety ja mam z tym problem buuuu... kurde... nooo...u mnie to nie zależy od stanika bo jak napnę mięśnie klatki to bez względu na stanik czuję w środku wyraźnie ciągnięcie a przy napinaniu mięśni robi mi sie taki dół w piersi, jakby mięsień był podczepiony do skóry i wciąga ją do środka Ćwicze wszystko poza klatką a na klate robie ćwiczenia rozciągające no i zobaczymy....
bo to kwestia czasu często i ja pierwszy miesiąc ,nawet dłużej też się wkurzałam,pamietacie??/że jak skaczę to muszę piersi trzymać..ale już nie muszę i jest git,ja w ogóle mam wrażenie że mi sie super wszystko pogoiło już i już w 90%są jak moje,czekam na te 10%ale już jest praktycznie idealnieno a ty słońce może musisz,jak mówisz...porozciągać się i może się poprawi!!

LITTLE BUTTERFLY DO SIEGO ROKU!!a komentarze szczere

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości