|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8401 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
)-a zreszta ja robię to dla siebie nie dla kogos ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
hahha zobaczymy najpierw pójdę na konsultacje zobaczymy co mi lekarz powie i będę intensywnie myślała gaz mam dylemat jestem umówioną w Warszawie u P.O i nie wiem do kogo isc w Warszawie[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- [/
|
|
#8402 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#8403 |
|
Raczkowanie
|
już drugi raz moja wiadomosć gdzieś znika.napisłam duża wiadomość do dziewczyn i jej nie mam znikła;[jestem tu nowa i jeszcze tak nie wiem co gdzie i jak.sorry.
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- bardzo dziękuję słonko..hm nie jestem jakaś nie [mądra]ale trochy się pogubiłam tu. |
|
|
|
#8404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak są i jego duzeee zalety
|
|
#8405 |
|
Raczkowanie
|
Dodałam zdjęcia moich maluszków w staniku push-up jak wyglądają, także jak któraś ma czas spojrzeć to zapraszam
|
|
|
|
#8406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piersi super wyglądają ![]() jaki rozmiar push up kupujesz?
|
|
#8407 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam żę pytam,a kiedy TY masz operacje?może razem będziemy przechodzić czrez to..stres jest,ból ale pózniej frajda tak jak dziewczyny piszą.każdy sie boi ja też Bardzo,ale juz mam dośc swoich widoków.mam wysportowana sylwetke tylko piersi mi brak;[
|
|
|
|
#8408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
iloona79 - dostałam wiadomość, dziękuje za info, już odpisałam ![]() LittleButterfly - to jak zrobisz cycuchy to jaki zapał będzię aby nad całym ciałkiem pracować ![]() Co do mojego zapytania do Ewy Chodakowskiej, niestety cisza....ona raczej odpisuje na wiadomości,ale po czasie, bo tyle ich ma. poczekamy, zobaczymy. W miedzy czasie poszperałam po znajomych na fb i żona mojego znajomego pracuje w klubie ze striptizem robiła biust, i swego czasu był on bardzo wychwalany jako piękny po ciąży musiała poprować, ale dalej jest ok. pozwoliłam sobie ja zapytać i twierdz,ze ma pod mięsień i nie ma żadnego problemu z ćwiczeniem, a ona na tej rurce to się sporo naćwiczy i w sumie jej wciąż ręce, klata pracuja - wiec już jakieś pozytywne wieści są ![]() Wrzućcie w google to hasło: i to jest ta szczuplejsza dziewczyna, ładnie jej biust wygląda i całkiem spory jest. "Nagie kobiety w wannie pełnej mleka na imprezie u Dody" A teraz prośba ode mnie, wrzucam do albumu zdjęcia, moją wyjściówkę, jak to tu nazywacie - jestem ciekawa Waszych opinii - ja bym chciała taki sportowy, pełny biust,ale nie za duży i aby nie było takiego efektu płasko,nagle dwa cycki i dalej płasko nie wiem czy jasno to opisuje, ale chciałabym (o ile to możliwe) mieć takie płynne przejście na dekolcie aby ten biust się ładnie zaczynał
|
|
|
|
|
#8409 |
|
Raczkowanie
|
jak myślicie czy po op.można cwiczyć hula hop?tak chyba po5,6dniach.bardzo łubię hula hop,za 3miesiacy straciłam w pasie6cm i wyrobiłam mieśni,mam takie hula hop z wypustkami takie metalowe kulki.
|
|
|
|
#8410 |
|
Raczkowanie
|
suples,
Teraz sprawdzilam i moj push up ma rozmiar 70 C. Ale to wiadomo że dlatego że taka gąbka gruba jest. Bo jak widziałyście to wyjściówkę mam malutką.Jedna taki stanik może zdziałać fajny y efekt. ale wiadomo to tylko gąbka a nie piersi. Jak się zdejmie to już nie manic.
|
|
|
|
#8411 |
|
Raczkowanie
|
Moje cycorki kończą dzisiaj pierwszy miesiąć
|
#8412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Gratuluje a powiedz mi jak ogólnie sie czujesz ?? Po miesiącu !?
|
|
#8413 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8414 |
|
Raczkowanie
|
suples czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, szczypanie już odpuściło. Bardzo się cieszę że to zrobiłam
|
#8415 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#8416 |
|
Raczkowanie
|
|
#8417 |
|
Raczkowanie
|
Lauren25,
Gratuluje ! Fajnie, też bym tak chciała
|
|
|
|
#8418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)))
|
|
#8419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8420 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz że miałaś zabieg na piersi i nie możesz na nich jeszcze leżeć- masażysta znajdzie rozwiązanie jeśli nie ma odpowiedniego stołu. Jak będzie to taki laytowy masaż , jakiś relaksujący to się można na rękach położyć albo zwiniętym ręczniku i się jakoś da radę. Inne masaże - takie które mają przynieść jakiś efekt terapeutyczny - wymagają odpowiedniej pozycji i o położeniu się w ten sposób nie ma mowy. A jeśli chodzi o ćwiczenia- to często jest tak jak piszesz. Mięśnie z całą pewnością będą się zachowywać inaczej (jeśli będą na implancie) - ale jak będą się zachowywać to się okaże dopiero po operacji. Część dziewczyn ćwiczy, inna nie. Nie widziałam tu na forum nikogo kto by do ćwiczenia mięśni klatki wrócił tak szybko jak to przedstawiają czasami lekarze. 3 msc to takie minimum- a potem powoli , od początku zaczyna się wracać do ćwiczeń. Cytat:
Cytat:
A zwęzić staniczek w obwodzie będzie umiała każda krawcowa- wystarczy tylko maszyna domowa i osoba szyjąca gorseciarkę w prawdzie masz w Trójmieście ale po co od razu do takiego specjalisty z taką drobnostką Cytat:
No tak sobie myślę, że ta dziewczyna która ćwiczyła i którą poprawiałaś wiedziała równie mało jak Ty Jest to kolejny przykład na to, że pacjentki po operacji są skazane same na siebie. Trafiła na zajęcia - a tam instruktor który sam nie wie co zrobić w takiej sytuacji. Oczywiście nie musi wiedzieć-ale co z pacjentką ??? lekarz ma to gdzieś (mija 3 msc i nic więcej nie ma do dodania) i pacjentka zaczyna kombinować jak koń górę ![]() Po pierwszej operacji miałam wrócić na salę po miesiącu- tak mnie zapewniał lekarz. I upomniałam się o to oczywiście na kontroli po miesiącu - hihi pokazując jednocześnie lekarzowi że mi na klacie NIC nie działa jakby tam mięśni nie było składałam dłonie przed piersiami, dociskałam - a na klacie nic nawet nie drgnęło Lekarz zalecił cierpliwość. Po kolejnym miesiącu pokazałam się fizykoterapeucie - i pierwsze co mi zalecił to rozciąganie a nie ćwiczenie. No a po kolejnych 2 msc było jasne że ćwiczyć klatki nie będę mogła w ogóle bo mięśnie zaczęły się dzielić na piersiach. Cytat:
Cytat:
![]() Nie dziwię się, że jest Ci teraz przykro Może niech założy ten wątek, to świetny pomysł - już widze jaki by miał poklask ![]() Cytat:
Cytat:
Poszukaj wpisów jak się czuły dziewczynki w 5 dobie po operacji Ciężko wtedy samemu majty na tyłek zaciągnąć![]() Oj - coś nieuważnie nas czytasz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||||
|
|
|
#8421 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadmiar skóry usunięty skalpelem. Czekałam, aż przez ćwiczenia coś się dobrego ze skórą stanie, ale niestety z taką ilością to tylko w jeden sposób można sobie poradzić.
|
|
|
#8422 |
|
Zadomowienie
|
nkolodii moze ty chcialas napisac 5-6 msc
))ja w 5 dobie dalej zdychalam mya no w lutym w koncu kontrola to dr zajrzy i powie co i jak a na basenie no coz b.rzadko jestem pracuje czasami caly tydzien ehhh w niedziele sie wybieram )moze dostane od dr jakies cw bo ten moj basen to tak nie wychodzi ostatnio ![]() mam nadzieje ze te blziny zejda nizej
|
|
|
|
#8423 |
|
Raczkowanie
|
Piękne Moje powiedzcie kiedy będę mogła pozbyć się sportowych cyckonoszy i zamienić je na takie ładne miękkie?
Piersi mi miękną, oj miękną, ale szczerze to wolałam je jak były takie bardziej twarde... tak sobie ładnie wyglądały jak leżałam A tak poważnie to nadal cieszę się, że je mam. I jeszcze dodatek do poprzedniej wypowiedzi. Jedną wiszącą skórę usunęłam, a drugą i trzecią silikonem wypełniłam Efekt jest bardziej niż zadowalający
|
|
#8424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mialas robiona plastyke brzucha czy jeszcze czegos ?? ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- mi tez cycki miekna ale czucia nei mam ,mam nadzieje ze powroci czekam cierpliwie ![]() pozdrowionka dla was |
|
|
|
|
#8425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisze może za siebie- tzn ja inaczej patrzę bo właśnie przede wszystkim patrzę jak się sztuczne piersi zachowują w różnych sytuacjach - jak wiszą gdy dziewczyna jest na czworaka, jak skaczą kiedy ona skacze, jak się mięśnie spinają, jak widać blizny Przed operacja wystarczyło że żelki były w miarę równe- i tyle było moich wymagań Teraz jak wiem już dużo więcej - dużo więcej widzę i inaczej oceniam.I niestety rzadko kiedy tańcząca nago dziewczyna na róże , z żelkami nie ma się czego krępować- no bo właśnie żelki w niektórych sytuacjach nie wyglądają dobrze. I z pewnością jak te dziewczyny obejrzą się na jakimś filmie wiedzą potem czego unikać i jak maskować te niekorzystne efekty. Jednym z nich jest napinanie mięśni. Już pominę sprawę dzielenia się mięśni na piersi - ale np. krzywe rozjeżdżanie na boki lub na różne wysokości No widać to niestety- i nie jest żadną anomalią (a wynika to z różnej budowy, funkcji, siły lewego i prawego mięśnia). Podczas ćwiczenia mniej takie rzeczy widać bo jeśli tylko dekolt instruktorki nie jest po sutki możne wszystkie mankamenty ukryć. Nie sądzę by ktoś widział jak na prawdę zachowują się podczas napinania piersi tej pani o której tu piszecie- i nie sądzę by chciała się tym dzielić. Bo po co Myślę, że każda osoba ćwicząca zawodowo- czy jako tancerka, czy jako instruktorka, czy osoba trenująca wyczynowo powinna bardzo dokładnie wypytać i przedyskutować wszystko z lekarzem. Są rzeczy które jednej osobie nie będą przeszkadzać (np dzielenie się piersi) a dla innej będą nie do przyjęcia. I dlatego ważne jest by lekarz to wiedział przed zabiegiem- żeby potem nie usłyszeć "no przecież to normalne ".
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8427 |
|
Rozeznanie
|
MyaDiva :"Hmmm- Ty prowadzisz takie zajęcia
No tak sobie myślę, że ta dziewczyna która ćwiczyła i którą poprawiałaś wiedziała równie mało jak Ty Jest to kolejny przykład na to, że pacjentki po operacji są skazane same na siebie. Trafiła na zajęcia - a tam instruktor który sam nie wie co zrobić w takiej sytuacji. Oczywiście nie musi wiedzieć-ale co z pacjentką ??? lekarz ma to gdzieś (mija 3 msc i nic więcej nie ma do dodania) i pacjentka zaczyna kombinować jak koń górę ![]() Po pierwszej operacji miałam wrócić na salę po miesiącu- tak mnie zapewniał lekarz. I upomniałam się o to oczywiście na kontroli po miesiącu - hihi pokazując jednocześnie lekarzowi że mi na klacie NIC nie działa jakby tam mięśni nie było składałam dłonie przed piersiami, dociskałam - a na klacie nic nawet nie drgnęło Lekarz zalecił cierpliwość. Po kolejnym miesiącu pokazałam się fizykoterapeucie - i pierwsze co mi zalecił to rozciąganie a nie ćwiczenie. No a po kolejnych 2 msc było jasne że ćwiczyć klatki nie będę mogła w ogóle bo mięśnie zaczęły się dzielić na piersiach. "ale ze jakie zajęcia prowadzę? no fitness prowadzę tbc, abt, step itp a ta dziewczyna miała duży biust zrobiony, ale musiała wcześniej być bardzo przykurczona, okrągłe plecy, zapadnięta klatkę - jakbym taką zobaczyła jako lekarz, bym jej pierwsze co kazała pójść do trenera i rok poświecić na "naprostowanie i rozciągniecie". wiadomo że jędrny biust to przede wszystkim proste plecy (wcale nie mocne mięśnie piersiowe, jak większość myśli mięśnie piersiowe u kobiet mają tendencję do przykurczania się, a kobitki jeszcze je wzmacniają, zamiast więcej rozciągać i wzmacniać plecy w odcinku piersiowym,aby klata ładnie wyglądała ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- cytat mi nie wyszedł
Edytowane przez korolowa Czas edycji: 2012-12-28 o 19:34 |
|
|
|
#8428 |
|
Raczkowanie
|
ale ze jakie zajęcia prowadzę? no fitness prowadzę
tbc, abt, step itp a ta dziewczyna miała duży biust zrobiony, ale musiała wcześniej być bardzo przykurczona, okrągłe plecy, zapadnięta klatkę - jakbym taką zobaczyła jako lekarz, bym jej pierwsze co kazała pójść do trenera i rok poświecić na "naprostowanie i rozciągniecie". wiadomo że jędrny biust to przede wszystkim proste plecy (wcale nie mocne mięśnie piersiowe, jak większość myśli mięśnie piersiowe u kobiet mają tendencję do przykurczania się, a kobitki jeszcze je wzmacniają, zamiast więcej rozciągać i wzmacniać plecy w odcinku piersiowym,aby klata ładnie wyglądała [/QUOTE]No dokładnie postawa to podstawa ))) widzę czasem wysokie zgrabne dziewczyny a garbate moja siostra ma 180 i szpilki zakłada wysokie i sie garbi i brzydko to wyglada a tera jeszcze jedno pytanie a jak z kręgosłupem czy któraś po operacji odczuwala ból? Bo tak sie nad tym teraz zastanawiam
|
#8429 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Kiciu, ten Twój chłop to niezły ananas Cytat:
. U mnie czucie w piersiach już wróciło, w jednym miejscu to nawet zbyt silnie - jakaś przeczulica mnie dopadła, ale sutki nadal nie reagują tak, jakbym chciała . W ogóle nie reagują Cytat:
Cytat:
|
|
#8430 |
|
Zadomowienie
|
ooo Anika ale mi tu wpadlas w temat zapalenie zatok hmmm ja nigdy nie mialam ale od jakichs 2 tyg praktycznie codziennie mam bol glowy i w okolicach nosa hm to moze byc zapalenie??jezdze rowerem moze mnie przewialo co
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- anika ja tez mam jedna blizne wyzej nad faldem tak jak piszesz ale poczekam mam nadzieje ze sie ulozy i te sutki brak czucia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

gdybym miała chociaż troche większe to już byłabym zadowolona, ale bycie płaską i te staniki z grubą gąbką to nic zadowolającego ..... dzieki niemu jestem zadowolona ogólnie ze swojego ciała, bo widzę że je uwielbia ale z małymi piersiami nie potrafie sie pogodzić ;/
)-a zreszta ja robię to dla siebie nie dla kogos 

marzę o takiej wysportowanej sylwetce, ale najpierw chciałabym zrobic sobię piersi i później dopiero ostro wziąść się za pracę nad ciałem. A właśnie przez te moje ćwiczenia czuję że ciut mi się zmniejszyły już piersi i źle się z tym czuję..... przymierzałam sukienkę na sylwestra w której pójde, jest taka obcisła, podkreślająca no i własnie niestety widać że płasko z przodu......

No tak sobie myślę, że ta dziewczyna która ćwiczyła i którą poprawiałaś wiedziała równie mało jak Ty
No widać to niestety- i nie jest żadną anomalią (a wynika to z różnej budowy, funkcji, siły lewego i prawego mięśnia). Podczas ćwiczenia mniej takie rzeczy widać bo jeśli tylko dekolt instruktorki nie jest po sutki możne wszystkie mankamenty ukryć. Nie sądzę by ktoś widział jak na prawdę zachowują się podczas napinania piersi tej pani o której tu piszecie- i nie sądzę by chciała się tym dzielić. Bo po co