|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- IDĘ SMAZYĆ NALESNICZKI,MNIAM;]bardzo sie ciesze że jestem tu,i można sie podzielić swoim problemem,pomarudzić i zawsze ktoś zrozumie.DZIĘKUJE. |
|
|
|
|
#8462 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() i pół nocy wierciłam się w łóżku, bo przesadziłam z ich spożyciem i żołądeczek dawał o sobie znać
|
|
|
#8463 |
|
Raczkowanie
|
;0ja uwielbiam naleśniczki,i już załuje bo zjadlam5 i leżę,jak dobrze;]za godzinke na steper,hula hop i spacer z córka i spale..a na włosy teraz zmieniłam dietę,więcej szpinaku,brokul[fuj nie dobre]migdaly,orzechy nerkowca i mysłę ze do operacji trochy witaminek spożyje.
|
|
|
|
#8464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ps. zaproszonko przyjęte
|
|
|
#8465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- troszkę wypadają, ale po jakimś czasie przechodzi, ja w efekcie nic nie brałam i przeszło. Brzuch się zdecydowanie powiększa i też po jakiś czasie sam wraca do normy.
|
|
#8466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, kobiecie to nie dogodzisz... Założyłam dzisiaj sukienkę i się zdołowałam za małe mam te cycki Mam tylko bardzo wazne pytanie, czy my możemy nosić push-upy??? Błagam Was o odpowiedź! Rada dla tych co są przed operacją, bierzcie większe!!! A dla wszystkich milej soboty zaraz zjem czekoladę na poprawę humoru![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() A komentarze szczere Buziaki!
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-29 o 13:28 |
||
|
|
|
#8467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Saba Dla pocieszenia moge Ci powiedziec że moje tez robią sie coraz mniejsze jak tak dalej pójdzie to pewnie też bez gąbek się nie obejdzie, w tej chwili mam takie jak z wypełnieczami przed op
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-29 o 14:20 |
|
|
|
|
#8468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby zależało mi, żeby nikt nie zauważył różnicy (i wierzcie mi, nikt nie widzi), ale chciałabym, żeby dekolt był ładniejszy... Mija 1,5 m-ca i mam niedosyt. A niby mam to czego oczekiwałam. Najgorsze jest to, że ja chyba zaczynam mieć kompleksy Mój tż już ma na mnie nerwa i się nie odzywam
|
|
#8469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę że po jakimś czasie można push upy tylko po jakim???
|
|
#8470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Saba Ty masz mniejszy implant ale tak jak mówisz nie chciałaś większych i wcale nie jest powiedziane, że gdybyś wzięła dużo większe to byś nie załowała, zobacz co się dzieje u Aniki, dostała większe niż chciała i wcale się z tego nie cieszy. Masz fajne cycki a że w jakiejś tam sukience nie wyglądają na megga wielkie to co z tego? Wcale nie muszą. A wogóle to zrób foto w tej kiecce i nam pokaż bo już nie raz się przekonałam, że się narzeka, marudzi a jak inne dziewczynki spojrzą i ocenią to się okazuje, że jest super U mnie z wielkością jest tak, że jak patrze na nie to mi cały czas się wydają duże, jak kupuje staniki to w szoku jestem że aż taki rozmiar ale jak się ubiorę maskująco to ich nie widać. Np. w święta nie chciałam, żeby najbliższa rodzina zauważyła cokolwiek - wie tylko mąż. I tak się ubrałam, że nikt nie zwrócił uwagi, ani siostra ani mama....
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-29 o 15:15 |
||
|
|
|
#8471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam niedosytu ale patrząc na implanty przed op myślałam że będą większe
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-29 o 15:10 |
|
|
|
|
#8472 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje BARDZO.]spacerek się udał zakupy też witaminki;] różne i się nie poddam z tymi włosami,ja wygram i znowu mi odrosną.
|
|
|
|
#8473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8474 |
|
Raczkowanie
|
hm..mam nadzieje że moje41oanatomy nie będą za wielkie,tego się boje,każda chce zebym było naturalnie i ładnie.ale jak już wiecie i widać w albumie mam masakre anie piersi;[a pusz upe chyba można tylko nie takie sztywne ciensze i są te grubsze,takie moje zdanie bo czytałam na ten temat że aktorki gwiazdy nawet jak mają zrobione zakładaja pusz upy.
|
|
|
|
#8475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nieobraziłabym się za taką zmianę
|
|
#8476 |
|
Raczkowanie
|
a ja już bym chciałam być po op..bo już mam dość jak mi ze stanika cos ucieka jak wnocy śpię i jestem na boku;[nawet czrez sen wiem że mam naleśniki;[nawet pusz up nie pomaga..
|
|
|
|
#8477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8478 |
|
Raczkowanie
|
SABAO8 na pewno masz piękne piersi jestem tego pewna..najglówniesze że są jędrne,i nowe..ja nawet bym jedynke mogla bym mieć tylko jędrną.
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- wz170.waga59.klata pod piersia82.czyli w dole szczupła na górze zbudowana[od pływania] |
|
|
|
#8479 |
|
Zadomowienie
|
w dole szczupła tzn. ile masz w biodrach i tali?
|
#8480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wrzucę fotki, to obejrzycie. Ja na taką zmianę jak belseno też bym się nie obraziła, ale jestem realistką i ja noszę teraz trophy 75B...nkolodii wiem, ja też cieszę się, że są ładne, kształtne itp... no ale te dekolty...
|
|
#8482 | |||
|
Raczkowanie
|
talia72.biodra92cm.lekarz powiedzial żę sportowa sylwetka i powinno być ok.bo plastyki piersi bałam się.
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
.no i TWÓJ partner.---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- na starość dostać trądzik;[ jak byłam nastka to żadnej krostki nie miałam nigdy..a mam prawie33 a mam cerę nastolatki. |
|||
|
|
|
#8483 |
|
Raczkowanie
|
acne stop powiadasz? chyba się za nim rozejrzę
|
#8484 |
|
Zadomowienie
|
Wstawiłam zdjęcie.
|
#8485 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny,
ja to się witam z popołudnia bo od rana dziwnie coś się czułam-dopadły mnie jakies zawroty głowy i moja mama stwierdziła,ze to od smarkania bo tak wydmuchuję nos,ze błędnik naruszyłam ![]() Coś ten katar we mnie siedzi głęboko i wyjść nie może...heh... Lauren, gratuluję miesięcznicy!!!Przeraża mnie to co jednak piszesz,ze małe te piersi Ci się wydają Cholerka,a mam mieć podobny rozmiar,bo doktorek brał pod uwage jeszcze rozmiar większe....Kurcze,tak sobie mysle,ze gdybym teraz nie zrezygnowała to miałabym juz za 4 dni operację!!A tak to kiszka no ale cóz,co się odwlecze,to nie uciecze...Saba, a propos twojego stwierdzenia "Bierzcie większe..." to polecam wszystkim co są przed fajny artykuł-widac pochodzi z jakiejs kliniki,ale tam wszystko dokładnie jest opisane-polecam wszystkim!!!! http://www.art-med.com.pl/43,dobor-implantow.html O wypadaniu włosów po operacji nie słyszałam co prawda,ale za to o puchnięciu brzucha!! Własnie,Lauren-jak z tym u Ciebie,juz się wszystko wyrównało-wróciłas do swojej wagi sprzed op.?? Pamiętam jak pisałaś o tym,że było Ci niedobrze, ja chyba ze wszystkich ponarkozowych dolegliwości boje tego rzygania....brrr Horo, spróbuj moze na włosy tego co pisała belseno,czyli skrzyp polny- to naturalne jest,ale wiem ze nawet niektórych naturalnych srodków nie można przy karmieniu,więc musisz się dokładniej dowiedziec.... Ja aż tak bardzo nie przeżywam tego wypadania,bo mam dużo włosó,więc jak trochę ubędzie,to tragedia się nie stanie ![]() Nkolodii, a ty masz juz wszystko ustalone?Termin tez?? Pytam,bo wtedy trzeba Cię dopisac do wyliczanki, która chyba gdzieś tu się zapodziała...
|
|
|
|
#8486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Zobacz u mnie ja miałam 1 pierś podciąganą i wypełnianą. Ta plastyka nie jest taka straszna, zależy jaki efekt byłby po plastyce+silikon a jaki tylko po silkonach. U mnie to była konieczność więc się nie zastanawiałam. Jeśli samymi implantami jest w stanie zapewnić Ci ładny kształt to ok.
|
|
#8487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nipodoba mi się że robią się mniejsze---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ilona mi też proponował większe, pamiętam jak się zastanawiałam Tak po 5 dniach miałam już normalny brzuch i waga też prawie wróciła. Mi włosy nie wypadały wogóle. Co do narkozy i wymiotów to nie da się tego przewidzieć, chyba że już kiedyś miałaś. Ja będzie bardzo źle to napewno dostaniesz mocniejszy lek przeciwwymiotny Widzę że kolejne zdjęcia będę musiała wstawić na tle całej sylwetki bo cos niedowierzacie ![]() Chyba same wiecie jak to wygląda na zdjęciach z bliska a jak w rzeczywistości
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-29 o 17:05 |
|
|
|
|
#8488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#8489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to wszystko z winy jednej sukienki chwilami to aż śmieszne
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-29 o 23:53 |
|
|
|
|
#8490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

... a za bardzo nic łykać nie mogę 

.

Niby zależało mi, żeby nikt nie zauważył różnicy (i wierzcie mi, nikt nie widzi), ale chciałabym, żeby dekolt był ładniejszy... Mija 1,5 m-ca i mam niedosyt. A niby mam to czego oczekiwałam. Najgorsze jest to, że ja chyba zaczynam mieć kompleksy