|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8581 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A co do lata, to jeszcze nie wiemA ciekawe co u naszej Joasi... dawno jej nie było.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-30 o 10:50 |
|
|
|
|
#8582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
http://akpolbaby.pl/butelki/1514-med...367022019.html. Widzialam jak fajnie dzieci z niej pija mleczko na zmiane z piersia |
|
|
|
|
#8583 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tylko nadzieję, że z czasem spokojnie mi pójdzie to przestawianie ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() butelki już wcześniej kupiłam tommee tippee (polecane do naprzemiennego karmienia piersią i butelką) i już wczoraj piła z nich soczek
|
|
|
#8584 |
|
Zadomowienie
|
mój ulubiony obrazek
|
|
#8585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja takiego problemu nie miałam, ponieważ mój mały tak mi "pogryzł" sutki, że po 1szym miesiącu musiałam go na butelkę przestawić. Miałam zapalenie i mi ropiały Jak wyleczyłam i chciałam ponownie karmić piersią znowu mnie tak pokąsał i było to samo, więc już nie dałam rady do tego wrócić
|
|
#8586 |
|
Zakorzenienie
|
Saba pewnie kazda z nas miala czy ma takie mysli a ze mogly byc wieksze ze miec inny ksztalt itp. Ja jak bylam po operacji i zobaczylam dwa male krzywe cycki to myslalam ze sie poplacze a to byla pierwsza wizyta po tygodniu a wczesniej ich nie widzialam. W swojej glowie inaczej je sobie wyobrazilam i moze dlatego bylo tak ogromne moje rozczarowanie. W mojej wyobrazni byly wieksze w rzeczywistosci byly mniejsze
dreczylo mnie to codziennie bylo tak ze i w nocy spac ie mogllam, zalowalam ze okraglych nie bralam bo wiadomo one sa zawsze wieksze niz anatomki. Ale pewnego dnia wstalam z lozka i powiedzialam stop! Nie popadne z jednego kompleksu w drugi. Tyle lat sie meczylam z tym ze nie mam piersi a teraz mam miec kompleks bo mam piersi Zaczelam patrzec na nie z innej perspektywy, ze je w koncu mam i ze wiele dziewczyn ktore mijam na ulicy borykaja sie z tym kompleksem a ja juz nie musze i odpowiedni stanik dziala cuda cudenka wiec glowa do gory
|
#8587 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Olivka, macie rację wszystkie. Wczoraj jakiś kryzys miałam, ale to przez tą sukienkę i tak jakos dalej już poszło
dzisiaj już jest w miarę ok Kochane jesteście!!!I inna rzecz. Faktycznie nie założyłabym normalnie sportowca do tej sukienki hahahaha
|
#8588 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki Kochane
czy mogłabym prosić Was o poradę...: Pierwszy lekarz zasugerował mi implanty okrągłe 275, nie wiem co powie drugi bo jadę do niego za kilka dni. A jakie Wy byście mi poradziły. Wrzuciłam fotki w album publiczny- może zerkniecie ![]() (widok koszmarny- decha i nic więcej ) i może rzucicie jakimiś sugestiami. Mam 173 cm wzrostu i 61 kg wagi - jakie cycuchy do tego dobrać? bo te 275 to strasznie małe mi się wydają....
|
#8589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bym obstawiała okrągłe, ale zdecydowanie większy implant ![]() ... tylko, ze ja lubię duuuużeeee piersi
|
|
|
#8590 |
|
Raczkowanie
|
myślę że 350, 375 spokojnie
|
#8591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8593 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
Ja mam 275 i to jest wizualne C, więc raczej średnie piersi A u kogo byłaś i do kogo jeszcze się wybierasz? Myśle, że rozmowę powinnas zacząć od 375, nie 275
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2012-12-30 o 13:31 |
|
|
|
#8594 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny!
Normalnie twarda będę - a co!!- poniżej 375 nie schodzę!! A Wasze zdjęcia dodały mi niesamowitej otuchy ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Wysłałam Ci zaproszenie-jeżeli zechcesz je zaakceptować to chętnie zobaczę jak wyglądają 275.
|
|
#8595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie jemu cycki wiszą!! Wiecie,ja to nie rozumiem facetów-z jednej strony podobają im sie rózne laski,porządają takie,gapią się na inie itp.A u swojego boku jak mają taką mieć to nie!! Boją się,ze ktos im odbije kobietę....?! No zmusza to ich do tego,zeby tez sie wzieli za siebie,no ale po co-lepiej siedziec i narzekac!! Cale szczescie,ze moj zaczal ostro trenowac biegi i tak sie sam oglada z kazdej strony ze niemal w samozachwyt popada jak swoj kaloryfer na brzuchu ale przynajmniej mi dal spokoj,wiec moge sobie spokojnie planowac zabieg
|
|
|
|
|
#8597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak od rana na czczo to na pewno nie-nie da sie tak funkcjonowac,wiec o 6-7 cos zjedz!!kristel, przy Twoich wymiarach to faktycznie jakies male te cycki Ci zaproponowal,ale wyjsciówkę masz faktycznie płaską i przy większym implancie w dodatku okrąlym moze by piłki wyszły!!! Pomysl moze o większym ale anatomicznym,co?? Zobaczysz co Ci drugi dr powie,tez jestem ciekawa.... Sabciu, wysłałam Ci zapro....myslalam,ze ma Cie już w swej kolekcji;D Jestem ciekawa jak takie 275 wygląda....wiem ze to tez zalezy od pozostałych wymiarów, ale cos dla Kristel mi sie za małe wydają....hm? Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-12-30 o 14:35 |
|
|
|
|
#8599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8600 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym na piękną zadbaną kobietę nie mógłby narzekać ![]() Ja tam lubie facetów bez kompleksów którzy są pewni siebie i nie robią problemu z byle czego ;D ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-30 o 14:39 |
||
|
|
|
#8601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8602 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- dziewczynki a można tu zdjecie wkłeic poniżej wiadomości?chciałam WAM swój prezent pokazać hi hi;] ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#8603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niż zaryczaną "dechę" i kłotnie przed każdym wyjściem, w sklepie, na wakacjach..... Ale Tobie bardzo współczuję .... bo jednak wsparcie rodziny to duzy skarb.... Ale TY miej go w nosie! Patrz na swoje potrzeby i swoje samopoczucie!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki! ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- [QUOTE= KRYSTEL a ile masz po biustem cm?mamy podobna wagę i zbliżony wzrost..tylko TY masz jędrną skórę a ja już wiszącą;[ja mam170wz.59kg.po biustem82[/QUOTE] pod biustem- 76 cm ( a w pasie-szkoda gadać: 66 )czy ja mam jędrną...??? hmm, młoda to ja już nie jestem, po 3 ciążach, kremów ani balsamów zbytnio nie używam.... no ale to miło że tak uważasz
14.LUTY 2013- Wrocław dr.M.W Edytowane przez Krystel13 Czas edycji: 2012-12-30 o 15:24 |
|
|
|
|
#8604 |
|
Rozeznanie
|
Ja bylam dzis poprzymierzac staniki i wiecie co...nic mi nie lezy..nie znalazlam zadnego
(( Myslalm ,ze teraz bede mogla wszedzi stanik dostac tzn w tych sklepach co miska konczy sie na C ale widze ,ze niestety. Nastapnym razem odwiedze inne sklepy.Aaa..jeszcze do dziewczyn ktore nosza triumph trophy N ,nosze teraz 75 C ale czuje ze jest za maly tzn na dole piersi mam jakby wglebienue w piersi i dzis mierzylam 75 D ale zapielam na najciasniejsza zapinke i czylam sie lzej . Nie kupilam ale sie zastanawiam ktory jest lepszy? bo chodzi mi o to czy krzywdy sobie tzn IM nie robie jak takie odciski codziennie mam? POMOCYYYY...
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-30 o 16:38 |
|
|
|
#8605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na fotkach ciałko jak u nastolatki...ten brzusio oo 3ciążach ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Celinko do esotiq podjedz do batorego.maja fajne ceny i wybor ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
To ja chyba juz staruszką jestem i tylko sobie wmawiam ze mloda i calkiem atrakcyjna ze mnie babeczka ![]()
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-30 o 16:33 |
||
|
|
|
#8607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez ot taka scissnieta guma te koronki itp![]() saba ten stanik nadaje sie tylko do zwyklej zakrytej bluzki )---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- dziewczyny powiedzcie mi cos ![]() dzis bylam na zakupach i poprzymierzalam staniki tyle przecen ojeju ale do rzeczy nic na mnie nie lezy dobrze juz nie chodzi o obwod bo wczesniej z tym mialam problem tylko o zlaczenie stanika przy mostku no kazdy mi odstawal tak mysle i mysle a mzoe to jest spowodowane tym ze ja mam dosc blisko siebie te cycki wiadomo stanik je dodatkowo przybliza praktycznie kazdy no i wtedy odstaje hmmm tak to sobie tlumacze jak myslicie??pomozcie : prosi:no i druga rzecz ktora zauwazylam ze jak obwod jest dobry i miska tez to czasem odstaje mi brzeg miski ale tak malusko no a wiadomo powinien przylegac ![]() tak sobie pomyslalam moze jeszcze za wczesnie na takie staniki dla mnie czy o co chodzi...nastepnym razem no musi byc brafiterka jak nic sama nigdy nic nie kupie
|
|
|
|
|
#8608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8610 |
|
Raczkowanie
|
zawszę w sklepie z bielizną zazdroszczę kobietom że mogą sobię kupić z koroneczka takie że widać sutek czrez koroneczke to moje marzenie;]nie zakładac tych okropnych pusz up,nie nawidzę ich..jak na swoje urodzinki zaloże kieckie z dekoltem w kolorze czerwonym[ciemna wisznia]do moich brązowych oczu,szpileczki,makijażyk i wyjdę na ulice z głowa do góry;];]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

A co do lata, to jeszcze nie wiem

) i może rzucicie jakimiś sugestiami. Mam 173 cm wzrostu i 61 kg wagi - jakie cycuchy do tego dobrać? bo te 275 to strasznie małe mi się wydają....