Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 287 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 10:48   #8581
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
dziewczynki którę już po op.czy odczuwacie ciężar cycuszków bardzo?naprzykład jak byłam w lekarza założyłam te symulatory piersi i powiem ze czuć że coś tam jest i to sporo..i jak to jest latem jak jest upal..czy implant się nie przegrzewa..
Ja zaraz po operacji czułam, ale po 3-4 dniach już się przyzwyczaiłam i wcale ich nie czuję A co do lata, to jeszcze nie wiem

A ciekawe co u naszej Joasi... dawno jej nie było.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-30 o 10:50
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 10:50   #8582
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,

mam pytanko do tych kiedyś karmiących...
7 lutego kończy mi się macierzyński i muszę przestawić małą na butelkę ... kiedy powinnam zacząć to robić, żeby bezproblemowo zdążyć przed powrotem do pracy?
I jak ją nauczyć zasypiać bez cycusia? Smoczka nie ciągnie i na pewno nie będzie... aż się dławi jak jej próbuję włożyć do buźki

w połowie lutego jadę juz w delkegację...
wprawdzie zabieram małą ze sobą, ale ani w trasie (sama będę jechała), ani tam na miejscu w ciągu dnia nie bardzo będę miała jak karmić
Horo probuj juz teraz, swoje mleczko do butelki, jak zaak dptuje butelke to pozniej na modyfikowane. Ona jest malenka jeszcze wiec powinno byc latwiej niz gdy skonczy pol roczku i wiecej. Moze wyprobuj taka butelke

http://akpolbaby.pl/butelki/1514-med...367022019.html.
Widzialam jak fajnie dzieci z niej pija mleczko na zmiane z piersia
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:09   #8583
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Mysle,ze bezpiecznie bedzie tak 2 tyg przed wprowadzic jedno karmienie butelka po tygodniu jeszcze jedno bo przeciez nie zrezygnujesz od razu z wszystkich karmien. Mozesz np wieczorem po pracy i rano dac jej cycusia. Kazde dziecko inne ,jedno zalapie od razu a inne nie- znam takie osobiscie
w pracy i tak mi sporo poszli na rękę ze względu na małą, więc na pewno zupełnie z karmienia nie zrezygnuję
mam tylko nadzieję, że z czasem spokojnie mi pójdzie to przestawianie

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Horo probuj juz teraz, swoje mleczko do butelki, jak zaak dptuje butelke to pozniej na modyfikowane. Ona jest malenka jeszcze wiec powinno byc latwiej niz gdy skonczy pol roczku i wiecej. Moze wyprobuj taka butelke

http://akpolbaby.pl/butelki/1514-med...367022019.html.
Widzialam jak fajnie dzieci z niej pija mleczko na zmiane z piersia
ściągać nie dam rady... już próbowałam, ale strasznie mnie boli

butelki już wcześniej kupiłam tommee tippee (polecane do naprzemiennego karmienia piersią i butelką) i już wczoraj piła z nich soczek ... ale to soczek, więc wypiła chętnie... przy mleczku już wywalała jęzorem

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:15   #8584
horo_2
Zadomowienie

mój ulubiony obrazek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 61430_303821033068284_2114685395_n.jpg (50,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-12-30, 11:18   #8585
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
w pracy i tak mi sporo poszli na rękę ze względu na małą, więc na pewno zupełnie z karmienia nie zrezygnuję
mam tylko nadzieję, że z czasem spokojnie mi pójdzie to przestawianie

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

ściągać nie dam rady... już próbowałam, ale strasznie mnie boli

butelki już wcześniej kupiłam tommee tippee (polecane do naprzemiennego karmienia piersią i butelką) i już wczoraj piła z nich soczek ... ale to soczek, więc wypiła chętnie... przy mleczku już wywalała jęzorem
Horo jeżeli nie chcesz całkiem z karmienia rezygnować to najlepiej zrobić tak jak dziewczynki piszą. Rano przed pracą i wieczorem. Póki co odciągać własny pokarm i resztę dnia karmić butelką. Tylko odpowiednio wcześniej stopniowo wprowadzać też modyfikowane, żeby mała się przyzwyczaiła do niego.
Ja takiego problemu nie miałam, ponieważ mój mały tak mi "pogryzł" sutki, że po 1szym miesiącu musiałam go na butelkę przestawić. Miałam zapalenie i mi ropiały Jak wyleczyłam i chciałam ponownie karmić piersią znowu mnie tak pokąsał i było to samo, więc już nie dałam rady do tego wrócić

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:29   #8586
Olivkaa200
Zakorzenienie

Saba pewnie kazda z nas miala czy ma takie mysli a ze mogly byc wieksze ze miec inny ksztalt itp. Ja jak bylam po operacji i zobaczylam dwa male krzywe cycki to myslalam ze sie poplacze a to byla pierwsza wizyta po tygodniu a wczesniej ich nie widzialam. W swojej glowie inaczej je sobie wyobrazilam i moze dlatego bylo tak ogromne moje rozczarowanie. W mojej wyobrazni byly wieksze w rzeczywistosci byly mniejsze dreczylo mnie to codziennie bylo tak ze i w nocy spac ie mogllam, zalowalam ze okraglych nie bralam bo wiadomo one sa zawsze wieksze niz anatomki. Ale pewnego dnia wstalam z lozka i powiedzialam stop! Nie popadne z jednego kompleksu w drugi. Tyle lat sie meczylam z tym ze nie mam piersi a teraz mam miec kompleks bo mam piersi Zaczelam patrzec na nie z innej perspektywy, ze je w koncu mam i ze wiele dziewczyn ktore mijam na ulicy borykaja sie z tym kompleksem a ja juz nie musze na plazy moze nie bede miala mega balonow ale kupujac odpowiedni strój bede miala piersi ktore na pewno zwroca na siebie uwagei odpowiedni stanik dziala cuda cudenka wiec glowa do gory

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 11:38   #8587
Saba08
Zadomowienie

Dzięki Olivka, macie rację wszystkie. Wczoraj jakiś kryzys miałam, ale to przez tą sukienkę i tak jakos dalej już poszło dzisiaj już jest w miarę ok Kochane jesteście!!!
I inna rzecz. Faktycznie nie założyłabym normalnie sportowca do tej sukienki hahahaha
Stary 2012-12-30, 12:36   #8588
Krystel13
Raczkowanie

Kobitki Kochane
czy mogłabym prosić Was o poradę...: Pierwszy lekarz zasugerował mi implanty okrągłe 275, nie wiem co powie drugi bo jadę do niego za kilka dni. A jakie Wy byście mi poradziły. Wrzuciłam fotki w album publiczny- może zerkniecie (widok koszmarny- decha i nic więcej) i może rzucicie jakimiś sugestiami. Mam 173 cm wzrostu i 61 kg wagi - jakie cycuchy do tego dobrać? bo te 275 to strasznie małe mi się wydają....
Stary 2012-12-30, 12:51   #8589
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Kobitki Kochane
czy mogłabym prosić Was o poradę...: Pierwszy lekarz zasugerował mi implanty okrągłe 275, nie wiem co powie drugi bo jadę do niego za kilka dni. A jakie Wy byście mi poradziły. Wrzuciłam fotki w album publiczny- może zerkniecie (widok koszmarny- decha i nic więcej) i może rzucicie jakimiś sugestiami. Mam 173 cm wzrostu i 61 kg wagi - jakie cycuchy do tego dobrać? bo te 275 to strasznie małe mi się wydają....
Krystel,
ja tez bym obstawiała okrągłe, ale zdecydowanie większy implant
... tylko, ze ja lubię duuuużeeee piersi

Stary 2012-12-30, 12:55   #8590
lauren25
Raczkowanie

myślę że 350, 375 spokojnie
Stary 2012-12-30, 13:16   #8591
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Krystel,
ja tez bym obstawiała okrągłe, ale zdecydowanie większy implant
... tylko, ze ja lubię duuuużeeee piersi
ja też lubię BIG CYC ............... i dlatego właśnie te 275 od razu wydawało mi się za malutkie
Stary 2012-12-30, 13:23   #8592
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
ja też lubię BIG CYC ............... i dlatego właśnie te 275 od razu wydawało mi się za malutkie
no to jak lubisz duże, to nawet nie myśl o 275 cc

Stary 2012-12-30, 13:29   #8593
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
no to jak lubisz duże, to nawet nie myśl o 275 cc
Dokładnie Ja mam 275 i to jest wizualne C, więc raczej średnie piersi A u kogo byłaś i do kogo jeszcze się wybierasz? Myśle, że rozmowę powinnas zacząć od 375, nie 275

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2012-12-30 o 13:31
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 13:38   #8594
Krystel13
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny!
Normalnie twarda będę - a co!!- poniżej 375 nie schodzę!!
A Wasze zdjęcia dodały mi niesamowitej otuchy! Uwierzyłam że i ja mogę wkrótce tak cudownie wyglądać

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Dokładnie Ja mam 275 i to jest wizualne C, więc raczej średnie piersi A u kogo byłaś i do kogo jeszcze się wybierasz? Myśle, że rozmowę powinnas zacząć od 375, nie 275
Pierwszą konsultacje zaliczyłam w Czechach a teraz jadę do Wrocławia do R.N.
Wysłałam Ci zaproszenie-jeżeli zechcesz je zaakceptować to chętnie zobaczę jak wyglądają 275.
Stary 2012-12-30, 14:17   #8595
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny!
Normalnie twarda będę - a co!!- poniżej 375 nie schodzę!!
A Wasze zdjęcia dodały mi niesamowitej otuchy! Uwierzyłam że i ja mogę wkrótce tak cudownie wyglądać

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Pierwszą konsultacje zaliczyłam w Czechach a teraz jadę do Wrocławia do R.N.
Wysłałam Ci zaproszenie-jeżeli zechcesz je zaakceptować to chętnie zobaczę jak wyglądają 275.
a ja mam dola;[mój TZ dalej kombinuję żę będę jak doda z arbuzami i każdy się będzię gapić a on będzie głupio czuć.i nie rozumie żę nawet jak chcę mniejszy implant to nic z tego bo moje cycki się nie nadają do tego;[ale i tak zrobię za długo czekałam.i coś mi się od życia należy.
nkolodii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:24   #8596
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
a ja mam dola;[mój TZ dalej kombinuję żę będę jak doda z arbuzami i każdy się będzię gapić a on będzie głupio czuć.i nie rozumie żę nawet jak chcę mniejszy implant to nic z tego bo moje cycki się nie nadają do tego;[ale i tak zrobię za długo czekałam.i coś mi się od życia należy.
No za to on się nadaje widze do tego,zeby Cie wspierać.
To nie jemu cycki wiszą!!

Wiecie,ja to nie rozumiem facetów-z jednej strony podobają im sie rózne laski,porządają takie,gapią się na inie itp.A u swojego boku jak mają taką mieć to nie!! Boją się,ze ktos im odbije kobietę....?!
No zmusza to ich do tego,zeby tez sie wzieli za siebie,no ale po co-lepiej siedziec i narzekac!!
Cale szczescie,ze moj zaczal ostro trenowac biegi i tak sie sam oglada z kazdej strony ze niemal w samozachwyt popada jak swoj kaloryfer na brzuchu ale przynajmniej mi dal spokoj,wiec moge sobie spokojnie planowac zabieg
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:28   #8597
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Możliwe Celinko dzięki za komplement

Klaudeczka
, jeszcze do mojej ruchomości daleko Narazie twarde jak skały i nieruchome... tez jak skaly wrzuć fotkę po opalaniu, też słyszałam, że fajny efekt jest.

No dobra, już nie narzekam Czekam spokojnie do pół roku
A wiecie, obejrzałam tabele rozmiarów w początku wątku (dzięki Mya) i nawet jakbym wzięła 300 czy 325 to w projekcji byłaby róznica 1 czy 2 mm, więc nawet bym pewnie nie zauważyła.

Horo twoje cycuszki na pewno są nadal piękne
SABCIU a kiedy TY miałaś operacje?to znaczy rano czy po obiedzie?ja mam15;30,hm no i nie mogę jesć6god przed i pić,jak bym operacja była z rana to ok,a tak muszę małe śniadanie zjesć tak7,8godzina bo mi się nie dobrze zrobi,a łubie sobie zjeść.
Stary 2012-12-30, 14:30   #8598
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
SABCIU a kiedy TY miałaś operacje?to znaczy rano czy po obiedzie?ja mam15;30,hm no i nie mogę jesć6god przed i pić,jak bym operacja była z rana to ok,a tak muszę małe śniadanie zjesć tak7,8godzina bo mi się nie dobrze zrobi,a łubie sobie zjeść.
Mi dr to samo zaproponowal-wstac wczesniej,zjesc dobre sniadanko i potem niestety nic Ale tak od rana na czczo to na pewno nie-nie da sie tak funkcjonowac,wiec o 6-7 cos zjedz!!

kristel,
przy Twoich wymiarach to faktycznie jakies male te cycki Ci zaproponowal,ale wyjsciówkę masz faktycznie płaską i przy większym implancie w dodatku okrąlym moze by piłki wyszły!!!
Pomysl moze o większym ale anatomicznym,co??
Zobaczysz co Ci drugi dr powie,tez jestem ciekawa....

Sabciu,
wysłałam Ci zapro....myslalam,ze ma Cie już w swej kolekcji;D
Jestem ciekawa jak takie 275 wygląda....wiem ze to tez zalezy od pozostałych wymiarów,
ale cos dla Kristel mi sie za małe wydają....hm?

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2012-12-30 o 14:35
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:37   #8599
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

Wiecie,ja to nie rozumiem facetów-z jednej strony podobają im sie rózne laski,porządają takie,gapią się na inie itp.A u swojego boku jak mają taką mieć to nie!! Boją się,ze ktos im odbije kobietę....?!
No zmusza to ich do tego,zeby tez sie wzieli za siebie,no ale po co-lepiej siedziec i narzekac!!
Cale szczescie,ze moj zaczal ostro trenowac biegi i tak sie sam oglada z kazdej strony ze niemal w samozachwyt popada jak swoj kaloryfer na brzuchu ale przynajmniej mi dal spokoj,wiec moge sobie spokojnie planowac zabieg
no właśnie mój też na silownie lazi jak jemu mówie a poco itak mi sie podobasz to on sie oburza mam40dychy]i to dla zdrowia bo mam siedzacy tryb pracy..wypytuje czy nie będ na płazy widać sztucznych cycków bo każdy będe się gapić,a ja sama nie wiem jak to będzie..ale mój dużych nie lubi,duże B to góra,ale przecierz nie urodzę się jeszcze raz żebym mieć B..myślę żę on będzie bardzo zazrdosny bo pamietam kiedys jak byliśmy na wakaciach tam była laska bez stanika i faceci sie gapili,ja mówie zobacz jak ładnie biust zrobiony a on [ja bym nie wytrzymał jak bym ktoś tak CI się na piersi gapił]ale teraz to już nie po puszcze w kwietniu lecimy na wakacji i będą nowe piersi;];];];];]
Stary 2012-12-30, 14:40   #8600
lauren25
Raczkowanie

Cytat:

Facet gapi się na dziewczyny w czerwonych sukienkach a przy sobie wolić mieć tę w szarej- tak kiedyś słyszałam. Tu chodzi chyba o ich mentalność. Wielu nie poradziłoby sobie psychicznie z tym że ich kobieta zwraca na siebie uwagę, jest dla innych atrakcyjna dlatego wybiera szarą myszkę której inni nie zauważają bo tak jest dla nich bezpiecznej ...
Poza tym na piękną zadbaną kobietę nie mógłby narzekać

Ja tam lubie facetów bez kompleksów którzy są pewni siebie i nie robią problemu z byle czego ;D

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
no właśnie mój też na silownie lazi jak jemu mówie a poco itak mi sie podobasz to on sie oburza mam40dychy]i to dla zdrowia bo mam siedzacy tryb pracy..wypytuje czy nie będ na płazy widać sztucznych cycków bo każdy będe się gapić,a ja sama nie wiem jak to będzie..ale mój dużych nie lubi,duże B to góra,ale przecierz nie urodzę się jeszcze raz żebym mieć B..myślę żę on będzie bardzo zazrdosny bo pamietam kiedys jak byliśmy na wakaciach tam była laska bez stanika i faceci sie gapili,ja mówie zobacz jak ładnie biust zrobiony a on [ja bym nie wytrzymał jak bym ktoś tak CI się na piersi gapił]ale teraz to już nie po puszcze w kwietniu lecimy na wakacji i będą nowe piersi;];];];];]
hehe tak trzymaj!!

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-30 o 14:39
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 14:45   #8601
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

kristel,
przy Twoich wymiarach to faktycznie jakies male te cycki Ci zaproponowal,ale wyjsciówkę masz faktycznie płaską i przy większym implancie w dodatku okrąlym moze by piłki wyszły!!!
Pomysl moze o większym ale anatomicznym,co??
Zobaczysz co Ci drugi dr powie,tez jestem ciekawa....

Sabciu,
wysłałam Ci zapro....myslalam,ze ma Cie już w swej kolekcji;D
Jestem ciekawa jak takie 275 wygląda....wiem ze to tez zalezy od pozostałych wymiarów,
ale cos dla Kristel mi sie za małe wydają....hm?
No właśnie.. ja jestem jeszcze wyższa niż Saba i boję się że 275 na całej postaci gdzieś się u mnie "rozmyją"
Stary 2012-12-30, 15:17   #8602
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Facet gapi się na dziewczyny w czerwonych sukienkach a przy sobie wolić mieć tę w szarej- tak kiedyś słyszałam. Tu chodzi chyba o ich mentalność. Wielu nie poradziłoby sobie psychicznie z tym że ich kobieta zwraca na siebie uwagę, jest dla innych atrakcyjna dlatego wybiera szarą myszkę której inni nie zauważają bo tak jest dla nich bezpiecznej ...
Poza tym na piękną zadbaną kobietę nie mógłby narzekać

Ja tam lubie facetów bez kompleksów którzy są pewni siebie i nie robią problemu z byle czego ;D

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

hehe tak trzymaj!!
dziękuję za słowa otuchy;]BAAAAARDZOO mi są teraz tego brak..

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
dziękuję za słowa otuchy;]BAAAAARDZOO mi są teraz tego brak..
dziewczynki a można tu zdjecie wkłeic poniżej wiadomości?chciałam WAM swój prezent pokazać hi hi;]

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Kobitki Kochane
KRYSTEL a ile masz po biustem cm?mamy podobna wagę i zbliżony wzrost..tylko TY masz jędrną skórę a ja już wiszącą;[ja mam170wz.59kg.po biustem82
Stary 2012-12-30, 15:30   #8603
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
mój po tylu latach mojej schizy chyba będzie wolał "dodę z arbuzami"
niż zaryczaną "dechę" i kłotnie przed każdym wyjściem, w sklepie, na wakacjach..... dałam mu tak popalić że juz nawet ze mną nie dyskutuje na ten temat ,chociaz jest strasznym przeciwnikiem wszystkich operacji-boi się powikłań po narkozie (tylko że m moim przypadku ma "pecha" bo ja już 3 razy miałam narkozę i bardzo dobrze ją znoszę)

Ale Tobie bardzo współczuję .... bo jednak wsparcie rodziny to duzy skarb....
Ale TY miej go w nosie! Patrz na swoje potrzeby i swoje samopoczucie!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki!

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

[QUOTE=

KRYSTEL a ile masz po biustem cm?mamy podobna wagę i zbliżony wzrost..tylko TY masz jędrną skórę a ja już wiszącą;[ja mam170wz.59kg.po biustem82[/QUOTE]

pod biustem- 76 cm ( a w pasie-szkoda gadać: 66)
czy ja mam jędrną...??? hmm, młoda to ja już nie jestem, po 3 ciążach, kremów ani balsamów zbytnio nie używam.... no ale to miło że tak uważasz

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2012-12-30 o 15:24
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 16:22   #8604
celina777
Rozeznanie

Ja bylam dzis poprzymierzac staniki i wiecie co...nic mi nie lezy..nie znalazlam zadnego (( Myslalm ,ze teraz bede mogla wszedzi stanik dostac tzn w tych sklepach co miska konczy sie na C ale widze ,ze niestety. Nastapnym razem odwiedze inne sklepy.
Aaa..jeszcze do dziewczyn ktore nosza triumph trophy N ,nosze teraz 75 C ale czuje ze jest za maly tzn na dole piersi mam jakby wglebienue w piersi i dzis mierzylam 75 D ale zapielam na najciasniejsza zapinke i czylam sie lzej . Nie kupilam ale sie zastanawiam ktory jest lepszy? bo chodzi mi o to czy krzywdy sobie tzn IM nie robie jak takie odciski codziennie mam? POMOCYYYY...

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-30 o 16:38
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 16:25   #8605
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
niż zaryczaną "dechę" i kłotnie przed każdym wyjściem, w sklepie, na wakacjach..... dałam mu tak popalić że juz nawet ze mną nie dyskutuje na ten temat ,chociaz jest strasznym przeciwnikiem wszystkich operacji-boi się powikłań po narkozie (tylko że m moim przypadku ma "pecha" bo ja już 3 razy miałam narkozę i bardzo dobrze ją znoszę)

Ale TY miej go w nosie! Patrz na swoje potrzeby i swoje samopoczucie!!!!! Trzymam za Ciebie kciuki!

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

czy ja mam jędrną...??? hmm, młoda to ja już nie jestem, po 3 ciążach, kremów ani balsamów zbytnio nie używam.... no ale to miło że tak uważasz
kochana ja też już młoda nie jestem33koncze w maju.no i 2dzieci mam.raz w życiu miałam narkoze jak miałam wyrostek..ja swojemu też już3lata głowe susze o piersiach że zawsze w sklepach awantura bo jak mi cos się spodoba z bielizny to za duży.plecy szęrokie mam a cycek niema.
Stary 2012-12-30, 16:32   #8606
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Krystel...no żartujesz z tymi ciążami
Na fotkach ciałko jak u nastolatki...ten brzusio oo 3ciążach

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Celinko do esotiq podjedz do batorego.maja fajne ceny i wybor

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
kochana ja też już młoda nie jestem33koncze w maju.no i 2dzieci mam.raz w życiu miałam narkoze jak miałam wyrostek..ja swojemu też już3lata głowe susze o piersiach że zawsze w sklepach awantura bo jak mi cos się spodoba z bielizny to za duży.plecy szęrokie mam a cycek niema.
Niezly tekst mloda nie jestem, w maju 33lata koncze....:hahaha :
To ja chyba juz staruszką jestem i tylko sobie wmawiam ze mloda i calkiem atrakcyjna ze mnie babeczka

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2012-12-30 o 16:33
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 16:38   #8607
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Hej dziwewczynki
horo dzwon kiedy chcesz ,jak nie odb to oddzwonie
A co do rozmiaru to czy mozliwe ,ze moje sa troche wieksze mimo ze zeszla opuchlizna...? Bo ten triumph mam odcisniety na cyckach codziennie wieczorem a moze to normalne?
duzo osob mowilo ze triump sie odciskami tez ot taka scissnieta guma te koronki itp

saba ten stanik nadaje sie tylko do zwyklej zakrytej bluzki )

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

dziewczyny powiedzcie mi cos
dzis bylam na zakupach i poprzymierzalam stanikityle przecen ojeju ale do rzeczynic na mnie nie lezy dobrzejuz nie chodzi o obwod bo wczesniej z tym mialam problem tylko o zlaczenie stanika przy mostku no kazdy mi odstawal tak mysle i mysle a mzoe to jest spowodowane tym ze ja mam dosc blisko siebie te cycki wiadomo stanik je dodatkowo przybliza praktycznie kazdy no i wtedy odstaje hmmm tak to sobie tlumacze jak myslicie??pomozcie: prosi:
no i druga rzecz ktora zauwazylam ze jak obwod jest dobry i miska tez to czasem odstaje mi brzeg miski ale tak malusko no a wiadomo powinien przylegac
tak sobie pomyslalam moze jeszcze za wczesnie na takie staniki dla mnie czy o co chodzi...nastepnym razem no musi byc brafiterka jak nic sama nigdy nic nie kupie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 16:41   #8608
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Krystel...no żartujesz z tymi ciążami
Na fotkach ciałko jak u nastolatki...ten brzusio oo 3ciążach

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Celinko do esotiq podjedz do batorego.maja fajne ceny i wybor

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Niezly tekst mloda nie jestem, w maju 33lata koncze....:hahaha :
To ja chyba juz staruszką jestem i tylko sobie wmawiam ze mloda i calkiem atrakcyjna ze mnie babeczka
wiem żę samoocena pomaga sporo,a ja się nie lubię czrez piersi,bo nawet na wakacjach mysłe ze widać że mam cały stanik gabek,a o sukience na ramionczkach mogę zapomnieć ,cholera;[wiem że jak zrobię te piersi to odrazu kompleksy znikną.
Stary 2012-12-30, 16:46   #8609
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
duzo osob mowilo ze triump sie odciskami tez ot taka scissnieta guma te koronki itp

saba ten stanik nadaje sie tylko do zwyklej zakrytej bluzki )

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

dziewczyny powiedzcie mi cos
dzis bylam na zakupach i poprzymierzalam stanikityle przecen ojeju ale do rzeczynic na mnie nie lezy dobrzejuz nie chodzi o obwod bo wczesniej z tym mialam problem tylko o zlaczenie stanika przy mostku no kazdy mi odstawal tak mysle i mysle a mzoe to jest spowodowane tym ze ja mam dosc blisko siebie te cycki wiadomo stanik je dodatkowo przybliza praktycznie kazdy no i wtedy odstaje hmmm tak to sobie tlumacze jak myslicie??pomozcie: prosi:
no i druga rzecz ktora zauwazylam ze jak obwod jest dobry i miska tez to czasem odstaje mi brzeg miski ale tak malusko no a wiadomo powinien przylegac
tak sobie pomyslalam moze jeszcze za wczesnie na takie staniki dla mnie czy o co chodzi...nastepnym razem no musi byc brafiterka jak nic sama nigdy nic nie kupie
Kasik ja dokladnie to samo mialam dzis i bylam zniesmaczona bo przymierzylam chyba z 10 stanikow i zaden nie lezal. moze za wczesnie na nas lub sklep trzeba zmienic tak jak napisala Amorcio
Stary 2012-12-30, 16:46   #8610
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
wiem żę samoocena pomaga sporo,a ja się nie lubię czrez piersi,bo nawet na wakacjach mysłe ze widać że mam cały stanik gabek,a o sukience na ramionczkach mogę zapomnieć ,cholera;[wiem że jak zrobię te piersi to odrazu kompleksy znikną.
zawszę w sklepie z bielizną zazdroszczę kobietom że mogą sobię kupić z koroneczka takie że widać sutek czrez koroneczke to moje marzenie;]nie zakładac tych okropnych pusz up,nie nawidzę ich..jak na swoje urodzinki zaloże kieckie z dekoltem w kolorze czerwonym[ciemna wisznia]do moich brązowych oczu,szpileczki,makijażyk i wyjdę na ulice z głowa do góry;];]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości