|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Z opieką dentystyczną wychodziło trochę więcej, ale nie była to duża różnica.
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
To facet przecież ![]() ![]() a powaznie, to nie mam pojęcia, nie wnikałam ![]() Cytat:
Cytat:
Sąsiad mieszka od kilku lat i za każdym razem jak przyjeżdza, to robi sobie przegląd wszystkiego co się da. Woli u nas Ostatnio dentystyczny
|
||
|
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3214 |
|
Piers do przodu
|
w trakcie pieczenia
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3216 | ||||
|
BAN stały
|
Znad nihilizmu
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38350535]A po niemiecku jak to będzie? [/quote]Dokładnie tak samo, tylko po niemiecku Cytat:
![]() To była moja druga opcja ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie wiem ![]() Cytat:
![]() Tylko mi bez takich
|
||||
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
A ja miałam pizzę domową 4 sery ![]() Oć z mną i TŻtem będziemy puszczać lampionyIdę na zakupy na kanapeczki
|
#3218 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie lubię kaczki
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Cytat:
![]() Przepis (czy to tylko kaczka i pomarańcze i koniec przepisu )) Chyba, że podawałaś, a ja źle przeleciałam Znad bólu pleców ciąg dalszy Drugą noc z rzędu budzi mnie ból, ani nie mogę leżeć na plecach, ani na boku Najmniej boli na brzuchu Dzień dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-30 o 14:54 |
|
|
|
|
#3220 |
|
Piers do przodu
|
Spoora przepis masz w moim Smacznym profilu
dodaję resztę pomarańczy do jabłek do środka kaczuchy
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3222 | ||
|
BAN stały
|
Jakie to romantyczne
![]() Ja też nigdy nie lubiłem, aż nie spróbowałem pieczonej w całości z jabłkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3223 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Koleżanka z pracy miała na rękach, też dość długo... U mnie to rydzyk-fidzyk, bo mam fatalne paznokcie. W sumie, nawet przez nie na wizaz trafiłam Żadne witaminy i odżywki nie pomagają. Tylko na trochę, do czasu, aż ich nie przestanę używać... Dopaszczowe też jakoś bez euforii... Jakiś czas robiłam sobie akryle, ale to upierdliwe... Zobaczymy, najwyżej zdejmę i... Wrócę do tego, co mam...A w ogóle, to wielkie dzieki Ves!
|
|
#3224 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do zarobków, to zależy co kto robi, chyba nie ma takiego prostego przeliczenia no to dla biedniejszych, w sensie że służysz jako przypadek i studenci się na Tobie uczą, i wyraźnie było napisane że to dużo taniej niż w normalnej klinice Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3225 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nigdzie nic nie funkcjonuje perfekcyjnie
Powodzenia Jak już kiedys pisałam- doba na Oiomie to jakieś 25 tyś, ile składek pochłonie tygodniowy pobyt? Inny przykład podała wcześniej Parabelka.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam schwalić lakier na pazuri Golden Rose
![]() http://2.bp.blogspot.com/-zq9Dw67N_z...color_05_4.jpg kolor w pytkę, 7 zeta, ale przede wszystkim pomalowałąm pazury w Wigilię i do dzisiaj są tylko lekko obtarte na czubkach absolutny rekord! wszystkie ingloty, vipery, rimmele, belle po 2-3 dniach są odpryśnięte do połowy paznokcia a mam sam lakier na odżywce, żadnego utwardzacza na wierzch ani nic
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-30 o 15:41 |
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tu jedynie kieruję ruchem (kto ma gdzie i o której przyjechać) ale na imprezę jedziemy autobusem, bo z mojego mieszkania blisko i połączenie dobre ![]() Cytat:
Cytat:
U nas jest beznadziejnie, ale gdzie indziej też, mniej lub bardziej ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- rybę po grecku nadal dojadamy wigilię |
||||
|
|
|
#3231 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Macham znad owsianki ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- M. zrobił sobie i dziecku spaghettii, ja żrę owsiankę na mleku ![]() I idę planować drinki, pójdę po pracy do Tesco i kupię co będzie
|
|
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, przywołałam Agnieszkę pytaniem obiadowym, miło ![]() ![]() To jeszcze zadam pytanie ile masz cm w oudzie , coby Cię wkręcić w rozmowy barowe Cytat:
Pisałam, że jakaś osoba z baru ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
||
|
|
|
#3233 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja swoich nie podawałam, Ty też nie, wymyśl inne pytanie
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra to inne pytanie - Agnieszko ile masz cm w biuście/pupie/nadgarstku do wyboru? I jakie wino najbardziej lubisz? ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Dziewczyny i chłopaki jaką gofrownicę najlepiej kupować? Taka jest zła? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_32918.htm Dobra ilość kopa czy nie?
|
|
|
|
#3235 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ryz z pieczrkami i paprykom
|
|
|
#3236 | ||
|
Panaroja
|
No to Belgia niech będzie , miałam dzieci urodzone i "leczone" w Belgii
![]() 1.ach , nihiliści ! ![]() 2. Cytat:
Cytat:
muszę schóść jakieś jedno - dwa kila I zamiarujemy zanabyć wino mołdawskie w ramach sylwestrowego szaleństwa - o ile małżu będzie się chciało pojechać do sklepu ![]() A na obiad resztka świątecznego pieczonego mięska w sosie sojowym z ziółkami , kartofelki i marchewka z japkiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3237 |
|
BAN stały
|
widzę znów temat lakierów na tapecie. ja mam obecnie tylko odżywkę położoną i, co gorsza, nie wzięłam żadnego lakieru. przez was zaczęłam się właśnie zastanawiać, czy wypada iść na sylwestra z takimi gołymi może jutro zrobię sobie prezent noworoczny i skoczę po jakiegoś essiaka? aktualnie najbardziej ten mi się marzy |
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- ależ proszę bardzo Chociaż nie bardzo wiem za co
|
|
#3239 | ||||
|
BAN stały
|
Może i nie, w końcu nie wiem wszystkiego, przyznaję
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zawsze ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuję jeszcze raz, ale nie mam nerw do tego lakieru ![]() Cytat:
Śliczny, kupuj ![]() A ja przez Was poszperałąm w lakierowym kuferku i znalazłam zapomniane kameleony Sally Hansen. I już mam na paznokciach ten https://www.google.pl/search?hl=pl&q...DYmq4ASUl4C4BA
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Z opieką dentystyczną wychodziło trochę więcej, ale nie była to duża różnica.

Poczytaj co jest w USA, ludzie domy zastawiają jak im się trafi np poważny wypadek, a nie mają super wypasionego ubezpieczenia

(czy to tylko kaczka i pomarańcze i koniec przepisu
Drugą noc z rzędu budzi mnie ból, ani nie mogę leżeć na plecach, ani na boku 

Ale wcześniej wyglądał ładnie
absolutny rekord! wszystkie ingloty, vipery, rimmele, belle po 2-3 dniach są odpryśnięte do połowy paznokcia