Ostatnio obejrzane filmy cz. IV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 09:34   #3511
megamag
BAN stały

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. IV

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
To w tej tematyce polecam jeszcze "Wyspę skazańców" i "Szkołę dla łobuzów" - oba oparte na faktach.
"Wyspa skazańców" była świetna, bardzo mi się podobała.

Chwała dziwkom - mam mieszane uczucia, z jednej strony dobry dokument, pokazujący pracę dziwek ich oczami, z drugiej strasznie atawistyczna wizja świata.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:37   #3512
Bezmleczka
Zadomowienie

Cytat:
"Zmierzch: Przed świtem część 2" (2012) - horror, romans, ocena 6,8
http://www.filmweb.pl/film/Saga+%22Z...+2-2012-580710
Moim zdaniem najsłabsza ze wszystkich dotychczasowych części. Troszkę przewidywalna. No ale nie nudziłam się, bo lubię ten film. 8/10[COLOR="Silver"]
Nie mogę... gdzie tam horror?
Śliczna, słodka bajka

Ja obejrzałam "Sekretarkę" z Maggie Gyllenhall (nie wiem czy to rodzina tego Gyllenhalla od Bogów ulicy i Księcia Persji -ktoś wie??)- ciekawy... Dość erotyczny, moze się zrobić gorąco, jeśli ogląda się we dwoje
Bezmleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:53   #3513
Coorina
BAN stały

Idealny facet. Fajna komedia romantyczna.
Coorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 11:46   #3514
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bezmleczka Pokaż wiadomość
Śliczna, słodka bajka
Dla mnie to też nie jest horror, ale pewnie zakwalifikowali ten film tak ze względu na obecność wampirów. ;P hehe
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:49   #3515
Ilike_it
Zakorzenienie

Twój na zawsze 5/6

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 18:51   #3516
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Śliczna, słodka bajka

Ja obejrzałam "Sekretarkę" z Maggie Gyllenhall (nie wiem czy to rodzina tego Gyllenhalla od Bogów ulicy i Księcia Persji -ktoś wie??)- ciekawy... Dość erotyczny, moze się zrobić gorąco, jeśli ogląda się we dwoje
Tak, to jego siostra
Ja ostatnio obejrzałam Dziewczynę z tatuażem -rozczarowała mnie ta ekranizacja, muszę obejrzeć szwedzką. Po tym filmie przekonałam się, że Daniel Craig to aktor jednej zblazowanej miny

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 12:29   #3517
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja ostatnio obejrzałam Dziewczynę z tatuażem -rozczarowała mnie ta ekranizacja, muszę obejrzeć szwedzką. Po tym filmie przekonałam się, że Daniel Craig to aktor jednej zblazowanej miny
no proszę, jak dla mnie zagrał świetnie w przeciwieństwie do zbuntowanego dziewczątka

Jestem Bogiem- zmęczyłam. jedyne co w tym filmie było interesujace, to obraz Polski sprzed 15lat, nie powiem-przerażający. Nie wiem, jak Katowice się teraz przedstawiają, ale wierzę, że nie tak depresyjnie. Same chłopaki i fabuła-marnie. 4/10
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 13:08   #3518
Erykah_B
Rozeznanie

Hannibal. Po drugiej stronie maski - 7/10
Bar na Victorii - 8/10
Jack, jakiego nie znacie - 9/10 (piekna rola Ala Pacino, choć tematyka ciężka bardzo, bo to film dotykający problemu eutanazji)
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 13:32   #3519
evvelinek
Zakorzenienie

Dopóki piłka w grze (4/10) - zabrałam się za ten film bo lubie Eastwooda jak się okazało stanowczo wole go w roli reżysera+aktora, w nieswoich filmach nie sprawdza się już tak dobrze, ale to chyba nie jego wina, ale filmu.. słabeego filmu, w tym przypadku. Myślałam, że bedzie ciekawie pokazany problem z jakim zmaga się głowny bohater, że bedzie dramatycznie, a wyszła opowiastka jakich milion, przegadana do granic możliwości, z glupio przedstawioną miłostką w tle.. Nie polecam, a punkty tylko za Eastwooda

Take This Waltz (6/10) - o rany, juz dawno mnie tak nie irytowała jakaś postać filmowa jak główna bohaterka - Margot Jak ja nie lubię takich kobiet, które tak postępują jak ona.. Jednym słowem, spodziewałam się czegoś bardziej ciepłego, słodkiego itp. a było dośc dziwnie, momentami nawet bardzo, no i strasznie irytująco jak dla mnie. Niemniej nie sposób nie zgodzić się ze stwierdzeniem mojego TŻ, że pokazali w tym filmie samo życie..

i to były ostatniej filmy obejrzane w starym roku
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 15:39   #3520
pink_pocket
Rozeznanie

Hannibal- groszy od Milczenia Owiec ale i tak bardzo mi się podobał, no i uwielbiam J,Moore
pink_pocket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 20:35   #3521
Candy_lips
Zakorzenienie

Film obejrzany jeszcze w starym roku:

"Nie opuszczaj mnie" (2010)- książki nie czytałam, a podobno dobra. Tutaj dość szybko dowiadujemy się co stanowi główny motyw filmu, odkąd wiedziałam, byłam autentycznie przerażona. A jakby nie patrzeć za ileś lat mogłoby to być samo życie, ludzie często niby dla 'wyższej idei' robili coś nieetycznego... Film mnie osobiście przeraził, widzimy w nim małe jeszcze dzieci, na początku niczego nieświadome, potem godzące się z takim losem... Od małego miały robione pranie mózgu, można powiedzieć, choć znajdą się i nielogiczne wątki. Zdążyłam się zżyć z bohaterami, poznać ich emocje, polubić ich... Pod koniec filmu nie mogłam już powstrzymać wzruszenia, sceny bardzo sugestywne, bardzo ładny monolog końcowy głównej bohaterki. Jeden z lepszych filmów na przemyślenie, ale radziłabym nie oglądać przed snem, ja tak zrobiłam i potem ciężko było usnąć. Mnie po prostu też zdołował, bo było w nim tyle smutku, oprócz przesłania oczywiście.

Już w Nowym Roku:

"Wakacje Jasia Fasoli" (2007)- nie jestem fanką Jasia Fasoli, ale ten film przypadł mi do gustu Lekki, pełen śmiesznych sytuacji, same gesty mnie śmieszyły, mimika. Scena z restauracją czy gonieniem kury- jak dla mnie świetne. Ciekawie poprowadzona fabuła, myślę, że to dobrze, że osadzona we Francji, ja się pośmiałam, polecam
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 08:36   #3522
201803290936
Konto usunięte

Savages (2012) - ogląda się bez bólu, ale nie dziwię się niskim ocenom, bo po takim reżyserze spodziewałam się jednak dużo, dużo więcej. Film w sumie o niczym, służący chyba dalszemu oswajaniu Amerykanów z perspektywą legalizacji marihuany. Taka wydmuszka, miejscami brutalna, miejscami nudnawa.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 08:52   #3523
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Savages (2012) - ogląda się bez bólu, ale nie dziwię się niskim ocenom, bo po takim reżyserze spodziewałam się jednak dużo, dużo więcej. Film w sumie o niczym, służący chyba dalszemu oswajaniu Amerykanów z perspektywą legalizacji marihuany. Taka wydmuszka, miejscami brutalna, miejscami nudnawa.
Też niedawno obejrzałam. I zgadzam się w z Twoją opinią. Film zaczęłam oglądać jakieś dwa miesiące temu, potem coś mi przerwalo seans i dopiero teraz dokończyłam. Czyli w sumie niezbyt mnie ciekawiło, co będzie dalej. 5/10

I jeszcze obejrzałam to:
"House at the End of the Street'' (2012) 6,5/10
http://www.filmweb.pl/film/House+at+...et-2012-576014

Niech Was nie zmyli podany gatunek, bo elementów horroru w tym filmie za wiele nie ma. Ale pomysł ciekawy. Niektórzy pewnie obejrzą ze względu na Jennifer Lawrence. Ja uważam, że film jest średni. Trochę za mało akcji, za wolno się to wszystko dzieje. Ale ma swój pewien klimat. Mimo wszystko mi się podobał.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2013-01-02 o 08:56
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 09:37   #3524
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Tak, to siostra Jake'a . Nawet podczas kręcenia Mrocznego Rycerza Ledger zażartował z niej, że brat lepiej całuje (a obaj wcześniej grali w Brokeback Mountain)

Halloween (1978)---aż dziwi, że przy tak niskim budżecie powstał jeden z lepszych horrorów, klasyk. Film typowy jak na tamte czasy- tj. niemądra nastolatka drze buzię zamiast uciekać. Ale to nie przeszkadza . Do tego muzyka, rewelacyjna, rozpoznawalna nawet bez wcześniejszego oglądania. 7/10
Stary 2013-01-02, 09:45   #3525
megamag
BAN stały

Big love - kurde, co za szmira. Postacie z plastiku, a historia z brukowca.

Chwała dziwkom - nawet ciekawie się oglądało, chociaż nie wiem czy to coś wniosło do mojego światopoglądu i wiedzy o świecie. Wcale mnie nie zdziwiła wizja Tajlandii z prostytucją jako podstawową droga kariery młodej kobiety i Obskurnych nor w Bangladeszu, w których klientów obsługują tak na oko piętnastolatki.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 10:05   #3526
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
Ja za to słyszałam, że jest bardzo dobry . Jakoś mnie nie ciągnie.
Stary 2013-01-02, 10:06   #3527
Friese
Zakorzenienie

Lęk pierwotny (1996)
Primal Fear

8/10

Bardzo dobry film, kryminalny thriller, jakoś tak Wciąga, ciekawi, jest zaskakujący. Uwielbiam filmy z rozprawą sądową podczas całego filmu, i zagadką którą trzeba rozwiązać. No i przystojny i genialny Richard Gere w roli cynicznego i inteligentnego adwokata

Polecam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7466036.3.jpg (50,3 KB, 2 załadowań)
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 10:29   #3528
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się. Jacy sponsorzy na taki bubel wywalili kasę? Ogólnie, głupia i nudna historyjka. Nie warto.

Ja obejrzałam wczoraj po raz kolejny Legalną Blondynkę i daję temu filmowi 6/10. Nie jest to arcydzieło nawet w swoim gatunku, bo na drugi dzień się nie pamięta, że się go oglądało, ale film jest przyjemny, w sumie zabawny (na amerykański sposób oczywiście) i czas szybko mija podczas oglądania. Zawsze z przyjemnością oglądam ten film jak jest w tv.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:35   #3529
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
jak tylko zobaczyłam zwiastun tego filmu to wiedziałam co się świeci i nie chciałam obejrzeć nawet po to by wyrobić sobie zdanie po tylu zachwytach pod niebiosa u wielu osób czasem trafiam takie filmy, że po prostu od pierwszej chwili wiem że bedzie tragedia (dla mnie), potem pojawiają się opinie innych, którzy piszą to co pewnie jak bym napisała po seansie czasem robie błąd i oglądam taki film i sie kurde wszystko sprawdza
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:58   #3530
Bezmleczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
no proszę, jak dla mnie zagrał

Jestem Bogiem- zmęczyłam. jedyne co w tym filmie było interesujace, to obraz Polski sprzed 15lat, nie powiem-przerażający. Nie wiem, jak Katowice się teraz przedstawiają, ale wierzę, że nie tak depresyjnie. Same chłopaki i fabuła-marnie. 4/10
Co do dziewczyny z tatuażem i Craiga -zgadzam się Dla mnie lepszy niż wersja Szwedów, mimo różnic w fabule.

Ocena jestem bogiem szok dla mnie...

Ostatnio obejrzałam "Salt" z Angeliną i Olbrychskim - film mistrzowski, trzyma w napięciu, nie wiesz kto jest kto, zaskakujący i wcągający... i nasz rodak u boku Angleliny też cieszy

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak tylko zobaczyłam zwiastun tego filmu to wiedziałam co się świeci i nie chciałam obejrzeć nawet po to by wyrobić sobie zdanie po tylu zachwytach pod niebiosa u wielu osób czasem trafiam takie filmy, że po prostu od pierwszej chwili wiem że bedzie tragedia (dla mnie), potem pojawiają się opinie innych, którzy piszą to co pewnie jak bym napisała po seansie czasem robie błąd i oglądam taki film i sie kurde wszystko sprawdza
Miałam podobnie - oberjzałam w koncu bo mój facet chcial - chyba ten zapowiadany erotyzm go tak kusił... Przesłanie filmu jest dla mnie takie:
nie pozwól nastoletniej córce zamieszkać z chlopakiem - koniec
Bezmleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:13   #3531
talkative2
Zakorzenienie

People like us - polecam! Film przyjemny - trochę dramat, może nawet trochę familijny (nadałby się do oglądnięcia z całą rodziną). Bardzo przyjemny, pozytywny i niebanalny. W końcu nie mamay do czynienia z wielką miłością , a z historią rodzeństwa Ode mnie duży +

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
The Words (4/10) - mogło być dużo lepiej bo pomysł całkiem niezły i zachęcający do obejrzenia, niestety wykonanie bez polotu.. Do pewnego momentu film był intrygujący, lecz im dalej tym gorzej. Przy końcu czekałam na jakiś kulminacyjny moment i nic byle jakie zakończenie i jednak kiepsko poprowadzona fabuła. Niemniej milo mi się patrzyło na kilku całkiem niezłych aktorów a przede wszystkim na głównego bohatera granego przez Bradleya Coopera - fajny jest
Mnie się podobał Przede wszystkim sam pomysł był dla mnie bardzo fajny. Film generalnie mi się nie dłużył, oglądało się go nawet ok. Co do zakończenia - dla mnie teraz częściej ciekawym zakończeniem jest takie, w którym nie ma typowego pie*******cia, ale właśnie jest nagle koniec. I tyle Ogólnie ciekawa historia, ale nie dla kogoś, kto lubi szybkie tempo w filmie. Z tą opowieścią bardziej się płynie

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:27   #3532
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Film obejrzany jeszcze w starym roku:

"Nie opuszczaj mnie" (2010)- książki nie czytałam, a podobno dobra. Tutaj dość szybko dowiadujemy się co stanowi główny motyw filmu, odkąd wiedziałam, byłam autentycznie przerażona. A jakby nie patrzeć za ileś lat mogłoby to być samo życie, ludzie często niby dla 'wyższej idei' robili coś nieetycznego... Film mnie osobiście przeraził, widzimy w nim małe jeszcze dzieci, na początku niczego nieświadome, potem godzące się z takim losem... Od małego miały robione pranie mózgu, można powiedzieć, choć znajdą się i nielogiczne wątki. Zdążyłam się zżyć z bohaterami, poznać ich emocje, polubić ich... Pod koniec filmu nie mogłam już powstrzymać wzruszenia, sceny bardzo sugestywne, bardzo ładny monolog końcowy głównej bohaterki. Jeden z lepszych filmów na przemyślenie, ale radziłabym nie oglądać przed snem, ja tak zrobiłam i potem ciężko było usnąć. Mnie po prostu też zdołował, bo było w nim tyle smutku, oprócz przesłania oczywiście.
Oglądałam ten film w jeden z ostatnich dni roku i mam bardzo podobne odczucia. Podobało mi się dobranie aktorów na tych dwóch etapach przedstawionych w filmie (dzieciństwo i wejście w dorosłe życie), chociaż przez cały film zadawałam sobie pytanie - dlaczego oni nie próbowali uciec? Bo nie brali tego pod uwagę, nie wiedzieli, że da się inaczej żyć? Warto zobaczyć, ciekawie przedstawiona historia miłosna (bo jednak to jest trzonem tego filmu), przyjemne zdjęcia, gra aktorska.

Z ostatnio widzianych filmów mogę polecić:

Ruby Sparks - http://www.filmweb.pl/film/Ruby+Sparks-2012-629238 - jest to film twórców Little Miss Sunshine, więc oczekiwałam czegoś na podobnym poziomie. Cytuję - "Młody, obiecujący pisarz zmaga się z blokadą twórczą i niepowodzeniami w życiu osobistym. Pewnego dnia odnosi sukces, powołując do życia bohaterkę literacką o imieniu Ruby. Tydzień później przekonuje się, że zaczęła ona żyć własnym życiem, wywracając jego świat do góry nogami." Zabawny, choć jednak trochę słodko-gorzki film o miłości, nieco surrealistyczny.

Moonrise Kingdom. Kochankowie z księżyca - http://www.filmweb.pl/film/Kochankow...om-2012-604523 - jeden z moich faworytów 2012 roku. Absolutnie przezabawny film, nie pamiętam kiedy tak bardzo śmiałam się w kinie. Niby prosta historia miłosna - dwójka dzieciaków, "zakochanych w sobie", razem uciekają z domu, od dawnego życia, postanawiając przeżyć przygodę. Gra aktorska, głównie dwójki czołowych bohaterów wyśmienita. Wróżę im sporą karierę. Bardzo polecam.

7 psychopatów - http://www.filmweb.pl/film/7+psychopatów-2012-624742

Słyszałam opinie, że ten film to spotkanie Tarantino z braćmi Coen. Coś w tym jest. Zaskoczyła mnie, zresztą bardzo pozytywnie, konwencja filmu w filmie, świetny scenariusz. Cała sala rechotała ze śmiechu, bardzo dobra czarna komedia.
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:54   #3533
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

The Perks of Being a Wallflower - 7/10, trochę rozbieżność z książką, ale scena tańców przyprawiła mnie o ciarki, fajowa
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 16:04   #3534
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Magic Mike - miły i przyjemny, ale jak dla mnie trochę przereklamowany. Po obejrzeniu byłam rozczarowana zakończeniem, moim zdaniem jedynie co ten film to, że zagrał w nim Channing Tatum - ocena 7/10

Mr. Nobody - trochę zagmatwany, ale nie na tyle, żeby nie dało się zrozumieć o co chodzi. Jak dla mnie był bardzo dobry 8/10
Stary 2013-01-02, 16:24   #3535
Tawerna
Rozeznanie

"American Pie: Zjazd Absolwentów"

"I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes

I'm a Superwoman"
Tawerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 17:23   #3536
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
Oglądałam ten film w jeden z ostatnich dni roku i mam bardzo podobne odczucia. Podobało mi się dobranie aktorów na tych dwóch etapach przedstawionych w filmie (dzieciństwo i wejście w dorosłe życie), chociaż przez cały film zadawałam sobie pytanie - dlaczego oni nie próbowali uciec? Bo nie brali tego pod uwagę, nie wiedzieli, że da się inaczej żyć? Warto zobaczyć, ciekawie przedstawiona historia miłosna (bo jednak to jest trzonem tego filmu), przyjemne zdjęcia, gra aktorska.
Też miałam takie odczucia, dlatego piszę o pewnych nielogicznościach (choć z drugiej strony poddawani byli niezłemu praniu mózgów).
Przedstawienie historii miłosnej też ciekawe, ale tutaj też było to dla mnie pesymistyczne, pewnie dlatego byłam taka zasmucona po tym filmie i można powiedzieć, że musiałam 'zbierać psychikę z podłogi' (chodzi mi o to, że od początku ich do siebie ciągnęło, a jednak związał się z tamtą dziewczyną i na to wiele lat.. to było dla mnie przykre, a do tego ten koniec, dlatego jak mówię, raczej nie polecam oglądania w nocy, u mnie to było złe rozwiązanie pod tym kątem). W filmie po prostu wszystko co się działo zmierzało ku jednemu, smutnemu końcowi, dawno się tak nie popłakałam.

Wycięłam dalszą część Twojej odpowiedzi, by łatwiej mi było odpowiedzieć.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 18:27   #3537
Ewka:D:D
Rozeznanie

czarny czwartek janek wisniewski padl - film dajacy duzo do myslenia, glownie ukazujacy duzo rzeczy co wydarzylo sie w grudniu 1970 roku ludziom ktorzy nie mieli pojecia jak wygladaly te zamieszki

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 19:28   #3538
szakal165
Zakorzenienie

"Księżna"-nieco smutna historia, idealnie ukazuje uwikłanie ówczesnych ludzi w konwenanse epoki. 7,5/10
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:32   #3539
anczysko1
Zakorzenienie

GG do anczysko1

Cytat:
"To właśnie miłość" (2003) - komedia romantyczna, ocena 7,8
http://www.filmweb.pl/To.Wlasnie.Milosc
"Tak zdarza się tylko w filmach, rzeczywistość jest już inna" jak głosi stara piosenka dp. ;P hehe Ale miło się oglądało. 9/10
Dla mnie bomba!! 10/10, łezka w oku się kręciła to był miło spędzony czas

Dziewczyny czy oglądała któraś z Was film " El cuerpo" na filmwebie nie ma żadnego opisu a ma dosyć wysoką notę bo 8,0/10.

I czy znacie jakąś darmową stronkę na której można obejrzeć film "Jestem Bogiem" ?

żeby nie było off topa:

Obejrzałam dziś "Ostatnią piosenkę" z Mily Cyrus, na filmwebie opisany jako melodramat. Nie uroniłam ani jednej łzy, trochę się na tym filmie wynudziłam, historia Nicholasa Sparksa do mnie tym razem nie przemówiła. Oceniam na 5/10

"Piła VI" - kontynuacja znanej serii. Jak dla mnie ta część tak samo genialna jak wcześniejsze, chętnie sięgnę po następna. 8/10

Edytowane przez anczysko1
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:58
anczysko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:42   #3540
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez anczysko1 Pokaż wiadomość

I czy znacie jakąś darmową stronkę na której można obejrzeć film "Jestem Bogiem" ?
kinomaniak.tv chociażby
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości