![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Jestem tak przejedzona, że nie wiem, jak dam radę rozpocząć ograniczanie porcji :| Muszę kupić dużo wody oraz soku pomidorowego...
ogolnie - jesteś młoda, daj sobie czas i nie dobijaj, bo to nie jest Twoja wina ani pech. Lepiej dłużej być singlem, niż pchać się w nieudane związki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jak miną dzień ? ![]() dziś pozwoliłam sobie na kubek czekolady i kawałek ciasta ![]() Nie zjadłam obiadu.. A kolacja to 3 kromki z serkiem wiejskim light ze szczypiorkiem ![]() ![]() Czuje,że jestem głodna,ale nie zjem o nie ![]() Wypije herbatę zieloną i godzina jazdy na rowerku ![]() Możecie polecić mi jakieś kremy ujędrniające ?
#333 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś czyściutko. i pół godziny rowerka.
Zrobiłam dziś też cyce w papirusie home made, zamiat pomysłu użyłam papieru do pieczenia. Super smaczne i zdrowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() No ale wmawiam sobie że coś się zmieni jak schudnę. a czy schudnę to wielka niewiadoma ![]() wszystko uzalezniam od swojej dupy krótko mówiąc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś bardzo się przywiązywałam do ludzi i bardzo szybko.. na 99% się zawiodłam NIERAZ i spasowałam z uczuciami.. Tylko potem człowiek taki wyprany z emocji, że inni nazywają mnie na boku samolubną, krytyczną w stosunku do wszystkiego itp. ale nie znają mnie na tyle by zasłużyć na poznanie moich prawdziwych cech.. no cóż zdarza się
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- jutro ide robic nowe zdjecie do dowodu ![]()
#336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scio powiem Ci, że mnie bardzo tym zainteresowałaś. Znaczy się mięso przyprawiłaś, zawinęłaś w papier do pieczenia i bez tłuszczu na patelni smażyłaś ?? Czy ja może źle to pojmuję ?? Cytat:
ogolnie to już u mnie masz za to wielki plus ![]() ![]() Ja w pracy to takich plotek co dzień muszę się nasłuchiwać, że już czasem mi głowa pęka ![]() Ostatnio szefowa przyniosła wielki hit.. a ja mówię, że już wiem od kilku dni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gorzala zamieść w podpisie gotowy link do bloga... bo ten co masz to nie jest dobrze zlinkowany a nie będzie mi się chciało szukać wpisu z prawidłowym ![]() Ten ciemnoskóry kawaler to właśnie ten zaszczytny luby ?? ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Oooo już jest dobrze ![]()
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Godzina sesja zaliczona na rowerku
![]() Chyba zaopatrzę się też w hula-hop xd A jak mój R pójdzie do pracy to zacznę też ćwiczyć xd Bo teraz to dziwnie na mnie patrzy jak ćwiczę ![]() Jak ćwiczyłam na rowerku ( który skrzypi) to zagroził,że wyniesie mnie razem z rowerkiem do łazienki ![]() Dobranoc ![]()
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, to właśnie ten ciemnoskóry kawaler hahaha ![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
ogolnie> raczej byłam taką chudziną :P Czas przeszły niestety.. :P wtedy sie odchudzalam, spojrz na moją buzie na pierwszym zdjęciu i na tych z kolezankami w okularach... ze tez wtedy jeszcze mi mało było, a teraz jak patrzę na te zdjęcia to modlę się zeby chociaz tak wyglądać zamiast przybierać :P
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- poza tym jestem niska bardzo i każdy kilogram wiecej u mnie jest bardzo widoczny.. 3kg i nie mieszcze sie w spodnie, dwa kg i dodatkowy wałeczek z tyłu..
#342 |
Zakorzenienie
|
Marina dokładnie zrobiłam tak: rozbiłam pierś (no mąż to zrobił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
królikoholiczka
|
Dzien dobry
![]()
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() A ja wczoraj byłam bardzo grzeczna, wcalę się nie dziwię, bo nie było czym grzeszyć w lodówce i po szafkach pustki ![]() ![]() Marina moje sprawy sercowe, hmm... było kolorowo, motylkowo do czasu jak moja babcia umarła, wtedy zeszłam na ziemię, ale Pan I. bardzo wspierający, każdego dnia pytała jak się ja czuję i przytulał wirtualnie, bo co innego mógł zrobić, jak dzieli nas 1 500km, w sylwestra życzenia sobie poskładaliśmy i tyle. Od wczoraj się zastanawiam, czy to ma sens, u mnie znowu się sytuacja zmieniła, mój ewentualny wyjazd znowu opóźnił się w czasie, przez sytuację jaka teraz jest w domu i w sumie nie wiem co mam zrobić, muszę się nad tym dobrze zastanowić! Ogolnie ja tu widzę, że Ty nie jesteś realistką, tylko już całkowicie pesymistką! Tym dołowaniem sama się nakręcasz, od dziś koniec i kropka, czasem warto choć przez chwilę popatrzeć przez różowe okulary, żeby znaleźć światełko w tunelu. A może to twoje nastawienie do życia sprawia, że znajomi cię nigdzie nie zapraszaja, uwierz mi ja też na tą chwilę jestem singlem(choć na papierze jeszcze nie), ale nie odsówam się od znajomych, w sumie w gronie znajomych mam same pary i jakoś mi to już nie przeszkadza! A co do poczucia samotności, to hmm... równie dobrze w związku można być bardzo samotnym, więc proszę mi tu nie dramatyzować, tylko usmiechać się do ludzi, bo nigdy nie wiadomo za którym rogiem czai się książe z bajki ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Weź jakieś lekarstwa i do łóżka się wygrzewać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() Pierwszy dzień diety 2013 uważam za prawdziwie rozpoczęty ![]() Ja dziś we wspaniałym humorze. Mam jeszcze dzień wolny od pracy, pospałam, zjadłam prawdziwie dietetyczne śniadanie i teraz odpoczywam. Cały dzień muszę siedzieć w domu, gdyż czekam na przywóz lodówki. W święta jak moja stara była cała załadowana nie radziła już sobie dobrze z chłodzeniem, na tylnej ściance z 5 cm lodu się zrobiło ![]() ![]() ![]() Menu na cały dzień nie ustalam bo nie mam pojęcia co będę miała na obiad. Tak szczerze to nie mam nic co by się nadawało, odmrażać też nie bardzo mi się coś chce. Hmm... może zjem po prostu makrelę z puszki w sosie pomidorowym. Tak w ogóle to muszę w końcu do diety wprowadzić białko bo przez półtora tygodnia jadłam tylko węgle i tłuszcze. Menu do obiadu: I kiwi 2 szt + jogurt naturalny + pestki słonecznika + śliwki suszone + żurawina suszona + otręby pszenne II pieczywo ciemne + ser biały + papryka czerwona + ogórek kiszony Cytat:
Co do rowerka to powiedz może, że zamiast marudzić, że skrzypi niech zajmie się konserwacją ![]() ![]() Cytat:
Emilka dużo zdrówka ![]() Mysiunia zastanowić się zawsze możesz a miło popisać nie zawadzi ![]() ![]() gorzala taka prawdziwa czekoladka ![]() Bajaderkowa mam sporo soków pomidorowych w domu więc wypróbuję ![]() ![]() ogolnie dzięki ![]()
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-02 o 09:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Witam,witam
![]() Właśnie wstałam.Za chwile śniadanko i godzina ćwiczeń ![]() Drugie śniadanie to : Jabłko+jogurt Obiad: Rybka pieczona bez tłuszczu,plus kasza i jakaś surówka ![]() Podwieczorek: Jogurt ( bo mam duży,a nie zjem całego na śniadanie) Kolacja: Kanapka z serkiem+ zielona herbata I tak jak mówiłam ćwiczenia,dziś planuje ogólnie jakieś 2-3 godziny ćwiczeń na skrzypiącym rowerku ![]() Pozdrawiam ![]()
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś wracam na aerobic i nie ma już wykrętów. Karnet mam tyko ważny do końca tygodnia. Wykupiłam za 90 zł a byłam tylko jeden raz więc się za bardzo nie popisałam a i pieniądze straciłam.
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście podzielę sobie to na 3 partie po godzinie,bo siedzenie mi się w tyłek wbija ![]() Ale wezmę telefon,włączę jakąś muzykę,słuchawki na uszy i dam rade! ![]() Uparłam się strasznie by tym razem schudnąć ![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Proponuję poduszkę pod tyłek. Ja tak robiłam jak jeździłam 2 razy dziennie po godzinie.
#350 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek leseczki
Mysiunia jak miło widziec pozytywny usmiech na buzi mimo smutków w rodzinie. najważniejsze to pozytywnie podchodzic do świata i ludzi a z czasem i d o nas uśmiechnie sie slońce ![]() ![]() ![]() Emilko duzo zdrówka dla Ciebie ![]() ![]() ja dzis znów grzeczne śniadanko i nadal zero pokus niedozwolonych więc bedzie git. czekam od świąt na rowerek bo jeszcze nei przyszedł i mam zamiar jeżdzic na przemian na nim i orbim ![]() ![]() miłego dzionka dla wszystkich ![]() ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj czysto.
Założyłam sobie motywującego bloga. Zamieszczam tam moje plany, przepisy i różne rzeczy, które chce zachować przed zapomnieniem. będzie mi miło jak zaglądniecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Scio ciekawe masz te przepisy
![]() Lodóweczkę już przywieźli więc z dyżuru czekania jestem zwolniona ![]() ![]() ![]()
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Także czasem jakieś światełko w tunelu widzę, zdarza się, że widzę je bardzo blisko ![]() Teraz jest umiarkowanie daleko ![]() a poza tym jesli chodzi o to "singielstwo" to naprawde nie jest mi z tym az tak źle jak to pisałam ![]() ![]() a co do księcia z bajki to ja dziekuje, ja najpierw musze znaleźć prace i schudnąć ![]() ![]() ![]() ![]() a co do znajomych to...hmm czy ja mam jakichś znajomych? ![]() ![]() ![]() no i mam dobrego kumpla, gdzies tu o nim chyba pisałam...widujemy sie czasem, ale on ma taaaki napiety grafik bo jest rozchwytywany przez laski...ja kiedys próbowałam startować na cos wiecej niz kolezanke, ale spasowałam jak zauwazyłam ze są ładniejsze ode mnie wkoło niego ![]() i tak jakos sie tych dwoch osóbek trzymam ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- jeśli za to co myślę to spoko, czaiłam się kilka dni na to ![]() ile kalorii maksymalnie może mieć obiad? a tak w ogóle to ze wzoru Harrisa-Benedicta wyszło mi, że jesli chce schudnąć to dziennie musze dostarczac organizmowi 895-900 kcal ![]() A to chyba nie byłoby zbyt zdrowe ? ![]() bo ogółem trzymam się 1500 kcal dziennie... Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-02 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczysz jak kilogramy będą znikać to i relacje mogą się zmieniać. Chociaż z tego co mówisz to koledze nie przeszkadza, że jesteś trochę większa skoro cały czas trzymacie się razem ![]() ![]() Obiad myślę jakieś max 400 kcal. Ja się trzymam diety tak do 1200 kcal. Wiadomo, że są dni gdzie wpadnie ich dużo, dużo więcej ale są i takie, że mniej. Ogólnie nie ma co się zamęczać taką dietę 900 kcal bo przecież jak za szybko schudniemy to i skóra nie zdąży się dobrze wchłonąć, okres może się zagubić, włosy, paznokcie też na tym ucierpią.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-02 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oooo.. wspaniałe te Twoje przepisy ![]() Na pewno coś ugotuje ![]() Ja już po śniadanku ![]() ![]() Lecę trochę posprzątać i pierwsza runda na rowerku za raz ![]()
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jemu raczej nie przeszkadza, że jestem duuża ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam kiedyś w centrum wyposażenia wnętrz, nieduże, dośc mało miejsca między półkami...I na dodatek ja, wielkogabarytowa, stojąca i oglądająca coś tam. Nagle podchodzi do mnie facet z ogroooomnym brzuchem i mówi tak: "Wie pani co, pani naprawdę jest śliczna, ale...muszę przeprosić, bo ja idę z brzuchem" ![]() ![]() ja właśnie wciągnęłam obiadek, zupę ogórkową z warzywami, tylko 175 kcal ![]() ![]() wydatki energetyczne KLIK znalazłam to przed chwilą i chyba przerzuce sie na leżenie bo to też jakis wysiłek ![]() zartuję ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-02 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam drugie śniadanie zgodnie z planem. Dziś mam opóźnione posiłki, jutro już idę do pracy o o 13 będę trzeci posiłek wcinać.
ogolnie no ja mam jakieś 169/170 więc też ta waga jakoś mi się rozkłada ale tyłek i uda i tak mam wielkogabarytowe ![]() Ja przy zupie ogórkowej nie mam hamulca, pochłaniam cały garnek ![]() ogolnie zamiast rezygnować z podwieczorku lepiej zjedz coś lekkiego, nawet jakąś surówkę czy kiwi. Chodzi o to aby żołądek miał co trawić cały czas. Pancia dla mnie tylko ziemniaczki się liczą i z tego co widzę to jem ich za dużo ![]()
#360 |
Zakorzenienie
|
Moja mama się śmieje ze będą wołać za moim tatą z jakiej kopalni on te dzieci odratował jak będzie szedł z wnukami
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.