![]() |
#3871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Aniu, śledzę Twoją historię od jakiegoś czasu - co tam nowego u Ciebie? Eks się odzywa, jak to wszystko wygląda po kilku miesiącach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- zapraszam do nadrobienia
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym razem (wczoraj)... cóż.. ja się obraziłam (bo byłam zazdrosna). Próbował mnie jakoś przytulić, przerwać moje milczenie ale ja byłam nieugięta. Do tego dorzuciłam kilka zbyt ostrych słów i tak wyszło, że nie chcemy być ze sobą... Pod koniec prosiłam, żebyśmy byli ponad tym, że chcę, żebyśmy szczerze porozmawiali, żeby został ze mną w domu. Był nieugięty. A kiedy powiedziałam, że takie uciekanie jest niepoważne, to powiedział, że widocznie nie dorósł. To ja powiedziałam, że nie chce być z kimś takim w związku. Zawsze mnie denerwowało, że nigdy podczas kłótni nie próbował wytłumaczyć czy sprostować moich zarzutów (często niestety takich, które miały wymusić jakieś słowa, że to nie tak, że jemu zależy, że tylko ja się liczę), tylko jeszcze przytakiwał, że tak- tak właśnie jest, co mnie doprowadzało do szału... a po tygodniu milczenia (kiedy już opadły emocje) potrafiliśmy jakoś dojść do porozumienia...
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
Tylko dzisiaj 10 moich znajomych dodało sobie zdjęcia na fb ze swoją drógą połówką. Dobija mnie to.
#3876 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam wszyscy zawsze są zakochani a za chwile rozstania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Wielbiciel zapewniał, że lubiłby by mnie tak samo gdyby wywalono mnie ze studiów i nie uzyskałabym dyplomu. Przy okazji powiedział mi, jakie wycieczki mamy w planach. Dziewczyny, jeżeli ta relacja wypali, będę najszczęśliwszą kobietą na ziemi.
![]()
#3879 |
Zadomowienie
|
Fajne cytaty czytam
![]()
#3880 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę!
![]() |
#3881 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przed chwilą kupiłam sobie na portalu z zakupami grupowymi karnet na zumbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
NYC (idziemy na Broadway) i rozbijanie się/leniuchowanie po kolonialnym miasteczku w Virginii. Oczywiście on normalnie ma pracę, więc będziemy spędzać sporo czasu w domu, ale tak czy siak muszę przyznać, że czuję się jak księżniczka przy tym całym jego planowaniu, troszczeniu się o mnie i tak dalej. Nie mogę się doczekać... Już 26 lecę.
#3884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
A bierzesz ewentualnych turystów walizkowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Rozeznanie
|
Mój wkurzający eks znów do mnie napisał. Niech go ktoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Zadomowienie
|
#3887 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
:O
czemu nie chcesz wrócić do niego?
![]() |
#3889 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Działałoby to na mnie, gdyby nie upływ czasu i narastający brak zaufania, podstaw na których można by było coś zbudować. Może nawet trochę żałuję, bo jest fajnym facetem, ale musi trafić na kogoś, dla kogo będzie mu się chciało podjąć inicjatywę, nie będzie np pytał o zdanie, czy ma przynieść kwiatki, czy nie, tylko po prostu to zrobi. Zawsze będę o niego trochę zazdrosna, ale i szczęśliwa, kiedy już sobie kogoś takiego znajdzie. Oboje zasługujemy na szczęście, ale jednak osobno. Wczorajszy wieczór był przedziwny. Z jednej strony, w jednym oknie Krzysiek (eks), z drugiej strony, w oknie fb obok nowopoznany fantastyczny on. Przełączając z Krzyśka na niego (rozmawiałam z dwojgiem jednocześnie) przechodziłam od płaczu do radości, zupełnie jakbym była dwiema osobami jednocześnie. Jakbym jednocześnie coś traciła, ale i coś zyskiwała, jakby ten ostateczny koniec był nowym początkiem. Umówiłam się z eksem na dzisiaj wieczorem na ostateczną rozmowę (dowiedziałam się, że nie ma ostatecznych rozmów, bo każda jest otwarciem drzwi), ale głupio mi ją było odwołać, bo mu ją obiecałam. Powiedział mi, żebym wzięła ze sobą aparat i list, który kiedyś mu napisałam, ale nigdy nie wysłałam. Mój terapeuta 30 lat temu był zakochany w jednej kobiecie, do której wydzwaniał głuchymi telefonami ![]() Jeśli się kogoś kiedykolwiek kochało, taka będzie reakcja nawet po 30 latach od spotkania. Cytat:
Ja nawet nie byłam nigdy zakochana tak do szaleństwa, żeby wpaść w to jak kamień w wodę i nie wiedzieć nawet, jaki jest dzień tygodnia... W tym momencie zaczynam czuć coś takiego ![]() ![]() Pierwszy chyba raz w życiu nie asekuruję się niczym, bo nie mam żadnych ALE do niego, jak bywało z innymi. Pierwszy raz od bardzo dawna czuję się na swoje lata, wszystko jest spontaniczne, niczym nie martwię się zawczasu, analizuję i idę z prądem tego co przyniesie ta znajomość. Myślałam sobie, sama starałam się przekonać samą siebie, że się zakocham, tylko jeszcze chwilę poczekam. Tutaj jest zupełnie inaczej, chemia na dzień dobry. ![]() Facet jest w 100% w moim typie, przynajmniej na razie ![]() Plus ogromny dla niego, że nie próbował. Cytat:
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-01-03 o 07:07 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 |
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj od rana masakra.
Obudziłam się o 4 rano i nie pamiętam kiedy ostatni raz poczułam się taka przygnębiona.Już nie zasnęłam,bo cały czas o tym/nim myślałam. Płakałam w drodze do lekarza. Płakałam w poczekalni u lekarza. Płakałam w samochodzie wracając do domu. Płaczę teraz. Nie wiem jak mam przeżyć dzisiejszy dzień.Mam ochotę błagać go,żeby do mnie wrócił.Tak mi go cholernie brakuje. Vandaris zazdroszczę,ja bym oddała wszystko,żeby mi napisał,że za mną tęskni.Ale się zapewne nie doczekam. Ulicznica Gdzie chodzisz do tego terapeuty?
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-01-03 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Raczkowanie
|
Tindomerel_ trzymaj się
![]() tyene ah ah cudownie ![]() kolejny dzień walki o siebie czas zacząć. myśle cały czas że gdyby to nie był okres przed sesyjny jakoś lepiej bym sobie poradziła gdzieś wyjść, kogoś na piwo wyciągnąć albo po prostu liczenie ziarenek cukru a tak siedze w domu ze świadomością że muszę usiąść do książek i tak wiem, że się nie skupie a po weekendzie zaczyna sie sajgon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze szukałam wczoraj stron o wolontariacie w moich okolicach i nic nie znalazłam. Mieszkam w takiej dziurze..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaręczyny, śluby i bobasy- w moich znajomych coraz częściej, chyba taki wiek ![]() Oczywiście gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
O, świetnie ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zadomowienie
|
Własnie sobie uzmysłowiłam,że będę mieć okres za 4 dni. Będę sobie wmawiać,że moje załamanie to efekt pms.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
U mnie dopiero 2 miesiące.Też się boję,ale raczej tego,że ja już nikogo nie pokocham.
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz żadnych obaw? ![]()
![]() |
#3897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3898 |
Rozeznanie
|
U mnie też 2 miesiące.
Dzisiaj mam wyjątkowo zły nastrój i zdecydowanie za dużo o Nim myślę. Nie potrafię kontrolować myśli. Wspólni znajomi przypominają mi o naszych chwilach. Nie wiem, znowu coś jest nie tak, a było już tak dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakbym miała uciekać na ulicy przed jakimkolwiek eksem po 30 latach, to bym sobie podcięła żyły. A kochałam. Moda? Uważam to za całkiem normalne - koniec studiów, początek dorosłego życia i wspólnej drogi. Domyślam się, że te pary znają się już parę lat, w wielu przypadkach długo ze sobą mieszkają. To że ja w tym wieku nie byłam gotowa na żonkowanie i matkowanie uważałam za moją niedoróbkę, bo mnóstwo ludzi tuż po studiach grzecznie się zaręczało i hajtało, a mi się nie mieściło to wtedy w głowie.
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja może bym nie uciekała (chociaż gdybym stalkowała kolesia przez telefon, to może), tylko przeszła dalej normalnie... zwłaszcza, że oni nigdy ze sobą nie byli, tylko on do niej wydzwaniał głuchymi telefonami. Chodzi mi o modę na zaręczyny - pokazywanie fotoreportażu z imprezy wszystkim 300, 400, 500 znajomym. To jest trochę na pokaz. Jeszcze kilka lat temu, kiedy zdarzyło się zaręczyć moim 2 koleżankom, nie wystawiały wszystkiego na fejsie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.