|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 |
|
6 | 11,54% |
| W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 |
|
10 | 19,23% |
| Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
3 | 5,77% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
4 | 7,69% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 |
|
3 | 5,77% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 |
|
3 | 5,77% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 |
|
1 | 1,92% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
0 | 0% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
2 | 3,85% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
3 | 5,77% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
0 | 0% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
4 | 7,69% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 |
|
0 | 0% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
4 | 7,69% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
2 | 3,85% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
2 | 3,85% |
| Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
|
5 | 9,62% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
sama robiłam, zapraszamCytat:
szprotka jak ja nie lubię takich ludzi jak ta Twoja koleżanka powiedziałabym takiej co o niej myślę. A z welonem i włosami to przesadziła ![]() xal mój TŻcik kupuję kaszę w biedronce (tylko taką zwykłą- nie smakową) może od biedronki zależy? bo koło mnie też jest taka mała to tam połowy rzeczy nie ma |
||
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
pomoze na bol glowy. mnie uratowal zycie jak mi zatoki daly popalic---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- uciekam sie ogarnac przed wizyta nie piszcie za duzo, bo dopoki nie nadrobie nie zdam relacji |
|
|
|
|
#4623 | |||
|
Zakorzenienie
|
hahha, tak pamiętam
ale ja mam wizytę dopiero jutro wieczorem, więc zaczerwienienie zejzie. No i robię tylko nóżki ![]() Cytat:
Cytat:
fajne zakupyCytat:
no i życzę udanej zabawy na weselichu ![]() wydepilowałam jedną nogę i mama zadzwoniła
|
|||
|
|
|
#4624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiec jak juz dotarlam do szpitala i dowiedzieli sie ze tak dlugo z tym chodze,to stwierdzili ze musza sprawdzic wszystkie wnetrznosci w poblizu,a osoba ktora mnie szyla chyba miala problemy ze wzrokiem Aczkolwiek teraz to juz i tak pieknie wyglada :/ Aaaaa teraz baaardzo baaardzo WAM dziekuje za kciuki zwiazane z ambasada ![]() ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2013-01-03 o 12:57 |
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4626 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Idę dalej nadrabiać, jeszcze tylko 2 strony.
|
||||
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę się boję z tym moim żołądkiem bo ja po 99% wesel mam zatrucie a po tym świątecznym to nie do końca wydobrzałam. Może nie będę nic jadła Mysia to pierwsza keicka mi się podoba. Cytat:
|
||
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Xal - a nie możesz tej kaszy w zwykłym spożywczaku kupić? Do tej pizzy to trzeba dosłownie pół garści. Bo to sypiesz do zagniecenia zamiast mąki.. Mniej się do stołu lepi i łatwiej zagniatać, ale na upartego to i bez tej kaszy można..
|
|
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
jesttt !!! w końcu Was nadgoniłam - pisałyście szybciej niż ja czytałam bo trochę kociaki mi przeszkadzały - upominały się o trochę czułości
|
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny chyba sobie poszła, a ja mam pomysły na tytuł
![]() inspirowany, Waszymi wygłupami, ale "delikatniejszy" 1.ROBIĄ SIĘ Z NAS GRUBASY, ALE W GŁOWIE NAM TYLKO BOBASY 2.CIĘŻKO NAM SIĘ RUSZAĆ WIĘC SPĘDZAMY CZAS NA POGADUCHACH 3.TYJEMY I PŁACZEMY, ZA CHWILĘ SIĘ ŚMIEJEMY-PRZEZ HORMONY SZALEJEMY a na wiosnę mam taki: NIEDŁUGO TACZKAMI BĘDĄ NAS WOZIĆ A MY JESZCZE NIE CHCEMY RODZIĆ Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2013-01-03 o 13:08 |
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj nie chce mi się iść, pada i w ogóle tak jakoś do Zabrałam się za odkurzanie, sypialnia ogarnięta to odpoczywam chwilę. Nalatałam się bo razem z trzepaniem dywanu robię. Mężuś siedzi po pracy w pokoju i gładzi 3h to mi go szkoda więc spokojnie, powoli odkurzę mieszkanie.
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
sms
"sa problemy z inwenturą,prawdopodobnie będziemy oddawać ja i ty z wypłat" chyba ich ku rwa po je bało ![]() ![]() ![]() co jeszcze?! dostane marne 700pln bo tego l4 nie uznali,nie zapłaca za nie.. i jeszcze mam odliczać ICH burdel?! ku rwa! a najgorsze że $ na koncie jeszcze nie mam :/ a zus musze zapłacić! i chcę je mieć by wiedzieć,że wała nie będzie..aaaa chce wyyyyyyyyyyyyyyćććććććććć ććććććććććććććććććććććććć ććć |
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj analizowałam foteliki i sprawdziłam auto moje, oba mają iso fix na szczęście, więc będzie szybciutko wpiąć.
Jakbyście chciały poczytać testy fotelików http://fotelik.info/pl/testy/2012/oc...aco/index.html
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..
to ja już wiem, czemu w tym wątku tak ciężko było nadążyć..i wiem które gaduły są za to odpowiedzialne https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=664122 Justi i Xal - to wszystko przez Was, troszkę Was poniosło no dobra, Humback też na podium gadulstwa, ale Jenny i Xal biją na głowę
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2013-01-03 o 13:52 |
|
|
|
#4636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystkie super ale ten na wiosnę już jest moim ulubionym
|
|
|
|
|
#4637 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nie chciałabyś widzieć mojej blizny.
Ale miałam wtedy 6 lat. Tragedia... za ambasadę!Tak jest pani generał!! Cytat:
![]() A co do pukania, to protestuję, ja też chcę!! ![]() Cytat:
Ale ona zaraz obok fotela. Bosko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jakby któraś chciała Muzyka Bobasa - Raimond Lap - Mozart dla bobasa, to wołać, wyślę, całkiem to fajne, takie odgłosy natury, wiatr, szum morza, ptaszki i tak miło.
|
||||
|
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro byłaś na zwolnieniu, to niech sami płacą za swoje błędy.. ![]() ajj.. Cytat:
trza by było wrzucić ten link gdzieś w widoczniejsze miejsce
|
||
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby któraś chciała robić barierki w Krakowie to mogę polecić Panów, żeby wszyscy fachowcy tacy byli
![]() Pracują w skarpetkach, odkurzają cały czas, nie chcą nic pić ani jeść i uprzedzają przed wierceniem jak gadam przez telefon ![]() jak skończą to im coś damy extra bo naprawdę aż miło Chwalę się nieskończonymi jeszcze schodami:P
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyślę Ci maila na priv
|
||
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa, wypłata wstrzymana.. nie mam na zus/gina/na nic porobili mnie w ch uj ale tż sie tym zajmie..ja nie mam sil.. myslalam,że to koniec..a tu tak.. |
|
|
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz posprawdzam czy się zmieszczą i odpalam sondę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To Justi i Xal szaleją ![]()
|
|||
|
|
|
#4643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kiedy zawsze miałaś wypłatę? |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
o matko mają zdrowie dziewczyny
Co do testów fotelików to ja w nie nie wierzę (odkąd mój brat robił takie "sprawozdania") bo to się ma mało co do realiów. Ja w większości rzeczy wolę podpytać znajomych/rodzinę co oni mieli i jakie są ich odczucia |
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz go wrzucę do 1-2 posta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4647 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze Dziewczynki ze tak sie wyraze prosze dac sobie na wstrzymanie,bo ja musze ogarnac siebie i pokoj,skoczyc na zakupy i zabrac sie za obiad,bo jeszcze nic dzis nie zrobilam
Mamuski czy Wam tez brodawki zrobily sie takie duuuuze??? Ja wlasnie zauwazylam ze sa i ciemniejsze i wieksze... Anoxe nie bede prosic zebys sie pochwalila :P Ja juz sie swoja nie przejmuje,odkad uswiadomilam sobie ze nie przeszkadza ona Tz-towi,bo to bylo dla mnie najgorsze...chyba pol roku nie pozwalalam ogladac brzucha :/ Mam,a raczej mialam do czasu zabiegu na punkcie swojego brzucha wrecz fiola,a teraz wiem ze Tz kocha mnie taka jaka jestem,i dbam o siebie ale nie przeginam
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki 29/10/12 Pierwsze USG 3/12/12 Pierwsze kopniaczki Nasze Maleństwo Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2013-01-03 o 13:27 |
|
|
|
#4648 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
mi znajomi polecali maxi cosi i recaro , odradzali tanie mało znane firmy ( na własnym przykładzie beznadziejnych fotleików), tyle wiem
|
|
#4650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się kochane.. Napisze więcej jak nadrobie te 10 stron coście naklepały od rana ![]() No to idę nadrabiać eheheh
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

sama robiłam, zapraszam
powiedziałabym takiej co o niej myślę. A z welonem i włosami to przesadziła 
pomoze na bol glowy. mnie uratowal zycie jak mi zatoki daly popalic
nie piszcie za duzo, bo dopoki nie nadrobie nie zdam relacji
fajne zakupy

nie lubię tak 

Ale ona zaraz obok fotela. Bosko.