|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ?? | |||
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 11,54% |
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 |
10 | 19,23% |
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
3 | 5,77% |
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 |
4 | 7,69% |
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 |
3 | 5,77% |
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 |
3 | 5,77% |
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 |
1 | 1,92% |
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
0 | 0% |
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
2 | 3,85% |
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
3 | 5,77% |
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 |
0 | 0% |
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
4 | 7,69% |
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
0 | 0% |
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 |
0 | 0% |
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 |
4 | 7,69% |
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
2 | 3,85% |
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
2 | 3,85% |
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 |
5 | 9,62% |
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szprotka jak ja nie lubię takich ludzi jak ta Twoja koleżanka ![]() ![]() xal mój TŻcik kupuję kaszę w biedronce (tylko taką zwykłą- nie smakową) może od biedronki zależy? bo koło mnie też jest taka mała to tam połowy rzeczy nie ma |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- uciekam sie ogarnac przed wizyta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |||
Zakorzenienie
|
hahha, tak pamiętam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wydepilowałam jedną nogę i mama zadzwoniła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiec jak juz dotarlam do szpitala i dowiedzieli sie ze tak dlugo z tym chodze,to stwierdzili ze musza sprawdzic wszystkie wnetrznosci w poblizu,a osoba ktora mnie szyla chyba miala problemy ze wzrokiem ![]() Aczkolwiek teraz to juz i tak pieknie wyglada :/ Aaaaa teraz baaardzo baaardzo WAM dziekuje za kciuki zwiazane z ambasada ![]() ![]() ![]() ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2013-01-03 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę dalej nadrabiać, jeszcze tylko 2 strony. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mysia to pierwsza keicka mi się podoba. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Xal - a nie możesz tej kaszy w zwykłym spożywczaku kupić? Do tej pizzy to trzeba dosłownie pół garści. Bo to sypiesz do zagniecenia zamiast mąki.. Mniej się do stołu lepi i łatwiej zagniatać, ale na upartego to i bez tej kaszy można..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Raczkowanie
|
jesttt !!! w końcu Was nadgoniłam - pisałyście szybciej niż ja czytałam bo trochę kociaki mi przeszkadzały - upominały się o trochę czułości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Jenny chyba sobie poszła, a ja mam pomysły na tytuł
![]() inspirowany, Waszymi wygłupami, ale "delikatniejszy" 1.ROBIĄ SIĘ Z NAS GRUBASY, ALE W GŁOWIE NAM TYLKO BOBASY 2.CIĘŻKO NAM SIĘ RUSZAĆ WIĘC SPĘDZAMY CZAS NA POGADUCHACH 3.TYJEMY I PŁACZEMY, ZA CHWILĘ SIĘ ŚMIEJEMY-PRZEZ HORMONY SZALEJEMY a na wiosnę mam taki: NIEDŁUGO TACZKAMI BĘDĄ NAS WOZIĆ A MY JESZCZE NIE CHCEMY RODZIĆ Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2013-01-03 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nie chce mi się iść, pada i w ogóle tak jakoś do ![]() Zabrałam się za odkurzanie, sypialnia ogarnięta to odpoczywam chwilę. Nalatałam się bo razem z trzepaniem dywanu robię. Mężuś siedzi po pracy w pokoju i gładzi 3h to mi go szkoda więc spokojnie, powoli odkurzę mieszkanie.
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
sms
"sa problemy z inwenturą,prawdopodobnie będziemy oddawać ja i ty z wypłat" chyba ich ku rwa po je bało ![]() ![]() ![]() co jeszcze?! dostane marne 700pln bo tego l4 nie uznali,nie zapłaca za nie.. i jeszcze mam odliczać ICH burdel?! ku rwa! a najgorsze że $ na koncie jeszcze nie mam :/ a zus musze zapłacić! i chcę je mieć by wiedzieć,że wała nie będzie..aaaa chce wyyyyyyyyyyyyyyćććććććććć ććććććććććććććććććććććććć ććć |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj analizowałam foteliki i sprawdziłam auto moje, oba mają iso fix na szczęście, więc będzie szybciutko wpiąć.
Jakbyście chciały poczytać testy fotelików http://fotelik.info/pl/testy/2012/oc...aco/index.html
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
hmm..
![]() i wiem które gaduły są za to odpowiedzialne https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=664122 Justi i Xal - to wszystko przez Was, troszkę Was poniosło ![]() no dobra, Humback też na podium gadulstwa, ale Jenny i Xal biją na głowę ![]() Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2013-01-03 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||||
Zadomowienie
|
Nie chciałabyś widzieć mojej blizny.
![]() ![]() ![]() Tak jest pani generał!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do pukania, to protestuję, ja też chcę!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jakby któraś chciała Muzyka Bobasa - Raimond Lap - Mozart dla bobasa, to wołać, wyślę, całkiem to fajne, takie odgłosy natury, wiatr, szum morza, ptaszki i tak miło. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ajj.. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Jakby któraś chciała robić barierki w Krakowie to mogę polecić Panów, żeby wszyscy fachowcy tacy byli
![]() Pracują w skarpetkach, odkurzają cały czas, nie chcą nic pić ani jeść i uprzedzają przed wierceniem jak gadam przez telefon ![]() jak skończą to im coś damy extra bo naprawdę aż miło Chwalę się nieskończonymi jeszcze schodami:P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa, wypłata wstrzymana.. nie mam na zus/gina/na nic porobili mnie w ch uj ![]() ale tż sie tym zajmie..ja nie mam sil.. myslalam,że to koniec..a tu tak.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz posprawdzam czy się zmieszczą i odpalam sondę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To Justi i Xal szaleją ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kiedy zawsze miałaś wypłatę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
o matko mają zdrowie dziewczyny
![]() Co do testów fotelików to ja w nie nie wierzę (odkąd mój brat robił takie "sprawozdania") bo to się ma mało co do realiów. Ja w większości rzeczy wolę podpytać znajomych/rodzinę co oni mieli i jakie są ich odczucia |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz go wrzucę do 1-2 posta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Rozeznanie
|
Dobrze Dziewczynki ze tak sie wyraze prosze dac sobie na wstrzymanie,bo ja musze ogarnac siebie i pokoj,skoczyc na zakupy i zabrac sie za obiad,bo jeszcze nic dzis nie zrobilam
![]() Mamuski czy Wam tez brodawki zrobily sie takie duuuuze??? Ja wlasnie zauwazylam ze sa i ciemniejsze i wieksze... Anoxe nie bede prosic zebys sie pochwalila :P Ja juz sie swoja nie przejmuje,odkad uswiadomilam sobie ze nie przeszkadza ona Tz-towi,bo to bylo dla mnie najgorsze...chyba pol roku nie pozwalalam ogladac brzucha :/ Mam,a raczej mialam do czasu zabiegu na punkcie swojego brzucha wrecz fiola,a teraz wiem ze Tz kocha mnie taka jaka jestem,i dbam o siebie ale nie przeginam ![]()
"Niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy..." ![]() 12/2011 Staranka rozpoczete ![]() ![]() 7/9/2012 Pojawiły się cudowne II kreseczki ![]() ![]() 29/10/12 Pierwsze USG ![]() 3/12/12 Pierwsze kopniaczki ![]() Nasze Maleństwo ![]() Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2013-01-03 o 12:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
mi znajomi polecali maxi cosi i recaro , odradzali tanie mało znane firmy ( na własnym przykładzie beznadziejnych fotleików), tyle wiem
![]() |
#4650 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się kochane.. Napisze więcej jak nadrobie te 10 stron coście naklepały od rana ![]() No to idę nadrabiać eheheh
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.