Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 20:45   #4741
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ja bym chciala wprowadzic troche cwiczen (step a potem od wiosny bieganie, w koncu zdecydowac sie na soczewki, balsamowac cialo (nie lubie), nauczyc sie przyklejac sztuczne rzesy (nigdy ich nie potrzebowalam, ale ogladajac tutoriale na Yt widze jak zmieniaja one makijaz wieczorowy)...no i w chwilach wolnych szlifowac angielski
i zapomniałam ze jak co roku obiecuję sobie że schudnę
jak piszesz o rzęsach to przypomniało mi się ze chcę się nauczyć malować oczy mam juz zakupione 2 paletki sleeka a teraz czekam na pędzelki do oczu z ecotools zamówione na zbiorowych zamówieniach Podpatrze coś na YT i blogach i może poczynię jakieś postępy bo na razie mój makijaż jest bardzo początkujący
Stary 2013-01-03, 21:14   #4742
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Macie jakieś noworoczne postanowienia ?
Ja zamierzam przeczytać w tym roku 50 książek ;-P no i wybrać się na terapię żeby zrobić w końcu coś z moją zakompleksiona naturą i stanami depresyjnymi a w temacie kosmetycznym to przede wszystkim regularność

Niedługo pierwsze zużycia Jeszcze w tym tygodniu planuje zdenkować:
-pomadkę w sztyfcie AA
-krem do rąk Kamil
Postanowienia? Od 1 nie tykam fast foodów i słodyczy, odżywiam się racjonalnie i ćwiczę. Po drugie to chcę znaleźć pracę o ile mi studia na to pozwolą no i kolejnego języka chciałabym się nauczyć tylko kiedy ja znajdę na to czas...
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:33   #4743
Lynn
Zakorzenienie

Moje postanowienia to: ograniczenie słodyczy (pochłaniam ich ogromne ilości), ogólnie zdrowsze odżywianie, ćwiczenia, wydawanie mniejszej ilości kasy na pierdoły, projekt denko jeśli chodzi o kosmetyki i systematyczne wizyty u dentysty.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 21:42   #4744
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Ja bym chciala wprowadzic troche cwiczen (step a potem od wiosny bieganie, w koncu zdecydowac sie na soczewki, balsamowac cialo (nie lubie), nauczyc sie przyklejac sztuczne rzesy (nigdy ich nie potrzebowalam, ale ogladajac tutoriale na Yt widze jak zmieniaja one makijaz wieczorowy)...no i w chwilach wolnych szlifowac angielski
ja cwicze juz ponad miesiac, ale zamierzam jeszcze zaczac biegac a moze nawet wykupie sobie jakis karnet na fitness a soczewy polecam najserdeczniej ja planuję założyć sobie w końcu stały aparat na zęby
Stary 2013-01-03, 21:54   #4745
Koshatka
Zakorzenienie

Ja planuję pozbyć się niepotrzebnych rzeczy, książek. Wprowadzić projekt denko w kosmetykach, herbatach, kawach. Skończyć czytać Harrego Pottera po angielsku (dziś skończyłam piąty tom). Kontynuować naukę dwóch języków. I ograniczyć wydawanie kasy na pierdoły.
Aaaa i najważniejsze. Zrobić kilka zaległych badań. I zrobić sobie nowe okulary (niestety to mnie szarpnie po kieszeni - ok. 1,5 tys )

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Aaa, dziewczyny - jak Wasze zamówienia z Choisee?
Ja zrezygnowałam z pierwszego. Potem chciałam zamówić coś innego ale kod już nie działał więc niech się wypchają.
A Ty nadal czekasz?

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Kredkę zamówiłam dołączając się do zamówienia ze zniżką 50%, które robiła Koshatka chyba jeszcze w listopadzie, ale nie miałyśmy się kiedy spotkać
Jak widać znajomość nam nie służy. Albo ja skuszę Lynn na coś albo ona mnie.
Stary 2013-01-03, 22:07   #4746
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
gani malo zuzywasz i kupujesz..tylko 37 sztuk?
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ależ Ty malutko kupujesz i malutki masz zbiorek! Gratulacje!
Dzięki

Muszę mało kupować, bo wolno zużywam i w przeciwnym razie pewnie bym kosmetykami zarosła

Hos - fajna zmywarka . Też mam u siebie Boscha i jesteśmy z mamą zadowolone. Przy dwóch osobach zmywarka chodzi 2-3 razy w tygodniu, gdy są goście, to częściej i bardzo sobie to udogodnienie chwalimy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:41   #4747
carrola
Zadomowienie

Widzę Wasze bilanse ale już niestety nie mam czasu dokładnie komentować, więc powiem tylko, że niektóre z Was mają całkiem ładne wyniki i takich życzę wszystkim na ten nowy rok.
Hosenko... ale zbiór.
U mnie na szczęście od dłuższego czasu jest spokój, kupuję bardzo mało, a teraz nawet wycofałam się z Avonu, bo choć zamawiałam dla siebie niewiele, to często brałam coś bo mi się podobało, a nie dlatego że było potrzebne.
Ogólnie czas na zmiany.
Postanowień i marzeń mam wiele, z takich najbardziej codziennych to zmiana pracy, ćwiczenia, mniej słodyczy, wcześniejsze chodzenie spać i powrót do angielskiego.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:52   #4748
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia pielęgnacji
Jednak będzie ciut więcej niż 190 bo zapomniałam o kilku rzeczach
Jutro obejrzę foty na blogu, bo zaraz już idę spać

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A tyyle rzeczy bym miała za to fajnych
To samo sobie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Nusiu nie mam jeszcze zdjęć z Sylwestra, ale znalazłam sukienkę w necie:
klik

Uwielbiam ją

No i zamówiłam wreszcie wymarzoną bazę UD na ebayu
Śliczna
Ile dałaś na polskie?

Cytat:
Nusia, gratuluję odwyku na plus! Ale niezły miałaś przemiał w tym roku! Strasznie duże ilości!Ale na stanie masz malutko!

Wrzucam bilans grudniowy:

Bilans roczny
Ja tak bym nie powiedziała, że malutko Ale jest dobrze.
Ładnie Ci poszło w grudniu
W bilansie rocznym ogólnie prawie na zero, ale z każdym rokiem masz ogromny postęp w wydatkach, gratulacje! Zbiór nadal masz dość spory, no i te 126 sztuk próbek - czemu ich nie zużywasz?

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze powiedzieć że moje styczniowe zakupy to "wina" Lynn.
Taa, najlepiej obarczyć winą osoby trzecie

Cytat:
Ja z kolei nie lubię telefonów z dotykową klawiaturą.
Ja też nie przepadam Lubię z klapką. Ostatnio też spodobały mi się rozsuwane.

Cytat:
Policzyłam mniej więcej pielęgnację i mam ok. 120 sztuk. Dramatu nie ma, ale oczywiście nadal zamierzam minimalizować zbiór
Dokładnie, dramatu nie ma Ale zawsze da się jeszcze popracować nad ilością.

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Podsumowanie roczne:
- zużyte: 36 pełnowymiarowych + 1 miniatura + 9 próbek (rok temu 35 + 12 próbek)
- oddane na prezent: 1 + 1 miniatura
- kupione: 37 (rok temu 41)
- otrzymane: 2 + 6 miniatur + 8 próbek
- wydane: 325,05zł (rok temu 304,08zł)
Jesteś niesamowita z tą kwotą Chciałabym tyle wydawać w rok No ale z drugiej strony, to nie jestem w stanie pojąć, jak można tak mało zużywać
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:56   #4749
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej, teraz już pozdrawiam z domku. Rozpakowałam walichę, ogarnęłam bilans grudniowy i chwalę się.

a przy innych (np. żele pod prysznic czy masła do ciała) nie potrafiłam się zdecydować na jeden zapach, więc nie brałam wcale.
Dobrze Ci poszło
Chwali się taką decyzję

Cytat:
U mnie już 19 zakupów- wszystkie poczynione w grudniu W tym: miniaturki mydełek Tuli (potrzebne, bo kończy mi się olejek myjący), niebieska kredka YR, żel hialuronowy, szampon z Polleny evy, 2 odżwyki z Polleny, peeling z Polleny, micel z Polleny oraz szampon, odżwyka i maska z Balea . Ładnie zaczęłam rok. Na pocieszenie dodam, że niczego nie kupiłam w tym roku...
No to teraz się bierz ostro za zużywanie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
heloł

a ja wcale nie uważam że Hosenka ma dużo kosmetyków

(po prostu boję się liczyć swoje )
Jak już o tym wspomniałaś, to pochwal się swoją ilością

Cytat:
w koncu zdecydowac sie na soczewki
A jaką Ty masz wadę wzroku? Na żadnych zdjęciach nie jesteś w okularach Ja decyzję zmiany okularów na soczewki uważam za jedną z najlepszych w moim życiu.

Cytat:
zrobić sobie nowe okulary (niestety to mnie szarpnie po kieszeni - ok. 1,5 tys )
Czemu aż taka kwota?

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Postanowień i marzeń mam wiele, z takich najbardziej codziennych to zmiana pracy, ćwiczenia, mniej słodyczy, wcześniejsze chodzenie spać i powrót do angielskiego.
A co Ty w ogóle teraz robisz i czemu chcesz zmienić pracę?

Ja w zasadzie postanowień wielkich nie mam, bo wiadomo, jak to z nimi bywa Chciałabym się więcej ruszać, szlifować angielski, przypomnieć sobie niemiecki, wydawać mniej kasy na pierdoły i oczywiście doprowadzić zbiór kosmetyczny do idealnego stanu. Mam też dwa cele - dostać awans w pracy i zamieszkać z TŻ-em

Jeśli chodzi o zużycia i zakupy, to póki co poszedł mi żel do golenia i Nail Tek. A kupiłam odżywkę do włosów, bo obecna mi się kończy i żel do golenia. Pierwszy raz zdarzyło mi się, że od nowości żel nie chce lecieć z opakowania A był akurat tylko brzoskwiniowy (Isany), więc muszę kupić jeszcze ten w fioletowym opakowaniu i z paragonem iść wymienić ten poprzedni Mama oddała mi krem Bandi z trzema kwasami, ten co zamawiałyśmy 2 za 1, bo jest dla niej za mocny. Poza tym nadal czekam na wygrane kosmetyki z L'Oreala i puder Celii. No i już dawno powinien mi dojść olejek Sesa, a jak go nie było, tak nie ma dalej Włosy mi już przestaną wypadać, zanim do mnie dotrze...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 07:32   #4750
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa i najważniejsze. Zrobić kilka zaległych badań. I zrobić sobie nowe okulary (niestety to mnie szarpnie po kieszeni - ok. 1,5 tys )

Jak widać znajomość nam nie służy. Albo ja skuszę Lynn na coś albo ona mnie.
Czemu aż tyle? Astygmatyzm masz?

Może się opamiętamy w tym roku Ale z drugiej strony udało nam się juz zaoszczędzić na kilku przesyłkach
Stary 2013-01-04, 08:18   #4751
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Czemu aż taka kwota?
Cytat:
Czemu aż tyle? Astygmatyzm masz?

Może się opamiętamy w tym roku Ale z drugiej strony udało nam się juz zaoszczędzić na kilku przesyłkach
Duża wada wzroku i astygmatyzm. Więc żeby szkła nie wyglądały jak "denka od jaboli" trzeba je konkretnie obrobić a to niestety kosztuje.

Ja już moje plany noworoczne zaczęłam realizować i dziś poszłam na badanie hormonów tarczycy.

Z jednej strony zaoszczędziłyśmy a z drugiej może bym zrezygnowała/odłożyła na później jakbym miała zapłacić cale koszty. No i jak się spotykamy w celu wymiany to zawsze jakaś kawka wpada więc wychodzimy na zero.
Stary 2013-01-04, 11:05   #4752
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
a teraz nawet wycofałam się z Avonu, bo choć zamawiałam dla siebie niewiele, to często brałam coś bo mi się podobało, a nie dlatego że było potrzebne.

na pewno wyjdzie to na plus jesli chodzi o ilosc kosmetykow

Cytat:
A jaką Ty masz wadę wzroku? Na żadnych zdjęciach nie jesteś w okularach Ja decyzję zmiany okularów na soczewki uważam za jedną z najlepszych w moim życiu.
jak pogrzebiesz na fb to zobazysz ze jestem
ogolnie to moje perypetie ze wzrokiem zaczely sie od operacji na zeza w wieku 6 lat, potem nosilam dlugo plusy az do gimnazjum, potem juz wogole nie musialam nosic a teraz przerzucilam sie na minusy (na patrzenie na daleko) no i przez wieczne czytanie wzrok znow mi sie popsul

widze ze postanowienia mamy podobne wiec...do roboty

znalazlam fajny watek, dopiszecie swoje hity i kity 2012? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664094

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2013-01-04 o 11:17
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:36   #4753
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Duża wada wzroku i astygmatyzm. Więc żeby szkła nie wyglądały jak "denka od jaboli" trzeba je konkretnie obrobić a to niestety kosztuje.
skąd ja to znam ja na swoje wydałam 1000 zl i jeszcze musiałam 3 tygodnie na nie czekać

Co do postanowień to ja bym chciała w tym roku ruszyć porządnie z pisaniem magisterek. Popracować nad francuskim i angielskim. Zaliczyć wszystkie ( albo większosć) róznic programowych Standardowo schudnać co mi się nie udaje
I pozbyć się zapasów kosmetycznych A jeszcze jakby się udało popracować nad moim bałaganiarstwem to już w ogóle cud

Wyrzuciłam wczoraj krem do stóp z ABE. Kupiłam go pod koniec sierpnia i był naprawdę super( miałam dwa opakowania) jedno zużyłam wtedy teraz mi została połowa drugiego ale zostaje mi na stopach biały lepki osad (?) do tego zapach początkowo był ładny zielona herbata a teraz smierdzi
Stary 2013-01-04, 13:04   #4754
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ja tez mam duza wade wzroku (minusy), i wydaje na szkla plus najtansze oprawki ponad 1000 zl ;(

Wczoraj zrobilam remanent w kolorowce, wywalilam duzy wor staroci przeterminowanych, od razu lepiej Co sie dalo wystawilam na Allegro, zawsze troche kasy sie wroci

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:15   #4755
Katrinnnn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Ja tez mam duza wade wzroku (minusy), i wydaje na szkla plus najtansze oprawki ponad 1000 zl ;(

Wczoraj zrobilam remanent w kolorowce, wywalilam duzy wor staroci przeterminowanych, od razu lepiej Co sie dalo wystawilam na Allegro, zawsze troche kasy sie wroci
O matko też mam minusy ale tyle za oprawki masakra jakaś a remanent zrobiłam kilka dni przed świętami i od razu większe luzy

https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber

To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba

Katrinnnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:19   #4756
Hosenka*
Zakorzenienie

Pokazałam na logu moje lakierowo-kredkowe zakupy.

Po weekendzie zrobię zdjęcia kolorówki - mam ok 120 sztuk (bez lakierów)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF4154.jpg (68,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4158.jpg (49,2 KB, 11 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-01-04 o 13:21
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:31   #4757
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Gdzie trzymalas te wszystkie butelki??
Ja mam jakies 10-15 butelek i sporo miniatur/odlewek i ciezko mi to upychac po polkach

Zuzylam tonik do twarzy jagodowy z Ori
ja nie mam problemu z przechowywaniem , te które najczęściej używam (aktualnie 4 butelki) trzymam na półce w łazience a reszta w 2 twardych koszyczkach w szafie,próbki trzymam w pudełku po zestawie perfumowym

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:54   #4758
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
U Ciebie ilościowo jest dobrze, ale pamiętam, że masz dużo kolorówki i perfumy Ci się rozrosły
Podoba mi się so elixir
Kolorówki mam od cholery, ale na razie wszystko się mieści, więc ... Perfum faktycznie mam mnóstwo, ale teraz nastawiłam się na zużywanie. Właśnie So Elixir to jeden mały kroczek ku mniejszemu zbiorowi
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Śliczna
Ile dałaś na polskie?

No ale z drugiej strony, to nie jestem w stanie pojąć, jak można tak mało zużywać
Dzięki Nie pamiętam dokładnie, ale ok. 80 zł z wysyłką już.

No właśnie też mnie to zastanawia Bo ja nawet jak nie mam czasu na balsamowanie czy maseczkowanie i te produkty mi nie idą, to przecież np. żel pod prysznic czy szampon musi się kończyć

Zrobiłam rozdanie na blogu - do wygrania najnowszy krem DLA do rąk na naparze z babki płesznika (może któraś z Was się skusi: klik)

Chciałam zrobić zdjęcia całej pielęgnacji, ale jakoś nie mam kiedy
Jutro idziemy z TŻ na Hobbita.

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2013-01-04 o 15:09
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:00   #4759
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Kolorówki mam od cholery, ale na razie wszystko się mieści, więc ... Perfum faktycznie mam mnóstwo, ale teraz nastawiłam się a zużywanie. Własnie So Elixir to jeden mały kroczek ku mniejszemu zbiorowi

Dzięki Nie pamiętam dokładnie, ale ok. 80 zł z wysyłką już.

No właśnie też mnie to zastanawia Bo ja nawet jak nie mam czasu na balsamowanie czy maseczkowanie i te produkty mi nie idą, to przecież np. żel pod prysznic czy szampon musi się kończyć

Zrobiłam rozdanie na blogu - do wygrania najnowszy krem DLA do rąk na naparze z babki płesznika (może któraś z Was się skusi: klik)

Chciałam zrobić zdjęcia całej pielęgnacji, ale jakoś nie mam kiedy
Jutro idziemy z TŻ na Hobbita.

DLA - mam ciarki na samo wspomnienie o tej marce brrr.

Też się wybieramy z TŻ na Hobbita, ale nie mamy bliżej określonego terminu ze względu na moje studia

Zużyłaś So Elixir edp czy edt? Mam obie wersję ale te edp mam na specjalnie okazje
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:53   #4760
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
DLA - mam ciarki na samo wspomnienie o tej marce brrr.

Też się wybieramy z TŻ na Hobbita, ale nie mamy bliżej określonego terminu ze względu na moje studia

Zużyłaś So Elixir edp czy edt? Mam obie wersję ale te edp mam na specjalnie okazje
Ja wręcz przeciwnie Przykro mi, że u Ciebie się nie sprawdziły.

Zużyłam edp Ale ja mam tyle perfum, że wszystkie naraz są na co dzień i od święta
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:47   #4761
aktogimka
Zakorzenienie

Myślałam, że styczeń będzie bez zakupów (myślę tak na początku każdego miesiąca ), ale z nowych kuponów do SP kusi mnie żel do mycia twarzy Effaclar - widziałam go w bilansach u Was (chyba u Nusi, ale nie jestem pewna ), polecacie? 200 ml za 19,99 zł opłaca się kupić?
I jeszcze krem z kwasem migdałowym Pharmaceris T zaczął mi wczoraj prychać i skończę go w szybkim tempie, więc już 40 zł mogę zarezerwować na zakup kolejnego opakowania.
Na Choisee dalej czekam. Napisałam im w środę w nocy maila, że zamówienie wisi od 10.12 i nie zmienia statusu i zaraz rano w czwartek odpisali, że przepraszają, ale w natłoku wysyłek moje im umknęło, że już wysyłają i mam sobie coś wybrać w ramach przeprosin.

Koshatka, nie dałam rady dotrzeć dzisiaj na pocztę. W poniedziałek na pewno wyślę, mam nadzieję, że się nie gniewacie.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:02   #4762
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już moje plany noworoczne zaczęłam realizować i dziś poszłam na badanie hormonów tarczycy.

Z jednej strony zaoszczędziłyśmy a z drugiej może bym zrezygnowała/odłożyła na później jakbym miała zapłacić cale koszty. No i jak się spotykamy w celu wymiany to zawsze jakaś kawka wpada więc wychodzimy na zero.
Ja muszę z kolei do dentysty się umówić. Aż mam ciary jak pomyślę
A z tymi zakupami to jakaś tam mała oszczędność jest, zwłaszcza tam gdzie uda się zupełnie uniknąć kosztów wysyłki, ale takie miejsca rzadko się trafiaja
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pokazałam na logu moje lakierowo-kredkowe zakupy.

Po weekendzie zrobię zdjęcia kolorówki - mam ok 120 sztuk (bez lakierów)
Miałaś może kredki emily z GR?
Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
ja nie mam problemu z przechowywaniem , te które najczęściej używam (aktualnie 4 butelki) trzymam na półce w łazience a reszta w 2 twardych koszyczkach w szafie,próbki trzymam w pudełku po zestawie perfumowym
Ja mam wszystkie perfumy z barku. Jak byłam w szkole średniej, to pamiętam jak koleżanki psikały się perfumami mamy kolegi, które stały w łazience. To mnie jakoś zniechęciło do trzymania perfum na widoku.
Cytat:

Koshatka, nie dałam rady dotrzeć dzisiaj na pocztę. W poniedziałek na pewno wyślę, mam nadzieję, że się nie gniewacie.
Nie ma problemu. Bardzo Ci dziękujemy za zakupy
Stary 2013-01-04, 19:34   #4763
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko. Pieniądze doszły?
Stary 2013-01-04, 19:49   #4764
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Skończyć czytać Harrego Pottera po angielsku (dziś skończyłam piąty tom).
ja jestem koło 50 strony 3 tomu i zajęło mi to ponad rok (żeby nie było, książki po PL czytam normalnie, w większych ilościach )
Stary 2013-01-04, 20:08   #4765
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja jestem koło 50 strony 3 tomu i zajęło mi to ponad rok (żeby nie było, książki po PL czytam normalnie, w większych ilościach )
Ja te cienkie czytałam ok miesiąca a piąty tom męczyłam pół roku.
Stary 2013-01-04, 20:16   #4766
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja te cienkie czytałam ok miesiąca a piąty tom męczyłam pół roku.
Na pocieszenie dodam, że wersję rosyjską męczę już 4 lata
Stary 2013-01-04, 20:19   #4767
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Na pocieszenie dodam, że wersję rosyjską męczę już 4 lata
To ja wersję francuską Mikołajka będę czytać jakieś 10.
Stary 2013-01-04, 20:20   #4768
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma problemu. Bardzo Ci dziękujemy za zakupy
Moja mama używa kredek Emily z GR i jest zadowolona. Ostatnio dała mi jakiś zielony ogryzek kredki z tej serii, kazała znaleźć kolor i kupić sobie dwie takie na zapas. I nie wierzyła mi, jak jej powiedziałam, że jedna kosztowała 4,90 zł. Czasem jakieś podkradam i też jestem zadowolona. Odpowiednio miękkie, trwałe, intensywne kolory, tanie i łatwo dostępne (przynajmniej dla mnie - wyspa GR jest w CH, w którym pracuję).
Cytat:
Spoko. Pieniądze doszły?
Doszły. Już mówię, że trochę to będzie pokrętnie zapakowane, ale nic nie powinno się rozlać czy rozwalić.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:53   #4769
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:37   #4770
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Hosenko super ta zmywarka malutki pobór prądu i wody ja tam uważam że przy dwóch osobach zmywarka owszem nie jest koniecznością, ale jak rodzina większa to się jest bardzo przydatna tutaj zmywarka niestety jest większa i trzeba więcej talerzy żeby ją zapełnić, ale jak teściowej nie ma to ja tam przy zlewie nie stoję, a jak gotuję to też mnóstwo garów się zbiera wrzucam naczynia i co drugą noc, kiedy jest druga taryfa prądu, włączam a rano wyciągam czyste jak jest teściowa to broń boże, zmywarka tylko od święta, bo szkoda prądu (za który płaci TŻ i on nie broni włączania zmywarki) a w zlewie nic nie może stać

u mnie styczeń na razie jeszcze bez zakupów, podsumowania grudniowego i rocznego też jeszcze nie robiłam bo jakoś tak nie ma kiedy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości