|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
) wnioskuję, że znowu przedłużała, tym razem nie wyglądają tak katastrofalnie. Biorąc jednak pod uwagę, że naturalne włosy masz słabe, to i tak bym się bała ![]() Cytat:
Moja mama czasem wzbudza niesmak u starszych pań, bo mając 45 lat (no stara jak świat po prostu ) pożycza czasem ubrania od swojej 23 letniej córki, lubi duże dekolty (ale też bez przesady ), chodzi w spódniczkach zdecydowanie nie do kostek, jeszcze ma tupet baba chodzić z mężem za rękę na spacer! No i w ogóle jak ona może nie mieć uroczej siwej trwałej i czemu nie jest pomarszczona jak buldog Cytat:
Hehe, oleje stymulujący wzrost włosów - coś dla mnie, odrosty najlepiej jakbym farbowała co 3 tygodnie, bo po tym czasie mają już ponad 1 cm, to przy tym olejku to co tydzień farbowanko |
|||
|
|
|
#8942 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
horo
Wlasnie go mam od tygodnia Wiekszosc ktore mam to niezbyt pieknie pachnie ale coz sie nie robi dla urody moja droga...
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-01-04 o 19:45 |
|
|
|
#8943 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Matulu, ile Wy produkujecie Dzisiaj stuka mi 5 tygodni, tak naprawdę to nie widzę żadnych zmian... Nie podoba mi się że prawa jest niżej i jest większa a lewa się buntuje tzn ani drgnie... popisałam dokładniej w albumie. A i wrzuciłam tez zdjęcia na tle całej sylwetki żeby udowodnić ze wcale nie sa takie duuże
|
#8944 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://ewabien.com/ ![]() Cytat:
mi teraz po cc i przy karmieniu wypadają... wcześniej zmasakrowane kruszą się, łamią, więc mam nadzieję na nowe włosięta ![]() Cytat:
![]() a kokosowy chętnie bym zjadła i wylizała rączki ![]()
|
|
|
#8945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak to jest jak się czyta co kilka zdań pomiędzy kąpielami a karmieniami
|
|
|
#8947 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie dzisiaj jeden staniczek
Soft, taki sam tylko usztywniany przymierzałam i rozmiarek 70E był za mały, lecz był taki tłok w sklepie i nasz młody tak wariował, że nawet nie miałam ochoty większego szukać. Przymierzyłam dwa, soft kupiłam, usztywniany odłożyłam Jutro jedziemy do mojej cioci to zostawimy u niej naszego synka i sami skoczymy, bo biały jeszcze będę kupować![]() Dodałam do albumu zdjęcia staniczka i na tle sylwetki.
|
#8948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- kicia mega promo w hunkemeller coo
|
|
|
|
|
#8949 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje kochane za mile słowa i wsparcie, dzis juz troche lepiej, zbieralam sily i usiadlam zeby sie z wami podzielic. mam 400cc mentor okrągle. widzialam, ale chwile jak mi rurke wyciągał dr, jestem zadowolona, mi sie bardzo podobaja, takie wlasnie chcialam .nie za duze nie za male, w czwartek jade na zdjecie szwów wiec mysle ze wtedy zrobie jakies zdjecia.
a powiedzcie mi jaki zel na te plecy? bo ja noc nie przespalam bo wlasnie plecy mnie bolaly i miejsca nie moge sobie znalesc bo wszedzie nie wygodnie. A dr serdecznie polecam i cala klinike, fantastyczni ludzie, pielegniarni super, wszystko przy mnie robily,pomagaly i wgl. uspienia nawet nie pamietam;p ale juz mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej:P
|
#8950 |
|
Zadomowienie
|
Kassik są, są tylko jakoś nie miałam okazji się do końca przekonać:/ Za dużo ludzi było, ciężko cokolwiek znaleźć, bo tak poprzebierane i poodwieszane nie tam gdzie trzeba. Bosh jakie dzikusy z bab w tej Belgii:/ Żeby chociaż odkładały to czego nie chcą na swoje miejsce. Jak miną promocje to się na pewno uspokoi i moje cycunie bardziej dojrzeją, wtedy będę mogła na porządne i spokojne zakupy się wybrać. Teraz chce mieć czarny i biały, z czego czarny już mam
A i kochana Tobie też polecam pomierzyć miękkie. Ten sam tylko usztywniany mi nie leżał i mimo tego, że fiszbinka w obu idzie tak samo w tym co kupiłam przylega idealnie, w tamtym odstawała. Lubuss oj fajniutki rozmiarek dostałaś Ah teraz zostaje nam na foto czekać Ja na plecki stosowałam Voltaren emulgel i mi pomagał. Super, że dzisiaj już w miarę dobrze a każdego dnia będziesz się czuła coraz lepiejMyu dziękuję za rady Kupiłam teraz, bo to miesiąc największych przecen i wolę już mieć na zapas niż później jak poparzona latać i szukać![]() Ja mogę już jakieś kremiki stosować? Albo jakieś ćwiczonka wzmacniające? Jak lekarza pytałam o smarowanie to zabronił i powiedział, że jak będę miała zacząć to mnie o tym poinformuje. Narazie wg niego nie wolno mi niczego
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-04 o 21:43 |
|
|
|
#8951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj może też się nie powinno Dokładnie jak piszesz- z rozsądnym lekarzem zawsze się dojdzie do porozumienia Nie twierdzę, że to są źli lekarze- niech sobie będą bo przecież są pacjentki które chcą małe piersi.Ale jeśli taki lekarz proponując 200cc kategorycznie twierdzi że "NIE DA SIĘ WIĘCEJ" i mało tego twierdzi że "będą z tego duże piersi" to lepiej trzymać się z daleka od takiego specjalisty ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Ćwiczyć u Ciebie na razie nie ma na co - więc nie ma się czym martwić, staniczek dobry załatwi sprawę - staniczek plus trzy miesiące i będzie ślicznie---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Były tu jakieś pytania o Klub i zaproszenia- zaraz poszukam o co chodziło. Ale piszcie proszę w tej sprawie na priv .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8952 |
|
Zadomowienie
|
Myuś oj tak zaglądałam już kilka razy na wątek kosmetyczny i tak z ciekawości zobaczyłam, czy coś z tego mam w domku i nic
Mam te dwa produkty tylko: http://vichy.e-farm.pl/p/1916/VICHY-...-rozstepy.html i Dove Pro Age Serum do szyi i biustu (ten zostawiła mi mama wyjeżdżając do stanów i nie mam pojęcia czy będzie dobry). Fissanu dwie tubki mam w Polsce, całą ciąże smarowałam, po porodzie też i mi nie pomógł, rozstępy i tak wyszły, dlatego tam został. No cóż może tutaj w Belgii coś znajdę dobrego![]() Krystel zaproszonko przyjęłam
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-04 o 22:17 |
|
|
|
#8953 |
|
Wtajemniczenie
|
Łach Kiciu, super bielizna z fajnego sklepu
a cycuszki super i takie Twoje jak by od zawsze![]() A ja siedze z farba na wlosach, moj TŻ mi odrosty robil |
|
|
|
#8954 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Kiciu wiadomo jest ryzyku jest zabawa ) ja sie narazie zastanawiam i chyba tak od roku..kiedys bylam nawet ustalic termin ale jednak nie poszlam moze i dobrze.suples dopinki clip in to ja mam Ja swoich wlosow nie farbuje wiec z odrostem bym nie miala problemow. Swiniaczku kiedys mialam piekne dlugie grube wlosy ale zniszczylam z wlasnej glupoty przez prostowanie. Teraz nie moge ich zachodowac bo sie krusza i ciagle te przedluzanie mi w glowie ale mam stracha przed tym ze lysa zostane ![]() A ja tez chce sobie jakis staniczek ladny kupic dzis lazilam troche po miescie ale nic ciekawego nie znalazlam. ![]()
|
#8955 |
|
Przyczajenie
|
Moje Drogie zamieściłam już kilka zdjęć dla zainteresowanych.
1 zdjęcie wyjściówki i 3 w rożnych odstępach od 1 dnia w staniku aż po dziś tzn pierwszej kąpieli bez stanika ![]() 2 razy pisałam dłuższego posta o czasie przed zabiegiem i całym miesiącu po operacji ale 2 razy mnie wywaliło wiec się zniechęciłam pisać znów . Mam za to kilka pytań do Was: Kiedy definitywnie przestałyście nosić pierwszy stanik uciskowy? Kiedy zaczęłyście spać na boku? A tym bardziej na brzuchu ? z góry dziękuje
|
#8956 |
|
Zadomowienie
|
Aoorossi możliwe, że Twoje wiadomości szły pierw do moderatora i pojawiały się z opóźnieniem. Żeby pokazywały się od razu musisz korzystać z ikonek szybkiej odpowiedzi znajdujących się pod każdym postem.
Ja na boczku się od 1-1,5 tygodnia a jestem 4 tyg po operacji Spanie na brzuchu nie jest dobre dla cycuniów i nie powinno się tego w ogóle robić.Dobranoc dziewczynki
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-05 o 00:23 |
|
|
|
#8957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie kremiki - te na pierwsze 3 miesiące muszą być bardzo delikatne i działające na skórze (nie penetrujące). Dlatego najlepsze są kremy dla mam karmiących (nie dla pań w ciąży) bądź kremy dla niemowląt ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Cytat:
Od staniczka uciskowego uwoli Cię Pan dr Jeśli bolą Cie plecy od jednej pozycji to ratuj się żelem od bólu. Na razie staraj się nie spać na boku- choć nogi i delikatnie tułów możesz tak układać. Podkładaj sobie poduchy wzdłuż pleców, pod nogi, pod plecy - to też przyniesie ulgę i odciąży mięśnie kręgosłupa które są zmęczone wymuszoną pozycją. Na brzuchu spać? - to nawet dla naturalnych piersi jest bardzo złe
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8958 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny ! Dwie godzinki temu wrocilam z Warszawy i padam na twarz ze zmeczenia
bylam dzisiaj na drugiej konsultacji tym razem z dr PO .Mya- wczesniej wyslalam zdjecia do dwoch lekarzy z Wawy i jeden z nich stwierdzil -u ktorego bylam dzisiaj - w mailu ,iz pasuja mi implanty okragle a drugi do ktoregp rowniez bylam dzisiaj umowiona lecz niestety nie wyrobilam sie w czasie:-( gdyz klinika znajduje sie na pograniczach warszawy ,napisal wczesniej ze anatomki beda lepsze. Na pierwszEj konsultacji u Dr MW , Dr stwierdzil ze decyzja nalezy do mnie co do ksztaltu implantu ale anatomki wygladaly by lepiej gdzie u Dr PO z Wawy okragle i wytlumaczyl ,ze dla drobnych osob z wieksza wyjsciowka wygladaly by na pelniejsze .Musze przyznac ze ten lekarz nie wywarl na mnie tak swietnego wrazenia. Spieszyl sie i jeszcze byl opoZniony pol godziny .Nastepnie musialam zadawac mase pytan bo sam duzo by mi nie powiedzial. Nawet nie robilam przymiarki i nie wiem jaki rozmiar by mi zaproponowal bo jestem przed menstruacja i piersi mam nabrzmiale i pomiarow nie mogl zrobic.... Nikt mnie o tym nie poinformowal wczesniej tak bym zmienila termin.Ogolnie miily czlowiek ale duzo sie nie dowiedzialam .![]() Dziewczynki uciekam spac zycze dobrej nocki i odezwe sie jeszcze dzisiaj w ciagu dnia jak tylko znajde chwile dokoncze pisanie ;-) Buziaki
|
|
#8959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc w sumie nie wiesz nic ??!!! Eeeee- miałaś konsultację która nic nie wniosła- najechałaś się , czas zmarnowałaś i pieniążki wydałaś na nic Nie ładnie wyszło- dajemy Panu dr minusa
|
|
|
|
|
#8960 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie w Nowym Roku - "stare i nowe" dziewczęta
Wszystkiego dobrego - szczęścia, zdrowia i pieniędzy no i nowych nabytków co dla niektórych życzę Ja. Kicia - świetne piersi
|
#8961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8962 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Kurczę, i ja mam suche włosy, muszę poczytać o tym olejowaniu. Któraś z Was gdzieś jakiś link wklejała, ale oczywiście nie mogę znaleźć ![]() Cytat:
. PM? Pielęgniarki rzeczywiście do rany przyłóż Kwiatuszek, ja nie mogę rozkminić inicjałów tego drugiego doktorka - PO, ale zachował się bardzo nieprofesjonalnie. Ty wydałaś kaskę, straciłaś tyle czasu i nadal nic nie wiesz . Nieładnie z Jego strony
|
|
#8963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8964 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż zajrzałam do albumików niektóre dziewczynki (mało ju,ż ich zostało na forum) pamiętają, jak ja narzekalam po mojej 1 operacji (prawie 4 lata temu) Cytat:
mi czytanie tych blogów nic nie dało musisz po prostu dopasować i oleje i długość ich trzymania na wlosach do siebie ja wmasowuję 3 rodzaje olejów w skóre glowy i wlosy, poiedzę trochę w czepku, na noc ściągam czepek, zaplatam warkocz i do łóżka. Rano zmywam szamponem i nakładam maskę na jeszcze 30-60 minut
|
|
|
#8965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I co w Twoim przypadku to był krok do kolejnej operacji?? - ja też tak się przyznam że teraz to bym większe robiła - albo może jakby były bliżej to by były pełniejsze? Na marginesie - mała cudo, gratulacje - Ty już w pracy czy jeszcze nie?
|
|
#8967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I właśnie dlatego 2 operacja... nie tyle większe co szersze, a że chciałam ten sam model, to musiały być większe ![]() Jeszcze nie w pracy... został mi ostatni miesiąc
|
|
|
#8968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...wiem o co Ci chodzi bo widzialam taki efekt na zywo tzn rzucil mi sie w oczy i faktycznie nie wyglada to fajnie...
|
|
|
|
|
#8969 |
|
Raczkowanie
|
Tylko problem w tym że mój TŻ nie chce sie zgodzić na kolejną op. - tak go juz podchodzę a on nic - warczy. Pierwsza ok - bo nie miałam nic, psychika zryta etc. - "ale druga?! Za chwilę będzie mowa o trzeciej - bo znów coś się nie spodoba" Ehh, sama już nie wiem.
Dawały radę jakieś staniki je przyciągnąć - pamiętasz może Kurczę Horo - byłam u Ciebie w albumie - i się nakręcam jeszcze bardziej. To nie tak że ja strasznie narzekam wiesz jak jest, rozumiesz przecież. Mój TŻ mówi "popatrz na zdjęcie przed" ale to nie o to chodzi. Człowiek jak już zrobił to już by chciał mieć takie "fajowe" Zawsze mi mówili że to przez te cięcie pod pachą - ale Ty miałaś pod piersią i też była autostrada. Taką mamy budowę? Źle dobrane implanty?
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-05 o 10:55 |
|
|
|
#8970 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=siwa124;38452600]Tylko problem w tym że mój TŻ nie chce sie zgodzić na kolejną op. - tak go juz podchodzę a on nic - warczy. Pierwsza ok - bo nie miałam nic, psychika zryta etc. - "ale druga?! Za chwilę będzie mowa o trzeciej - bo znów coś się nie spodoba" Ehh, sama już nie wiem.
Dawały radę jakieś staniki je przyciągnąć - pamiętasz Wiesz ja akurat zauwazylam pomimo stanika a w takiej letniej bluzce z troche wiekszym dekoltem, tyle, ze tej osobie to nie przeszkadza A ja od razu wiedzialam,ze piersi robione ale jak pozniej sie dowiedzialam co bylo przed I zobaczylam (nie zebym byla wscibska, tylko ta kolezanka oferowala mi pomoc przy dziecku jak bede tego potrzebowac wiec wtajemniczylam jaw moje plany) to powiem ze super zrobione, plastyka razem z implantem, ciecia tylko te wkolo sutkow czy jakos tak, bez tych pionowych Bo i sutki byly bardzo rozciagniete. No tak na pewno martwi sie o Ciebie, do tego pamieta jak bylo po operacji a na dodatek te koszta... Moja kolezanka miala wyjscowke"do pepka"... A robilas to wszytko co Mya Ci radzila? Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-05 o 10:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

))
) wnioskuję, że znowu przedłużała, tym razem nie wyglądają tak katastrofalnie. Biorąc jednak pod uwagę, że naturalne włosy masz słabe, to i tak bym się bała 
) pożycza czasem ubrania od swojej 23 letniej córki, lubi duże dekolty (ale też bez przesady 

Mam te dwa produkty tylko:
Więc w sumie nie wiesz nic ??!!! Eeeee- miałaś konsultację która nic nie wniosła- najechałaś się , czas zmarnowałaś i pieniążki wydałaś na nic