|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Cytat:
czekam na dalsze relacje jak nabierzesz więcej sił
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#8912 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
zdrowiej szybko
|
|
|
#8913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem bardzo ciekawa Twoich wrazen bo chyba jako jedyna jestes na forum od tego doktora. Mialas dobierane implanty na sali czy juz z gory jeden rozmiar? |
|
|
|
|
#8914 |
|
Zadomowienie
|
Celinko,
widzę, ze jesteś ![]() czy olejowanie co drugi dzień będzie ok? Czy za często?
|
|
#8915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gratuluje i teraz bedzie juz z dnia na dzien tylko lepiej a za pare..nascie dni bedziesz sie zapomnac tak jak ja ...ojeju...przeciez ja nie moge tego robic lub podniesc po fakcie hehe...GRATULUJE ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Mysle ,ze spokojnie mozesz.
|
|
#8916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
ciagle nad tym mysle i w koncu pojde zrobie i co bedzie to bedzie
|
|
#8917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() klas ki: i jak piersi widzialas juz? jak rozmiarowo? mow cos wiecej ))) pierwsza 2013 cycolinko
|
|
#8919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie twierdze ,ze to jest bardzo zle bo wiem ,ze sa nowe metody pewnie lepsze ale jak masz slabe swoje to nie ryzykuj ..no chyba ze bardzo Ci sie chce )) jak mus to mus
|
|
#8920 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się kobitko!!
|
|
#8922 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny
|
#8923 |
|
Raczkowanie
|
LUBUSSS trzymamy kciuki,teraz chyba najgorszy jest ból,ale chyba z każdym dniem będzię lepiej;]a przede mną jeszcze operacja ,jak będziesz miec sily zagladaj do nas tu..
|
|
#8924 |
|
Raczkowanie
|
lubuss,
Gratulacje teraz już pomału będzie coraz to lepiej. czekam z niecierpliwością na relacje.
|
|
|
|
#8925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#8926 |
|
Zadomowienie
|
lubuss,
gratulowałam Ci na privie,ale oficjalnie też masz ode mnie buziaczki Czekamy na pierwsze foto-masz podobny rozmiar,ktory i mi doktorek proponowal,wiec chętnie zobaczę
|
|
|
|
#8927 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje lubus!
|
#8928 |
|
Raczkowanie
|
nkolodii,
Najbardziej pasowałoby mi gdyby mi dr termin ustalił gdzieś pod koniec lutego, ale to się okaże na konsultacji, bo jak nie da rady to chyba będę musiała przełożyć operację na wrzesień przede mną egzaminy, praca ,licencjat, chciałabym wybrać najlepszy czas na to. Poza tym w lipcu mam wesele i albo zrobię teraz żeby być już sprawna albo po. Bo nie wiem jak do tego czasu się będę czuła ...... Też się boję tego jak to będzie po, ile mi zajmie dojście do siebie. A z drugiej strony - niedługo wiosna, lato, wiadomo obcisłe bluzki, dekold i znowu źle się będę czuła, a o założeniu bikini to nie wspomnę. Nawet nie mam zamiaru kupować nowego i się denerwować |
|
|
|
#8929 |
|
Zadomowienie
|
Lubuss serdecznie gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Olivko moja siostra kilka lat temu przedłużała sobie włosy. Ja widząc co się podziało z jej naturalnymi po tych zabiegach nigdy bym się na to nie zdecydowała. Nie dość, że miała bardzo zniszczone to wypadały jej po tym niemiłosiernie a jak musiała ściągać te "doczepki" miejscami zostały jej tylko strzępy włosów, bp tamte zejść nie chciały:/ To było pare lat temu. Może są inne lepsze, nowsze metody teraz, ale ja bym się nie zdecydowała. A Ty Olivko masz piękne, długie swoje włoski. Wystarczy o nie dbać i podcinać końcówki regularnie, to szybciej będą rosły
|
#8930 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- horo no jestem pod wrażeniem no ale w związku z tym, że urosły to wypadałoby chyba poświęcić im trochę uwagi ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
a lekarz nie ma łatwego zadania i im lepiej zobrazujemy mu nasze oczekiwania tym większa szansa na to, że w efekt będzie taki jak oczekujemy bez względu na ilość ml silikonu.---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
ładną masz wyjściówkę
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-04 o 14:59 |
||||||||||
|
|
|
#8931 |
|
Zadomowienie
|
Korzystając z okazji, że byłam chwilkę sama w domu wrzuciłam zdjątka 4tygodniowych piersiątek
Zaraz jedziemy do sklepu i przy okazji będę polować na jakiś fajniutki biustonoszBelseno dobra jesteś
|
#8932 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak zrobic ten eksperyment zeby zobaczyc jaki mniej wiecej by to wygladalo po op. Do woreczkow wlewamy wode, dana ilosc ml i wkladamy w stanik pod piers ?? :-P wyzej bylo juz o tym pisane ale nie wiem czy dobrze zczailam o co chodzi.
|
|
|
|
#8933 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No Kochana fotka pierwsza klasa piersi cudowne takie mi sie marzą ![]() ![]() klaski :---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
) doczepisz kiedy chcesz ja najczęściej na impreze---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Ale super bloga znalazłas czytam czytam dzięki ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Gratuluje jestem ciekawa Twoich nowych piersi szybkiego powrotu do zdrowia życzę ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
|
#8934 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
LittleButerrfly, widzę,że masz podobne rozsterki do moich.Tez swego czasu myslalam,wręcz obsesyjnie ile to mi czasu się zejdzie zanim wydobrzeje. Ja co prawda z innego powodu-mam male dzieci, w dodatku czeka mnie remont itp. A w maju mam wyjazd dość daleki i też się zastanawiam czy cztery miesiące wystarczą aby dojsc do siebie. Jednak zrezygnowalam sama juz z zabiegu,bo jeszcze co innego mi wypadło i tak to właśnie jest. Nastepny termin tez mi wypada na koniec wakacji-za wczesnie aby dokładnie juz ustalac,no i tez się martwię,ze kolejne wakacje "bez cycków". Najbardziej mi szkoda tego wyjazdu,ze moglabym juz je miec no ale nie wyszlo i teraz mam dola,ze moze jednak moglam nie odwolywac a "jakos to by bylo" Dziewczyny roznie przechodzą okres pooperacyjny i jednoznacznie nie mozna stwierdzic ile komu zabierze to czasu.Zdarza sie ze nawet po dluzszyma czasie "cos zacyzna sie dziac".Ja pocieszam sie tym,ze na wyjazd bede miec spokoj,a tak mogloby mi moze wlasnie "cos wyjsc" jakbym byla gdzies na koncu swiata...Rozsterki sa jakies non-stop i chyba tak to juz pozostanie...Zazdroszę tym ktore szybko podjęły decyzję i są już dawno po. U mnie zawsze cos sie dzieje i nawet jesli jakis termin wydaje mi sie idealny to za chwile okazuje sie ze juz tak nie jest ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Pisze tak dokładnie bo czasem jest błedne myslenie,ze ml to samo co gramy a to trochę inaczej... Wówczas to co odmierzysz wsyp najlepiej to pończochy i zawiń-wyjdą Ci nawet takie "suteczki" no i wsadź do wiadomo-większego stanika.Ja kupiłam taki najprostszy z serii "basic" w Tesco. Kosztował bagatela 6zł ![]() Daj znać jak wyniki....
|
||
|
|
|
#8935 |
|
Zadomowienie
|
hej ja sie wczoraj tak rozpisalam i mi wcielo
napsize jeszce razhoro napisz jak pas sie sprawuje oleje fajne poczytam o nich i poczekam na Twoja recenzje tez mam suche ,zniszczone wlosy![]() kicia pytalas o kostium marko ja mialam przed op ale miekki rozmiar s po byl za maly mysle ze rozmiar m bylby ok )ale wiadomo z fiszbinami moze byc inna rozmiarowka![]() ktos z was wspominal ze miska e stanikowo jest mega wielka no tak jak osttnio bylam w sklepie w poszukiwaniu stanika i tak stoje z tymi wielkimi michami i mowie do meza ciekawe co by ktos powiedzial ze znajomyc h widzac mnie z czym takim w reku znajac mojego mega cyce przed hehe a maz na to powiedz ze to dla babci![]() dziewczyny z Gdyni powiedzcie mi czy w okolicy tam gdzie konsultuje dr S jest gdzies sklep Ewy Bien??lub eqsotic ???lubus trzymaj sie horo wlasnie bo Ty tez masz nie wielka przerwe miedzy piersiami tak ajk aj powiedz mi jakie marki stanikow kupujesz??ja potrzebuje takich z obnizonym waskim mostkiem ![]() zmierzylam sobie nawet ta przerwe miedzy cyckami i wyszlo mi tak ok 2 cm no moze ciutke mniej hehehehe podoba mi sie to ze nie sa oddalone ale ja sie pytam gdzie te staniki hehe![]() celinko a plywac mozesz nawet w topiku tym zwyklym gatty ja mam od nich stroj jednoczesciowy fajny jest ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- horo co za farbe osttnio kladlas chyba pisalas ale przeoczylam
|
|
|
|
#8936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja do was dołączam ;/ konsultacje mam 11 stycznia ale operacja nie odbędzie sie w marcu jak palnowalam :/ ehhhh
|
|
#8937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pas jeszcze nie dotarł, więc ćwiczę bez niego... sumiennie co 2 dni po 30 min od jutra dołączam jeszcze Ewę Chodakowska, bo pisałam do Niej na fb i wysłała mi wskazówki jak mam ćwiczyć na tą moją wiszącą skórę Jeśli chodzi o staniczki, to mi najlepiej odpowiadają Ewa Bień i KrisLine, masquerade, effuniak i niektóre z kingi... szczerze polecam ![]() a oleje fajne ... jak zobaczylam wloski naszej Celinki ... na noc wprawdzie czepek ściągnę, ale do rana włoski będą sobie piły co najcenniejsze
|
|
|
#8938 |
|
Raczkowanie
|
CYK PYK i dzień znikł!
przedpo 24.01- 19 ![]() nkolodii 28.01- 23![]() malina986 05.02- 31
|
#8939 |
|
Zadomowienie
|
Celinko,
a ten olejek używałaś? http://www.khadi.pl/olejek-stymulujacy-wzrost-wlosow straaaaasznieeee śmierdzi ... czuję spod czepka
|
|
#8940 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiuku, ja znalazlam hurtownie w Orlowie wklejam Ci linka ama google maps sprawdz gdzie to jest, w jakiej odleglosci od gabinetu dr bo nie wiem czy Ci bedzie po drodze bo akurat ja mam calkiem blisko to dot ewy bien
http://azgrzechzakrywac.pl/ natomiast do esotiq jest w batorym na parterze a to blisko calkiem, naupartego na nogach, jest tam duzy parking miejski ale ciagle pelen jeszcze tu http://chwitawa.pl/index.php/animar-salon-bielizny/ reklamuja ze sprzedaja ewe bien, ale moze lepiej zadzwonic i sie upewnic bo to may sklepikten jest niedaleko gdyni chwaszczyno http://www.biulandia.pl no i tyle znalazlam w necie
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-04 o 19:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Były tak obrzydliwie "zmęczone", że osobiście bym nigdy włosów nie przedłużyła
Kup żel przeciwbólowy na plecy

klas ki:

i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....
Nie mam pojęcia o co chodziło tej osobie ale mój Tż powiedział, że trzeba jej pokazać co wypada pani w moim wieku 
przedpo 24.01- 19