|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Szaja, z tym ze za polityke samorzadowa nie odpowiada tylko prezydent, wiele tez zalezy od tego kto zasiada w radzie miasta.
Poza tym ja bym tego nie wiazala akurat z dana partia, ile po prostu z czlowiekiem, z jego podejsciem do sluzby publicznej. Wystarczy chciec i miec pomysl na zmiany, a nie jedynie na nabijanie wlasnej kieszeni. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-01-04 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
ja hipnotyzuję Małego, żeby sie zaczął pchać na świat, utarł nosa wlk Pani Doktor, co nawet nie wie kiedy ma dyżury
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Konto usunięte
|
Nawijko, no pewnie. Tyle, że wraz ze zmianą szefa ogrom głów z PO poleciało w mieście
![]() A, najważniejsze - drugi złobek nawet od listopada otworzyli! czujecie? da się, normalnie da się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38450135]Nawijko, no pewnie. Tyle, że wraz ze zmianą szefa ogrom głów z PO poleciało w mieście
![]() A, najważniejsze - drugi złobek nawet od listopada otworzyli! czujecie? da się, normalnie da się ![]() I wlasnie o to chodzi, zeby takimi akcjami zdobywac glosy, a nie tylko czczym gadaniem i obietnicami gruszek na wierzbie. Ale nam sie powaznie zrobilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Też tak samo czytam - że usypiają w przypadkach nagłych (szybka cesarka, lub komplikacje) bo znieczulenie w kręgosłup wówczas za długo trwa. Jak przekopałam internet - to żadna z rodzących za pomocą CC - wtedy gdy była planowana - nie była usypiana.
Inna rzecz, że wydaje mi się, że podpajęczynówkowe - to takie gdzie właśnie nie czujesz nic od pasa w dół. Tak samo jak ZZO tylko ZZO jest lżejsze, szybciej można wstać itp itd. Ale oba nie powodują uśpienia. Dobrze myślę? ![]() Pytanie o stanik: grzebię na allegro i jeszcze wcześniej trochę czytałam - serio jest tak, że tuż po porodzie, albo niedługo po - nie da się / nie wolno zakładać stanika z fiszbiną? Bo taki to dyskomfort ból i zagrożenie zastojami w piersiach? Bo ja z tego wszystkiego nie wiem co kliknąć, chciałam z tego Allesa któryś... |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Rozeznanie
|
Spać nie mogę, siedzę więc i próbuje złapać stopę małego hehe która mi jeździ po brzuchu
![]() Debrah pisalas, że wolisz znać datę cesarki u mnie miała być wyznaczona ale skończylo sie własnie na tym, że mam jechać do szpitala jak sie zacznie lub w ostatnim tyg. Trochę się mniej martwie bo konsultowało mój przypadek 2lekarzy w szpitalu, przy mnie więc słyszałam ich rozmowę.
#4207 |
Lurker ;)
|
Witam z rana, nie spie druga noc z rzedu
![]() ![]() edit: dodalam cos od siebie do klubu ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-01-05 o 04:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-01-05 o 04:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie śpię od 5 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich wszystkich wszystkich wszystkich:p ale spalam, polozna tylko ciśnienie zmierzyła na półspiocha i dopiero wstałam potem na śniadanie. Zostałam wczoraj sama na sali, bo druga była chora i żeby nie zaraźala. Może to i lepiej, bo już wieczorem zaczynalam czuć jakieś katary
![]() Bijkora, jak na nowym mieszkaniu, w dodatku z tźem, pewnie zadowolona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Raczkowanie
|
Cześć,
Cytat:
![]() ![]() Postaraj się o tym nie myśleć (no jakby nie patrzeć innej opcji nie mamy, jakoś te dzieciaczki musimy na ten świat wydać ![]() ![]() elllmi wracaj do zdrowia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | ||
Zakorzenienie
|
HEj
![]() A ja dopiero się za śniadanie biore ![]() Mężuś do pracy wyszedł a ja znów cały dzień w domciu ale nawet ostatnio nie mam siły i ochoty wychodzić bo ciężko mi z tym brzuchem. Cytat:
![]() Dużo o Tobie myślałam,nawet ostatnio smska chciałam pisać ![]() Jak tam po przeprowadzce?? I jak się czujesz?? ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() --------------- Dziś leci mój ukochany film ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-01-05 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38394525]No ale nawet jak masz absorbujący egzemplarz
![]() ![]() [/QUOTE] Oj tak mój egzemplarz jest bardzo absorbujący, a goście to akurat mnie najmniej obchodzą, najlepiej póki co, żeby ich u nas nie było, bo jakoś nie mam ochoty, jak tylko mogę to idę spac ![]() Tak w ogóle to nie było mnie ostatnio, nawet nie miałam głowy do tego, ostatnie noce były kiepskawe i że tak powiem oboje z mężem padamy na ryj ![]() ![]() Gratulacje dla dziewczyn, które urodziły i bobasków ![]() ![]() Ostatnio obiecywałam opis porodu noi już byłam w trakcie pisania, ale potem mały mnie sobą zajął noi nie napisałam a potem w ogóle nie włączałam kompa przez ostatnie dni. Obiecuję, że nadrobię ![]()
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ellmiiiiiii wiem co czujesz kobieto, współczuje.... kuruj sie;** ja dziś apap wzięłam w nocy tak mnie bolało żebro/pod żebrem. Poszłam spać przed 5;]... no i całą noc i teraz boli mnie podbrzusze.. hmmm ;p
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ja też mam aniołka z Majeczki, je i śpi ![]() Małż złożył papiery o becikowe i te babeczki nie wiedzą czy nas obowiązują przepisy ze starego roku (bez wzgl. na dochody) czy z nowego ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() nic skomplikowanego :P Może 13stego przyjdzie koleżanka cyknąć mi jakieś fotki, bo tż nie chce mi robić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się dziś TRAGICZNIE spało..... nie umiem spać na lewym boku staram się ale za chiny nie daje rady, ciągle mnie boli kręgosłup ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-01-05 o 09:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Hej ... nic mi się nie chce
![]() Od rana mam wisielczy humor, Mały się dalej nie spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4219 |
Rozeznanie
|
Mieszka się super
![]() ![]() TŻ gotuje, pomaga mi sprzątać,zmywa, chociaż myślałam że on nigdy takich `babskich robót` nie będzie zaczepiał ![]() Na wadze jestem prawie 20 kg do przodu. Wszyscy mi mówią że tego nie widać, ale ja osobiście czuję się jak ociężała torba. Juz nie chce tego brzuszka, chciałabym żeby dzidzia była juz z nami ![]() Sprawy z moim ojcem ułożyły się bardzo pomyślnie. Tak jak radziłyście, zadzwoniłam do niego jeszcze przed przyjazdem do Polski, powiedziłam co i jak, dałam mu Tż do telefonu. Do polski przyjechał po tygodniu, przemyślał wszystko, obyło się bez krzyków itp. Nie spodziewałam się tego ze może być aż tak dobrze. Moi rodzice chcą żebym wróciła do domu i mieszkała chociaż do maja kiedy nie skończę szkoły. Zawsze to lepiej z powodu oszczędności i dlatego ze gdy ja będę w szkole moja mama będzie zajmować się Nadią, zawsze będzie obok ![]() ![]() Z tych mniej przyjemnych wiadomości- pojawiły mi się rozstępy na dole brzucha. po jednej stronie są takie cieniutnie kreski, a po drugiej mam tak jak by ktoś mnie dziubnął nożem,kilka takich krótkich małych czerwonych dziadów. Wokół pępka też się pojawiaja. Nie wiem co to będzie do konca ciąży. Mam wrażenie ze dzidzia mi sie przekręciła. Wcześniej była normalnie główką w dół, a teraz lezy sobie tak poprzecznie, pod zebrami, boję się zeby to nie skończyło się cc. ![]() Nie mam żadnych skurczy przepowiadajacych tzn czasem czuje jakieś lekkie ukłucie ale żeby to było jakieś specjalnie bolesne to nie mogę powiedzieć.
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Czy Wasze dzieciaczki jak maja czkawke to też zaczynają się tak wiercić strasznie w brzuchu???
Któras z Was tu pisała kiedyś że dzieci w brzuchu jak mają czkawke to im to nie przeszkadza. A ja mam wrażenie ze mojej to bardzo przeszkadza i męczy ją bo nagle zaczyna sie tak wiercić jak nigdy... ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jestem przybita, czuje że urodzę jeszcze w styczniu, może nawet na dniach ![]()
![]() |
#4223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja po ostatniej nieprzespanej nocy dzisiaj tylko 3 razy do kibelka wstawalam i tak spalam jak zabita ![]() ![]() ![]() Djerba i Nailah dzisiaj wychodza (na wlasne zadanie - Djerba ma adhd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Bijkora super, ze sie wszystko ulozylo! ![]()
#4225 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=LadyWhisper;3845372 2]Djerba i Nailah dzisiaj wychodza (na wlasne zadanie - Djerba ma adhd
![]() ![]() O kurcze to bardzo szybko ![]() ![]() Widocznie musi się dobrze czuć ![]()
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do przekręcenia, to nie wmawiaj sobie, ja też nie jeden raz miałam wrażenie, że Oliwka może być głową w dole, bo mi się wydawało, że leży inaczej - jednakowoż, to było tylko moje osobiste wrażenie, bo nigdy nie zmieniła swojej pozycji. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjjjjjjj ta nasza Djerba ![]() bijkora- fajnie ze sie wsio ułożyło ![]() ale chce mi się spać, ale chyba się przemęczę...
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Mi też chce się spać. Ja jeszcze w piżamie
![]()
#4229 |
Zakorzenienie
|
nooo a ja w szlafrokuuuuuu
![]() ![]()
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Wlasciwie tylko wpadlam sie przywitac i uciekam, bo zle sie czuje. Caly czas jednak Was podczytuje,wiec bede na biezaco.
BIJKORA ciesze sie, ze sprawy sie ulozyly i ojciec odpuscil. Wydaje mi sie, ze jak sie malenstwo na swiecie pojawi, to w ogole zmieknie. DJERBA jest niesamowita, juz do domu ucieka... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.