|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Ale mi się dzisiaj nic nie chce...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Konto usunięte
|
Mi tez nie a jutro do pracy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
W ogóle muszę się zabrać za ćwiczenia, bo uda mam za grube. Ale znając moją regularność to będę ćwiczyła kilka dni i potem mi się nie będzie chciało. Nie umiem się zmobilizować
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
mi też
![]() ![]() A nie wolałabyś się zapisać na jakieś zajęcia? Ja sama w życiu bym nie dała rad się zmobilizować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | ||||||
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to fajny egzaminator ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Aaa chińszczyzny nigdy nie jadłam ![]() No i te pałeczki ![]() Cytat:
Cytat:
Eee tam zaraz zlinczują ![]() 20 lat temu, moja mama miała część najpotrzebniejszych rzeczy, ale resztę kupiła po porodzie - też chyba te przesądy, a wtedy to wiadomo jacy ludzie byli ![]() ![]() Jak kiedyś się interesowałam formułą, to znalazłam taki artykuł: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...ce,114981.html to właśnie o tym McLarenie, ja się na tym nie znam, ale wrzucę dla zainteresowanych ![]() Cytat:
![]() ![]() i gapimy się na niego a ja się odwracam i podchodzi jego kumpel nas okraść. To ja wyciągam nóż (w realu też niekiedy noszę) i mu go wbijam, nie wiem czy umarł, bo pobiegłyśmy na policję. Ten nóż schowałam do torby, żeby lipy nie było ( ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to dlatego, że skończyłam wszystkie tomy ,,Marsa''a tam jeden chłopak zadźgał nożem drugiego ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Oby następnym razem się udało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
nie wiem skąd się biorą takie sny
![]() też bym sobie coś ściągnęła, zamiast wydawać kasę na książki, ale nie mam gdzie czytać ![]() ![]()
![]() |
#3460 |
Konto usunięte
|
Miałam kiedyś tableta ale czytać na tym porażka bo jak na kompie
Jeśli czytać to dla mnietylko kindle istnieje ewentualnie kobo lub nook No chyba żeby czytać gazety to tablet ale tak to do niczego oprócz gier netu i etc sie nie nadaje |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() Ale ja nie wyspana dziś wstałam. Strasznie źle mi się spało u TŻ dzisiaj ![]() Od rana też atmosfera nie przyjemna w domu ![]() ![]() Co do wózków, to mnie się wydaje, że najlepsze są takie wielofunkcyjne. Wszystkie znane mi mamy takich używają i sobie chwalą. Mają regulacje więc są odpowiednie dla małych i większych dzieci. Dziś mnie czeka duuuużo pisania, zaraz po obiedzie się za to biorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaliczyłam dzisiaj w nocy spotkanie piszczelem z drewnianym stołkiem- wyglądam jak ofiara losu teraz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tańczysz? ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Mangi przeczytane? ![]() Kocham chińszczyznę. Najlepsze są kulki w cieście kokosowym ![]() ![]() ![]() A co do pałeczek to siostra mojego TŻta nawet rosół tym wcina ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Konto usunięte
|
Co do aplikacji mam aplikacje kindle wiec co ściągne na mojego automatycznie na aplikacji jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Oj jeszcze nie ![]() ![]() ![]() Ogarnę pokój i zabieram się do nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to android jest świetny jako pomoc naukowa na egzaminy ![]() Irlandzki od kilku lat ![]() Wróciłam z biblioteki- podbiłam obiegówkę w końcu. W ogóle nasza biblioteka zrobiła się pro studencka. Od połowy stycznia do końca sesji jest czynna do 24 żeby było gdzie się uczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Leżę znów w łóżku - rzygam jak na początku ciąży, a dodatkowo ustach przy tym nie mogę tak mi noga drętwieje... TŻ ta natomiast przestało to ruszać zupełnie - bo przecież nic mi nie pomoże....
![]() Przeczytałam właśnie książkę o Chorwacji - w ramach pozbywania się papierów z domu - jakiś dodatek do NG, nic specjalnego. Za to ta w podpisie b fajna, zwłaszcza jak kogoś interesują trochę weterynaryjne klimaty.
#3468 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi TŻ kompa robi a potem projekty będę robić. ![]() Cytat:
o jaa. Fajnie, ale ja nie umiałam się nigdy uczyć w bibliotece, tzn pisać pracę okk ale do uczenia się potrzebuje ciszy i pogadać do siebie ![]() tak tańczysz: http://www.youtube.com/watch?v=kSPz3znmjAs ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Chorwacja podobno piękna jest. Znajomi byli ale autobusem. Masakra jak dla mnie cały dzień tak jechać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzień przepłakałam w wyrze, bo już nie mogłam z bólu i wymiotów. Mój TŻ za to robi zabudowę, bo nie z dzierżył siedzenia ze mną... Ja najdalej byłam autobusem w Grecji - tylko 35h.... Płaskodupie murowane.... Do Chorwacji to już polecieliśmy.....
![]() |
#3470 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() Zamiast się uczyć czytam pierwszy tom ,,Hasło brzmi: Sailor V'' ![]() Ale skończę ten tomik i do 1 się pouczę, nie ma bata ![]() Dobrze, że póki co w tym porytym sem. mam same 4, no ale 4 mi stypendium nie dadzą ![]() Czekam na ten wygrany bon, coś się przeciągają z informacją ![]() ![]() Chciałam z baletnicą, ale takie kijowe wykonanie miały jak dla mnie, te fajniejsze po parę setek, to stanęło na niej ![]() Zazdroszczę TŻ, mój były to był geniusz w kompach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo lubie ogladac ![]() Moze Twoje dziecko akurat zgodzi sie lezec w wozku dluzej i nie bedziesz miala problemu, jesli gondola nie bedzie za mala dla niego. Moj Antos nie znosil gondoli, wyl na spacerach jak syrena alarmowa (gdy byl wiekszy i probowal siedziec), natomiast w spacerowce bylo od poczatku idealnie, bo on po prostu chcial cos juz widziec ![]() McLareny sa fajne na plaski teren, latwo sie je sklada, tylko pod wzgledem moich wymagan, dla wiekszego juz dziecka (takiego ponad 1-1,5 roku) juz niewystarczajacy. Moj BOB to mercedes wsrod trzykolowych ![]() ![]() Takie zwykle trzykolowe wozki wychodza w porownaniu do mojego bardzo zle, na pewno nie kupilabym ![]() Wiesz, kazdy kupuje wozek wedlug potrzeb i dla kazdej mamy co innego jest wazne, u mnie najwazniejsze w spacerowce byl duzy kosz na zakupy, duze kolka i szerokie siedzisko, bo nie znosze, jak dziecko siedzi w spacerowce takie scisniete jak serdelek. Inna mama moze miec zupelnie inne doswiadczenia i opinie na ten temat. Zreszta zobaczysz, wiele rzeczy okaze sie dopiero w praktyce ![]() Wspolczuje dzisiejszego zlego samopoczucia ![]()
![]() |
#3472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ból z byłym znającym się na komputerach znam i podzielam. Nie tylko że nie ma kto pomóc to ja się przez te kilka lat uwsteczniłam bo nie musiałam o komputerze wiedzieć nic poza tym gdzie się go włącza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
#3476 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam kolejną książkę Jodi Picoult - "Czarownice z Salem Falls".
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
Takie były plany, ale przestały mu pasować
![]() Czasem czuję się jak jedyna kobieta nie czytająca Jodi Picoult. Jakoś mi zawsze z nią nie po drodze... Dzień dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Lecisz jak burza z książkami, ja to czytam max godzinę dziennie, brak czasu a jak usiądę z książką to oczy momentalnie mi się zamykają
![]()
#3480 |
Zakorzenienie
|
I jak?
tego jeszcze nie czytałam, ale bardzo lubię Jodi Picoult ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.