Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 301 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 20:26   #9001
ever_92
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

To bzdury, słyszałam, że koleżanka siostry brała i tylko strata kasy.
Śmieszne.

Mnie w ogóle reklamy na tych polskich stronach internetowych dobijają. MASAKRA. Jeszcze bawić się w szukanie krzyżyka, żeby to wyłączyć, bo nie da się kliknąć danej opcji, bo reklama "lata".
Stary 2013-01-05, 20:31   #9002
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
belseno dzięki za napisanie o tym sposobie z workami
Nawet o takim czymś bym nie pomyślała, dobre!!!

Siwa szok, masz za☠☠☠ista figurę! Po 2 dzieci :O
I serio, na tych zdjęciach całości Twoje piersi wyglądają normalnie!
Nie widać w stroju tego odstępu, dopiero ja te foty w stanikach to może i widać, ale robiąc to zdjęcie, jest przedstawiony konkretny kawałek a nie w odniesieniu do całości.

I jestem ciekawa, co przeważa nad tym, że jedne kobiety mają większy a drugie mniejszy odstęp między piersiami po operacji. Po prostu ciało? Hm...

Jestem ciekawa czy moje na bok się nie rozejdą, bo te moje płazy teraz dziwne są, nawet zaokrągleń nie mają.
wyjsciowka tez jest waznaale pamietam tez ze dr przed op powiedziala mi ze zrobi mi rowek na 2 palce no i mam takiwstawie aktualne foty na 6 msc
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:03   #9003
ever_92
Zadomowienie

To czekam na foty
Stary 2013-01-05, 21:44   #9004
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

No i jest pewne, w ciąży nie jestem co równa się, operacja w tym roku co jest moim noworocznym postanowieniem.
Ogólnie biorę się za siebie. Dziś pierwszy raz w życiu zrobiłam sobie rzęski metodą 1:1 hihi i tak małym kroczkami do wyrobienia się
.
ha ha - podobnie jak u mnie
1. operacja w planach
2. rzęski tez juz zrobione (jak będę w środę u doktora to będę nimi wachlować z całych sił aby mi dogodny termin znalazł)
Stary 2013-01-05, 21:52   #9005
ever_92
Zadomowienie

Metodą 1:1? Jaki rozmiarek?

Ja jeszcze muszę schudnąć i znowu na solarium trochę pochodzić
Co do schudnięcia to sport głównie oczywiście
Stary 2013-01-05, 22:54   #9006
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
przed po chcesz powiedzieć że moje wyglądają jak anatomki??? haha

Mam 170cm i 58kg
no to wysoka i szczuplutka jesteś a piersi naprawdę fajnie masz do figurki dobrane

przed po [.............Kurcze, to masz podobne gabaryty do moich to u mnie te cycuchy mogą zniknąć na tle sylwetki, ehh no już sama nie wiem.....]

znikną, mało masz tych ml...oj maluśko

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Anatomki do okraglych...zeby byl podobny rozmiar to anatomki musza byc wieksze o ok 120ml od okraglych....chyba,ze pokrecilam i jest na odwrot
nie wiem ile to dokładnie w ml ale generalnie jest tak, że ta sama ilość ml w okrągłych daje efekt większej piersi niż w anatomicznych

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
No to dobrze, że dają jednorazowe I później się w nich leży do nast dnia, czy się można przebrać. Sorrki może to głupie pytania, ale ja chyba nawet w szpitalu z raz leżałam (na szczęście).
no to ciesz się dziewczyno klinika do której idziesz nie jest normalnym szpitalem tylko luksusem. Nie musisz tam nic ze sobą zabierać poza szczoteczką do zębów, pastą, szczotką do włosów i kosmetykami typu krem czy balsam do ust. Masz pokój z łazienką. Ubranko dostajesz odrazu po wejściu do sali - koszulkę na rzepy z przodu, stringi, ręczniki, szlafrok, ciapki. Przed udaniem się na sale operacyjną dostajesz dodatkowo koszulkę do operacji, zakładasz na to szlafroczek i pani pielęgniarka zawozi Cię na sale. Na stół operacyjny kładziesz się w tej koszulce i stringach a budzisz w koszuli szpitalnej i stringach wiec na czas szpitala nie musisz kupować żadnych pidżam a w domu to najlepiej w czymś rozpinanym z przodu, może to być koszula, pidżama jak również zwykła flanelowa koszula. Byle by Ci było miękko i wygodnie. Na czas rekonwalescencji też warto zaopatrzeć się w jakąś rozpinaną bluzkę bo na kontrole w czymś trzeba jechać

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Byłam na dwóch konsultacjach, u dwóch lekarzy (co prawda w tej samej klinice, więc mogą mieć podobne podejście) i obaj powiedzieli mi o wkładkach takich jak u mnie w podpisie. Oczywiście biorąc pod uwagę warunki na mojej klatce i moje uwagi co do najbardziej naturalnego efektu. W tyg chyba się dokładnie pomierzę, posprawdzam tabelę z wymiarami wkładek i obrysuję się flamastrem
..............
na drugiej konsultacji byłaś prawdopodobnie u lekarza, który mnie operował i tak jak kilka postów wcześniej napisałam lekarz ma ciężko, ja mu powiedziałam, że nie chce dużego biustu i że ma naturalnie wyglądać i zaproponował mi 200 ml do jednej piersi i 250 do drugiej a dopiero po rozmowach na forum doszłam do wniosku ze to może za mało i wydrukowałam sobie piersi jakie bym chciała no i przymiarki woreczkowe sobie porobiłam więc już wiedziałam że 200ml to marniuśko będzie mimo, że swojej tkanki troszkę też miałam. Zadzwoniłam i powidziałam, że chcę większe więc tydz. przed zabiegiem miałam kolejną konsultację (niepłatną), pokazałam fote z netu, powiedziałam, że taki efekt bym chciała i myślę że bardziej zobrazowałam lekarzowi swoje oczekiwania i zmienił mi rozmiar. A teraz naprawdę mam fajne, większych bym nie chciała ale kurde nooooo...mniejszych też nie! A ja mam 164 cm wzrostu a dostałam 325 i 275 to jest o 75 ml więcej niż miało być na początku! Szczerze mówiąc gdybym miała mniej o te 75 ml to bym teraz płakała a podkreślę jeszcze raz w moim mniemaniu ja nie chciałam dużych piersi.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
ha ha - podobnie jak u mnie
1. operacja w planach
2. rzęski tez juz zrobione (jak będę w środę u doktora to będę nimi wachlować z całych sił aby mi dogodny termin znalazł)
Dziewczyny ale jak to? Ani piersi ani rzęs? OMG...co za niesprawiedliwość! Ja cycek od natury nie dostałam ale za to rzęsy i oczy mam cuuuudne i zawsze jak ktoś zerkał w dół to ja mówiłam a gdzie ty mi się patrzysz? Proszę mi w oczy patrzeć

Ale nie wierze, poprostu nie wierze! Dziewczyny musicie mieć w sobie coś pięknego, cudnego i niepowtarzalnego, co nie wymaga zmian! Pisać mi tu zaraz co takiego macie w sobie

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mmamma Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie

Tak przeglądając strony w necie, można sie natknąć na mnóstwo reklam "cudownych środków" powiększajacych czy ujędrniających biust. Czy wierzycie w tego typu rozwiązania?

Nie próbowałam nigdy nic z tych rzeczy stosować, bo uwazam, ze to bajki. Chyba Wy również skoro tu jesteśmy.
Próbowałam
mnóstwa różnych środków, kosmetyków, masaży, różnych tabletek, czarów - ogromne nadzieje, kupa kasy i dupa....nic nie pomogło

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
to wejdz do mojego albumu i sama zobacz jak się nie przestraszysz;]
jakoś nie straszysz W tym ubranku to te ml wcale nie wydają się jakieś ogromne.... kurde, nooo....mimo, że ich tak dużo a Ty szczuplutka to one takie jakieś normalne o Twojej sylwetki

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Kurczę, i ja mam suche włosy, muszę poczytać o tym olejowaniu. Któraś z Was gdzieś jakiś link wklejała, ale oczywiście nie mogę znaleźć
ja się właśnie rozczytałam... http://www.blondhaircare.com/p/pielegnacja-wosow.html

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
...mi czytanie tych blogów nic nie dało
musisz po prostu dopasować i oleje i długość ich trzymania na wlosach do siebie
ja wmasowuję 3 rodzaje olejów w skóre glowy i wlosy, poiedzę trochę w czepku, na noc ściągam czepek, zaplatam warkocz i do łóżka. Rano zmywam szamponem i nakładam maskę na jeszcze 30-60 minut (teraz wlaśnie siedzę w masce). Potem tylko splukanie maski i włoski sobie schną
jakim szamponem zmywasz ten olej?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-05 o 22:43
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:00   #9007
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Metodą 1:1? Jaki rozmiarek?

ja robiłam 1:2 i chyba najdłuższe jakie miała

[QUOTE] Dziewczyny ale jak to? Ani piersi ani rzęs? OMG...co za niesprawiedliwość! Ja cycek od natury nie dostałam ale za to rzęsy i oczy mam cuuuudne i zawsze jak ktoś zerkał w dół to ja mówiłam a gdzie ty mi się patrzysz? Proszę mi w oczy patrzeć [QUOTE]

może słabych rzęś to ja nie mam ale strasznie sztywne i żadnym sposobem nie można ich podkręcić- ani drogim tuszem ani zalotką, ani prośbami ani groźbami i sama kosmetyczna zaproponowała mi doklejke i teraz jest super
Stary 2013-01-05, 23:00   #9008
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczyny musicie mieć w sobie coś pięknego, cudnego i niepowtarzalnego, co nie wymaga zmian! Pisać mi tu zaraz co takiego macie w sobie[/B][/SIZE]
Belseno tak przeczytalam Twoja wypowiedz i az sie zastanowilam ja chyba nie mam nic to jest straszne

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:02   #9009
Amorcio
Wtajemniczenie

Ale nie wierze, poprostu nie wierze! Dziewczyny musicie mieć w sobie coś pięknego, cudnego i niepowtarzalnego, co nie wymaga zmian! Pisać mi tu zaraz co takiego macie w sobie [COLOR="Silver"]

Belseno, ja mam niepowtarzlne, piękne wnętrze

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-05 o 23:04
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:07   #9010
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
tylko się nie śmiejcie;];]ZROBIŁAM PRZEMIARKE Z.....[PREZERWATYWY]napopmpowalam tam wody,ale musiałam nadmuchać jak balon;]wlalam440ml wody i do stanika,odrazu cyc był widoczny,sylwetka wyprostowana cyc do przodu tyłek też tylko z drugiej strony;]hm,wyjdzie mega cycuszek,a wlalam najpierw370było idealne,po prostu marzenie;]
te przymiarki dają troszkę większy efekt niż ta sama ilość ml silikonu,

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Belseno tak przeczytalam Twoja wypowiedz i az sie zastanowilam ja chyba nie mam nic to jest straszne
Olivka masz się zastanawiać dotąd aż coś znajdziesz Może nogi? Paznokcie? Skóra..kolor oczu?...myśl dziewczyno!
Stary 2013-01-05, 23:09   #9011
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Ale nie wierze, poprostu nie wierze! Dziewczyny musicie mieć w sobie coś pięknego, cudnego i niepowtarzalnego, co nie wymaga zmian! Pisać mi tu zaraz co takiego macie w sobie [COLOR="Silver"]

Ha- a ja mam W SOBIE śliczny tytanowy implant w kręgosłupie
a ile radości dał znajomym jak "zadzwoniłam" na bramce na lotnisku
Stary 2013-01-05, 23:10   #9012
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze, ze spiralki nie dzwonia
No ale taki tytanowy implant to jest cos.....nie do pozazdroszczenia
Stary 2013-01-05, 23:13   #9013
belseno
Zadomowienie

Cytat:
ooo ja też! Uwielbiam ludzi z pięknym wnętrzem

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
kobietooooo...nooooo ...nie wiem co powiedzieć

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-05 o 23:14
Stary 2013-01-05, 23:13   #9014
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo ja też! Uwielbiam ludzi z pięknym wnętrzem
To bedziemy uwielbialy sie na wzajem, ja juz Cie uwielbiam
Stary 2013-01-05, 23:14   #9015
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Olivka masz się zastanawiać dotąd aż coś znajdziesz Może nogi? Paznokcie? Skóra..kolor oczu?...myśl dziewczyno!
Hm....
nogi- od tyłka do samej ziemi
paznokcie- zawsze umalowane, przeważnie na niebiesko (bo to mój ulubiony kolor)
skóra- czterdziestoletnia, po ciążach, więc już chyba wysłużona...
kolor oczu- z powodu wady czasem 2-3 razy w roku samoistnie zmieniony

Stary 2013-01-05, 23:18   #9016
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Hm....

Ups i kolejny problem na lotnisku
Stary 2013-01-05, 23:20   #9017
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hm....

ale jak to? Ze kolor oczu Ci się zmienia? I ciągle masz inny? A co do skóry to widziałam na fotkach wiec do wysługi jeszcze troche jej brakuje

ahahahaa...ja nogi też mam! trochę okręgłe ale co tam, uwielbiam je, przynajmniej jest się do czego przytulić. Skóra mimo wieku nadal gładka i jędrna, nieskazna solarium to może jeszcze trochę posłuży - hihii przynajmniej taka mam nadzieję

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-05 o 23:21
Stary 2013-01-05, 23:29   #9018
katarzynka00
Zakorzenienie

poczytałam,pobyłam między wami i oczy mi się zamykają,mimo że pośmiałam się z waszych tekstów
na dodatek wróciłam z kijków a tu obie dziewczyny nie śpią i harcują w najlepsze,oj jak jak nie lubię dzieci na chodzie o tej porze.

zajrzałam tylko do albumu siwej,no i oczywiście muszę dodać że to kolejna zgrabna figurka.Zazdroszczę wam dziewczynki takich sylwetek
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:29   #9019
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
ale jak to? Ze kolor oczu Ci się zmienia? I ciągle masz inny?
oczywiście nie co kilka dni i nie w jakiś drastyczny sposób
"przeważnie" mam zielonkawy kolor, ale bywają miesiące że przechodzi w taki szarawy lub prawie czarny, ale ja robię dosyć ostry makijaż, przeważnie niebieski (podobno nie pasujący do zielonych gałek) i na szczęście kolor źrenic umyka w tym wszystkim
Stary 2013-01-05, 23:34   #9020
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja dzis powiem juz dobranoc Kochane wszytkie z jedrynymi nogami, 40letnia sexi skorka i tytanowymi implantami....a tak swoja droga to nie za duzo byś tak chciala tych implantow? masz juz taki dzwoniacy a teraz takie dwa milusie sobie wstawisz Ale na tych bramkach co robia "rendgena" maja radość
Stary 2013-01-05, 23:37   #9021
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Nogi nieskora tez nieoczy mam zwykle niebieskie chyba zadna rewelacjapaznokcie zawsze spilowane bo lamę na potege wiec odpadaja jeny chyba nie znajde u siebie ale ale kolezanka zawsze chwali moja pupe choc ja jej nie lubie t moze cos w tym jest

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:38   #9022
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
jakim szamponem zmywasz ten olej?
mam biovax do włosów blond; teraz kupiłam jeszcze jaśminowy z kallosa

Cytat:
Olivko,
... cera, skóra, oczy, nogi.... dużo mogłabym wymieniać

Cytat:
ja też

Cytat:
padłam...

Cytat:
Hm....

ja to nawet paznokci nie mam pomalowanych
i kolor oczu zawsze ten sam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:45   #9023
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
....i tytanowymi implantami....a tak swoja droga to nie za duzo byś tak chciala tych implantow? masz juz taki dzwoniacy a teraz takie dwa milusie sobie wstawisz Ale na tych bramkach co robia "rendgena" maja radość
jakbym mojego TŻ słyszała.......

[QUOTE] ale ale kolezanka zawsze chwali moja pupe choc ja jej nie lubie t moze cos w tym jest [QUOTE]
no widzisz!! ładna pupa to skarb! z przodu cycunie z tyłu pupunia i laska jak ta lala
Stary 2013-01-05, 23:48   #9024
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
poczytałam,pobyłam między wami i oczy mi się zamykają,mimo że pośmiałam się z waszych tekstów
na dodatek wróciłam z kijków a tu obie dziewczyny nie śpią i harcują w najlepsze,oj jak jak nie lubię dzieci na chodzie o tej porze.

zajrzałam tylko do albumu siwej,no i oczywiście muszę dodać że to kolejna zgrabna figurka.Zazdroszczę wam dziewczynki takich sylwetek
katarzyno z tego co pamiętam to jesteś na najlepszej drodze do swojej wymarzonej, idealnej figurki także trzymam kciuki by w Nowym Roku udało się w biodrach spuścić a w biuście dopompować
Stary 2013-01-05, 23:50   #9025
kicia_nh
Zadomowienie

Belseno odpowiem Ci tutaj Te targi erotyczne to w Belgii To naród, w którym seks i różne perwery nie są tematem tabu i nawet imprezy z tej okazji wyprawiają, jak ta gdzie nabyłam bluzeczki Haa i striptizów męskich się naoglądałam, pokazów bdsm itd. W Polsce o takich imprezach nie słyszałam a szkoda, bo już wcześniej bym chodziła

Ever oj jest różnica, jest, ale one są takie jakby moje od zawsze i je kocham Mój tż oczywiście mi wytyka, że lewa jest większa od prawej, ale wcześn iej też tak było a dokładniej w lewej mam więcej gruczołu na co również lekarz zwrócił uwagę. Mi to nie przeszkadza, różnica jest niewielka a jak komuś nie pasi to niech nie patrzy Ja nie wiem czego oni chcą, bo dla mnie są idealne

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:55   #9026
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Nogi nieskora tez nieoczy mam zwykle niebieskie chyba zadna rewelacjapaznokcie zawsze spilowane bo lamę na potege wiec odpadaja jeny chyba nie znajde u siebie ale ale kolezanka zawsze chwali moja pupe choc ja jej nie lubie t moze cos w tym jest
ooooo! I tego będziemy się trzymać Olivka ma seksi pupe no i oczywiście piękne cycorki a Ty oczywiście szukaj dalej bo myślę, że dziś to jesteś zmęczona i wszystkiego nie widzisz

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Belseno odpowiem Ci tutaj Te targi erotyczne to w Belgii To naród, w którym seks i różne perwery nie są tematem tabu i nawet imprezy z tej okazji wyprawiają, jak ta gdzie nabyłam bluzeczki Haa i striptizów męskich się naoglądałam, pokazów bdsm itd. W Polsce o takich imprezach nie słyszałam a szkoda, bo już wcześniej bym chodziła....
W Belgii powiadasz...ale kto wie... życie jest pełne niespodzianek....jak człowiek czegoś bardzo che to, to dostaje, także może i na targi do Belgii będzie mi dane pojechać a co do Twoich piersi to ja tez nie wiem czego oni chcą, one naprawde są piekne a Ten Twój TŻ to normalnie kwalifikuje się do solidnego lania....
Stary 2013-01-05, 23:55   #9027
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Belseno odpowiem Ci tutaj Te targi erotyczne to w Belgii To naród, w którym seks i różne perwery nie są tematem tabu i nawet imprezy z tej okazji wyprawiają, jak ta gdzie nabyłam bluzeczki Haa i striptizów męskich się naoglądałam, pokazów bdsm itd. W Polsce o takich imprezach nie słyszałam a szkoda, bo już wcześniej bym chodziła

Kurcze- super sprawa poszłabym kiedyś na takie targi
Stary 2013-01-05, 23:59   #9028
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:

Ale nie wierze, poprostu nie wierze! Dziewczyny musicie mieć w sobie coś pięknego, cudnego i niepowtarzalnego, co nie wymaga zmian! Pisać mi tu zaraz co takiego macie w sobie
Ale żeś wystrzeliła z pytaniem Mi to się moje oczy podobają, usta no i wszyscy pupę chwalą (jedna koleżanka w Polsce to nawet sama mówi, że uwielbia ją trochę pościskać), ale ma wrodzona skromność nie pozwala mi tego mówić na głos Tak więc się nie wypowiem w temacie

Olivko Ty kobito nie grzesz Masz śliczne włoski, nogi, cerę, kurna to na pierwszy rzut oka

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 00:00   #9029
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
ooooo!

W Belgii powiadasz...ale kto wie... życie jest pełne niespodzianek....jak człowiek czegoś bardzo che to, to dostaje, także może i na targi do Belgii będzie mi dane pojechać
ha- mam pomysła!
Belseno- pakujemy walizy i jedziemy do kici nh w odwiedziny a kicia z radości że jej sie goście na łeb zwalili wywiezie nas na targi
Stary 2013-01-06, 00:08   #9030
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja to nawet paznokci nie mam pomalowanych
i kolor oczu zawsze ten sam
kolor oczu też mam niezmienny ale pazurki jeszcze troche i zaczną zmieniać barwy Dzięki odzywce przestały być niemowlęco miękkie

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
ha- mam pomysła!
Belseno- pakujemy walizy i jedziemy do kici nh w odwiedziny a kicia z radości że jej sie goście na łeb zwalili wywiezie nas na targi
jestem za! Rób szybko te cycki i w drogę! Kicia to kiedy te targi się odbywają?

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak zrobic ten eksperyment zeby zobaczyc jaki mniej wiecej by to wygladalo po op. Do woreczkow wlewamy wode, dana ilosc ml i wkladamy w stanik pod piers ?? :-P wyzej bylo juz o tym pisane ale nie wiem czy dobrze zczailam o co chodzi.
ja to położyłam na pierś... dokładnie tak jak piszesz wlałam wode w woreczki i gumką zawiązałam, ale metoda z prezerwatywą chyba lepsza bo w sumie to bardziej elastyczne i plastyczne niż folia. A i ważne żeby zrobić fotki porównawcze takie przed, i w trakcie mierzenia w różnych ciuchach. Potem fajnie się to ogląda i można się zastanowić i czasami widać więcej niż w lustrze.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-06 o 00:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości