Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 302 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 00:10   #9031
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ooooo! I tego będziemy się trzymać Olivka ma seksi pupe no i oczywiście piękne cycorki a Ty oczywiście szukaj dalej bo myślę, że dziś to jesteś zmęczona i wszystkiego nie widzisz

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

W Belgii powiadasz...ale kto wie... życie jest pełne niespodzianek....jak człowiek czegoś bardzo che to, to dostaje, także może i na targi do Belgii będzie mi dane pojechać a co do Twoich piersi to ja tez nie wiem czego oni chcą, one naprawde są piekne a Ten Twój TŻ to normalnie kwalifikuje się do solidnego lania....
Belseno, Krystel teraz 9/10 marca będą w innym mieście (Antwerpii) więc jeszcze nic straconego A tak czy owak są co roku, u mnie w listopadzie Hmm jakbyście chciały to możecie po necie poszperać, to może i Polsce się coś znajdzie Ja mam w planach tutaj co roku jeździć, byłam już drugi raz i chcę jeszcze

Kurczę ja tu się tak sprzedaję nie wiedząc co na mnie szykujecie w międzyczasie Hehe przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, u mnie jakby miejsca do spania zabrakło to ma tu kolegów, wyposzczonych, zaopiekują się Wami bardzo chętnie Bo mój to z trzema by nie wydolił

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-06 o 00:16
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 00:13   #9032
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
.....
Dokładnie jak piszesz- z rozsądnym lekarzem zawsze się dojdzie do porozumienia . Ale są tacy którzy są znani np. z dobierania maluśkich rozmiarów- i ani prośba, ani groźbą nic się nie wskóra Nie twierdzę, że to są źli lekarze- niech sobie będą bo przecież są pacjentki które chcą małe piersi.
Ale jeśli taki lekarz proponując 200cc kategorycznie twierdzi że "NIE DA SIĘ WIĘCEJ" i mało tego twierdzi że "będą z tego duże piersi" to lepiej trzymać się z daleka od takiego specjalisty......
oj tak! Od takich trzymajmy się z daleka. Twierdzenie 200 ml i duże jest sprzeczne samo w sobie
Stary 2013-01-06, 00:23   #9033
kicia_nh
Zadomowienie

Dobranoc dziewczynki Coś mi neta muli a i tża muszę pomolestować jeszcze trochę Jak ja uwielbiam tak mu cycki pokazywać a jego aż skręca, że wymiętolić nie może

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 00:26   #9034
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
oj tak! Od takich trzymajmy się z daleka. Twierdzenie 200 ml i duże jest sprzeczne samo w sobie
: ehem:

Fajnie tu z Wami kobitki, ale muszę spadać....
Nie wiem czy mój tŻ lelepatycznie o tych targach przeczytał czy cóś, ale od pół godziny marudzi z góry że mu smutno w sypalni.....
Dobrej nocy Wam zyczę!
Papatki
Stary 2013-01-06, 04:27   #9035
tasha2
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, nie bylo mnie tu wieki ale widze ze jak zwykle sporo sie dzieje Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!
Stary 2013-01-06, 06:50   #9036
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ooooo! I tego będziemy się trzymać Olivka ma seksi pupe no i oczywiście piękne cycorki a Ty oczywiście szukaj dalej bo myślę, że dziś to jesteś zmęczona i wszystkiego nie widzisz

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

W Belgii powiadasz...ale kto wie... życie jest pełne niespodzianek....jak człowiek czegoś bardzo che to, to dostaje, także może i na targi do Belgii będzie mi dane pojechać a co do Twoich piersi to ja tez nie wiem czego oni chcą, one naprawde są piekne a Ten Twój TŻ to normalnie kwalifikuje się do solidnego lania....
Witajcie z wczesnego ranka, moj budzik wstal o 5.40.
I tak czytam ze zaunteresowanie targami ero sa a kiedys w tv o naszych krajowych mowili to poszukalam dla Was i prosze macie
http://pl.erotrends.eu/gdzie-i-kiedy
Na pewno nie bedzie to na skale Belgii czy DE- Berlin, Hamburg gdzie cale miasto jest oplakatowane ale zawsze dla zainteresowanych...
A mialam przygode w HH, tam jest olbrzymi problem z wynajeciem mieszkania, wiecej ludzi niz mieszkan, nie chca dla rodzin z dziecmi a tym bardziej z piesem. I tak musielismy chwile Ok 2 tyg pomieszkac w takiej dzielnicy slynacej z rozrywki. co kawalek sexshop, na wystawach wszystko. Ide z moja starsza corcia a ona sie zachwyca co tam zobaczy i nagle krzyk...mamusiu prosze prosze kup mi to piekne ubranko aniolka....tylko ten aniolek byl taki specjalny z takiego shopu. Na szczescie pozniej mielismy mieszkanie w bardzo fajnej, spokojnej dzielnicy, pod nami 7 pieter wszyscy byli 60+ co bylo duza zaleta
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 08:45   #9037
horo_2
Zadomowienie

hej hej
i ja się witam z ranka ... mój budzik dopiero się przeciąga, a ja już kawę piję
masakra od paru dni "idzie" spać dopiero koło 22-23-ej , a śpi do 8.30-9.30 rano... ale chyba znalazłam przyczynę wieczornego marudzenia... wyrzyna się ząbek

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

a tak przy okazji pochwalę się Wam, ze zaczęłam ćwiczyć... codziennie... nie, żeby się katować, ale takie pół godziny dla kondycji i wyrzeźbienia ciałka
ps. na razie nie mam zakwasów (chociaż nie wiem, czy to źle czy dobrze )

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 09:31   #9038
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
hej hej
i ja się witam z ranka ... mój budzik dopiero się przeciąga, a ja już kawę piję
masakra od paru dni "idzie" spać dopiero koło 22-23-ej , a śpi do 8.30-9.30 rano... ale chyba znalazłam przyczynę wieczornego marudzenia... wyrzyna się ząbek

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

a tak przy okazji pochwalę się Wam, ze zaczęłam ćwiczyć... codziennie... nie, żeby się katować, ale takie pół godziny dla kondycji i wyrzeźbienia ciałka
ps. na razie nie mam zakwasów (chociaż nie wiem, czy to źle czy dobrze )
Horo ja tez cwicze po 45min ale od 2dni mam takie zakwasy w nogach, ze ledwo chodze, nawet jak mala siedzi mi na kolanach to boli nie mowiac o chodzeniu po schodach
Stary 2013-01-06, 09:37   #9039
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Horo ja tez cwicze po 45min ale od 2dni mam takie zakwasy w nogach, ze ledwo chodze, nawet jak mala siedzi mi na kolanach to boli nie mowiac o chodzeniu po schodach
ja zaczęłam 2 stycznia i po 1-szym razie tylko czułam nogi; teraz już zero bólu, wiec chyba jest ok...
a moze coś źle ćwiczę i powinnam mieć zakwasy?

a co ćwiczysz Amorcio?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

wskazówka od E.Ch. ... osoba począ tkujaca powinna ćwiczyć pół godziny jednorazowo przez pierwszy miesiac

Stary 2013-01-06, 10:35   #9040
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zaczęłam 2 stycznia i po 1-szym razie tylko czułam nogi; teraz już zero bólu, wiec chyba jest ok...
a moze coś źle ćwiczę i powinnam mieć zakwasy?

a co ćwiczysz Amorcio?

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

wskazówka od E.Ch. ... osoba począ tkujaca powinna ćwiczyć pół godziny jednorazowo przez pierwszy miesiac
Hm poczatkujaca...no jestem po 2latach przerwy ale nigdy nie zaczynalam od pol godz., zawsze cwiczylam ok 2godz na silowni, kiedys jak dzieci nie mialam to chodzilam na silownie z miesniakami bo tam mnie jedyna pilnowal sam szef byly mistrz podnoszenia ciezarow pomorza, do tego 2razy wtyg basen i codzien wieczorem biegalam z psem, no aledzieci nie mialam, maz wyjezdzal na kontrakty to ja wtedy po pracy czas tylko dla siebie mialam. Super wtedy wygladalam, pozniej mialam silownie pod domem taka dla kobiet tylko ale personel byl kiepski i sie zwinela silownia, teraz w domku z Mel B na konsoli ps3, bardzo fajnie zie cwiczy bo jest duzo ustawien, fitness aerobic, dance i pelno dodatkow, ustawia sie co sie jada, typ budowy, co sie chce osiagnac. Oa nastepnego tyg bedzie u mnie tesciowa bo TŻ wyjezdza a ze mam dostep za darmo do silowni na strzezonym osiedlu to bede chodzila na orbitreka, na razie wysylam tam meza 2razy w tygodniu zeby sie odstresowal po pracy.
Po pierwszych cwiczeniach zMel B nic nie czulam, zmieilam ustawienia i teraz mam ale dzis juz nie odpuszcze cwiczen nie odpuszcze, 1dzien cw i 1dzien odpoczynku dla miesni jest dobrze
Stary 2013-01-06, 10:40   #9041
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Hm poczatkujaca...no jestem po 2latach przerwy ale nigdy nie zaczynalam od pol godz., zawsze cwiczylam ok 2godz na silowni, kiedys jak dzieci nie mialam to chodzilam na silownie z miesniakami bo tam mnie jedyna pilnowal sam szef byly mistrz podnoszenia ciezarow pomorza, do tego 2razy wtyg basen i codzien wieczorem biegalam z psem, no aledzieci nie mialam, maz wyjezdzal na kontrakty to ja wtedy po pracy czas tylko dla siebie mialam. Super wtedy wygladalam, pozniej mialam silownie pod domem taka dla kobiet tylko ale personel byl kiepski i sie zwinela silownia, teraz w domku z Mel B na konsoli ps3, bardzo fajnie zie cwiczy bo jest duzo ustawien, fitness aerobic, dance i pelno dodatkow, ustawia sie co sie jada, typ budowy, co sie chce osiagnac. Oa nastepnego tyg bedzie u mnie tesciowa bo TŻ wyjezdza a ze mam dostep za darmo do silowni na strzezonym osiedlu to bede chodzila na orbitreka, na razie wysylam tam meza 2razy w tygodniu zeby sie odstresowal po pracy.
Po pierwszych cwiczeniach zMel B nic nie czulam, zmieilam ustawienia i teraz mam ale dzis juz nie odpuszcze cwiczen nie odpuszcze, 1dzien cw i 1dzien odpoczynku dla miesni jest dobrze
to Ty od razu z grubej rury
ja na razie spokojnie z przerwami i niedługo, bo to początek... od lutego zwiększę na 45 min jednorazowo
no i ciężko z czasem tak przy dzieciach i przy małej na cycku ... zawsze coś ważniejszego

Stary 2013-01-06, 10:54   #9042
celina777
Rozeznanie

Cytat:
to Ty od razu z grubej rury
ja na razie spokojnie z przerwami i niedługo, bo to początek... od lutego zwiększę na 45 min jednorazowo
no i ciężko z czasem tak przy dzieciach i przy małej na cycku ... zawsze coś ważniejszego
Horo ja Ciebie podziwiam ,ze wogole masz jeszcze czas i sile na cwieczenia Ide na kontrole w tym tyg i spytam dr czy ja juz cokolwiek moge tzn brzuszki bo troche slabo wyglada
Ale tak szczerze to sie zastanawiam czy ja sie za te cwiczenia zabiore,bede czytac ze cwiczysz ...i wstyd mi bedzie ze ja mam wiecej czasu a tego nie robie i zrobie
Takze pisz na bierzaco prosze a obudzi sie we mnie duch sportowca

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-01-06 o 11:03
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 10:58   #9043
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja Ciebie podziwiam kochana
Moja ma 16mcy i ja dopiero zaczelam cwiczyc ale jak mieszkalam w HH to i wiecej na glowie mialam, musialam dojsc do zdrowia po komplikacjach ciazowych, wiosna wrocilismy do PL i musialam wszytstkie Sprawy uporzadkowac, dom doprowadzic do porzadku a wtedy zaczelam sie zle czuc od nowa, nerki znowu nie takie i tarczyca mi sie popsula

Celinka Ty na silownie w kapciuszkach....

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-06 o 11:00
Stary 2013-01-06, 11:10   #9044
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Horo ja Ciebie podziwiam ,ze wogole masz jeszcze czas i sile na cwieczenia Ide na kontrole w tym tyg i spytam dr czy ja juz cokolwiek moge tzn brzuszki bo troche slabo wyglada
Ale tak szczerze to sie zastanawiam czy ja sie za te cwiczenia zabiore,bede czytac ze cwiczysz ...i wstyd mi bedzie ze ja mam wiecej czasu a tego nie robie i zrobie
Takze pisz na bierzaco prosze a obudzi sie we mnie duch sportowca
Celinko,
w moim wieku i po 4 cc muszę trochę ćwiczyć, żeby całkiem nie "obwisnąć"
mam zapał, to trzeba to wykorzystać ... później, mam nadzieję, wejdzie mi to w nałóg
w podpisie, jak się będą zmieniać liczby... znaczy "ćwiczę"

Stary 2013-01-06, 11:17   #9045
Amorcio
Wtajemniczenie

Horo prosze podeslij mi te linki do sklepow z olejkami bo tereaz ciezko je znalezc na forum
Stary 2013-01-06, 11:21   #9046
horo_2
Zadomowienie

Amorcio,
mój maluszek już 4,5 miesiąca ... ale ten szybko leci

A przede mną dzisiaj 3 olejowanie włosków

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Horo prosze podeslij mi te linki do sklepow z olejkami bo tereaz ciezko je znalezc na forum
większość kupiłam w sklepie helfy.pl:

http://www.helfy.pl/wlosy/olejki-do-wlosow

i jeszcze pojedyncze dokupiłam na allegro

Stary 2013-01-06, 11:22   #9047
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio,
mój maluszek już 4,5 miesiąca ... ale ten szybko leci

A przede mną dzisiaj 3 olejowanie włosków

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

większość kupiłam w sklepie helfy.pl:

http://www.helfy.pl/wlosy/olejki-do-wlosow

i jeszcze pojedyncze dokupiłam na allegro
Cudne masz dzieciaczki
Stary 2013-01-06, 11:26   #9048
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Cudne masz dzieciaczki

kochane łobuzy

Stary 2013-01-06, 12:00   #9049
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
ale jak to? Ze kolor oczu Ci się zmienia? I ciągle masz inny? A co do skóry to widziałam na fotkach wiec do wysługi jeszcze troche jej brakuje

ahahahaa...ja nogi też mam! trochę okręgłe ale co tam, uwielbiam je, przynajmniej jest się do czego przytulić. Skóra mimo wieku nadal gładka i jędrna, nieskazna solarium to może jeszcze trochę posłuży - hihii przynajmniej taka mam nadzieję
dziękuje BALSENO za słowa otuchy,ja też mam nadzieje że to co przemierzalam jest większe od wkładek sylikonowych....mam powazne pytanko,hm przyznaje że nie zapytałam lekarza,czy naprzykład jak była kiedys arytmia serca czy to nie jest problem jak będę narkoza..miałam arytmie 10lat temu;[;[ale nie raz jak mam stres i nerwy tez mi serce jakos dziwnie bije.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
dziękuje BALSENO za słowa otuchy,ja też mam nadzieje że to co przemierzalam jest większe od wkładek sylikonowych....mam powazne pytanko,hm przyznaje że nie zapytałam lekarza,czy naprzykład jak była kiedys arytmia serca czy to nie jest problem jak będę narkoza..miałam arytmie 10lat temu;[;[ale nie raz jak mam stres i nerwy tez mi serce jakos dziwnie bije.
coś mnie od parę dni boli pod pachą,nie wiem co to może być,mam nadzieje że nic złego.14mam badanie usg piersi i jeszcze ogólnie badanie powtórzyć bo to co zrobiłam to było zawczesnie i teraz muszę odnowa zrobić.i też wazne jest badanie usg..PRZEPIS na maseczke do włosków bardzo dobry i sprawdzony..3lyżki duze oliwy z oliwek,2lyzżki duże olejku rycynowego ,2lyzki miodu pszczeli,to troszeczky podgrzać tylko nie dużo,do tego dodac2żówtka wymieszać na papke i na lo0żyć na włosy na 45minut[można dodać sok z polowy cytryny lepiej się zmyje ]nalozyć czepek i recznik,ja myje włoski po tym 2,3razy szamponem dermena z apteki i są super.
Stary 2013-01-06, 12:42   #9050
LittleButterfly
Raczkowanie

Witam się
Ale miałam nadrabiania stron
Dzięki dziewczyny za info jak zrobić sobie tą przymiarkę, wypróbuje w któryś dzień bo ciekawa jestem jakby to mniej więcej było.

iloona79,
jakbym czytała o sobie, tylko że ja z innych powodów tak mam. Tak jak pisały dziewczyny, nie ma idealnego terminu, zawsze coś może wyskoczyć itd. Też mi szkoda lata bo na pewno kupując nowe bluzeczki będę niezadowolona z tego jak leżą ;/ wczoraj oglądaliśmy z tż film i oczywiście były kobiety z pieknymi dużymi piersiami, zresztą jak w każdym filmie, i oczywiście zazdrościłam jak nie wiem;/ myślałam sobie wtedy kurde no ja chce mieć już te piersi ! wiem że mojemu tż się takie podobają w ogóle to już mam jakiegoś hopla na tym punkcie. Wszędzie nic tylko kobiety z dużymi cyckami i to mnie jeszcze bardziej dołuje .....
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:04   #9051
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Celinko,
w moim wieku i po 4 cc muszę trochę ćwiczyć, żeby całkiem nie "obwisnąć"
mam zapał, to trzeba to wykorzystać ... później, mam nadzieję, wejdzie mi to w nałóg
w podpisie, jak się będą zmieniać liczby... znaczy "ćwiczę"
horo daj mi link do tych boczkow tifanny

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Witam się
Dzięki dziewczyny za info jak zrobić sobie tą przymiarkę, wypróbuje w któryś dzień bo ciekawa jestem jakby to mniej więcej było.

iloona79,
jakbym czytała o sobie, tylko że ja z innych powodów tak mam. Tak jak pisały dziewczyny, nie ma idealnego terminu, zawsze coś może wyskoczyć itd. Też mi szkoda lata bo na pewno kupując nowe bluzeczki będę niezadowolona z tego jak leżą ;/ wczoraj oglądaliśmy z tż film i oczywiście były kobiety z pieknymi dużymi piersiami, zresztą jak w każdym filmie, i oczywiście zazdrościłam jak nie wiem;/ myślałam sobie wtedy kurde no ja chce mieć już te piersi ! wiem że mojemu tż się takie podobają w ogóle to już mam jakiegoś hopla na tym punkcie. Wszędzie nic tylko kobiety z dużymi cyckami i to mnie jeszcze bardziej dołuje .....
oj jakbym siebie kiedys czytala takze rozumiem
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:11   #9052
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
horo daj mi link do tych boczkow tifanny

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

oj jakbym siebie kiedys czytala takze rozumiem
proszę
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8b...has_verified=1

Stary 2013-01-06, 13:20   #9053
LittleButterfly
Raczkowanie

kasikkk87,
fajnie wiedzieć że ktoś to rozumie i też tak miał, mój tż to już mówi że jakaś nie normalna jestem hehe. Zresztą ma dość słuchania o moim niezadowoleniu z piersi. Non stop to samo . A ja bym mogła gadać o cyckach i gadać i mówię mu jaka to bym szczęśliwa była gdybym już je miała, jaką fajną bieliznę bym sobie mogła kupić i że bym go cały czas kusiła <marzyciel>
Stary 2013-01-06, 13:22   #9054
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
kasikkk87,
fajnie wiedzieć że ktoś to rozumie i też tak miał, mój tż to już mówi że jakaś nie normalna jestem hehe. Zresztą ma dość słuchania o moim niezadowoleniu z piersi. Non stop to samo . A ja bym mogła gadać o cyckach i gadać i mówię mu jaka to bym szczęśliwa była gdybym już je miała, jaką fajną bieliznę bym sobie mogła kupić i że bym go cały czas kusiła <marzyciel>
mam to samo........
Stary 2013-01-06, 13:31   #9055
LittleButterfly
Raczkowanie

Dlatego cieszę się że tu trafiłam bo czuję że Wy mnie rozumiecie a wcześniej nie miałam nikogo kto by miał ten sam problem bo akurat moje najbliższe koleżanki miały spory biust i każda była zadowolona.
Stary 2013-01-06, 13:34   #9056
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Witam się

iloona79,
i ja się dołączam, wszędzie widzę piękne piersi reklamy, telewizja ah i też chce!!!!!
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:42   #9057
Niezadowolencja
Raczkowanie

Przeczytać wszystko co napisałyście graniczy z cudem
Witam Was dziewczęta!

Widzę, że sobie ładnie tu poczynacie. Cóż to za dyskusja o tym co mamy najlepszego? Najlepsze to my wszystkie mamy poczucie humoru i cycki (bez względu na to czy zrobione czy nie). Oczywiście poza tym wszystkie mają niezłą gadkę no i bezwzględnie każda ma niepowtarzalnie piękne wnętrze.
Czy któraś nie przyzna mi racji? Całe jesteście śliczne więc nie ma nad czym myśleć tylko sypać odpowiedziami jak z rękawa!

Szukam na allegro staników miękkich bez fiszbin z dużym wcięciem na przyszłość, ale nijak nie mogę znaleźć. Poradźcie coś. Gdzie szukać? A czy te fiszbiny są tak straszne dla piersi silikonowych?

Od kilku dni odczuwam takie dziwne szczypanie w lewej piersi, w różnych miejscach, nie wiecie z czym to może być związane? I jeszcze mam jedno, może śmieszne, ale zawsze pytanie czy przy normalnym funkcjonowaniu implant może pęknąć? A jeżeli pęknie to czy jest to widoczne? Ostatnio mam obsesję, że mi któryś z implantów pęknie. Chyba zaczynam świrować.
Postaram się niedługo udać na kontrolę, bo to będą prawie 3 miesiące.

Jak tam waga poświąteczno-sylwestrowa? Doszłyście do siebie?

Ostatnio nabyłam kilka frywolnych ubranek na nocne "rozmowy" z Tż Muszę przyznać, ze teraz to się dopiero cycki prezentują!
Stary 2013-01-06, 13:45   #9058
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Przeczytać wszystko co napisałyście graniczy z cudem
Witam Was dziewczęta!

Widzę, że sobie ładnie tu poczynacie. Cóż to za dyskusja o tym co mamy najlepszego? Najlepsze to my wszystkie mamy poczucie humoru i cycki (bez względu na to czy zrobione czy nie). Oczywiście poza tym wszystkie mają niezłą gadkę no i bezwzględnie każda ma niepowtarzalnie piękne wnętrze.
Czy któraś nie przyzna mi racji? Całe jesteście śliczne więc nie ma nad czym myśleć tylko sypać odpowiedziami jak z rękawa!

Szukam na allegro staników miękkich bez fiszbin z dużym wcięciem na przyszłość, ale nijak nie mogę znaleźć. Poradźcie coś. Gdzie szukać? A czy te fiszbiny są tak straszne dla piersi silikonowych?

Od kilku dni odczuwam takie dziwne szczypanie w lewej piersi, w różnych miejscach, nie wiecie z czym to może być związane? I jeszcze mam jedno, może śmieszne, ale zawsze pytanie czy przy normalnym funkcjonowaniu implant może pęknąć? A jeżeli pęknie to czy jest to widoczne? Ostatnio mam obsesję, że mi któryś z implantów pęknie. Chyba zaczynam świrować.
Postaram się niedługo udać na kontrolę, bo to będą prawie 3 miesiące.

Jak tam waga poświąteczno-sylwestrowa? Doszłyście do siebie?

Ostatnio nabyłam kilka frywolnych ubranek na nocne "rozmowy" z Tż Muszę przyznać, ze teraz to się dopiero cycki prezentują!
Tobie wczoraj stuknęły 2 miesiące ... gdzie focie???

Stary 2013-01-06, 13:50   #9059
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego cieszę się że tu trafiłam bo czuję że Wy mnie rozumiecie a wcześniej nie miałam nikogo kto by miał ten sam problem bo akurat moje najbliższe koleżanki miały spory biust i każda była zadowolona.
oj tak.... to chyba jeszcze dla nas dodatkowa złośliwoć losu że kumpele z najbliższego otoczenia mają naturalne bimbały jak Dolly Parton a my musimy na to patrzeć
Stary 2013-01-06, 13:51   #9060
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Tobie wczoraj stuknęły 2 miesiące ... gdzie focie???
No tak, z tego wszystkiego zapomniałam. Dziś wrzucę nowe foteczki, może nawet zaraz (20minut)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości