Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 299 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 19:27   #8941
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A jakie kolezanka miala wlosy? moze syntetyczne? albo slabo o nie dbala bardzo, bo nie spotkalam sie jeszcze zeby naturalne wlosy byly az tak poniszczone. Jak bedziesz miala okzje to doytaj chetnie dowiem sie czegos wiecej ))
Nie pracujemy już razem i wyjechała do Irlandii bodajże, więc niestety nie będę miała okazji podpytać. Ale z facebooka (facebook prawdę Ci powie ) wnioskuję, że znowu przedłużała, tym razem nie wyglądają tak katastrofalnie. Biorąc jednak pod uwagę, że naturalne włosy masz słabe, to i tak bym się bała

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

tia... najlepiej obetnijmy się na krótko, zróbmy trwałą barankową, ufarbujmy na siwo, wyjmimy silikon żeby miało co wisieć, aaa i koniecznie solidnie się utuczmy a te co nie mają tendencji do tycia niech się zasuszą na maxa i do tego spódnica do kostek z taką szeroką gumą w pasie ale koniecznie podciągnięta prawie pod cycki....i będzie git aaaa bo nie wiem a seks wypada uprawiać? A zresztą o co ja się martwię już sama spódnica z gumą podciągnięta pod cycki skutecznie zniechęci każdego faceta

Moja mama czasem wzbudza niesmak u starszych pań, bo mając 45 lat (no stara jak świat po prostu ) pożycza czasem ubrania od swojej 23 letniej córki, lubi duże dekolty (ale też bez przesady ), chodzi w spódniczkach zdecydowanie nie do kostek, jeszcze ma tupet baba chodzić z mężem za rękę na spacer! No i w ogóle jak ona może nie mieć uroczej siwej trwałej i czemu nie jest pomarszczona jak buldog

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Celinko,
a ten olejek używałaś?
http://www.khadi.pl/olejek-stymulujacy-wzrost-wlosow
straaaaasznieeee śmierdzi ... czuję spod czepka

Hehe, oleje stymulujący wzrost włosów - coś dla mnie, odrosty najlepiej jakbym farbowała co 3 tygodnie, bo po tym czasie mają już ponad 1 cm, to przy tym olejku to co tydzień farbowanko Chyba bym się wściekła

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:38   #8942
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

horo
Wlasnie go mam od tygodnia
Wiekszosc ktore mam to niezbyt pieknie pachnie ale coz sie nie robi dla urody moja droga...

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-01-04 o 19:45
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:01   #8943
lauren25
Raczkowanie

Witam się wieczorkiem

Matulu, ile Wy produkujecie

Dzisiaj stuka mi 5 tygodni, tak naprawdę to nie widzę żadnych zmian...
Nie podoba mi się że prawa jest niżej i jest większa a lewa się buntuje tzn ani drgnie... popisałam dokładniej w albumie. A i wrzuciłam tez zdjęcia na tle całej sylwetki żeby udowodnić ze wcale nie sa takie duuże
Stary 2013-01-04, 20:20   #8944
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kasiuku, ja znalazlam hurtownie w Orlowie wklejam Ci linka ama google maps sprawdz gdzie to jest, w jakiej odleglosci od gabinetu dr bo nie wiem czy Ci bedzie po drodze bo akurat ja mam calkiem blisko to dot ewy bien
http://azgrzechzakrywac.pl/
natomiast do esotiq jest w batorym na parterze a to blisko calkiem, naupartego na nogach, jest tam duzy parking miejski ale ciagle pelen

jeszcze tu http://chwitawa.pl/index.php/animar-salon-bielizny/ reklamuja ze sprzedaja ewe bien, ale moze lepiej zadzwonic i sie upewnic bo to may sklepik
ten jest niedaleko gdyni chwaszczyno http://www.biulandia.pl
no i tyle znalazlam w necie
to ja ewe bien polecam tutaj:
http://ewabien.com/

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Hehe, oleje stymulujący wzrost włosów - coś dla mnie, odrosty najlepiej jakbym farbowała co 3 tygodnie, bo po tym czasie mają już ponad 1 cm, to przy tym olejku to co tydzień farbowanko Chyba bym się wściekła
to chyba chodzi o nowe włoski ...
mi teraz po cc i przy karmieniu wypadają... wcześniej zmasakrowane kruszą się, łamią, więc mam nadzieję na nowe włosięta

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
horo
Wlasnie go mam od tygodnia
Wiekszosc ktore mam to niezbyt pieknie pachnie ale coz sie nie robi dla urody moja droga...
matulu, ten to wręcz śmierdzi
a kokosowy chętnie bym zjadła i wylizała rączki

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:32   #8945
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja ewe bien polecam tutaj:
http://ewabien.com/

to chyba chodzi o nowe włoski ...
mi teraz po cc i przy karmieniu wypadają... wcześniej zmasakrowane kruszą się, łamią, więc mam nadzieję na nowe włosięta

matulu, ten to wręcz śmierdzi
a kokosowy chętnie bym zjadła i wylizała rączki
Horo, Kasik pytala o sklepy stacjonarne w Gdyni wiec podeslalam do takowych linki
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:39   #8946
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo, Kasik pytala o sklepy stacjonarne w Gdyni wiec podeslalam do takowych linki
o widzisz
tak to jest jak się czyta co kilka zdań pomiędzy kąpielami a karmieniami

Stary 2013-01-04, 21:00   #8947
kicia_nh
Zadomowienie

Kupiłam sobie dzisiaj jeden staniczek Soft, taki sam tylko usztywniany przymierzałam i rozmiarek 70E był za mały, lecz był taki tłok w sklepie i nasz młody tak wariował, że nawet nie miałam ochoty większego szukać. Przymierzyłam dwa, soft kupiłam, usztywniany odłożyłam Jutro jedziemy do mojej cioci to zostawimy u niej naszego synka i sami skoczymy, bo biały jeszcze będę kupować
Dodałam do albumu zdjęcia staniczka i na tle sylwetki.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:09   #8948
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Kasiuku, ja znalazlam hurtownie w Orlowie wklejam Ci linka ama google maps sprawdz gdzie to jest, w jakiej odleglosci od gabinetu dr bo nie wiem czy Ci bedzie po drodze bo akurat ja mam calkiem blisko to dot ewy bien
http://azgrzechzakrywac.pl/
natomiast do esotiq jest w batorym na parterze a to blisko calkiem, naupartego na nogach, jest tam duzy parking miejski ale ciagle pelen

jeszcze tu http://chwitawa.pl/index.php/animar-salon-bielizny/ reklamuja ze sprzedaja ewe bien, ale moze lepiej zadzwonic i sie upewnic bo to may sklepik
ten jest niedaleko gdyni chwaszczyno http://www.biulandia.pl
no i tyle znalazlam w necie
dzieki ze szukalas horo rowniez dziekuje mam nadzieje ze sobie jakis w koncu kupie

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

kicia mega promo w hunkemeller coo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:10   #8949
lubuss
Raczkowanie

dziekuje kochane za mile słowa i wsparcie, dzis juz troche lepiej, zbieralam sily i usiadlam zeby sie z wami podzielic. mam 400cc mentor okrągle. widzialam, ale chwile jak mi rurke wyciągał dr, jestem zadowolona, mi sie bardzo podobaja, takie wlasnie chcialam .nie za duze nie za male, w czwartek jade na zdjecie szwów wiec mysle ze wtedy zrobie jakies zdjecia.

a powiedzcie mi jaki zel na te plecy? bo ja noc nie przespalam bo wlasnie plecy mnie bolaly i miejsca nie moge sobie znalesc bo wszedzie nie wygodnie.

A dr serdecznie polecam i cala klinike, fantastyczni ludzie, pielegniarni super, wszystko przy mnie robily,pomagaly i wgl. uspienia nawet nie pamietam;p ale juz mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej:P
Stary 2013-01-04, 21:25   #8950
kicia_nh
Zadomowienie

Kassik są, są tylko jakoś nie miałam okazji się do końca przekonać:/ Za dużo ludzi było, ciężko cokolwiek znaleźć, bo tak poprzebierane i poodwieszane nie tam gdzie trzeba. Bosh jakie dzikusy z bab w tej Belgii:/ Żeby chociaż odkładały to czego nie chcą na swoje miejsce. Jak miną promocje to się na pewno uspokoi i moje cycunie bardziej dojrzeją, wtedy będę mogła na porządne i spokojne zakupy się wybrać. Teraz chce mieć czarny i biały, z czego czarny już mam
A i kochana Tobie też polecam pomierzyć miękkie. Ten sam tylko usztywniany mi nie leżał i mimo tego, że fiszbinka w obu idzie tak samo w tym co kupiłam przylega idealnie, w tamtym odstawała.

Lubuss oj fajniutki rozmiarek dostałaś Ah teraz zostaje nam na foto czekać Ja na plecki stosowałam Voltaren emulgel i mi pomagał. Super, że dzisiaj już w miarę dobrze a każdego dnia będziesz się czuła coraz lepiej

Myu dziękuję za rady Oczywiście na razie w szufladzie zostaną, dopóki nie będę mogła ich nosić Kupiłam teraz, bo to miesiąc największych przecen i wolę już mieć na zapas niż później jak poparzona latać i szukać
Ja mogę już jakieś kremiki stosować? Albo jakieś ćwiczonka wzmacniające? Jak lekarza pytałam o smarowanie to zabronił i powiedział, że jak będę miała zacząć to mnie o tym poinformuje. Narazie wg niego nie wolno mi niczego

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-04 o 21:43
Stary 2013-01-04, 22:01   #8951
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

o ja niedobra... nie chcę żeby się obraziły...jezuuu jak to brzmi, że je tucze zobrazowałaś to tak dosadnie, że normalnie aż poczułam jaką im krzywdę robię.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

tia... najlepiej obetnijmy się na krótko, zróbmy trwałą barankową, ufarbujmy na siwo, wyjmimy silikon żeby miało co wisieć, aaa i koniecznie solidnie się utuczmy a te co nie mają tendencji do tycia niech się zasuszą na maxa i do tego spódnica do kostek z taką szeroką gumą w pasie ale koniecznie podciągnięta prawie pod cycki....i będzie git aaaa bo nie wiem a seks wypada uprawiać? A zresztą o co ja się martwię już sama spódnica z gumą podciągnięta pod cycki skutecznie zniechęci każdego faceta :hahaha:

pojęcie duży czy mały jest bardzo względne. Ja nie chciałam dużego, chciałam żeby były jędrne i takie sportowe, tak powiedziałam lekarzowi i zaproponował mi 200 ml i wydawało mi się ze to, aż nadto. Po przegadaniu sprawy tu na forum zrobiłam sobie przymiarki woreczkowe, wlałam 200ml wody wsadziłam w biustonosz i zrobiłam foto, wizualnie było tak normalnie ale wlałam 250, 275, 300, 325, 350...i przy 350 poczułam hmmm...no podniecenie, patrzyłam na te wypchane cycki i uwierzyć nie mogłam, że takie mogą być. Wiadomo, że woreczkowa przymiarka do końca nie oddaje tych ml silikonu ale zmienia perspektywe wiec zadzwoniłam do kliniki z zapytaniem czy mogę większe, lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań i tydzien przed op. zmieniałam rozmiar. Tym razem przygotowałam się lepiej, wydrukowałam swoje zdjęcia w ubraniu z tymi dużymi cyckami oraz zdjęcia cycek z internetu i pokazałam jakie chce. Wprawdzie nie dostałam 350ml ale to co mi lekarz zaproponował oddaje wizualnie tą internetową fotke. A jak to się ma do pojęcia wielkości? Gdybym dostała maxa czyli 350 to myślę, że byłabym niezadowolona bo to co mam teraz jest dla mnie bardzo duże i nie chciałabym większych a nawet gdyby były tyci, tyci mniejsze to tez by się nic nie stało a lekarz nie ma łatwego zadania i im lepiej zobrazujemy mu nasze oczekiwania tym większa szansa na to, że w efekt będzie taki jak oczekujemy bez względu na ilość ml silikonu.[COLOR="Silver"]
oj może też się nie powinno spytam przy najbliższej okazji

Dokładnie jak piszesz- z rozsądnym lekarzem zawsze się dojdzie do porozumienia . Ale są tacy którzy są znani np. z dobierania maluśkich rozmiarów- i ani prośba, ani groźbą nic się nie wskóra Nie twierdzę, że to są źli lekarze- niech sobie będą bo przecież są pacjentki które chcą małe piersi.
Ale jeśli taki lekarz proponując 200cc kategorycznie twierdzi że "NIE DA SIĘ WIĘCEJ" i mało tego twierdzi że "będą z tego duże piersi" to lepiej trzymać się z daleka od takiego specjalisty

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Myu dziękuję za rady Oczywiście na razie w szufladzie zostaną, dopóki nie będę mogła ich nosić Kupiłam teraz, bo to miesiąc największych przecen i wolę już mieć na zapas niż później jak poparzona latać i szukać
Ja mogę już jakieś kremiki stosować? Albo jakieś ćwiczonka wzmacniające? Jak lekarza pytałam o smarowanie to zabronił i powiedział, że jak będę miała zacząć to mnie o tym poinformuje. Narazie wg niego nie wolno mi niczego
no to jestem spokojna A na wątek kosmetyczny po miesiącu możesz już zajrzeć oczywiście najpierw tylko po kremik dla mam karmiących Ćwiczyć u Ciebie na razie nie ma na co - więc nie ma się czym martwić, staniczek dobry załatwi sprawę - staniczek plus trzy miesiące i będzie ślicznie A blizny to już wg zaleceń Pana dr.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Były tu jakieś pytania o Klub i zaproszenia- zaraz poszukam o co chodziło. Ale piszcie proszę w tej sprawie na priv .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:06   #8952
kicia_nh
Zadomowienie

Myuś oj tak zaglądałam już kilka razy na wątek kosmetyczny i tak z ciekawości zobaczyłam, czy coś z tego mam w domku i nic Mam te dwa produkty tylko: http://vichy.e-farm.pl/p/1916/VICHY-...-rozstepy.html i Dove Pro Age Serum do szyi i biustu (ten zostawiła mi mama wyjeżdżając do stanów i nie mam pojęcia czy będzie dobry). Fissanu dwie tubki mam w Polsce, całą ciąże smarowałam, po porodzie też i mi nie pomógł, rozstępy i tak wyszły, dlatego tam został. No cóż może tutaj w Belgii coś znajdę dobrego

Krystel zaproszonko przyjęłam

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-04 o 22:17
Stary 2013-01-04, 22:32   #8953
Amorcio
Wtajemniczenie

Łach Kiciu, super bielizna z fajnego sklepu a cycuszki super i takie Twoje jak by od zawsze

A ja siedze z farba na wlosach, moj TŻ mi odrosty robil

Stary 2013-01-04, 23:06   #8954
Olivkaa200
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Kiciu wiadomo jest ryzyku jest zabawa) ja sie narazie zastanawiam i chyba tak od roku..kiedys bylam nawet ustalic termin ale jednak nie poszlam moze i dobrze.

suples dopinki clip in to ja mamkrecone i proste dlugie i krótsze ale chce je miec na stale bo jednak doczepianie wlosow tak zeby bylo idealnie troszkue zajmuje. Chce je miec codziennie piekne i dlugie a nie od swieta bo na codzien nie mam czasu ich doczepiacJa swoich wlosow nie farbuje wiec z odrostem bym nie miala problemow.

Swiniaczku kiedys mialam piekne dlugie grube wlosy ale zniszczylam z wlasnej glupoty przez prostowanie. Teraz nie moge ich zachodowac bo sie krusza i ciagle te przedluzanie mi w glowie ale mam stracha przed tym ze lysa zostane

A ja tez chce sobie jakis staniczek ladny kupic dzis lazilam troche po miescie ale nic ciekawego nie znalazlam.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:45   #8955
a000rossi
Przyczajenie

Moje Drogie zamieściłam już kilka zdjęć dla zainteresowanych.
1 zdjęcie wyjściówki i 3 w rożnych odstępach od 1 dnia w staniku aż po dziś tzn pierwszej kąpieli bez stanika
2 razy pisałam dłuższego posta o czasie przed zabiegiem i całym miesiącu po operacji ale 2 razy mnie wywaliło wiec się zniechęciłam pisać znów .

Mam za to kilka pytań do Was:
Kiedy definitywnie przestałyście nosić pierwszy stanik uciskowy?
Kiedy zaczęłyście spać na boku? A tym bardziej na brzuchu ?
z góry dziękuje
Stary 2013-01-05, 00:08   #8956
kicia_nh
Zadomowienie

Aoorossi możliwe, że Twoje wiadomości szły pierw do moderatora i pojawiały się z opóźnieniem. Żeby pokazywały się od razu musisz korzystać z ikonek szybkiej odpowiedzi znajdujących się pod każdym postem.
Ja na boczku się od 1-1,5 tygodnia a jestem 4 tyg po operacji Spanie na brzuchu nie jest dobre dla cycuniów i nie powinno się tego w ogóle robić.

Dobranoc dziewczynki

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-05 o 00:23
Stary 2013-01-05, 01:31   #8957
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Myuś oj tak zaglądałam już kilka razy na wątek kosmetyczny i tak z ciekawości zobaczyłam, czy coś z tego mam w domku i nic Mam te dwa produkty tylko: http://vichy.e-farm.pl/p/1916/VICHY-...-rozstepy.html i Dove Pro Age Serum do szyi i biustu (ten zostawiła mi mama wyjeżdżając do stanów i nie mam pojęcia czy będzie dobry). Fissanu dwie tubki mam w Polsce, całą ciąże smarowałam, po porodzie też i mi nie pomógł, rozstępy i tak wyszły, dlatego tam został. No cóż może tutaj w Belgii coś znajdę dobrego

Krystel zaproszonko przyjęłam
To vichy na razie nie, a to drugie serum też z pewnością ma jakieś składniki aktywne - więc na razie też nie. Takie kosmetyki muszą poczekać. A może oliwkę dla dzieci masz -jeśli Cię nie uczula na początek może być, z odrobiną cytryny świetnie się sprawdza. Albo jakiś kremik ochronny dla niemowląt.
Wszystkie kremiki - te na pierwsze 3 miesiące muszą być bardzo delikatne i działające na skórze (nie penetrujące). Dlatego najlepsze są kremy dla mam karmiących (nie dla pań w ciąży) bądź kremy dla niemowląt które delikatnie wklepujemy omijając blizny.

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
Napisane przez a000rossi Pokaż wiadomość
Moje Drogie zamieściłam już kilka zdjęć dla zainteresowanych.
1 zdjęcie wyjściówki i 3 w rożnych odstępach od 1 dnia w staniku aż po dziś tzn pierwszej kąpieli bez stanika
2 razy pisałam dłuższego posta o czasie przed zabiegiem i całym miesiącu po operacji ale 2 razy mnie wywaliło wiec się zniechęciłam pisać znów .

Mam za to kilka pytań do Was:
Kiedy definitywnie przestałyście nosić pierwszy stanik uciskowy?
Kiedy zaczęłyście spać na boku? A tym bardziej na brzuchu ?
z góry dziękuje
Witam Pierwsze posty masz za sobą więcej może kolejne będą wskakiwać jak należy
Od staniczka uciskowego uwoli Cię Pan dr - bo to często jest uzależnione od tego co się dzieje z piersiami. Pan dr na konsultacjach oceni czy jeszcze jest potrzebny czy już nie. Na początek przeżyj w nim jakoś miesiąc-a potem się zobaczy.
Jeśli bolą Cie plecy od jednej pozycji to ratuj się żelem od bólu. Na razie staraj się nie spać na boku- choć nogi i delikatnie tułów możesz tak układać. Podkładaj sobie poduchy wzdłuż pleców, pod nogi, pod plecy - to też przyniesie ulgę i odciąży mięśnie kręgosłupa które są zmęczone wymuszoną pozycją.
Na brzuchu spać? - to nawet dla naturalnych piersi jest bardzo złe A Tobie będzie dodatkowo niewygodnie. Za parę msc jak podłożysz poduszkę poniżej i powyżej piersi to się da Ale to najszybciej może w lato

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-01-05, 01:34   #8958
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny ! Dwie godzinki temu wrocilam z Warszawy i padam na twarz ze zmeczenia bylam dzisiaj na drugiej konsultacji tym razem z dr PO .Mya- wczesniej wyslalam zdjecia do dwoch lekarzy z Wawy i jeden z nich stwierdzil -u ktorego bylam dzisiaj - w mailu ,iz pasuja mi implanty okragle a drugi do ktoregp rowniez bylam dzisiaj umowiona lecz niestety nie wyrobilam sie w czasie:-( gdyz klinika znajduje sie na pograniczach warszawy ,napisal wczesniej ze anatomki beda lepsze. Na pierwszEj konsultacji u Dr MW , Dr stwierdzil ze decyzja nalezy do mnie co do ksztaltu implantu ale anatomki wygladaly by lepiej gdzie u Dr PO z Wawy okragle i wytlumaczyl ,ze dla drobnych osob z wieksza wyjsciowka wygladaly by na pelniejsze .Musze przyznac ze ten lekarz nie wywarl na mnie tak swietnego wrazenia. Spieszyl sie i jeszcze byl opoZniony pol godziny .Nastepnie musialam zadawac mase pytan bo sam duzo by mi nie powiedzial. Nawet nie robilam przymiarki i nie wiem jaki rozmiar by mi zaproponowal bo jestem przed menstruacja i piersi mam nabrzmiale i pomiarow nie mogl zrobic.... Nikt mnie o tym nie poinformowal wczesniej tak bym zmienila termin.Ogolnie miily czlowiek ale duzo sie nie dowiedzialam .
Dziewczynki uciekam spac zycze dobrej nocki i odezwe sie jeszcze dzisiaj w ciagu dnia jak tylko znajde chwile dokoncze pisanie ;-) Buziaki
Stary 2013-01-05, 01:45   #8959
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny ! Dwie godzinki temu wrocilam z Warszawy i padam na twarz ze zmeczenia bylam dzisiaj na drugiej konsultacji tym razem z dr PO .Mya- wczesniej wyslalam zdjecia do dwoch lekarzy z Wawy i jeden z nich stwierdzil -u ktorego bylam dzisiaj - w mailu ,iz pasuja mi implanty okragle a drugi do ktoregp rowniez bylam dzisiaj umowiona lecz niestety nie wyrobilam sie w czasie:-( gdyz klinika znajduje sie na pograniczach warszawy ,napisal wczesniej ze anatomki beda lepsze. Na pierwszEj konsultacji u Dr MW , Dr stwierdzil ze decyzja nalezy do mnie co do ksztaltu implantu ale anatomki wygladaly by lepiej gdzie u Dr PO z Wawy okragle i wytlumaczyl ,ze dla drobnych osob z wieksza wyjsciowka wygladaly by na pelniejsze .Musze przyznac ze ten lekarz nie wywarl na mnie tak swietnego wrazenia. Spieszyl sie i jeszcze byl opoZniony pol godziny .Nastepnie musialam zadawac mase pytan bo sam duzo by mi nie powiedzial. Nawet nie robilam przymiarki i nie wiem jaki rozmiar by mi zaproponowal bo jestem przed menstruacja i piersi mam nabrzmiale i pomiarow nie mogl zrobic.... Nikt mnie o tym nie poinformowal wczesniej tak bym zmienila termin.Ogolnie miily czlowiek ale duzo sie nie dowiedzialam .
Dziewczynki uciekam spac zycze dobrej nocki i odezwe sie jeszcze dzisiaj w ciagu dnia jak tylko znajde chwile dokoncze pisanie ;-) Buziaki
O kurcze- no jak się spieszył jak bez przymiarki i mierzenia Ile Ci piersi mogły nabrzmieć żeby nie można było zmierzyć na jakiej wysokości masz brodawkę czy jaki masz rozstaw Więc w sumie nie wiesz nic ??!!! Eeeee- miałaś konsultację która nic nie wniosła- najechałaś się , czas zmarnowałaś i pieniążki wydałaś na nic No tak się nie robi- Pan dr mógłby Ci chociaż drugą konsultacje zaproponować skoro nikt Cie nie poinformował, że ten Pan dr nie mierzy piersi w ostatniej fazie cyklu
Nie ładnie wyszło- dajemy Panu dr minusa

Stary 2013-01-05, 07:58   #8960
siwa124
Raczkowanie

Witajcie w Nowym Roku - "stare i nowe" dziewczęta

Wszystkiego dobrego - szczęścia, zdrowia i pieniędzy no i nowych nabytków co dla niektórych życzę Ja.

Kicia - świetne piersi , aż mnie ściska z zazdrości - moje takie oddalone
Stary 2013-01-05, 08:19   #8961
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj jeden staniczek Soft, taki sam tylko usztywniany przymierzałam i rozmiarek 70E był za mały, lecz był taki tłok w sklepie i nasz młody tak wariował, że nawet nie miałam ochoty większego szukać. Przymierzyłam dwa, soft kupiłam, usztywniany odłożyłam Jutro jedziemy do mojej cioci to zostawimy u niej naszego synka i sami skoczymy, bo biały jeszcze będę kupować
Dodałam do albumu zdjęcia staniczka i na tle sylwetki.
dzięń dobry wszystkim dziewczynkom..wkońcu sobota,jestem w domu,ale chyba mnie rozkłada;[kości mnie bolą i głowa;[nie dobrze wszędzie ludzi kichaja i są chore i chyba się zaraziłam;[hm co do plastyki piersi to myslalam nad tym nawet mówiłam o tym lekarzu,tylko niestety mam takie ciało że mi zostaja koszmarne blizny.10 lat temu miałam opk,ciecie6cm było.i masakra po tyle lat mam gruba brzydka bliznę,a jeżeli bym to było na piersi to było bym strasznie.będę błagac lekarza przed operacja żebym mi tam wcisnal370ml,tylko wiem że to zależy od warunków które będą w środku w piersi,to jest sporo445,jednoczęsnie chcę zaufać lekarzowi który mówi że będę pierś takiej wielkości ze wejdzie do męskiej dłoni,ale to zależy jaka dłon;]
Stary 2013-01-05, 08:25   #8962
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Kurczę, i ja mam suche włosy, muszę poczytać o tym olejowaniu. Któraś z Was gdzieś jakiś link wklejała, ale oczywiście nie mogę znaleźć
Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi jaki zel na te plecy? bo ja noc nie przespalam bo wlasnie plecy mnie bolaly i miejsca nie moge sobie znalesc bo wszedzie nie wygodnie.

A dr serdecznie polecam i cala klinike, fantastyczni ludzie, pielegniarni super, wszystko przy mnie robily,pomagaly i wgl. uspienia nawet nie pamietam;p ale juz mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej:P
Lubuss, ten żel na plecy to Ketonal. A co do kliniki masz rację, bo my chyba w tej samej byłyśmy operowane . PM? Pielęgniarki rzeczywiście do rany przyłóż

Kwiatuszek, ja nie mogę rozkminić inicjałów tego drugiego doktorka - PO, ale zachował się bardzo nieprofesjonalnie. Ty wydałaś kaskę, straciłaś tyle czasu i nadal nic nie wiesz . Nieładnie z Jego strony
Stary 2013-01-05, 08:33   #8963
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
dziekuje kochane za mile słowa i wsparcie, dzis juz troche lepiej, zbieralam sily i usiadlam zeby sie z wami podzielic. mam 400cc mentor okrągle. widzialam, ale chwile jak mi rurke wyciągał dr, jestem zadowolona, mi sie bardzo podobaja, takie wlasnie chcialam .nie za duze nie za male, w czwartek jade na zdjecie szwów wiec mysle ze wtedy zrobie jakies zdjecia.

LUBUSS a CI ZDRÓWKA ŻYCZE,co raz a będzie lepiej,a nie długo wiosna;]
Stary 2013-01-05, 09:12   #8964
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Witajcie w Nowym Roku - "stare i nowe" dziewczęta

Wszystkiego dobrego - szczęścia, zdrowia i pieniędzy no i nowych nabytków co dla niektórych życzę Ja.

Kicia - świetne piersi , aż mnie ściska z zazdrości - moje takie oddalone
Siwa,
aż zajrzałam do albumików ... ładniutkie masz te piersi, ale rzeczywiście oddalone i kto jak kto, ale ja rozumiem, że marudzisz
niektóre dziewczynki (mało ju,ż ich zostało na forum) pamiętają, jak ja narzekalam po mojej 1 operacji (prawie 4 lata temu) właśnie na autostradę jaką mialam pomiędzy cycuchami...

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Kurczę, i ja mam suche włosy, muszę poczytać o tym olejowaniu. Któraś z Was gdzieś jakiś link wklejała, ale oczywiście nie mogę znaleźć
Aniczko,
mi czytanie tych blogów nic nie dało
musisz po prostu dopasować i oleje i długość ich trzymania na wlosach do siebie
ja wmasowuję 3 rodzaje olejów w skóre glowy i wlosy, poiedzę trochę w czepku, na noc ściągam czepek, zaplatam warkocz i do łóżka. Rano zmywam szamponem i nakładam maskę na jeszcze 30-60 minut (teraz wlaśnie siedzę w masce). Potem tylko splukanie maski i włoski sobie schną

Stary 2013-01-05, 09:14   #8965
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Lubuss, ten żel na plecy to Ketonal. A co do kliniki masz rację, bo my chyba w tej samej byłyśmy operowane . PM? Pielęgniarki rzeczywiście do rany przyłóż

Kwiatuszek, ja nie mogę rozkminić inicjałów tego drugiego doktorka - PO, ale zachował się bardzo nieprofesjonalnie. Ty wydałaś kaskę, straciłaś tyle czasu i nadal nic nie wiesz . Nieładnie z Jego strony
Aniko Lubuss była operowna w CM w GA nie GD. Moje dziecie mialo tam wycinany migdalek, opieka super, po op kazali polozyc sie z dzieckim w lozku, tulici ogrzewav wlasnym cialem bo tak dziecko lepuej sie wybudza z narkozy
Stary 2013-01-05, 09:29   #8966
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Siwa,
aż zajrzałam do albumików ... ładniutkie masz te piersi, ale rzeczywiście oddalone i kto jak kto, ale ja rozumiem, że marudzisz
niektóre dziewczynki (mało ju,ż ich zostało na forum) pamiętają, jak ja narzekalam po mojej 1 operacji (prawie 4 lata temu) właśnie na autostradę jaką mialam pomiędzy cycuchami...
Jeju w końcu jest ktoś kto mnie rozumie - chylę czoła
I co w Twoim przypadku to był krok do kolejnej operacji?? - ja też tak się przyznam że teraz to bym większe robiła - albo może jakby były bliżej to by były pełniejsze?
Na marginesie - mała cudo, gratulacje - Ty już w pracy czy jeszcze nie?
Stary 2013-01-05, 09:49   #8967
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
[B]

I co w Twoim przypadku to był krok do kolejnej operacji?? - ja też tak się przyznam że teraz to bym większe robiła - albo może jakby były bliżej to by były pełniejsze?
rozumiem, rozumiem
I właśnie dlatego 2 operacja... nie tyle większe co szersze, a że chciałam ten sam model, to musiały być większe

Jeszcze nie w pracy... został mi ostatni miesiąc

Stary 2013-01-05, 10:09   #8968
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
[B]

Kurcze druga operacja ...wiem o co Ci chodzi bo widzialam taki efekt na zywo tzn rzucil mi sie w oczy i faktycznie nie wyglada to fajnie...
Stary 2013-01-05, 10:10   #8969
siwa124
Raczkowanie

Tylko problem w tym że mój TŻ nie chce sie zgodzić na kolejną op. - tak go juz podchodzę a on nic - warczy. Pierwsza ok - bo nie miałam nic, psychika zryta etc. - "ale druga?! Za chwilę będzie mowa o trzeciej - bo znów coś się nie spodoba" Ehh, sama już nie wiem.
Dawały radę jakieś staniki je przyciągnąć - pamiętasz może

Kurczę Horo - byłam u Ciebie w albumie - i się nakręcam jeszcze bardziej. To nie tak że ja strasznie narzekam wiesz jak jest, rozumiesz przecież. Mój TŻ mówi "popatrz na zdjęcie przed" ale to nie o to chodzi. Człowiek jak już zrobił to już by chciał mieć takie "fajowe"

Zawsze mi mówili że to przez te cięcie pod pachą - ale Ty miałaś pod piersią i też była autostrada. Taką mamy budowę? Źle dobrane implanty?

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-05 o 10:55
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:17   #8970
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=siwa124;38452600]Tylko problem w tym że mój TŻ nie chce sie zgodzić na kolejną op. - tak go juz podchodzę a on nic - warczy. Pierwsza ok - bo nie miałam nic, psychika zryta etc. - "ale druga?! Za chwilę będzie mowa o trzeciej - bo znów coś się nie spodoba" Ehh, sama już nie wiem.
Dawały radę jakieś staniki je przyciągnąć - pamiętasz

Wiesz ja akurat zauwazylam pomimo stanika a w takiej letniej bluzce z troche wiekszym dekoltem, tyle, ze tej osobie to nie przeszkadza A ja od razu wiedzialam,ze piersi robione ale jak pozniej sie dowiedzialam co bylo przed I zobaczylam (nie zebym byla wscibska, tylko ta kolezanka oferowala mi pomoc przy dziecku jak bede tego potrzebowac wiec wtajemniczylam jaw moje plany) to powiem ze super zrobione, plastyka razem z implantem, ciecia tylko te wkolo sutkow czy jakos tak, bez tych pionowych Bo i sutki byly bardzo rozciagniete.

No tak na pewno martwi sie o Ciebie, do tego pamieta jak bylo po operacji a na dodatek te koszta...

Moja kolezanka miala wyjscowke"do pepka"...

A robilas to wszytko co Mya Ci radzila?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-05 o 10:23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości