Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 14:25   #3721
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
Witajcie! oj, przeglądam wątek od paru dni i zastanawiam się, dlaczego ja tu jeszcze nie dołączyłam? Co chciałabym oczywiście uczynić – jeśli pozwolicie

Krótkim słowem wstępu – z TŻem mamy po 24 lata (no… ja za ponad 2 tygodnie, On za ponad 10 miesięcy ), zostałam szczęśliwą narzeczoną 12.12.12 r. i od tego czasu wstępną datę ślubu zdążyliśmy wyznaczyć na 14.06.2014 r. (bardzo sentymentalnie, bo moi rodzice również brali ślub 14 czerwca, więc nie chciałabym, żeby uległa zmianie ). Wstępnie zarezerwowaliśmy małą salę w naszej rodzinnej miejscowości (w najbliższym czasie chcemy jechać osobiście dogadać szczegóły) i to jest na razie jedyne i najważniejsze posunięcie w sprawie naszego ślubu ale bardzo się cieszę i mam nadzieję, że powoli, powoli wszystko wspólnymi siłami dogramy i pozałatwiamy... będzie to uroczystość na 50, max 60 osób (z dziećmi), więc najbliższa rodzina i kilku znajomych - bardziej w klimacie kameralnego przyjęcia niż hucznego wesela

Będzie mi bardzo miło pogadać tu z Wami o planach ślubno-weselnych i o wszystkim innym
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Można się wprosić?

Daty jeszcze brak, nic nie zaklepane, jeszcze jesteśmy na świeżo zaręczeni Ale już wiem, że chciałabym w maju
Witajcie !

Jestem ciekawa co by się musiało stać żebyście tyle nie pisały?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:27   #3722
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
ijaa ostatnia piękna
Jedna z niewielu w przypadku których ścisnęło mnie za serce jak ja zobaczyłam.

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
ulala 1 i 2 fajne
A mnie sie podoba bardzooo góra pierwszej i dół białej - taką bym najchętniej zmontowała.

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Mnie też... ja w ogóle nie będę mieć welonu ale za to ma śliczny bukiet co to za kwiatki ?!
Ja również nie planuję welony, tylko coś we włosy pod kolor bukietu i butów (nie chcę białych).

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
ja jestem zakochana w koronkach mam jedna upatrzona, ale nie mierze zadnych az do wrzesnia poki nie zrzuce troche wagi. Welonu nie planuje, jedynie boczna opaske albo grzebyk w nisko upietym koku Bukiet tez bede miala bizuteryjny Widac od razu jaka sroka ze mnie
Bardzooooo ładna. Obcięłabym trochę tyłu (wolę mniej rozłożyste, bardziej w listerę A) i mogłbym taka brać.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
ijaa ładne suknie ja jednak wolę bez żadnych ramiączek
Mnie też BARDZO podobają sie bez ramiączek, ale.. z doświadczenia przy kupowaniu jakichkolwiek sukienek wiem, że z moim biustem będzie o taką ciężko. Nawet z dobrym, trzymającym stanikiem jest to zwyczajnie niekomfortowe.
Wszystko wyjdzie jednak w praniu i jeśli uda mi się zaleźć taką która będzie spełniała swoje zadanie i nie miała ramiączek to super, a jeśli nie.. to taka góra jak w przypadku pierwszej którą wstawiłam też bardzoooo mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
VPRZYSZŁOROCZNE PANNY MŁODE
Takie słowa do mnie jeszcze nie docierają - serio! Pewnie dlatego, że sprawa nadal dla mnie nowa.

Widziałam też jakiś czas temu na wystawie salonu jedną sukienkę która mnie urzekła, ale myślę, że na przymiarki to zdecydowanie za wcześnie.
Pytanie tylko jak długo wytrzymam, żeby jej nie zaatakować.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Można się wprosić?

Daty jeszcze brak, nic nie zaklepane, jeszcze jesteśmy na świeżo zaręczeni Ale już wiem, że chciałabym w maju
Witaj.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witajcie !

Jestem ciekawa co by się musiało stać żebyście tyle nie pisały?
Chyba tylko awaria forum jest w stanie to powstrzymać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:29   #3723
moooniaaaa
Zakorzenienie

W skrócie - razem jakieś półtora roku, mieszkamy razem niecałe pół roku, narzeczoną jestem od dzisiaj ().
Ja mam 23 lata (za 4 dni), a tż 26 lat.

Ciekawostką jest to,że jestem uciekająca Panną Młoda, raz już odwoływałam ślub, właśnie dlatego że poznałam obecnego narzeczonego Tak więc w przygotowaniach mam już trochę doświadczenia i swoją wizję ślubu i wesela.

A póki co nie mogę się doczekać aż cała ślubna machina ruszy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:32   #3724
alloffkowa
Zakorzenienie

ojej, to faktycznie świeża jesteś spodziewałaś się oświadczyn?

i wścipsko zapytam- długo przed ślubem odwołałaś go?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:34   #3725
aszuelka
Zakorzenienie

moooniaaaa witaj

Co jak co, ale w zyciu bym nie wpadla zeby jechac zjesc OBIAD do Mc Donalda ja rozumiem byc na miescie, nie miec czasu ugotowac obiadu w takim dniu i pojsc zjesc, ale siedziec na dupie w domu i takie pomysly miec? Ludzio to sie w dupach poprzewracalo...

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:43   #3726
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ojej, to faktycznie świeża jesteś spodziewałaś się oświadczyn?

i wścipsko zapytam- długo przed ślubem odwołałaś go?
Myślałam,że tż szykuje na urodziny coś bo w ogóle nie pytał co chcę dostać. Dzisiaj mnie zaskoczył
A ślub odwołałam jakieś 7-8 m-cy przed. Okropny czas, nie chciałabym drugi raz przez to przechodzić i nie życzę nikomu.

Przed chwilą tż powiedział,że 17 maja może być, jeśli uda nam się zgrać najważniejsze rzeczy

A i mam pytanie. Są tutaj pary mieszane? Bo ja jestem katoliczką, a tż jest prawosławny i już czuję, że czeka nas masa rozmów. Grunt, że jego rodziców mam po swojej stronie Mój kompromis wygląda tak,że ślub w kościele, jemu ślubu udziela baciuszka i zostaje przy swojej wierze, dzieci chrzczone w kościele. Tylko ciekawe jak wygląda kompromis w jego wydaniu bo upartego mam chłopa.
Stary 2013-01-06, 14:46   #3727
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Można się wprosić?

Witaj
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:49   #3728
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Myślałam,że tż szykuje na urodziny coś bo w ogóle nie pytał co chcę dostać. Dzisiaj mnie zaskoczył
A ślub odwołałam jakieś 7-8 m-cy przed. Okropny czas, nie chciałabym drugi raz przez to przechodzić i nie życzę nikomu.

Przed chwilą tż powiedział,że 17 maja może być, jeśli uda nam się zgrać najważniejsze rzeczy

A i mam pytanie. Są tutaj pary mieszane? Bo ja jestem katoliczką, a tż jest prawosławny i już czuję, że czeka nas masa rozmów. Grunt, że jego rodziców mam po swojej stronie Mój kompromis wygląda tak,że ślub w kościele, jemu ślubu udziela baciuszka i zostaje przy swojej wierze, dzieci chrzczone w kościele. Tylko ciekawe jak wygląda kompromis w jego wydaniu bo upartego mam chłopa.
Moim zdaniem lepiej przed niż po ślubie więc dobrze że tak wyszło.

Ja i tż jesteśmy obydwoje katolikami więc nie pomoge. Chyba nie mamy na forum par mieszanych
Ze swojej strony wiem że kościół katolicki przyjmuje tez takie coś jak ślub jednostronny, w tym wypadku Ty byś składała przysięgę a narzeczony nie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-01-06, 14:53   #3729
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem lepiej przed niż po ślubie więc dobrze że tak wyszło.

Ja i tż jesteśmy obydwoje katolikami więc nie pomoge. Chyba nie mamy na forum par mieszanych
Ze swojej strony wiem że kościół katolicki przyjmuje tez takie coś jak ślub jednostronny, w tym wypadku Ty byś składała przysięgę a narzeczony nie
W naszych stronach jest dużo prawosławnych, więc takich par jest dużo. Tylko nie sądziłam,że kiedyś padnie na mnie

Ja nie mam nic przeciwko, żeby został przy swojej wierze (zawsze to święta x2 i brak kłótni do kogo rodziców jechać ), tylko czuję że tż będzie chciał ślub w cerkwi. A ja chcę w kościele i nie odpuszczę :P

A w ogóle jest ktoś z woj.podlaskiego?
Stary 2013-01-06, 15:00   #3730
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:

Witaj Ja właśnie wychodzę za mąż 17 maja widzę, że coraz więcej chętnych na ślub w maju

A u mnie od południa pada śnieg i jest już tak pięknie biało

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 15:04   #3731
alloffkowa
Zakorzenienie

u mnie ponuro strasznie, tak dennie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-01-06, 15:16   #3732
Piankka
Zadomowienie

U mnie też pada śnieg
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 15:23   #3733
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Witaj Ja właśnie wychodzę za mąż 17 maja widzę, że coraz więcej chętnych na ślub w maju
Dla mnie maj to piękny miesiąc, jakiś taki pozytywny w moich wspomnieniach

U nas też szaro i deszczowo. Już wolę śnieżyce
Stary 2013-01-06, 15:24   #3734
malutka155
Zakorzenienie

U mnie leje deszcz
Stary 2013-01-06, 16:11   #3735
velika
Winter is coming

U mnie sypie od rana Co prawda wolałam, jak było 8 stopni na plusie, ale tak też jest fajnie, biało dookoła.
Zaliczyłam pierwsze spotkanie z Ewką BBL to to nie jest, ale całkiem fajne ćwiczenia, postaram się robić regularnie i może mi opona trochę spadnie.Jak ogarnę skalpel, to wezmę się za killera. No i jak śnieg stopnieje to ruszam z bieganiem

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:11   #3736
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
http://www.bialeinspiracje.pl/?p=16603 Okropna suknia, ten gorset...

Nie wiem co mi się podoba ale wiem co mi się nie podoba (szczypanki, fartuchy, koronki i prześwitujące gorsety), więc drogą eliminacji coś wybiorę, za rok o tej porze muszę już mieć zamówioną suknię
Dokładnie, też bym chciała mieć o tej porze kiecę zamówioną, albo tak do marca chociaż.

Orientujecie się ile wcześniej trzeba kiecę zamawiać?Bo ja nie mam pojęcia
I cały czas się zastanawiam czy z komisu nie brać...Bo więcej niż 2-2,5 tys na kieckę i buty bym nie chciała wydać A buty albo morskie, albo fioletowe chyba bym chciała, na pewno pod kolor bukietu

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Nati_kk a, no tak, to cena za dwa dni wesele. Jak są dobrzy to faktycznie nie taka wysoka cena

Nati_kk anemia?! Pięknie robisz kochana, pięknie! a kiedy wyniki cytologii?

Gadałyście też o organizowaniu, ja też robię tak, że szukam, wybieram najlepszych a potem z TŻ oglądamy i wspólnie podejmujemy decyzję

Mnie też welony upinane od dołu się nie podobają chcę taki od góry
z cyto za miesiąc A anemię wątpię, że mam, ale jak już dała to i to sobie przebadam z tym, że nie wiem kiedy znajdę chwilę, żeby pójść te badania zrobić....

Cytat:
co za wspieranie odchudzających się nie?
My wczoraj byliśmy na urodzinowym piwku od znajomego, który razem ze swoją dziewczyną cały tydz albo McDonald albo KFC...i laska narzekała, że przez święta 3kg przytyła i niestety, ale nie mogłam się powstrzymać i nie zapytać, czy to aby na pewno przez święta...

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
to prawda

Ja akurat jestem wysoka ale do syrenki musiałabym schudnąć, dlatego jeszcze nie chodzę za sukienkami bo żyję nadzieją że mi się uda do tego czasu
Jak Cię zaraz w ten kościsty tyłek kopnę Ty i schudnąć?! o nie nie nie!

A co do chodzenia za sukienkami, to przypominam o naszej umowie wspólnie z Waniliovą, że idziemy razem

Ahhh...nie chce mi się wracać do Sosnowca i na tą uczelnię czasem naprawdę żałuję, że poszłam na studia dzienne, mimo że kierunek mnie kręci...

A co do śniegu - wcale mnie to nie dziwi, zawsze tak jest jak musimy z TŻtem jechać, że pogoda się psuje...a potem ja po nocy nie śpię, bo się martwię czy dojechał

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2013-01-06 o 16:13
Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:53   #3737
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Oesu

aleście naprodukowały

wiatm nowe PMki

pisałyście o sukniach, ja mniej więcej mam wizję czego nie chce ale to się okaże jak zacznę mierzyć

wczoraj upiekłam swój pierwsZy w życiu chleb i zważywszy że po 15 minutach go już nie było to chyba smakował

dziewczyny używała któraś WAXa do włosów? bo się zastanawiam nad nim

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:01   #3738
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Oesu

aleście naprodukowały

wiatm nowe PMki

pisałyście o sukniach, ja mniej więcej mam wizję czego nie chce ale to się okaże jak zacznę mierzyć

wczoraj upiekłam swój pierwsZy w życiu chleb i zważywszy że po 15 minutach go już nie było to chyba smakował

A jak piekłaś? Poproszę o opis
Swoją drogą czy któraś ma może grilla takiego domowego elektrycznego i może polecić ?

Co do WAX używam i kocham całym sercem Teraz zamówiłam wersję z termoczepkiem
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:03   #3739
velika
Winter is coming

Ja używałam Waxa dość długo, mój ulubiony to ten pomarańczowy. Włosy mi po nim rosły jak wściekłe Na pewno jeszcze do niego wrócę .

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:07   #3740
SimplyDivine
Zakorzenienie

u nas 11 stopni, ale pochmurno za 2 tygodnie lecimy do Polski i mam nadzieje zobaczyc odrobine sniegu wtedy tez idziemy mierzyc obraczki, mam wypatrzona pare online, ja chce biale zloto z diamentem, ale TZ nie nosi bizuterii i obawiam sie, ze biale zloto moze byc dla niego zbyt blyszczace
Stary 2013-01-06, 17:10   #3741
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja używałam Waxa dość długo, mój ulubiony to ten pomarańczowy. Włosy mi po nim rosły jak wściekłe Na pewno jeszcze do niego wrócę .
przez Ciebie zbankrutuję...
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:17   #3742
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

U mnie ponuro cały dzień, padał też deszcz... Jutro nie ma padać, ale za to ma być mróz...

Cytat:
Napisane przez misiadelko
O rany, jak mi się nie podobają welony upinane z dołu...
Mi też się strasznie nie podobają Wyglądają jakby z szyi wychodziły... Moja kuzynka miała nisko wpięty, bo nie miała bolerka i uważa, że welon jej zakrył ramiona. Dla mnie głupota, bo owszem, z tyłu zakrył, ale z przodu?

Cytat:
Napisane przez alloffkowa
ale takie długie welony, też mi się nie podobają:
Mi też nie Podoba mi się długość tak lekko za ramiona, max do łopatek.

SimplyDivine, witaj

alloffkowa ja też chcę długą suknię, a mój C. by chciał, żebym krótką miała, ale już mu to z głowy wybiłam
A co do woalki to mi się woalki kompletnie nie podobają Wydają mi się takie staromodne...

ijaa, żadna suknia mi się nie podoba, z tych, które wstawiłaś... Ale każdy ma inny gust

moooniaaaa, witaj 17 maja to fajna data - urodziny mojego C.

mala_czarna, ja też używam Waxa - taką , ale sporadycznie. Niby założyłam sobie, żeby stosować raz w tygodniu, ale coś mi to nie wychodzi Pewnie przez to widać słabe efekty

Generalnie to się wkurzyłam na te moje włosy. Są masakryczne W lutym idę do fryzjera (wykupiłam gruper) i na tym kuponie oprócz modelowania, strzyżenia i porady stylisty jest do wyboru albo koloryzacja jednym kolorem, albo refleksy albo pasemka. Ja zawsze refleksy robiłam, ale teraz napaliłam się na pasemka Już nie mogę patrzeć na te moje włosy, może pasemka będą ładniej wyglądać

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:35   #3743
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej nowe pmki

Cytat:

współczuje, to musiało byc ciezkie przezycie, ale dobrze ze jestes teraz szczesliwa, gratuluje Ci odwagi.

Moj brat jest z dziewczyną prawosławną, chetnie bede sie przysłuchiwała Waszym przygotowaniom, ciekawa jestem jak u nich to wyjdzie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Oesu

aleście naprodukowały

wiatm nowe PMki

chlebek robiłaś z mieszkanki w maszynie? Czy na zakwasie?

Moi rodzice mają maszyne, strasznie fajna sprawa, chciałabym kiedyś mieć
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:45   #3744
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Nastawiłam się na wrzesień 2014 i wstępnie na 13 września, ale zaczęłam rozmyślać, kiedy przypadną mi "moje dni" i właśnie na 12-15 września, biorąc pod uwagę, że mam je regularnie. Niektórzy powiedzą, co to za problem, otóż dla mnie duży, bo mam straszne bóle, które czasem nie pozwalają mi wstać z łóżka w ten pierwszy dzień. Teraz już sama zgłupiałam z tą datą, bo ze stresu może się wszystko rozregulować. Z drugiej strony poszukiwanie restauracji/sali zweryfikuje termin ostatecznie. Przestaję się upierać przy 13 września. Może być od czerwca do września Za tydzień szkoła, w której uczę rozpoczyna ferie, więc może wtedy już ustalimy gdzie i jaki termin. Tak bardzo chciałabym mieć to już z głowy.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-01-06 o 17:46
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:54   #3745
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Obiad w Mc Donaldzie czy ja sie przewidzialam?
Nie przewidziałaś się, a coooo?

moooniaaaa jasne, witaj gratuluję zaręczyn :brawo:

velika to w sumie się ciesz, że nic oprócz lodów stamtąd nie lubisz bo przynajmniej Cię nie ciągnie ja lubię w MC mc flurry, fytki i nugetsy

Nati_kk zrób te badania jak najszybciej! Ze zdrowiem nie ma żartów

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2013-01-06 o 17:57
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:57   #3746
poznanianka1990
Zakorzenienie

Właśnie moooniaaaa - gratuluję zaręczyn Pochwal się pierścionkiem

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-06, 18:00   #3747
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość

Co jak co, ale w zyciu bym nie wpadla zeby jechac zjesc OBIAD do Mc Donalda ja rozumiem byc na miescie, nie miec czasu ugotowac obiadu w takim dniu i pojsc zjesc, ale siedziec na dupie w domu i takie pomysly miec? Ludzio to sie w dupach poprzewracalo...
Wiesz co, darowałabyś sobie takie komentarze po pierwsze nie wiesz czy siedzieliśmy dzisiaj na DUPIE, a po drugie to jest nasza sprawa co i kiedy jemy można sobie czasem pozwolić na coś innego niż obiad w domu i nie sądzę, żeby to był objaw poprzewracania się w dupie

Nati_kk tak, idziemy w 3 oglądać suknie

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Właśnie moooniaaaa - gratuluję zaręczyn Pochwal się pierścionkiem
też chcę zobaczyć

A co do pogody to u nas od jakiegoś czasu śnieżek sypie jest bielutko
Stary 2013-01-06, 18:03   #3748
myboyismine
Zakorzenienie

moooniaaaa również gratuluję

i my planujemy ślub w maju
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:07   #3749
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
moooniaaaa również gratuluję

i my planujemy ślub w maju
Ja bym chciała w maju ze względu na konwalie to moje ukochane kwiaty i wtedy mieć je w bukiecie, ale z drugiej strony już z TŻ wstępnie zdecydowałam się na czerwiec-wrzesień, chociaż jestem na tyle zmienna, że nigdy nic nie wiadomo

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:10   #3750
poznanianka1990
Zakorzenienie

A postu aszuelki komentować nie będę... Kompletny brak kultury...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości