|
|
#4951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
|
|
|
|
|
#4952 | |||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Nieźle. Marysia...kto by pomyślał, że taka zołza ![]() Cytat:
Ja mam gonitwę myśli na temat zmian jakie mnie czekają: dziecko, nowa praca, oczekiwanie na kredyt plus remont mieszkania. I żeby zdążyć przed porodem. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
, my dzisiaj obudziliśmy się o 12.30 a moje dzieci po 13 - no ale dzieciaki poszły spać przed 2 w nocy a my ok.4 .... imprezka się udała -było naprawdę fajnie - 30 osób ,11 dzieci -tż zadbał nawet aby muzyka była,stroboskopy,światełk a ... a dzieciaki są niezmordowane ...2,3,4,5, 7 letnie i jedna 13-latka a wszystkie non stop tańczyły ,wariowały..... kubie ząbek wypadł -więc jak wróżka zębuszka w nocy przyszła to nawet nie czekał-nie pilnował -spał jak kamień ,ninka też . A!!! I dziękuję WAM za komplementy na temat mojej piątkowej fotki-kochane jesteście - a WY w zaparte ,że tego nie widzicie ..... tak czy siak przytyłam już 18 kg -może aż tak bardzo się nie rzuca w oczy bo jednak przed ważyłąm 53 ale urosło mi wszystko ......... dobra ide nadrabiać ....
|
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, u mnie było ostatnio 110 Ale jak patrzę na te dodatkowe centymetry czy kilogramy, to widzę tylko mojego małego synka, który w brzuszku rośnie w siłę. Jestem z nich mega dumna.
|
|
|
|
#4956 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
co do sterydów na płucka to mój przy moim krwawieniu dostal w szpitalu w 23tc! I też mi to niezbyt pasowało bo ja nawet skurczy nie miałam ani nic... no ale zabezpieczają na wszelki wypadek bo to nie szkodzi nic a nic. Na szczęście! Oczywiście w domu czytałam dużo na ten temat i profilaktycznie lepiej podać bo i tak nie zaszkodzi niż nie podać i mogły by się nie rozwinąć.. Także nie martw się bo widać że jesteś w dobrych rękach Cytat:
nadrabiam dalej... ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście w nocy kilka wędrówek do toalety, do niedawna tylko 1-2 razy wstawałam a ostatnio nawet 3-4 Cytat:
![]() |
||
|
|
|
|
#4958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Klementynko zastrzyk faktycznie boli, ale nie tak żeby się go bać. Do przeżycia
no i oczywiście w tyłek. Mi nawet nie powiedzieli na co ten zastrzyk tylko dziewczyny z sali mi powiedzały |
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Lunka za odp
![]() My już po gościach, dziadkom bardzo sie mieszkanie podobało, cioci i wujowi też Ale krótko posiedzieli, bo babcia sie zle czuła, zarcia mi zostało, ze hoho, ale akurat na szpital tżtowi pomroze to bedzie miał wałówkę![]() A rzeczy nie do zamrożenia (sałątki, śledzie itp) czekają na znajomych MAją dziś przyjśc na resztkówki- sami chcieli;pGratuluje tygodni i przespanych nocy....ja sie budze i po 2-3 godziny nie spie...;/ Ide teraz troszke polezec
|
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zostalo cos jeszcze .... malusi kawaleczek ... ew okruszki ..!!! ?? Cytat:
to masz niezle wejscie we fotkowe Forum, SLCZNY brzuszek Cytat:
![]() cos slabo dziewuszki :P mysalam ze bedzie wiecej do nadrabiania jak wstane. ale wam mowie bok mnie tak rwie cos - zle musialam sie usadowic jak leniuchowalam na lozku. ja zrezygnowalam z ziemniakow do tego Bigosu - zjem z chlebem za bardzo glodna jestem, a nie pomysalam wczesniej by se obrac ehhh
|
||
|
|
|
|
#4963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki za rady, o czosnku wiedziałam, że na zimną oliwę. Cytat:
Śliczne!
|
|
|
#4964 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluje dziewczynki ![]() Cytat:
no ale lekarz wie co robi ,Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wybór wózka !Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam szukać wózka - niedrogi, funkcjonalny, ładny, lekki, dobrze się składający...
A śniło mi się dzisiaj, że już kupiłam niebiesko - różowy jakiś. Dobrze by było. Coś zaczyna mi się włączać opcja - spiesz się, szykuj, urządzaj. Ale mam nadzieję, że to jeszcze nie jest wicie gniazda.
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, też o tym ostatnio czytałam
Ja to ciągle sprzątam i układam, ale po prostu tak mam.Teść był dziś u nas. Jak powiedział, że zaraz dziecko się u nas pojawia, to my z mężem- No jeszcze nie zaraz! Co jak co, ale ja mam w planach urodzić w terminie Poza tym trzeba jeszcze pokoje dwa wytapetować i urządzić. Łaskawie chciał nam zostawić stary segment, którego my nie chcemy za nic. 'Ale jest przecież w dobrym stanie!' No tak, ma ponad 20 lat i super pasuje nam do reszty mieszkania, a poza tym każdy przecież o takim marzy. Mi się marzy jedna duuuża szafa z lustrem i tyle. A nie segment w każdym pokoju i układać sobie kryształy i suszone kwiatki. Musimy w końcu wybrać jakąś tapetę do pokoju małego i ruszyć ze wszystkim by się wyrobić w czasie.
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie padam sie najadlam ehh dobre to bylo.teraz lece na finn.no moze uda mi sie jakies ciuszki dla malego wypatrzec |
|
|
|
|
|
#4968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zdrówka . to już chyba epidemia ...... gratuluje mój też ma dzisiaj (ale wczoraj robił imprezkę) smakowicie wygląda.... Cytat:
śliczny brzuszek , i śliczne fotki -super .171 . ufffff nadrobiłam ...
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
hehe my teraz mamy na tapecie grę "Pan tu nie stał". Meblościanka jest najdroższa
szczyt marzeń ![]() zuch dziewczynka.
|
|
|
#4970 | |
|
Rozeznanie
|
No, wlasnie skonczylam przygotowywac suflet z bialego sera
Z czasow przedslubnych, kiedy to bylam bardzo w formie i jadlam madrze, zdrowo i dietetycznie Jeszcze 40 min na parze sie bedzie gotowal, na koniec do niego zrobie maliny z poziomkami na cieplo - taki sosik mniam mniam, tylko za dlugo trzeba czekac ![]() No ale ten czas bede wykorzystywac na szukanie lozeczka w koncu ... ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Wtajemniczenie
|
Malpka, poproszę kawałek ciacha! hihi widzę, że storczyka masz w kuchni
![]() Mi6ka, o jaki fajny brzucholek! Zgrabniutki na 106!
|
|
|
#4972 |
|
Zadomowienie
|
Oj coś cienko idzie wykańczanie wątku (; Myślałam że ju ż nowy będzie...
Dzisiaj sprzątnełam choinkę i cały dom z ozdób, jakoś pusto teraz (; Aaa jutro wizyta! A 16nastego stycznia usg - tego się już doczekać nie umiem.
|
|
#4973 |
|
Zadomowienie
|
Mi6ka śliczny brzucholek! fajne to zdjęcie z centymetrem, musze odgapić
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam wtedy
|
|
|
|
|
|
#4975 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale właśnie się to kończy od dziś, jak jem koło 9 śniadanie mam za duży cukier na czczo... więc od jutra pobudki o 7 ![]() Cytat:
![]() A poza tym dziś nie jestem taką bohaterką po całym dniu biegania i latania - dziś mam dość, więc teraz nóżki wysoko, a ja brykam po allegro w poszukiwaniu podkładów porodowych i majtek siatkowych miodzio zakupy
|
|
|
#4976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noc też przesypiam bez żadnej pobudki mimo że w dzień mi się drzemka zdarzy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem po kim to ma bo my śpiochy jesteśmy![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wystarczy ze w domu sama do siebie mowie - i siostra sie pyta czy pod kopula wsio w porzadku za wizyte
|
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Wtajemniczenie
|
A zapomniałam Wam powiedzieć, lekko się podłamałam, posegregowałam ciuszki dla syna, zostawiłam tylko te na pierwsze 3 miesiące, resztę schowałam.... i nie mam ani trochę miejsca w takiej oto komodzie http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...&tx=108&ty=216 masakra
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
booziaczek, a w tym szpitalu to na patologii leżałas? Pzreraża mnie troche ten odział, sama nazwa straszna....A zastrzyki w D***e jakos przezyje, aby dzidź był zdrowy...Jakos niemrawa jestem dzis popołudniu
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
brzmi intrygujaco...
![]() ostro ![]() ![]() no ale to Dziedzica, więc panisko ma dużo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

Przewalam się z boku na bok i myślę o tym wszystkim związanym z dzidzią... Masakra
I potem co robić rano? Mam dylemat czy wstawać o 9tej razem z Tżtem czy spac dalej (bo wtedy śpi mi się najlepiej)... Tylko, że takie wstanie o 11stej czy 12stej to masakra... Pół dnia w plecy
Ale znowu spać tylko 5 godzin, to tez kiepsko... Czytałam kiedys, że w 3 trym trzeba minimum 9h spać, bo to zmniejsza ryzyko nadciśnienia
) - pierwszy raz na forum heheh 
Ale jak patrzę na te dodatkowe centymetry czy kilogramy, to widzę tylko mojego małego synka, który w brzuszku rośnie w siłę.
co do sterydów na płucka to mój przy moim krwawieniu dostal w szpitalu w 23tc! I też mi to niezbyt pasowało bo ja nawet skurczy nie miałam ani nic... no ale zabezpieczają na wszelki wypadek bo to nie szkodzi nic a nic. Na szczęście! Oczywiście w domu czytałam dużo na ten temat i profilaktycznie lepiej podać bo i tak nie zaszkodzi niż nie podać i mogły by się nie rozwinąć.. Także nie martw się bo widać że jesteś w dobrych rękach 

zdrówka .
smakowicie wygląda....
05.07.2008
za wizyte