Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 18:21   #2071
senna87
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2

Witam Was kobietki wekendowo

Margosia gratuluję 5 miesiąca, zazdraszczam, jak ja bym chciała już przekroczyć chociaż granicę 1 trymestru

Co do imion ja bardzo chciałam Hanię, Tż się nie podoba wcale a wcale, więc myślimy o Magdzie, a synek będzie Jasiek

Co do obiadków, to u mnie o ile jeszcze do zeszłego tygodnia miałam mega apetyt na wszystko, to teraz praktycznie zmuszam się do jedzenia, a od mięsa to już całkowicie mnie odrzuca

Co do pracy, to ja też mam umowę do marca tego roku, więc będę mieć ją przedłużoną do dnia porodu, potem macierzyński (mam nadzieję że się załapię na roczny) a potem to nie mam pojęcia co będzie, do obecnej pracy i tak nie chciałabym wracać, jeżeli bym znalazła coś innego to w grę wchodziłby tylko żłobek lub niania, bo nie miałabym z kim dziecka zostawić, ale szczerze, to się narazie tym nie przejmuję, mam nadzieję że wszystko się ułoży.

Edytowane przez senna87
Czas edycji: 2013-01-06 o 18:28
senna87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:33   #2072
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senna87 Pokaż wiadomość
Witam Was kobietki wekendowo

Margosia gratuluję 5 miesiąca, zazdraszczam, jak ja bym chciała już przekroczyć chociaż granicę 1 trymestru

Co do imion ja bardzo chciałam Hanię, Tż się nie podoba wcale a wcale, więc myślimy o Magdzie, a synek będzie Jasiek

Co do obiadków, to u mnie o ile jeszcze do zeszłego tygodnia miałam mega apetyt na wszystko, to teraz praktycznie zmuszam się do jedzenia, a od mięsa to już całkowicie mnie odrzuca

Co do pracy, to ja też mam umowę do marca tego roku, więc będę mieć ją przedłużoną do dnia porodu, potem macierzyński (mam nadzieję że się załapię na roczny) a potem to nie mam pojęcia co będzie, do obecnej pracy i tak nie chciałabym wracać, jeżeli bym znalazła coś innego to w grę wchodziłby tylko żłobek lub niania, bo nie miałabym z kim dziecka zostawić, ale szczerze, to się narazie tym nie przejmuję, mam nadzieję że wszystko się ułoży.
to zasilek macierzynski nie,a nie zwykly urlop macierzynski ja niewiem wlasnie czy mozna sobie wybrac ile kto chce czy ten roczny czy mniejszy.. mi sie wydaje ze na zasilku jest tylko 20 tygodni.ale zostawiam to dla bardziej doinformowanych niz ja hehe

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:37   #2073
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez nie wiem co gotowac, przewaznie od pon do pt jestem sama wiec w ogole nie gotuje i wtedy jem jakies kanapki itp, w ogole odpycha mnie od miesa ;/ przed chwila znow poklocilam sie z Tż, eh jutro jedzie na del wiec chyba do przyszlego tyg sie do siebie nie odezwiemy, chcialabym zeby byl przy mnie w czasie wizyty, zeby mnie wspeiral, pomagal mi w domowych obowiazkach itp, juz mam dosyc samotnosci, czasem groze mu ze sie wyprowadze do rodzicow i wtedy zobaczy jak to jest byc samym caly czas, przerasta mnie to
Rozumiem cię doskonale, bo w poprzedniej pracy też TŻ ciągle nie było Teraz pracuje tak, że całymi dniami jest w domu i jego obecność też mnie wkurza Tylko jakie on ma możliwości? Może powiedzieć, że nie będzie jeździł? Czy to się wiąże ze zmianą pracy?

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
mogę się przyłączyć?? termin mam na 21 lipca 2013.. co prawda ciąża nieplanowana, bo mam dopiero 20 lat, ale jak najbardziej chciane. też Tż- to najważniejsze. mogłoby się zjawić trochę później, no ale jak już chciało teraz no to proszę bardzo. Póki co jest wszystko dla mnie takie nowe, coraz wiecej o wszystkim czytam ale trudno mi pojąć, że niedługo takie maleństwo będę trzymać na rękach.

Mamy tylko mały problem z imionami, bo o ile dla dziewczynki znajdujemy wspólne, które nam sie podoba, o tyle jako chłopca Tż wybrał Borysa i trzyma się go jak rzep psiego ogona i nie chce nawet słyszeć o niczym innym..
Witaj Widać teraz jest dobry moment skoro się pojawiło A rodziną się nie przejmuj, zawsze się znajdzie ktoś kto skrytykuje. Z imionami się też dogadacie

Ja jutro planuję rozmowę z dyrektorką. Trochę się denerwuję, bo ona potrafi być mega niemiła, ale muszę to w końcu zrobić.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:44   #2074
Neni1984
Zakorzenienie

No to trzymam kciuki
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:44   #2075
surka
Zakorzenienie

enlevee witam

Trochę czasu zajęło mi nadrabianie was

Piękne brzuszki

Jak tak czytałam o waszych tż, to ja się cieszę, że mam takiego jakiego mam choć mu tego nie powiem, bo się rozleniwi

Na rodzinę też nie mogę narzekać, kochani rodzice, fajni teściowie

Coś jeszcze miałam napisać, ale straciłąm wątek
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 18:45   #2076
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

magdalennnenie moze powiedziec, ze nie pojedzie bo to nie od niego zalezy tylko od przelozonego, ostatnio niby pow ze chcew czwartek jechac do lekarza i ze byc w domu wczoesniej, przelozony zrozumial, ale i tak zaplanowal grafik, ze nie zdaza wrocic... i jak mam sie czuc? jak na razie czuje sie jakby on tylko zrobil dziecko a Ty sobie radz

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:01   #2077
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
magdalennnenie moze powiedziec, ze nie pojedzie bo to nie od niego zalezy tylko od przelozonego, ostatnio niby pow ze chcew czwartek jechac do lekarza i ze byc w domu wczoesniej, przelozony zrozumial, ale i tak zaplanowal grafik, ze nie zdaza wrocic... i jak mam sie czuc? jak na razie czuje sie jakby on tylko zrobil dziecko a Ty sobie radz
Kathe z tego co mówisz, mimo On chce i daje do zrozumienia przełożonemu przełożony pozostaje głuchy na Jego prośby.. Na pewno chciałby spędzać więcej czasu z Wami, ale nie może postawić na szali swojej pracy. wydaje mi się, że każdy facet w momencie jak dowiaduje się o ciąży wyznacza sobie cel zarabiania na tyle, żeby niczego nie brakowało- ani jego Ukochanej, ani Malenstwu. spędzaj z Mężem każdą wolną chwilę, bo coś mi się wydaje, że Jemu też zależy na tym tak samo jak Tobie, ale nie może się postawić szefowi.
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:03   #2078
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Mój pracuje od 8-20, czasami się zdarza taj jak jutro od 6-22, ale ktoś musi utrzymać nasza rodzinkę wiec nie marudzę
Suszę mu tylko głowę jak w niedziele ma kaca giganta i cały dzień śpi zamiast się mną zająć

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:06   #2079
stokrotka24
Zakorzenienie

Dobry wieczór
biorę się za nadrabianie ale najpierw dodaje zdjęcie z usg bo obiecałam, trochę mało na nim widać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08692.jpg (76,8 KB, 45 załadowań)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:11   #2080
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Mój pracuje od 8-20, czasami się zdarza taj jak jutro od 6-22, ale ktoś musi utrzymać nasza rodzinkę wiec nie marudzę
Suszę mu tylko głowę jak w niedziele ma kaca giganta i cały dzień śpi zamiast się mną zająć
Mój też głównie utrzymuje rodzinę, bo ja pracuję jedynie na 1/2 etatu, ale na szczęście pracuje 8h dziennie + dojazdy do pracy i raczej rzadko zdarzają się delegacje
Stary 2013-01-06, 19:20   #2081
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez senna87 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Mój też głównie utrzymuje rodzinę, bo ja pracuję jedynie na 1/2 etatu, ale na szczęście pracuje 8h dziennie + dojazdy do pracy i raczej rzadko zdarzają się delegacje
Ja w ogóle nie pracuje, a nie chciałam mieszkać z teściową więc i gigantyczny kredyt nad nami zawisł no i razem z rachunkami zżera nas od środka

Ale za to bardzo się Kochamy

Mały
Stary 2013-01-06, 19:23   #2082
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
R

Ja jutro planuję rozmowę z dyrektorką. Trochę się denerwuję, bo ona potrafi być mega niemiła, ale muszę to w końcu zrobić.
trzymam kciuki za rozmowę

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
U mnie dziś ciąg dalszy pstrąga Właśnie pojedliśmy i dopycham się piernikiem. Ależ ten mój mąż wspaniale wszystko przyrządza
ja też dzisiaj miałam pstrąga, do tego ziemniaki i surówkę z kapusty kiszonej, ale zaszkodziło mi trochę i wydęło mnie niesamowicie, normalnie 5 miesiąc

Cytat:
Hej dziewczyny
mogę się przyłączyć?? termin mam na 21 lipca 2013.. co prawda ciąża nieplanowana, bo mam dopiero 20 lat, ale jak najbardziej chciane. też Tż- to najważniejsze. mogłoby się zjawić trochę później, no ale jak już chciało teraz no to proszę bardzo. Póki co jest wszystko dla mnie takie nowe, coraz wiecej o wszystkim czytam ale trudno mi pojąć, że niedługo takie maleństwo będę trzymać na rękach.

Mamy tylko mały problem z imionami, bo o ile dla dziewczynki znajdujemy wspólne, które nam sie podoba, o tyle jako chłopca Tż wybrał Borysa i trzyma się go jak rzep psiego ogona i nie chce nawet słyszeć o niczym innym..
hej witaj z nami

Margosia gratuluje 5 miesiąca aż nie mogę sobie wyobrazić, ze to już

małaczarnakejt śliczny brzuszek

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:25   #2083
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej witaj z nami

Dziewczyny, mogłabym zjeść każdą ilość rzeczy kiszonych.. najpierw miałam fazę na kapustę, więc kapusta zajmowała krótko mówiąc całą jedną półkę w lodówce, a teraz? ogórki kiszone.. Tżtowi kazałam kupić, to już opakowania nie ma, a 3h temu przywiózł..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:28   #2084
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w ogóle nie pracuje, a nie chciałam mieszkać z teściową więc i gigantyczny kredyt nad nami zawisł no i razem z rachunkami zżera nas od środka

Ale za to bardzo się Kochamy
My właśnie mieszkamy z teściami, po ślubie zamierzaliśmy wziąć kredyt i kupić wspólne gniazdko, ale w prezencie ślubnym nie przedłużono mi umowy, więc zamieszkaliśmy z teściami, a o kredycie zapomnieliśmy. Dopiero po roku znalazłam pracę i to na pół etatu, w czasie pracy szukałam czegoś innego., ale teraz jestem w ciąży i trzymam się tego co mam, a w przyszlości zobaczy się jak będzie
Stary 2013-01-06, 19:30   #2085
Neni1984
Zakorzenienie

Stokrotka24 myślę, że to kapusta. Strasznie wydyma, dlatego nie jadam, choć uwielbiam.

Margosia, a u nas teraz tylko ja "pracuję", więc ta sama sytuacja. Mam nadzieję, że niedługo TŻ coś znajdzie, bo fajnie jest, bo ze mną siedzi, ale ... rachunki, kredyt (!!) Na szczęście w euro, a nie we frankach
Stary 2013-01-06, 19:31   #2086
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, mogłabym zjeść każdą ilość rzeczy kiszonych.. najpierw miałam fazę na kapustę, więc kapusta zajmowała krótko mówiąc całą jedną półkę w lodówce, a teraz? ogórki kiszone.. Tżtowi kazałam kupić, to już opakowania nie ma, a 3h temu przywiózł..
Mnie nie ciągnie do niczego. Przed chwilą zjadłam pizze, a teraz czekam czy przyjmie się czy raczej
Stary 2013-01-06, 19:33   #2087
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię czytać co się dzieje i zmienia z tygodnia na tydzień- ale przeszłabym przez życie bez informacji, że Dziecko sika do mojego brzucha co 40-50 minut a potem spokojnie to sobie pije... bleeee....
nie wiedziałam, dobre:coj est:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38474313]Ja jednak jestem nastawiona na klasyczne drewniane łóżeczko.[/QUOTE]
ja też
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
http://www.smyk.com/graco-contour-pr...t-niemowlaka-p

takie jest fajne tylko nie ten kolor przynajmniej dla mnie:P
łóżeczko ładne ja słyszałam, ze dziecko nie powinno cały czas spać w takim łóżeczku bo ono nie ma takiego materacyka jak zwykłe, ale czy to prawda to nie wiem, poczytaj sobie jeszcze o tym

Cytat:
Mam dla was zdjęcie brzuszka Ja z natury jestem puszysta, więc wszyscy twierdzą, że taki brzuch miałam już wcześniej, ale ja wiem swoje
Dzisiaj 13tydzień 4 dzień
ładny brzuszek

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Nie mogę załączyć zdjecia to tak wam pokażę. Mój brzuch-nie brzuch wieczorem. NIE ŚMIAĆ SIĘ ZE STROJU! Najwygodniejszy dla mnie
10 t.c.
twój też bardzo ładny, chudzinka jesteś

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:34   #2088
malinka0525
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38479712]Co dobrego u Was?
U mnie gulasz drobiowy, kartofelki i buraczki, a wcześniej czysty barszcz czerwony (z butelki:P).

A jak Wasze sny?
U mnie od kilku dni zero snów o plamieniu za to dzisiaj nad ranem śnił mi się prawie scenariusz filmu sensacyjnego i czułam, jak mi przez sen mocno serce bije :O O jakichś ludziach, którzy uciekali przed innymi, niebezpiecznymi ludźmi :P[/QUOTE]

U mnie dziś na obiad tradycyjnie to co zwykle w niedzielę czyli rosołek, a na drugie ziemniaczki z pieczonym udkiem i surówka (sałata lodowa, jajko, rzodkiewka, szczypiorek, a do tego wszystkiego śmietana ) strasznie mi się chciało tej suróweczki ostatnio Ale mam jeszcze chętkę na fasolkę szparagową, ale nie wiem czy jest w ogóle mrożona bo świeżej to raczej o tej porze nie znajdę a zawsze świeżą jadłam.

Co do snów to ja miałam dziś sen jak sobie zrobiłam poobiednią drzemkę TŻ oglądał skoki, a mi się śniło, że jestem skoczkiem narciarskim i miałam skakać z tej skoczni

Cytat:
Hej dziewczyny

Witaj. U nas też problem z imieniem Dla chłopczyka wybraliśmy bez problemu, a dla dziewczynki nic nam się nie podoba, a jak się coś spodoba to w najbliższej rodzinie już takie występuje A okazuje się, że właśnie dziewczynkę będziemy mieć. I zanim wpadnę na jakieś imię które mi się spodoba to chyba osiwieję

Cytat:
Dobry wieczór
biorę się za nadrabianie ale najpierw dodaje zdjęcie z usg bo obiecałam, trochę mało na nim widać.
Śliczny kurczaczek

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 19:35   #2089
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

ja też tak mam, kiszone i konserwowe, mogę jeść tonami

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:37   #2090
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór
Jak się chce to się wszystko zobaczy
Super
Stary 2013-01-06, 19:40   #2091
magdalennne
Wtajemniczenie

Kathe jest tak jak się obawiałam. Twój TŻ ma niewiele do powiedzenia I on pewnie bardzo chciałby być z Tobą na badaniu. Mój marudził od początku, że nie był na USG i miał niesamowitą radochę jak pierwszy raz zobaczył maluszka Ja w tej chwili ustawiam wizyty u lekarza pod grafik TŻ.
Z resztą on na chwilę obecną ma bardzo dobry system pracy, bo pracuje dniówka - nocka - 2 dni wolnego. Mam plan, że po roku wrócę do pracy, i z jego systemem nie będzie dużego problemu kto będzie zostawał z dzieckiem, bo najczęściej rano nie ma go jeden dzień w tygodniu. Góra 2 - jak ma dniówkę w poniedziałek i piątek. Piękne plany Ciekawe czy tak łatwo uda mi się pracę znaleźć
Stary 2013-01-06, 19:41   #2092
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wyjeżdżam na tydzień do rodziców a Tż będzie remontował dziecięcy pokoik
Bo na razie tam jest graciarka- ale nie wiem gdzie będziemy trzymać graty
Cytat:
Hehe też mamy graciarnię w pokoiku "dziecięcym". I nie mam zielonego pojęcia, gdzie ja będę to wszystko później trzymała
ja też tak mam, też mamy graciarnię w pokoju gdzie będziemy z dzieckiem spać, tz wczoraj powiedział, ze tylko bombę wpuścić do tego pokoju jeszcze. na lato trzeba tego sie pozbyć i też nie wiem gdzie, kupić łóżko i łóżeczko

pisałyście o swoich tz, ja pod względem sprzątania nie narzekam na mojego, zawsze razem sprzątaliśmy a teraz to szczególnie pomaga ale musi bo ja nie mogę dużo rzeczy robić, zakupy wszystkie dzielnie dźwiga. Chciałabym aby był bardziej wylewny do fasolki, pogłaskał brzuszek itp, ale na razie jakoś tak nie bardzo się do tego zabiera. Ale nic na siłę, daję mu czas na oswojenie, ogólnie jest ostatnio fajnie między nami

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:41   #2093
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Margosia gratuluje 5 miesiąca aż nie mogę sobie wyobrazić, ze to już
Dziękuję... i nie zacytowało mi wcześniej, że ładnie już Twojego Skarbka widać na zdjęciu

Cytat:

Smacznego

Cytat:
Margosia, a u nas teraz tylko ja "pracuję", więc ta sama sytuacja. Mam nadzieję, że niedługo TŻ coś znajdzie, bo fajnie jest, bo ze mną siedzi, ale ... rachunki, kredyt (!!) Na szczęście w euro, a nie we frankach
Po przeprowadzce we wrześniu nie zdążyłam znaleźć żadnej pracy, wysłałam cv w parę miejsc ale zero odpowiedzi- wrzesień to nie jest dobry czas na szukanie pracy w szkołach i przedszkolach

A na początku października okazało się, że jestem w ciąży i zaprzestałam szukania pracy po tym jak nawet na wolontariat mnie nie chcieli przyjąć w przedszkolu

Mam nadzieję, że chociaż z tej działalności gospodarczej dostane zasiłek, bo zysków nie ma tam żadnych
Nie zamykaliśmy jej bo zatrudniam tam mamę, a ona potrzebuje lata pracy żeby dostać emeryturę, bo całe życie zajmowała się nami (a 5-ro nas ma) i nawet emerytura jej się nie należy za to

I może na przyszłą jesień wzięłabym jakiegoś drugiego niemowlaczka do opieki i damy rade? Musimy

Mały
Stary 2013-01-06, 19:42   #2094
surka
Zakorzenienie

Mój mąż wymyślił dla chłopca imię Andrzej, po sobie i swoim ojcu. A ja mu powiedziałam, że jak urodzę syna to sama polecę do USC, żeby zarejesetrować dziecko
Stary 2013-01-06, 19:43   #2095
magdalennne
Wtajemniczenie

Stokrotko a Twojego maluszka pięknie widać
Stary 2013-01-06, 19:46   #2096
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym aby był bardziej wylewny do fasolki, pogłaskał brzuszek itp, ale na razie jakoś tak nie bardzo się do tego zabiera. Ale nic na siłę, daję mu czas na oswojenie, ogólnie jest ostatnio fajnie między nami
Oj ja też. Czasami, jak czytam jak piszą dziewczyny, że ich tż pogłaska, mówi do brzuszka to, aż mi się łezka w oku kręci, a mój to tylko po mówi do mnie, że jeszcze troszkę muszę wytrzymać
Stary 2013-01-06, 19:47   #2097
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

Śliczny kurczaczek
też mi się z kurczaczkiem skojarzyło zdjecie

Cytat:
Jak się chce to się wszystko zobaczy
Super

Cytat:
Dziękuję... i nie zacytowało mi wcześniej, że ładnie już Twojego Skarbka widać na zdjęciu

Cytat:
Stokrotko a Twojego maluszka pięknie widać

w szpitalu jak byłam porobili lepsze zdjęcia ale mi ich nie dali
a bolą was cały czas piersi? bo mnie tylko na poczatku tak to 8 tygodnia bolały, a teraz już zupełnie nie bolą

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:47   #2098
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
łóżeczko ładne ja słyszałam, ze dziecko nie powinno cały czas spać w takim łóżeczku bo ono nie ma takiego materacyka jak zwykłe, ale czy to prawda to nie wiem, poczytaj sobie jeszcze o tym
W łóżeczku turystycznym, które stoi u moich rodziców nie było materacyku i się wkładało obojętnie... czyli można włożyć takie jak do drewnianego

Mały
Stary 2013-01-06, 19:48   #2099
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Oj ja też. Czasami, jak czytam jak piszą dziewczyny, że ich tż pogłaska, mówi do brzuszka to, aż mi się łezka w oku kręci, a mój to tylko po mówi do mnie, że jeszcze troszkę muszę wytrzymać
no widzisz, każdy facet jest inny, myślę, z ejak podrosną nam brzuszki to będą głaskać mój tz jest mało wylewny ogólnie więc nie spodziewałam się szału

Łukaszek
Stary 2013-01-06, 19:51   #2100
surka
Zakorzenienie

Cytat:

a bolą was cały czas piersi? bo mnie tylko na poczatku tak to 8 tygodnia bolały, a teraz już zupełnie nie bolą
Mnie teraz bolą tylko rano jak wstaję, chyba je zgniatam nocąAle za to strasznie bolą/szczypią mnie sutki jak mi jest zimno Najbardziej po kąpieli

Cytat:
no widzisz, każdy facet jest inny, myślę, z ejak podrosną nam brzuszki to będą głaskać mój tz jest mało wylewny ogólnie więc nie spodziewałam się szału
Mój też raczej do wylewnych i rozmownych nie należy

Edytowane przez surka
Czas edycji: 2013-01-06 o 19:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości